|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
Cytat:
hehehedobranoc Cytat:
ja wierze ze bedzie dobrze bo musi! innej opcji nie ma Cytat:
winia... kazdy widzial ze bylo cos nie tak, ze cos zaczelo sie dziac a oni wmawiali sobie poczatkowo ze po prostu chlopcy wolniej sie rozwijaja malo z nia o tym rozmawialam nie zaczynalam sama nigdy tematu bo wiem jak ja to bolalo dzis wydaje sie pogodzona z tym i inaczej patrzy na to ale wiem ze w glebi serca cierpi
|
|||
|
|
|
#3182 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
i po wizycie
![]() szwagierka mnie rozwalila, przyniosla malej kinder maxi i dala jej do zabawy a za chwile pyta "moge ja troche ubrudzic?" a ja pytam" w jakim sensie?" ........ona"no czekoladke dac ![]() " a ja powiedzialam stanowczym glosem" sory ale to moje dziecko i do roku czasu slodyczyjesc nie bedzie!!" potem jak mala juz prawie spala, to zaczely sie zbierac z tesciowa i mala Wiktoria do domu i co????jeden wielki ryk!!! i mala mi obudzila bo mala Wiki przez 3 godziny grala na komputerze a jak kazaly jej sie ubierac to dala koncert placzu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobre!! tez mialam wizytacje Cytat:
Cytat:
|
|
#3183 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() smutna historia...niestety jest takich wiele, niestety wiele dzieci choruje...wiele dzieci tez umiera z roznych powodow....kuzwa takie to nienormalne jest, jaki ten swiat chory dlaczego tak musi byc?mam dola ![]() czasem wstaje rano i dziekuje bogu, ze mam zdrowe dzieci - bo to jest najwazniejsze, nic innego sie nie liczy jesli zdrowia brak
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
pa
do jutra Cytat:
![]() ale Wam to nie grozi, wiecie o bakterii, wyleczycie ją i mały będzie zdrowy
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swieta prawda! |
|
|
|
|
#3186 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Gorgulku a po jakim czasie zaobserwowano zmiany u chłopców?
a nam co grozi jak nie zaszczepimy dziecka? a katarzynke to juz nie ? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
nastepnatak, zjadam- Svinecka juz przyblizyla jak to wyglada ![]() Ale to jest dziwne czy jakie dla was? dorosli polykaja kapsulke i w brzuchu sie rozpuszcza a ja to jem, przeciez to nie jest plastik Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mi poczta sie dluuugo ładuje i zadko ją odpalam Cytat:
a z innej beczki ktory dzien ONZ masz i jak sie czujesz, sluzy ci? No to ide sobie, bo czuje sie niedoceniona jeszcze moje menu: sałatka: mix sałat+ pomidor+ogórek...sól i pieprz ![]() pomaranczko, jabłko, banan ![]() 2x filecik rybny na oliwie z oliwek z blanszowanymi paprykami, mix sałat pomaranczko, mandarynka, jabłko, kalarepka slim figurka woda Dzis 9 dzien ONZ, jutro początek i jadę od nowa. 4 wiesniaki jeszcze w lodóce czekaja
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||||
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie wiem co bym zrobiła, przecież można sie po czymś takim załamać ma się zdrowe dziecko, chce się dla niego jak najlepiej i ... taka tragedia potem trzeba do końca życia patrzeć na chore dzieci i ciągle mysleć, że gdyby ... zdrowie nikt się nie dowie jako smakujesz aż się zepsujesz
|
|
|
#3188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to chyba cos kolo 2 latek no moze 2,5 roku, jak moj chrzesniak juz trajkotal a oni nic wiadomo ze sa dzieci ktore pozniej zaczynaja mowic i to normalne, ale to chyba wtedy sie zaczelo pamietam tez ze jeden z tych blizniakow przestal reagowac jak sie od niego mowilo, widac bylo ze jest we wlasnym swiecie, a ksiazke telefoniczna ogladal godzinami i na niczyje zaczepki nawet nie zwracal uwagi ale bawily sie tez jak normalne dzieci, smialy sie, lubily jak sie im ksiazki czytalo, jak sie z nimi bawilo, jak wychodzili na plac zabaw no dzis inaczej menu sie prezentuje ![]() a na wiesniaki wkrotce nie bedziesz mogla patrzec ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
jeden ma bardziej zaawansowany stopien tego autyzmu, drugi mniej takie dzieci czesto sa uzdolnione w innych dziedzinach wiem ze jeden juz gra na skrzypcach i bardzo go chwala Miramejku napisz jak po badaniach bo czekam na wiesci
|
||
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam się pochwalić, że przyszedł w końcu ten nieszczęsny świetlik
![]() jutro go piorę, suszę i odpalam ![]() zobaczymy reakcję młodego
|
|
#3190 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem dokladnie2. nieee no to jest tak oczywiste, ze po prostu nawet pisac tego nie trzeba ![]() 3. 65metrow 4. a) no dziwne b) ani nie cukierek ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- aaaa zapomnialam pochwalic moje starsze dziecko - tesc mowil, ze dzis pierwszy raz jezdzil nie trzymajac sie ani za barierke ani za reke - robil sam cale kolka - jestem dumna
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a teraz pytanie z innej beczki ale nie smiejcie sie ze mnie
![]() napisze na bialo ![]() powiedzcie co mam stosowac zapobiegawczo zeby nie miec zapalen psioszki zazwyczaj nie mam tych zapalen dopiero jak miziamy sie codziennie i przez to przytulamy sie rzadziej a chcielibysmy czesciej ale maslo maslane he he he ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Katarzynko zapomnialam dopisac sanepid moze nalozyc kare gratulacje dla Eryczka ![]() Eleeri daj znac jak sie spisuje ten swietlik
Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2010-01-14 o 21:52 |
|
|
|
#3192 |
|
Zadomowienie
|
A ja sie przyznam że ja tez zjadałam te kapsułki od witamin k bo witamine d mam w kroplach. No i muszę przyznać że wyborne
![]() Idę spać bo mózg mi się przegrzał
|
|
#3193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak ktos nie zglosi to nie wyplacaja takiego zwrotu podatku? bo powinno takie cos dzialac w dwie strony, a nie korzystac z cudzej niewiedzy...choc jak to mowia nieznajomosc prawa szkodzi no nie, ale nie takie rzeczy sie jadlo i jada... Dla mnie to bylo tak oczywiste ze myslalam ze wszystkie jecie Nie lykaliscie takiej witaminki za dzieciaka? ja pamietam ze zawsze rozgryzalam, w srodku takie to oleiste a potem kapsulke jadłam ![]() Unholy bo ty jestes alegromaniaczka,nie chcialabym nadwyrezac twojej uprzejmosci, ale jakbys wyłowiła jakis automat do pieczenia chleba.... ![]() Sama wsakuje na alle zaraz ale jakos nie umiem tam węszyc i wyławiac fajnych okazji ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
teraz tez sie nie miziamy bo aplikuje sobie tabsy na nadzerke no ale codzien, to mi nie potrzeba jakos ostatnio ![]() Cytat:
![]() witaj w klubie kapsuł
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
|
|
|
#3194 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie będzie otarć, nie będzie zapaleń ![]() dam znać jutro na razie jest rozbebeszony, więc bardzo głosno gra ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
a ja dalej czekam na to co miałaś wysłać ![]() ale idę spać, bo młody juz od 2 godzin śpi, a ja zaległam przed komputerem ![]() a potem będę stękać, że się nie wyspałam dobrej nocy, pa. PS i nie doczekałam się w koncu na info od Miramejka
|
|
|
#3195 | ||||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() hmmm nie wiem chyba nie ma nic zapobiegawczego przynajmniej nie slyszalamjedynie pozostaje Ci wlasnie moze uzywac zelu zeby bylo mniej otarc nie wiem ![]() Cytat:
Cytat:
haha oczywiste, ze zjadamy kapsulki po dzieciach? lykalam witaminki za dzieciaka ale NIGDY ICH NIE GRYZLAM hehe zreszta nigdy nie przyszlo mi do glowy zeby pozrec ta kapsule po vit D hehe, nawet nie zastanawialam sie nad tym czy ona jadalna no bo przeciez dziecku sie podaje jej zawartosc tylko a kapsulke wyrzuca (no niektorzy zjadaja )ale sie usmialam - dzieki ![]() Cytat:
naprawde??
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Katarzynko, u nas zazwyczaj vacum, kleszcze robia na bloku, bo w znieczuleniu do kregoslupa, zawsze w przygotowaniu do ciecia w razie W. Chyba, ze czas nagli, to nie. Uczestnicze tylko w cieciach, w innych nie.
Z sercem, to wrodzone, maly przeciek i czesto sie mecze np przy bieganiu lub dzwiganiu siat (tu juz wysiadam kompletnie- w ogole nie radze sobie z ciezarami . Moj ojciec ma to samo. Wlasciwie to juz sie przyzwyczailam, tylko moje EKG wyglada bardzo nieladnie i lekarze zawsze psiocza, bo wysluchuja szmery.Dzis dzien 7 ONZ i mysle, ze duzo nie schudlam, a wlasciwie jestem pewna, ze bardzo malo. Bardziej odpowiadaloby mi wazenie raz na 2 tygodnie, wtedy jakies efekty byloby przynajmnie widac . Chyba nigdy nie bede chuda . Diete znosze dobrze, ja w ogole lubie bialko, juz od dawna w mojej diecie stanowi wazna czesc. Gorzej mi idzie z weglami, bo ja lubie te, co nie sa zalecane w diecie , np makaron, ryz... ![]() Tabletek nie znosze od dziecka. Jak bylam mala to wolalam zastrzyki, bo tabletki stawaly mi w gardle i sie dlawilam, rozgryzac tez nie umiem, bo zwymiotuje. Gorgulku, ja juz wypadlam z obiegu polskiego, nie wiem, co tam teraz macie. U nas sa takie aplikatory z zelem (przeciko bacteria vaginosis i innym), ktore mozna stosowac leczniczo lub doraznie 2 razy w tygodniu. Profilaktycznie to zawsze Lactovaginal dobry jest. Jeszcze jedno- jesli sa zapalenia, to powinno leczyc sie rowniez partnera, o czym czesto sie zapomina, bo wtedy leczenie samej kobiety nie ma sensu i wszystko bedzie powracac.
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-01-14 o 22:48 |
|
|
|
#3197 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja tylko na chwilke wpadlam sie pozegnac , bo pewnie mnie nie bedzie przez jakis czas. Ale jak tylko bede mogla to wpadne
. Duzo zdrowka dla Waszych dzieciaczkow. Lece spac bo jutro o 2: 15 musze sie podniesc .Pa Pa
|
#3198 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ale za nie branie tablet powinnas dostac co do diety - ja mam to samo, kocham makaron, ziemniaki, ryz, chleb ![]() hmm w sumie ja na ONZ juz nie jestem ale napisze moj jadlospis a co tam 1. granola z mlekiem 2. bulka owsiana z salata i ogorkiem 3. kilka plasterkow szynki, oscypek pieczony mniaaam 4. przed chwila wiesniak i zabieram sie zaraz za brzuchy ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
|
|
|
#3199 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nawet jak co drugi dzien to tak mam uzywamy zelu jak jest potrzeba dawno wlasnie nie mialam ale z nowym rokiem przyszla taka chec ze... ![]() Cytat:
wy nie pomyslcie ze my tak codziennie ale czesto i nawet te "czesto" u mnie tak sie konczy dobrej Cytat:
![]() tez sie usmialam no naprawde ja o tym wiedzialam zmykam ogladac film dalej ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
baty sie naleza za nie branie tabletek ![]() i tak jestes laska dziekuje Ci rozejrze sie za tym albo gina zapytam teraz to juz zmykam Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3200 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla antosia!no i zazdroszczę, że mogłas sobie zroić salon kosmetyczno-fryzjerski w domu ... mi się to juz daaawno nie udaje ![]() Cytat:
![]() a mój Bartosz ostatnio tylko umi buuuuu, muuuu, itp ![]() dziekuję za info, mszę wysłać siostre ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
... jak ostatnio powiedziałam teściowej, ze Kubus ma duuużo cukru, to popatrzyła na mnie takiem wzrokiem ... że strach sie bać
|
|||||
|
|
|
#3201 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję i też mam taką nadzieję Cytat:
Cytat:
gorgulku, tak jak pisała Mariola - jak będziesz u lekarza poproś też o jakiś lek dla TZ
|
|
|
#3202 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... piekne menu ![]() Cytat:
![]() cytat oczywiscie mi zjadlo, ale jak przeczytałam o pneumo to mnie zatkało za jak najszybsze wyleczenie katarku! ... i nie mysl za dużo /chociaż wiem, ze sie dobrze pisze/ Cytat:
... chociaż po ciąży /odpukać/ jeszcze sie nie przyplątało ![]() Dobry jest żel do hig. int. PlivaFem F ... i coś na flore bakteryjną ![]() Cytat:
![]() ja podkradałam dziadkowi bo własnie byla taka fajna giętka i oleista w środku ale, zeby teraz takie cuś pozerać, to mi nie przyszl odo głowy ![]() Cytat:
ja też czekam i czekam ... i pewnie przecyztam dopeiro jutro ![]() Cytat:
udanego wypoczynku i odezwij się z Pl
|
||||||
|
|
|
#3203 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
mariolu pomoz
![]() czy to mozliwe, ze na ebayu nie ma w ogole nausznikow? czy ja zle szukam? bo wyskakuja mi tylko czapki uszatki - to zn z przedluzeniem na uszy ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
tak czytalam o tych dzieciach chorych na autyzm po tej szczepionce i jakos mnie to podlamalo
![]() ide spac Cytat:
nam wlasnie przez tarcie pekla ta gumka odczuwalam straszna suchosc w pochwie i taki dyskomfort to uzylismy zelu ale mimo to nadal czulam jakies tarcie i efekt byl taki ze gumka byla w strzepach 1 raz mielismy taki przypadek![]() wiesz co jakos nie mam oporow co do wyrazania swojego zdania, kazdy wychowuje swoje dziecko jak uwaza i mi tak samo nie bedzie nikt mowil ze mam cos dac dziecku bo ktos tam daje...........w nosie mam to co inni robia........to ze ona dawala Wiktorii jak byla mala czekolade to jej sprawa
|
|
#3205 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
strasznie mnie boli nos i gardlo
yhhszkoda, ze TZ znow w terenie o tej porze a jeszcze ma do tesco podjechac bo obiecal Erykowi nagrode nie wiem o ktorej on wroci i czy w ogole jest sens dzis na niego czekac pocwiczylam tamilee a teraz wybywam do cieplutkiej wanny
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzieki, ale nie ma co sie przejmowac moim sercem
Na codzien mi to nie dokucza, a czynniki dokuczliwe eliminuje. Svinecko, a szukalas pod ear muffs? http://clothes.shop.ebay.co.uk/Women...=p3286.c0.m282 ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Svinecko masz faze na nauszniki, a ja na czapki. Od lat nie chodzilam w czapkach, a teraz jak mam dluzsze wlosy, to mi pasuja takie z daszkami itp, wiec nosze , mam nawet jedna z pomponem , do tego sportowa kurtka, buty i wozek z Antosiem do pchania. Moja babcia na pewno jest ze mnie dumna
|
#3207 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ooooooooooo dzieki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaraz sie zatopie w te aukcje ![]() ja ogolnie tez od dziecka nie nosilam czapek ani nic, a teraz mam faze na nauszniki i czapke jakas wlochata albo pilotke ![]() szukalam pod ear flaps ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- ide spac bo nie wiem jak znowu wstane musze zaczac chodzic wczesniej spac koniecznie dobranoc
Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2010-01-15 o 00:30 |
|
|
|
|
#3208 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łykałas witaminy, czyli cala siup do brzucha i zyjesz.Stad wniosek ze kapsulka jest jadalna,przeciez nie wypusciliby tablet do lykania w szkodliwej osłonce. A witamina D jest nietylko dla dzici, capivity są np, i gdybys taka brala to tez bys sobie wyciskala zawartosc? Cytat:
![]() jestes na tyle rozsadna ze wiedzialam ze sobie nie szkodzisz nic nie łykajac na no a pewnie wiesz ze szmer to z dwojga zlego dobra sprawa.Nam tak tlumaczyl kardiolog jak z mala na kontroli bylismy m.in ze jak jest szmer to jest mala dziurka i wtedy to slychac bo jakby byla duza dziura to krew by błądzila, a wiadomo ze to juz jest złe gdyby byla wieksza dziura to nie byloby slychac szmerow i nikt nie wpadlby na badanie małe dziurki nie podlegaja operacja itp, z reszta ty wszystko napewno wiesz lepiej moze przy drugiej seri bardziej sie rozkrecisz mi odpowiada i sie nie poddaje, nim przejde na niełączenie to tej 2 jeszcze conajmniej a grzeszki mi sie zdarzaja-np banan,plasterek zoltego sera Cytat:
wszystkie mily diety i tylko te same wciaz pisza co konsumowaly ja czuje brzuchol po 1 razie, niezle zapuszczona jestem.Juz niewspomne ze 2 skurcze mnie chwycily przy wykonywaniu cwiczen ![]() Cytat:
Cytat:
jak wyszlo z rola? ogarnal ją? moja babcia dzis jedzie na dzien babci do przedszkola i strasznie sie cieszy z tego powodu.Mlody tez, bo uczyli sie piosenki itp Napewno dzis chetnie wstanie bo ma ciacha do zawiezienia na poczęstunek dla innych babc.Niezla bibka ![]() Cytat:
![]() ja tez nie bede mama w garsonce, obcasach i torebka na ramieniu tez to sobie ostatnio obiecuje wczoraj nawet wyszlo Znalazlam automat moulinexa.Taki przy torym maz sie upieral, a mi wydawal sie za drogi.Na gwarancji, uzywany, z mojego miastka no i za 150zl , czyli tyle ile mialabym oddac mamie.Czekam az mi odpisze.Niecierpliwie sie, bo to nielada okazja,o ile jest w pelni sprawny itp Ja juz po kawce ide spac z mloda kolejny raz, potem z mala do siory na kawe jade, bo w zeszly piatek polozna odmowila ploty wiec w ten niech wypali bo mam do niej kilka romansow. Zapytam o lekarza-L4, o szczepionke MMRII, itp ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- odpisala mi kobietka, ze nie ma absolutnie zadnej wady a powodem sprzedazy jest fakt ze przechodzi na diete, a z synem caly chlebek zjadali na jedno posiedzenie kiedys slepo wierzylam w durne diety z gazet, choc rczej nie stosowalam, a z perspektywy czasu widze jaki to bezsens, ze nie da sie zrzucic niewiadomo ile w 2 tyg tak by jeszcze efekt pozostal. Siebie nie widze bez chleba, bo ziemniakow moge sobie odmowiac praktycznie na zawsze ale chleba nie, wiec choc mniejsze zlo wybiore jedzac ciemny i z ziarenkami, albo ciemne buleczki, ale bede experymentowac Wcz mężowi pokazalam i chochliki w oczach dostal, bo jak mowilam mu ze chce i moze by zwyklak to on ze nieeeee, bo on nie chce zwyklego bo sie popsuje i nie bedzimy uzywac i takie tam czas na mnie buziaki
||||||
|
|
|
#3209 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
slij slij Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratuluje zabka! Mariola wspolczuje problemow z sercem ![]() Hello girls ![]() Jak sie dzisiaj czujemy? Jest piatek ![]() http://www.youtube.com/watch?v=PMl4_WtzhhU Moja corenka jeszcze spi. Dzisiaj umowilam sie z kolezanka w muzeum. Ciekawe, jak sie Ani spodoba. Najpierw musimy sie tam dostac tramwajem. Uuuu, alez przezycie ![]() Chcecie zobaczyc Anie? W zalaczniku
Kocham mojego Meza Kocham moja Coreczke ![]() Ania 28.08.2009 Edytowane przez Tulipfever Czas edycji: 2010-01-15 o 07:59 |
||||
|
|
|
#3210 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() Cytat:
Cytat:
to w takim razie nie ma co się chyba zastanawiać nad szczepieniem.Bardzo dobrze ![]() Może i dziś będzie łaskaw A problemy z sercem hmm Ty najlepiej wiesz co dla Ciebie dobre.Cytat:
![]() eleeri, wow ząbek gratki !!! Mała obudziła się o 23 oczy otwarte i chętna do dyskusji więc szybko małża wygoniłam spać do drugiego pokoju a szkraba utuliłam i jakoś usnęła choć znów całą noc się budziła z rykiem
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

odpowiedziałam 

smutne to, bo rodzice na pewno winią za to siebie 

Tutaj przynjamniej nic mi ne moga zrobic, gdy nie szczepie dziecka

nastepna

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nie wiem dokladnie

naprawde??

a jeszcze ma do tesco podjechac bo obiecal Erykowi nagrode 

i miesza mi w głowie.