Miłośniczki Zary - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 19:06   #3871
Gonia
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
te nowe sakiewki , co ja wczoraj widziałąm, na pewno nie kosztowały 89 zł ....raczej 199 zł - zaraz jadę do Zary , więc jeszce raz sprawdzę cenę
ufff.... wróciłam z Zary...

Te torebki , przyjrzałam się im.... kosztują 99 zł .... ale faktycznie nie są takie fajne jak sakiewki....
Sakiewki widziłam u mnie , takie z zamszu, po przecenie, za 99 zł - ale nie kupiłam , bo jasny zamsz .. same wiecie

Dostałam różnice 70 zł z kurteczki - bez problemu
i kupiłam sobie płąszczyk - grzybka , taki w czarno-białą kurzą łapkę - za 199 zł z 529 zł

Tak więc... dostałam zwrot 70 zł i nowy płaszcyk wyniósł mnie 129 zł a nie 199 zł
Wczoraj jak byłam raniutko było super....
Dzisiaj jaiś koszmar .... na dodatke klima w całeg Galerii wysiadła i w przymiezalniach było chyba z 30 stopni gorąca
Ale dałąm radę .... a co

Generalnie, już konćze z przecenami ..... same resztki zostały....

koniec i już - teraz będę już polowac na wiosenne ciuchy jest trochę nowej kolekcji i kilka rzeczy mi się podoba

Za dużo kasy w tym roku wydałam ..... ech..... ale warto było

Edytowane przez Gonia
Czas edycji: 2010-01-16 o 19:07
Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 19:44   #3872
WhiteInnocent
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Dziękuję ślicznie za odpowiedź
Mam nadzieję, że do poniedziałku uchowa się dla mnie jeszcze jedna.. A pamiętasz może, których było więcej: szarych czy czarnych?
Niestety więcej było czarnych W razie czego jutro moge kupić

Dziś przewertowałam bardzo dokładnie 3 warszawskie zary i w żadnej nie znalazłam bufiastej bluzki z koronkową wstawką na ramionach...

Ogólnie to macie racje- resztki niestety! Jednak ciągle łudzę się, że przecenią bardziej torebki/paski.

Mój dom jest tam, gdzie moje koty są
WhiteInnocent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 19:47   #3873
anies5
Zakorzenienie

Cytat:

Dostałam różnice 70 zł z kurteczki - bez problemu
i kupiłam sobie płąszczyk - grzybka , taki w czarno-białą kurzą łapkę - za 199 zł z 529 zł

Tak więc... dostałam zwrot 70 zł i nowy płaszcyk wyniósł mnie 129 zł a nie 199 zł
Tak się zastanawiam, bo kupiłam żakiet za 169 zł, teraz jest przeceniony na 99 zł, ale chyba nie umiem podejść do kasy, zrobić zwrot i poprosić o ponowne skasowanie , mam opory, więc prawdopodobnie zostanę z myślą, że przepłaciłam . Ekspedientka nie skomentowała tego "manewru"?
Stary 2010-01-16, 19:48   #3874
WhiteInnocent
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Ponawiam prosbe - po ile sa teraz buty z fotki? Czy gdzies jest jeszcze rozmiar 38?
Kosztują 169pln. Dzisiaj ok. 15 w Warszawie na Marszałkowskiej widziałam 1 parę 38.

Mój dom jest tam, gdzie moje koty są
WhiteInnocent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 20:02   #3875
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Tak się zastanawiam, bo kupiłam żakiet za 169 zł, teraz jest przeceniony na 99 zł, ale chyba nie umiem podejść do kasy, zrobić zwrot i poprosić o ponowne skasowanie , mam opory, więc prawdopodobnie zostanę z myślą, że przepłaciłam . Ekspedientka nie skomentowała tego "manewru"?
kasjerka - sama wczoraj mi to zaproponowałą
więc dzisiaj pojechałam i nie było problemu

też kupiłam kurteczkę za 169 zł, która w 27 grudnia była przeceniona chyba z 269 zł
wczoraj ją wypatrzyłam i kosztowała 99 zł
przy kasie, gdy kupowałam zamszową marynarkę , wspomniałam ze smutna miną, że przpłaciłam o 70 zł - kasjerka wtedy z uśmiechem mi zaproponowała, żebym przyjechała z kurteczką

Edytowane przez Gonia
Czas edycji: 2010-01-16 o 20:04
Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 20:12   #3876
Mysiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Sakiewki widziłam u mnie , takie z zamszu, po przecenie, za 99 zł - ale nie kupiłam , bo jasny zamsz .. same wiecie
Chodzi o te ze zdjęcia?
Bo u mnie są nadal po 169 i na stronie też taka cena widnieje, a ja właśnie czekam, aż będą jeszcze tańsze
Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 20:18   #3877
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysiaczek Pokaż wiadomość
Chodzi o te ze zdjęcia?
Bo u mnie są nadal po 169 i na stronie też taka cena widnieje, a ja właśnie czekam, aż będą jeszcze tańsze

mi się wydaje, że widziałam je po 99 zł ... hmm...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 20:19   #3878
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteInnocent Pokaż wiadomość
No nic, zobaczymy.. już jeden dzień mnie chyba nie zbawi
Ale dziękuję za dobre chęci Pojadę w poniedziałek, to jeszcze na spokojnie je pomierzę, zwłaszcza że jak pisały dziewczyny różnie z nimi bywa

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 20:20   #3879
q_kaska_q
Zadomowienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1263557070
Czy dostane taki plaszaczyk w Krakowie jeszcze ? Najbardziej chodzi mi o Plaze, G. Krakowska lub klazimirz
Plaszczykla poszukuje rozmiarze 40

koty
q_kaska_q jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 20:31   #3880
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez q_kaska_q Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1263557070
Czy dostane taki plaszaczyk w Krakowie jeszcze ? Najbardziej chodzi mi o Plaze, G. Krakowska lub klazimirz
Plaszczykla poszukuje rozmiarze 40
o ile dobrze pamiętam one wystepują w rozmiarach od XS (albo S) do XL
Stary 2010-01-16, 20:40   #3881
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
kasjerka - sama wczoraj mi to zaproponowałą
więc dzisiaj pojechałam i nie było problemu

też kupiłam kurteczkę za 169 zł, która w 27 grudnia była przeceniona chyba z 269 zł
wczoraj ją wypatrzyłam i kosztowała 99 zł
przy kasie, gdy kupowałam zamszową marynarkę , wspomniałam ze smutna miną, że przpłaciłam o 70 zł - kasjerka wtedy z uśmiechem mi zaproponowała, żebym przyjechała z kurteczką
Dzisiaj transakcji dobijałaś z tą samą osobą ? Marynarkę kupiłam bez papierowej metki, ale to chyba nie problem, prawda?
Też mi żal tych 70 zł .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 20:41   #3882
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio chcialam tak zrobic(kupilam rzecz ,ktora nastepnego dnia byla o 70 zl tansza),pomyslalam,ze nie bede krecic tylko wprost zapytam czy moge zwrocic ta rzecz,aby nabic ja ponownie i odzyskac roznice.Pani ekspedientka sie oczywiscie nie zgodzila i ogolnie nie byla zbyt mila Wiec zrobilam zwrot i poszlam jeszcze poszukac czegos dla siebie.Podeszlam do kasy ponownie by zaplacic i pytam czy teraz moge kupic ta rzecz lecz ekspedientka nie chciala mi jej sprzedacPoszlam do kierowniczki aby zapytac kiedy bede mogla ja kupic i powiedziano mi,ze mam przyjsc nastepnego dnia,bo musza wprowadzic ta rzecz do systemu ,a zrobia to dopiero po zamknieciu.Wyszlam stamtad i pojechalam do innej Zary z nadzieje,ze znajde dana rzecz wlasnie tam,lecz niestety wyszlam z niczym.Jednak gdy tam bylam widzialam identyczna sytuacje-sprzedawca nie chcial nabic ponownie tej samej rzeczy,podszedl kierownik i z wyrazna zloscia kazal mu to zrobicWiec wrocilam do sklepu w ktorym robilam zwrot i co sie okazalo-moj ciuch wisial juz na wieszaku wsrod innych znowa cena Wiec jak widac wszystko zalezy od dobrej woli...
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 20:47   #3883
caat
Zakorzenienie

ja myślę, że odważyłabym się na coś takiego anies : )
po co przepłacać ? tym bardziej, że istnieje taka możliwość to czemu nie ?
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:02   #3884
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
Ostatnio chcialam tak zrobic(kupilam rzecz ,ktora nastepnego dnia byla o 70 zl tansza),pomyslalam,ze nie bede krecic tylko wprost zapytam czy moge zwrocic ta rzecz,aby nabic ja ponownie i odzyskac roznice.Pani ekspedientka sie oczywiscie nie zgodzila i ogolnie nie byla zbyt mila Wiec zrobilam zwrot i poszlam jeszcze poszukac czegos dla siebie.Podeszlam do kasy ponownie by zaplacic i pytam czy teraz moge kupic ta rzecz lecz ekspedientka nie chciala mi jej sprzedacPoszlam do kierowniczki aby zapytac kiedy bede mogla ja kupic i powiedziano mi,ze mam przyjsc nastepnego dnia,bo musza wprowadzic ta rzecz do systemu ,a zrobia to dopiero po zamknieciu.Wyszlam stamtad i pojechalam do innej Zary z nadzieje,ze znajde dana rzecz wlasnie tam,lecz niestety wyszlam z niczym.Jednak gdy tam bylam widzialam identyczna sytuacje-sprzedawca nie chcial nabic ponownie tej samej rzeczy,podszedl kierownik i z wyrazna zloscia kazal mu to zrobicWiec wrocilam do sklepu w ktorym robilam zwrot i co sie okazalo-moj ciuch wisial juz na wieszaku wsrod innych znowa cena Wiec jak widac wszystko zalezy od dobrej woli...
Też mi się wydaje, że to kwestia podejścia ekspedientki. Znając moje szczęście, zostanę zbesztana i wrócę z kwitkiem .
Nie chcę ryzykować z oddaniem i powrotem po marynarkę, bo nie ma już jej w żadnej Zarze .

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
ja myślę, że odważyłabym się na coś takiego anies : )
po co przepłacać ? tym bardziej, że istnieje taka możliwość to czemu nie ?
Aaaa no właśnie, ale ja taka jestem, "że nie wypada" .
Stary 2010-01-16, 21:05   #3885
caat
Zakorzenienie

Cytat:
gorsze rzeczy w galerii robią ; )
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:08   #3886
Mysiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
mi się wydaje, że widziałam je po 99 zł ... hmm...
no nic, to jeszcze jak będę w poniedziałek w innej zarze to sprawdzę, o ile jeszcze będą
Cytat:
Też mi się wydaje, że to kwestia podejścia ekspedientki. Znając moje szczęście, zostanę zbesztana i wrócę z kwitkiem .
Nie chcę ryzykować z oddaniem i powrotem po marynarkę, bo nie ma już jej w żadnej Zarze .

ja mam tak samo, jakoś nie odważyłabym się podejść i poprosić o zwrot różnicy, jedynie wchodzi w grę kupienie jeszcze raz tańszej rzeczy (o ile jeszcze będzie) i zwrot tej droższej
Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:34   #3887
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:

ja też tak mam ... jakoś wychodzę z założenia że skoro byłam w stanie dać za daną rzecz cenę tę droższą to znaczy że warta była tego
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:40   #3888
blueania
Zakorzenienie

Mi rowniez bylo glupio podejsc i zapytac,ale jestem zdania,ze lepiej powiedziec prawde niz krecic tymbardziej,ze nie bylo drugiej rzeczy w tym samym rozmiarze...ogolnie na wymianie zaoszczedzilam prawie 150 zl,wiec moglam z czystym sumieniem kupic cos jeszcze( kliknelam sakiewke ).Zwrocilam rzeczy,ktore mialy metki,nie mialam ich nigdy na sobie wiec bylo warto bo zwrocila mi sie niemala sumka
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 21:40   #3889
Eggnogg
Zakorzenienie

Wczoraj pisalam, ze u mnie brak kolejek, to mam za swoje . Dzisiaj czekalam 15/20 minut do kasy - na meskim dziale (na damskim stalabym min. 30). Kupilam jedwabna bluzke z lancuszkami na przodzie i 3 sukienki (z czego jedna, wyszywana cekinami, jest wyjatkowo mala i nie wiem, czy sie wcisne) Trafila mi sie tez ostatnia szara bluza, to kupilam .

W innym sklepie nabylam kozaki, baaardzo podobne do tych z fotki i sezon wyprzedazowy uwazam za zamkniety
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 21:56   #3890
endorfina123
Wtajemniczenie

ja przepłaciłam za sukienkę 110 zł
wychodziłam właśnie z zary is spojrzałam, że wisi ostatnia, patrzę na cenę - 110 zł taniej... nie byłam pewna, kiedy dokładnie kupiłam swoją, wzięłam więc i tą, żeby w razie czego zwrócić tamtą, w domu spojrzałam na paragon - 13 grudnia... więc przekroczyłam 30 dni

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:03   #3891
Yasia
Wtajemniczenie

Mam pytanie dot. wymiany płaszczyka? Czyli jak dobrze rozumiem mogę podejść do Pani i zapytać o zwrot różnicy lub oddać płaszcz i kupić raz jeszcze tak? A przyjmą mi bez papierowej metki?

Coco Chanel
Yasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:03   #3892
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
ja przepłaciłam za sukienkę 110 zł
wychodziłam właśnie z zary is spojrzałam, że wisi ostatnia, patrzę na cenę - 110 zł taniej... nie byłam pewna, kiedy dokładnie kupiłam swoją, wzięłam więc i tą, żeby w razie czego zwrócić tamtą, w domu spojrzałam na paragon - 13 grudnia... więc przekroczyłam 30 dni
Moze nie wszystko stracone? Ostatnio oddalam bluzke, termin zwrotu byl przekroczony o jakies 14 dni. Nie bylo zadnego problemu.
Stary 2010-01-16, 22:04   #3893
candace1
Zakorzenienie

Cytat:

W innym sklepie nabylam kozaki, baaardzo podobne do tych z fotki i sezon wyprzedazowy uwazam za zamkniety
Te na foto to Gucci
Ciekawe są nie powiem
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:05   #3894
sintagma
Wtajemniczenie

snejki
http://moda.allegro.pl/item880039929...o_zara_39.html
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:10   #3895
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
Moze nie wszystko stracone? Ostatnio oddalam bluzke, termin zwrotu byl przekroczony o jakies 14 dni. Nie bylo zadnego problemu.
naprawdę? a powiedziałaś, że już jest po terminie, czy normalnie dałaś paragon i poprosiłaś o zwrot?

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:23   #3896
q_kaska_q
Zadomowienie

bardziej chodzilo mi o to, czy te plaszczyki znajde jeszcze w Zarze, bo z tego co wiem sa one przecenione wiec istenieje prawdopodobienstwo ze ich juz nie ma

koty
q_kaska_q jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:33   #3897
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
zgadza si e - ja dzis chciałam przyjaciółce wymienić w ten sposób buty (okazało się że są teraz o 70 zł tańsze) niestety pani powiedziała że jak zwrócę to mogę kupić dopiero jutro :/ aże w sklepie nie mieli mojego rozmiaru to pojechałam do drugiej zary, kupiłam te buty po niższej cenie a potem podeszłam i oddałam te które były droższe
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:48   #3898
czarnapanna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
i szare i czarne????? jaki kolor sprawdzałaś?
pytałam o szare...

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
Napisane przez WhiteInnocent Pokaż wiadomość

Dziś przewertowałam bardzo dokładnie 3 warszawskie zary i w żadnej nie znalazłam bufiastej bluzki z koronkową wstawką na ramionach...

Ogólnie to macie racje- resztki niestety! Jednak ciągle łudzę się, że przecenią bardziej torebki/paski.
a nie zwróciłaś może uwagi czy byly szare w rozmiarze 36? i ile kosztują? kurcze tez mi bardzo zalezy na tych butach...
czarnapanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 22:57   #3899
NuFCia
Zadomowienie

endorfina123
Dziewczyny coś pisały (nie pamiętam na którym wątku, ale chyba o H&M), że to 30 dni to dni robocze czy jakoś tak.
Że np święta się mogą nie liczyć. Nie jestem pewna.
Więc możesz spróbować
NuFCia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 23:04   #3900
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Te na foto to Gucci
Ciekawe są nie powiem
Wiem, wiem. Moje maja nizszy obcas (foto) i byly "ciut" tansze.

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
naprawdę? a powiedziałaś, że już jest po terminie, czy normalnie dałaś paragon i poprosiłaś o zwrot?
Zrobilam mine zbitego psa i pokazujac stary paragon z data, spytalam, czy moglabym jeszcze cos z niego oddac?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości