|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
no i nie zdążyłam ![]() z moich piersi nie wyciekło NIC NIGDY, nawet kiedy bardzo chciałam ![]() Dzień dobry ![]() wpadałam rano tylko podpatrzeć i zebrałam się do kościoła, teraz TŻ z mała na spacerze to szybko nadrobię bo obiad trzeba szykować... Czekoladko, cieszę się że masz już zmartwienie z głowy Nie mam czasu wrócić a ktoś pytał o sukienkę (Wredna Afrodyta? Elleri?) jeżeli chodziło o tą, która ja wczoraj pokazywałam to proszę: http://moda.allegro.pl/item883813950...2.html#ga llery Mała wczoraj spisała się na medal pogadała z gośćmi i po 18 tej poszła grzecznie spać w drugim pokoju ![]()
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-01-17 o 12:02 |
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
Cytat:
![]() Prawdziwa dusza towarzystwa. Wie kiedy i jak się zachować Katarzynko a próbowałaś turbo? Czy jesteś cały czas na ONZ? Może spróbuj zrobić dzień przerwy między kolejnymi turami? Ja wybrałam turbo, bo więcej jest rzeczy do wyboru do jedzenia, a jedzenie co dwie godziny jest całkiem fajne Właśnie zjadłam kurczaka z jajkiem, wcześniej sałatkę z pomidora, rzodkiewki no i sałaty, a rano pomarańczę i pół jabłka.Przypomniało mi się, że jeszcze mam pytanie. Czy będąc na ONZ lub turbo normalnie doprawiacie swoje posiłki? Używacie soli, pieprzu i innych przypraw? Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2010-01-17 o 12:08 |
|
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przestalam karmic jakis msc temu i mi nic nie leci raz zauwazylam malutenka plamke mokra i koniec |
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
mala pojedzona wiec zbieramy sie zaraz
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie doprawiam ale delikatnie, tylko do przelamania smaku
dzis dzien spiocha, mala spi od 10 ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- przestudiuje ta turbo, ale tej dam szanse do konca serii
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3516 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
nienawidze mojego TZ jest glupim dupkiem siedze i rycze od rana nie mam sily nawet nie chce mi sie pisac eh nawet nie mam juz ochoty nigdzie wychodzic moze odezwe sie pozniej pa
|
|
#3517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Svinecko, cokolwiek byśmy nie napisały to i tak pewnie w tym momencie niewiele pomoże, każda z nas wie że czasem jest naprawdę trudno...Ja napiszę tylko że jesteśmy z Tobą,, mam nadzieję, ze ten kryzys minie jak najszybciej a jezeli tylko będziesz potrzebowała się wyżalić to my tu po to jestesmy... Nie zasługujesz na takie traktowanie...ehh
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
probowaliscie porozmawiac i jeszcze bardziej sie popsuło?
odezwij sie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() widze ze temat tztów na tapecie, ja sie wczoraj ze swoim tez pożarłam, młotek jeden dzisiaj chodzi od rana i przeprasza, jak ja tego nie cierpie ![]() Svinecko, porozmawiajcie jak oboje ochłoniecie bo w emocjach człowiek czesto palnie coś czego nie chce Czeko ciesze sie, ze @ przyszło własnie zrobiłam sobie krem brokułowy nawet tz je
|
#3520 |
|
Zadomowienie
|
Cześc Laseczki
![]() U nas ok nie mam czasu pisać bo nauka. Anulka własnie nie o tą mo chodziło , ktos jeszcze umiescil link d takiej aukcji ale kto ehhh Svinecko Twój gnom to juz na prawdę przegina wrrr
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj tutaj pustki. Hop hop jest tam kto?????
Właśnie zajadam się sałatką z warzyw , ale nęci mnie zapach gołąbków które przywiozła teściowa. Ale mam na nie sposób Zaraz je zawinę w folijkę, wsadzę do zamrażalnika i zjem je jak mi się dietka skończy ![]() Kinga szaleje z tatem na łóżku. Od kiedy zaczęła przewracać się z pleców na brzuch, leżenie na brzuchu jest jej ulubioną pozycją, nawet wtedy gdy jest najedzona na maksa, a wtedy bardzo blisko do No i teraz walczą |
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja wam chcialam wrzucic filmik
i na wrzucie spedzilam ponad 2h bo wciaz sie cos dzialo.To ladowalo,to przetwarzalo i tylko dochodzilam i sprawdzalam a na koncu sie wkurzylam Moze mailem puszcze i chetna mama go wstawi? chyba pojde niebawem do lozka, bo rozklada mnie cos, krzyze bola... nad mala psikalam i pociagalam nosem caly dzien, wiec na efekty tylko czekac ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
ty jestes na turbo tzn ze przerwe kiedy mozesz sobie zrobic? dziewczyny na tamtym watku poradzily mi zrobic przerwe 1lub 3 dni, ale na dobra sprawe nie ma takiej rzeczy na ktora mam apetyt a to co jem to mi brzydnie Moze przez ten katar, smak cienki wech mizerny
|
|
|
|
#3523 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluje takiej grzecznej coreczki ![]() Svinecko wspolczuje Mam nadzieje, ze sie szybko pogodzicie ![]() Ja dzisiaj duzo nie napisze, bo mam jakiegos dola. Doslownie rycze od rana. Nie wiem, czy to nadal mi tak hormony pociazowe buzuja czy po prostu jestem zmeczona. Wszystko dzisiaj widze w czarnych barwach, a bycie daleko od rodziny i kraju wcale mi nie pomaga
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
ojej Tuli gdzie sie podzial twoj optymizm?
u mnie sypnelo snegiem az milo, ale nosa nie wynuzam mimo ze chetnie pomachalabym lopatka.Maz to zrobi jak wroci.Zastanie mnie w lozku i sie zdziwi na maxa co najgorsze nie mam zadnej ani vit c w domu
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zaczęłam wybierać między ONZ a Turbo to stwierdziłam, że ONZ jest dla mnie za mdłe (np. serek wiejski przejadł mi się tydzień temu i nie mogę na niego patrzeć, a mały wybór produktów jakoś jeszcze mniej mnie zachęcał) W Turbo mogę bardziej zaszaleć jedzeniowo. I póki jestem w domu z małą, a nie w pracy to posiłki co 2 godziny pasują mi jak najbardziej. Jak do tej pory nie doprawiałam żadnego posiłku , jedynie dzisiaj posoliłam sobie sałatkę, ale postanowiłam, że do końca diety jednak dociągnę bez soli) Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2010-01-17 o 18:26 |
|
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
jestem wykonczona tymi zakupami-leb mnie tak boli ze nawet tabletki nie pomogly ![]() ale ogolnie zakupy udane-kupilam Werci kurtke z polarku 6-9 mcy za pol ceny tak akurat do kwietnia pochodzi w niej, cieply sweterek, spodnie ocieplane polarkiem , 2 szt. body, pampki, chusteczki i zapas sloiczkow i nowy spiworek do spania tez za pol ceny 6-12mcy dalam jej dzis chrupka kukurydzianego-jaka miala radoche jak gryzla i jej chrupalo a teraz ide na film i drinka -moj brat do nas wpada ze swoja narzeczona(hihi az z pokoju przyjda) a tz piecze chleb pomidorowy z parmezanem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tez
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie oddalam
nawet nie jem 4 posilku tak mi zle bleee pa
|
|
|
#3528 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja uzywam huggies 4, a Pampers 5 lub nawet 5+
, wg mnie naprawde sa male i 4 nam przeciekaja, a 5 nie. Moze mam zwidy Cytat:
Cytat:
nie ![]() Cytat:
![]() U mnie turbo sie wyklucza, nie dam rady jesc co 2 godziny w pracy ONZ bardzo mi odpowiada, poza tym nie jadam wiesniaka jako bialka caly czas. Upieklam indyka, kurczaka, pokroilam, zrobilam salatke z majonezem ultra light (12 kalorii per lyzka), jem chuda szynke, mnostwo ryb, ktore uwielbiam, tunczyka itp. Z wegli jem siweze salatki, z gotowanych warzyw rowniez, owoce, no io chleb owsiany lub z otrebami . Jakos nie czuje, aby bylo monotonnie bardzo.ONZ odpowiada mi, chociaz tesknie bardoz za makaronem itp. Dzis moj 9 dzien i jutro bede miala dzien przerwy lub dwa. Nie wiem jeszcze. Mam jednak ochote na pierogi i odrobine granoli na sniadanie ![]() Cytat:
![]() Ech... mam nadzieje, ze humor jakos ci sie poprawi Cytat:
Polezakuj i wygrzej sie Cytat:
Sciskam i zycze zwyzki samopoczucia. Doskonale cie rozumiem, jak pdczuwa sie brak rodziny, gdy jest zle... Cytat:
---------------- Ja troche pospalam. Antonio byl dzisiaj niedobry i wymeczyl meza na maksa , teraz obydwoje ucinaja sobie popoludniowa drzemke / Maz jednak sie spisal, bo posprzatal mieszkanie i ugotowal obiad , a ja zaserwowalam mu mase komplementow z tej okazji ![]() Martwi sie, ze Antonio jest niedobry z jego powodu, musialam mu wytlumaczyc, ze ja tez miewam z nim takie dni. Nie chce, aby sie zniechecil, bo mamy tylko siebie i na siebie tylko mozemy liczyc. Przed nami jeszcze kapiel, mleko i mam nadzieje dobra noc
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-01-17 o 19:07 |
|||||||
|
|
|
#3529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze jutro wstaniesz w lepszym humorze wygadaj sie nam bedzie Ci lzej wierze ze ciezko z dala od rodziny... Cytat:
![]() tez mam znow chec na drinka ![]() podrzuc troche tego chlebka ![]() Cytat:
dla mezaspisal sie naprawde moj malz tez czesto mowi ze to jakas zmowa bo Zuzia przy mnie dobra, a jak z nim zostaje to dokazuje ![]() zycze dobrej nocki katarzynko zdrowka dla Ciebie ![]() jestem zmeczona i nic mi sie nie chce zaraz kapanie malej i chyba sie poloze jakbym nie zajrzala to dobrej nocki |
|||
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
mariolasl - no mnie tez sie nie widzi zoabcze co powie następnym razem jelsi znow bedzie sie darla to ja zmienie mam do tego prawo i dobrze znam rehabilitanta w sumie pracuje ze mna w innej przychodni !!
a twoj mąż spisal sie na 5 ! moj takze jak siedzi z mlodym pierze sprztata i prasuje ;] kochane stworzonko
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Svinecko bardzo mi przykro z powodu TŻ-ta Uważam, ze jestes wspaniałą dziewczyną, cudowna mamą i nie zasluguje na Siebie ten gnom Naprawde mi przykro, ze jestes ciagle przez niego smutna. Moj TŻ ostatnio tez sie popsuł. Całymi dniami nie ma go w domu - praca. Ok, rozumiem ze pracuje zarabia na rodzine ale jak juz wraca to naprawde niewiele mi pomaga. Przy dziecku wszystko robie sama, on chyba tylko 3 razy od urodzenia Kuby zmienił mu pampka. Ale nie bede smęcic bo jeszcze bardziej mi zle. Dzisiaj byli tescie, wizyta ok. ![]() Jutro ważenie dziewuszki. U mnie chyba waga niewiele drgneła cos tak czuje. Tez byłam dzisiaj na zakupach, głownie spozywka. Zrobilismy małemu zapas słoiczków. Kupiłam tez kaszke z Hippa mleczno-pszenną z truskawkami. Był taki zestaw- 2 kaszki + taka fajna ,metalowa puszka. Dzisiaj Kuba pokazał jak bardzo kocha i teskni za mamusia ![]() Pojechalismy z TŻ do sklepu a z małym została moja mama. Zawsze to ona z nim zostaje, takze Kuba zna ja bardzo dobrze. I jak wrocilismy to mama mowi, ze mały strasznie płakał jak wyszłam za drzwi. Nie mogła go uspokoic. Nic go nie interesowało, tylko ciagle popłakiwał. Jak tylko wrociłam usmiechnał sie i płacz ustał. Juz wiecej nie płakał. Mama mowi, ze widac było jak sie rozglada po mieszkaniu i mnie szuka. Kochany szkrabik I wczoraj, po raz pierwszy nieswiadomie powiedział mama-mama
^^^Moje skarby^^^ Jakub 20 czerwca 2009 r. Blanka 15 września 2011 r. Edytowane przez Cassandra 23 Czas edycji: 2010-01-17 o 20:38 |
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze niedzielny zastoj trwa
![]() Cass, sliczny avek O wazeniu niestety pamietam i pewnie ten fakt przemicze Jutro mam wolne i musze zrobic porzadek z ubraniami. Czesc pojdzie dla potrzebujacych, bo ciuchow, jak i wszystkiego, mam za duzo i sa prawie jak nowe. Nie wspominam nawet, ze wiekszosc nie pasuje juz grubasowi. Znowu dopada mnie zniechecenie, bo nie widze rezultatow diety, juz przez to kiedys przechodzilam i stwierdzam, ze ze mna jest stanowczo cos nie tak. Pewie to hormonalne, tylko nie wiem, jakie jeszcze badania mam zrobic?Oczywiscie bede kontynuowac, a po 2 miesiacach schudnawszy 2 kg nazre sie czekolady i stwierdze, ze mam wszystko w d. Wybaczcie, musialam sie wypisac ![]() Wlasnie oprozniam szafki z zapasami kosmetykow, zejdzie mi jeszcze kilka miesiecy , najszybciej zuzywam odzywki do wlosow i zele, peelingi pod prysznic, reszty mam o duzo za duzo.
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam bardzo wiele ubrań, w których nie chodzę, a tylko zabierają mi miejsce (którego mam i tak niewiele) z kosmetykami nie mam problemu - zużyję wszystko ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- jutro zakładam tą nieszczęsną spiralę i zaczynam sie denerwować - naczytałam się, ze się mdleje po zakładaniu itd... ---------- Svinecka, jak sytuacja z TZ - poprawiła się? masz lepszy humor niż rano? ja dziś rano byłam wściekła ... za całokształt mojego małża, ale potem pojechaliśmy do teściów i poszliśmy na sanki - humor mi się natychmiast poprawił - Tomasz zjechał z górki (razem z tatą ), ja też zjeżdżałam ![]() było fajnie
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za jutro, pacjentki mowily mi, ze to nie jest az tak bolesne, ale jak zwykle- to bardzo indywidualna sprawa... Ja tez zuzyje wszystkie kosmetyki , wszak maziam wszystko wszystkim, tylko dlaczego mam 15 zapasowych balsamow do ciala?
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jesteś niezła z tymi balsamami - ja mam tylko kilka balsamów i masełek ![]() dobranoc
|
|
|
#3536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to tez wstawal bez wiekszego problemu, no a w ogole do duzo ja, ja sama bo on w pracy wiec omiajala go kapiel, karmienie itp Zaganiam go rowno do pampersow obkichanych i zadnych sprzeciwow nie slysze. Czasem miga sie od podania jej zupki lyzeczka-bo nie je tak chcetnie jak deserku, ale rzucam krotko "rób co chcesz, dziecko ma nie byc glodne" U mnie drgneło, ale minimalnie.Moze zdązę jeszcze skoczyc na "dwójeczkę" nim wysle ci pw to lepsze osiągi będe miec ja czekam...narazie jakies niesmiale "mam" "meme" "mu" a mama nie Cytat:
Ja zdążyłam sobie wytlumaczyc ze nie widac rezultatow ale przeciez chce bez efektu jojo, wiec musi byc wolno. Czasu mam duzo, byle checi starczylo. Juz mam 7 z przodu Nie poddam i sie skoncze tą serie ONZ.Pięknie opisalas swoj jadlospis, ja niestety tak nie mam.Wiesniak, wiesniak, wiesniak, tunczyk,cyc. Lubie kurze piersi ale teraz mnie cofa jak rzuje kęsy...Bo nie ma panierki i tyle soli co zwykle, mieso jakies suche ble Nóżki kurczaka to lubie pieczone z piekarnika albo smazone w garnku z grubym dnem Zrobie sobie przerwe .Zastanowie sie nad turbo bo wybor zdecydowanie wiekszy, no i wlasciwie rozni sie tym i tym ze jest o 1 posilek wiecej- co nie jest mi za bardzo konieczne. Frida-dlaczego w grupach powtarzaja sie te same produkty to tak ma byc? Soki zakazane, a brali pod uwage taki z sokowirówki-bo takie napewno bede sobie robic-chocby z burka bo jest slodziutki i pyszny No i chleba nie ma w turbo, ale nad tym jeszcze pomysle... ![]() Cytat:
![]() A po spiralce nigdy nie bedzie mzozna juz miec dzieci?czy to przestazale juz? i po zdjeciu mozna miec? Ale sie wyspalam...jaaaa nic mnie nie boli krzyz ani miesnie maly stan podgoraczkowy mialam na grzejniku rozwiesilam mokry recznik zeby powietrze bylo wilgotne jestem jak nowonarodzona katar zgestnial wiec nie jest tak uciążliwy swym kapaniem Od wczoraj mala chwyta sama butle i pije.Znaczy udaje sie jak jest pelna, bo len nie przechyla i ssie powietrze Jakos tak wczoraj za kazdym razem zaczela ja chwytac, bo predzej to ja łapki kladlam jej na butle mowiac "ucz sie, musisz sama" Przez te cwiczenia dalam jej wczoraj wolna reke kombinowaniem i cala poszla do prania, musze wyprac tez hustawke bo zalana jest bobofrutem.Wszedzie takie kropki i plamki, bo butla przeciez lądowala smoczkiem w doł Wczoraj malo mam wpadlo,nie byl Svinecki, Eleeri i Miramej cos dlugo sie smuta, zastanawiam sie czy nie okazalo sie cos powaznego...Jak mi szkoda jej i Kubcia
|||
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie ! nadrobilam was hyhy ;] cos w wekendy nadal malo piszecie ;]
ja dzis sie wazylam i 75 na wadze hmm abylo mniej chyba przed okresem mi sie woda zbiera !
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#3538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co się dzieje z tymi tż-tami Trzeba ich przywołać do porząkdu![]() Gratulacje pierwszego słówka Cytat:
Katarzynko jednak coś drgnęło ![]() Ja lubię jeść produkty bez soli i panierek. Jak urodziłam Kingę to moim podstawowym daniem były ziemniaki w mundurkach i gotowany kurczak - oczywiście bez soli. W turbo jest jeden posiłek więcej, ale powinno się jeść trochę mniej. Bo zwiększa się częstotliwość posiłków. W grupie 4 powtarzają się wszystkie dotychczasowe grupy. Czemu tak jest? Też się nad tym zastanawiałam, ale nie mam pojęcia. Co do soków, chodziło im pewnie o soki sklepowe. Bo co za różnica czy zjesz buraka, czy wypijesz go w postaci soku? (Muszę przyznać , że niecierpię soku z buraków, bo jak byłam mała to musiałam pić dwa razy dziennie sok z buraków i do dziś mam uraz do nich) Moja dzisiejsza waga to 59,8 kg Jeszcze 1,8 kg ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- 5 dzień turbo przedemną Idę myć ząbki i biorę się za śniadanko Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2010-01-18 o 06:59 |
||
|
|
|
#3539 |
|
Wtajemniczenie
|
Frida, co z tą kawą?
![]() Tulipku, czasem są takie dni że niby wszystko w porządku a w środku źle i smutno mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej Svinecko, jak tam dziś samopoczucie? Cass, Kubuś rozkręcił się z gadaniem a martwiłaś się Dzień dobry Mała walczy na kocu z Kubusiem Puchatkiem, jest już cały mokry od śliny ![]() Weszłam już oczywiście na wagę z rana...no cóż, szału nie ma ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Byliśmy wczoraj z TŻ w kinie, przy okazji zerknęłam do sklepów i powiem wam ze rozczarowana jestem... Albo ja się zestarzałam, albo te ciuchy bez gustu i takie nijakie...przeceny to niby są a tak naprawdę nie ma...porazka
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też ostatnio się załamałam jak poszłam w sklepy. Bluzki w dotyku przypominające szmatki, spodnie same rurki, albo swetry na jedno kopyto. ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- A co to? Wszyscy śpią???? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nawet tz je
No i teraz walczą

Mam nadzieje, ze sie szybko pogodzicie 

Naprawde mi przykro, ze jestes ciagle przez niego smutna.
, najszybciej zuzywam odzywki do wlosow i zele, peelingi pod prysznic, reszty mam o duzo za duzo.