Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-17, 11:41   #3211
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Bardzo fajne prezenty dostałaś, ja też jestem wierną i oddaną fanką House'a
I ja. Nawet się zastanawiałam nad wyproszeniem któregoś Mikołaja o tą książkę, ale w końcu wybrałam co innego. Ale pewnie książkę prędzej czy później sama dorwę.

Cytat:
Ja lubię różowe róże Ale Thrrrob wcale nie daje takiego ostrego koloru, wręcz przeciwnie, wydaje mi się całkiem naturalny na skórze - przynajmniej mojej. I naprawdę trzeba się mocno postarać, żeby przesadzić i nałożyć go za dużo.
Może i tak, w sumie nie macałam go na żywo, ale na fotach wygląda przerażająco różowo.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja też kcem Benefitki Na razie pozostaje mi pomarzyć
Oj tam, pomarzyć. Wcale nie. Wystarczy upolować w dobrej cenie na Tru, All czy eBayu Można je mieć już za 50zł Za swój potrójny dałam nawet niecałe 40zł

Cytat:
Niepotrzebnie Cię przeraża różowiasty róż- moja najróżowsza Pupa jest dla mnie najukochańsza chociaz zawsez myślałam, ze dla mnie tylko ciepłe odcienie sie nadają i przez Ciebie zaczynam myśleć o wrzosopodobnym
Bo wrzosek jest śliczny A najróżowszy róż, który mam to arbuzowy odcień L'oreala i fakt, fajnie mi w nim, ale i tak muszę uważać, żeby nie przesadzić.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Z e-torebką to widzę Hosenko obie się zdecydować nie możemy Ja też bym jakaś torebkę chciała, ale ciągle nie zamówiłam żadnej. Ale nie ukrywam, na wiosnę chciałabym jakąś nową i najlepiej w pastelowym kolorze, bo takie barwy będą w ciuchach też dominowały. Myślę nad pastelowym różem (takim pudrowym, jest w e-terebce jedna właśnie w takim odcieniu), pastelowym błękitem lub czymś w odcieniu kawy z mlekiem, jasnego karmelu lub szarawego beżu
Jeśli masz na myśli pudrową Andi, to już jej dawno nie ma i chyba nie wróci. A śliczna była, fakt. Szkoda tylko, że mi do niczego nie pasują takie torebki.

Cytat:

A to też dobre wytłumaczenie Zwłaszcza, że rozmiary 36 i 38, które ja noszę chyba najszybciej się rozchodzą i zostają albo same malutkie albo 40+.
Ja za to odnoszę wrażenie, że zostają same 36 i 40, a mojego 42 brak. Przynajmniej z koszul czy marynarek.

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Gayenka namówła mnie na serum Farmony Blue Lagoon, zobaczymy jak się u mnie toto spisze po 14 dniach - ponoć tyle treba czekać na jakiś efekt.
Przypomniałaś mi właśnie, że i ja miałam się tej serii przyjrzeć, ale że byłam z TŻ, to oczywiście szybko-szybko i wyszliśmy. Ale jutro pójdę sobie do drugiego Rossmanna, bo tam nie było już żadnego szamponu HE, a może bym sobie wzięła ten do farbowanych. Nawilżający pójdzie mi pewnie z początkiem lutego.
A w ogóle to szukałam termalki w sprayu i nie znalazłam jej wcale. Z tydzień temu w tym drugim Ross też jej nie widziałam. Wycofali je czy co

Cytat:
Wczoraj wieczorem miałam tak potworną migrenę że nie wiedziałam co ze sobą zrobić, aż mnie na wymioty brało
Współczuję A mnie od połowy wczorajszego dnia bolą zatoki. Wzięłam tabletkę i nic. Wypiłam piwko na rozgrzanie i nic. Poszłam spać, wstaję i nic - dalej bolą Zaraz chyba łyknę dawkę uderzeniową Ibupromu Zatoki, może w końcu ból przejdzie
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 11:42   #3212
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

A ja mam ostatnio takie suche usta
Ratuję je kremem bambino, no i mam też tisane, tylko jakoś przestało mi się podobać to grzebanie paluchem w słoiczku
Stary 2010-01-17, 12:09   #3213
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Jeśli masz na myśli pudrową Andi, to już jej dawno nie ma i chyba nie wróci. A śliczna była, fakt. Szkoda tylko, że mi do niczego nie pasują takie torebki.

Nie wiedziałam, że już jej nie ma. No nic, na pewno na wiosnę pojawią się jakieś nowości i rozejrzę się też po sieciówkach.
Podoba mi się też trochę torebka Babette
z Avonu (kremowa), ale jedną kremową już mam, więc wolałabym jakiś inny kolor.

Cytat:
Współczuję A mnie od połowy wczorajszego dnia bolą zatoki. Wzięłam tabletkę i nic. Wypiłam piwko na rozgrzanie i nic. Poszłam spać, wstaję i nic - dalej bolą Zaraz chyba łyknę dawkę uderzeniową Ibupromu Zatoki, może w końcu ból przejdzie
Stary 2010-01-17, 12:17   #3214
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:

Nie wiedziałam, że już jej nie ma. No nic, na pewno na wiosnę pojawią się jakieś nowości i rozejrzę się też po sieciówkach.
Podoba mi się też trochę torebka Babette
z Avonu (kremowa), ale jedną kremową już mam, więc wolałabym jakiś inny kolor.
wczoraj oglądałam ją z Gayenką w katalogu, śliczna
Z etorebki nie mam jeszcze ani jednej.
Chyba się nie skuszę, już boję się cokolwiek zamawiać po zaginionych paczkach ostatnio .....
Jestem 3 stówy w plecy przez te zguby
Stary 2010-01-17, 12:19   #3215
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny...
Fajnie, że jesteś Ostatnio się zastanawiałam, co się dzieje z dziewczynami, które "zniknęły"... I doszłam do wniosku, że wyszłaś z nałogu
Cóż, nikt nie jest nieomylny
Cytat:
Ja z kolei bardzo lubię czysto owocowe, a połączenia często mi nie pasują - każdy ma inne preferencje Połaczenia lubię albo np. różnych aromatów - bardzo spodobał mi się ten peeling Nutmeg and Vanilla - albo owocowe - np. ta seria sliwkowo - morelowa TBSu też baaardzo mi odpowiada!
Mi się nutmeg nie do końca podoba, ale za to morela Mam tylko miniaturkę masełka i tak sobie myślę... Tylko w ZT prawie nie mieli ostatnio tej serii, po weekendzie nie ma co marzyć, chyba jutro pojadę do Arkadii... Nino, widziałaś tam może świąteczne masła?
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ja też wtedy kupiłam w sumie 4 zestawy - 2 Aquapulpe i 2 Nectalys i też bardzo mi pasują te kosmetyki. Za to totalnie nie byłam zadowolona z peelingów, no ale mi w ogóle ostatnio peelingi drobinkowe nie podchodzą, dlatego przerzucam się na enzymatyczne.
Właśnie mi przypomniałyście, że mam te dwa zestawy, kompletnie o nich zapomniałam! A już myślałam, że wyszłam na prostą z miniaturkami I po co mi one, jak ja nie chcę nic innego niż YR?
Cytat:
Mojej 4-letniej siostrzenicy pękają usta, tak ma wysuszona. Wycierają jej krew z buzi No i nic nie pomaga - nie ma jak przekonać takiego dziecka, żeby nie oblizywała ust na mrozie - ma taki odruch i już... Chyba muszę o tym więcej poczytać, bo moja siostra w ogóle niekosmetyczna jest

A ja sobie... piszę Ale już mi odbija - wczoraj pisałam smsa i jak zobaczyłam krótki spójnik na końcu linijki, to chciałam go przenosić do następnej Na szczęście wpadłam na genialną myśl: "przecież to tylko sms..."

Wczoraj otworzyłam masełko brzoskwiniowe, użyłam żelu, później tego masła (o pierwszej w nocy) i siadłam do dalszej pracy Ale pachniałam tak, że miałam ciągle ręce przy twarzy, żeby czuć ten zapach No i teraz się martwię: co ja zrobię, jak tę serię wycofują na dobre?!
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 12:43   #3216
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
I obejrzałam włąśnie Housa- stęskniłam się strasznei za nim
ja House'a nigdy wcześniej nie oglądałam jak leciał w TV. aż do momentu jak na VOD na n zapodali nam V serię i się z TŻtem całkowicie wkręciliśmy, że teraz codziennie oglądamy po kilka odcinków (właśnie jesteśmy w połowie III serii)

Cytat:

No to super, że tak Wam dobrze razem A nie dziwota, że tak bryka, w końcu póki co musi żyć w ciasnym M1

Oooo, wielkie dzięki Wczoraj znów szukałam tej mieszanki w sklepie i były wszystkie rodzaje prócz tej oczywiście. Siem wkurzyłam
Widzę, że skład jest prosty, tylko chyba nasion wiesiołka nie znajdę w sklepach. I nie wiem jak z miętą No ale reszta powinna być, więc sobie zmieszam, tylko proporcje będą na oko.
oj bryka, bryka!! nie spodziewałam się, że to będzie aż tak intensywne uczucie...

a co do mieszanki, to nawet nie wiedziałam, że już nie ma jej w sprzedaży...

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Off-wietrzka, cieszę się, że wszystko z maluszkiem w porządku! I zazdroszczę!Fajnie że zajrzałaś do nas, tylko prosimy o częściej!
Ależ szybko lecą te miesiące w ciąży pewnie co?
to fakt, czas teraz tak szybko leci... dopiero co byliśmy na wakacjach, a to już 4 miesiące minęły...

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Zazdroszczę.. To jedno z moich turystycznych marzeń.
Kiedyś też się tam wybiorę.
a ja marzę o podróży do Peru - może kiedyś uda mi się tam dotrzeć... tymczasem moi rodzice do Izraela się wybierają w przyszłym tygodniu - też im zazdroszczę, bo tyle nowych rzeczy zobaczą i na dodatek wybyczą się kilka dni na plaży w Egipcie

Cytat:
I ja. Nawet się zastanawiałam nad wyproszeniem któregoś Mikołaja o tą książkę, ale w końcu wybrałam co innego. Ale pewnie książkę prędzej czy później sama dorwę.
ja kupiłam mojemu TŻtowi pod choinkę m.in. książkę o Housie, ale inną: "Dr House całkowicie bez autoryzacji" i się teraz w niej zaczytuje w wolnych chwilach

a tak poza tym, to gratuluję wszystkim zdającym egzaminy i trzymam kciuki za dalsze powodzenia

idę robić obiadek
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 13:15   #3217
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
A ja widziałam kiedyś w necie zdjęcia takiego żywego małego jeżyka. Wyglądał tak uroczo, takie maleńkie łapeczki miał i śmieszne uszka i nosek
http://demotywatory.pl/156730/Jak-dorosne

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Jak się organizuje wycieczkę na własną rękę to ceny nie są takie kosmiczne jak z biurem podróży
To prawda, w Tajlandi można spędzić miesiąc podróżując po wysepkach, zwiedzając miasta i dżungle, jeżdżąc na słoniu , a przy tym spać w hotelach z basenem i wydać na to łącznie z biletem lotniczym z Polski 3 tys. zł!!!

Ja niezmiennie od lat marzę o Vanuatu, ale to już naprawdę droga impreza, przede wszystkim ze względu na beznadziejne połączenia lotnicze.

Cytat:
Ratuję je kremem bambino, no i mam też tisane, tylko jakoś przestało mi się podobać to grzebanie paluchem w słoiczku
Znowu polecam maść oliwkową Ziai. Tubka, nie trzeba się paprać, a jest świetna.

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2010-01-17 o 13:16
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 13:33   #3218
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
a ten zmywacz to taki dobry? Właśnie mi się kończy Essence i chciałam kupić zachwalany EuroFashion, ale zanim go znajdę to chyba kupię Isanę- to ten Migdałowy z kwc?
Tak, to ten, zielony bardzo dobrze zmywa ciemne lakiery, nie brudza się po całym palcu i przyjemnie pachnie, zupełnie nie jak zmywacz. Za 250 ml zapłaciłam 4,99.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
za namową aante skusiłam się na zieloną kulkę Adidasa i muszę przyznać, że dobra, używam od kilku dni i jak na razie same plusy mam tylko nadzieję, że nie zrobi mi krzywdy jak Hosence
Oby Tobie lepiej posłużyła niż mi ...

Cytat:
A u mnie świeci słońce bardzo mocno i ostro !
Przepiekna pogoda i sporo śniegu się topi mimo mrozu.
Ale nie mam nic przeciwko śniegowi, niech sobie sypie
U mnie tez słońce dosyć mocno świeci i przez to głowa mnie strasznie boli

Mag: napewno chcę sliwkową: http://etorebka.pl/s03.php?f=0213 albo http://etorebka.pl/s03.php?f=0198 od dawna za mną chodzą, tylko szkoda, ze mają krótkie raczki
Podoba mi się tez ten fason: http://etorebka.pl/s03.php?f=0150 tylko kolory niezbyt mi podchodzą.
Od dłuzszego czasu podoba mi się tez ta: http://etorebka.pl/s03.php?f=0222
To sa modele, które od razu mogłam napisać, bo już je oglądałam nieraz. Zaraz popatrze dokładniej, moze jakies mi jeszcze wpadną w oko.

Jednak zamówię sobie cienie Pink Sands z Avonu, a zamiast 3 lakierów i błyszczyka - torebkę Regina

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-17 o 13:39
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 13:49   #3219
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Mi się nutmeg nie do końca podoba, ale za to morela Mam tylko miniaturkę masełka i tak sobie myślę... Tylko w ZT prawie nie mieli ostatnio tej serii, po weekendzie nie ma co marzyć, chyba jutro pojadę do Arkadii... Nino, widziałaś tam może świąteczne masła?
były wszystkie te: http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb...ode=C_Specials
chyba z wyjątkiem serii Brazil Nut
Cytat:
Wczoraj otworzyłam masełko brzoskwiniowe, użyłam żelu, później tego masła (o pierwszej w nocy) i siadłam do dalszej pracy Ale pachniałam tak, że miałam ciągle ręce przy twarzy, żeby czuć ten zapach No i teraz się martwię: co ja zrobię, jak tę serię wycofują na dobre?!
musisz zrobić duży zapas
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 13:52   #3220
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Znowu polecam maść oliwkową Ziai. Tubka, nie trzeba się paprać, a jest świetna.
U mnie jej nie ma

Z torebek na e-torebce ta mi wpadła w oko:
http://etorebka.pl/s03.php?f=0213
Stary 2010-01-17, 13:57   #3221
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hekate4 Pokaż wiadomość
ciekawe
Cytat:
były wszystkie te: http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb...ode=C_Specials
chyba z wyjątkiem serii Brazil Nut
Dziękuję No to jutro jadę do Arkadii
(chociaż małym masełkiem Brazil Nut bym nie pogardziła...).

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2010-01-17 o 13:58 Powód: zmiana linka ;P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 13:59   #3222
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
U mnie jej nie ma
Widziałam ją jakiś czas temu w Damiani.
Ja polecam maść z witaminą A. Podobno niezła jest też pomadka Alterra, no i doraźnie warstwa miodku na usta.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 14:10   #3223
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Najlepszy. To ten różowy, nie zielony.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

A nie, to jednak zielony jest z acetonem. Według mnie różowy jest dużo lepszy i nie śmierdzi tak jak tamten.
Zawsze kupuję dużą butlę tego zielonego, muszę raz wziąć ten różowy, jak mówisz że lepszy.

Cytat:
Gratuluję ocen I trzymam kciuki za pomyślną rozmowę z TŻ
Z e-torebką to widzę Hosenko obie się zdecydować nie możemy Ja też bym jakaś torebkę chciała, ale ciągle nie zamówiłam żadnej. Ale nie ukrywam, na wiosnę chciałabym jakąś nową i najlepiej w pastelowym kolorze, bo takie barwy będą w ciuchach też dominowały. Myślę nad pastelowym różem (takim pudrowym, jest w e-terebce jedna właśnie w takim odcieniu), pastelowym błękitem lub czymś w odcieniu kawy z mlekiem, jasnego karmelu lub szarawego beżu
Ja też nie mogłam nic wybrać przez pół roku Aż w końcu kliknęłam 3, w tym jedna poszła do zwrotu. Teraz za mną chodzi Amberlyn: http://etorebka.pl/s03.php?f=0208 i jasna Simon;: http://etorebka.pl/s03.php?f=0193.

Cytat:
Gayenka namówła mnie na serum Farmony Blue Lagoon, zobaczymy jak się u mnie toto spisze po 14 dniach - ponoć tyle treba czekać na jakiś efekt.
Daj znać jak się sprawuje. Przez weekend używałam serum do rąk i bardzo mi się podoba, wreszcie krem do rąk porządnie odżywia, ale nie jest tłusty!

Cytat:
za namową aante skusiłam się na zieloną kulkę Adidasa i muszę przyznać, że dobra, używam od kilku dni i jak na razie same plusy mam tylko nadzieję, że nie zrobi mi krzywdy jak Hosence
Mam nadzieję, że będzie Ci służył, bo inaczej będzie na mnie

Cytat:
Oglądam Anię z Zielonego Wzgórza
To moja ulubiona książka, ale film jakoś średnio mi się podoba.

Cytat:
Ja też Tisane prawie wykończyłam, muszę poczekać aż będę mieć krótkie paznokcie, żeby wygrzebać tą resztkę. Bebe zapodziałam w którejś torebce i nie mogę znaleźć, więc smaruję usta kremem Nivea i maścią oliwkową Ziaji, ale to jeszcze nie to

Cytat:
Z etorebki nie mam jeszcze ani jednej.
Chyba się nie skuszę, już boję się cokolwiek zamawiać po zaginionych paczkach ostatnio .....
Jestem 3 stówy w plecy przez te zguby
Ale etorebka wysyła kurierem DHL Przesyłka kosztuje 9 zł i jest błyskawicznie realizowana.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mag: napewno chcę sliwkową: http://etorebka.pl/s03.php?f=0213 albo http://etorebka.pl/s03.php?f=0198 od dawna za mną chodzą, tylko szkoda, ze mają krótkie raczki
Podoba mi się tez ten fason: http://etorebka.pl/s03.php?f=0150 tylko kolory niezbyt mi podchodzą.
Od dłuzszego czasu podoba mi się tez ta: http://etorebka.pl/s03.php?f=0222
To sa modele, które od razu mogłam napisać, bo już je oglądałam nieraz. Zaraz popatrze dokładniej, moze jakies mi jeszcze wpadną w oko.
Z fioletowych polecam Saphire:http://etorebka.pl/s03.php?f=0200. Mam ją i jest bardzo wygodna, pojemna, ale nie sprawia wrażenia ogromnej.
Cesi mam w brązie, jedna z moich ulubionych torebek, wygodna i uniwersalna.
Niestety mam szlaban na zakupy torebkowe - mam 4 duże i kilka małych, a tyle mi się jezcze podoba...

Idę się wykąpać, nasmaruję się waniliwoym masełkiem Joanny i sru do książek
Stary 2010-01-17, 14:15   #3224
Hosenka*
Zakorzenienie

Z fioletów zdecyduję się chyba na Anori http://etorebka.pl/s03.php?f=0198 .
Nad Saphire tez myslę, ale czy ona jest tylko tak do ręki?

Instagram

Stary 2010-01-17, 14:24   #3225
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Nad Saphire tez myslę, ale czy ona jest tylko tak do ręki?
Mi spokojnie wchodzi na kurtkę zimową i sweter i tak ją noszę. Te rączki są sztywne, więc dobrze trzyma się na ramieniu, nie zsuwa się. Długi pasek ładnie wygląda tylko na zdjęciu, w rzeczywistości niezbyt pasuje, więc ja go odpięłam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 14:29   #3226
Hosenka*
Zakorzenienie

Za każdym razem rozśmiesza mnie podpis: "wysokość manekina" Przeciez to chyba żywa pani (tzn na większości zdjęc)

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-17 o 15:12
Stary 2010-01-17, 14:32   #3227
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Fioletowa Anori jest piękna!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 14:34   #3228
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
O to dokładnie to zdjęcie małego jeżyka Pomijając podpis - zdjęcie jest urocze

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Ja też nie mogłam nic wybrać przez pół roku Aż w końcu kliknęłam 3, w tym jedna poszła do zwrotu. Teraz za mną chodzi Amberlyn: http://etorebka.pl/s03.php?f=0208 i jasna Simon;: http://etorebka.pl/s03.php?f=0193.
Mnie by wystarczyła choć jedna, ale i tak nie wiem czy się zdecyduję w końcu
Cały czas się łudzę, że w sieciówkach coś znajdę. Kiedyś kupowałam torebki w Reserved i wszystkie mi dobrze służą do tej pory, ale ostatnio modele mają jakieś dziwne: albo malusie torebeńki mieszczące ledwie portfel albo wielkie worki, do których chyba bym się sama zmieściła
Stary 2010-01-17, 15:10   #3229
Hosenka*
Zakorzenienie

Jeszcze taka brązowa mi wpadło w oko: http://etorebka.pl/s03.php?f=0090#
i czerwona http://etorebka.pl/s03.php?f=0166#

Mam na liście te 3:
fioletową Anori: http://etorebka.pl/s03.php?f=0198
brązową Liu: http://etorebka.pl/s03.php?f=0090
czerwona Andi: http://etorebka.pl/s03.php?f=0166

Kto mi sfinansuje?

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-17 o 15:20

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 15:50   #3230
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Za każdym razem rozśmiesza mnie podpis: "wysokość manekina" Przeciez to chyba żywa pani (tzn na większości zdjęc)
To nawet jedna z wizażanek, superkaro

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Fioletowa Anori jest piękna!
Piękny ma fason i kolor, ale jest ogromna! Wyglądałabym z nią przy moim wzroście jak z torbą podróżną

Cytat:
Mnie by wystarczyła choć jedna, ale i tak nie wiem czy się zdecyduję w końcu
Cały czas się łudzę, że w sieciówkach coś znajdę. Kiedyś kupowałam torebki w Reserved i wszystkie mi dobrze służą do tej pory, ale ostatnio modele mają jakieś dziwne: albo malusie torebeńki mieszczące ledwie portfel albo wielkie worki, do których chyba bym się sama zmieściła
A mi się ostatnio nawet spodobało kilka modeli na wyprzedaży, ale kolory mi zupełnie nie podeszły albo były musztardowe, ciemna zieleń i jakieś bordo. I niestety, już kilka razy o tym pisałam, ale etorebka za niższą cenę ma o wiele lepszą jakość wykonania niż sieciówki.

Cytat:
Jeszcze taka brązowa mi wpadło w oko: http://etorebka.pl/s03.php?f=0090#
i czerwona http://etorebka.pl/s03.php?f=0166#

Mam na liście te 3:
fioletową Anori: http://etorebka.pl/s03.php?f=0198
brązową Liu: http://etorebka.pl/s03.php?f=0090
czerwona Andi: http://etorebka.pl/s03.php?f=0166

Kto mi sfinansuje?
Andi jest boska Jak znajdziesz sponsora to możesz podesłać mu tez moją listę
Stary 2010-01-17, 16:01   #3231
isa666
Zakorzenienie

Czerwona Andi mi się też podoba, ale ja nie miałabym do czego jej nosić. Poza tym niezbyt lubię ten kolor
Mnie się podoba jeszcze szara Elvie i jasnoszara Adelin: http://etorebka.pl/s03.php?f=0177
Stary 2010-01-17, 16:08   #3232
loverynka
Zakorzenienie

Hosenko, jak wypadła rozmowa z TŻ?

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 16:17   #3233
emememsik

Cytat:
To nawet jedna z wizażanek, superkaro
Coooo? Na pewno nie. To nie jest Karolina na tych zdjęciach w katalogu.
Stary 2010-01-17, 16:21   #3234
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Coooo? Na pewno nie. To nie jest Karolina na tych zdjęciach w katalogu.
Hm to może coś pokręciłam Wydaje mi się, że na wątku etorebki dziewczyny pisały, że to ona.
Stary 2010-01-17, 16:27   #3235
emememsik

Na pewno nie, znam ją osobiście, więc bym poznała.
Stary 2010-01-17, 16:31   #3236
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
ale dostałaś dobrą ocenę, chyba możesz mieć jakąś nagrodę z tej okazji

Tak, tylko kto mi ją kupi

A ja po tygodniu przestawiania się z Rexony na Iwostin jestem nawet zadowolona , z adidasa miałam kiedyś kulkę i zniszczyła mi wszystkei ubrania- tak żółciła potwornie Ale moż enowe sa lepsze. Na razie mam spray od nich w wersji niebielącej, ale jeszcze nie użyłam.
Cytat:
A mnie właśnie te kartonowe pudełeczka nie przeszkadzają, co więcej, podobają mi się Są porządnie wykonane i wg mnie ładnie wyglądają
A ja nie widziałam tej cytrusowej serii - ale w sumie nie lubię zazwyczaj takich zapachów
Mnie osobiście denerwuje jak kosmetyk prasowany jest "schowany"- w sensie znajduje się sporo niżej niż górny brzeg opakowania- np. cienie zawsze wydłubuję i podklejam tekturkami . Przypuszczam, ze tu zrobiłabym podobnie
Cytat:
Trafiłam przed chwilą na tego bloga: http://www.temptalia.com/
Niektóre zdjęcia kosmetyków są tak apetyczne, że aż zachciało mi się nowego różu i jakiejś delikatnie różowej pomadki
Jeszcze go nie znałaś? Jak to się stało
Cytat:
Ja z kolei bardzo lubię czysto owocowe, a połączenia często mi nie pasują - każdy ma inne preferencje Połaczenia lubię albo np. różnych aromatów - bardzo spodobał mi się ten peeling Nutmeg and Vanilla - albo owocowe - np. ta seria sliwkowo - morelowa TBSu też baaardzo mi odpowiada!
A u mnie to różnie, ale ostatnio zdecydowanie wolę zapachy roslinne i owocowe od słodkich i przyprawowych.
Cytat:
o matko ale sie przed momentem strach najadłam!
Mam okna dachowe i ogromne zwały śniegu spadły z ogromnym hukiem
Mnie ot tylko wkurza jak się zsuwa w nocy, bo się budzę
Cytat:
Oj tam, pomarzyć. Wcale nie. Wystarczy upolować w dobrej cenie na Tru, All czy eBayu Można je mieć już za 50zł Za swój potrójny dałam nawet niecałe 40zł

Bo wrzosek jest śliczny A najróżowszy róż, który mam to arbuzowy odcień L'oreala i fakt, fajnie mi w nim, ale i tak muszę uważać, żeby nie przesadzić.
Tia, tylko dlaczego te promocje sie pojawiają jak ja akurat kase wydam na co innego
Ej noo, nie kuś wrzosidłem
Ale arbuzek jest chyba ciepłym różem?
Cytat:
Wypróbuj Himalayę w tubce- ja użyłam 2 razy, a miałam wystające suche skórki i za kilka chwil zupełnie ich nei było w SP teraz za 3 zł więc warto jest gęsty, nie błyszczy ale daje wrażenie jakby "glicerynowe"
Cytat:
Mojej 4-letniej siostrzenicy pękają usta, tak ma wysuszona. Wycierają jej krew z buzi No i nic nie pomaga - nie ma jak przekonać takiego dziecka, żeby nie oblizywała ust na mrozie - ma taki odruch i już... Chyba muszę o tym więcej poczytać, bo moja siostra w ogóle niekosmetyczna jest
Ojej, to moze jets brak jakichś witamin, a nie samo oblizywanie?
Cytat:
Tak, to ten, zielony bardzo dobrze zmywa ciemne lakiery, nie brudza się po całym palcu i przyjemnie pachnie, zupełnie nie jak zmywacz. Za 250 ml zapłaciłam 4,99.

Jednak zamówię sobie cienie Pink Sands z Avonu, a zamiast 3 lakierów i błyszczyka - torebkę Regina
No to kupię go może jutro, dzięki za opinię
Brawo

Posprzątałam biurko- zajęło mi to 1,5 godziny
Zarobiłam troszkę kaski na Avonie, ale muszę wydać na róż Burżujkowy, bo mam kupon do SP i wyjdzie mi za 30 zł a już ponad rok się na niego czaję. Może mi jeszcze zostanie jakaś reszta to popędzę po żelik marakujkowy do TBS
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 16:49   #3237
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojej, to moze jets brak jakichś witamin, a nie samo oblizywanie?
No właśnie możliwe - może witaminy e? Zimą jest jednak mało smacznych zdrowych warzyw i owoców... Ona już od tygodnia jest chora, nic nie chce jeść, a jeszcze teraz zadzwoniła siostra i mówi, że mała ma ospę Wszystkie plagi egipskie zaatakowały naraz Będę z nią siedziała we wtorek, proszę o kciuki, żebym się nie zaraziła (chociaż wszystkie "przedszkolne" choroby przeszłam w stosownym wieku)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 17:01   #3238
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze go nie znałaś? Jak to się stało
A jednak

Stary 2010-01-17, 17:11   #3239
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Piękny ma fason i kolor, ale jest ogromna! Wyglądałabym z nią przy moim wzroście jak z torbą podróżną

Andi jest boska Jak znajdziesz sponsora to możesz podesłać mu tez moją listę
Musze obmierzyć swoje torebki, żeby miec wyobrażenie jakie te z etorebki są.

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Hosenko, jak wypadła rozmowa z TŻ?
Jeszcze się nie widzieliśmy - TZ od wczoraj zaczął kurs w innym mieście, dziś tez miał zajęcia, potem pojechał na narty więc pewnie ok 20 się zobaczymy.

Instagram

Stary 2010-01-17, 17:15   #3240
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Na pewno nie, znam ją osobiście, więc bym poznała.
A to przepraszam, pomyłka

Cytat:
Jeszcze się nie widzieliśmy - TZ od wczoraj zaczął kurs w innym mieście, dziś tez miał zajęcia, potem pojechał na narty więc pewnie ok 20 się zobaczymy.
Trzymam kciuki

Ecg przydałoby mi się lanie, bo nie powinno mnie tu być

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości