|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Zreszta, wstyd, ale zasob przeklenstw u Simona znacznie przewyzsza slowka grzecznosciowe... No ale to wiadomo, kiedy 'stara p...ipka' moze sie przydac? Ale z tym bunny tez znamy aczkolwiek nie wyszlo nam to tak fajnie, bo Si mowi z lokalnym akcentem wiec Bunny nie jest bAny tylko bUny. Moze ktos zrozumi Alarm pozarowy byl wczoraj w firmie (zreszta zrujnowanej po zalaniu ... rura pekla i doszczetnie zniszczone jest 1 skrzydlo budynku... ) wiec myslalam, ze jak zalalo to jeszcze teraz sie spali do fundamentow i bedzie komplet. Wiec jak zaczelo wyc to zabralam kulturalnie - telefonik (maj preszes), torebeczka (kasa kasa kasa i flaszka perfum!), kurteczka (zimno), parasoleczka (padalo i nie chcialam moknac) i tak udalam sie powoli w strone wyjscia. Moja ulubiona tepa kolezanka dodatkowo zabrala kubek z herbata, bo sobie swieza zrobila i co sie ma marnowac. Tak u nas wygladaja alarmy pozarowe. |
|
|
|
|
#3002 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
No i w razie gdyby się serio paliło, mogła herbatką w ogień chlustnąć
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia wszystkim
a raczej popołudnia |
|
|
|
#3004 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
ciastem musiałam się zająć-już się piecze
to otwieram a jak wypiję to BU odwiedzę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3005 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie zobaczylam
![]() O Zuza - szalejesz Szczescia zycze |
|
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hah, też mam piwko, moje ulubione, ukraińskie Czekam aż rodzice wybędą na kulig i się "zrelaksuję".Muszę powiedzieć, że ten krem prasujący zmarchy z AA fajny jest. Mam go dopiero od wczoraj, ale już zauważyłam, że ma świetną konsystencję i polubimy się na dłużej. Mam taką gładką, miękką skórę ![]() Żeby tylo likwidował jeszcze "ściąganie" skóry.... żaden krem tego mi jeszcze nie zlikwidował
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3008 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec my sie serio niespecjalnie przejmujemy ale wyjsc trzeba. Policza trzode i wracamy. Kiedys faktycznie zacznie planac to miejsce a my sie nawet nie przejmiemy. |
|
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem
Super pomysl.Pieke ciasto a pozniej zabookuje bilety do PL na wielkanoc. Ah no i pouczyc by sie trza na egzaminy ale mi sie nie kceeeeeee. |
|
|
|
#3012 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dzisiaj syndrom SCZ , odwalam pranie z swóch tygodni i sprzątanie z tygodnia miast liczenia podatków i tym podobnych duperel.Nadto wypiekniam się , nałozyłam maseczke rożświetlająca Juveny i jestem rozświetlona jak ....psie jajka. Cytat:
Z moczu mozna postawić znakomitą diagnozę stanu organizmu. Nie chodzi o badanie laboratoryjne tylko wzrokowo-węchowe. Cytat:
co do zębów, hmmm......mnie się tez tak śniło, wszyscy mówili że to na pieniądze , niby przybór duzy. W praktyce sen się w zasadzie spełnił dosłownie, a pieniędzy jak nie ma , tak nie ma. Może to chodziło o wydawanie
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-16 o 15:12 |
|||
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś syndromu SCZ nie mam - zacisnęłam zęby, zrobiłam, co miałam zrobić, i teraz będę się przez 3 dni bezwstydnie opierdalać ![]()
|
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3015 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Miał TŻ z kolegami wypić i jakoś nie zdążył
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
Przez was chce mi sie teraz piwa.
Zobacze czy cos mam. Jak nie to jedyne co mi zostanie to ... wsciekly pies. Lubicie? Edytowane przez hecate Czas edycji: 2010-01-16 o 15:53 |
|
|
|
#3017 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Zuziuniu, gratuluję
![]() Cytat:
![]() A w przyszłym tygodniu na ostatnich ćwiczeniach w mojej akademickiej karierze też mam kolokwium!!! Później megasesja Cytat:
Cytat:
Cytat:
O rany! Trzymam kciuki![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tam wolę się uczyć niż sprzątać Cytat:
![]() Dzięki za miłe słowa na temat mojego moderowania Ale z wizażowania nie mam zamiaru rezygnować, o nie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem skad mi sie te sny biora. Tzn moje reakcje w tych snach ... no coz, takowe miewalam jako osoba nieco mlodsza. Aczkolwiek uswiadomilam sobie, ze tylko debila z siebie robie i zaczelam nad soba pracowac i nie zachowuje sie juz jak sajko bicz. Wiec od lat wielu nie dopuszczam do rzucania sie z lapami na faceta, nie robie innych kretynizmow. Zreszta to i facetow innych wybieram innych wiec nie jestem prowokowana. |
|
|
|
|
#3019 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3020 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla Ciebie za pomyślny tydzień![]() jaaaaaa skad ja to znam jestem mistrzem-perfekcjonistką,robienie tostów,któreś z kolei sprzątanie szafy,wyjście do łazienki,bo paznokiec się zdrapał , a tu pozmywanie talerzyka tak tak...![]() A macie to: 'zacznę się uczyć od pełnej godziny'??? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłam dziś w sephorze i nie powstrzymałam się przed zakupem czekoladowo orzechowej mgiełki sephory (pachnie obłędnie) do której dostałam dwie pełne próbencje Escape i NR for her Mam dziś wieczorem party więc napewno któryś z zapachów wykorzystam
|
|
#3021 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3022 | |||||
|
BAN stały
|
Też mnie to zszokowało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ekhem... tak nie wolno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3023 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mnie oprócz zębów notorycznie śni sie woda w różnych postaciach-przeważnie jakieś baseny...i ja albo sie kąpię, albo nie mogę z jakiś dziwnych względów-np nie mogę znależć drogi do basenu
![]() a co mi sie ostatnio śni to massakra ![]() u mnie w sesji zawsze najbardziej pilnym zadaniam było rozmrozić lodówkę, a zaraz potem zrobić sprzątanie w szafie z ubraniami i fakt faktem, jak zawsze na mieszkaniu studenckim był syf niemiłosierny, tak w sesji wszystko było na błysk ![]() ja tam teza z innymi nie widuję w snach...juz prędzej na odwrót
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-16 o 17:03 |
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam Vicky Cristina Barcelona. Jak nigdy nie byłam pod wrażeniem umiejętności aktorsich Penelope Cruz, ta tu stwierdzam, że rzondzi. Jak ona się cudnie drze po hiszpańsku
Idę sobie zrobić tosty i otworzyć piwko
|
|
|
#3025 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w środe ide do teatru
, a w poniedziałek podobno do kina na Avatar jakoś mi sie nie widzi...moze ktoś mnie zachęci
|
|
#3026 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() gratulacje Cytat:
![]() no ja myślę Nareszcie wolny weekend Wczoraj jak wróciłam z pracy to padłam, nawet nie miałam siły powizażować za to udało mi się w miarę pozamykać sprawy w pracy więc nic mi nie wisi nad głową ![]() Myślę nad zakupem Meteorytów
|
||||
|
|
|
#3027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przypomniał mi się stary dowcip o Angliku, który przyjechał do Polski i zatrzymał się w hotelu, w pokoju 22. Rano dzwoni na recepcję i mówi: - Two tea to room two two! Babka, która odebrała, posłuchała zdziwiona tego "tutitu rum..." i odłożyła słuchawkę myśląc, ze ktoś osbie jaja robi. Angol dzwoni znów: - Two tea to room two two! Babka posłuchała, wkurzyła się i odłożyła słuchawkę. Anglik nie daje za wygraną i dzwoni po raz trzeci: - Two tea to room two two! A babka nie wytrzymała i odpaliła: - Pam para ram pam pam! Cytat:
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza jeśli idziesz na opcję 3D do IMAXaFabuła oczywiście jak z bajki dla dzieci i przewidywalna do bólu ![]() ale żeby się zdziwić efektami, warto
|
|
|
|
|
#3029 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
flaszka na gazetowym kupiona,zamówienie w BU złożone to lecę na All
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
chciałam się przywitać co byście mnie nie zapomniały Mam dylemat, pić grzańca czy nie pić (dla wyjaśnienia, dietę mam )
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

Czekam aż rodzice wybędą na kulig i się "zrelaksuję".

miast liczenia podatków i tym podobnych duperel.

O rany! Trzymam kciuki

26, 27 i 28 egzaminy: językoznawstwo, psychologia i fonetyka. Ten ostatni najgorszy 

- MASAKRA BEDZIE
Zwalę winę na kota.
jakoś mi sie nie widzi...moze ktoś mnie zachęci