Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-15, 23:08   #3931
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Biszkoptów nie lubie ale herbatniki zawsze moczę

Ja właśnie kończę @ Chlebek muszę zrobic a co do serków to z tego co wiem to topionych nie wolno nawet light (średnio widziałam takie po 12% tłuszcz a Dukan dopuszcza chyba 5% - tak gdzieś wyczytałam) ALE możne zrobic coś a'la serek topiony np. do polania pizzy Miesza się ser biały z proszkiem do pieczenia/sodą i odstawia a później przesmaża chyba, ale nie pamiętam przepisu na to.
hmmm to dziwne..bo znalazlam przepis w ksiazce 350przepisow..i tam dodaal serek topiony lihgt hmmm bo kupilam i teraz lezy w lodowce i myslalam, ze skoro lezy a ja mam chlebek .... musze poczytac o tym domowym serze
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 23:09   #3932
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Biszkoptów nie lubie ale herbatniki zawsze moczę

Ja właśnie kończę @ Chlebek muszę zrobic a co do serków to z tego co wiem to topionych nie wolno nawet light (średnio widziałam takie po 12% tłuszcz a Dukan dopuszcza chyba 5% - tak gdzieś wyczytałam) ALE możne zrobic coś a'la serek topiony np. do polania pizzy Miesza się ser biały z proszkiem do pieczenia/sodą i odstawia a później przesmaża chyba, ale nie pamiętam przepisu na to.
a ja mam jeszcze 2 tyg.do @ co oznacza że
* byłoby bobo...ale samo się nie zrobi...
* za 2 tyg.kłótnia z Tż?
Stary 2010-01-15, 23:11   #3933
karolinusienka
Zakorzenienie

aaa to teraz ide oblukac ile ma tluszczu heheh jak bedzie mial malo to mam jutro sniadanie
dzieki dottta

ja juz zmykam bo glowa mnie boli
Stary 2010-01-15, 23:12   #3934
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
hmmm to dziwne..bo znalazlam przepis w ksiazce 350przepisow..i tam dodaal serek topiony lihgt hmmm bo kupilam i teraz lezy w lodowce i myslalam, ze skoro lezy a ja mam chlebek .... musze poczytac o tym domowym serze
ja zawsze biorę poprawkę na to że on jest francuzem i tam trochę inaczej się odżywiają, mają inne produkty niż u nas no ale może się mylę i faktycznie można Tylko 12% tłuszczu w light to DUŻO
dobranoc
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 00:50   #3935
Wiosenny Deszcz
Raczkowanie

Nie mam czasu, żeby się wcześniej włączyć do rozmowy.
Co do przepisów to ja nie wiem, nie odchudzam się, nie umiem i nie wychodzi mi.
Mabi84 u mnie to było tak, że mój mówił dużo o ślubie, a ja byłam wtedy przerażona, a potem kiedy ja poczułam się gotowa, to on się wycofał, bo to już bardzo poważnie zabrzmiało. Zła byłam, czułam się zraniona i oszukana. Powiedziałam mu, że to bolało, że nie można tak. Powiedziałam mu, że ja chce ślubu i że chce z nim być. Jakiś czas później powiedziałam mu, kiedy sobie zaczął po raz kolejny żartować ze ślubu, że ja mogę na niego poczekać i chcę, aż będzie gotowym, ale całą wieczność czekać na niego nie będę, bo może przyjść taki dzień, że uznam, że on się nigdy nie zdecyduje. Przemyślał wszystko i jakieś 7 miesięcy później mi się oświadczył. Na początku myślałam, że czuł się do tego zmuszony, ale on powiedział, że dopiero po naszej rozmowie zdał sobie sprawę, że nie będę na niego czekać do końca życia.
Poza tym ja tam nie rozumiem, dlaczego jak kobieta mówi o tym, że chce ślubu to jest przymuszanie, zmuszanie faceta do czegoś. To nie średniowiecze, żeby czekać, aż on jej uczyni tę łaskę.
To tyle dobranoc.
Wiosenny Deszcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 06:43   #3936
madziares25
Zadomowienie

Dzieńdobry wszystkimMiłego dzionka,kciuki dla zdawającychBędę wieczorkiem...nie piszcie dużo papa
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 07:25   #3937
Martilla
Rozeznanie

Ale jestem niewyspana zieeeeewww
Lece szykować się na targi

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 08:24   #3938
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry. Przyszłam sie tylko przywitać i spadam na uczelnie.

Mam nadzieję, że znajdę później chwilę żeby tu do Was wpaść, bo jutro 2 egz i zaliczenie

buzioole

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 08:31   #3939
anemeon
Zakorzenienie

Dzień dobry

Mój się świetnie zaczął D. napisał mi na gg "dzień dobry" (jest w pracy :/) i powiedział, że dzisiaj śniła mu się nasza córka Ja ogólnie sceptycznie jestem nastawiona do dzieci, ale aż mi się miło zrobiło :P I chociaż jeszcze z kilka dobrych lat jej nie będzie, to... no nie wiem, jakoś tak aż się uśmiechnęłam, kiedy mi to napisał

I w ogóle czeka mnie dziś chyba dobry dzień, ale napiszę Wam jutro (bo jutro już taki stresujący - wizyta rodziców )

i zaczynam od dziś naukę do egzaminów :P

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 08:33   #3940
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
mam nadżerkę za którą lekarz się nie weźmie dopóki nie urodzę, poza tym WYPOMNIAŁ MI DELIKATNIE WIEK
Mabi- gdybym ja sie tak przejmowała gadaniem mojego gina .. to do trzydziestki już powinnam mieć z 6 dzieci... zakładasz rodzinę kiedy jesteś gotowa, a nie wtedy gdy ktoś cię naciska...
ja urodzę swoje pierwsze dziecko w wieku 31 lat i jakoś z tego powodu nie płaczę że nie wcześniej. jasne czasami żal było i łzy stawały w oczach gdy widziałam jak moje koleżanki ze szkoły miały już pozakładane szczęśliwe rodziny, dzieci pomału odchowane, a ja nawet kandydata poważnego na męża nie miałąm... ale do wszystkiego trzeba dojrzeć.. i to każda strona związku musi wiedzieć czego chce!

to tyle w tej kwestii...

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Taram taram chyba znalazłam zespół na wesele. Czekam jak moje szczęście wróci i przesłucha ze mną, mam nadzieję, że mu się spodoba. Nawet już do nich napisałam maila z pytaniem czy są wolni w moją datę i skąd są bo na stronie nie ma informacji.

Co do szkoły to ja mam masakrycznie bo powinnam obronić pracę inżynierską rok temu a mamy wariata od mechaniki płynów, który prawie wszystkich wstrzymuje bo na terminie przepuszcza 1-2 osoby. Dobrze, że magisterkę u nas można robić bez obrony inż (udogodnienie dziekana ze względu na tego )
a co studiujesz???

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
pamięta mnie tu ktoś?
jasne...

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
dobra ja zmykam się kąpać

prosze o kciuki jutro

Dobranoc

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Przyszłam sie tylko przywitać i spadam na uczelnie.

Mam nadzieję, że znajdę później chwilę żeby tu do Was wpaść, bo jutro 2 egz i zaliczenie

buzioole

......................... ...
dziś jadę z ekipą na łyżwy... raczej ja jako kierowca i opoiekun, a brat ze swoją "mafią" będą sie wyżywać na lodzie...
Stary 2010-01-16, 08:41   #3941
bambusiek
Zakorzenienie

Witajcie w ten sobotni poranek

Mabi - jak dla mnie szczera rozmowa Skoro planujecie wspólną przyszłość, to powinien zmienić swoje zachowanie. I też mi się wydaje, że to niedojrzałość, bo nie wiek go wyznacza, tylko poziom emocjonalny...

[
Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
prosze o kciuki jutro

Cytat:
Dla dziewczyn na Dukanie - ubyło mi 2 cm w biodrach Jutro przechodzę na PW i system 1/1 aż się boję tych zmian bo przywykłam do aktualnego trybu odżywiania
Super

A co do Dukana, to wczoraj zastosowałam pierwszy przepis z tej diety - rybka zapiekana z cebulą i koprem - wszystkim smakowała

----------------------------------------------------------------------
A tak poza tym to du.pia.sto się zaczął weekend, bo wczoraj było nieporozumienie z B. o pierdołę, a dzisiaj się okazało, że nie zabrał ode mnie czegoś, ja w pracy, a w domu nikogo nie ma, no i ma problem
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 08:55   #3942
dottta
Zakorzenienie

heloł
u mnie w sumie 2,7 kg mniej zapowiada się super dzień - o ile moje kochanie nie przyniesie mi złych wieści z restauracji w której chcemy wesele

Dziś pierwszy dzień drugiej fazy i normalnie jestem tak podekscytowana że mogę jeść warzywa że aż nie wiem co zrobić na obiad - bo najlepiej to bym wszystko zrobiła co tylko się da
Stary 2010-01-16, 09:03   #3943
Madzik08
Zadomowienie

Dzień dobry
Mojemu Ł. udało się zdać pisemną mature, jeszcze tylko ustna, z polskiego go przygotowałam, ale z matmy podobno ma trudne zadania więc nie wiem jak to będzie.
Też bym chciała zrzucić pare kg, a najlepiej cm, ale żadna dieta w gre nie wchodzi, więc pozostają ćwiczenie i nie jedzenie śmieci, ale tak trudno mi się za to zabrać :/
Madzik08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 09:07   #3944
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiosenny Deszcz Pokaż wiadomość
Mabi84 u mnie to było tak, że mój mówił dużo o ślubie, a ja byłam wtedy przerażona, a potem kiedy ja poczułam się gotowa, to on się wycofał, bo to już bardzo poważnie zabrzmiało. Zła byłam, czułam się zraniona i oszukana. Powiedziałam mu, że to bolało, że nie można tak. Powiedziałam mu, że ja chce ślubu i że chce z nim być. .
no baby widzisz jak Ty nie chciałaś to było fajnie, a może teraz on nie chce-daliście sobie po razie i trudno takie jest życie
przestań się tym zadręczać doczekasz się i Ty

cześć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 09:18   #3945
niunia32
Zakorzenienie

cześć!!!

ja się zaraz zbieram na wykład. na którym oczywiście będę się uczyć mikroekonomii. :P

dostaliśmy wyniki ze statystyki. ładnie zdałam na 12 punktów na 10. jeszcze jeden kolos i egzamin - choć mogłaby zwolnić z egzaminu, było by fajnie :P

dzisiaj jeszcze impreza
czyli zapowiada się weekend bez tż, bo on teraz na szkoleniu, jak wróci ja się będę bawić. jutro znowu ma szkolenie i jedzie na urodziny a ja jestem długo w szkole.

a ja mam @.. bleee

miłego dnia!

a mój boj nie chce napisać do zespołu :/ postanowiliśmy, że ich bierzemy, a on początkowo z nimi pisał więc niech załatwi to do końca. "może jutro?" tylko słyszę... eh...

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 09:35   #3946
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

dziękuje że mnie jeszcze pamiętacie..

czytam was regularnie..

ale mam teraz kryzys z TŻ wiec same wiecie...

miłego dnia życzę
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 09:42   #3947
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
heloł
u mnie w sumie 2,7 kg mniej zapowiada się super dzień - o ile moje kochanie nie przyniesie mi złych wieści z restauracji w której chcemy wesele

Dziś pierwszy dzień drugiej fazy i normalnie jestem tak podekscytowana że mogę jeść warzywa że aż nie wiem co zrobić na obiad - bo najlepiej to bym wszystko zrobiła co tylko się da

u mnie dzisiaj łacznie 1,6kg mniej a tutaj jeszcze 3 dni proteinek
chlebek jest przepyszny nastepnego dnia trzmalam w plastikowym pojemniku i dzisiaj zjadlam z twarozkiem magia

Madziko8 dla TŻta i za ustna i matme

Kasiulenkowo oby wszytsko ladnie sie ulozylo

Ja dzisiaj sie wyspałam jak nigdy miałam zrobic sobie dzisiaj przerwe z netem, ale nie dalam rady to juz uzaleznienie jest

w planach dzisiaj lyzwy i obijanie :dupa: a pozniej wieczorek z Piterkiem
Stary 2010-01-16, 09:52   #3948
lusesita23
Zakorzenienie

SiemankoPMki nadrobilam Was przy sniadaniu

Mabi

kasiulenkowo oby sie szybko ulozylo

niunia

jonawi mowisz-masz

a wszystkim dietujacym gratuluje wynikow

hmmm.naszla mnie taka refleksja-diany dawno nie bylo i ciekawe co Stysik za prezent dostala?

co do diety- ja rozpoczynam weekendowo,czyli ide zaraz po bagietke chili i chipsy na wieczor z M.
i tak dobrze, bo do Maca na zestaw mielismy jechac - ale to jak sesje skoncze
w takim razie ide sie ogarniac, bo potem nauka czeka
Stary 2010-01-16, 09:56   #3949
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie dzisiaj łacznie 1,6kg mniej a tutaj jeszcze 3 dni proteinek
chlebek jest przepyszny nastepnego dnia trzmalam w plastikowym pojemniku i dzisiaj zjadlam z twarozkiem magia

Madziko8 dla TŻta i za ustna i matme

Kasiulenkowo oby wszytsko ladnie sie ulozylo

Ja dzisiaj sie wyspałam jak nigdy miałam zrobic sobie dzisiaj przerwe z netem, ale nie dalam rady to juz uzaleznienie jest

w planach dzisiaj lyzwy i obijanie :dupa: a pozniej wieczorek z Piterkiem

jak znam siebie to mi teraz waga stanie
zapodaj przepis wg którego robiłaś chleb bo znalazłam parę ale skoro Tobie wyszedł to zrobię z Twojego.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 10:00   #3950
kaska87
Zakorzenienie

może ja też się przyłączę do dietkowania podajcie mi linki jak możecie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 10:02   #3951
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:

jak znam siebie to mi teraz waga stanie
zapodaj przepis wg którego robiłaś chleb bo znalazłam parę ale skoro Tobie wyszedł to zrobię z Twojego.
ojj skad ja to znam dlatego delektuje sie kazdym zrzuconym gramem
wiesz co ja robilam z takiego:
4łyżki skrobi kukurydzianej
1płaska łyżeczka proszku do pieczenia
duża szczypta soli
jedno jajko
jogurt naturalny tylko tyle aby sie ładnie połączyło
Wszystko ladnie mieszam, zostawiam na 5 min zeby troszkę podrosło, wstawiam do mikrofali na 5 min na najwyższą moc w szklanej miseczce P się smiał, ze to bułka wyszła a nie chleb więc jak chcesz to możesz to potraktować jako kukurydzianą bułkę z przedziałkiem bez przedziałka

ogólnie coś mnie głowa dzisiaj boli @ mi się zbliża i pewnie dlatego

Wczoraj znowu wyjęłam rzeczy do zaproszeń. Znowu coś tam zmieniam hehehe jestem ciekawa jak w końcu będą one wyglądać

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
może ja też się przyłączę do dietkowania podajcie mi linki jak możecie
wpisz w google dieta dukana i masz tego od zarąbania

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

dottta aaaa a ile u Ciebie trwa II faza?? bo u mnie az do lipca
Stary 2010-01-16, 10:09   #3952
lusesita23
Zakorzenienie

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

z poniedzialkowego testu dostalam 3 dzieki Waszym kciukowm, bo sama bylam pewna 4-5 odpowiedzi na 21 pytan

dzieki kochane:pije my:
Stary 2010-01-16, 10:11   #3953
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

z poniedzialkowego testu dostalam 3 dzieki Waszym kciukowm, bo sama bylam pewna 4-5 odpowiedzi na 21 pytan

Stary 2010-01-16, 10:13   #3954
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
ojj skad ja to znam dlatego delektuje sie kazdym zrzuconym gramem
wiesz co ja robilam z takiego:
4łyżki skrobi kukurydzianej
1płaska łyżeczka proszku do pieczenia
duża szczypta soli
jedno jajko
jogurt naturalny tylko tyle aby sie ładnie połączyło
Wszystko ladnie mieszam, zostawiam na 5 min zeby troszkę podrosło, wstawiam do mikrofali na 5 min na najwyższą moc w szklanej miseczce P się smiał, ze to bułka wyszła a nie chleb więc jak chcesz to możesz to potraktować jako kukurydzianą bułkę z przedziałkiem bez przedziałka

ogólnie coś mnie głowa dzisiaj boli @ mi się zbliża i pewnie dlatego

Wczoraj znowu wyjęłam rzeczy do zaproszeń. Znowu coś tam zmieniam hehehe jestem ciekawa jak w końcu będą one wyglądać

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

wpisz w google dieta dukana i masz tego od zarąbania

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

dottta aaaa a ile u Ciebie trwa II faza?? bo u mnie az do lipca
na stronie Dukana wyszło mi ze wg jego obliczeń II do marca. No ale ja oczywiście robie wszystko po swojemu, bo wg Dukana I faza miała trwac 3 dni (ja zrobiłam 7) i miałam schuść 1,3kg (ja schudłam 2,7kg). Więc II fazę będę mieć tak długo aż dojdę do wagi którą chcę (jeszcze co najmniej 6 kg). Dzięki za przepis dzisiaj wypróbuję co do głowy - mnie koszmarnie bolała na początku (też miałam początek diety +@) ale ibuprom pomagał.

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

super

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-01-16 o 10:14
Stary 2010-01-16, 10:25   #3955
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
na stronie Dukana wyszło mi ze wg jego obliczeń II do marca. No ale ja oczywiście robie wszystko po swojemu, bo wg Dukana I faza miała trwac 3 dni (ja zrobiłam 7) i miałam schuść 1,3kg (ja schudłam 2,7kg). Więc II fazę będę mieć tak długo aż dojdę do wagi którą chcę (jeszcze co najmniej 6 kg). Dzięki za przepis dzisiaj wypróbuję co do głowy - mnie koszmarnie bolała na początku (też miałam początek diety +@) ale ibuprom pomagał.

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

super
hmmm to widze, ze Ty to tak jak ja
u mnie Isza faza tez miala trwac krocej 5 dni ja robie 7 bo do 10 sie boje dojsc
II faze tez bede strosowac tak dlugo az osiagne cel ale juz mam grzech w planach-majowka i krakowskie zapiekanki
Stary 2010-01-16, 10:28   #3956
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm to widze, ze Ty to tak jak ja
u mnie Isza faza tez miala trwac krocej 5 dni ja robie 7 bo do 10 sie boje dojsc
II faze tez bede strosowac tak dlugo az osiagne cel ale juz mam grzech w planach-majowka i krakowskie zapiekanki
Powyżej 7 to już tylko pod opieką lekarza, bo sobie więcej krzywdy niż pożytku zrobisz
Ja na razie nie mam grzechów w planach ale pewnie coś się nawinie
Stary 2010-01-16, 10:32   #3957
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Powyżej 7 to już tylko pod opieką lekarza, bo sobie więcej krzywdy niż pożytku zrobisz
Ja na razie nie mam grzechów w planach ale pewnie coś się nawinie
no wiem wiem dlatego mam 7dni
a ten grzech to zaplanowany bedzie hehehe dlatego teraz sie trzymam mocno diety zeby nie bylo ale na szczescie wyliczylam sobie, ze bdzie to juz PW wiec lepiej zrzeszyc na PW niz na samym P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 10:35   #3958
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
no wiem wiem dlatego mam 7dni
a ten grzech to zaplanowany bedzie hehehe dlatego teraz sie trzymam mocno diety zeby nie bylo ale na szczescie wyliczylam sobie, ze bdzie to juz PW wiec lepiej zrzeszyc na PW niz na samym P
noooooooooo, najwyżej sobie jeden dodatkowy dzień P zrobisz i będzie git

ale mie się nic nie chce duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupa oglądam sobie ostatniego smoka ale ten Connery ma głos
Stary 2010-01-16, 10:54   #3959
88wisienka
Raczkowanie

Cześć
Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
i jak udało się dostać na ten staż??
Wyniki będą prawdopodobnie w poniedziałek. To jest taki staż organizowany przez moją uczelnię i współfinansowany przez Unię więc kasa lepsza jak na normalnym stażu z urzędu pracy i krócej trwa. Podobno biorą 30 osób a w drugim etapie było 140 więc słabo widzę moje szanse ale przynajmniej spróbowałam.

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Dziewczyny a mam do Was pytanie. Jak to jest dokłądnie z bukietem?? Wiem, że bukiet dla PM przywozi Pan Młody. A czy butonierkę Pan Młody także przywozi czy ona powinna już być u Panny Młodej przed przyjazdem Młodego??
Mi się wydaje że w moich stronach jest tak, że Panna Młoda ma u siebie ten kwiatek do butonierki dla Pana Młodego i jak Pan Młody przyjeżdża to Pani Młoda wychodzi, witają się, On daje jej bukiet a Ona mu wpina kwiatka.

Nadrobiłam trochę z czytaniem a teraz spadam brać się za naukę bo w poniedziałek mam egzamin
za wszystkich, którzy dzisiaj zdają
88wisienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 10:56   #3960
bambusiek
Zakorzenienie

Mam takie pytanie.... Robię sobie wyliczenie ile dni na jaką fazę Dukana bymi przypadało... I Na końcu chce login i hasło Najpierw mam się rejestrować, a potem robić test?
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości