|
|
#2011 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
cześć dziewczynki moje drogie. Jesteście super babkami, produkujecie aż ciężko nadążyć. Popisałam trochę z KUBUŚ- tak jak radziłyście, dostałam nawet fotki i powiem, że Krajewski się postarał . Yagna oceniłe moją wejściówkę i powiedziała, że nie jest tak źle.
. Napisałam również do samego doktora, czekam na odpowiedź, dam mu jeszcze kilka dni a jak nie to zacznę działać. Przyznam, że boję się. Zanim weszłam na forum myślałam o jesieni 2010- żeby dozbierać jeszcze kaski. teraz zaczynam się niecierpliwić i zdecyduję się chyba wcześniej. Do Dr mam ok 600 km to bardzo daleko ale chyba warto. Któraś z was pisała, że nikt nie zrozumie oprócz wtajemniczonych. Powiedziałam przyjaciółce o swoich planach, skrytykowała mnie. Ona ma piękne piersi, naturalne e, powiedziałam jej że być może zrozumie jak sama wykarmi dzieci, i już więcej nie chciała słyszeć. Moja mama powiedziała, że nie chce abym się krzywdziła ( boi się nawet zrobić dziurek w uszach) powiedziałam że krzywdę to teraz sobie wyrządzam zwlekaniem. Nie krytykowała mnie ale kasy nie chce pożyczyć... heh. Może zaciągnę jakiś kredyt, już sama nie wiem. Fanie by było pokazać kawałek cyca jak zrobi się ciepło. a nie jak poprzedniego lata w " golfach" i to niezbyt obcisłych żeby flak nie wyskoczył z biustonasza. Początkowo myślałam o Noszczyku, widziałam i macałam jego dzieło powiększenia Śliczne cycki ale doszłam do wniosku, że muszę znaleźć kogoś kto miał podnoszenie z powiększeniem, bo o wiele łatwiej zrobić z małych większe niż z długich flaków stojące i jędrne.
|
|
|
|
#2012 | |
|
Rozeznanie
|
Horo jak malutka? zrobiliście wyniki? jakie jest CRP?mam nadzieje że ujemne
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
święta prawda Psiapsióła sie nie przejmuj, szkoda zachodu-baba z wielkim i jędrnym cycem nigdy nie zrozumie tej bez albo tej z biustem po przejściach....puki sama sie nie przekona jak to jest patrzeć w lustro i plakać ![]() Patrz na swoje dobro, robisz to dla siebie, nie dla publiki. (oczywiście odpowiednio duże inplanty dla koleżanek z forum -no ale to wiesz...my tu wszystkie za, rozmiemy Cię doskonale...wiec będziemy podbijaly twój biuścik, co by było na czym oko zawiesić, musimy dbać o reputacje )Tak apropo psiapsiły...może boi się konkurencji
|
|
|
|
|
#2013 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2014 |
|
Raczkowanie
|
dzięki, na prawdę potraficie podbudować. ja zawsze łudzę się podchodząc do lustra ,że nie sa takie straszne ale jak już podniosę bluzkę to chce mi się płakać. Kiedyś i ja miałam piękne, ŁADNIEJSZE od NIEJ!! i znowu będę miała!
i też nigdy nie przyszło mi na myśl żeby coś zmieniać, ale nigdy nie krytykowałam. Najważniejsze jest to żeby siebie zaakceptować. |
|
|
|
#2015 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny! Czesc rowniez tym, ktorych jeszcze nie znam(Asionek, Aga, Kubus - hej!)
![]() Magdalenka - naprawde nie masz powodu do zmartwien, na dowod wyslylam link do strony, gdzie kobiety tez wykonywaly uplift (tym razem u jednego zmoich ulubionych "zagranicznych" magikow od piersi) http://www.drteitelbaum.com/breast_auglift1.html 24 kobiety w galerii - ale zadna z nich nie ma tak ladnej wyjsciowki jak Twoja, a mimo tego - uzyskuja bardzo fajne rezultaty! Olga - bardzo dziekuje za info - teraz czuje sie spokojniejsza . Powiedz o co jeszcze pytalas - i jakie uzyskalas odpowiedzi, czy cos Cie zaskoczylo i jak tam wkladeczka? 450 beda wygladac z pewnoscia bardzo sexownie I jaki szybki termin - bardzo sie ciesze Twoim szczesciem
|
#2016 |
|
Raczkowanie
|
hahahahahahahahaha:hahaha :
Misia to Ty tak jak ja nie myjesz się wieczorem z makijażu
|
#2017 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Czytam was już od dłuższego czasu, ale jakoś nie miałam odwagi żeby do Was dołączyć i wreszcie się zdecydowałam, ale jeżeli chodzio komputer to dlamnie czarna magia. Interesuje się tym tematem ponieważ ja też będę miała zabieg i to juz za dwa tygodnie 27.01.2010 w Warszawie. Będę miała wstawiane Mentor 350 i tylko tyle wiem. Pierwsz propozycja doktora była 300, ale dzięki waszym rozmowom doszłam do 350. Trochę sie boję, ale widzę, że to chyba normalna reakcja. ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Mam pytanie, wiem że wstawiacie tu swoje zdjęcia po zabiegach, czy ja też moglabym je zobaczyć i jak to zrobić?
|
|
|
|
#2018 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2019 |
|
Raczkowanie
|
hej!
ja dzis mam wizyte u dr skwiercz ![]() troche sie denerwuje, przeraza mnie dojazd (mam ok 2,5 godz) mam nadzieje ze zdaze, wiecie moze czy mozna sie troche spoznic> kolejka przepada czy nie jest to problem? dodam ze wizyte mam na 18ta, nie wiem do ktorej dr przyjmuje, ale cos o uszy obilo mi sie ze do 20tej (?) staram sie czytac Was codziennie, juz nie jestem taka zielona jak na poczatku ![]() trzymajcie kciuki! napewno jak wroce dam znac, pa ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- a mam jeszcze jedno male pytanko skierowane do studentek ![]() jezeli dr zaproponuje mi operacje gdzies tam w lutym jak to bedzie mialo sie do moich studiow ? po jakim czasie bede mogla jezdzic na uczelnie? (godz drogi w 1 strone, tryb zaoczny) |
|
|
|
#2020 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też mam do dr daleko bo 660 km zdecydowalam sie na Skwiercz. Też mam obwisłe po ciązy i karmieniu a wcześniej cyc do pozazdroszczenia. Nie wiem w jakim stopniu Ty masz ale je konsultowałam się z dr Jarlińskim meilowo ze zdjęciami i powiedział mi że nie muszę robić podwieszenia tylko wystarczy większa wkładka. Może spróbuj do jakiegoś dr napisać jakie rozwiązania widzi u ciebie i już bedziesz wiedziała na czym mniej więcej stoisz i z jakimi kosztami bedziesz musiała się liczyć bez podwieszenia są mniejsze.Landis Kilka stron wcześniej na pytanie o dojeździe i spóźnieniu odpowiedziala mi macerata gdzieś między +- 44-50str spróbuj odszukać sobie
17.06.10 425cc hp dr Jarliński Edytowane przez ilma79 Czas edycji: 2010-01-14 o 10:46 |
|
|
|
|
#2021 |
|
Raczkowanie
|
Magdalenka - naprawde nie masz powodu do zmartwien, na dowod wyslylam link do strony, gdzie kobiety tez wykonywaly uplift (tym razem u jednego zmoich ulubionych "zagranicznych" magikow od piersi) http://www.drteitelbaum.com/breast_auglift1.html
24 kobiety w galerii - ale zadna z nich nie ma tak ladnej wyjsciowki jak Twoja, a mimo tego - uzyskuja bardzo fajne rezultaty! Są podobne do moich, no i nawet ładnie zrobione. ojejku już nie mogę się doczekać. |
|
|
|
#2022 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2023 |
|
Raczkowanie
|
do ilma179
Wysłałam maila do Krajewskiego ale czekam na odp, KUBUS pisała że za swoja operację u niego zapłaciła 16 tyś rok temu. Nie chcę samego wypchania sylikonem, widziałam takie efekty, długie w wypchane. A u DR Skwiercz ile? jesteś na nia zdecydowana? może wymienimy się fotkami? mój mail Magda_lenka4@wp.pl skad jesteś? |
|
|
|
#2024 |
|
Raczkowanie
|
Hello jestem ze śląska aż. Zaraz do Ciebie napisze i wyśle fotki to sobie porównasz.
|
#2025 |
|
Raczkowanie
|
Czytam od dłuższego czasu tylko że wcześniej nie byłam zarejestrowana.
Myślę, że chyb teraz mi się uda Pozdrawiam |
|
|
|
#2026 |
|
Raczkowanie
|
ja warm.- mazur. jestess zdecydowana na dr Skwiercz czy ocenisz po konsultacji?
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane,
moja malutka już po wynikach i... mocz wyszedł źle... odmiedniczkowe zapalenie nerek dr chciała położyć ja na oddział, ale... wyprosiłam leczenie domowe i... zastrzyki dwa razy dziennie. Mam nadzieję, ze już po 1-szym spadnie temp i będzie coraz lepiej ![]()
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem po co zadawać wciąż te same pytania? Czy nie można by tak najpierw poczytać a potem pytać ![]() Proszę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1230 (przy czym Macerata będzie miała impl. okrągłe; anatomy są droższe - ja w zeszłym roku płaciłam za anatomiczne Mentory 5700zł) Landis - najgorsze są 2 tyg. ; co do spóźnienia na konsult. - myślę, że problemu nie będzie(ktoś może wejść za ciebie, a ty później), ale w takim wypadku uprzedź panią dr. Kiedyś dr przyjmowała 16-17 (wizyty kontrolne) i 17-19 (konsultacje). Ostatnio pani dr ma bardzo dużo pracy i przyjmuje dużo dłużej
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-14 o 12:28 |
|
|
|
|
#2029 |
|
Raczkowanie
|
współczujemy Ci Horo, zdrówka życzę dla córci.
|
|
|
|
#2030 |
|
Kazar Lady
|
Horo - trzymaj sie i wybuziaj malutką..
w szpitalu załozony by był wenflon i nie musieli by małej kłuć..
|
|
|
|
#2031 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2032 |
|
Raczkowanie
|
Wiadomość wysłana. Zdecydowałam sie ponieważ dr Skwiercz robi pod dwa mięśnie (choć nie wiem czy przy dużym implancie da rade) ale podobają mi sie jej dzieła szczególnie u MayiDivy i Listopadowej. Zobacze co powie mi na konsultacji czy bedzie można zrobić mi ładne piersi bez podwieszenia czy bedzie ono konieczne.
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo zdróweczka |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2034 |
|
Raczkowanie
|
to koniecznie pochwal sie po wizycie. Ja Tobie równiez wysłałam, a może i u mnie nie trzeba będzie podwieszać?... hmm.
Listopadowa nie denerwuj sie, ja tu jestem nowa i cięzko jeszcze sie połapać, a produkujecie jak szalone
|
|
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dzisiaj jestem , czasami się zdarza każdemu...
|
|
|
|
|
#2036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Horo a ile maleńka ma latek??
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
musi być dobrze ale tak to jest, jak samemu nie dopilnuje się dzieci, tylko czasem potrzebna jest "pomoc" kogoś kto nie bardzo jest zorientowany w dzieciach i postępowaniu z nimi ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2038 |
|
Raczkowanie
|
hehe, ale nas nie bij.
|
|
|
|
#2039 |
|
Wtajemniczenie
|
yagnaa Heloooooooooooooooooooooo !!!
|
#2040 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tez już zaczynam się wkurzać na te ciągłe pytania o klub i o zdjęcia..co 2 strony jest wszystko od nowa wałkowane Horo ale jaką masz cudną Walentynkę ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Agnes heloooooooooooooooooooo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

. Napisałam również do samego doktora, czekam na odpowiedź, dam mu jeszcze kilka dni a jak nie to zacznę działać. Przyznam, że boję się. Zanim weszłam na forum myślałam o jesieni 2010- żeby dozbierać jeszcze kaski. teraz zaczynam się niecierpliwić i zdecyduję się chyba wcześniej. Do Dr mam ok 600 km to bardzo daleko ale chyba warto. 

święta prawda 
-no ale to wiesz...my tu wszystkie za, rozmiemy Cię doskonale...wiec będziemy podbijaly twój biuścik, co by było na czym oko zawiesić, musimy dbać o reputacje )
) razu wydarzylo sie w sprawie miesniowej? 

, czasami się zdarza każdemu...