![]() |
#1111 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie kuchnia jest niestety za mała na ten sprzęt. Rozważaliśmy wstawienie na miejsce jednego z segmentów mebli ale żadna się nie mieści ![]() Są co prawda jeszcze takie naprawdę malutkie, ale wtedy musielibyśmy postawić ją na blacie, co nie wchodzi w grę... kuchnia jest bezwzględnie za mała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
U mnie kuchnia nie jest taka mała ale za to cholernie nieustawna
![]() Musimy tam jakoś ustawić lodowkę (wielka, ja chcę taką 185cm ![]() ![]() Te meble w kuchni to też takie podstawowe raczej - lada przy oknie zamiast stołu i parę szafek. Zmywarka mogłaby stanąć w takim załomie, chcieliśmy tą ścianę wypchnąć i powiększyć w ten sposób łazienkę ale okazało się, że nie da rady bo tamtędy ida rury - beznadziejnie budowali kiedyś te mieszkania ![]() Przeglądałam przed chwilą stronę Thanatosa i wydaje mi się, że nie ma większości rzeczy, które ostatnio zamawiałam tam do psikacza ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Uciekam już bo mi autobus do domu odjedzie a następny za 1,5 h ![]() Do następnego ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-01-14 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
|
U mnie łazienka duża, i korytarz też duży, kuchnia niestety biedowa
![]() Ja ostatnio zamówiłam z mazideł i właśnie paczka mi przyszła. Ale z włosowych to tylo keratynę wzięłam, jakieś resztki od thanatosa jeszcze mam, a dodatkowo mam sporą liczbę zmagazynowanych gotowych sprayów do włosów, więc samoróbek nawet nie mam kiedy wkitrać do pielęgnacji ![]() A dawno zamawiałaś u thanatosa? Bo czytałam jakiś czas temu, że obsługa strasznie dziadowska, dużo paczek nie dociera do zamawiającego... więc lepiej brać za pobraniem, przynajmniej się potem nie użerasz w walce o zwrot kasy... ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Ooo, i uciekła Aga... ![]()
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
Finlora - mogę zapytać : po co Wam dla dwóch osób zmywarka ?! Miałam i bardzo szybko pozbyłam się. Wcale nie ułatwia życia, wręcz przeciwnie. Chyba, że macie w planach pomywać {jak to ładnie Kaszubi nazywają} również i dla sąsiadów.
Dla mnie za to niezbędnym aparatem w domu jest suszarka . Przerobiłam już dwa typy : tą z rurą i tą na kondensator {tak to się chyba nazywa}. Co do firm sprzętu AGD ja preferuję : Electrolux i Bauknecht, potem długo, długo nic i Indesit. Z tym "srebrnym" kolorem też się zastanów : odciski paluchów znać, oj znać. Teraz już można kupić w sklepach "kolorowe" lodówki. Chciałabym czerwoną mieć. W temacie oświetlenia też jestem raczej taki odmieniec. Wręcz alergicznie nie znoszę górnego oświetlenia. No i zbyt leniwa jestem, żeby skakać po drabinie i wygibasy wyczyniać, coby żyrandole odkurzać. W moim domu we wszystkich możliwych kątach { i nie tylko} stoją lampy i lampki. A - idąc na pewien kompromis - oświetlenie sufitowe to punktowe halogeny. Obecnie można kupić takie fajne oprawki do halogenów. W sypialni mam w kształcie tulipanów. 'Estelle' z tym Thanatosem dobrze radzi. Ja tam zamawiałam całe wieki temu i było o.k. Ale teraz na Wizażu jest ogromna ilość niezadowolonych z dostaw dziewczyn. Jak coś tam kupować - to wyłącznie za pobraniem pocztowym. Zimnica straszliwa ! Odzwyczailiśmy się już od takich prawdziwych mroźnych zim, to i narzekamy {przynajmniej ja}. A tutaj, jak na złość, nie zanosi się na ocieplenie. Jejku, jejku - co to będzie. Patrzcie, patrzcie - jaka to nasza Mirelkaaa pilna uczennica ![]() A Wy to tak nic, a nic w karnawale nie tupiecie ?! Żadnych imprez i bali ?! Oj, duch w narodzie ginie ! Wstyd ! |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | ||
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
Zakorzenienie
|
uczumy sie zeby ten semestr bez żadnej jedynki zaliczyć
![]() ![]() Cytat:
![]() uczyc to ja się poszłam zeby jakos zdac ![]() ![]() juz zero mówienia o jedzeniu normalnie przytyłam 2 kg ![]() a wczoraj jeszcze sobie kupiłam 25dag ciastek i zjadłam od razu ![]() no jakos nie balujemy... wczoraj miałam isc do klubu, ale rano miałam takie zawroty głowy, ze choc chciałam isc do szkoły( a chciałam, bo miałam spr z agielskiego napisac, nawet kilka słówke do nauczenia się wybrałam)to nie poszłam, bo jak mama zobaczyła jak blado wygladam to mnie nie pusciła zebym nie zemdlała i do klubu nie poszłam, bo nie czułam się za dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zmywarka nie jest jeszcze na 100% dlatego kupimy na pewno zlew dwukomorowy, ale jakaś tam opcja jest ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Pilność i systematyczność nigdy nie były moimi mocnymi stronami ![]() Największego kopniaka zawsze, ZAWSZE, dostawałam w przeddzień ssprawdzianów. Wcześniej - zero motywacji. Jedynymi wyjątkami były egzaminy z matematyki i fizyki na pierwszym roku studiów. No i matura, ale tam to przygotowania polegały na robieniu zadań i powtórkach na lekcji więc się nie liczy. Cytat:
![]() Ja nienawidzę "piramidy" w zlewie, tj. jak mi ktoś nawkłada wszelkiej maści garnków, słoików i w ogóle pomieszanych naczyń. Toleruję jedynie talerze. Wszystko inne ma stać na zewnątrz. Inaczej bunt i nie zmywam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Asia
![]() Byłam dzisiaj w Rossmannie - kupiłam maskę z awokado Timotei - promocja 7,80 zamiast 13 - głupio nie brać ![]() ![]() I jestem zła na TZ'a bo był w Piotrze i Pawle i nie kupił mi bagietki z masłem czosnkowym ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() A najbardziej wkurza mnie ojciec - jak ja sobie gotuję mleko i od razu nie umyję rondelka to mój ojciec wyjmie sobie drugi rondelek, żeby ugotować mleko dla siebie - nie umyje tego rondelka, w którym ja gotowałam, ale za to jak on zostawi brudny rondelek to ja muszę go umyć, żeby coś sobie w nim zrobić ![]() A dzisiaj to już w ogóle mnie wkurzył - po pierwsze drze się na mnie, że Czarna zwymiotowała i musiał to sprzątać i że prawie się na autobus do miasta spóźnił. Potem ja się na niego darłam, bo się okazało, że wrzucił Czarnej do miski z powrotem to co zwymiotowała a ja się dziwiłam, że nie chce jeść a przecież ma w misce jedzenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
|
Cześć Aga
![]() Nie kuś ta maską... bo mi się powoli zapasy kończą ![]() Na podorędziu mam za to chyba z 5 sprayów do zużycia. Mada faka, co za logika Twojego taty ![]() Co do Thanatosa - może już mu się znudziło hobbystyczne prowadzenie sklepu? Już i tak opinię ma zepsutą... A szkoda, bo fajne rzeczy miał i w rozsądnych cenach. Idę robić za mleczarza ![]()
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Najgorsze to to, że czasem cierpliwości brakuje... Ale na razie źle nie jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | |
|
Cytat:
![]() A tak z innej beczki, kupiłam sobie zestaw cieni mineralnych za 25 zł na ebay, nie wiem co prawda kiedy je zużyję, ale mam na to całe wieki, bo podobno się nie psują ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to nawet nie wiem czy przytyłam, może nie, ale poprostu porażka z tą moją dietą ![]() ![]() Ja byłam wczoraj jednak w klubie i super było, tylko, że dzisiaj jestem jak zwłoki, a mam posprzątać bo goście przychodzą. Cytat:
![]() Thanatos już dawno chyba z rok temu wycofał składniki do psikaczy, ja nawet nie zrobiłam zapasów, a pamiętam, że wtedy były chyba spore przeceny ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 | ||
Zakorzenienie
|
Zawsze może być
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja praktycznie od tamtej pory kiedy zamawiałam nie zaglądałam na jego stronę i nie miałam pojęcia, że wycofał, a takie fajne rzeczy tam były ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, że sklep zszedł, brzydko mówiąc, na psy. Cytat:
![]() Ja, mimo mrocznych zamilowań, trochę ubrań różowych mam ![]() ![]() I jasnoniebieskich też... ale jak typowa barbie się nie noszę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Uciekam już ogarnąć siebie i mieszkanie, tak więc Aga do następnego razu ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-01-16 o 14:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Już my wiemy, co z Ciebie za ziółko ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi w niebieskim jest nieładnie, nieważne w jakim odcieniu. Ja się przyznaję bez bicia - mojego zakupoholizmu nie da się już niczym wytłumaczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-01-16 o 12:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w Ori już nie ma tych cieni?
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja maluję się rzadziej niż kiedyś bo mi się nie chce, np do pracy, najczęściej w weekendy ![]() W Ori chyba są te cienie ale ja je kiedyś kupowałam w promocji a teraz normalnie kosztują chyba ponad 3 dychy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
|
Cytat:
![]() A teraz to za bardzo nie mam okazji ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
|
Cytat:
![]() Współpracownicy to już po 8 są, ale nimi to się jakoś nie przejmuję, chociaż staram się umalować w miarę dyskretnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeglądałam właśnie stronę internetową sklepu EURO RTV AGD bo słyszałam, że można sporo zaoszczędzić w porównaniu z normalnym sklepem, ale jakoś tego nie widzę - mieliśmy spisanych kilka lodówek, pralek itd i tak jak na to patrzę, że oszałamiającej różnicy cenowej nie ma. Aha, co do srebrnego koloru, ja wiem, że będzie widać paluchy itd ale TZ uparł się, że nie chce białego - wiemy więc już, kto będzie te paluchy czyścił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
|
O kurde, współczuję Twojemu TZ'towi
![]() ![]()
![]() |
#1138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
|
Cytat:
![]() Albo oświadcz, że palcem nie ruszysz, żeby TŻ wiedział, z czym będzie miał potem do czynienia. I obietnicy dotrzymaj ![]() Na kuchence to może jeszcze tak tego nie widać, ale lodówka to skaranie boskie...
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam kurde problem z szafkami w kuchni, za wysoko będą wisiały, bo chcieliśmy, żeby było widać dekorki w kafelkach (no bo w sumie po to były kupione, a nie po to, żeby zasłonić je szafkami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.