|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
kurcze, a ja znow musze isc od was.... mam nastawione pranie, moja kicia juz chyba dziczeje... ide sie kapciac, wybawic kotasa i zaczynam pisac pracke - ta druga :P buziole
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
lula bo dostniesz zaraz
![]() ![]() T'ai wiesz, moj tez nie lubi bizuterii;p nosi lancueszk z literka N bo mu dalam kiedys ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Wtajemniczenie
|
T'ai sa takie zawody, gdzie rzeczywiście ludzie nie nosza obrączek bo moga łatwo zniszczyć. Mój Tata na przykład zakłada obrączkę tylko na wykatkowe okazje - na codzień jej nie nosi. Zresztą mam też nie nosi jej na codzień
![]()
#3484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a ja teraz to mam twardy orzech do zgryzienia. Napisze z pracy około 16.00 bo teraz juz nie zdaze. Powiem tylko, ze kolega mi sie zwierzyl ze spraw sercowych i teraz nie wiem co robic. Zaznaczam, ze ze mna i moim TZ nie ma to nic wspolnego. Opisze wszystko popoludniu.
#3486 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
I dobrze mu powiedziałaś..hehe ja tez tak mówiłam..zreszta w UK nosi sie pierścionki zaręczynowe i obrączki na palcu lewej ręki a w PL prawej..więc nawet jak noszę mój pierścionek to dla ludzi tutaj jest nie znaczący ..zwykła biżuteria ![]() Ma nosić i już !!! skoro zgadza się na ślub to obrączka jest jego symbolem..według mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet na lewej ale niech nosi ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3488 | |
Wtajemniczenie
|
Aha
![]() ![]() No mój też w banku pracuje i nie widzę innej opcji - nosi i koniec ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
T'ai jak w banku to nie ma wytlumaczenia...moze sie tylko z toba droczy,co?moj tez mi mowi czasem, ze nie bedzie nosil
![]() ![]() w sumie moja mam zaklada tylko do kosciola, albo na imprezy.a taty obraczki to nigdy nie widzialam zreszta heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- i znowu cisza.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Rozeznanie
|
Tak czytam i czytam posty..i tutaj koleżanka karolinusienka piszę, że 11 miesięcy razem..spojrzałam na mój suwaczek a tam 5 lat 7 miesięcy i 3 dni razem...
![]() ![]() ![]()
#3492 |
Zakorzenienie
|
noooo..............faktyc znie cisza
![]() ale wiem czemu-bo mam dzis wolne heh;p ide na 15 sciagnac pazury,a potem do sis zobaczc co i jak z malym, bo jutro od 7 do 16 bede superniania-i okaze sie, czy jestem gotowa na dziecie ![]() z m. milam dzis do nich isc,ale zadzownil,ze dzis i jutro do 18 pracuja! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi sie , ze nie. u nas uczucie sie powoli rozwijalo...oj powoli....az w koncu jak sie pojawilo to postanowilismy sie pobrac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Jak zwykle nadrabianko
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twój również ![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że przypominam przyjaciółkę (a nie wroga np.) ![]() Zjem śniadanko-obiad i wracam ![]()
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wyglądał jakby się droczył ale cóż...poczekamy do przyszłego roku i już ja znajdę na niego sposób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
moj tez nie nosi!!!chyba,ze chory, a tez nie zawsze...lysy jest to calkiem mu zimno,ale nie i koniec,uparciuch
![]() ![]() uparty jest jak nie wiem! ![]() dobra zmykam,milego popoludnia ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- T'ai ja tez jestem leworeczna ![]() ale obraczke na prawej bede...choc faktycznie moze mi byc dziwnie, nie myslalam o tym w sumie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzięki mnie to jeszcze kremu używa, toniku i peeling robi ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() a ja zaręczynowy na prawej i jeszcze na środkowym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale Wam życzę oczywiście sielankowego małżeńskiego życia ![]()
![]() |
#3499 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() wiesz my w swoim zyciu dostalismy oboje po niezlych kopnieciach w 4ry litery wiec bylismy sceptycznie nastwieni do kolejnego zwiazku, az tu rach ciach i nas skosilo..do slubu jescze prawie 1,5 roku wiec zdazymy sie poznac ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Raczkowanie
|
mam mały dylemat. jak juz wspominalam, "znalazlam" kobiete, ktora- jak sama twierdzi- jest w stanie uszyc mi suknie slubna. Jej salon nazywa sie Lucy Line. Nie specjalizuje sie wprawdzie w szyciu sukien slubnych,ale z kolei szyje kostiumy sceniczne... sama nie wiem jak podejsc do sprawy- znacie moze ta osobe?? spotkalyscie sie kiedys z takim "problemem" jak moj? na poczatku bylam podekscytowana ale teraz zaczynam miec watpliwosci. czy warto zaryzykowac i daj do uszycia suknie osobie ktora na codzien tego nie robi (ma tak na stronie www jakies projekty sukien, ale nei za wiele). w sumie mamsporo czasu na zastanowienie, ale chcialabym miec juz "zaklepana" krawcowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak 3maj ![]() A co do pierścionka na lewej ręce..to ja chyba nie będę mogla go przełożyć na drugą rękę bo mi spada..mam taką różnicę w szerokości moich palców (a reczej kostek ![]() Moja siostra zawsze nosiła zaręczynowi i obrączkę razem na tym samym palcu ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
Podsumowując ![]()
![]() ![]() Razem od... ![]() ...a tego dnia... ...powiedzieliśmy sobie Tak ... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ona911 Czas edycji: 2010-01-14 o 13:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
popieram
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |||
Zakorzenienie
|
HELOŁ ![]() Cytat:
![]() ja też jestem leworęczna ![]() ![]() ![]() (btw. dziś w Pytaniu na śniadanie był temat "pierścieni mocy") ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
t'ai jak pracuje w banku to akurat mógłby nosić nic mu przeciez nie przeszkodzi
![]() ![]() karola ty to masz same okazje do świętowania ![]() ![]() Aha ciocia nie zdała prawka, za bardzo zdenerwowała się i na placu oblała ![]() A mam jeszcze takie pytanie (m.in. do jenny bo ona jest najbardziej obeznana z tymi wszystkimi imprezami) kiedy są targi w Bielsku Białej?? Bo ja w internecie jak szukałam to wyszło że 24 stycznia albo któregoś tam lutego, ale coś mi się nie chce wierzyć w to że aż 2 razy zrobią takie targi... Please :pomocy: |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=karolinusienka;1645 5028]wychodzisz za maz tydzien po mnie
![]() To fajnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
mój kochany zazdrośnik po wczorajszym zajściu postąpił dokładnie tak jak się po nim spodziewałam...czyli nie przyszło mu do głowy żeby mnie przeprosic i wogole nie było tematu, jak mu napisałam że mam zły humor z rana to był zdziwiony i zapytał czemu, powiedziałam że z JEGO powodu a on zaproponował żebym "poszła dalej spac"
![]() było trochę gadki neutralnej, o duperelach, potem zeszło na temat kasy, pracy ale wszystko tak bezpłciowo... w sumie złośc na niego już dawno mi przeszła ale nie okazuję mu takiego entuzjazmu do jakiego jest przyzwyczajony... on i tak uważa że zrobił ok i wszystko jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A już miałam pisać i pytać, czy ta krawcowa jakaś sprawdzona i w ogóle, bo ja też mam zamiar rozglądać się za sukniami w kraku, ale te co mi się podobają na necie są niewyobrażalnie drogie, dlatego pozostaje mi mierzyć w salonie, a potem gdzieś uszyć... Słyszałam coś o salonie Josephine. Tam podobno szyją sukienki na wzór i ceny mają niczego sobie.Tylko niestety mało jest opinii w internecie, bo to podobno niedawno powstało. Ale jak będę w kraku to nie omieszkam tam zajrzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
mabi faceci...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
No nie wierze, ze tak malo napisalyscie hehe ja wlasnie wrocilam ze spaceru
![]() ![]() ![]() ![]() Ja jestem praworeczna, pierscionek mam na serdecznym u prawej reki. A jak przyjdzie slub to albo przeloze pierscionek na lewa reke albo go powieksze i bedzie na srodkowym... nie wiem co zrobic ![]()
#3510 |
Zakorzenienie
|
doskonale wiedział że takim zachowaniem wczoraj wyprowadzi mnie z równowagi a dziś głupio pyta czemu mam podły humor
![]() zabolało mnie też to że nie zapytał co u tej naszej koleżanki która jest w szpitalu (chociaż sama nie wiem bo dziś nie mogę ruszyc się z domu, ale jutro ją odwiedzę), ale samo to że nie zapytał (co z żoną jego najlepszego przyjaciela!) żeby nie zahaczac o "niewygodny" temat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.