Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 10:58   #3961
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie.... Robię sobie wyliczenie ile dni na jaką fazę Dukana bymi przypadało... I Na końcu chce login i hasło Najpierw mam się rejestrować, a potem robić test?
tak, tam trzeba sie zarejestrować
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 11:30   #3962
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
tak, tam trzeba sie zarejestrować
A gdzie tam jest rejestracja?

Edit: Już mam

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

No i mam 2 dni + 25 + 36

Chyba się skuszę od przyszłego tygodnia
G. 9.1O.18

Edytowane przez bambusiek
Czas edycji: 2010-01-16 o 11:20
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 11:31   #3963
lusesita23
Zakorzenienie

Wink Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Dziekuje za gratki

kurde,ale mialam dzis sen:snila m isie kolezanka z ogolniaka, ktorej nie widzialam od matury;p wyprowadzila sie do wawy i wiedzialam,ze jest w ciazy.i dzis mi sie sni,ze ja spotykam,a ona w 8 miesiacu i mowi,ze chca sie wyprowadzic z Wawy i szukaja mieszkania.pisze do niej na NK, a ona,ze to wszystko prawda...kurcze mam sny prorocze chyba
Stary 2010-01-16, 11:48   #3964
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie tam jest rejestracja?

Edit: Już mam

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

No i mam 2 dni + 25 + 36

to szybko się wyrobisz
Stary 2010-01-16, 11:52   #3965
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
to szybko się wyrobisz
No właśnie... Kupię sobie może dzisiaj tą książkę, bo na skanach ciężko pracować...

A co najfajniejsze wg testu nie mogę schudnąć tyle co chcę, bo ważyłabym nieodpowiednio
G. 9.1O.18
Stary 2010-01-16, 11:54   #3966
T'ai
Zakorzenienie

Lusesita co do tego kredytu preferencyjnego dla małżeństw okazuje się że 8 lat masz ratę niecałe 700 zł (odsetki 8 lat płaci ci państwo) a później rata jest jeszcze wyższa niż przy normalnym kredycie czyli ponad 1000 zł mówie tu o kwocie koło 150 tys
więc wcale nie tak kolorowo i nie będziemy takiego brali
Generalnie cały czas mam nadzieję że pod koniec tego roku będzie mieszkanko, bo jak tak pomyśleć to nigdy nas nie będzie stać

przed zaręczynami też nie gadaliśmy o ślubie, wiedzieliśmy że chcemy ze sobą być ale temat ślubu rozkręcił się po zaręczynach

Mabi co ten twój gin gada? że wiek? durny jakiś, jedyne o co mój pyta to tak orientacyjnie kiedy planuję i to tyle

a twoi rodzice nagle chcą ślubu i wnuków? ostatnio pisałaś że ojciec stwierdził że kasy na to nie ma

Kasiulenkowo

Ja was podziwiam dziewczyny z tą dietą , bóle głowy, takie wyrzeczenia nie wiem jak to robicie ...............

A dziś urodzinki P robi i będzie mnóstwo pyszności , na pewno kurczaczek pieczony i barszczyk czerwony

Posprzątałam dziś 2 łazienki, u siebie pokój, poćwiczyłam i teraz luuuuuz dla siebie

a i wczoraj powiedziałam P że jak on nie chce nosić obrączki to ja pierścionek zaręczynowy wkładam do pudełka od razu zmienił zdanie
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 11:57   #3967
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Lusesita co do tego kredytu preferencyjnego dla małżeństw okazuje się że 8 lat masz ratę niecałe 700 zł (odsetki 8 lat płaci ci państwo) a później rata jest jeszcze wyższa niż przy normalnym kredycie czyli ponad 1000 zł mówie tu o kwocie koło 150 tys
więc wcale nie tak kolorowo i nie będziemy takiego brali
Generalnie cały czas mam nadzieję że pod koniec tego roku będzie mieszkanko, bo jak tak pomyśleć to nigdy nas nie będzie stać

przed zaręczynami też nie gadaliśmy o ślubie, wiedzieliśmy że chcemy ze sobą być ale temat ślubu rozkręcił się po zaręczynach

Mabi co ten twój gin gada? że wiek? durny jakiś, jedyne o co mój pyta to tak orientacyjnie kiedy planuję i to tyle

a twoi rodzice nagle chcą ślubu i wnuków? ostatnio pisałaś że ojciec stwierdził że kasy na to nie ma

Kasiulenkowo

Ja was podziwiam dziewczyny z tą dietą , bóle głowy, takie wyrzeczenia nie wiem jak to robicie ...............

A dziś urodzinki P robi i będzie mnóstwo pyszności , na pewno kurczaczek pieczony i barszczyk czerwony

Posprzątałam dziś 2 łazienki, u siebie pokój, poćwiczyłam i teraz luuuuuz dla siebie

a i wczoraj powiedziałam P że jak on nie chce nosić obrączki to ja pierścionek zaręczynowy wkładam do pudełka od razu zmienił zdanie
zeby byc pieknym trzeba cierpiec
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 12:02   #3968
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
I żeby czuć się lepiej....

U mnie akurat niekoniecznie chodzi o schudnięcie, bo 2 kg to tyle co nic, ale zasady są podobne jak w moich zaleceniach żywieniowych
G. 9.1O.18
Stary 2010-01-16, 12:04   #3969
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
pamięta mnie tu ktoś?
ja
Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

aleeee widze,ze Mabi pisze,ze jej TŻ ma 27 lat i ciagle wymienia samochody czy inne drogie gadzety kupuje Dotta ma chyba racje-niech Ci uczciwie w twarz powe, czy chce sie jeszcze tak bawic,czy chce stabilizacji...bo na moje on jeszcze chce "pokorzystac"z zycia...
dokldnie... to jest pewne.. musi Ci powiedziec co on chce od zycia...
Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
dziękuje że mnie jeszcze pamiętacie..

czytam was regularnie..

ale mam teraz kryzys z TŻ wiec same wiecie...

miłego dnia życzę
yyy ... ominelo mnie cos??
Cytat:
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

z poniedzialkowego testu dostalam 3 dzieki Waszym kciukowm, bo sama bylam pewna 4-5 odpowiedzi na 21 pytan
brawo
Cytat:
hehehe dobrze mu powiedzialas

Dziewczyny a my mamy dzisiaj

2 rocznicę zaręczyn

P.S chyba sie skusze na Dunkana

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 12:05   #3970
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie... Kupię sobie może dzisiaj tą książkę, bo na skanach ciężko pracować...

A co najfajniejsze wg testu nie mogę schudnąć tyle co chcę, bo ważyłabym nieodpowiednio
mi też tak wyszło. Wyszło mi że zakończę na 2-3 kg więcej niż chciałabym
Cytat:
dokładnie
Stary 2010-01-16, 12:06   #3971
lusesita23
Zakorzenienie

T'ai dzieki z ainfonie zastanawialam sie jeszcze nad tym, bo na razie studiuje i nie wiem gdzie bed epracowac i czy wogole znajde prace od razupo studiach, a sam m. nie wezmie takiego kredytu, najwiecej to chyba 100tys moze,a my bysmy chcieli z 300 co najmniej-na tych zasadach to masakra jakas

a o cywilnym myslalam, bo moja kolezanka tak zrobila,zeby kredyt dostac i po koscielnym wprowadzic sie do nowobudowanego teraz bloku...ale troszke to glupie z jej strony, bo wzieli cywilny, poszli ze swiadkami na obiad i i tak mieszkaja oddzielnie,no bo koscielnego nie bylo...

ide czytac ustawy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 12:14   #3972
Martilla
Rozeznanie

Mustique studiuje sobie mechanikę i budowę maszyn spec inżynieria produkcji na wspaniałej politechnice. Generalnie chcę się zajmować medeycyna od mechanicznej strony czyli sztuczne serca itp

Wróciłam z targów bo na pokazach sukni ślubnych nie zostawaliśmy. Mam mnóstwo ofert, teraz trzeba przejrzeć. Dostaliśmy płytki od ponad 10 zespołów. Serwowali pyszne drinki. Generalnie było dużo ludzi, dawali masę ulotek.
Jeden fotograf wprowadza nowość od przyszłego sezonu zdjęcia trójwymiarowe. Na pierwszy rzut oka normalne zdjęcia a po założeniu okularków fajny efekt 3D.
Posiedziałam trochę w samochodzikach, jeden był cudowny różowy, stary amerykański ale TŻ powiedział że nie ma mowy byśmy jechali różowym

Po wyjściu wkurzyła mnie jedna babeczka. Podchodzi do nas i pyta czy już wyszliśmy z targów, my jej ze tak a ona czy byśmy jej dali nasz bilet bo się zgubiła z mężem i on jest w środku z biletami. Mój TZ o dobrym sercu mówi ok, daje jej bilet a ona z tekstem żebyśmy dali jej jeszcze jeden dla męża. A ja jej na to przecież mąż w środku ona coś zaczęła kręcić więc jej powiedziałam, żeby zadzwoniła do męża a nie bezczelnie wyłudza bilet. Przepraszam za bałagan w wypowiedzi ale jeszcze jestem wkurzona na myśl jacy cwaniacy chodzą po tym świecie

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 12:17   #3973
MiciaKicia
Zakorzenienie

wow a ile sobie zycza za te zdjecia 3d?

Stary 2010-01-16, 12:19   #3974
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

A ja się muszę pochwalić,że my kolejną rzecz mamy odhaczoną. Ja mam już buty,nie wiem czy o tym pisałam. A dzisiaj kupiliśmy obrączki. Ufff. Kamień z serca.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 12:20   #3975
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
nie do końca się z tym zgadzam

Cytat:
I żeby czuć się lepiej....
w tym sęk że ja się dobrze czuję tak jak jest

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
P.S chyba sie skusze na Dunkana
z twoją figurą? ty masz tyle wzrostu co ja a ważysz 5kg mniej ode mnie!

Cytat:
T'ai dzieki z ainfonie zastanawialam sie jeszcze nad tym, bo na razie studiuje i nie wiem gdzie bed epracowac i czy wogole znajde prace od razupo studiach, a sam m. nie wezmie takiego kredytu, najwiecej to chyba 100tys moze,a my bysmy chcieli z 300 co najmniej-na tych zasadach to masakra jakas

a o cywilnym myslalam, bo moja kolezanka tak zrobila,zeby kredyt dostac i po koscielnym wprowadzic sie do nowobudowanego teraz bloku...ale troszke to glupie z jej strony, bo wzieli cywilny, poszli ze swiadkami na obiad i i tak mieszkaja oddzielnie,no bo koscielnego nie bylo...

ide czytac ustawy
kurde aż 300 tys?

brat P brał ślub cywilny dla kredytu ale im to akurat spoko bo tylko 80 tys brali i ten kredyt im pasowal, przy większych kwotach to nie zdaje egzaminu

ale i tak czuli niedosyt, jakby ślubu naprawdę nie wzięli i po 5 mies zaraz brali kościelny
Stary 2010-01-16, 12:21   #3976
MiciaKicia
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16497675]A ja się muszę pochwalić,że my kolejną rzecz mamy odhaczoną. Ja mam już buty,nie wiem czy o tym pisałam. A dzisiaj kupiliśmy obrączki. Ufff. Kamień z serca.[/QUOTE]
chwal sie tu zaraz

Stary 2010-01-16, 12:22   #3977
T'ai
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16497675]A ja się muszę pochwalić,że my kolejną rzecz mamy odhaczoną. Ja mam już buty,nie wiem czy o tym pisałam. A dzisiaj kupiliśmy obrączki. Ufff. Kamień z serca.[/QUOTE]

jakie?

a ja jeszcze pytałam dla rodziców co na podziękowanie dajecie?
Stary 2010-01-16, 12:23   #3978
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
z twoją figurą? ty masz tyle wzrostu co ja a ważysz 5kg mniej ode mnie!
ale ostatnio mi sie przytylo i nie czuje sie z tym dobrze no chyba, ze zaczne sobie jakies cwiczenia w domu robic to chociaz mi brzuch troszke stanie sie jedrniejszy

Stary 2010-01-16, 12:27   #3979
Konto usunięte

Cytat:
jakie?

a ja jeszcze pytałam dla rodziców co na podziękowanie dajecie?
Cytat:
chwal sie tu zaraz
Niestety nie mam ich w domu. Do odebrania będą dopiero za tydzień,to wtedy pstryknę im fotkę i pokażę Wam.
T'ai na podziękowania dla rodziców zamówiliśmy takie serca kryształowe z podziękowaniem wygrawerowanym i ciągle się zastanawiamy co do tego-czy bukiety kwiatów w koszach czy kosze słodyczy
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 12:29   #3980
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
ale ostatnio mi sie przytylo i nie czuje sie z tym dobrze no chyba, ze zaczne sobie jakies cwiczenia w domu robic to chociaz mi brzuch troszke stanie sie jedrniejszy
a ćwiczenia to tak, ja właśnie po to ćwiczę bo ciało jest ładniejsze
wiesz jakie mam twarde uda i tyłek?
nigdy nie miałam cellulitu i chyba mi nie grozi

ja pewnie ważę troszkę za dużo ale cóż...dla mnie już wyrzeczeniem jest ograniczenie słodyczy, nie jedzenie masła i białego chleba i jedno jajko na tydzień u mnie to skumulowane w brzuchu i biodrach jest bo mam kobiecą firgurę a boczki pewnie od siedzącej pracy się zrobiły
Stary 2010-01-16, 12:30   #3981
Martilla
Rozeznanie

MiciaKicia z tego wszystkiego zapomniałam co wypytać o cenę ale mam się z nim skontaktować bo jego fotki przypadły mi do gustu.

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 12:31   #3982
T'ai
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16497854]Niestety nie mam ich w domu. Do odebrania będą dopiero za tydzień,to wtedy pstryknę im fotkę i pokażę Wam.
T'ai na podziękowania dla rodziców zamówiliśmy takie serca kryształowe z podziękowaniem wygrawerowanym i ciągle się zastanawiamy co do tego-czy bukiety kwiatów w koszach czy kosze słodyczy[/QUOTE]

nie wiem co bym wybrała, na każdym weselu na jakim byłam, rodzice dostawali kwiaty
kolega nawet zrobił tak że te które dostali od gości, podrzucił do kwiaciarni a one tam zrobiły mega wielkie bukiety dla rodziców z tego
Stary 2010-01-16, 12:33   #3983
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
a ćwiczenia to tak, ja właśnie po to ćwiczę bo ciało jest ładniejsze
wiesz jakie mam twarde uda i tyłek?
nigdy nie miałam cellulitu i chyba mi nie grozi

ja pewnie ważę troszkę za dużo ale cóż...dla mnie już wyrzeczeniem jest ograniczenie słodyczy, nie jedzenie masła i białego chleba i jedno jajko na tydzień u mnie to skumulowane w brzuchu i biodrach jest bo mam kobiecą firgurę a boczki pewnie od siedzącej pracy się zrobiły
ja mam grube udka... i sie trzęsą cellulit? norma u mnie.... kiedys robilam brzuszki i mialam wspanialy brzuch. Chyba sie zmobilizuje. A na boczki są jakies cwiczenia?

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
MiciaKicia z tego wszystkiego zapomniałam co wypytać o cenę ale mam się z nim skontaktować bo jego fotki przypadły mi do gustu.
aha a masz jakas jego stronke moze?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 12:34   #3984
Konto usunięte

T'ai ja myślę o takich ogromnych koszach z czerwonych róż... A poza tym u nas podziękowanie dla rodziców będzie przed błogosławieństwem,nie na sali.
Stary 2010-01-16, 12:35   #3985
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

z poniedzialkowego testu dostalam 3 dzieki Waszym kciukowm, bo sama bylam pewna 4-5 odpowiedzi na 21 pytan

dzieki kochane:pije my:
&

Cytat:
kurde,ale mialam dzis sen:snila m isie kolezanka z ogolniaka, ktorej nie widzialam od matury;p wyprowadzila sie do wawy i wiedzialam,ze jest w ciazy.i dzis mi sie sni,ze ja spotykam,a ona w 8 miesiacu i mowi,ze chca sie wyprowadzic z Wawy i szukaja mieszkania.pisze do niej na NK, a ona,ze to wszystko prawda...kurcze mam sny prorocze chyba
Ale jaja
Też kiedyś tak miałam, ale nie aż tak dokładnie się sprawdziło

Cytat:
No właśnie...
My nawet o tym nie myśleliśmy, bo:
1) kredytu nie potrzebujemy
2) ŚLUB JEST TYLKO JEDEN - KOŚCIELNY (oczywiście to tylko nasze zdanie)

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Mustique studiuje sobie mechanikę i budowę maszyn spec inżynieria produkcji na wspaniałej politechnice. Generalnie chcę się zajmować medeycyna od mechanicznej strony czyli sztuczne serca itp

Wróciłam z targów bo na pokazach sukni ślubnych nie zostawaliśmy. Mam mnóstwo ofert, teraz trzeba przejrzeć. Dostaliśmy płytki od ponad 10 zespołów. Serwowali pyszne drinki. Generalnie było dużo ludzi, dawali masę ulotek.
Jeden fotograf wprowadza nowość od przyszłego sezonu zdjęcia trójwymiarowe. Na pierwszy rzut oka normalne zdjęcia a po założeniu okularków fajny efekt 3D.
Posiedziałam trochę w samochodzikach, jeden był cudowny różowy, stary amerykański ale TŻ powiedział że nie ma mowy byśmy jechali różowym

Po wyjściu wkurzyła mnie jedna babeczka. Podchodzi do nas i pyta czy już wyszliśmy z targów, my jej ze tak a ona czy byśmy jej dali nasz bilet bo się zgubiła z mężem i on jest w środku z biletami. Mój TZ o dobrym sercu mówi ok, daje jej bilet a ona z tekstem żebyśmy dali jej jeszcze jeden dla męża. A ja jej na to przecież mąż w środku ona coś zaczęła kręcić więc jej powiedziałam, żeby zadzwoniła do męża a nie bezczelnie wyłudza bilet. Przepraszam za bałagan w wypowiedzi ale jeszcze jestem wkurzona na myśl jacy cwaniacy chodzą po tym świecie
U nas też jest taki kierunek

Ale kobita

No to pokazuj ino szybko
G. 9.1O.18
Stary 2010-01-16, 12:36   #3986
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam grube udka... i sie trzęsą cellulit? norma u mnie.... kiedys robilam brzuszki i mialam wspanialy brzuch. Chyba sie zmobilizuje. A na boczki są jakies cwiczenia
na boczki to chyba będą wszystkie takie gdzie jakieś skręty się robi
np w jodze jest jedno takie że leżysz z rozłożonymi rękami, kolana ugięte, stopy oparte o podłogę i robisz skręty tułowia (by kolano dotknęło podłogi)
w jodze jest dużo takich ćwiczeń ze skrętami właśnie
poza tym joga na całe działo działa i na organy wewnętrzne też
Stary 2010-01-16, 12:36   #3987
MiciaKicia
Zakorzenienie

TZ sie wczoraj pytal kiedy do ksiedza idziemy fajnie, ze sie tym interesuje

Stary 2010-01-16, 12:38   #3988
jolkajp
Rozeznanie

Hejka
Nie mam czasu na wizaż jakoś. Szkoła, troche sesja, simsy (ale akurat to ograniczam ).
i ille ja w kuchni spędzam czasu! ciągle gotuje cos dla siebie. niedługo bede mistrzem kuchni w robieniu czegos z niczego
PS.Też schudłam,ale nie mam wagi,kupi ją dopiero w nast.tyg. bo jak byłam w sklepie Yusk to była tak zwykła a 60 zł kosztowała. to juz lepiej dołozyc i kupic taka z miarą tłuszczu i wody. wiec bede szukala potem.
Ale tak 3 kg to schudłam juz.może 2,5. bo mam luxniejsze spodnie,mniejsze boczki,i nawet bezodpinania guzika moge spodnei zdjąć jak sie zapomne ha,ale jestem happy

Cytat:
Dla dziewczyn na Dukanie - ubyło mi 2 cm w biodrach Jutro przechodzę na PW i system 1/1 aż się boję tych zmian bo przywykłam do aktualnego trybu odżywiania
ja sie bałam tych warzyw ze jak zjem to przytyje ale fakt faktem nie wiedziałam za co sie łapać bo chciałam wszystkiego. w konsekwencji aż tak dużo nie zjadłam warzyw bo mi ciężko wielka porcje zieleniny zjeśc. więc mi 1 sałata lodowa,kapusta,buraki i marchewka i orógek długi-starczyły na całe 5 dni. dziś ostatni z tych 5 dni-jem brokuła
i sie nie moge doczekać samych protein szczerze

Cytat:
heloł
u mnie w sumie 2,7 kg mniej zapowiada się super dzień - o ile moje kochanie nie przyniesie mi złych wieści z restauracji w której chcemy wesele

Dziś pierwszy dzień drugiej fazy i normalnie jestem tak podekscytowana że mogę jeść warzywa że aż nie wiem co zrobić na obiad - bo najlepiej to bym wszystko zrobiła co tylko się da
jak ja zjadłam buraczki starte to takie słodkie były-przez ograniczenie cukru w 1 fazie. a marchewka...jaka słodka. polecam ci buraczki jeśli lubisz-normalnie słodycz. ja uwielbiam,ale dużo nie mozna na dukanie

Cytat:
dottta aaaa a ile u Ciebie trwa II faza?? bo u mnie az do lipca
druga faza do lipca? kochan ato ile chcesz schudnąć?

Cytat:

No i mam 2 dni + 25 + 36

mi wysżło 3+70+100 ale oczywiście ja uparciuch 5 dni zrobiłam z 1 etapu chociaz 3 dnai chciałam odplynąć chyba z braku cukru
Stary 2010-01-16, 12:38   #3989
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
na boczki to chyba będą wszystkie takie gdzie jakieś skręty się robi
np w jodze jest jedno takie że leżysz z rozłożonymi rękami, kolana ugięte, stopy oparte o podłogę i robisz skręty tułowia (by kolano dotknęło podłogi)
w jodze jest dużo takich ćwiczeń ze skrętami właśnie
poza tym joga na całe działo działa i na organy wewnętrzne też
kiedys chcialam joge... ale nie wiem czy z moim kregoslupem dalabym rade... ja mostka nawet juz nie potrafie zrobic...(tzn umiem ale jak juz sie wygne to ciezko mi spowrotem z mostka wrocic ... i mnie strasznie plecy bola) a na wf nie moglam skakac w zwyz, w dal, dzwigac pilki lekarskiej, stac na rekach, robic przewrotow... ogolnie gimnastyka nie byla dla mnie

Edytowane przez MiciaKicia
Czas edycji: 2010-01-16 o 12:40
Stary 2010-01-16, 12:38   #3990
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, biodra....i uda Chociaż ostatnio i brzuszek

Cytat:
A na boczki są jakies cwiczenia?
Mi pomógł na boczki twister
G. 9.1O.18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości