|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3932 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
* byłoby bobo...ale samo się nie zrobi... * za 2 tyg.kłótnia z Tż? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3933 |
Zakorzenienie
|
aaa to teraz ide oblukac ile ma tluszczu
![]() ![]() dzieki dottta ![]() ja juz zmykam bo glowa mnie boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3935 |
Raczkowanie
|
Nie mam czasu, żeby się wcześniej włączyć do rozmowy.
Co do przepisów to ja nie wiem, nie odchudzam się, nie umiem i nie wychodzi mi. Mabi84 u mnie to było tak, że mój mówił dużo o ślubie, a ja byłam wtedy przerażona, a potem kiedy ja poczułam się gotowa, to on się wycofał, bo to już bardzo poważnie zabrzmiało. Zła byłam, czułam się zraniona i oszukana. Powiedziałam mu, że to bolało, że nie można tak. Powiedziałam mu, że ja chce ślubu i że chce z nim być. Jakiś czas później powiedziałam mu, kiedy sobie zaczął po raz kolejny żartować ze ślubu, że ja mogę na niego poczekać i chcę, aż będzie gotowym, ale całą wieczność czekać na niego nie będę, bo może przyjść taki dzień, że uznam, że on się nigdy nie zdecyduje. Przemyślał wszystko i jakieś 7 miesięcy później mi się oświadczył. Na początku myślałam, że czuł się do tego zmuszony, ale on powiedział, że dopiero po naszej rozmowie zdał sobie sprawę, że nie będę na niego czekać do końca życia. Poza tym ja tam nie rozumiem, dlaczego jak kobieta mówi o tym, że chce ślubu to jest przymuszanie, zmuszanie faceta do czegoś. To nie średniowiecze, żeby czekać, aż on jej uczyni tę łaskę. To tyle dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zadomowienie
|
Dzieńdobry wszystkim
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Rozeznanie
|
Ale jestem niewyspana zieeeeewww
Lece szykować się na targi ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3938 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Przyszłam sie tylko przywitać i spadam na uczelnie.
Mam nadzieję, że znajdę później chwilę żeby tu do Was wpaść, bo jutro 2 egz i zaliczenie ![]() buzioole
#3939 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mój się świetnie zaczął ![]() ![]() ![]() I w ogóle czeka mnie dziś chyba dobry dzień, ale napiszę Wam jutro ![]() ![]() i zaczynam od dziś naukę do egzaminów :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3940 | |||
Lena
|
Cytat:
![]() ja urodzę swoje pierwsze dziecko w wieku 31 lat i jakoś z tego powodu nie płaczę że nie wcześniej. jasne czasami żal było i łzy stawały w oczach gdy widziałam jak moje koleżanki ze szkoły miały już pozakładane szczęśliwe rodziny, dzieci pomału odchowane, a ja nawet kandydata poważnego na męża nie miałąm... ale do wszystkiego trzeba dojrzeć.. i to każda strona związku musi wiedzieć czego chce! to tyle w tej kwestii... ![]() Cytat:
![]() jasne... ![]() ![]() Cytat:
![]() ......................... ... dziś jadę z ekipą na łyżwy... raczej ja jako kierowca i opoiekun, a brat ze swoją "mafią" będą sie wyżywać na lodzie...
![]() ![]() |
![]() |
#3941 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten sobotni poranek
![]() Mabi - jak dla mnie szczera rozmowa ![]() [ ![]() Cytat:
![]() A co do Dukana, to wczoraj zastosowałam pierwszy przepis z tej diety - rybka zapiekana z cebulą i koprem - wszystkim smakowała ![]() ---------------------------------------------------------------------- A tak poza tym to du.pia.sto się zaczął weekend, bo wczoraj było nieporozumienie z B. o pierdołę, a dzisiaj się okazało, że nie zabrał ode mnie czegoś, ja w pracy, a w domu nikogo nie ma, no i ma problem ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3942 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() u mnie w sumie 2,7 kg mniej ![]() ![]() Dziś pierwszy dzień drugiej fazy i normalnie jestem tak podekscytowana że mogę jeść warzywa że aż nie wiem co zrobić na obiad - bo najlepiej to bym wszystko zrobiła co tylko się da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3943 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Mojemu Ł. udało się zdać pisemną mature, jeszcze tylko ustna, z polskiego go przygotowałam, ale z matmy podobno ma trudne zadania więc nie wiem jak to będzie. Też bym chciała zrzucić pare kg, a najlepiej cm, ale żadna dieta w gre nie wchodzi, więc pozostają ćwiczenie i nie jedzenie śmieci, ale tak trudno mi się za to zabrać :/
![]() |
#3944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przestań się tym zadręczać doczekasz się i Ty ![]() cześć ![]()
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
cześć!!!
ja się zaraz zbieram na wykład. na którym oczywiście będę się uczyć mikroekonomii. :P dostaliśmy wyniki ze statystyki. ładnie zdałam ![]() dzisiaj jeszcze impreza ![]() czyli zapowiada się weekend bez tż, bo on teraz na szkoleniu, jak wróci ja się będę bawić. jutro znowu ma szkolenie i jedzie na urodziny a ja jestem długo w szkole. a ja mam @.. bleee miłego dnia! a mój boj nie chce napisać do zespołu :/ postanowiliśmy, że ich bierzemy, a on początkowo z nimi pisał więc niech załatwi to do końca. "może jutro?" tylko słyszę... eh... |
![]() ![]() |
![]() |
#3946 |
Zakorzenienie
|
dziękuje że mnie jeszcze pamiętacie..
czytam was regularnie.. ale mam teraz kryzys z TŻ wiec same wiecie... miłego dnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie dzisiaj łacznie 1,6kg mniej ![]() ![]() chlebek jest przepyszny nastepnego dnia ![]() ![]() ![]() Madziko8 ![]() ![]() ![]() Kasiulenkowo oby wszytsko ladnie sie ulozylo ![]() Ja dzisiaj sie wyspałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w planach dzisiaj lyzwy i obijanie :dupa: ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
Zakorzenienie
|
SiemankoPMki
![]() ![]() Mabi ![]() kasiulenkowo ![]() ![]() niunia ![]() jonawi mowisz-masz ![]() ![]() a wszystkim dietujacym gratuluje wynikow ![]() hmmm.naszla mnie taka refleksja-diany dawno nie bylo i ciekawe co Stysik za prezent dostala? ![]() co do diety- ja rozpoczynam weekendowo,czyli ide zaraz po bagietke chili i chipsy na wieczor z M. ![]() i tak dobrze, bo do Maca na zestaw mielismy jechac ![]() ![]() w takim razie ide sie ogarniac, bo potem nauka czeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak znam siebie to mi teraz waga stanie ![]() zapodaj przepis wg którego robiłaś chleb ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3950 |
Zakorzenienie
|
może ja też się przyłączę do dietkowania
![]() ![]()
#3951 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wiesz co ja robilam z takiego: 4łyżki skrobi kukurydzianej 1płaska łyżeczka proszku do pieczenia duża szczypta soli jedno jajko jogurt naturalny tylko tyle aby sie ładnie połączyło ![]() Wszystko ladnie mieszam, zostawiam na 5 min zeby troszkę podrosło, wstawiam do mikrofali na 5 min na najwyższą moc w szklanej miseczce ![]() ![]() ![]() ogólnie coś mnie głowa dzisiaj boli ![]() ![]() Wczoraj znowu wyjęłam rzeczy do zaproszeń. Znowu coś tam zmieniam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- dottta aaaa a ile u Ciebie trwa II faza?? bo u mnie az do lipca ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Zakorzenienie
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
z poniedzialkowego testu dostalam 3 ![]() ![]() ![]() ![]() dzieki kochane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-16 o 10:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie Isza faza tez miala trwac krocej ![]() ![]() ![]() ![]() II faze tez bede strosowac tak dlugo az osiagne cel ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na razie nie mam grzechów w planach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ten grzech to zaplanowany bedzie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mie się nic nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3959 | |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Wyniki będą prawdopodobnie w poniedziałek. To jest taki staż organizowany przez moją uczelnię i współfinansowany przez Unię więc kasa lepsza jak na normalnym stażu z urzędu pracy i krócej trwa. Podobno biorą 30 osób a w drugim etapie było 140 więc słabo widzę moje szanse ale przynajmniej spróbowałam. Cytat:
Nadrobiłam trochę z czytaniem a teraz spadam brać się za naukę bo w poniedziałek mam egzamin ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanie.... Robię sobie wyliczenie ile dni na jaką fazę Dukana bymi przypadało... I Na końcu chce login i hasło
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.