|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
gwiazdeczka172 co się dzieje??
![]() Im dłużej pisze z obecnym byłym, im więcej analizuje tym bardziej widzę jak do siebie nie pasowaliśmy np. dziś się okazało, że dla mnie ważne jest "byc" a nie "miec" i że kasa nie jest dla mnie najważniejsza a dla niego na odwrót, mało tego praktycznie usłyszałam ( a raczej przeczytałam), że mi w takim razie zabawa w głowie i że nie zamierzał i nie zamierza wydawac całej wypłaty na przyjemności a ja mu tylko m. in. o spacerze pisałam
|
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha E.J. jestes boska
![]() ja mam podobnie eh.. było minęło... ostatnio mu poleciałam taki tekst: ja- no i jak juz jakas wypatrzyles na komers? on - e nie... ja - a prosiłam żebyś nie zrywał ze mną to nie! facet jak dziecko zawsze nie słucha ![]() zatkało go nie odpisywał przez pół miesiąca ale z biegiem czasu stwierdzam że nie wróciłabym...
|
|
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już właśnie widze, że zawsze nas dużo dzieliło
|
|
|
|
|
|
#1714 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a nie przeszkadza Ci to że pali ? ![]() Ja to mojemu mówię żeby sobie zastawił taką bródkę czy coś to on że nie, nie i cały czas nie bo go to wtedy denerwuje szkoodaa Cytat:
to przynajmniej dobrze że tak piszecie ze sobą niż że tęsknicie i się wahacie czy może by sprobować jeszcze raz, nie? ![]() ale mi się wiesza komputer ![]()
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
dziewcyzny kupcie swoim maszynki elektryczne
one nie powoduja podrażnien nie trzeba do nich zadnych srodkow a skora delikatna idealna ![]() a fajki tez by mnie denerwowaly bleeee jestem okropnym przeciwnikiem na szczecie tż tez. nigdy nie palil i nie ma zamiaru w koncu sportowiec;p
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
WITAJCIE.
bylam na rozmowie, paznokcie zrobilam, nie jestem zadowolona. zadzwoni do mnie czy dostalam prace w polowie lutego. mi sie nie podobalo. trzeslam sie z nerwow.poza tym TZ od wczoraj nie napisal. ja mu dzis puszcze focha i ani NIE ODBIERAM I NIE ODPISUJE
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
zmiana ;] to do KOszki byloa nie do Ciebie ;] juz mi sie mylicie wszystkie
![]() dla pocieszenia napisze ze wyslalam dzis tż 3 smsy a on mi.......zerooooo ![]() jest w robocie wiec mam nadzieje ze odezwie sie jak wroci ![]() jakos mnie to nie wkurza wiem...ze gdy tz nie pisze to faktycznie musi byc zajety.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-18 o 15:29 |
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczęta
mam nadzieje ze o mnie nie zapomniałyście. Nadrobię Was na pewno. Nie miałam 4 dni internetu, myślałam, że oszaleję . Brakowało mi Was Kochane
|
|
#1720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie długo każe ci czekac Może i dobrze, może takie niepisanie nim wstrząśnie ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
mandy ojejjj wspolczucia
![]() Hehh moj to mi raz pozwolil, zebym go ogolia, ale tylko jedna strone zdarzylam mu zgolic, bo przy drugiej to juz sie biedaczek tak przestaszyl, ze go tam poderzne czy cos i juz sam reszte dokonczyl
|
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko napisałam prawie powieść, a nikt nie zareagował ale wiem wiem jak to jest i wcale się nie gniewam ![]() hm no tak, każdy ma inne priorytety... |
|
|
|
|
|
#1724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od nowego roku postanowił rzucić, ale chyba tak sobie mu idzie, może trochę mniej pali, tylko popala... i w sumie nie wiem jaka metoda byłaby lepsza, powolne rzucanie z popalaniem, czy rach ciach szybko i w ogóle... mam nadzieję, że rzuci całkiem ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Ex napisal "nie mozesz tak po prostu przestac ze mną pisac"
mam się zacząć bać?
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mają dziwne zachowania, takie jak np. wczoraj ![]() byłam w sumie gościem, więc mogli chociaż zapytać co słychać, co nowego... tak ja uważam ![]() a tak to była sztywna atmosfera, niemiło, niepotrzebnie biorę to tak do siebie, nie chcę tam jeździć, będę tam tylko, jak TŻ będzie sam w domu
|
|
|
|
|
|
#1728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm, może rzeczywiście spróbujemy z tymi tabletami... ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
pfffff |
||
|
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze sobą gadali normalnie, do TŻ też coś tam mówiła, dzwoniła czy dojechaliśmy. a do mnie zero. ale teraz to zlewam, wczoraj było mi przykro.---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
będę musiałą mu chyba kupić, bo to leń jest i do apteki nie pójdzie
|
||
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
myslisz ze moze posunac sie dalej?
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Wg mnie nie, to jest typ który tylko dużo potrafi gadac i myśli że gadaniem, straszeniem dużo zyska. |
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
uff to dobrze.
ie chcialabym zeby doszlo do jakichs rekoczynow, spotkan itp.
|
|
#1735 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Od wczoraj nie pisał? też bym się zezłościła, bez przesadyKochana możesz tak poprostu przestać z nim pisać i Ty o tym wiesz, nie on decyduje o tym z kim będziesz pisać i rozmawiać tylko Ty sama ![]() Cytat:
co tam u Ciebie? Cytat:
pamiętam że ona w ogóle nie wierzy w Tż, wszystko źle niby on robi itd. ?No ale wiesz to może nie dlatego że Cię nie lubią tylko jak rzadko się widujecie a oni może nie są rozgadani czy otwarci to o czym mielibyście rozmawiać nie?
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
hej, a Ty mu odpisujesz coś?
dlaczego nie weźmiesz i mu nie napiszesz, że go nienawidzisz i ma się od Ciebie od*******ić brzydko mówiąc? może z nim trzeba tak ostro? ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
a niech się cmokną, nie będę sobie psuła nerwów z ich powodu ![]() a jak u Ciebie? przyznaję, że nie doczytałam... wygońcie mnie do notatek ![]() |
|
|
|
|
|
#1738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie.. ? więc z tż dobrze, wczoraj rozmawiało nam się jak nigdy, itd. fajny wieczorek spędziliśmy , dzisiaj podobno znowu coś do niego zagadywała ale robił tak żeby dała mu spokój bo wie że już jej nie lubię.. mój kochannyy.. ![]() ![]() ![]() ciekawe co będzie jak do niego napiszę..
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
ale zawsze bylam na jego zawołanie i on nie moze sobie chyba poradzic z tym ze tym razem ja dalam mu kosza.
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- ja do niego juz dawno nic nie pisze. a on ciagle minki i jakies teksty zebym odpisala. ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- daje wlasnie ogloszenie na necie o paznokciach zelowych moze co dorobie
|
|
#1740 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczynu za odzew
![]() Cytat:
Cytat:
Na poczatku strasznie na niego nakrzyczalam, powiedzialam, ze jest namolny, a ja nie lubie takich natretnych typow - wkurzony odszedl. Potem, po miesiecu, spotkalismy sie na kolejnej imprezie - wtedy juz wydawal mi sie calkiem inny Znal tylko moje imie i kierunek, jaki studiuje, a jakos znalazl mnie na nk I tak sie zaczelo ![]() Cytat:
![]() Wpadlam tylko na chwilke, wieczorem Was nadrobie, bo teraz czas zakopac sie w stosie ksiazek... |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.

np. dziś się okazało, że dla mnie ważne jest "byc" a nie "miec" i że kasa nie jest dla mnie najważniejsza a dla niego na odwrót, mało tego praktycznie usłyszałam ( a raczej przeczytałam), że mi w takim razie zabawa w głowie
i że nie zamierzał i nie zamierza wydawac całej wypłaty na przyjemności a ja mu tylko m. in. o spacerze pisałam 

eh.. było minęło... ostatnio mu poleciałam taki tekst:
ale z biegiem czasu stwierdzam że nie wróciłabym...

trzeslam sie z nerwow.
21. 04.2014 

mam nadzieje ze o mnie nie zapomniałyście.