|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)
Silpe cudne ciuszki, najśliczniejsza ta kurteczka
![]() ![]()
#3572 |
Zakorzenienie
|
Slipe kurtałka boska
![]() Zauważyłam ze jest dużo ubranek pięknych z Kubusiem Puchatkiem ![]() A ja poukładałam wszystko dzidkowego w szafkach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a Ty to ciągle kusisz kobieto... a ja próbuje się zdrowo odżywiać.... Cytat:
![]()
![]() |
#3574 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A my możemy sobie siedzieć i jeść te Twoje wypieki ![]() Dziewczyny mam pytanie: miałyście powtarzane badanie na toxoplazmozę? Jeśli tak to kiedy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Raczkowanie
|
Mniammm
![]() ![]() ![]() Silpe - cudne ciuszki (zarówno te dla Dzidzi, jak i tuniczka ![]() ![]() ![]() ![]() A mnie udało się dzisiaj upolować cudną maleńką bluzę z kapturkiem w lumpku - caaaaałe 4 zł!! ;-) A wygląda jak nowiusieńka, także jestem zadowolona z nieplanowego zakupu ![]() Właśnie skończyłam małą porcyjkę ćwiczeń i jest mi lepiej w plecki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru!! ![]()
#3576 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdyby nie to, że teraz dostanę od szwagierki Rainforest, to też bym farmę zakupiła. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() margo, mi wózki adbor się nie podobają. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj miałam wolne, więc skoczyłam do lumpka. ![]() Jutro Wam wkleję foty moich dzidkowych nabytków. A teraz zmykam.pa. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zakorzenienie
|
Kropka i moje odmawianie słodkiego diabli wzięli, zrobię takie najpóźniej na weekend
![]() Silpe świetny pomysł na mężulka ![]() ![]() Kardashi tylko tych bodziaków jakoś tak mało masz ![]() Mężus mi oznajmił że jak dobrze pójdzie to do końca tyg wracamy na nasze śmieci ![]() Wzoraj mieliśmy zgrzyt, bo mieszkamy u teściów i nigdy się do niczego nie wtrącają więc jest ok. No i z racji remontu a raczej smrodzenia farbami nie było mnie tam popatrzyć jak postępy od piątku i co się okazało, że teściowa i szwagierka- która tam nie miezka ale musi byc zawsze tam gdzie ktoś remontuje itp.- przez te dni że tak powiem zaplanowały jakie będziemy miec dodatki i takie tam. Więc jak wczoraj przyjechałam próbowąły przeforsowac swoje pomysły, ale że mnie nic tak z równowagi nie wytrąca jak mi się ktoś wpierdziela w moje sprawy i że jestem na etapie wicia gniazda i bronę go jak lwica jasno i wyraźnie powiedziałam, że owszem może ich wizje nie są złe ale ja mam swoją i będzie tak jak ja chcę. Starałam się być miła ale tak średnio mi wyszło. Najbardziej się M dostało jak już pojechaliśmy do moich rodziców na spanko, a wtedy to już miła nie byłam ![]() ![]() Niech mi się no która wtrąca może jeszcze do wychowania dziecka to ubije ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | |
Zadomowienie
|
ellai, lea
![]() odpoczywajcie dziewczynki ![]() basiak, ja nie powtarzała, ale czytałam, że jeśli ktoś nie miał przeciwciał to powinien powtórzyć w III trymestrze. zapytam gina na następnej wizycie, 2 lutego mam a Ty masz powtórzyć? ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
dobrze że małż przemyślał ![]()
![]() |
#3579 | ||||
Zakorzenienie
|
Gratuluję
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świnka ![]() Śliczne i tunika też bardzo ładna ![]() Cytat:
![]() Mój syn jedzie w piątek na obóz sportowy do Poronina i tak sobie myślę, czy pociąg dojedzie, bo takie problemy są ![]() Luiza dzisiaj jakaś ospała jest, bo bardzo mało się rusza....za to w nocy szalała ![]() Zmykam kobitki spać, bo padam już. Dobranoc.
![]() |
#3580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie dokoptowałam body, z krótkim rękawem. Miałam 4, dokupiłam po 3. Mam sprawdzone, bo nabyłam wcześniej z długim... cudniaste i mięciutkie. Takie proste ale przemiłe. I tanie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
Ja już nawet nie próbuję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kolorowych snów ![]() Cytat:
![]() ja musze w końcu zrobić porządek w szufladach Bruna i policzyć czego i ile mam, zrobić listę i zaczac uzupełniac wszystko... ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- a ja wciąż liczne na zachowanie gibkości i wcięcia w talii.... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze nie, ale będzie powtórka IgM. Cytat:
![]() Też bym się wkurzyła i też bym nie była miła. ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() Serio? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
serio ![]() talię nawet jeszcze mam.... jak się patrzy na mnie z tyłu.... ![]() ![]() ![]() ja na słodkości mam raczej zachciewajki, stale mnie nie ciągną więc może jest dla mnie nadzieja ![]()
![]() |
#3586 |
Zadomowienie
|
Fajnie , ze wam sie podobaja ciuszki , nam tez
![]() tam sa teraz takie kosmiczne przeceny , zwlaszcza zimowach zeczy , wiec kupilam tez ta kurteczke , jest na 3-6 miesiecy wiec jak znalazl na przyszla zime . Zeczywiscie jest z kubusiem , z firmy Disney , bardzo duzo maja tam ubranek z tej firmy wlasnie z kubusiem . A z tym mezem , to lubie tak od czasu do czasu zastosowac taka strategie zeby mi nie marudzil ![]() ![]() ![]() ![]() Dziwne , ze nigdy nie marudzi jak kupuje jemu ciuchy ![]()
#3587 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spadam nynać, bo jutro trzeba do pracy. GUS czeka na deklaracje. ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() A na "stare" i "dawno" to mój mąż już się nie nabiera, reaguje od razu dzikim śmiechem. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() potem bede gubiła nadwyżki na spacerkach ja też jutro do pracy musze podejść bo raport prowizyjny czeka i kwiczy.... kolorowych snów Słonko i pogłasiaj brzucha od e-ciotki i Bruna też idę zalec w łóżeczku dobranocki ![]()
![]() |
#3589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mój też nigdy nic nie potrzebuje ![]() byliśmy w Ikei - upewniłam się co do mebli, małż też popiera ten wybór. ręczniczka nie kupiłam, bo na żywo przestał mi się podobać. te podkładki żabiaste widziałam. fajne, ale nie wiem, czy to nie za cienkie, żeby kłaść na komodę. z kolei widzieliśmy coś jakby nadmuchiwany przewijak i on by się akurat na mebel nadawał, tylko trzeba go w coś ubrać. żaby się nie ubiera tylko kładzie na górę - mogłaby się ześlizgiwać. a te pokrowce, które faktycznie były przeznaczone na tego dmuchanego wcale mi się nie podobały. znów się wstrzymaliśmy ![]() ale kupiliśmy dzidkowi grzechotkę i pluszaka z pozytywką. włączamy brzuszkowi i mamy z tego straszną frajdę. poza tym kilka drobiazgów do kuchni, domu i dwie najzwyklejsze na świecie lampy. dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Margo, no na samą komodę to za cienkę, zrozumiałam że na przewijak ![]() ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-01-13 o 21:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak już chorowałam to też będę powtarzać ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Rozeznanie
|
Witam Was wszystkie serdecznie,
dziewczyny może ktoś mi pomoże, czy któraś z Was ma problemy w ciąży z tarczycą? Jestem w 21 tygodniu ciąży i lekarz zalecił mi badanie na TSH (tak po prostu) dziś odebrałam wyniki. Okazało się, że mam podwyższone TSH, wynik 4,71, a górna granica dla dorosłego człowieka to 4,2 doczytałam teraz, że dla kobiet w ciąży 3,5. Ginekolog skierował mnie do endokrynologa, ale wizytę mam dopiero 23.01. Mam skierowanie jeszcze na T4, przy okazji powtórzę jeszcze to TSH. Generalnie wszystko wskazuje na to że mogę mieć niedoczynność tarczycy. Jak teraz czytam sobie objawy to mam wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 | |
Zakorzenienie
|
Zalinknęłam.
![]() E tam. Smarkam jak koń. Ale w pracy jeszcze jedna deklaracja GUS czeka i zajęcie komornicze dla pracownika do wyjaśnienia. A jedni i drudzy kontrolami skarbowymi straszą w razie braku odzewu, to trzeba iść i zrobić... ![]() Z alledrogo. ![]() Eee, nie, wtedy nie. ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
![]() Trzeba być dobrej myśli i podjąć leczenie... Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16440942]Hej
![]() Kręgosłup mi siada ;/ Właściwie to plecy, mięśnie -= nie sam kręgosłup. Ale boli cholernie.[/QUOTE] witam Mam to samo , codziennie od godz. 12 w pracy strasznie boli..nic tylko na chorobowe trzeba isc. za długo to trwa.
#3596 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jasne, że nikt ich nie potwierdzi ani nie wykluczy. Myślałam jednak, że ktoś miał podobną sytuację ![]() Dziś powtórzyłam TSH i wykonałam T4 i T3 wolne - jutro odbieram wyniki, a w sobote mam wizytę ponoć bardzo dobrego endokrynologa. Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam. Dodam tylko, że będę miała synka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kropko - dzięki za linkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |||
Zadomowienie
|
super
![]() Kurtka bije rekord ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16440942]Hej ![]() Kręgosłup mi siada ;/ Właściwie to plecy, mięśnie -= nie sam kręgosłup. Ale boli cholernie.[/QUOTE] Oj, nie dobrze. Moze niech maz pomasuje troche. Mi pomaga ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymaj sie dzielnie ![]() Cytat:
Ale mam zamiar tez nabyc jakiegos pasiaka i cos czerwonego ![]() Przepis na drozdzowki juz wydukowany. Bede dzis robic ![]() Milego dnia ![]()
![]() |
#3600 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
większy rozmiar: http://www.allegro.pl/item872430846_...na_komode.html http://www.allegro.pl/item880193338_..._poscieli.html mniejszy rozmiar: http://www.allegro.pl/item884107938_...ney_kubus.html http://www.allegro.pl/item873149569_..._7_wzorow.html i można dokupić pokrowiec na to. ![]() http://www.allegro.pl/item871578779_...ak_profil.html ale według mnie pokrowiec jest zbędny, trzeba by mieć kilka na zmianę, bo taki pokrowiec na przewijaku bardzo szybko się brudzi, ![]() Ja na przewijak ceratkowy kładłam pieluszki tetrowe lub flanelowe, żeby dzidka ceratka nie ziębiła. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja szwagirka też miała nadczynność ytarczycy w ciąży, ![]() ![]() Pędź do lekarza i bądź dobrej myśli. ![]() pewnie poszedł na gg lub PW. kropka tak dużo rzecyz kupuje, że jalby tu wszsytkie linki wklejała, to by ją o reklamę posądzono. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.