|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
BAN stały
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
|
|
|
|
|
#3062 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Dziekuje
moze i racja ale najlepiej bedzie sie wybrac do lekarza ale wy jestescie super a tak wogole to im blizej wesela to juz sie bardziej denerwuje ale radość jest tak ogromna my obraczki sobie robimy bo mamy duzo złota to taniej wyjdzie a suknia moja bedzie taka księżniczkowata tylko jednen pech mnie spotkal moja ukochana fryzjerka nie bedzie mogla mnie uczesac![]() bo zaszła w ciaze pech ale moze to juz sie limit wyczerpal...
|
#3063 |
|
Konto usunięte
|
Mnie ostatnio prześladuje temat butów. Nawet zaczęły mi się śnić. I zaczyna mnie ta tematyka przerażać. Jutro, jak pojadę do Poznania na zajęcia, to spróbuję tam butów poszukać. Może się w końcu uda. Bo przymiarkę sukni by się już przydało zrobić...
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz to ja mysle tak ze jest okres studniowkowy to beda przeważać ciemne buty wiec moze warto by sie bylo wybrac do jakis mniejszych sklepów a tak po za tym dziewczynki jak wyglada sprawa kosmetyczki?bo do mnie przyjedzie pani do domu bierze 80 zl za makijaz na drugi dzien tez przyjedzie zostanie tez na slub ze wrazie czego jakbym sobie poplakala to zrobi przed impreza poprawkę i zostawi mi kosmetyki zebym mogla sobie sama cos tam poprawić gdyby cos pozdrawiam
|
|
#3065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To znaczy trochę mogę, bo przetestowałam na imprezie Sylwestrowej, że jak parę łez mi poleci, to nic się nie rozmażę. Gorzej jak zamienię się w fontannę - wtedy już nic mi nie pomoże A kosmetyki też mogę dostać jeśli będę chciała (pożyczą mi), albo mogę sobie u nich kupić dokładnie takie same (używają kosmetyków amerykańskiej firmy palladio - nie można ich kupić na allegro, tylko puder jest dostępny). Myślę, że podkład pożyczę od nich, ale błyszczyk pewnie kupię
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-01-14 o 16:27 |
||
|
|
|
#3066 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
dzień nie mogłam wejśc i już tyle zaległości
Cytat:
![]() Cytat:
Brat miał takie krzesełka ale ręcznie robione. Goście byli zachwyceni pomysłowością Cytat:
ale stąd tu dobre znaleść jak Wy szukałyście swoich organistów?Cytat:
Cytat:
![]() 3mamy kciuki za prace licencjacką Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Odebrałam obrączki. Już gotowe wygrawerowane czekają na swój moment w sobote jadę na narty to aż się boję ile będę miała do czytania jak wrócę Idę ogarnąć pokój i uczyć się na jutro |
|||||||||
|
|
|
#3067 |
|
Zadomowienie
|
Z błyszczykiem to dobry pomysl ja zreszta sobie nie wyobrazam po kims używać błyszczyka
ja tylko do kosciola i na wejscie do sali i zdjecia potrzebuje błyszczyk czyli caly czas a dlugo sie on na moich ustach nie trzyma bo poprostu zjadam wszystkie:-D co do fryzjera to siostra cioteczna bedzie mnie czescac wiec gdyby trzeba zrobic jakies poprawki to żaden problem bo siostrzyczka bedzie gościem a czy ktoras z was szyje suknie bo ja na oba dni i za miesiac mam pierwsza przymiarke i nie mam pojecia jak to bedzie wygladac
|
#3068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za obrączki.A co do organisty, to u nas to było wyjątkowo proste. Mamy w parafii organistę, organistkę i zespół muzyczny. Zespół jest świetny, więc poszliśmy do nich po mszy zaklepać termin i załatwione. No ale jeszcze ktoś musi podgrywać te wszystkie "amen", "i z duchem twoim" i takie tam A że organistka jest beznadziejna i śpiewa tak depresyjnie, że mnie to wkurza i mam ochotę iść do niej i dać jej zdrowego kopa na zapęd, to zostaje organista (tylko musimy go jeszcze powiadomić, bo ja w dniu ślubu usłyszę tego babsztyla, śpiewającego chociażby "amen" to nie ręczę za siebie )---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Ale nawet jeszcze nie wzięli ode mnie miary, bo będą mi szyć po sezonie studniówkowym. Z tego co mi mówili, to pierwsza przymiarka wygląda tak, że jest tylko ogólny zarys sukienki, dokładne dopasowanie gorsetu i takie tam. Krawcowa mnie uprzedziła, że po pierwszej przymiarce nie będę miała pojęcia jak suknia będzie na mnie później wyglądać, bo ta przymiarka to jest tak bardziej dla nich - żeby wszystko dokładnie dopasowały. Dopiero później będą naszywać kolejne warstwy materiału i koronkę
|
||
|
|
|
#3069 |
|
Zadomowienie
|
A duzo ci wyjdzie za szycie?bo mi tak 2500 tysiąca za dwie sukienki.ja zdam relacje po przymiarce
bedzie dobrze
|
#3070 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z pieskiem mam podstępny plan że wyjdzie z nim mój ojciec . albo bedzie nocować u mojego ojca z jego psem no zobaczymy, napewno trzeba wyjść z pieskiem, bo nie wytrzyma, chociaz u ans krótsza imprezka, ale mimo wszytkoCytat:
nie wiedziałam, że można swoje linie papilarne mieć na obrączkach ale to od spodu czy na wierzchu?no i załączam fotke mojej pisinki
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-01-14 o 17:03 |
||
|
|
|
#3071 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Witajcie. Nie miałam kiedy nadrobić Waszych postów. No jutro mam wolne.Parę spraw do załatwienia, wizyta u dermatologa, w banku ale najważniejsze- mierzenie sukien. Mam ciary na samą myśl o tym mierzeniu
|
#3072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
żebyś znalazła tę jedyną
|
||
|
|
|
#3073 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeej
![]() Dzisiejsze koło jakoś poszło Powinnam się zacząc uczyc na egzamin ale mi się nieeee chceee ![]() Woda sodowa z tych sukienek które wkleiłaś najbardziej mi się podoba ta drapowana
|
|
|
|
#3074 |
|
Wtajemniczenie
|
fajnie by było, gdyby udało mi się zrobić jakieś fotki
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3076 |
|
Wtajemniczenie
|
No pewnie
Jadę z mamą, ona mnie najlepiej zna i najlepiej potrafi doradzić. Dwie najbliższe koleżanki mieszkają daleko,niestety na ich pomoc nie mogę liczyć. A co mama to mama
|
#3077 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolos chyba w niarę poszedł, chociaz pytania byly szalone, ale powiedzmy, ze temat zakończony Oby 8 funtów to nie taka tragedia Musze zapisac linki do tej strony Ciekawe, że wszystkim podoba sie nr 4 a mi nieCytat:
zaraz po pewnej poradzie mojej tesciowej ale dotyczącej innego tematuCytat:
![]() Cytat:
My naszą piesię może weźmiemy do hotelu, w ktorym będzie wesele lub zostanie w domu - rodzice nawet specjalnie zrobili w sypialni klimatyzację dla niej, więc walnie sie na łózko i będzie spac pewnie i po obiedzie tata do niej przyjedzie na chwilkę, później brat przyjedzie w trakcie wesela. No, ale własnie sie strasznie martwimy co z nia zrobić, żeby to nie bylo dla niej streusjące, bo najpierw od rana zamieszanie obcy ludzie w domu, póxniej sama tyle czasu... BYłam dzis ogladac panele, drzwi i łazienki Póki co mam trzy typy płytek do łazienki, wybrane drzwi ale dotychczasowa koncepcja podłogi upadła i musze szukac nowych inspiracji. No i musze sie wybrac po czasopisma typu M jak mieszkanie, kilka numerow juz mam i jeszcze je przegladnę i poszperam w necie.A wieczorkiem na aqua aerobic spalać tłuszczyk
|
|
#3078 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() ja niecierpliwie czekam za @..od kiedy zrobiłam sobie przerwę w tabsach nie mam aż tak bardzo regularnych cyków.. np jeden miałam 33 dni, drugi 29.. dzisiaj mija 34 dzień cyklu.. to kiedy mam się zacząć stresować w sumie to taką niebezpieczną sytuację mielismy raz ale nie sądzę żeby tam się coś tam się do mnie dostało ale mam schizy
|
|
|
|
#3079 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3080 |
|
BAN stały
|
No jestem spowrotem,byliśmy na zakupach a teraz tż pichci obiad.
Dziś mamy spaghetti.
|
|
|
|
#3081 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pewnie to fałszywy alarm, ale widzę, że niezły dodatkowy stresik przed weselem sobie zafundowałaś dlatego ja do ślubu nie zamierzam odstawić tabletek. za takie niespodzianki przedślubne na razie dziękuję
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak serio, to może zrób test - przynajmniej przestaniesz się schizować
|
|
|
|
|
#3083 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a na slubie byłam w 4-5 miesiącu to by już było widać.. i bym musiała zmienić sukienkę ![]() a kiedy bym musiała zrobić test w sumie minął chyba tydziń od tego czasu, to chyba za wczesnie
|
|||
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3085 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie byloby widac, u mnie dopiero w 5 miesiacu brzuch mi sie odrobinke zaokraglil. Przewaznie test mozna zrobic pierwszego dnia spodziewanej miesiaczki, czyli biegnij do apteki i sie juz nie stresuj.
|
|
|
|
#3086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale fakt to kłopot pewien jest my nie nocujemy w hotelu, więc pokoju nie ma dla nas i nie ma psa gdzie ulokować, zresztą chyba wolę jak bedzie w domu siedziała, przynajmniej w znajomych miejscach
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś mi pomoże i poda stronę do sprawdzenia rozmiaru stanika jaki powinnam nosić bo nie moge tego znaleźć a wiem, że gdzieś tu na forum o tym czytałam
|
|
|
|
#3088 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra nie nakręcam się już
naczytałam się głupot i teraz schizuję.. poczekam do końca miesiąca, albo lepiej do konca sesji
|
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3090 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Gaduły
![]() ![]() Can't na razie nie panikuj ![]() Ja też kiedyś tak miałam. Spóźniał mi się ponad miesiać-a miałam regularne miesiączki co 30-31 dni. 2 testy zrobiłam- w kilkudnioowych odstepach czasu, przestałam się denerwować, ze w ciązy jestem i okres za 2 dni był Więc im bardzioej będziesz się stresować tym wieksza szansa, ze okres jeszce sie opóźni. a jak bardzo się boisz to dla spokoju zrób test![]() ![]()
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2010-01-14 o 18:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

moze i racja
ale najlepiej bedzie sie wybrac do lekarza
A kosmetyki też mogę dostać jeśli będę chciała (pożyczą mi), albo mogę sobie u nich kupić dokładnie takie same (używają kosmetyków amerykańskiej firmy palladio - nie można ich kupić na allegro, tylko puder jest dostępny). Myślę, że podkład pożyczę od nich, ale błyszczyk pewnie kupię 
ale stąd tu dobre znaleść
ale chyba jednak na wejscie chociaz sama nie wiem heheh

Idę ogarnąć pokój i uczyć się na jutro 

za obrączki.
)
) a ja na to, że ja ze srebra to nie chcę, a jeśli białe złoto to łącząne z żółtym jedynie. a on na to z pytaniem: "a to musimy mieć takie same??"
żebyś znalazła tę jedyną