Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-17, 23:54   #1651
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
hmmm.. no to tez troche ciężka sytuacja.. co tu złego o nim powiedzieć?
ale może myśl o twoich interesach, co chcesz osiągnąć w przyszłości itp.
Jedyne co chce osiagnac w przyszlosci to chce byc szczesliwa. Najbardziej boli mnie to ze ten facet ciagnie sie za mna juz od praktycznie 4 lat....3 lata bylismy ze soba. I wiem ze on tez o mnie mysli, tylko ze zdaje sobie sprawe z tego ze nie mozemy byc razem. Poza tym ostatnio powiedzialam mu ze nie mozemy byc ze soba, ze mozemy jedynie utrzymywac zwykly kontakt. Wiec pewnie posluchal sie mnie. Z tym ze nie wiem czy lepiej calkowicie zerwac kontakt i sie meczyc czy utrzymywac ten kontakt i tez sie meczyc... masakra jakas.

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-17, 23:56   #1652
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
Masz dobre serce oby wiecej takich jak ty

a ja lece spac. i prosze trzymac kciuki bo mam praktyke w sprawie pracy marzen moich. czyli mam wykonac paznokcie i wtedy zdecydują. dobranoc
Dziękuję

No, i jestem weteranką wnoszenia wózków z cudzymi dziećmi do autobusów jak kobieta z wózkiem do autobusu podchodzi, i nie jest to niskopodłogowy, to panowie nagle znikają albo udają, że nie widzą

I raz nawet pomagałam niewidomej babuni zakupy robić i do domu odprowadzałam kurde, jestem społecznikiem małym, kiedyś chciałam w hospicjum wolontariuszem być, ale to chyba nie na moje nerwy Tż by mnie w życiu nie puścił, wie jak przeżywam wszystko i biorę do siebie :/

Miałam się uczyć!

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 00:05   #1653
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Pamiętaj o tym, ile pracy poszło na dojście do pionu, a żeby się znowu stoczyć wystarczy jeden głupi krok.

Mam 20 lat, w tym roku skończę 21

Cocaine , kupujesz siemię lniane w ziarenkach, gotujesz w trzy łyżki w dwóch szklankach wody, jak się zrobi takie gęste glutowate to na sitko, tylko za gęste nie może być potem studzisz, dodajesz całe jajko, sok z cytryny (nie polecam na ciemne włosy bo rozjaśnia ponoć), mieszasz, na włosy (nakładam na suche), pod folię, ręcznik i siedzisz

Może to efekt placebo, ale po zmyciu włosy miałam 2x grubsze
A to siemię lniane to gdzie dostanę i w jakiej cenie?

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 00:07   #1654
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Jedyne co chce osiagnac w przyszlosci to chce byc szczesliwa. Najbardziej boli mnie to ze ten facet ciagnie sie za mna juz od praktycznie 4 lat....3 lata bylismy ze soba. I wiem ze on tez o mnie mysli, tylko ze zdaje sobie sprawe z tego ze nie mozemy byc razem. Poza tym ostatnio powiedzialam mu ze nie mozemy byc ze soba, ze mozemy jedynie utrzymywac zwykly kontakt. Wiec pewnie posluchal sie mnie. Z tym ze nie wiem czy lepiej calkowicie zerwac kontakt i sie meczyc czy utrzymywac ten kontakt i tez sie meczyc... masakra jakas.
To trochę nielogiczne, bo zerwać kontaktu nie chcesz, ale kontakt z nim jest męczący, bo nie możesz o nim zapomnieć i iść do przodu. Nie każdy potrafi z eks partnerem przejść na neutralny grunt, a udawanie, że posiadło się tę umiejętność zakrawa na masochizm. Wiadomo, byliście razem długo, szkoda tak nagle się od siebie odciąć, ale czasami to jedyne wyjście.

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
A to siemię lniane to gdzie dostanę i w jakiej cenie?
W sklepach zielarskich, z ekologiczną żywnością, w niektórych aptekach spokojnie są, ja kupiłam w aptece akurat. Ważne, żeby to były nasiona, bo mielonego nie przecedzisz i ciężko będzie usunąć resztki włókien z włosów. Siemię jest tanie, ja płaciłam 3 zł z kawałkiem za solidną torebkę.

Piszę.
Stary 2010-01-18, 00:09   #1655
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:

W sklepach zielarskich, z ekologiczną żywnością, w niektórych aptekach spokojnie są, ja kupiłam w aptece akurat. Ważne, żeby to były nasiona, bo mielonego nie przecedzisz i ciężko będzie usunąć resztki włókien z włosów. Siemię jest tanie, ja płaciłam 3 zł z kawałkiem za solidną torebkę.
Dziękuję

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 00:09   #1656
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość

on tak sam z siebie czy jakiś eliksir romantyczności?
zazdrooszczę mój też niby jest romantyczny, świeczki, winko te sprawy ale chyba nie aż tak
Nie no sam z siebie, ale wiesz, zeby nie bylo tak cudownie, to nie zawsze taki jest. Czasem naprawde potrafi byc rasowym chamem, zreszta jak kazdy facet....

Cytat:
Dziękuję

No, i jestem weteranką wnoszenia wózków z cudzymi dziećmi do autobusów jak kobieta z wózkiem do autobusu podchodzi, i nie jest to niskopodłogowy, to panowie nagle znikają albo udają, że nie widzą

I raz nawet pomagałam niewidomej babuni zakupy robić i do domu odprowadzałam kurde, jestem społecznikiem małym, kiedyś chciałam w hospicjum wolontariuszem być, ale to chyba nie na moje nerwy Tż by mnie w życiu nie puścił, wie jak przeżywam wszystko i biorę do siebie :/

Miałam się uczyć!

Kochana, Ty powinnas miec nick Aniolek a nie szatanica
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 00:12   #1657
jagaaaaa
Wtajemniczenie

ciekawa jestem co tam u Mandy
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 00:12   #1658
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
To trochę nielogiczne, bo zerwać kontaktu nie chcesz, ale kontakt z nim jest męczący, bo nie możesz o nim zapomnieć i iść do przodu. Nie każdy potrafi z eks partnerem przejść na neutralny grunt, a udawanie, że posiadło się tę umiejętność zakrawa na masochizm. Wiadomo, byliście razem długo, szkoda tak nagle się od siebie odciąć, ale czasami to jedyne wyjście.

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

I wlasnie o to chodzi ze my nie umiemy tak. Najdluzej nie utrzymywalismy kontaktu pol roku. Ja w tym czasie mialam kogos wiec jakos to bylo. Potem wyslal mi smsa na imieniny i jakos sie potoczylo i wrocilismy do siebie.Ostatnie rozstanie podobnie. Nie rozmawialismy 3 miesiace, myslalam ze to juz taki koniec na amen, ale mamy wspolnych znajomych i przypadkiem znalezlismy sie na tej samej imprezie. Tanczylismy razem potem znowu kontakt wrocil. Z tym ze teraz od razu powiedzialam ze nie bedziemy ze soba.
Dziwne, ale chce z nim byc tylko wiem ze bede cierpiala bo on sie nie zmieni, ale kontaktu urwac nie umiem. Latwiej by mi bylo gdybym wiedziala ze on ma kogos, ze sie zakochal, albo gdybym ja sie zakochala...

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 00:15   #1659
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cześc Piekne
Uff...co za mily dzien. TZ byl dzis tak kochany, jak juz dawno nie byl. Zabral mnie do kina na Avatar i... zakochalam sie w tym filmie! Fabula, efekty, pomysly, sceneria. Film idealny dla mnie, koniecznie musze to zobaczyc drugi raz, bylam nastawiona sceptycznie a teraz jestem totalnie rozemocjonowana. TZ pojechal, ja pocwiczylam i teraz biore sie za powtarzanie materialu na jutrzejszego gigantycznego kolosa z prawa konstytucyjnego. Jak nie zawale, to pojde do Czestochowy na kolanach. Jutro postaram sie was nadrobic, bo piszecie jak wariatki i jak kogos nie ma pol dnia to wypada z rytmu. Tymczasem, milej nocki i trzymajcie jutro za mnie kciukasy!
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 00:19   #1660
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Cześc Piekne
Uff...co za mily dzien. TZ byl dzis tak kochany, jak juz dawno nie byl. Zabral mnie do kina na Avatar i... zakochalam sie w tym filmie! Fabula, efekty, pomysly, sceneria. Film idealny dla mnie, koniecznie musze to zobaczyc drugi raz, bylam nastawiona sceptycznie a teraz jestem totalnie rozemocjonowana. TZ pojechal, ja pocwiczylam i teraz biore sie za powtarzanie materialu na jutrzejszego gigantycznego kolosa z prawa konstytucyjnego. Jak nie zawale, to pojde do Czestochowy na kolanach. Jutro postaram sie was nadrobic, bo piszecie jak wariatki i jak kogos nie ma pol dnia to wypada z rytmu. Tymczasem, milej nocki i trzymajcie jutro za mnie kciukasy!
Ooo moj TZ mnie chce zabrac na Avatara, ale ja nie chce isc... Naprawde taki fajny ten film?
Stary 2010-01-18, 00:23   #1661
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
To jest mniej więcej coś takiego
http://www.e-ozdoby.pl/uploads/200905031224500.0142_rade łko.JPG
I tą ostrą końcówką łapiesz skórkę i ciach przejeżdżasz od początku skórki do końca i bam skórki nie ma
Nie umiem inaczej wyjaśnić
Dziękuję za wyjaśnienie
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 00:25   #1662
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Ooo moj TZ mnie chce zabrac na Avatara, ale ja nie chce isc... Naprawde taki fajny ten film?
Nie wiem na 100% czy Tobie by sie spodobal, ale dla mnie bomba. Ja poszlam na niego tylko i wylacznie dlatego, ze TZ chcial. Sama nigdy bym na to nie chciala isc. A teraz...no po prostu mam bzika na punkcie tego filmu. Totalny odlot! Na imieniny w formie prezentu zażyczylam sobie drugi seans Avatara. Zreszta zobacz sobie oceny filmu, to chyba mowi samo za siebie. Warto isc chocby dlatego, ze jest to hmmm....."spektakularny" film, ktory juz ma szereg nominacji do Zlotych Globow, Oskarow itp. Piękna sceneria, masa kolorow i niesamowite żyjątka, romantyczna historia, walka o przetrwanie i napiecie
TZ i ja jestesmy zachwyceni. On znalazl cos dla siebie (strzelanka:P), a ja dla siebie (watek milosny).

Edytowane przez Red Lipstick
Czas edycji: 2010-01-18 o 00:27
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 00:25   #1663
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześc Piekne
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 00:41   #1664
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dziewczyny ze mną coś się dzieje, gdyby nie obfity okres jaki miałam ostatnio to bym pomyślała, ze jestem w ciąży dziś spałam przez cały dzień z małymi przerwami na przebudzenie się i sprawdzenie tel. ani nie jadłam ani nawet na siku nie byłam, do wieczora tak miałam, potem wstałam, zjadłam ect. na wizażu posiedziałam i zaś jestem tak śpiąca, że normalnie szok!! jakbym cały dzień nie spała wcale!!

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

I jeszcze na dodatek kusi mnie by do byłego obecnego wrócic

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
Nie wiem na 100% czy Tobie by sie spodobal, ale dla mnie bomba. Ja poszlam na niego tylko i wylacznie dlatego, ze TZ chcial. Sama nigdy bym na to nie chciala isc. A teraz...no po prostu mam bzika na punkcie tego filmu. Totalny odlot! Na imieniny w formie prezentu zażyczylam sobie drugi seans Avatara. Zreszta zobacz sobie oceny filmu, to chyba mowi samo za siebie. Warto isc chocby dlatego, ze jest to hmmm....."spektakularny" film, ktory juz ma szereg nominacji do Zlotych Globow, Oskarow itp. Piękna sceneria, masa kolorow i niesamowite żyjątka, romantyczna historia, walka o przetrwanie i napiecie
TZ i ja jestesmy zachwyceni. On znalazl cos dla siebie (strzelanka:P), a ja dla siebie (watek milosny).
Mam dobrą wiadomośc dla Ciebie - ma powstac 2 częśc
Stary 2010-01-18, 00:47   #1665
szatanica1989
Zakorzenienie

Trzymam kciuki za wszystkie Zazdrośnice, które jutro czeka jakieś wyzwanie

Ja się wykąpałam, Tż poszedł spać, pierwszy raz w Trn nocuję sama w naszym pokoju, napisałam Tżtowi, że się boję trochę, a on na to:

Nie bój się. Jak coś to dzwoń.

Skoro mam się nie bać to co to znaczy: "Jak coś"??

Skoro zdjęcie wybrane komisyjnie (2), wysyłam.

Teraz Wy trzymajcie kciuki za mnie, ale bardziej za egzamin w środę i koło tego samego dnia, i żebym we wtorek tą głupią ewolucję zaliczyła

Piszę.
Stary 2010-01-18, 00:50   #1666
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Trzymam kciuki za wszystkie Zazdrośnice, które jutro czeka jakieś wyzwanie

Ja się wykąpałam, Tż poszedł spać, pierwszy raz w Trn nocuję sama w naszym pokoju, napisałam Tżtowi, że się boję trochę, a on na to:

Nie bój się. Jak coś to dzwoń.

Skoro mam się nie bać to co to znaczy: "Jak coś"??

Skoro zdjęcie wybrane komisyjnie (2), wysyłam.

Teraz Wy trzymajcie kciuki za mnie, ale bardziej za egzamin w środę i koło tego samego dnia, i żebym we wtorek tą głupią ewolucję zaliczyła
Trzymam kciuki
Stary 2010-01-18, 00:52   #1667
szatanica1989
Zakorzenienie

Poszło. Nie ma odwrotu.
Pierwszy krok za mną, nawet jakbym na casting poszła, to jeszcze trzeba dalej przejść.
Przynajmniej będę dumna, że spróbowałam, że zrobiłam coś na przekór, i zbliżyłam do laptopa

Piszę.
Stary 2010-01-18, 00:55   #1668
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Poszło. Nie ma odwrotu.
Pierwszy krok za mną, nawet jakbym na casting poszła, to jeszcze trzeba dalej przejść.
Przynajmniej będę dumna, że spróbowałam, że zrobiłam coś na przekór, i zbliżyłam do laptopa
dokładnie tak
Stary 2010-01-18, 00:56   #1669
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:

A jak się przysłuży na włosach, to nie wywalać, bo na bolący żołądek można jeść ja sobie robię siemię jak mam jakieś problemy żołądkowe - dwie łyżki zalewam wrzątkiem, czekam aż wystygnie, i wszystko wżeram. Na trawienie pomaga

Cytat:
Świetny, daj się skusić

Ja właśnie wróciłam z Sherlocka Holmesa, też polecam (mrrr, Sherlock)
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 00:59   #1670
szatanica1989
Zakorzenienie

Zgadza się, siemię jest genialne na trawienie

No nic Zazdrośnice, idę spać, oczywiście telefon przy sobie, no bo "w razie czego dzwoń" wie, jak mnie uspokoić, kochany Tż

Dobranoc

Piszę.
Stary 2010-01-18, 01:01   #1671
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dobranoc
Stary 2010-01-18, 07:23   #1672
szatanica1989
Zakorzenienie

Co ja bym dała żeby teraz spać nienawidzę wstawać na 8.00 rano, jest ciemno i zimno

Ledwo głowę do poduszki przyłożyłam, a już rano, to nie fair a tak dobrze mi się spało, całe łóżko dla mnie :P

Miłego dnia Zazdrośnice

Piszę.
Stary 2010-01-18, 09:28   #1673
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Tak mam takie wrażenie. Strasznie mnie to irytuje. On wychodzi z założenia, że mimo związku każdy ma swoje życie i on nie lubi się nikomu tłumaczyć z tego co robi.
No dobrze rozumiem. Nie zabraniam mu mieć własnego życia. Tylko, że jest różnica jak w tym życiu w ogóle nie uwzględnia mnie.
Ja naprawdę nie wiem. Bywa czas, że interesuje się, mówi mi, że idzie tu i tu itd. Ale zdarzają się też takie sytuacje jak ta, że o niczym nie wiem.
Nie mam pojęcia jak to rozwiązać.
Powinnam mu coś powiedzieć? Tylko co i jak, żeby zrozumiał o co mi chodzi i nie odbierał tego znowu jako pretensji?

on powinien wiedziec ze zwiazek to dwoje ludzi. ze zwiazek to ograniczenia oraz wspolne plany. powinien wiedziec ze w zwiazku sa kompromisy wpolne zycie. on zachowuje sie jakby chcial zachowac wlasna odrebnosc. gdybyscie sie rozstali nie zauwazylby roznicy. nie brakowaloby mu rozmow, telefonow bo tego i tak nie ma! powiem Ci ze nie wiem czy chcialabym byc w takim zwiaku. czy to jest w ogole zwiazek? gdzie dwoje ludzi zyje nie razem ale obok (bardzo blisko) siebie? nie pisze= nie ma potrzeby kontaktu= nie interesuje go co u Ciebie. a skoro go nie interesuje to jak mu zalezy? przeciez zaangazowanie, to ze na kims nam zalezy wyrażamy czynami. dopytujemy jak leci, jak sie czuje, co u niego itd. zwykle zainteresowanie, ktore swiadczy o tym ze dana osoba jest dla nas wazna.

a on? mial zadzwonic nie zadzwonil. i czy w ogole interesowalo go to ze czekalas na ten telefon? czy o tym pamietal?

mial szkolenie nic nie powiedzial. uznal ze to nie twoja sprawa. a w zwiazku wszystkie sprawy powinny byc wazne. wspolne.

dziwne kosza. no ja bym nie dala rady. zastanow sie kto jest bardziej w ten zwiazek zaangazowany? czy czujesz ze jemu zalezy? a jesli tak to czym Ci to okazuje?

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 11:03   #1674
MadameButterfly6
BAN stały

hej kochane Jak Wam dzien mija? Ja sie douczam, bo o 15 mam kolokwium ze statystyki
A pozniej na poprawienie humoru jade sobie kupic do Manufaktury spodnice w Terranowie Jest taka sliczna... Ciekawe czy w ogole jeszcze bedzie kolo albo rozmiar...

A tak w ogole to wiecie co? Faceci sa dziwni...
Bylam ostatnio u kolezanki i po jakims czasie przyszedl jej znajomy, ktorego widzialam pierwszy raz na oczy. Posiedzialam moze jeszcze z 5 minut i wyszlam od niej. A ona na drugi dzien mi mowi, ze ten chlopak kazal sie mnie spytac czy bede z nim uprawiac seks... A jej drugi kolega, ktory widzial mnie z nia na przystanku chcial moj nr telefonu... A ona im na dodatek nie powiedziala, ze jestem zajeta.... Zabije ja kiedys Ale nie omieszkam przekazac tych nowosci mojemu TZtowi... Moze wplynie to na niego jakos mobilizujaco i zacznie sie troche bardziej o mnie starac. Chociaz, jak jest dobrze to sie stara, tylko sie chyba przyzwyczail, ze nigdy od niego nie odejde... Musze to zmienic, tylko jak ?

Edytowane przez MadameButterfly6
Czas edycji: 2010-01-18 o 11:07
Stary 2010-01-18, 11:08   #1675
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajny, fajny Oglądałam kiedyś z TŻ, niestety tylko na kompie wiec i tak tych mega-efektów nie poczułam tak jak w kinie, ale i tak uwazam ze film super

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dziewczyny ze mną coś się dzieje, gdyby nie obfity okres jaki miałam ostatnio to bym pomyślała, ze jestem w ciąży dziś spałam przez cały dzień z małymi przerwami na przebudzenie się i sprawdzenie tel. ani nie jadłam ani nawet na siku nie byłam, do wieczora tak miałam, potem wstałam, zjadłam ect. na wizażu posiedziałam i zaś jestem tak śpiąca, że normalnie szok!! jakbym cały dzień nie spała wcale!!
Ja też wczoraj cały dzień spędziłam w łózku, dzień paszteta był

Cytat:
Co ja bym dała żeby teraz spać nienawidzę wstawać na 8.00 rano, jest ciemno i zimno

Ledwo głowę do poduszki przyłożyłam, a już rano, to nie fair a tak dobrze mi się spało, całe łóżko dla mnie :P

Miłego dnia Zazdrośnice
Na pocieszenie dodam że ja codziennie o 6 sie zrywam I tak strasznie sie ociągam... tak mi ciężko, własnie wszystko przez to ze jeszce ciemno za oknem. W lecie jakoś lepiej nawet o tej 6 wstać.

W zimie słońce zdecydowanie powinno pojawiać się wcześniej i samo nas budzić ha!

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 11:32   #1676
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
hej kochane Jak Wam dzien mija? Ja sie douczam, bo o 15 mam kolokwium ze statystyki
A pozniej na poprawienie humoru jade sobie kupic do Manufaktury spodnice w Terranowie Jest taka sliczna... Ciekawe czy w ogole jeszcze bedzie kolo albo rozmiar...

A tak w ogole to wiecie co? Faceci sa dziwni...
Bylam ostatnio u kolezanki i po jakims czasie przyszedl jej znajomy, ktorego widzialam pierwszy raz na oczy. Posiedzialam moze jeszcze z 5 minut i wyszlam od niej. A ona na drugi dzien mi mowi, ze ten chlopak kazal sie mnie spytac czy bede z nim uprawiac seks... A jej drugi kolega, ktory widzial mnie z nia na przystanku chcial moj nr telefonu... A ona im na dodatek nie powiedziala, ze jestem zajeta.... Zabije ja kiedys Ale nie omieszkam przekazac tych nowosci mojemu TZtowi... Moze wplynie to na niego jakos mobilizujaco i zacznie sie troche bardziej o mnie starac. Chociaz, jak jest dobrze to sie stara, tylko sie chyba przyzwyczail, ze nigdy od niego nie odejde... Musze to zmienic, tylko jak ?
Jak na razie przeglądałam płytki z filmami i je opisywałam, popatrzyłam też co kiedy mniej więcej zdaje i pomału zabieram się za naukę ale niezbyt mi się chce Też ostatnio miałam taki przypadek - kolega z którym mam bardzo słaby kontakt i to jeszcze kontakt przez naszą klasę teraz napisał mi, że wg niego coś zaczyna wiecej do mnie czuć

Cytat:
Napisane przez m a d e i r a Pokaż wiadomość
Ja też wczoraj cały dzień spędziłam w łózku, dzień paszteta był
chyba tak ale lubie takie dnie więc niech żyje Dzień Paszteta

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Ciekawe co się dzieje u Mandy...dawno jej już tu nie było....
Stary 2010-01-18, 11:44   #1677
asia1010
Zadomowienie

Czesc
asia1010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 11:52   #1678
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
2!

Jutro rano zajrzę do sklepu z biżuterią u mnie .
Orientacyjnie wiem, że będzie to 8 chyba
Niech go już robi na zamówienie, bo nie wiem czy gdzieś znajdzie ot tak.

Brawo!
wiesz co mój TŻ zrobił jak chciał mi pierścionek kupić?
podpuścił moją przyjaciółkę żeby mi kazała zmierzyć palca i według jakiejś tabeli doszli do wniosku że mam rozmiar 11.
TŻ poszedł, kupił 11 (przynajmniej tak myślał), wręcza mi taki dumny, a tu się okazuje, że pani mu dała rozmiar 13. on taki spanikowany.
ale wiecie co? okazało się, że pasował idealnie!

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
To jest na historię Wlk. Brytanii, uczymy się też ewolucji języka, wiedzy o języku, wiedzy o kulturze, metafory koneptualnej, mamy literaturę amerykańską, gramatykę, pisanie, konwersacje, fonetykę, fakultet, monografy... Kilka jeszcze

Na historię na egzamin muszę opracować 9 pytań, z czego na egzaminie będzie 5, może 6, a odpowiedzieć trzeba na cztery.
Nie lubię historii

A jak Ci idzie nauka w USA? Ciężko jest?

Zawsze mnie ciekawiło czy w Stanach naprawdę w szkołach są takie np. typowe cheerleaderki głupiutkie blondyneczki i kolesie napakowani z drużyny

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Nie zwracaj uwagi :tuli:
ja lubię bardzo
i nie marudź, na sobotę muszę się nauczyć 280 stron podręcznika NA PAMIĘĆ, jak wiersza. tzn. w zasadzie to powtórzyć, bo uczyłam się cały semestr, ale i tak jest ciężko, dużo łaciny.

dziś o 15.30 mam kolejny egzamin, z informatyki. trzymajcie kciuki

przetrwać ten tydzień i będzie trochę wolnego. najlepsze, że mój TŻ nawet terminów egzaminów jeszcze nie ma. jak mu się zacznie sesja na dobre to mi się skończy. ech, mam nadzieję, że jakoś nie odbije się to wszystko na naszych relacjach, bo oboje chodzimy zdołowani i tylko się pocieszamy nawzajem.
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 11:58   #1679
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Moje Piękne Panie
NIE NADĄŻAM ZA WAMI!

U mnie dobrze w sumie

wczorajszy dzień spędziłam z TŻtem, mieliśmy iść na narty, ale osoby sie wykruszyły, więc sami nie chcieliśmy, tym bardziej, że on umie śmigać, a ja jestem łamaga w tej sprawie

poszłam z nim na jego mecz, co prawda nie chciał iść, powiedział, że zostaniemy w domu, ale zmusiłam go i chyba się cieszył mimo to myslałam, że zapuszczę tam korzenie, ale wytrzymałam heh

połaziłam po wyprzedażach ale nic nie kupiłam, może dlatego że w pośpiechu eh

jego rodzice sie do mnie nie odzywali nie wiem sama dlaczego, ani be, ani me, ani pocałuj się w dupę, źle się tam czułam, jak mnie odwoził na PKS powiedziałam mu o tym, popłakałam sie, że nic złego nie zrobiłam, było mi przykro, ja chcę dobrze, chce spędzać u niego czas, ale ostatecznie powiedziałam mu, że nie chce do niego przyjeżdżać... Przepraszał mnie za nich, powiedziałam, że ma przestać, bo to nie jego wina! Mogliby być źli czy coś, jeśli bywałabym u nich często, za często, a jak ja tam jestem raz w miesiącu to to jest święto, serio...

ah, no i tak to sie u mnie dzieje, troche ochłonęłam z emocji które mną miotały, już jest lepiej

miłego dnia Kochane!
przepraszam, że nie doradzam i nic, ale za dużo jak dla mnie, by nadrobić!

Wymiana

Edytowane przez gwiazdeczka172
Czas edycji: 2010-01-18 o 11:59
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 11:59   #1680
malinka112
Przyczajenie

Witam !
Czytuję ten wątek już od II części, ale brak mi odwagi żeby coś naskrobać... więc pytam czy mogę bo wątek dla mnie jak znalazł..

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości