Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 17:45   #1111
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
My się wkurzylismy jak zamawialiśmy żyrandole do pokojów pod koniec listopada chyba - w polowie grudnia przyszedł jeden, tego drugiego nie było, czekamy kolejne 2 tygodnie, TZ idzie do sklepu a babka mówi, ze zamówienie nie dotarło i będzie dopiero po 20 stycznia - zrezygnowalismy, tak się nie robi

Dobija mnie wybieranie AGD, kompletnie się na tym nie znam, wiem tylko, że najlepsza jest klasa energetyczna A+ i że wszystko ma być srebrne A mój dobry przyszły mąż zastanawia się czy kupić swojej przyszłej żonie zmywarkę
Zrób mu i się przestanie zastanawiać

U mnie kuchnia jest niestety za mała na ten sprzęt. Rozważaliśmy wstawienie na miejsce jednego z segmentów mebli ale żadna się nie mieści .
Są co prawda jeszcze takie naprawdę malutkie, ale wtedy musielibyśmy postawić ją na blacie, co nie wchodzi w grę... kuchnia jest bezwzględnie za mała

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 18:01   #1112
Finlora
Zakorzenienie

U mnie kuchnia nie jest taka mała ale za to cholernie nieustawna
Musimy tam jakoś ustawić lodowkę (wielka, ja chcę taką 185cm ), kuchenkę i pralkę - bo w lazience nie ma miejsca - niestety łazienka jest malutka
Te meble w kuchni to też takie podstawowe raczej - lada przy oknie zamiast stołu i parę szafek. Zmywarka mogłaby stanąć w takim załomie, chcieliśmy tą ścianę wypchnąć i powiększyć w ten sposób łazienkę ale okazało się, że nie da rady bo tamtędy ida rury - beznadziejnie budowali kiedyś te mieszkania

Przeglądałam przed chwilą stronę Thanatosa i wydaje mi się, że nie ma większości rzeczy, które ostatnio zamawiałam tam do psikacza

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Uciekam już bo mi autobus do domu odjedzie a następny za 1,5 h

Do następnego

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-01-14 o 17:50
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 18:07   #1113
'Estelle'

U mnie łazienka duża, i korytarz też duży, kuchnia niestety biedowa

Ja ostatnio zamówiłam z mazideł i właśnie paczka mi przyszła.
Ale z włosowych to tylo keratynę wzięłam, jakieś resztki od thanatosa jeszcze mam, a dodatkowo mam sporą liczbę zmagazynowanych gotowych sprayów do włosów, więc samoróbek nawet nie mam kiedy wkitrać do pielęgnacji

A dawno zamawiałaś u thanatosa? Bo czytałam jakiś czas temu, że obsługa strasznie dziadowska, dużo paczek nie dociera do zamawiającego... więc lepiej brać za pobraniem, przynajmniej się potem nie użerasz w walce o zwrot kasy...

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Ooo, i uciekła Aga...

Stary 2010-01-15, 04:41   #1114
Heroldin
Zakorzenienie

Finlora - mogę zapytać : po co Wam dla dwóch osób zmywarka ?! Miałam i bardzo szybko pozbyłam się. Wcale nie ułatwia życia, wręcz przeciwnie. Chyba, że macie w planach pomywać {jak to ładnie Kaszubi nazywają} również i dla sąsiadów.
Dla mnie za to niezbędnym aparatem w domu jest suszarka . Przerobiłam już dwa typy : tą z rurą i tą na kondensator {tak to się chyba nazywa}.
Co do firm sprzętu AGD ja preferuję : Electrolux i Bauknecht, potem długo, długo nic i Indesit.
Z tym "srebrnym" kolorem też się zastanów : odciski paluchów znać, oj znać. Teraz już można kupić w sklepach "kolorowe" lodówki. Chciałabym czerwoną mieć.
W temacie oświetlenia też jestem raczej taki odmieniec. Wręcz alergicznie nie znoszę górnego oświetlenia. No i zbyt leniwa jestem, żeby skakać po drabinie i wygibasy wyczyniać, coby żyrandole odkurzać. W moim domu we wszystkich możliwych kątach { i nie tylko} stoją lampy i lampki. A - idąc na pewien kompromis - oświetlenie sufitowe to punktowe halogeny. Obecnie można kupić takie fajne oprawki do halogenów. W sypialni mam w kształcie tulipanów.
'Estelle' z tym Thanatosem dobrze radzi. Ja tam zamawiałam całe wieki temu i było o.k. Ale teraz na Wizażu jest ogromna ilość niezadowolonych z dostaw dziewczyn. Jak coś tam kupować - to wyłącznie za pobraniem pocztowym.

Zimnica straszliwa ! Odzwyczailiśmy się już od takich prawdziwych mroźnych zim, to i narzekamy {przynajmniej ja}. A tutaj, jak na złość, nie zanosi się na ocieplenie. Jejku, jejku - co to będzie.

Patrzcie, patrzcie - jaka to nasza Mirelkaaa pilna uczennica ! Zamiast faworki i pączki zagniatać i smażyć za naukę matematyki się bierze. I dobrze ! Ucz się, ucz - bo nauka ....

A Wy to tak nic, a nic w karnawale nie tupiecie ?! Żadnych imprez i bali ?! Oj, duch w narodzie ginie ! Wstyd !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 12:43   #1115
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
No, ja wiesz... teraz to nie za bardzo mam czas
Wiem, wiem

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Zimnica straszliwa ! Odzwyczailiśmy się już od takich prawdziwych mroźnych zim, to i narzekamy {przynajmniej ja}. A tutaj, jak na złość, nie zanosi się na ocieplenie. Jejku, jejku - co to będzie.
Ja tylko czekam aż się chodniki 'rozmrożą', bo po takim lodzie nie da się chodzić. Zwłaszcza jak ide do szkoły to musze zejsc (w tym część przejade ślizgiem) z takiej ogromnej góry. Nalepiej jakbym sobie sanki wzięła

Cytat:
Napisane przez Heroldin
A Wy to tak nic, a nic w karnawale nie tupiecie ?! Żadnych imprez i bali ?! Oj, duch w narodzie ginie ! Wstyd !
Ja to się sobie dziwie, bo jeszcze nigdzie w karnawale nie byłam i dzisiaj ani w ten weekand nie ide. Normalnie jak nie ja
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 09:54   #1116
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Gdzie Wy się podziewacie?
uczumy sie zeby ten semestr bez żadnej jedynki zaliczyć nie ma to jak się uczyc 2 dni przed wystawieniem ocen

Cytat:
Finlora - mogę zapytać : po co Wam dla dwóch osób zmywarka ?! Miałam i bardzo szybko pozbyłam się. Wcale nie ułatwia życia, wręcz przeciwnie. Chyba, że macie w planach pomywać {jak to ładnie Kaszubi nazywają} również i dla sąsiadów.
Dla mnie za to niezbędnym aparatem w domu jest suszarka . Przerobiłam już dwa typy : tą z rurą i tą na kondensator {tak to się chyba nazywa}.
Co do firm sprzętu AGD ja preferuję : Electrolux i Bauknecht, potem długo, długo nic i Indesit.
Z tym "srebrnym" kolorem też się zastanów : odciski paluchów znać, oj znać. Teraz już można kupić w sklepach "kolorowe" lodówki. Chciałabym czerwoną mieć.
W temacie oświetlenia też jestem raczej taki odmieniec. Wręcz alergicznie nie znoszę górnego oświetlenia. No i zbyt leniwa jestem, żeby skakać po drabinie i wygibasy wyczyniać, coby żyrandole odkurzać. W moim domu we wszystkich możliwych kątach { i nie tylko} stoją lampy i lampki. A - idąc na pewien kompromis - oświetlenie sufitowe to punktowe halogeny. Obecnie można kupić takie fajne oprawki do halogenów. W sypialni mam w kształcie tulipanów.
'Estelle' z tym Thanatosem dobrze radzi. Ja tam zamawiałam całe wieki temu i było o.k. Ale teraz na Wizażu jest ogromna ilość niezadowolonych z dostaw dziewczyn. Jak coś tam kupować - to wyłącznie za pobraniem pocztowym.

Patrzcie, patrzcie - jaka to nasza Mirelkaaa pilna uczennica ! Zamiast faworki i pączki zagniatać i smażyć za naukę matematyki się bierze. I dobrze ! Ucz się, ucz - bo nauka ....

moja rodzina kocha naszą zmywarke myje za nas nie trzeba się pytac "kto umyje naczynia" a zamiast tego "kto wyjmie naczynia ze zmywarki"

uczyc to ja się poszłam zeby jakos zdac i zdałam, a nawet lepsza ocene ze sprawdzianu dostałam niz potrzebowałam i jednak uczenie się matmy daje rezultaty ale ja z tego nie będe korzystac

juz zero mówienia o jedzeniu normalnie przytyłam 2 kg
a wczoraj jeszcze sobie kupiłam 25dag ciastek i zjadłam od razu

no jakos nie balujemy... wczoraj miałam isc do klubu, ale rano miałam takie zawroty głowy, ze choc chciałam isc do szkoły( a chciałam, bo miałam spr z agielskiego napisac, nawet kilka słówke do nauczenia się wybrałam)to nie poszłam, bo jak mama zobaczyła jak blado wygladam to mnie nie pusciła zebym nie zemdlała i do klubu nie poszłam, bo nie czułam się za dobrze
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 10:25   #1117
Finlora
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Ja ostatnio zamówiłam z mazideł i właśnie paczka mi przyszła.
Ale z włosowych to tylo keratynę wzięłam, jakieś resztki od thanatosa jeszcze mam, a dodatkowo mam sporą liczbę zmagazynowanych gotowych sprayów do włosów, więc samoróbek nawet nie mam kiedy wkitrać do pielęgnacji

A dawno zamawiałaś u thanatosa? Bo czytałam jakiś czas temu, że obsługa strasznie dziadowska, dużo paczek nie dociera do zamawiającego... więc lepiej brać za pobraniem, przynajmniej się potem nie użerasz w walce o zwrot kasy...
O,to szkoda Zamawialam juz dawno, dawno temu bo prawie rok Mnie już prawie nic nie zostało, tzn jakieś resztki, które lada dzień się przeterminują i myślałam, zeby coś zamówić a tu patrzę u Thanatosa pustki Następne zamówienie zrobię więc chyba na Mazidłach

Cytat:
Wiesz, jeśli jest coś czego bardziej nie lubię z prac domowych od ogólnego sprzątania to właśnie zmywanie I zawsze śmiałam się z TZ'em, ze w naszym domu będzie następujący podział obowiązków - on będzie gotował a ja będę zmywać - tzn wkładać naczynia do zmywarki
Zmywarka nie jest jeszcze na 100% dlatego kupimy na pewno zlew dwukomorowy, ale jakaś tam opcja jest

Cytat:
Z tym "srebrnym" kolorem też się zastanów : odciski paluchów znać, oj znać. Teraz już można kupić w sklepach "kolorowe" lodówki.
Lodówkę chyba właśnie wybraliśmy Indesit, kuchenkę chyba Mastercook albo Amica a pralkę Beko - każde inne Ja wiem, ze Electrolux jest dobry, ale cenowo tez jest niezły a cena niestety gra u nas duza role wiec nie do końca możemy wybierać sobie to co chcemy
Stary 2010-01-16, 10:32   #1118
'Estelle'

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
uczumy sie zeby ten semestr bez żadnej jedynki zaliczyć nie ma to jak się uczyc 2 dni przed wystawieniem ocen
Klasyka nie ma to jak uczyć sie na kilka godzin przed kolokwium lub egzaminem
Pilność i systematyczność nigdy nie były moimi mocnymi stronami
Największego kopniaka zawsze, ZAWSZE, dostawałam w przeddzień ssprawdzianów. Wcześniej - zero motywacji.
Jedynymi wyjątkami były egzaminy z matematyki i fizyki na pierwszym roku studiów.
No i matura, ale tam to przygotowania polegały na robieniu zadań i powtórkach na lekcji więc się nie liczy.
Cytat:
moja rodzina kocha naszą zmywarke myje za nas nie trzeba się pytac "kto umyje naczynia" a zamiast tego "kto wyjmie naczynia ze zmywarki"
O ileż to przyjemniejsze
Ja nienawidzę "piramidy" w zlewie, tj. jak mi ktoś nawkłada wszelkiej maści garnków, słoików i w ogóle pomieszanych naczyń.
Toleruję jedynie talerze. Wszystko inne ma stać na zewnątrz. Inaczej bunt i nie zmywam

Stary 2010-01-16, 10:47   #1119
Finlora
Zakorzenienie

Cześć Asia

Byłam dzisiaj w Rossmannie - kupiłam maskę z awokado Timotei - promocja 7,80 zamiast 13 - głupio nie brać I odzywkę z kokosem Herbal Essences też kupiłam - trzeba w końcu wypróbować coś nowego a odżywki mi się kończą

I jestem zła na TZ'a bo był w Piotrze i Pawle i nie kupił mi bagietki z masłem czosnkowym

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
O ileż to przyjemniejsze
Ja nienawidzę "piramidy" w zlewie, tj. jak mi ktoś nawkłada wszelkiej maści garnków, słoików i w ogóle pomieszanych naczyń.
Toleruję jedynie talerze. Wszystko inne ma stać na zewnątrz. Inaczej bunt i nie zmywam
Mam tak samo
A najbardziej wkurza mnie ojciec - jak ja sobie gotuję mleko i od razu nie umyję rondelka to mój ojciec wyjmie sobie drugi rondelek, żeby ugotować mleko dla siebie - nie umyje tego rondelka, w którym ja gotowałam, ale za to jak on zostawi brudny rondelek to ja muszę go umyć, żeby coś sobie w nim zrobić

A dzisiaj to już w ogóle mnie wkurzył - po pierwsze drze się na mnie, że Czarna zwymiotowała i musiał to sprzątać i że prawie się na autobus do miasta spóźnił. Potem ja się na niego darłam, bo się okazało, że wrzucił Czarnej do miski z powrotem to co zwymiotowała a ja się dziwiłam, że nie chce jeść a przecież ma w misce jedzenie
Stary 2010-01-16, 11:01   #1120
'Estelle'

Cześć Aga

Nie kuś ta maską... bo mi się powoli zapasy kończą ale czaję się na Tigi, wypatrzyłam korzystną oferte na ebayu. Za 2 odżywki z transportem wyjdzie mi tyle, co za jedną na All.
Na podorędziu mam za to chyba z 5 sprayów do zużycia.

Mada faka, co za logika Twojego taty

Co do Thanatosa - może już mu się znudziło hobbystyczne prowadzenie sklepu? Już i tak opinię ma zepsutą... A szkoda, bo fajne rzeczy miał i w rozsądnych cenach.

Idę robić za mleczarza

Stary 2010-01-16, 11:22   #1121
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Mada faka, co za logika Twojego taty
Powiedziałam mu, że następnym razem jak o zwymiotuje to niech sobie to wszystko zbierze, zmiksuje i zje z powrotem

Cytat:
Idę robić za mleczarza
Jak mus to mus Robisz się w tym chyba coraz lepsza
Stary 2010-01-16, 11:27   #1122
'Estelle'

Cytat:
Powiedziałam mu, że następnym razem jak o zwymiotuje to niech sobie to wszystko zbierze, zmiksuje i zje z powrotem
dobre
Cytat:
Napisane przez Finlora
Jak mus to mus Robisz się w tym chyba coraz lepsza
Jakoś idzie raz lepiej, raz gorzej.
Najgorsze to to, że czasem cierpliwości brakuje... Ale na razie źle nie jest

Stary 2010-01-16, 11:35   #1123
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś idzie raz lepiej, raz gorzej.
Najgorsze to to, że czasem cierpliwości brakuje... Ale na razie źle nie jest
Ja się zawsze smieję z TZ'a kiedy mówi do mnie, że "nie jest źle" bo mu odpowiadam "nie jest źle to nie znaczy dobrze"
Stary 2010-01-16, 11:39   #1124
'Estelle'

Cytat:
Ja się zawsze smieję z TZ'a kiedy mówi do mnie, że "nie jest źle" bo mu odpowiadam "nie jest źle to nie znaczy dobrze"
Ale zawsze może być gorzej

A tak z innej beczki, kupiłam sobie zestaw cieni mineralnych za 25 zł na ebay, nie wiem co prawda kiedy je zużyję, ale mam na to całe wieki, bo podobno się nie psują

Stary 2010-01-16, 11:42   #1125
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

uczyc to ja się poszłam zeby jakos zdac i zdałam, a nawet lepsza ocene ze sprawdzianu dostałam niz potrzebowałam i jednak uczenie się matmy daje rezultaty ale ja z tego nie będe korzystac

juz zero mówienia o jedzeniu normalnie przytyłam 2 kg
a wczoraj jeszcze sobie kupiłam 25dag ciastek i zjadłam od razu

no jakos nie balujemy... wczoraj miałam isc do klubu, ale rano miałam takie zawroty głowy, ze choc chciałam isc do szkoły( a chciałam, bo miałam spr z agielskiego napisac, nawet kilka słówke do nauczenia się wybrałam)to nie poszłam, bo jak mama zobaczyła jak blado wygladam to mnie nie pusciła zebym nie zemdlała i do klubu nie poszłam, bo nie czułam się za dobrze
A no chyba, że tak Rozgrzeszam Cie
Ja to nawet nie wiem czy przytyłam, może nie, ale poprostu porażka z tą moją dietą Czasem się pilnuje kilka dni, żeby jakoś normalnie się odżywać, ale potem zazwyczaj przychodzi taki dzień, że zrzucam się na wszystko

Ja byłam wczoraj jednak w klubie i super było, tylko, że dzisiaj jestem jak zwłoki, a mam posprzątać bo goście przychodzą.

Cytat:
Hej

O,to szkoda Zamawialam juz dawno, dawno temu bo prawie rok Mnie już prawie nic nie zostało, tzn jakieś resztki, które lada dzień się przeterminują i myślałam, zeby coś zamówić a tu patrzę u Thanatosa pustki Następne zamówienie zrobię więc chyba na Mazidłach
Cześć Aga
Thanatos już dawno chyba z rok temu wycofał składniki do psikaczy, ja nawet nie zrobiłam zapasów, a pamiętam, że wtedy były chyba spore przeceny
Stary 2010-01-16, 11:48   #1126
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze może być

Cytat:
A tak z innej beczki, kupiłam sobie zestaw cieni mineralnych za 25 zł na ebay, nie wiem co prawda kiedy je zużyję, ale mam na to całe wieki, bo podobno się nie psują
Ale faaajne, szczególnie te różowe i fioletowe odcienie - jedyne miejsce gdzie można spotkać u mnie coś różowego to powieki - no co, nic nie poradzę na to, że mi ładnie w różowych cieniach

Cytat:
Cześć Aga
Thanatos już dawno chyba z rok temu wycofał składniki do psikaczy, ja nawet nie zrobiłam zapasów, a pamiętam, że wtedy były chyba spore przeceny
Hej
Ja praktycznie od tamtej pory kiedy zamawiałam nie zaglądałam na jego stronę i nie miałam pojęcia, że wycofał, a takie fajne rzeczy tam były
Stary 2010-01-16, 12:03   #1127
'Estelle'

Cytat:
Ja byłam wczoraj jednak w klubie i super było, tylko, że dzisiaj jestem jak zwłoki, a mam posprzątać bo goście przychodzą.
Aaaaale Ci fajnie, sama chętnie gdzieś bym poszła... ale póki co muszę trochę poczekać

Cytat:
Cześć Aga
Pamiętam te przeceny, nawet chyba kupiłam coś wtedy, ale nie ma zapas, bo i tak by sie posuło, za krótkie daty ważności.
Szkoda, że sklep zszedł, brzydko mówiąc, na psy.
Cytat:
[I][COLOR=Purple]
Ale faaajne, szczególnie te różowe i fioletowe odcienie - jedyne miejsce gdzie można spotkać u mnie coś różowego to powieki - no co, nic nie poradzę na to, że mi ładnie w różowych cieniach
Jak chcesz, to zrobię Ci odsypki
Ja, mimo mrocznych zamilowań, trochę ubrań różowych mam Lubię
I jasnoniebieskich też... ale jak typowa barbie się nie noszę

Stary 2010-01-16, 12:09   #1128
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

Trzeba sobie jakoś tłumaczyć zakupoholizm

Cytat:
Zawsze może być

Hej
Ja praktycznie od tamtej pory kiedy zamawiałam nie zaglądałam na jego stronę i nie miałam pojęcia, że wycofał, a takie fajne rzeczy tam były
Ja za to różu ani fioletu nie lubie bo wyglądam jak jakaś lala Najlepszy kolor to czarny Albo turkus, ale mam niebieskie oczy to strasznie się zlewa

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Aaaaale Ci fajnie, sama chętnie gdzieś bym poszła... ale póki co muszę trochę poczekać

Pamiętam te przeceny, nawet chyba kupiłam coś wtedy, ale nie ma zapas, bo i tak by sie posuło, za krótkie daty ważności.
Szkoda, że sklep zszedł, brzydko mówiąc, na psy.

Szybko zleci Za to ja jestem dzisiaj nieżywa, nogi mi odpadają, mam odciski na stopach, głowa mnie boli [ale nie kac, tylko poprostu od hałasu itd]. Najchętniej to bym przeleżała cały dzień

Uciekam już ogarnąć siebie i mieszkanie, tak więc Aga do następnego razu

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-01-16 o 14:54
Stary 2010-01-16, 12:11   #1129
'Estelle'

Cytat:
Za to ja jestem dzisiaj nieżywa, nogi mi odpadają, mam odciski na stopach, głowa mnie boli [ale nie kac, tylko poprostu od hałasu itd]. Najchętniej to bym przeleżała cały dzień
Tak to Sobie tłumacz
Już my wiemy, co z Ciebie za ziółko hihihi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 12:17   #1130
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaaa, byłoby super
Mi w niebieskim jest nieładnie, nieważne w jakim odcieniu.

Cytat:
Trzeba sobie jakoś tłumaczyć zakupoholizm
Ja się przyznaję bez bicia - mojego zakupoholizmu nie da się już niczym wytłumaczyć

Cytat:
Ja za to różu ani fioletu nie lubie bo wyglądam jak jakaś lala Najlepszy kolor to czarny Albo turkus, ale mam niebieskie oczy to strasznie się zlewa
Ja nie wyobrażam sobie założyć np różowej bluzki, ale cienie do powiek są ok Ale taki ciemny róż. Najbardziej lubię taki ciemny fiolet (mam takie cienie z Oriflame, już mi się kończą i nie mogę znaleźć podobnego odcienia ) albo właśnie czerń - czarna kredka + ciemno szary cień do powiek

Cytat:
Uciekam już ogranąć siebie i mieszkanie, tak więc Aga do następnego razu

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-01-16 o 12:19
Stary 2010-01-16, 12:33   #1131
'Estelle'

Cytat:
Aaaaaa, byłoby super
Mi w niebieskim jest nieładnie, nieważne w jakim odcieniu.
To Ci zrobię

Cytat:
Ja się przyznaję bez bicia - mojego zakupoholizmu nie da się już niczym wytłumaczyć
Stwierdziłam, że lepiej jest zainwestować w coś z lifetime guarantee, bo zwykłe cienie przeterminowują się zanim je zdążę użyć z 10 razy a potem szkoda wyrzucić i ZONK.

Cytat:
Ja nie wyobrażam sobie założyć np różowej bluzki, ale cienie do powiek są ok Ale taki ciemny róż. Najbardziej lubię taki ciemny fiolet (mam takie cienie z Oriflame, już mi się kończą i nie mogę znaleźć podobnego odcienia ) albo właśnie czerń - czarna kredka + ciemno szary cień do powiek

Też lubię ciemny fiolecik
A w Ori już nie ma tych cieni?

Stary 2010-01-16, 12:57   #1132
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
To Ci zrobię

Stwierdziłam, że lepiej jest zainwestować w coś z lifetime guarantee, bo zwykłe cienie przeterminowują się zanim je zdążę użyć z 10 razy a potem szkoda wyrzucić i ZONK.

Też lubię ciemny fiolecik
A w Ori już nie ma tych cieni?
Super, dzieki
Ja maluję się rzadziej niż kiedyś bo mi się nie chce, np do pracy, najczęściej w weekendy
W Ori chyba są te cienie ale ja je kiedyś kupowałam w promocji a teraz normalnie kosztują chyba ponad 3 dychy
Stary 2010-01-16, 13:03   #1133
'Estelle'

Cytat:
Super, dzieki
Ja maluję się rzadziej niż kiedyś bo mi się nie chce, np do pracy, najczęściej w weekendy
W Ori chyba są te cienie ale ja je kiedyś kupowałam w promocji a teraz normalnie kosztują chyba ponad 3 dychy
Ja się zawsze malowałam w pracy, bo mi się z rana zrywać nie chciało, a pierwsza godzinka to i tak zawsze była lajtowa, więc tak ją sobie zagospodarowałam
A teraz to za bardzo nie mam okazji nawet czasu na to, żeby poćwiczyć/pokombinować mi szkoda, wolę wtedy porobić inne rzeczy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 13:18   #1134
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się zawsze malowałam w pracy, bo mi się z rana zrywać nie chciało, a pierwsza godzinka to i tak zawsze była lajtowa, więc tak ją sobie zagospodarowałam
A teraz to za bardzo nie mam okazji nawet czasu na to, żeby poćwiczyć/pokombinować mi szkoda, wolę wtedy porobić inne rzeczy
U mnie w pracy nie dałoby rady, wchodzimy o 8.45, oddział otwieramy o 9 a przez te 15 minut jest tyle do zrobienia, że nie byłby czasu się umalować
Stary 2010-01-16, 13:31   #1135
'Estelle'

Cytat:
U mnie w pracy nie dałoby rady, wchodzimy o 8.45, oddział otwieramy o 9 a przez te 15 minut jest tyle do zrobienia, że nie byłby czasu się umalować
Nooo u mnie często ja jestem pierwsza w biurze, o 8, a prezes dopiero po 9 wpada
Współpracownicy to już po 8 są, ale nimi to się jakoś nie przejmuję, chociaż staram się umalować w miarę dyskretnie [a do łazienki jakoś nie chce mi się z tym latać]

Stary 2010-01-16, 13:39   #1136
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo u mnie często ja jestem pierwsza w biurze, o 8, a prezes dopiero po 9 wpada
Współpracownicy to już po 8 są, ale nimi to się jakoś nie przejmuję, chociaż staram się umalować w miarę dyskretnie [a do łazienki jakoś nie chce mi się z tym latać]
Jak miałam staż w ARiMR i miałam autobus o takiej godzinie, że byłam tak pół godziny przed wszystkimi to też się zawsze malowałam

Przeglądałam właśnie stronę internetową sklepu EURO RTV AGD bo słyszałam, że można sporo zaoszczędzić w porównaniu z normalnym sklepem, ale jakoś tego nie widzę - mieliśmy spisanych kilka lodówek, pralek itd i tak jak na to patrzę, że oszałamiającej różnicy cenowej nie ma. Aha, co do srebrnego koloru, ja wiem, że będzie widać paluchy itd ale TZ uparł się, że nie chce białego - wiemy więc już, kto będzie te paluchy czyścił
Stary 2010-01-16, 13:54   #1137
'Estelle'

O kurde, współczuję Twojemu TZ'towi bo walka z tymi paluchami to nie lada wyzwanie. Często po prostu nie sposób tego doczyścić, na takich powierzchniach zresztą bardzo wyraźnie widać smugi od płynu czyszczącego, więc nie dość, że mordęga ze sprzątnięciem to jeszcze czeka go polerka...

Stary 2010-01-16, 13:58   #1138
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
O kurde, współczuję Twojemu TZ'towi bo walka z tymi paluchami to nie lada wyzwanie. Często po prostu nie sposób tego doczyścić, na takich powierzchniach zresztą bardzo wyraźnie widać smugi od płynu czyszczącego, więc nie dość, że mordęga ze sprzątnięciem to jeszcze czeka go polerka...
Hmm, znając życie to i tak ja będę musiała to czyścić... to może ja zacznę protestować przeciwko tym srebrnym sprzętom...
Stary 2010-01-16, 14:09   #1139
'Estelle'

Cytat:
Hmm, znając życie to i tak ja będę musiała to czyścić... to może ja zacznę protestować przeciwko tym srebrnym sprzętom...
Protestuj, protestuj
Albo oświadcz, że palcem nie ruszysz, żeby TŻ wiedział, z czym będzie miał potem do czynienia. I obietnicy dotrzymaj
Na kuchence to może jeszcze tak tego nie widać, ale lodówka to skaranie boskie...

Stary 2010-01-16, 14:33   #1140
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Protestuj, protestuj
Albo oświadcz, że palcem nie ruszysz, żeby TŻ wiedział, z czym będzie miał potem do czynienia. I obietnicy dotrzymaj
Na kuchence to może jeszcze tak tego nie widać, ale lodówka to skaranie boskie...
W sumie to ja też chciałam te srebrne bo jakoś tak fajniej wyglądają niż te białe... no zobaczymy, może uda mi się przekonać TZ'a a jak nie to powiem mu tak jak mówisz

Też mam kurde problem z szafkami w kuchni, za wysoko będą wisiały, bo chcieliśmy, żeby było widać dekorki w kafelkach (no bo w sumie po to były kupione, a nie po to, żeby zasłonić je szafkami ) tylko że wtedy ja chyba sięgnę na pierwszą półkę w szafce a wyżej będę chyba po stołkach skakać. Chyba trzeba będzie powiedzieć temu facetowi, żeby nie robił szafki nad lodówką bo resztę powiesimy trochę niżej, żebym też mogła sięgnąć, no i trzeba będzie te dekorki zasłonić, szkoda Bo jakby te szafki wisiały na takiej wysokości jak była ustalona to razem z szafką nad lodówką wszystkie szafki byłyby na tej samej wysokości.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości