|
|
#1651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Jedyne co chce osiagnac w przyszlosci to chce byc szczesliwa. Najbardziej boli mnie to ze ten facet ciagnie sie za mna juz od praktycznie 4 lat....3 lata bylismy ze soba. I wiem ze on tez o mnie mysli, tylko ze zdaje sobie sprawe z tego ze nie mozemy byc razem. Poza tym ostatnio powiedzialam mu ze nie mozemy byc ze soba, ze mozemy jedynie utrzymywac zwykly kontakt. Wiec pewnie posluchal sie mnie. Z tym ze nie wiem czy lepiej calkowicie zerwac kontakt i sie meczyc czy utrzymywac ten kontakt i tez sie meczyc... masakra jakas.
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, i jestem weteranką wnoszenia wózków z cudzymi dziećmi do autobusów ![]() I raz nawet pomagałam niewidomej babuni zakupy robić i do domu odprowadzałam Miałam się uczyć!
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- W sklepach zielarskich, z ekologiczną żywnością, w niektórych aptekach spokojnie są, ja kupiłam w aptece akurat. Ważne, żeby to były nasiona, bo mielonego nie przecedzisz i ciężko będzie usunąć resztki włókien z włosów. Siemię jest tanie, ja płaciłam 3 zł z kawałkiem za solidną torebkę.
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1656 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kochana, Ty powinnas miec nick Aniolek a nie szatanica
|
||
|
|
|
|
#1657 |
|
Wtajemniczenie
|
ciekawa jestem co tam u Mandy
|
|
|
|
|
#1658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziwne, ale chce z nim byc tylko wiem ze bede cierpiala bo on sie nie zmieni, ale kontaktu urwac nie umiem. Latwiej by mi bylo gdybym wiedziala ze on ma kogos, ze sie zakochal, albo gdybym ja sie zakochala...
|
|
|
|
#1659 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc Piekne
![]() Uff...co za mily dzien . TZ byl dzis tak kochany, jak juz dawno nie byl . Film idealny dla mnie, koniecznie musze to zobaczyc drugi raz, bylam nastawiona sceptycznie a teraz jestem totalnie rozemocjonowana . Jutro postaram sie was nadrobic, bo piszecie jak wariatki i jak kogos nie ma pol dnia to wypada z rytmu . Tymczasem, milej nocki i trzymajcie jutro za mnie kciukasy!
|
|
|
|
|
#1660 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Sama nigdy bym na to nie chciala isc. A teraz...no po prostu mam bzika na punkcie tego filmu . Totalny odlot! Na imieniny w formie prezentu zażyczylam sobie drugi seans Avatara![]() TZ i ja jestesmy zachwyceni. On znalazl cos dla siebie (strzelanka:P), a ja dla siebie (watek milosny). Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-01-18 o 00:27 |
|
|
|
|
|
#1663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ze mną coś się dzieje, gdyby nie obfity okres jaki miałam ostatnio to bym pomyślała, ze jestem w ciąży
dziś spałam przez cały dzień z małymi przerwami na przebudzenie się i sprawdzenie tel. ani nie jadłam ani nawet na siku nie byłam, do wieczora tak miałam, potem wstałam, zjadłam ect. na wizażu posiedziałam i zaś jestem tak śpiąca, że normalnie szok!! jakbym cały dzień nie spała wcale!!---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- I jeszcze na dodatek kusi mnie by do byłego obecnego wrócic ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wszystkie Zazdrośnice, które jutro czeka jakieś wyzwanie
![]() Ja się wykąpałam, Tż poszedł spać, pierwszy raz w Trn nocuję sama w naszym pokoju, napisałam Tżtowi, że się boję trochę, a on na to: Nie bój się. Jak coś to dzwoń. Skoro mam się nie bać to co to znaczy: "Jak coś"?? ![]() Skoro zdjęcie wybrane komisyjnie (2), wysyłam. Teraz Wy trzymajcie kciuki za mnie, ale bardziej za egzamin w środę i koło tego samego dnia, i żebym we wtorek tą głupią ewolucję zaliczyła
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
Poszło. Nie ma odwrotu.
Pierwszy krok za mną, nawet jakbym na casting poszła, to jeszcze trzeba dalej przejść. Przynajmniej będę dumna, że spróbowałam, że zrobiłam coś na przekór, i zbliżyłam do laptopa
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1669 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
ja sobie robię siemię jak mam jakieś problemy żołądkowe - dwie łyżki zalewam wrzątkiem, czekam aż wystygnie, i wszystko wżeram. Na trawienie pomaga Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam z Sherlocka Holmesa, też polecam (mrrr, Sherlock)
|
||
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadza się, siemię jest genialne na trawienie
No nic Zazdrośnice, idę spać, oczywiście telefon przy sobie, no bo "w razie czego dzwoń" wie, jak mnie uspokoić, kochany Tż ![]() Dobranoc
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Co ja bym dała żeby teraz spać
nienawidzę wstawać na 8.00 rano, jest ciemno i zimno ![]() Ledwo głowę do poduszki przyłożyłam, a już rano, to nie fair a tak dobrze mi się spało, całe łóżko dla mnie :PMiłego dnia Zazdrośnice
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on powinien wiedziec ze zwiazek to dwoje ludzi. ze zwiazek to ograniczenia oraz wspolne plany. powinien wiedziec ze w zwiazku sa kompromisy wpolne zycie. on zachowuje sie jakby chcial zachowac wlasna odrebnosc. gdybyscie sie rozstali nie zauwazylby roznicy. nie brakowaloby mu rozmow, telefonow bo tego i tak nie ma! powiem Ci ze nie wiem czy chcialabym byc w takim zwiaku. czy to jest w ogole zwiazek? gdzie dwoje ludzi zyje nie razem ale obok (bardzo blisko) siebie? nie pisze= nie ma potrzeby kontaktu= nie interesuje go co u Ciebie. a skoro go nie interesuje to jak mu zalezy? przeciez zaangazowanie, to ze na kims nam zalezy wyrażamy czynami. dopytujemy jak leci, jak sie czuje, co u niego itd. zwykle zainteresowanie, ktore swiadczy o tym ze dana osoba jest dla nas wazna. a on? mial zadzwonic nie zadzwonil. i czy w ogole interesowalo go to ze czekalas na ten telefon? czy o tym pamietal? mial szkolenie nic nie powiedzial. uznal ze to nie twoja sprawa. a w zwiazku wszystkie sprawy powinny byc wazne. wspolne. dziwne kosza. no ja bym nie dala rady. zastanow sie kto jest bardziej w ten zwiazek zaangazowany? czy czujesz ze jemu zalezy? a jesli tak to czym Ci to okazuje?
|
|
|
#1674 |
|
BAN stały
|
hej kochane
Jak Wam dzien mija? Ja sie douczam, bo o 15 mam kolokwium ze statystyki ![]() A pozniej na poprawienie humoru jade sobie kupic do Manufaktury spodnice w Terranowie Jest taka sliczna... Ciekawe czy w ogole jeszcze bedzie kolo albo rozmiar... ![]() A tak w ogole to wiecie co? Faceci sa dziwni... Bylam ostatnio u kolezanki i po jakims czasie przyszedl jej znajomy, ktorego widzialam pierwszy raz na oczy. Posiedzialam moze jeszcze z 5 minut i wyszlam od niej. A ona na drugi dzien mi mowi, ze ten chlopak kazal sie mnie spytac czy bede z nim uprawiac seks... Zabije ja kiedys Ale nie omieszkam przekazac tych nowosci mojemu TZtowi... Moze wplynie to na niego jakos mobilizujaco i zacznie sie troche bardziej o mnie starac. Chociaz, jak jest dobrze to sie stara, tylko sie chyba przyzwyczail, ze nigdy od niego nie odejde... Musze to zmienic, tylko jak ?
Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2010-01-18 o 11:07 |
|
|
|
|
#1675 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W zimie słońce zdecydowanie powinno pojawiać się wcześniej i samo nas budzić ha!
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|||
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niezbyt mi się chce Też ostatnio miałam taki przypadek - kolega z którym mam bardzo słaby kontakt i to jeszcze kontakt przez naszą klasę teraz napisał mi, że wg niego coś zaczyna wiecej do mnie czuć ![]() chyba tak ale lubie takie dnie więc niech żyje Dzień Paszteta ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Ciekawe co się dzieje u Mandy...dawno jej już tu nie było.... |
|
|
|
|
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
|
|
|
|
|
#1678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podpuścił moją przyjaciółkę żeby mi kazała zmierzyć palca i według jakiejś tabeli doszli do wniosku że mam rozmiar 11. TŻ poszedł, kupił 11 (przynajmniej tak myślał), wręcza mi taki dumny, a tu się okazuje, że pani mu dała rozmiar 13. on taki spanikowany. ale wiecie co? okazało się, że pasował idealnie! ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() i nie marudź, na sobotę muszę się nauczyć 280 stron podręcznika NA PAMIĘĆ, jak wiersza. tzn. w zasadzie to powtórzyć, bo uczyłam się cały semestr, ale i tak jest ciężko, dużo łaciny. dziś o 15.30 mam kolejny egzamin, z informatyki. trzymajcie kciuki ![]() przetrwać ten tydzień i będzie trochę wolnego. najlepsze, że mój TŻ nawet terminów egzaminów jeszcze nie ma. jak mu się zacznie sesja na dobre to mi się skończy. ech, mam nadzieję, że jakoś nie odbije się to wszystko na naszych relacjach, bo oboje chodzimy zdołowani i tylko się pocieszamy nawzajem. |
||
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Moje Piękne Panie
![]() NIE NADĄŻAM ZA WAMI! U mnie dobrze w sumie wczorajszy dzień spędziłam z TŻtem, mieliśmy iść na narty, ale osoby sie wykruszyły, więc sami nie chcieliśmy, tym bardziej, że on umie śmigać, a ja jestem łamaga w tej sprawie poszłam z nim na jego mecz, co prawda nie chciał iść, powiedział, że zostaniemy w domu, ale zmusiłam go i chyba się cieszył mimo to myslałam, że zapuszczę tam korzenie, ale wytrzymałam heh połaziłam po wyprzedażach ale nic nie kupiłam, może dlatego że w pośpiechu eh jego rodzice sie do mnie nie odzywali nie wiem sama dlaczego, ani be, ani me, ani pocałuj się w dupę, źle się tam czułam, jak mnie odwoził na PKS powiedziałam mu o tym, popłakałam sie, że nic złego nie zrobiłam, było mi przykro, ja chcę dobrze, chce spędzać u niego czas, ale ostatecznie powiedziałam mu, że nie chce do niego przyjeżdżać... Przepraszał mnie za nich, powiedziałam, że ma przestać, bo to nie jego wina! Mogliby być źli czy coś, jeśli bywałabym u nich często, za często, a jak ja tam jestem raz w miesiącu to to jest święto, serio...ah, no i tak to sie u mnie dzieje, troche ochłonęłam z emocji które mną miotały, już jest lepiej miłego dnia Kochane! przepraszam, że nie doradzam i nic, ale za dużo jak dla mnie, by nadrobić!
Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2010-01-18 o 11:59 |
|
|
|
|
#1680 |
|
Przyczajenie
|
Witam !
![]() Czytuję ten wątek już od II części, ale brak mi odwagi żeby coś naskrobać... więc pytam czy mogę bo wątek dla mnie jak znalazł..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg 

oby wiecej takich jak ty

potem studzisz, dodajesz całe jajko, sok z cytryny (nie polecam na ciemne włosy bo rozjaśnia ponoć), mieszasz, na włosy (nakładam na suche), pod folię, ręcznik i siedzisz

. Jutro postaram sie was nadrobic, bo piszecie jak wariatki i jak kogos nie ma pol dnia to wypada z rytmu
. Tymczasem, milej nocki i trzymajcie jutro za mnie kciukasy!

nienawidzę wstawać na 8.00 rano, jest ciemno i zimno