|
|
#2911 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() Jeśli klimat to AE Poe (bez zrażania się językowymi archaizmami) - bezsprzecznie. Natomiast ostatnio oglądałam horror "Dead End". Pod lamerską nieco nazwą kryje się naprawdę fajny pomysł Cytat:
To jakieś niepisane prawo chyba, bo przykładów na takie deklaracje bez pokrycia mam dookoła na pęczki.... Może to rodzaj jakiejś kompensacji czy co? I jeszcze ci, których usta pełne są "prawdy", Boga i "dobra" którzy nie robią ze swoim przyklejonym na czole chrześcijaństwem dokładnie nic i ci, którzy są... no - ich dokładnym przeciwieństwem. Brzmi jak truizm, a jednak a jednak Miałam kolegę, który swoje "precjoza" przechowywał... opatulone w foliowe worki na rynnie opuszczonego budynku pół kilometra od swojego miejsca zamieszknia Chyba w jego kolekcji głównie wybijał się "Cats" ![]() PS: Dobrze Cię widzieć, Sabbath.
|
|
|
#2912 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratuluję zamążpójścia
|
|
#2913 |
|
Zadomowienie
|
Truskawko, dlaczegóż Ty się już nie zielenisz?
|
#2914 |
|
grozi wypollizowaniem
|
No pięknie! Truskawka nas opuściła
ja sie nie zgadzam
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2916 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór wszystkim
Właśnie wróciłam od dentysty i okzało się,że mała zadra po wywrwanym żebie będzie chyba korzeniem do usuwania chirurgicznego Nie przejdę przez Wasze wywody,tyle żeście napisali mam dużo zaległości ale teraz mogę wreszcie trochę odpocząć,bo 4 kolokwia w tym tygodniu już za mną w tym 3 myślę,że z wynikiem pozytywnym czwarte będzie loterią![]() A jak inne wizażowe studentki??
|
#2917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z Piekarą dopiero rozpoczynam "przygodę"- moje pierwsze podejście to "CHARAKTERNIK" - ale mnie wkurzało bezsensowne brutalne podejście do tych dziewczątek ze wsi Cytat:
i odrobinkę wspólczuję - pakowania ![]() Cytat:
![]() QUOTE=Murszafka;16479959]Przykro mi Przez ponad rok pracowaliśmy we 4 nad dużym projektem. I tylko 2 osoby dostały za to nagrody. Ta, któa pracowała najwięcej -nie, ja też nie. Tylko te, które przesyłały dane dalej -dane przygotowywane przez nas. Znaczy jedna tylko wysyłała, druga rzetelnie pracowała też [/QUOTE]Cytat:
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2918 | ||||||||
|
BAN stały
|
Odmawiam odpowiedzi na to pytanie
![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiedziałem... ![]() Z wygniecionym krawacikiem? Z miłości człowiek zdolny jest do wszystkiego ![]() Cytat:
A zapytaj kogoś: "Co je Bunny?" (je.bany) Bunny je płatki Nesquik ![]() Cytat:
I wydaje mi się, że to nie tędy droga, że jeden dzień bez jedzenia, taki "na przeczyszczenie", wystarczy. Boję się właśnie tego obniżenia metabolizmu (poza tym jest tak, jak piszesz - po głodówce człowiek zjadłby konia z kopytami. Bez sensu...).Cytat:
Chodzi Ci... o ten... tego... eee... o SEX?! ![]() Cytat:
Z tymi "miejscami schadzek" to żartowałem ofkors ![]() Cytat:
Psiknę się perfumą i będzie git! ![]() Cytat:
--- Ale mnie wszyscy w****iają!!!
|
||||||||
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawka kiedyś pisała,że już w nowym roku nie chce być zielona Dzięki za pilnowanie porządku w tej knajpie Agnysko, dużo zdrowia życzę Zuziu, dużo szczęścia na nowej drodze życia i też dużo zdrówka Za godzinkę będę oglądac "Wojnę domową" ze Scott- Thomas ![]() Polly,mam nadzieję,że antybiotyk pomógł Acha, ostatnio oglądałam komedię"Kobiety" ze świetna obsadą. Film lekki,łatwy i przyjemny...akurat na wolny wieczór z lampką wina,czy innym trunkiem
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-01-15 o 19:51 |
|
|
|
#2920 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale to moja ulubiona modka antybiotyk cus pomógł, pomału" odpucham" mam dziś samotną noc
|
|
|
#2921 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I "Przenajświętsza..." mnie wymęczyła, uwielbiam natomiast cykl o Mordimerze Madderdinie. Recenzji w sumie nie ma rewelacyjnych ale mnie uwiódł ![]() Kurka, powinnam poćwiczyć... Waga oszalała i pokazuje 56 kg! Ale gardło mnie boli i wcale nie mam ochoty skakać. |
|
|
|
|
#2922 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2923 | |||
|
Zakorzenienie
|
no weź... ja na 40-tkę czasem nie moge sobie modelu buta dobrać
czyli to, co zwykle... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio tak wciągnęła mnie "Ręka Mistrza" - pierwsze 200 stron średnie, ale potem tak się rozkręca, że gdyby nie znajomi, którzy mnie "budzili" z czytelniczego transu, to bym cały dzień w kółko autobusem po Warszawie jeździła ![]() a jak najszybciej nauczyć Anglika języka polskiego? Nauczyc go właściwej wymowy zdania: Tea who you yeah bunny ![]() co Ty Gryszard... zespół napięcia przedmiesiączkowego masz? Cytat:
jak obejrzysz, to koniecznie napisz, jak Ci się podobało
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-15 o 20:43 |
|||
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
Jezusie, piątek w końcu
Mam 3 dni wolnego
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie zapieniłam wtedy nieźle. Dobrze ze nie poleciałam jej z "grubej" ruru a miałam ochotę.
Moim zdaniem ginekologia to dość subtelny temat i nie powinno się w tym temacie krzyczeć tak by było słychać 3 pietra niżej. Cytat:
Ja bym sie nieźle wqur..iła na taka sytuacje. ---------------------- Witam wieczornie już bez plastiku Teraz tylko koszmarnie mnie swędzi skóra dłoni i zaraz sie chyba zadrapie na śmierć. Byłam niedawno (dziś godzinkę temu) obadać meteoryki Kurka i jestem napalona jak łysy na grzebień na prasowane Beige Chic, ale z drugiej strony one nie mienia się tak ładnie jak kulki, kulki znów tak ładnie nie kryją. OK. Ale nie przynudzam już będę w nocy kontemplować nad tym czy wole krycie czy poświatę .
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-15 o 21:20 |
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Zaszalejemy ![]() Chyba jestem jakiś profan, ale nic Kinga nie przeczytałam. Raz próbowałam, ale kompletnie mi nie szło Może polecisz mi Maju coś Kinga, co mi się spodoba od początku? I jeszcze żeby było w mojej wiejskiej bibliotece ![]() Ja ze szczęścia nie wiem co wybrać Mam jednocześnie otwarte dwa okna wizażu, przeglądam allegro i oglądam Władcę Pierścieni. Rozpusta yeah ![]() Z allegro: co to są kozaki balerinki?
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-01-15 o 20:55 |
|
|
|
#2927 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ale moje chłopaki w domu ![]() piszecie za dużo w Barze,nie jestem w temacie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2928 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
razem ?
![]() Cytat:
ale av! profeska
|
|
|
#2929 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2010-01-15 o 21:02 |
|
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak każdy pisarz ma książki lepsze i gorsze, albo takie, które lubię bardziej lub mniej. Większość przebojów została sfilmowana, co powinno dac Ci pojęcie o jego twórczości - np. "Lśnienie" o rodzinie w nawiedzonym hotelu (adaptacja Kubricka się sporo różni; to jedna z moich ulubionych książek w ogóle ), bardzo podobał mi się "Cmętarz Zwieżąt" (lub Smętarz Dla Zwierzaków - pod koniec, przy scenie nocnej wyprawy na starożytne cmentarzysko, spociłam się jak mysz przy czytaniu i to w środku dnia!Bardzo fajnie się też czyta bardzo wzruszającą "Zieloną Milę"... ![]() Ale jeśli przeczytałąbyś 1-2 książki i nie polubiłą stylu pisania, to już nie ma co się na siłę zmuszac ![]() A co czytałaś?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-15 o 21:06 |
|
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w planach Bękarty Wojny i Vicky Cristina Barcelona
![]() Czeka mnie impreza pracowo-karnawałowa. Nie mam w co się ubrać, nie mam butów, muszę iść do fryzjera No i nie mam z kim iść ale to pikuś. Właściwie to żaden problem - pójdę sama i będę się dobrze bawić.Tylko najpierw muszę znaleźć jakiś fatałaszek
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2932 |
|
To ja :)
|
Enax, ja totalnie oklapłam po tej akcji. Nie raz już pisałam tu, na forum, że mam hm... dziwną szefową, ale teraz to już chyba przegięła. Bo pół firmy mnie zaczepiło juz po rozdaniu nagród, że to jakies niepojęte... W tym jedna z wyróznionych...
Ty z Meteorytkami masz problem, a ja od 2 dni szaleje i szukam bazy sobie. Mam próbkę bazy sephorowej i jest super, tylko chyba za szybko zaczynam się błyszczeć i myślę nad inną jakąś... Kusi mnie Giordani Oriflame, ale cholera wie, czy to się badziewiem nie okaże...
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Nic, mi sie nie chce. Pośmiałam się z Sabbarh i tak się wyluzowałam, że nawet zrobienie kolacji wydaje mi się zbyt meczące
![]() Madzik , jak to nie masz ciuszka. Przegladnij szafy, przeciez i tak Cie jeszcze w niczym nie widzieli ![]() King jest swietny a Lśnienie " oglądałam x razy i jeszcze bym mogła. Ja jeszcze lubię Lumleya , chyba pójde dzisiaj do wyrka z "Domem pełnym drzwi"
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-15 o 21:24 |
|
|
|
#2935 |
|
BAN stały
|
Oba fajne
![]() Ja mam ogromne zaległości filmowe, plan jest taki, że ponadrabiam w ferie, o ile nie czeka mnie jakaś poprawka, a raczej czeka ![]() Echs, ciężki weekend przede mną. Ale może najpierw, dla rozrywki, pranie i sprzątanie
|
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Witam one more time
![]() Ja też chcę zaszaleć ![]() Właśnie wróciłam do domu z 10 tobrami i nie mam siły prawie na nic... Truskawko, dlaczego nie chcesz być zielona? ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- A, Sabbath - przez Twój weekend umarłam |
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko - ale ja nie mam czegoś właśnie "na wyjście" - na jakąś potańcówę i tego typu imprezy. Wszystko w kancik albo bardzo sportowe, luzackie. Rozejrzę się za jakąś sukienką ( ale nie balową
) albo ozdobną tuniką czy cuś Zawsze mogę zestawić ze spodniami.
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Ewętualnie może być
![]() Cytat:
Ale dzięki za polecenie kilku tytułów, pewnie coś znajdę w bibliotece Teraz mam Ann Rice, ale dopiero zaczęłam czytać. Dość się czytelniczo zaniedbałam ![]() Eenax, co tu jestem to mam to napisać i na nieszczęściw zawsze zapomnę - urodna jesteś bardzo w tym avku I przyłączam się do podziękowań dla do-jeszcze-niedawna-miłościwie-nam-panującej Truskawy
|
|
#2939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak widać widmo kupna butów, kiecki i biegania w nich po mrozie mnie nie skusiło...
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam dwa lata posuchy towarzyskiej, chce mi się wrażeń
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

a z Piekarą dopiero rozpoczynam "przygodę"- moje pierwsze podejście to "CHARAKTERNIK" - ale mnie wkurzało bezsensowne brutalne podejście do tych dziewczątek ze wsi 
Psiknę się perfumą i będzie git!