|
|
#3061 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Uśmiałam sie jak norka
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Jednym okiem zerkam na Goldeneye. Popatrzę sobie na ciacho - ale oczywiście nie na Brosnana
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Może cały zestaw składników do kupy, ma taki dobroczynny wpływ
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
Szkoda ,że nie nagrał , może dowiedziałabys się jaki język jeszcze znasz. Moje dziecko w wieku może 5-6 lat pewnego wieczoru zaczeło cos mówić przez sen, podchodzę a on siada na lóżu i mówi : daj mi tego króliczka, jako zywo żadnego nawet sztucznego kroliczka w poblizu nie było , to pytam: ale jakiego. na co dziecko - gapiąc się przed siebie - wściekłym, głosem : no tego przecież, teego ..... Potrząsnełam go za ramie i mówię gdzie ten króliczek, a on : już nie wazne i połozył się z powrotem. Na drugi dzień nic nie pamietał.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-16 o 20:41 |
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja ja wierze od czasu jak sobie wygoiłam koszmarnie parajaca się ranę po przebiciu na wylot stopy.
Trzymam kciuki za zdanie historii medycyny ![]() Cytat:
A do tego często jeszcze mi sie śni ze chce mi się sikać a nigdzie nie moge znalesc toalety ![]() No i czeto jakieś idiotyczne zbereźne sny ![]() No ja właśnie dziś jestem już po zakupie 01 a teraz czekam na 03. Nie wie3m czy ja mam omamy ale coś mi w tych moich zapach nie pasuje. Wyobrażenia miałam ze będzie fiołkowy a jest taki piżmowy. Cytat:
jak dzika norka? Vesenka: . --------------------------- Witam ![]() Ale żeście mi narobiły ochoty na grzańca, a tu Mam pełen barek flaszek a wszystko to wiskacze lub insze "szlachetne" trunki.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-16 o 20:56 |
||
|
|
|
#3066 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jesu...
|
|
|
#3067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Podobno, żeby "do wesela się zagoiło", trzeba całować w bolące miejsce... Cytat:
A wiesz jaki był nieziemski? Złota karnacja, bląt kłaki, szczupłe, umięśnione ciało, silne ramiona, duże dłonie. I stopy. I...Będę się rozglądać wokoło, może trafi się jakieś ciacho z basketballem w ręce ![]() Niooo, mniej więcej ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3068 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ide na ten Avatar..w poniedziałek na 22.30...a to znaczy ze z kina wyjde po 1 w nocy
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie popieprzyły mi się godziny i myślałam że jest 22, źle ze mną
|
|
#3072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na szczęście nie mam w planach |
||
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3076 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dodoatku dla mnie wcale ładny ani pociągający nie był ![]() biedactwo... Cytat:
)Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja siostra, jak jeszcze dzieliłyśmy pokój mówiła, ze sporo gadałm przez sen, ale niewyraźnie Ja też ją kiedyś przyłapałam, jak coś mamrotała pod nosem. potrząsnęłam ramieniem, żeby przestała, a ona się odwraca i do mnie: "O przestań już, nie obetnie ci tych włosów!" ![]() Ja to mam różne i różniaste sny (o ciachach, zebach, że w ciąży byłam, na innych planetach, w nawiedzonym lesie, w różnych dziwnych lub strasznych iejscach) ![]() Niestety, od 2 lat, od kiedy ze snu wyrywa mnie budzik o pogańskiej porze (przed szóstą rano), to jestem w takim szoku, że zapominam wszystkie sny ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-16 o 21:23 |
||||||
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bardzo, bardzo (tzn. nie typ skandynawski) - raczej blond słowiański, jak łany owsa, bądź pszenżyta
|
|
|
|
#3078 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dziewczyny-kto ostatnio kupował zestaw Meteorytów miniaturek????, wiem ze ktoś pisał. Moja siostra też kupiła i okazało sie ze to podróba
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3081 |
|
grozi wypollizowaniem
|
madzik...co tam u Ciebie
bo mi juz odwala
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słucham teraz najnowszej płyty Huntera i powiem Wam, ze te kawałki zainspirowane filmami naprawdę fajne są A teledyski...
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie, dawać! Napaliłam się |
|
|
|
|
#3084 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
ja kupowałam,ale nie w zestawie,tylko pojedynczą miniaturę-skąd wie,że podróba?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3087 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Helloo
jestem padnięta, zjazd rodzinny, przedtem angielski i w ogóle jeszcze ten mróz.... teraz w domku wszyscy śpią a mi się nie chce. Nie siedzę bez niczego - piję pokrzywę ![]() Ja chcę wiosny muszę przestać wchodzić na wspólnozakupowy, ciągle coś mnie kusi. w temacie torebek podobają mi się takie: http://www.allegro.pl/item871611434_...odziezowe.html trochę badziewne, ale za tę cenę. Chciałabym czarną, czerwoną, ecru i jeszcze jakąś.
|
|
#3088 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3089 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zestaw jest z pędzlem- a na pędzlu napis Gueirlain-czy jakiś inny błąd, ponadto ona ma oryginalne Beige Chic i te z zestawu były inne w kolorze (jaśniejsze) i inaczej pachniały, i wyglądały ogólnie 'bylejako", i w którymś kolorze brakowało któregoś odcienia kulek. Jakby ktoś był zainteresowany to mam nazwe sprzedawcy. ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- ja poproszę z duzym wszystkim a w ogóle to o so chosi?
|
|
|
#3090 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
moje bez pędzla były,wyglądają oryginalnie i tak ma zostać ![]() aż poleciałam moje obwąchać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

Wiadomość była dziwna, więc spytał, czy śpię. Poinformowałam go podobno,że wcale nie śpię i nawet na dowód otworzyłam jedno oko
Uśmiałam sie jak norka

Sam sen totalnie zakręcony, o jakiejś nieszczęśliwej miłości (bo on i ona żyli na zmianę, nie wnikajcie lepiej) i ratowaniu świata od zagłady (w roli zagłady wieeelka fala)
mój ostatni sen z gatunku erotycznych to był z 2 tyg. temu 

bo mi juz odwala