2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 22:59   #3481
Ellin_ak
Rozeznanie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja też, ale na UAM w Poznaniu
To fajnie
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 23:01   #3482
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

kurcze, a nie od ok 18 strasznie boli brzuch

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 23:02   #3483
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki Na KWC dziewczyny polecały eye liner wibo. Kupiłam i okazało się, że faktycznie łatwo się nim maluje i jest taniutki
Swietnie, ze ci sie udalo nauczycZazdraszczam satysfakcji
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 23:03   #3484
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
kurcze, a nie od ok 18 strasznie boli brzuch
A wiesz może od czego? jeśli nie za bardzo(tzn to nic oczywistego jak to,że coś zjadłas ciężkiego i wtedy krople zołądkowe. albo okres) to może zrób ciepłego termoforu, albo jeśli nie masz to nalej wodę do butelki. Pomaga na rozluźnienie mięśni gładkich, które czesto się kurczą.
Stary 2010-01-16, 23:04   #3485
can't be perfect
Wtajemniczenie

Matoolka a patrzyłaś na te pierwsze soczewki L&B co wkleiłam i czy je polecasz
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 23:07   #3486
Remmi
Rozeznanie

A ja z SDM to uwielbiam to: http://www.youtube.com/watch?v=IjEo4Fdhqas
Muszę któregoś razu wziąć gitarę i pobrzdąkać tę piosenkę....uwielbiam ją grać..achh
Stary 2010-01-16, 23:12   #3487
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Pisałyście o piosenkach na pierwszy taniec. Tak myślimy, że my to raczej wolimy piosenkę w szybszym tempie aniżeli jakiś bujaniec. Macie jakieś propozycje ? Takie żeby pasowały do wydarzenia
Mamy jedną opcję, ale jeszcze się zastanawiamy..
Pierwsza jaka mi przychodzi do głowy to ta z dirty dancing (time of my life) Z polskich chyba będzie trudno coś znaleźć, ale z angielskimi nie powinno być problemu.
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 23:15   #3488
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
A ja z SDM to uwielbiam to: http://www.youtube.com/watch?v=IjEo4Fdhqas
Muszę któregoś razu wziąć gitarę i pobrzdąkać tę piosenkę....uwielbiam ją grać..achh
Kocham SDM a szczególnie Bieszczadzkie Anioły

Kolejne zaproszenia rozwiezione, już niewiele zostało, ale muszę jeszcze zamówić na sam ślub. Nikt na razie nie odmówił i w sumie tylko bierzemy pod uwagę jedną parę z powodu ciaży, że odmówią, reszta twierdzi, że na 200% będą. Wiadomow moga być przypadki losowe...

Dobra zaczynam Was nadrabiać bo dopiero wróciłam do domku..
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 23:16   #3489
Ellin_ak
Rozeznanie

http://www.youtube.com/watch?v=g0G9v...eature=related
przypomniałam sobie jeszcze o tym filmiku
Stary 2010-01-16, 23:17   #3490
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Pisałyście o piosenkach na pierwszy taniec. Tak myślimy, że my to raczej wolimy piosenkę w szybszym tempie aniżeli jakiś bujaniec. Macie jakieś propozycje ? Takie żeby pasowały do wydarzenia
Mamy jedną opcję, ale jeszcze się zastanawiamy..
My to wolnych typu "wielka milosc" tez nie chcemy. Jeszcze nie wybralismy, ale bedziecos w tym stylu:
1. http://www.youtube.com/watch?v=hSgRisUdh0I
2.http://www.youtube.com/watch?v=px3wOwmmF_4
3. http://www.youtube.com/watch?v=tM0sTNtWDiI
4. http://www.youtube.com/watch?v=KII1ruAfvsg

Do numeru jeden cwiczymy uklad, ale moj bond jest polamaniec i smiesznie mu wychodzi
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 23:20   #3491
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
Matoolka a patrzyłaś na te pierwsze soczewki L&B co wkleiłam i czy je polecasz
Przepraszam, przegapiłam Twojego posta
Te moje są z tej samej firmy, ale 3-miesięczne
Coś takiego mam: http://allegro.pl/item882528881_sofl...4_6_sztuk.html
właśnie od tego użytkownika i jestem zadowolona
Stary 2010-01-16, 23:21   #3492
chilanes
Zakorzenienie

My nie umiemy tańczyć,w ięc bedzie bujaniec :P

Martoolka jeśli Ty coś skapujesz z tego pw co ci wyslałam, to doprawy szacun
Stary 2010-01-16, 23:24   #3493
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
My nie umiemy tańczyć,w ięc bedzie bujaniec :P

Martoolka jeśli Ty coś skapujesz z tego pw co ci wyslałam, to doprawy szacun
Skapowałam Zdolna jestem
Stary 2010-01-16, 23:26   #3494
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Skapowałam Zdolna jestem
nie wątpiłam był to wyczyn
moje półkule mózgowe juz nie stykają i nie kontaktuję , więc czas na ewakuacje stąd dobranoc
Stary 2010-01-16, 23:31   #3495
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzięki Tobie moje fotki już są zamieszczone w klubie
Teraz mogę spokojnie iść spać
Dobranoc
Stary 2010-01-16, 23:50   #3496
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
A wiesz może od czego? jeśli nie za bardzo(tzn to nic oczywistego jak to,że coś zjadłas ciężkiego i wtedy krople zołądkowe. albo okres) to może zrób ciepłego termoforu, albo jeśli nie masz to nalej wodę do butelki. Pomaga na rozluźnienie mięśni gładkich, które czesto się kurczą.
mój wspaniał termoforek czak został we wrocławiu jutro się z nim spotkam dopiero no właśnie boli mnie żołądek jakbym się czymś struła a poza tym chyba dostanę @ tylko coś za szybko chyba nie wiem gdzie mam kalendarzyk i nie mam jak policzyć ostatnią @ miałam 24.12 zapomniałam, że się zbarszczyłam nooo i dziś mam dopiero 24dc więc niech spada @ i przubędzie za 4 dni
a to czak
Załącznik 2790957

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-16 o 23:56
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 01:14   #3497
Monisia_1331
Rozeznanie

Witam was moje drogiePół dnia Was nadrabiałamPowiem, że piekne macie kreacje ślubneJa cały czas w proszku...dopiero w marcu zobaczę moją suknie...już nawet nie pamiętam jak ona wygląda:-( a może nie będzie mi się podobać...Już za półtorej miesiąca będę mieć spowiedź przedślubnąmatko jedyna ja sobie nie potrafię tego wyobrazić...mój TŻ był u spowiedzi ostatni raz 10lat temu ja z 3 i trochę nam się nagrzeszyłoznając życie ksiądz nas nieźle zjedzie.W ogóle nie rozumiem dalczego kościół nie uznaje np tego że się razem mieszka przed ślubem itp.

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 09:34   #3498
agawoo
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wczoraj nie dałam rady nic napisać, tylko Was czytałam na raty
Miałam wczoraj mega zajęty dzień, ciągle coś robiłam .... miałam takiego powera, że szok

Dzisiaj jedziemy z TZ do kina na Sherlocka
Pewnie nic ciekawego to nie będzie, ale zobaczyć można ....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 09:34   #3499
lain
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Lain tylko się nie połamcie
obeszlo sie bez zlaman nawet dobrze nam szlo nauczylismy sie trzymania, kroku w przod, w bok, obrotu i jednej figury. teraz bedziemy sobie przez ten tydzien trenowac w domu w wolnych chwilach
i musze pochwalic moje butki do tanca. sa mega wygodne. jak tak dobrze beda sie sprawowac to chyba zamowie w tym samym miejscu moje slubne butki, bo jednak wygoda uber alles tylko musze sie zastanowic jaki kolorek i czy skora czy satyna (te mam satynowe)

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Bo tango to ponoc troche jak seks jest...
jest jest choc my mielismy dopiero taki pierwszy raz wiecej myslenia jak to zrobic
ale fajnie bylo sobie tak tanczyc patrzac TZowi gleboko w oczy strasznie mi sie podoba, ze w tym tancu jest ten kontakt wzrokowy. mysle, ze w czasie pierwszego tanca fajnie bedzie sobie tak patrzec w oczy i sie rozkoszowac soba

Cytat:
Lain - A co do sukni to przepiękna, gratuluję wyboru !!!
dziekuje
teraz juz moge konkretniej opracowywac slubny image, bo mam podstawowy element
a ja dalej nie moga zdecydowac sie na slubny bukiet tyle ich mi sie podoba, ze juz sama nie wiem

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Co do zainteresowania rodziny ślubem to rodzice z obu stron są na bieżąco z naszymi działaniami, bo i trochę pytają i sami opowiadamy jak wpadamy raz do jednego raz do drugiego domu pomiędzy załatwianiem czegoś.
A wczoraj teściowie byli z nami w zajeździe, tzn. wprosili się na spotkanie z właścicielką, bo chcieli zobaczyć salę

Lain gratuluję zakupu pięknej sukni
u nas z zainteresowaniem jest dokladnie tak samo. cos tam czasem powiemy co zalatwilismy, rodzice czasem podpytaja, z reszta maja nasza slubna stronke, na ktorej moga zobaczyc na jakim etapie jestesmy, co i gdzie zalatwilismy (choc wszystkiego tam nie piszemy)
heh nasi rodzice jeszcze nie widzieli na zywo naszej sali nawet ale mamie chodzenie ze mna po salonach z sukniami sprawilo wielka frajde i swietnie sie odnalazla w roli doradcy

dziekuje

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Lain, gratuluję zakupu sukni. Koronki to nie do końca moja bajka, ale bardzo ładna sukienka. Szkoda że nie masz fotek na sobie.
dziekuje
no troche szkoda ale juz w sumie tylko troszke ponad pol roku do slubu, wiec mysle, ze dam rade bez fotek. z reszta na jednym zdjeciu z przymierzalni, ktore tu wklejalam ta laska wyglada w sukni mniej wiecej jak ja, wiec moge sobie dokleic swoja glowe i luz

Cytat:
Jest śliczna A jak Ci się w niej chodzi?
Kurcze takie piękne macie te suknie, że ta moja już mi się nie podoba I chociaż ją zwężę to i tak będzie dzwon
dziekuje chodzi sie bardzo wygodnie, bo to nie rybka poparadowalam sobie po przymierzalni w niej (z rozlozonym trenem i tym dlugasnym welonem) i nie mam zastrzezen
ja wybralam Indie, ale dzwonowaty Mecenas i tak dalej mi sie podoba choc teraz wole moja Indie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
fotki w załączniku, dodatkowo bedę miała brylancik
Can't fajne te wasze obraczki, choc ja bym juz tam brylancika nie wpychala ale ja to ja - brylanciki w obraczkach out!

Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
Już za półtorej miesiąca będę mieć spowiedź przedślubnąmatko jedyna ja sobie nie potrafię tego wyobrazić...mój TŻ był u spowiedzi ostatni raz 10lat temu ja z 3 i trochę nam się nagrzeszyło znając życie ksiądz nas nieźle zjedzie.W ogóle nie rozumiem dalczego kościół nie uznaje np tego że się razem mieszka przed ślubem itp.
brrr nawet nie przypominaj mi o tych spowiedziach. bede tam chyba szla z bolem zoladka
ja nawet regulki spowiedziowej juz nie bardzo pamietam aczkolwiek jakos strasznie nie grzesze, wiec dlugo mnie nie zejdzie zyje w zgodzie z wlasnym sumieniem i mi z tym dobrze
tylko zastanawiam sie, bo ta pierwsza spowiedz to ma byc ta spowiedz z zycia tak? to od ktorego momentu mam te grzechy wymieniac? ksiadz cos tam mowil na naukach, ale prawde mowiac na takich tematach odlatywalam

a ja mam dzis wolne wczoraj mialam ostatnie zajecia na zaocznych
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 09:50   #3500
moniczka2123
Zadomowienie

Czesc dziewczynymnie wczoraj nie bylo tez jak poprzedniczka czytałam was i powiem wam ze suknie macie Piekne tylko do mojej figury wcale by nie pasowałyWlasnie ja tez jestem ciekawa jak ta spowiedź wygladaboje sie jej...bo najgorsze to co nieznane

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 10:08   #3501
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

cześć dziewczynki....
wchodzę tu dziś gdyż poniewuż zostałam sama
Mój TŻ porzucił mię dla swojej pasji... od dziś do następnej niedzieli przebywa na wyjeździe treningowym..... takie życie... kobiety piłakrza....dopiero co wróciłam z dworca i już mega tęsknię
Stary 2010-01-17, 10:15   #3502
moniczka2123
Zadomowienie

Współczuję ale nie martw sie tydzien szybko minie i zanim sie obejzysz twoj SKARB do ciebie wroci pozdrawiam

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Czy ktoras z was oprocz mnie wyprowadza sie do męża po slubie?

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 10:22   #3503
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Współczuję ale nie martw sie tydzien szybko minie i zanim sie obejzysz twoj SKARB do ciebie wroci pozdrawiam

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Ja i on już mieszkamy w naszym mieszkanku przejściowym więc Ci nie pomogę
Zapytaj mnie za parę lat, jak się przeprowadzimy na nasze ...

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-01-17 o 10:23
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 10:27   #3504
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Pierwsza jaka mi przychodzi do głowy to ta z dirty dancing (time of my life) Z polskich chyba będzie trudno coś znaleźć, ale z angielskimi nie powinno być problemu.
Też pierwsze to mi przychodzi do głowy .
My właśnie chcieliśmy jakąś polską piosenkę. A nie chcemy też czegoś typowego. A co sądzicie o Golcach "Życie jest piękne"
http://martina90.wrzuta.pl/audio/0z9...ie_jest_piekne
Tekst nawet pasuje

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
My to wolnych typu "wielka milosc" tez nie chcemy. Jeszcze nie wybralismy, ale bedziecos w tym stylu:
1. http://www.youtube.com/watch?v=hSgRisUdh0I
2.http://www.youtube.com/watch?v=px3wOwmmF_4
3. http://www.youtube.com/watch?v=tM0sTNtWDiI
4. http://www.youtube.com/watch?v=KII1ruAfvsg

Do numeru jeden cwiczymy uklad, ale moj bond jest polamaniec i smiesznie mu wychodzi
No ten pierwszy układ to długawy, ale fajny
Stary 2010-01-17, 10:51   #3505
basienka666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
Witam was moje drogiePół dnia Was nadrabiałamPowiem, że piekne macie kreacje ślubneJa cały czas w proszku...dopiero w marcu zobaczę moją suknie...już nawet nie pamiętam jak ona wygląda:-( a może nie będzie mi się podobać...Już za półtorej miesiąca będę mieć spowiedź przedślubnąmatko jedyna ja sobie nie potrafię tego wyobrazić...mój TŻ był u spowiedzi ostatni raz 10lat temu ja z 3 i trochę nam się nagrzeszyłoznając życie ksiądz nas nieźle zjedzie.W ogóle nie rozumiem dalczego kościół nie uznaje np tego że się razem mieszka przed ślubem itp.
Hej dziewczyny!

Rzadko się na tym forum wypowiadam, ale może uda mi się nadrobić....odnośnie mieszkania razem przed ślubem wg kościoła. Na naukach przedmałżeńskich powiedziano nam, że "mieszkanie przed ślubem jest grzechem" to jest skrót myślowy kościoła. Kościół uważa, że jeśli ktoś mieszka ze sobą = współżyje- a to jest grzechem.
Tłumaczono nam że samo mieszkanie ze sobą nie jest grzechem, bo nigdzie w Biblii nie ma o tym napisane, ale jeśli ktoś mieszka i współżyje przed ślubem to już tak.
Muszę przeczytać Biblię od początku do końca....żeby ktoś mnie nie zagiął - tylko największy problem jest z interpretacją jej nawet przez księży....:/ ilu księży, tyle zdań...

Pozdrawiam
Stary 2010-01-17, 10:59   #3506
gospella
Wtajemniczenie

hej, zerknęłam na suwaczek 131 dni, zaraz będzie 100 a potem to już z górki
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 11:47   #3507
Aaś
Zakorzenienie

To ja jeszcze zanim wyjdę na targi to wyślę moją pierwszą piosenkę z zapytaniem:
http://www.youtube.com/watch?v=NBF67r1LnhE

i wersja z tańcem: http://www.youtube.com/watch?v=HYHZh-xnqhE&feature=fvst

no i pytanie : co to za styl???

dla nas liczy się tylko i wyłącznie ta piosenka, żadna inna
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 12:47   #3508
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Mój TŻ porzucił mię dla swojej pasji... od dziś do następnej niedzieli przebywa na wyjeździe treningowym..... takie życie... kobiety piłakrza....dopiero co wróciłam z dworca i już mega tęsknię
a tam tydzien szybko zleci czyli jednak Twoj TZ nadal planuje wielka pilkarska 'kariere'? i on na te wyjazdy swoj urlop w pracy przeznacza??

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość

w sensie, ze do tesciow?
my mielismy zostac u mnie, bo miejsca jest duzo i TZ ma bliziutko do pracy, ale stwierdzilam, ze pod jednym dachem z moim ojcem moze byc ciezko, dlatego wyprowadzamy sie do mieszkania babci TZa, ktore poki co stoi puste i na nas czeka

Aaś nie mam pojecia co to za styl moze jak Tancerka wpadnie to Ci powie, bo sie chyba zna na tych wszystkich tancach

dziewczyny, czy ktoras z was widzialam Parnasussa albo Sherlocka Holmesa i moze polecic/odradzic?? bo przeszlibysmy sie z TZem do kina, ale w sumie to nie wiemy na co a opinie w necie sa baaardzo rozne i juz sama nie wiem
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 12:53   #3509
certina4
Wtajemniczenie

Hej

TŻcik zadzwonił do mnie żeby powiedzieć że od dzisiaj zostało nam tylko pół roku do ślubu

miłej niedzieli, ja zmykam do dziadków.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 12:54   #3510
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

dziewczyny, czy ktoras z was widzialam Parnasussa albo Sherlocka Holmesa i moze polecic/odradzic?? bo przeszlibysmy sie z TZem do kina, ale w sumie to nie wiemy na co a opinie w necie sa baaardzo rozne i juz sama nie wiem
Lain, my dzisiaj idziemy na Sherlocka, więc wieczorkiem zdam relacje
Chyba, że chcesz się wybrać jeszcze dzisiaj, to może ktoś inny coś wcześniej napisze ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości