|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3302 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() Cytat:
No widzisz,a tak swoją droga właścicielka by piała pewnie z zachwytu gdyby przeczytała,że niektórym się ich karczma podoba. ![]() Napisałam tz-towi o podwyżcze,poczym zadzwonił i było tak: o < kurde > ich chyba porąbało,choć były mocniejsze słowa.
|
||
|
|
|
#3303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tu jest moja sukienusia n afilmiku jakiejs parki http://www.youtube.com/watch?v=6JyNHvy64QMte wszystkie linki mi Szancia znalazła ![]() A jak pomyśle, że juz niedługo pójde do salonu z przyajciółkami i sobie ja zmierzę i one mnie zobaczą to się jaram jak glupia Pani w Madonnie powiedział, że i tak by mi nie dała do zmeirzenia mojej nawet gdyby była w salonie, bo trzeba by jakis foliowy worek rozrywać a suknia i tak bedzie w maju dopiero u nich. No to sobie zmierze salonowa, ale juz ni emoge sie doeczkać reakcji dziewczyn już widze ich ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
strasznie mi się spodobało w niej, że jest drewniana i ma drewnianą podłogę
|
|
#3304 |
|
BAN stały
|
A do tańca ta sala,ale tak czy siak fajna.
Lepiej tam w salonie nie sikajcie w gatki,bo zalejecie salon,suknie noi potem zżółkna.
|
|
|
|
#3305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
reakcja przyszłego męża najważniejsza
|
|
#3306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak w ogole, to wyawalo mi sie, ze ktoras z wizazanek miala kiedys takie polaczenie bukietu jeden i dwa, ale nie moge znalezc. Za to znalazlam to http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1249564749 Kaska juz pewnie dawno ja obczaila
Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2010-01-15 o 22:22 |
|
|
|
|
#3307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyszły mąz juz mnie w niej widział, bo byłam z nim pierwszy raz mierzyć I mu sie strasznie podobam i uważa, ze wyglądam seksownie Później poszłam z rodzicami i kupiłam A przyjaciółki jej na mnie nie widziały, więc tez im sie należy Bo to będą moje druhny![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Dziewczyny ją tu pare razy wklejały na forum,ale ja nawet o niej nie myślałam, że będe dobrze wyglądać, myślałam, że jestem za mała i za gruba a tu jak załozyłam to ta i żadna inna
|
|
#3308 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3309 |
|
BAN stały
|
Biedny kocurek http://demotywatory.pl/698689/A-teraz-pomysl-zyczenie
|
|
|
|
#3310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Własnie je obczajam i powiem Ci tak - tej halifax czegos brakuje no i ma ten ciężki tren. A Halar jest śliczna Ale i tak Bagdad wymiata Ja sie wahałam między Lorna a Relieve http://www.madonna.pl/en/pronovias.php?s=42.relieve ale była strasznie cięzka i taka ta koronka mdła i padło na Lornę W ogóle to n aliscie miałam tylko dwie koronkowe - Relieve i Prismę, której nie było A reszta była w tym stylu http://www.madonna.pl/en/pronovias.php?s=helice ale na zywo mnie te koronki powaliły i wszystkie inne typy z netu poszły w zapomnienie jedynie tej mi było szkoda, ale liczyłam się z tym, że będe do niej za niska http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=86.galante w niej trzeba by za dużo uciąc falbanek do mojego wzrostu i odpadła, ale material na żywo mi sie nie podobał i tak![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
|
|
#3311 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć woda sodowa mamy podobne sale czekałam na relację Lain z dzisiejszego wypadu po suknie, ale się chyba nie doczekam ![]() ![]() ja dzisiaj oglądałam suknie z tych salonów, do których się jutro wybieram i kilka sukien sobie zapisałam, ale bez rewelacji, no ale zobaczymy jak będą wyglądały w realu ![]() idę spać bo jutro dzień wielkiego mierzenia
|
|
|
|
#3312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Tylko nie wiem czy materiał dobry wybrałam, bo babka mi chciała ją uszyć z inteligentnej tafty, ale mi się nie podobają świecące materiały i zdecydowałam się na matową mleczną organzę (a pod spodem będzie matowa satyna) No ale przymierzałam podobne kiecki z organzą i mi się znacznie bardziej podobały niż te z tafty ![]() Cytat:
I z tymi kryształkami to całkiem dobry pomysł - dziękuję ![]() A tak w ogóle, to właśnie wylazłam z wanny. Zrobiłam sobie peeling kawowy i czuję się jak nowo narodzona I jestem hardkorem, bo oprócz tego, że chodzę na mikrodermabrazję, to się potraktowałam tym peelingiem i jeszcze na to maseczką z mikrodermabrazją i maseczką rozjaśniającą Ale od razu czuję się piękniejsza Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-01-15 o 22:59 |
||
|
|
|
#3313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swetrowa, apaszkowa, bawełna, jeans, satyna i welon ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() A powiedz mi - po tej mikrodermabrazji mozna sie pokazac światu?Czy ma się podrażnioną skórę? Dobra ja ide spać, bo jutro podyplomik Dobranoc dziewczynki
|
|
#3314 |
|
Rozeznanie
|
Mój Tżcik jest od południa- zaraz po pracy- w biurze balu dobroczynnego państwa Dutkiewiczów. Pewnie wróci po nocy więc ja się dzielnie uczę. Zrobiłam już do końca jedną prezentację warsztatowa na zajęcia i starałam się skończyć jeszcze jedną, ale muszę poczekać na Tżta aż mi sprawdzi moje tłumaczenie z angielskiego, bo musi być dobre a ja nie jestem aż taka dobra.
|
|
|
|
#3315 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ta galante to super jest, no ale i mi i tobie tych 10cm jednak brakuje No nic to popatrzymy sobie i pozazdroscimy jak Kasia bedzie wygladac
|
||
|
|
|
#3316 |
|
BAN stały
|
No to last time coś wam wkleje.To się tyczy tematu o dziecku/dzieciach.
http://demotywatory.pl/659922/Co |
|
|
|
#3317 |
|
Wtajemniczenie
|
woda sodowa piękna ta granatowa sukienka, kupiłaś ją sobie czy to na poprawiny czy co?
|
|
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spoko, nie dałam sobie zedrzeć tej skóry tak całkowicie Ja mam akurat mikro robioną na ramionach, więc mogę na luzaku się pokazywać ludziom, ale na twarzy w pierwszy dzień może wyjść zaczerwienienie, pomimo zastosowania maseczki po zabiegu. Ramionka tez mam zawsze czerwone w pierwszy dzień, a raz mnie tak potraktowali ostro, że prze 3 dni miałam czerwone Teraz mam piękną około 5-cm malinkę ![]() Ja też mam jutro podyplomik Dobranoc
|
|
|
|
|
#3319 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-15 o 23:32 |
|
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi się wydaje, że ja będę wyglądać jak koń
|
|
#3321 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrej zabawy ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2010-01-15 o 23:44 |
|||
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A przeciez TZ-cik tez wysoki
|
|
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed @ jest i jakoś tak mi się to przypomniało bo myślałam o monicedavida, że już pewnie jest żoną i że to miał być też mój rok...ale cieszę się, że rozum wziął górę skończę studia i wtedy będzie odpowiedni czas na ślub
|
|
#3325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
wszyscy spia kupilam suknie ale jeszcze sie nie chwale jaka, bo jutro ma byc wiadomo czy taka jeszcze dla mnie uszyja wiec trzymajcie kciuki zeby nie zadzwonili z salonu do 12 ![]() a TZ kupil garniak i to wszystko zalatwilismy w 3h ![]() a teraz ide spac, bo bylismy ze znajomymi to oblac i potanczyc a niedlugo (w sumie to rano ) wycieczka na uczelnie wiec dam znac co i jak jutro, a wlasciwie to dzisiaj dobranoc
|
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybcy jesteście ![]() No to trzymam żeby zadzwonili z dobrymi wieściami ![]() Dzień dobry ![]() Wczoraj zasnęłam dopiero po północy, a dziś o 5.45 pobudka- mam wieeeeelkie wory pod oczami i wyglądam tak ![]() Miłego dzionka |
|
|
|
|
#3328 |
|
Zadomowienie
|
Czesc kobietki
jak tak piszecie o tych sukienkach to i mnie juz wziela radość i sie doczekac nie moge kiedy pojde do krawcowej.garniak dla TZ-cika to kupimy ze dwa tygodnie przed slubem bo moj SKARB ćwiczy swoje bicepsy i wciąż mu rosną:-D pozdrowionka i milego dnia ja dzis mam wolne ale za to mega duzo pracy w domu moze do wieczora skoncze
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie wydaje, że Lorne zamówiłaś Martoolka możesz mi podać jeszcze raz nick na all do tego chłopa, od którego kupujesz soczewki? ile para u niego na miesiąc wychodzi, bo ja kupuję parę za 30zł
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-16 o 10:28 |
|
|
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szyją?![]() ej czy ja sama zostałam tutaj bez kiecy???
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

NIe marudź, piękna ta Twoja suknia!MOja tez widac na co drugiej aukcji na allegro ale ot mnie tylko cieszy, bo moge sie naogladać fotek na żywych babkach

A ja lubie wszystko
I mu sie strasznie podobam i uważa, ze wyglądam seksownie

Dzięki
Ale od razu czuję się piękniejsza
Dobranoc
przed @ jest i jakoś tak mi się to przypomniało bo myślałam o monicedavida, że już pewnie jest żoną i że to miał być też mój rok...
a niedlugo (w sumie to rano
żeby zadzwonili z dobrymi wieściami