Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 09:50   #2011
magdalenka23
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

cześć dziewczynki moje drogie. Jesteście super babkami, produkujecie aż ciężko nadążyć. Popisałam trochę z KUBUŚ- tak jak radziłyście, dostałam nawet fotki i powiem, że Krajewski się postarał . Yagna oceniłe moją wejściówkę i powiedziała, że nie jest tak źle. . Napisałam również do samego doktora, czekam na odpowiedź, dam mu jeszcze kilka dni a jak nie to zacznę działać. Przyznam, że boję się. Zanim weszłam na forum myślałam o jesieni 2010- żeby dozbierać jeszcze kaski. teraz zaczynam się niecierpliwić i zdecyduję się chyba wcześniej. Do Dr mam ok 600 km to bardzo daleko ale chyba warto.

Któraś z was pisała, że nikt nie zrozumie oprócz wtajemniczonych. Powiedziałam przyjaciółce o swoich planach, skrytykowała mnie. Ona ma piękne piersi, naturalne e, powiedziałam jej że być może zrozumie jak sama wykarmi dzieci, i już więcej nie chciała słyszeć. Moja mama powiedziała, że nie chce abym się krzywdziła ( boi się nawet zrobić dziurek w uszach) powiedziałam że krzywdę to teraz sobie wyrządzam zwlekaniem. Nie krytykowała mnie ale kasy nie chce pożyczyć... heh. Może zaciągnę jakiś kredyt, już sama nie wiem. Fanie by było pokazać kawałek cyca jak zrobi się ciepło. a nie jak poprzedniego lata w " golfach" i to niezbyt obcisłych żeby flak nie wyskoczył z biustonasza.

Początkowo myślałam o Noszczyku, widziałam i macałam jego dzieło powiększenia Śliczne cycki ale doszłam do wniosku, że muszę znaleźć kogoś kto miał podnoszenie z powiększeniem, bo o wiele łatwiej zrobić z małych większe niż z długich flaków stojące i jędrne.
magdalenka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:11   #2012
marchwianka
Rozeznanie

Horo jak malutka? zrobiliście wyniki? jakie jest CRP?mam nadzieje że ujemne Czy daleje gorączkuje?

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalenka23 Pokaż wiadomość
o wiele łatwiej zrobić z małych większe niż z długich flaków stojące i jędrne.
święta prawda tu musisz dokonac trfnego wyboru
Psiapsióła sie nie przejmuj, szkoda zachodu-baba z wielkim i jędrnym cycem nigdy nie zrozumie tej bez albo tej z biustem po przejściach....puki sama sie nie przekona jak to jest patrzeć w lustro i plakać
Patrz na swoje dobro, robisz to dla siebie, nie dla publiki. (oczywiście odpowiednio duże inplanty dla koleżanek z forum -no ale to wiesz...my tu wszystkie za, rozmiemy Cię doskonale...wiec będziemy podbijaly twój biuścik, co by było na czym oko zawiesić, musimy dbać o reputacje )
Tak apropo psiapsiły...może boi się konkurencji
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:16   #2013
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość

Pysia, co u Ciebie? Pewnie zapracowana i zaktywizowana na maksa!! Czytalas? Nasza Misia juz wie, ze ma miesnie brzucha i nog
Misiatko, a czy cos od ostatniego (zaznaczmy dawnego ) razu wydarzylo sie w sprawie miesniowej?
Jem sniadanko, dopije kawe i ruszam na silownie
Aniu dopiero wstałam piję kaffkę ogarne się i włączam laptopa z tamilee..może nie będzie tak źle

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:19   #2014
magdalenka23
Raczkowanie

dzięki, na prawdę potraficie podbudować. ja zawsze łudzę się podchodząc do lustra ,że nie sa takie straszne ale jak już podniosę bluzkę to chce mi się płakać. Kiedyś i ja miałam piękne, ŁADNIEJSZE od NIEJ!! i znowu będę miała!

i też nigdy nie przyszło mi na myśl żeby coś zmieniać, ale nigdy nie krytykowałam.
Najważniejsze jest to żeby siebie zaakceptować.
Stary 2010-01-14, 10:20   #2015
Yagnaa
Raczkowanie

Czesc Dziewczyny! Czesc rowniez tym, ktorych jeszcze nie znam(Asionek, Aga, Kubus - hej!)

Magdalenka - naprawde nie masz powodu do zmartwien, na dowod wyslylam link do strony, gdzie kobiety tez wykonywaly uplift (tym razem u jednego zmoich ulubionych "zagranicznych" magikow od piersi) http://www.drteitelbaum.com/breast_auglift1.html
24 kobiety w galerii - ale zadna z nich nie ma tak ladnej wyjsciowki jak Twoja, a mimo tego - uzyskuja bardzo fajne rezultaty!

Olga - bardzo dziekuje za info - teraz czuje sie spokojniejsza. Powiedz o co jeszcze pytalas - i jakie uzyskalas odpowiedzi, czy cos Cie zaskoczylo i jak tam wkladeczka? 450 beda wygladac z pewnoscia bardzo sexownie
I jaki szybki termin - bardzo sie ciesze Twoim szczesciem
Lukier zostawiam cukiernikom.
Yagnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:28   #2016
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

hahahahahahahahaha:hahaha :
Misia to Ty tak jak ja nie myjesz się wieczorem z makijażu
Stary 2010-01-14, 10:32   #2017
grond
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.
Czytam was już od dłuższego czasu, ale jakoś nie miałam odwagi żeby do Was dołączyć i wreszcie się zdecydowałam, ale jeżeli chodzio komputer to dlamnie czarna magia.
Interesuje się tym tematem ponieważ ja też będę miała zabieg i to juz za dwa tygodnie 27.01.2010 w Warszawie.
Będę miała wstawiane Mentor 350 i tylko tyle wiem.
Pierwsz propozycja doktora była 300, ale dzięki waszym rozmowom
doszłam do 350.
Trochę sie boję, ale widzę, że to chyba normalna reakcja.

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Mam pytanie, wiem że wstawiacie tu swoje zdjęcia po zabiegach, czy ja też moglabym je zobaczyć i jak to zrobić?
grond jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 10:35   #2018
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość
hahahahahahahahaha:hahaha :
Misia to Ty tak jak ja nie myjesz się wieczorem z makijażu
niom bo idiotycznie bym wyglądała w nocy w pracy jakbym zmywała

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez grond Pokaż wiadomość

Mam pytanie, wiem że wstawiacie tu swoje zdjęcia po zabiegach, czy ja też moglabym je zobaczyć i jak to zrobić?
skoro nas czytasz od dłuższego czasu to musiałas widziec nasze zdjęcia, bo są wklejane w wątkach..a piszemy o tym ostatnio codziennie

Stary 2010-01-14, 10:37   #2019
landis
Raczkowanie

hej!
ja dzis mam wizyte u dr skwiercz
troche sie denerwuje, przeraza mnie dojazd (mam ok 2,5 godz)
mam nadzieje ze zdaze, wiecie moze czy mozna sie troche spoznic>
kolejka przepada czy nie jest to problem?
dodam ze wizyte mam na 18ta, nie wiem do ktorej dr przyjmuje, ale cos o uszy obilo mi sie ze do 20tej (?)

staram sie czytac Was codziennie, juz nie jestem taka zielona jak na poczatku

trzymajcie kciuki!

napewno jak wroce dam znac, pa

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

a mam jeszcze jedno male pytanko
skierowane do studentek
jezeli dr zaproponuje mi operacje gdzies tam w lutym jak to bedzie mialo sie do moich studiow ?
po jakim czasie bede mogla jezdzic na uczelnie? (godz drogi w 1 strone, tryb zaoczny)
landis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:40   #2020
ilma79
Raczkowanie

Cytat:
Do Dr mam ok 600 km to bardzo daleko ale chyba warto.

. Fanie by było pokazać kawałek cyca jak zrobi się ciepło. a nie jak poprzedniego lata w " golfach" i to niezbyt obcisłych żeby flak nie wyskoczył z biustonasza.

Początkowo myślałam o Noszczyku, widziałam i macałam jego dzieło powiększenia Śliczne cycki ale doszłam do wniosku, że muszę znaleźć kogoś kto miał podnoszenie z powiększeniem, bo o wiele łatwiej zrobić z małych większe niż z długich flaków stojące i jędrne.
Witam Magdalenko
Ja też mam do dr daleko bo 660 km zdecydowalam sie na Skwiercz.
Też mam obwisłe po ciązy i karmieniu a wcześniej cyc do pozazdroszczenia. Nie wiem w jakim stopniu Ty masz ale je konsultowałam się z dr Jarlińskim meilowo ze zdjęciami i powiedział mi że nie muszę robić podwieszenia tylko wystarczy większa wkładka. Może spróbuj do jakiegoś dr napisać jakie rozwiązania widzi u ciebie i już bedziesz wiedziała na czym mniej więcej stoisz i z jakimi kosztami bedziesz musiała się liczyć bez podwieszenia są mniejsze.

Landis
Kilka stron wcześniej na pytanie o dojeździe i spóźnieniu odpowiedziala mi macerata gdzieś między +- 44-50str spróbuj odszukać sobie

Edytowane przez ilma79
Czas edycji: 2010-01-14 o 10:46
ilma79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:41   #2021
magdalenka23
Raczkowanie

Magdalenka - naprawde nie masz powodu do zmartwien, na dowod wyslylam link do strony, gdzie kobiety tez wykonywaly uplift (tym razem u jednego zmoich ulubionych "zagranicznych" magikow od piersi) http://www.drteitelbaum.com/breast_auglift1.html
24 kobiety w galerii - ale zadna z nich nie ma tak ladnej wyjsciowki jak Twoja, a mimo tego - uzyskuja bardzo fajne rezultaty!

Są podobne do moich, no i nawet ładnie zrobione. ojejku już nie mogę się doczekać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 10:41   #2022
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez landis Pokaż wiadomość
hej!
ja dzis mam wizyte u dr skwiercz
troche sie denerwuje, przeraza mnie dojazd (mam ok 2,5 godz)
mam nadzieje ze zdaze, wiecie moze czy mozna sie troche spoznic>
kolejka przepada czy nie jest to problem?
dodam ze wizyte mam na 18ta, nie wiem do ktorej dr przyjmuje, ale cos o uszy obilo mi sie ze do 20tej (?)

staram sie czytac Was codziennie, juz nie jestem taka zielona jak na poczatku

trzymajcie kciuki!

napewno jak wroce dam znac, pa

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

a mam jeszcze jedno male pytanko
skierowane do studentek
jezeli dr zaproponuje mi operacje gdzies tam w lutym jak to bedzie mialo sie do moich studiow ?
po jakim czasie bede mogla jezdzic na uczelnie? (godz drogi w 1 strone, tryb zaoczny)
do dr zadzwoń jeśli będziesz miała się spóźnić to będzie najlepsze rozwiązanie, a po op wrócisz do normalnych zajęć już po tyg/dwóch

Stary 2010-01-14, 10:46   #2023
magdalenka23
Raczkowanie

do ilma179

Wysłałam maila do Krajewskiego ale czekam na odp, KUBUS pisała że za swoja operację u niego zapłaciła 16 tyś rok temu. Nie chcę samego wypchania sylikonem, widziałam takie efekty, długie w wypchane. A u DR Skwiercz ile? jesteś na nia zdecydowana? może wymienimy się fotkami? mój mail Magda_lenka4@wp.pl
skad jesteś?
Stary 2010-01-14, 10:49   #2024
ilma79
Raczkowanie

Hello jestem ze śląska aż. Zaraz do Ciebie napisze i wyśle fotki to sobie porównasz.
Stary 2010-01-14, 10:51   #2025
grond
Raczkowanie

Czytam od dłuższego czasu tylko że wcześniej nie byłam zarejestrowana.
Myślę, że chyb teraz mi się uda
Pozdrawiam
grond jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 10:56   #2026
magdalenka23
Raczkowanie

ja warm.- mazur. jestess zdecydowana na dr Skwiercz czy ocenisz po konsultacji?
Stary 2010-01-14, 10:58   #2027
horo
Zakorzenienie

GG do horo

cześć kochane,
moja malutka już po wynikach i... mocz wyszedł źle... odmiedniczkowe zapalenie nerek
dr chciała położyć ja na oddział, ale... wyprosiłam leczenie domowe i... zastrzyki dwa razy dziennie. Mam nadzieję, ze już po 1-szym spadnie temp i będzie coraz lepiej

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 11:00   #2028
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Listopadowa mam do ciebie pytanie i jesli mozesz tobyła bym wdzieczna za informacje ile u Dr.skwiercz kosztuje operacja bo jak dzwonilam na wizyte umawial mnie jakis pan i nie byl jakis miły wiec nawet balam sie zapytac.pozdrawiam
Ceny od stycznia poszły w górę i nie dalej jak kilka stron wcześniej Macerata napisała nowy cennik od dr Skwiercz (który za z kolei powtórzyłam kilkanaście postów dalej)

Nie rozumiem po co zadawać wciąż te same pytania? Czy nie można by tak najpierw poczytać a potem pytać

Proszę:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1230
(przy czym Macerata będzie miała impl. okrągłe; anatomy są droższe - ja w zeszłym roku płaciłam za anatomiczne Mentory 5700zł)

Landis - najgorsze są 2 tyg.;
co do spóźnienia na konsult. - myślę, że problemu nie będzie(ktoś może wejść za ciebie, a ty później), ale w takim wypadku uprzedź panią dr. Kiedyś dr przyjmowała 16-17 (wizyty kontrolne) i 17-19 (konsultacje). Ostatnio pani dr ma bardzo dużo pracy i przyjmuje dużo dłużej

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-01-14 o 12:28
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 11:01   #2029
magdalenka23
Raczkowanie

współczujemy Ci Horo, zdrówka życzę dla córci.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 11:01   #2030
Miskaa78
Kazar Lady

Horo - trzymaj sie i wybuziaj malutką..
w szpitalu załozony by był wenflon i nie musieli by małej kłuć..

Stary 2010-01-14, 11:02   #2031
Yagnaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
cześć kochane,
moja malutka już po wynikach i... mocz wyszedł źle... odmiedniczkowe zapalenie nerek
dr chciała położyć ja na oddział, ale... wyprosiłam leczenie domowe i... zastrzyki dwa razy dziennie. Mam nadzieję, ze już po 1-szym spadnie temp i będzie coraz lepiej
Ojej biedne malenstwo.. Zycze Twojej coreczce szybkiego i bezbolesnego powrotu do zdrowka. 3maj sie Horo
Lukier zostawiam cukiernikom.
Yagnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 11:03   #2032
ilma79
Raczkowanie

Wiadomość wysłana. Zdecydowałam sie ponieważ dr Skwiercz robi pod dwa mięśnie (choć nie wiem czy przy dużym implancie da rade) ale podobają mi sie jej dzieła szczególnie u MayiDivy i Listopadowej. Zobacze co powie mi na konsultacji czy bedzie można zrobić mi ładne piersi bez podwieszenia czy bedzie ono konieczne.
Stary 2010-01-14, 11:03   #2033
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
cześć kochane,
Odmiedniczkowe zapalenie nerek.... Może brzmi to groźnie, ale nim się obejrzysz córcia będzie zdrowa. Najważniejsze, że jest diagnoza.
Dużo zdróweczka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 11:13   #2034
magdalenka23
Raczkowanie

to koniecznie pochwal sie po wizycie. Ja Tobie równiez wysłałam, a może i u mnie nie trzeba będzie podwieszać?... hmm.
Listopadowa nie denerwuj sie, ja tu jestem nowa i cięzko jeszcze sie połapać, a produkujecie jak szalone
Stary 2010-01-14, 11:18   #2035
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
to koniecznie pochwal sie po wizycie. Ja Tobie równiez wysłałam, a może i u mnie nie trzeba będzie podwieszać?... hmm.
Listopadowa nie denerwuj sie, ja tu jestem nowa i cięzko jeszcze sie połapać, a produkujecie jak szalone
Tam odpisywałam Adze, ale faktycznie prośba i pytanie w jednym - uniwersalne.

Dzisiaj jestem , czasami się zdarza każdemu...
Stary 2010-01-14, 11:19   #2036
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
cześć kochane,
to kłucie dwa razy dziennie mnie przeraża... ale maleństwo nie będzie się męczyć... przy dzieciach to okropne patrzeć jak się męczą maleństwa w gorączce...
Horo a ile maleńka ma latek??
Stary 2010-01-14, 11:20   #2037
horo
Zakorzenienie

GG do horo

dzięki
musi być dobrze
ale tak to jest, jak samemu nie dopilnuje się dzieci, tylko czasem potrzebna jest "pomoc" kogoś kto nie bardzo jest zorientowany w dzieciach i postępowaniu z nimi

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość
to kłucie dwa razy dziennie mnie przeraża... ale maleństwo nie będzie się męczyć... przy dzieciach to okropne patrzeć jak się męczą maleństwa w gorączce...
Horo a ile maleńka ma latek??
14 lutego skończy 3 latka

horo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 11:24   #2038
magdalenka23
Raczkowanie

hehe, ale nas nie bij.
Stary 2010-01-14, 11:28   #2039
agnes281
Wtajemniczenie

yagnaa Heloooooooooooooooooooooo !!!

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 11:30   #2040
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Ceny od stycznia poszły w górę i nie dalej jak kilka stron wcześniej Macerata napisała nowy cennik od dr Skwiercz (który za z kolei powtórzyłam kilkanaście postów dalej)

Nie rozumiem po co zadawać wciąż te same pytania? Czy nie można by tak najpierw poczytać a potem pytać
to dziś jesteśmy w podobnych nastrojach
ja tez już zaczynam się wkurzać na te ciągłe pytania o klub i o zdjęcia..co 2 strony jest wszystko od nowa wałkowane a wystarczy poczytać

Horo ale jaką masz cudną Walentynkę

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
yagnaa Heloooooooooooooooooooooo !!!
Agnes heloooooooooooooooooooo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości