![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome, La Roche-Posay, Clinique, L'oreal
Garnier, Belle Color - łatwa żel - farba Ciemny blond - nowy zakup
u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Na olejkach, kwasach itp. w ogóle się nie znam (własciwie dzięki wizażowi dowiedzialam się, że coś takiego istnieje
![]() ![]() Pozdrawiam, A. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
hej, umawiałyśmy się na 9 kulek mythic za turnaround i effaclar k, a przesłałaś mi tylko turnaround bez effaclaru K + dwie probki + opakowanie na meteorki dla Ciebie.
![]()
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka jest pojemność tego kremu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Dove, Beauty Care Shower, Fresh Touch Shower Gel (Odświeżający żel pod prysznic) - nowy
coś u mnie? ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
moze znjadziesz cos umnie za:
Artdeco, Highlighter Art Design (Prasowany puder rozświetlający) - użyty kilka razy lub : Estee Lauder, Pure Color Crystal Lipstick ??
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Kochana, ja znów po zestaw clinique
![]() oraz po Artdeco, Highlighter Art Design (Prasowany puder rozświetlający) Dove, Beauty Care Shower, Fresh Touch Shower Gel (Odświeżający żel pod prysznic) - nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale tak kuszą i kuszą, a ja się tak łamię, bo nie rozumiem, jak można tyle kasy wywalić na cienie ![]() Tak czy siak u mnie Clinique wolny, shower gel też, ale artdeco jeszcze testuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No faktycznie dużo, ale jednak mają świetną jakość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
a mi jak na zlosc wszystkie drozsze kosmetyki ( a raczej wiekszosc) poleciala
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- patrz to juz jest zlosliwosc losu ![]() bo zostal tylko pigmencik do ust burzujka ( ale za to nowiutki) i ta paletka ( tez nowa tylko pacnieta dla zobaczenia koloru na nadgarstku - niestety wole jednak beze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1261854937 ten od prawej ![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
paletka byla jak na nieznana firme nawet droga ..nie pamietam dokladnie miedzy 9 - 11 funtow.
jestem za ![]() tylko chcilabym kolor sprawdzic - jutro bede miala okazje ![]()
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Rozumiem, że nie znalazłas nic za Veet i krem? Jeśli nie, to chyba jednak podziękuję, pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Czyli ode mnie:
*odlewka Euphorii CK (masz może atomizerek? aktualnie nie mam i nie wiem, czy uda mi się "ściągnąć") *kredka Gosh *niespodziewajka ![]() Od Ciebie: *odlewka Lolitki *krem do demakijażu Clinique *Veet. Dobrze? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Atomizerek... hmm... może uda Ci się wykombinować. A jak nie to musiałabym wylać jakieś inne tanie perfumy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Może daj mi kilka dni, w środe lub w czwartek pójdę na poszukiwnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
o ludzie zapomnialam do ciebie napisac - przepraszam ostatnio stres mnie zjada i jestem zapominalska
![]() sprawdzalam szminke - niestety kolorek nie dlamnie ![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
hej, przejrzalam watek i w sumie nic nie znalazlam, wiec wysle jutro kuleczki. tylko na ile w takim razie sie umawialysmy?
pozdrawiam!
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() może cos u mnie za: Garnier Skin Naturals, Intensywna Pielęgnacja Skóry Przesuszonej, Mleczko przywracające balans nawilżenia skóry BeBeauty - funny life for woman Dove, Beauty Care Shower, Fresh Touch Shower Gel (Odświeżający żel pod prysznic)
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Na to wychodzi. Ale wrzuciłam już 7 kulek mythic i trochę próbek
![]()
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Clinique, All About Eyes Rich - krem pod oczy 7 ml - użyty kilka razy Ziaja, Nuno, Peeling enzymatyczny, zużyte ok 30% Ziaja, Masło Kakaowe, Krem przeciwzmarszczkowy Q10 - użyte kilka razy Serum - żel pod oczy ze świetlika - 1 raz użyty Garnier, Skóra Wrażliwa, Krem łagodząco - nawilżający do skóry bardzo wrażliwej - data ważn. 2011 Avon, Color Trend, Kiss'n'go (Całuśna szminka do ust) - kolor złotobrązowy Avon, Planet Spa, Mediterranean Olive Oil, Hydrating Face Mask - data ważn. 2007 Perfumy Cerruti 1881 edt - zostało 2/5 fiolki - miniatura "oryginalna" Tołpa, Huminea Strefa T, Matujący krem korygujący - data ważn. 2008 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Mała poprawka:
Clinique, All About Eyes Rich - krem pod oczy 7 ml - użyty kilka razy Serum - żel pod oczy ze świetlika - 1 raz użyty Avon, Color Trend, Kiss'n'go (Całuśna szminka do ust) - kolor złotobrązowy Vipera, Color of Rouge, Róż Classic - przetestowany (to ten na dole) Vipera, Cheek, Róż do policzków - przetestowany, kolor taki trochę ceglasty Garnier, Belle Color - łatwa żel - farba Ciemny blond - nowy zakup Perfumy Cerruti 1881 edt - zostało 2/5 fiolki - miniatura "oryginalna" za to mogłabym zaproponować: Avon superfull tusz lancome homme avon tonik treselle błyszczyk (tak to ten na dole) elmex pasta nivea sensitive to moja propozycja, jeśli taka Ci nie przypasuje to czekam na Twoją ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- To ja poproszę Ziaję kakaową + avon błyszczyk na oczy (jeśli można) w zastępstwie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
hej, super. ja w takim razie jutro wysylam paczuszke. pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Dove, Beauty Care Shower, Fresh Touch Shower Gel (Odświeżający żel pod prysznic) - nowy
coś u mnie? ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Garnier Skin Naturals, Intensywna Pielęgnacja Skóry Przesuszonej, Mleczko przywracające balans nawilżenia skóry - 400 ml, nowe, data ważn. 09 2011
Tanita SilkWay - jedwabny regenerujący lotion d nabłyszczania i wygładzania włosów, zostało ponad 2/3, ważny do lutego 2010 Dove, Beauty Care Shower, Fresh Touch Shower Gel (Odświeżający żel pod prysznic) - nowy Ziaja, Masło Kakaowe, Veet, Krem do depilacji pod prysznic - zużyte 20% to znalazłam co proponujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.