|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
kurcze, a nie od ok 18 strasznie boli brzuch
|
#3483 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3484 |
|
Rozeznanie
|
A wiesz może od czego? jeśli nie za bardzo(tzn to nic oczywistego jak to,że coś zjadłas ciężkiego i wtedy krople zołądkowe. albo okres) to może zrób ciepłego termoforu, albo jeśli nie masz to nalej wodę do butelki. Pomaga na rozluźnienie mięśni gładkich, które czesto się kurczą.
|
|
|
|
#3485 |
|
Wtajemniczenie
|
Matoolka a patrzyłaś na te pierwsze soczewki L&B co wkleiłam i czy je polecasz
|
|
|
|
#3486 |
|
Rozeznanie
|
A ja z SDM to uwielbiam to: http://www.youtube.com/watch?v=IjEo4Fdhqas
Muszę któregoś razu wziąć gitarę i pobrzdąkać tę piosenkę....uwielbiam ją grać..achh
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z polskich chyba będzie trudno coś znaleźć, ale z angielskimi nie powinno być problemu.
|
|
|
|
|
#3488 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kolejne zaproszenia rozwiezione, już niewiele zostało, ale muszę jeszcze zamówić na sam ślub. Nikt na razie nie odmówił i w sumie tylko bierzemy pod uwagę jedną parę z powodu ciaży, że odmówią, reszta twierdzi, że na 200% będą. Wiadomow moga być przypadki losowe... Dobra zaczynam Was nadrabiać bo dopiero wróciłam do domku.. |
|
|
|
|
#3489 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=g0G9v...eature=related
przypomniałam sobie jeszcze o tym filmiku
|
|
|
|
#3490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. http://www.youtube.com/watch?v=hSgRisUdh0I 2.http://www.youtube.com/watch?v=px3wOwmmF_4 3. http://www.youtube.com/watch?v=tM0sTNtWDiI 4. http://www.youtube.com/watch?v=KII1ruAfvsg Do numeru jeden cwiczymy uklad, ale moj bond jest polamaniec i smiesznie mu wychodzi |
|
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te moje są z tej samej firmy, ale 3-miesięczne Coś takiego mam: http://allegro.pl/item882528881_sofl...4_6_sztuk.html właśnie od tego użytkownika i jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
My nie umiemy tańczyć,w ięc bedzie bujaniec :P
Martoolka jeśli Ty coś skapujesz z tego pw co ci wyslałam, to doprawy szacun
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
nie wątpiłam
był to wyczyn moje półkule mózgowe juz nie stykają i nie kontaktuję dobranoc
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Tobie moje fotki już są zamieszczone w klubie
![]() Teraz mogę spokojnie iść spać ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie boli mnie żołądek jakbym się czymś struła a poza tym chyba dostanę @ tylko coś za szybko chyba nie wiem gdzie mam kalendarzyk i nie mam jak policzyć ostatnią @ miałam 24.12 ![]() a to czak Załącznik 2790957
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-16 o 23:56 |
|
|
|
|
#3497 |
|
Rozeznanie
|
Witam was moje drogie
Powiem, że piekne macie kreacje ślubne Ja cały czas w proszku...dopiero w marcu zobaczę moją suknie...już nawet nie pamiętam jak ona wygląda:-( a może nie będzie mi się podobać...Już za półtorej miesiąca będę mieć spowiedź przedślubną znając życie ksiądz nas nieźle zjedzie.W ogóle nie rozumiem dalczego kościół nie uznaje np tego że się razem mieszka przed ślubem itp.
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj nie dałam rady nic napisać, tylko Was czytałam na raty ![]() Miałam wczoraj mega zajęty dzień, ciągle coś robiłam .... miałam takiego powera, że szok Dzisiaj jedziemy z TZ do kina na Sherlocka Pewnie nic ciekawego to nie będzie, ale zobaczyć można .... |
|
|
|
#3499 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() obeszlo sie bez zlaman nawet dobrze nam szlo i musze pochwalic moje butki do tanca. sa mega wygodne. jak tak dobrze beda sie sprawowac to chyba zamowie w tym samym miejscu moje slubne butki, bo jednak wygoda uber alles tylko musze sie zastanowic jaki kolorek i czy skora czy satyna (te mam satynowe)jest jest choc my mielismy dopiero taki pierwszy raz wiecej myslenia jak to zrobic ale fajnie bylo sobie tak tanczyc patrzac TZowi gleboko w oczy ![]() dziekuje teraz juz moge konkretniej opracowywac slubny image, bo mam podstawowy element ![]() a ja dalej nie moga zdecydowac sie na slubny bukiet tyle ich mi sie podoba, ze juz sama nie wiem ![]() Cytat:
heh nasi rodzice jeszcze nie widzieli na zywo naszej sali nawet ale mamie chodzenie ze mna po salonach z sukniami sprawilo wielka frajde i swietnie sie odnalazla w roli doradcy ![]() dziekuje Cytat:
no troche szkoda ale juz w sumie tylko troszke ponad pol roku do slubu, wiec mysle, ze dam rade bez fotek. z reszta na jednym zdjeciu z przymierzalni, ktore tu wklejalam ta laska wyglada w sukni mniej wiecej jak ja, wiec moge sobie dokleic swoja glowe i luz Cytat:
poparadowalam sobie po przymierzalni w niej (z rozlozonym trenem i tym dlugasnym welonem ) i nie mam zastrzezen ![]() ja wybralam Indie, ale dzwonowaty Mecenas i tak dalej mi sie podoba ![]() Can't fajne te wasze obraczki, choc ja bym juz tam brylancika nie wpychala ale ja to ja - brylanciki w obraczkach out! ![]() Cytat:
![]() ja nawet regulki spowiedziowej juz nie bardzo pamietam aczkolwiek jakos strasznie nie grzesze, wiec dlugo mnie nie zejdzie zyje w zgodzie z wlasnym sumieniem i mi z tym dobrze ![]() tylko zastanawiam sie, bo ta pierwsza spowiedz to ma byc ta spowiedz z zycia tak? to od ktorego momentu mam te grzechy wymieniac? a ja mam dzis wolne wczoraj mialam ostatnie zajecia na zaocznych
|
||||
|
|
|
#3500 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
mnie wczoraj nie bylo tez jak poprzedniczka czytałam was i powiem wam ze suknie macie Piekne tylko do mojej figury wcale by nie pasowały Wlasnie ja tez jestem ciekawa jak ta spowiedź wyglada boje sie jej...bo najgorsze to co nieznane![]()
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki....
wchodzę tu dziś gdyż poniewuż zostałam sama Mój TŻ porzucił mię dla swojej pasji... od dziś do następnej niedzieli przebywa na wyjeździe treningowym..... takie życie... kobiety piłakrza....dopiero co wróciłam z dworca i już mega tęsknię
|
|
|
|
#3502 |
|
Zadomowienie
|
Współczuję
pozdrawiam---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Czy ktoras z was oprocz mnie wyprowadza sie do męża po slubie?
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapytaj mnie za parę lat, jak się przeprowadzimy na nasze ...
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-01-17 o 10:23 |
|
|
|
|
#3504 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.My właśnie chcieliśmy jakąś polską piosenkę. A nie chcemy też czegoś typowego. A co sądzicie o Golcach "Życie jest piękne" http://martina90.wrzuta.pl/audio/0z9...ie_jest_piekne Tekst nawet pasuje ![]() Cytat:
|
|
#3505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rzadko się na tym forum wypowiadam, ale może uda mi się nadrobić....odnośnie mieszkania razem przed ślubem wg kościoła. Na naukach przedmałżeńskich powiedziano nam, że "mieszkanie przed ślubem jest grzechem" to jest skrót myślowy kościoła. Kościół uważa, że jeśli ktoś mieszka ze sobą = współżyje- a to jest grzechem. Tłumaczono nam że samo mieszkanie ze sobą nie jest grzechem, bo nigdzie w Biblii nie ma o tym napisane, ale jeśli ktoś mieszka i współżyje przed ślubem to już tak. Muszę przeczytać Biblię od początku do końca....żeby ktoś mnie nie zagiął - tylko największy problem jest z interpretacją jej nawet przez księży....:/ ilu księży, tyle zdań... Pozdrawiam
|
|
#3506 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, zerknęłam na suwaczek 131 dni, zaraz będzie 100 a potem to już z górki
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze zanim wyjdę na targi to wyślę moją pierwszą piosenkę z zapytaniem:
http://www.youtube.com/watch?v=NBF67r1LnhE i wersja z tańcem: http://www.youtube.com/watch?v=HYHZh-xnqhE&feature=fvst no i pytanie : co to za styl??? dla nas liczy się tylko i wyłącznie ta piosenka, żadna inna
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jednak Twoj TZ nadal planuje wielka pilkarska 'kariere'? i on na te wyjazdy swoj urlop w pracy przeznacza??w sensie, ze do tesciow? my mielismy zostac u mnie, bo miejsca jest duzo i TZ ma bliziutko do pracy, ale stwierdzilam, ze pod jednym dachem z moim ojcem moze byc ciezko, dlatego wyprowadzamy sie do mieszkania babci TZa, ktore poki co stoi puste i na nas czeka ![]() Aaś nie mam pojecia co to za styl ![]() dziewczyny, czy ktoras z was widzialam Parnasussa albo Sherlocka Holmesa i moze polecic/odradzic?? bo przeszlibysmy sie z TZem do kina, ale w sumie to nie wiemy na co a opinie w necie sa baaardzo rozne i juz sama nie wiem
|
|
|
|
|
#3509 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() TŻcik zadzwonił do mnie żeby powiedzieć że od dzisiaj zostało nam tylko pół roku do ślubu miłej niedzieli, ja zmykam do dziadków. |
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że chcesz się wybrać jeszcze dzisiaj, to może ktoś inny coś wcześniej napisze ... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

był to wyczyn

a poza tym chyba dostanę @ tylko coś za szybko chyba
znając życie ksiądz nas nieźle zjedzie.W ogóle nie rozumiem dalczego kościół nie uznaje np tego że się razem mieszka przed ślubem itp.

a opinie w necie sa baaardzo rozne i juz sama nie wiem