|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
|
|
#3392 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
monikadavida dodała może swoją relację ze ślubu? bardzo chciałabym ją przeczytać- pierwszą relację za Naszego Roku
widziałam tylko Jej zdjęcia, ale może mnie coś ominęło?
|
|
|
|
#3393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a okazalo sie zupelnie inaczej smieszna minke zrobil Twoj piesek ![]() Cytat:
![]() no i dobrze, ze zabralam moich doradcow swietnie sie spisali i nie owijali w bawelne ![]() ja sie zmywam z TZcikiem na nasza pierwsza lekcje tanga no ciekawe jak to bedzie ![]() milego wieczoru
|
||
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to nie jest smutne że czekamy niecierpliwie żeby ktoś jeszcze zainteresował się naszymi planami i marzeniami o wspaniałym ślubie i weselu? Ze na rok wcześniej martwimy się o pogodę, wybieramy sukienki i kwiaty, zapuszczamy włosy itp.
A potem cieszymy się jak szalone gdy teściowa lub TZ "łaskawie" pomogą nam w przygotowaniach. A ja jeszcze nie mam sukienki I nawet nie mam wymarzonej
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniec relacji Musimy z achami, ochami i wzruszeniami poczekać na Toskę lub metkeę ![]() sjoanna nie jesteś w temacie nie czekamy, aż sąsiadka z 11 piętra przyleci z wypiekami na twarzy dowiedzieć się, czy to prawda, ze wychodzimy za mąż ![]() Lain tylko się nie połamcie
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-16 o 18:15 |
|
|
|
|
#3396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I pojawiaj sie tu jak najczesciej, bo czasem potrzeba nam trzezwego spojrzenia na spraweJa to jednak mysle, ze z garniturem jest troche jak z suknia, przejdziemy sie poprzymierzac i zobaczymy co mu bedzie pasowac. Narazie obydwoje sie zgadzamy, ze garnitur powinien byc gladki, dobrze dopasowany, w kolorze glebokiej czerni i bez zadnych udziwnien, do tego czarny krawat, co do kamizelki, to albo w takim samym kolorze i materiale jak garnitur, albo zadna, bo takich kolorowych z wytlaczanymi wzorami nie chcemy suodki Dawaj, nie marudz! Oj zostawmy nieudzielajace sie PM-ki w spokoju, bo jak sie zaczna nam udzielac, to dopiero sie nam tu zacznie sajgon. Wtedy to juz na bank nie wyrobie z czytaniem ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2010-01-16 o 18:32 |
|
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto mówił o sąsiadkach? Ja się im nie zwierzam. I mieszkam na 4 - najwyższym piętrze Ale mój TZ na wszystko ma jeszcze czas. A ja cieszę się kiedy moja mama zainteresuje się weselnym tematem. Mówie więc że to trochę smutne.
|
|
#3398 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
starucha![]() ![]() ![]() :my wybierzemy coś ciemnego, plus biała koszula i złoty krawacik , zero kamizelek, bo jakoś nie trawię, a mój tż typ sportowy![]() zdjęc kiecki na sobie nie mam mimo że mierzyłam 2 razy także może w marcu niestety---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
mój tżcik też ma czas, dopiero jak go uświadomiłam to zmądrzał nieco i działamy, no ale nam zostało 4 miesiące
|
|
#3399 |
|
Wtajemniczenie
|
Gospella, a gdzie w lublinie robicie wesele, bo na majowkach nie pisalas, a tutaj nie widzialam?
|
|
|
|
#3400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.tomaszowicezajazd.pl/galeria.php
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3402 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() zamówiliśmy obrączki ale mam mały mętlik w głowie
|
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
Can't niepotrzebnie
|
#3404 |
|
Adwokat diabła
|
hej! aby nie było, że zwiałam czy coś innego..
po pracy jestem tak zmęczona, że tylko Was podczytuje ogólnie SESJA, więc uczę się ile tylko mogę.. ślubnie coś się ruszyło i cicho sza! tęsknie za Wami
|
|
#3405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.tawerna-stawiska.com.pl/
Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2010-01-16 o 19:13 |
|
|
|
|
#3406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no otoczenie jest ok, mini ogródek z prozd, ale faktycznie zadbane, trawa skosozna itp![]() tylko ten twoj link nie otwiera sie
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-01-16 o 19:19 |
|
|
|
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój suwaczek niedługo wskaże równe 6 m-cy
|
|
#3408 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny..
Podczytuję Was przelotnie.. ale szczerze mówiąc na nic nie mam chęci.. Mam takiego dołka i dylematy, że ciężko mi czymkolwiek się zająć ![]() Potrzebuję kilku dni, żeby dojść do siebie. Także nie gniewajcie się, że mało się udzielam.. Lain - A co do sukni to przepiękna, gratuluję wyboru !!!
|
#3409 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Remmi głowa do góry
mam nadzieję, że niedługo będzie ok
|
#3411 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Wam
![]() Pamięta mnie ktoś jeszcze ![]() Na trzy dni wypadłam z wizażowego ciągu, a tu kilkanaście stron ![]() Cytat:
Mi już mało czasu zostało, ale może uda się jeszcze coś zrobić z moją twarzą ![]() Cytat:
![]() Co do zainteresowania rodziny ślubem to rodzice z obu stron są na bieżąco z naszymi działaniami, bo i trochę pytają i sami opowiadamy jak wpadamy raz do jednego raz do drugiego domu pomiędzy załatwianiem czegoś. A wczoraj teściowie byli z nami w zajeździe, tzn. wprosili się na spotkanie z właścicielką, bo chcieli zobaczyć salę Cytat:
![]() Ja też w kwestii samopoczucia, jak na sinusoidzie ostatnio niestety ![]() Lain gratuluję zakupu pięknej sukni
|
|
#3412 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wakacje brunetko-złoto-oliwkowa Mi jest w bieli o niego lepiej niż w ecru, jakos lepiej sie czułam=ślubnie![]() Cytat:
A reszta niech sobie będzie i tak ich nie kojarzę.Cytat:
![]() Cytat:
Ja jestem za wersją czarny połyskujący garniak, biała koszula i czarny krawat lub smoking z muszką. Cytat:
Cytat:
Ja jak założyłam Lorne to sie napatrzeć na siebie nie mogłam i od razu miałam takiego banana na ryjku że hoho![]() nie bubaj ![]() Wiecie co - zaszalelismy dzis i kupiliśmy dwa dobre wina I gadaliśmy z panią z galerii wina i maja taka promocję, że jak kupimy 40 butelek wina to połowe dostaniemy gratis, czyli jeśli kupimy wino warte 40 zł za butelkę to wyjdzie nam za te 40 butelek 20 zł za sztukę a że i tak miałam zamiar przeznaczyć taką kwotę na wino to wole w ten sposób kupic na prawdę dobre wino W tej sieci mają tylko wina ocenione na powyżej 85 punktów w 100 punktowej skali oceny wina, czyli wina bardzo dobre, wyśmienite i klasykę.Co więcej - jeśli cos nam zostanie możemy to oddać lub wymienic na inne wino! Czyli jesli zostaniem 10 butelek to możemy wymienić na 10 innych a my uwielbiamy winko No i chyba weźmiemy 50 butelek. Pani nam powiedziała, że butelke rozlewa się na 7 osób, czyli do samego obiadu zejdzie nam 130 osób:7= ok. 18-19 butelek a drugie tyle zostanie jako trunek do popijania Może nawet 40 wystarczy, ale wexmiemy dla bezpieczeństwa 50![]() Aha i pani nas zaprosiła na degustację ![]()
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-01-16 o 20:15 |
||||||
|
|
|
#3413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hello!
![]() Lain, gratuluję zakupu sukni. Koronki to nie do końca moja bajka, ale bardzo ładna sukienka. Szkoda że nie masz fotek na sobie. Cytat:
Szkoda, że nie masz na sobie fotek, bo lepiej można by ocenić. Cytat:
![]() Masz fotki??? A ja od dzisiaj mam nową ważną funkcję. Jestem matką chrzestną małego siostrzeńca Na szczęście udało mi się wykurować jako tako, chociaż wczoraj wieczorem nie wyglądało to tak pięknie przy temperaturze... 38,6
|
||
|
|
|
#3414 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
dzięki
|
|
|
#3415 |
|
Rozeznanie
|
To ja Wam wyślę kilka zdjęć tego co już mamy
![]() Mamy już ubranego Tżta-jak na zdjeciu ![]() Ja się niedługo będę szyła. Do tego hiszpański welon. Mamy salę- na Ostrowie Tumskim-ładnie wam opisałam co gdzie i jak ![]() i Kościół też na Ostrowie- św Idziego(Tż się śmiał, że Idzi to patron chorych psychicznie- pasuje do mojego przyszłego zawodu Mam tez już wybrany bukiet i w takiej samej konwencji będa dekoracje stołów. Mamy też wybrane obrączki. Załącznik 2790553 Załącznik 2790548 Załącznik 2790549 Załącznik 2790550 Załącznik 2790554 Załącznik 2790551 Załącznik 2790552 Jak Wam się podoba? ![]()
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-01-16 o 20:47 |
|
|
|
#3416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja płaciłam ostatnio 100 zł za 4 pary 3-miesięcznych (czyli za komplet na rok). Nie wiem ile kosztują miesięczne ![]() Jest śliczna Kurcze takie piękne macie te suknie, że ta moja już mi się nie podoba I chociaż ją zwężę to i tak będzie dzwon Niepotrzebnie. Pokazałam TŻtowi te Wasze obrączki i bardzo mu się spodobały ![]() Trzymaj się cieplutko i głowa do góry Cytat:
![]() Ja idę na jeszcze jedną mikro a później muszę sobie zrobić przerwę i w tym czasie będę stosować różne kremy. Jeśli uda mi się odłożyć kasę, to chciałabym jeszcze zrobić serię zabiegów kwasem migdałowym
|
||
|
|
|
#3417 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mój tż też ostatnio nic nie robi tylko się uczy... w lutym zdaje licencjat i do października luz no i najważniejsze - jak zda to będzie miał 26 dni urlopu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja osobiście nie mogę doczekać się jakiejkolwiek relacji ślubnej ![]() Cytat:
uuuu...james bond fajnie z poznania jesteś? ![]() i jak to jest z twoją suknią? bo z tego co zrozumiałam chcesz żeby krawcowa ci taką uszyła tak? a nie mierzyłeś jej w ogóle? czy coś poplątałam?![]() patrzcie co wynalazłam na innym wątku (dziewczyna linka zapodała): http://www.wedding.w8w.pl/index.html jak znałyście stronę to nie mówcie bo chcę mieć radochę że sama wynalazłam ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
zaraz zgłoszę wniosek formalny in da club bo to nie może tak być
|
|||||||
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Black - przydepnę go chcesz?
albos ie zamienimy Ellin - fajna recenzja załatwionych spraw Czylis tawiasz na tulipanki?
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa specjalnie dla Ciebie - organza
http://www.allegro.pl/item876150324_...dekoracja.html |
|
|
|
#3420 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() będę ją szyła-nie mierzyłam, bo nawet nie wiem co to za suknia. W poniedziałek chcę zadzwonić do salonu na którego stronie głównej jest to zdjęcie. Zapytam-może będą wiedzieli ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
mamy już też projekty zaproszeń i winietek. ale jeszcze nie dostałam po poprawkach z powrotem od autorki, więc wam nie mogę pokazać.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.

widziałam tylko Jej zdjęcia, ale może mnie coś ominęło?
i uwazma że super mi w niej