Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 16:34   #1741
Myszunia19
Zakorzenienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

ale mnie zdenerwowano. dzownie w sprawie pracy a baba mi mowi ze jak ja jestem na drugim roku to ja niewiele umiem!
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 16:35   #1742
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
hej kochane Jak Wam dzien mija? Ja sie douczam, bo o 15 mam kolokwium ze statystyki
A pozniej na poprawienie humoru jade sobie kupic do Manufaktury spodnice w Terranowie Jest taka sliczna... Ciekawe czy w ogole jeszcze bedzie kolo albo rozmiar...

A tak w ogole to wiecie co? Faceci sa dziwni...
Bylam ostatnio u kolezanki i po jakims czasie przyszedl jej znajomy, ktorego widzialam pierwszy raz na oczy. Posiedzialam moze jeszcze z 5 minut i wyszlam od niej. A ona na drugi dzien mi mowi, ze ten chlopak kazal sie mnie spytac czy bede z nim uprawiac seks... A jej drugi kolega, ktory widzial mnie z nia na przystanku chcial moj nr telefonu... A ona im na dodatek nie powiedziala, ze jestem zajeta.... Zabije ja kiedys Ale nie omieszkam przekazac tych nowosci mojemu TZtowi... Moze wplynie to na niego jakos mobilizujaco i zacznie sie troche bardziej o mnie starac. Chociaz, jak jest dobrze to sie stara, tylko sie chyba przyzwyczail, ze nigdy od niego nie odejde... Musze to zmienic, tylko jak ?

powiedz mu.. powiedz.. i napisz nam o jego reakcji

Cytat:
Napisane przez malinka112 Pokaż wiadomość
Witam !
Czytuję ten wątek już od II części, ale brak mi odwagi żeby coś naskrobać... więc pytam czy mogę bo wątek dla mnie jak znalazł..
Witamyyy

Cytat:
Napisane przez *wanilia* Pokaż wiadomość
Ponadrabiam Was sobie wieczorkiem bo teraz jestem w pracy ale weszłam na chwile zeby sie pochwalić jak fajnie jest z TŻ

Kurde ja się Go nie czepiam o pierdoły jak wcześniej a On jest taki kooochany
I doszłam do wniosku ze wystarczy być bardziej wyrozumiałą i odrazu jest inaczej. Dobrze ze znalazłam sobie ten wątek

Teraz to już chyba będzie z górki
no widzisz jakie zmiany u faceta ciesze sie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczęta mam nadzieje ze o mnie nie zapomniałyście.
Nadrobię Was na pewno. Nie miałam 4 dni internetu, myślałam, że oszaleję .
Brakowało mi Was Kochane
aaa pisałam właśnie czy jesteś czy nie.. co sie z tobą stało
no ale dobrze ze jesteś, co tam ?
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 16:44   #1743
Koszkaa
Zadomowienie

Witam
Wpadłam na chwilkę przed nauką. Jak się szybciej wyrobie, to wieczorem Was nadrobie
Przeczytałam tylko co kamila mi odpisała.
Nie wiem czy czytałaś dalej. Porozmawiałam z nim później na ten temat. On czasami sobie nie zdaje sprawy z tego, że wypadałoby mi o takich rzeczach mówić. Nie wiem z czego to wynika.
Jeśli chodzi o kontakt, to raz dziennie minimum ze sobą rozmawiamy. On wychodzi z założenia, jeśli o to chodzi, że po prostu wie, że ja nic złego nie robie ani on, więc po co się częściej kontaktować. Jak się spotkamy to i tak wszystko sobie opowiemy Ciężko mi zmienić to podejście u niego. Myśle,że może to być też częściowo dlatego, że przyzwyczaił się do tego, że moje życie to szkoła-dom. Więc co ma się interesować? Czy jestem na uczelni czy w domu?
Strasznie zatraciłam swoje życie. Biorę się za siebie, jak już dawno mówiłam, ale niekiedy ciężko mi, cholernie ciężko.

Dzisiaj np. miałam taki dzień załamania. Poszło w zasadzie o to, że podziękowałam mu za podwiezienie na uczelnie a on odp ,,nie ma kłopotu", a przeważnie odpowiadał ,,nie ma za co kochanie" no i musialam się doczepić, zacząć smsy wypisywać itd.
Wczoraj mój powiedział coś takiego, jak mówiłam mu o swoich przemyśleniach ,,nawet kota można zagłaskać". No i myślę, że ja właśnie go tak zagłaskałam.
Stary 2010-01-18, 16:45   #1744
Myszunia19
Zakorzenienie

moj tz SIE DALEJ NIE ODZYWA
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 16:46   #1745
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
ale zawsze bylam na jego zawołanie i on nie moze sobie chyba poradzic z tym ze tym razem ja dalam mu kosza.

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

ja do niego juz dawno nic nie pisze. a on ciagle minki i jakies teksty zebym odpisala.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

daje wlasnie ogloszenie na necie o paznokciach zelowych moze co dorobie
a to napewno robiłaś ale probowałaś zmienić znowu nr gg itd itp.? blokować go?
boże co za idiota z niego jest

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczynu za odzew

A wczoraj na szczescie obylo sie bez afery! Jak tylko weszlam do TZta, to ten zaczal mnie przepraszac za swoje zachowanie. Gadal jak najety, ze oczywiscie zle sie zachowal, ze to nie tak powinno byc i ze wie, ze w tym czasie moglam robic sto innych rzeczy zamiast siedziec z jego rodzicami, ale on tak bardzo chcial mnie zobaczyc, ze musial mnie zaprosic do siebie. Nie mialam serca sie na niego gniewac

Wpadlam tylko na chwilke, wieczorem Was nadrobie, bo teraz czas zakopac sie w stosie ksiazek...
no nie dziwię się też bym się nie potrafiła złościć jakby tak mi powiedział.. dobrze, że przynajmniej zdaje sobie z tego sprawe
to powodzenia!!
Stary 2010-01-18, 16:50   #1746
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
spokojnie
może coś robi i jest zajęty.. no nie wiem ale nie myśl o tym tak
zajmij sie czymś bo jak tak będziesz siedzieć i analizować wszystko to wpadniesz w gorsza depresje. a przecież chcesz sie z niej wyleczyć!
Stary 2010-01-18, 16:50   #1747
KochajMniie
Zadomowienie

Koszka
A jakbyś mu powiedziała że nie chodzi nawet o to że wie gdzie jesteś tylko np nie martwi się o Ciebie, jak się czujesz, że nie okazuje zainteresowania Tobą, Twoim samopoczuciem?

Cytat:
no nie żartuj a wczoraj to kiedy się odezwał?
a nie mówił Ci że dzisiaj coś ma ważnego do załatwienia bo trochę długo..
Stary 2010-01-18, 16:51   #1748
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Witam
Wpadłam na chwilkę przed nauką. Jak się szybciej wyrobie, to wieczorem Was nadrobie
Przeczytałam tylko co kamila mi odpisała.
Nie wiem czy czytałaś dalej. Porozmawiałam z nim później na ten temat. On czasami sobie nie zdaje sprawy z tego, że wypadałoby mi o takich rzeczach mówić. Nie wiem z czego to wynika.
Jeśli chodzi o kontakt, to raz dziennie minimum ze sobą rozmawiamy. On wychodzi z założenia, jeśli o to chodzi, że po prostu wie, że ja nic złego nie robie ani on, więc po co się częściej kontaktować. Jak się spotkamy to i tak wszystko sobie opowiemy Ciężko mi zmienić to podejście u niego. Myśle,że może to być też częściowo dlatego, że przyzwyczaił się do tego, że moje życie to szkoła-dom. Więc co ma się interesować? Czy jestem na uczelni czy w domu?
Strasznie zatraciłam swoje życie. Biorę się za siebie, jak już dawno mówiłam, ale niekiedy ciężko mi, cholernie ciężko.

Dzisiaj np. miałam taki dzień załamania. Poszło w zasadzie o to, że podziękowałam mu za podwiezienie na uczelnie a on odp ,,nie ma kłopotu", a przeważnie odpowiadał ,,nie ma za co kochanie" no i musialam się doczepić, zacząć smsy wypisywać itd.
Wczoraj mój powiedział coś takiego, jak mówiłam mu o swoich przemyśleniach ,,nawet kota można zagłaskać". No i myślę, że ja właśnie go tak zagłaskałam.
tez tak myślę, on nie widzi nic w tym złego i sie do tego przyzwyczaił.. nie wiem czy sie da coś z tym robic.. pare razy próbowałaś z nim rozmawiać jak dobrze pamiętam..
Stary 2010-01-18, 17:25   #1749
garfieldek
Zakorzenienie

A ja jestem ciekawa, jak sytuacja u cholerki sie potoczyla....

Wczoraj ogladalam "Epoke lodowcowa 3" i odrazu mi sie o was przypomnialo

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 17:27   #1750
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
I racja nie ma się co nimi przejmować

U mnie.. ? więc z tż dobrze, wczoraj rozmawiało nam się jak nigdy, itd. fajny wieczorek spędziliśmy mimo że pamiętam co się stało, staram się z tego żartować chociaż mi nie wychodzi, staram się zaufać, dzisiaj podobno znowu coś do niego zagadywała ale robił tak żeby dała mu spokój bo wie że już jej nie lubię.. mój kochannyy..
ciekawe co będzie jak do niego napiszę..
rozmawialiśmy przez tel, musiał kończyć bo się o coś wydzierała znowu czekam teraz aż zadzwoni co się stało... pewnie położył nie w tym miejscu gdzie trzeba szklankę czy inny durny przedmiot...

hmm... no to najważniejsze, że już wszystko ok, pomalutku z wszystkim trzeba, bo tak na chama to się nie da kochana staraj się o nich nie myśleć, jesteś górą

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 17:37   #1751
kika17
Wtajemniczenie

GG do kika17

Ja tylko na chwilke wpadłam, wrociłam z uczelni i zaraz zabieram sie za naukę, nie mam niestety czasu Was nadrobić
kika17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 17:39   #1752
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość

O, ktoś o mnie pamięta

U mnie krucho. Znaczy - tak jak było. On twierdzi, że będzie się starał, że kocha, że mu zależy, że mu przykro, że gdyby mógł cofnąć to co zrobił to by to zrobił - ale nie może, i że mi udowodni, że warto. Ja go mam dość, irytuje mnie strasznie..nie mogę mu wybaczyć tego, że tak się na nim przejechałam. Cóż. Może mi za jakiś czas wściekłość przejdzie.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 17:41   #1753
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
ale zawsze bylam na jego zawołanie i on nie moze sobie chyba poradzic z tym ze tym razem ja dalam mu kosza.

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

ja do niego juz dawno nic nie pisze. a on ciagle minki i jakies teksty zebym odpisala.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

daje wlasnie ogloszenie na necie o paznokciach zelowych moze co dorobie
no może właśnie to go najbardziej dziwi i dlatego tak Ci się narzuca. on nie ma prawa Ci rozkazywać, że nie możesz przestać do niego pisać... niech się odwali, może trzeba go ostrzej potraktować, chociaż może przez olewanie mu się w końcu znudzi...
aaaa podejrzewam go jeszcze o to, że jest jakimś psychopatą, któremu radochę sprawia dręczenie kogoś...

życzę powodzenia z paznokietkami

Wymiana
Stary 2010-01-18, 17:46   #1754
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:

O jak miłoo
a właśnie mi się coś przypomniało..
z tż oglądaliśmy dobranockę jakoś ostatnio,i na 1 i szła bajka z Garfieldem odrazu sobie o Tobie pomyślałam heh

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
rozmawialiśmy przez tel, musiał kończyć bo się o coś wydzierała znowu czekam teraz aż zadzwoni co się stało... pewnie położył nie w tym miejscu gdzie trzeba szklankę czy inny durny przedmiot...

hmm... no to najważniejsze, że już wszystko ok, pomalutku z wszystkim trzeba, bo tak na chama to się nie da kochana staraj się o nich nie myśleć, jesteś górą
Ehh bez sensu z nią ma, oby tylko nie wtrącała się jak razem zamieszkacie kiedyś

No wiem właśnie, potrzeba na to czasu..
właśnie tak sobie mówię.. że dla niego jestem naajważniejszaa i chcę tylko mniieee

Cytat:
Napisane przez kika17 Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilke wpadłam, wrociłam z uczelni i zaraz zabieram sie za naukę, nie mam niestety czasu Was nadrobić
biedna
ucz się tam ucz
a jak będziesz miała czas to wtedy nas nadrobisz
Stary 2010-01-18, 17:50   #1755
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cześc kobietki
Niestety, ale chyba zwalailam kolosa. Tyle sie uczylam, a pytania byly z d*** wzięte, ze sie tak wyrażę . Pochlastac sie mozna. W domu nie za ciekawie, moj tata chyba straci pracę. Wiec atmosfera jest dosyc przykra. Z TZ gadalam jakos przed 14, opowiadalam mu o kolokwium. Pozniej mial sie odezwac przed koncem pracy, poki co tego nie zrobil - standard. potrzebuje wsparcia
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 17:51   #1756
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:

Ehh bez sensu z nią ma, oby tylko nie wtrącała się jak razem zamieszkacie kiedyś

No wiem właśnie, potrzeba na to czasu..
właśnie tak sobie mówię.. że dla niego jestem naajważniejszaa i chcę tylko mniieee
oj ja nie pozwolę ! hehe
co do niej... ja rozumiem, że można obrywać za coś poważnego, że coś się popsuło itp. ale obrywać za nic? czasami jej nienawidzę

no pewnie, że jesteś!
wiesz nie zabraniaj mu kontaktów z koleżankami, bo pamiętaj, że zakazany owoc smakuje najlepiej ale jak najbardziej masz prawo mu powiedzieć, że tego nie lubisz, że to Ci się nie podoba... niech wie, że są jakieś granice

Wymiana
Stary 2010-01-18, 17:54   #1757
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Cześc kobietki
Niestety, ale chyba zwalailam kolosa. Tyle sie uczylam, a pytania byly z d*** wzięte, ze sie tak wyrażę . Pochlastac sie mozna. W domu nie za ciekawie, moj tata chyba straci pracę. Wiec atmosfera jest dosyc przykra. Z TZ gadalam jakos przed 14, opowiadalam mu o kolokwium. Pozniej mial sie odezwac przed koncem pracy, poki co tego nie zrobil - standard. potrzebuje wsparcia
eh no nie za ciekawie
a o TZ sie nie martw, ciesz sie ze w ogóle rozmawialiście dzisiaj, może napisz do niego jak dalej nie będzie sie odzywał.
Stary 2010-01-18, 17:54   #1758
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Cześc kobietki
jeśli myślisz, że nie zdałaś, to Cie pocieszę
ja w środę miałam koło i wyszłam z niego zawiedziona, pytania były z dupy jak to sama powiedziałaś. dzisiaj dowiedziałam się, że zdałam na 4
także to nigdy nie wiadomo
teraz kurczę już tak jest, że ciężko z tą pracą, trzeba się trzymać rękami i nogami może jednak się ułoży
a może napisz TŻtwoi: "kochanie potrzebuję Cię..." na pewno nie oleje, czasem facetom trzeba zastukać do łebka, żeby zrozumiał

Wymiana
Stary 2010-01-18, 18:03   #1759
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
oj ja nie pozwolę ! hehe
co do niej... ja rozumiem, że można obrywać za coś poważnego, że coś się popsuło itp. ale obrywać za nic? czasami jej nienawidzę

no pewnie, że jesteś!
wiesz nie zabraniaj mu kontaktów z koleżankami, bo pamiętaj, że zakazany owoc smakuje najlepiej ale jak najbardziej masz prawo mu powiedzieć, że tego nie lubisz, że to Ci się nie podoba... niech wie, że są jakieś granice
No wcale Ci się nie dziwie,
jak ma zły humor to niech sobie poćwiczy powyżywa się na poduszce albo krzyczy do szafki a nie tak o wszystko się czepiać..
Dobrze że chociaż Ty przy nim jesteś i go wspierasz

Wiem że mu tego nie mogę zabronić ja naprawdę nie chcę mu tego zabraniać tylko jeśli on ma zamiar pisać z nimi w taki sposób , a jak myslisz normalne teraz będzie jak z którąś z tych dziewczyn będzie pisał czy nie? bo ja bym tego nie chciała bardzo..

Cytat:
Cześc kobietki
no to fakt nie zaciekawie
Jak nie wiesz to nie ma się co narazie denerwować, a z tego stresu to zawsze sie wydaje później że źle poszło kiedy będziesz wiedziała jak Ci poszło?
No właśnie napisz Tż tak jak mówi Gwiazdeczka, że go teraz potrzebujesz.

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
O, ktoś o mnie pamięta

U mnie krucho. Znaczy - tak jak było. On twierdzi, że będzie się starał, że kocha, że mu zależy, że mu przykro, że gdyby mógł cofnąć to co zrobił to by to zrobił - ale nie może, i że mi udowodni, że warto. Ja go mam dość, irytuje mnie strasznie..nie mogę mu wybaczyć tego, że tak się na nim przejechałam. Cóż. Może mi za jakiś czas wściekłość przejdzie.
Cholerko
ja czegoś nie zauważyłam albo nie zrozumiałam chyba, przepraszam
Pamiętam jak opisywałaś jak oboje traktujecie wasz związek jakie masz podejście do tego, że to Tż się bardziej stara itd..., ale szukam szukam i nie mogę znaleźć co się stało w jaki sposób Cię zawiódł ?
Stary 2010-01-18, 18:09   #1760
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
No wcale Ci się nie dziwie,
jak ma zły humor to niech sobie poćwiczy powyżywa się na poduszce albo krzyczy do szafki a nie tak o wszystko się czepiać..
Dobrze że chociaż Ty przy nim jesteś i go wspierasz

Wiem że mu tego nie mogę zabronić ja naprawdę nie chcę mu tego zabraniać tylko jeśli on ma zamiar pisać z nimi w taki sposób , a jak myslisz normalne teraz będzie jak z którąś z tych dziewczyn będzie pisał czy nie? bo ja bym tego nie chciała bardzo..
ah no cyrki z tą jego matką

hmm. oni widują się w pracy, tak?
jeśli tak, to uważam, że taki kontakt wystarczy, powiedziałabym mu, że nie chcę by pisał z nimi... niech sobie pogadają i to wystarczy

Wymiana
Stary 2010-01-18, 18:16   #1761
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
ah no cyrki z tą jego matką

hmm. oni widują się w pracy, tak?
jeśli tak, to uważam, że taki kontakt wystarczy, powiedziałabym mu, że nie chcę by pisał z nimi... niech sobie pogadają i to wystarczy
Nie, ona bywa tam tylko raz na jakiś czas
Tez mi się tak wydaje mogę chyba o to go prosić po takim czymś, zobaczymy co z tego będzie..
Stary 2010-01-18, 18:20   #1762
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Nie, ona bywa tam tylko raz na jakiś czas
Tez mi się tak wydaje mogę chyba o to go prosić po takim czymś, zobaczymy co z tego będzie..
no dokładnie

Wymiana
Stary 2010-01-18, 18:25   #1763
yellowsunshine
Zadomowienie

Kochane! nie zdążę Was nadrobić tak do końca ale chociaż w połowie W ogóle, jak już miałam sporo Waszych wypowiedzi pozaznaczanych to mi wizaż padł

Cytat:
mandy ojejjj wspolczucia

Hehh moj to mi raz pozwolil, zebym go ogolia, ale tylko jedna strone zdarzylam mu zgolic, bo przy drugiej to juz sie biedaczek tak przestaszyl, ze go tam poderzne czy cos i juz sam reszte dokonczyl
haha biedak

Cytat:
Ex napisal "nie mozesz tak po prostu przestac ze mną pisac"
mam się zacząć bać?
Myszunia, BŁAGAM CIĘ ! RAZ NA ZAWSZE Z TYM SKOŃCZ. Uwierz mi wiem co mówie. I nie to, że powiesz mu, żebyście ograniczyli kontakt, albo " nie nie od dzis do Ciebie nie pisze " Tylko NIE PISZESZ i koniec ! błagam, to dla Twojego dobra.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczynu za odzew
Poznaliscmy sie na imprezie Na poczatku strasznie na niego nakrzyczalam, powiedzialam, ze jest namolny, a ja nie lubie takich natretnych typow - wkurzony odszedl. Potem, po miesiecu, spotkalismy sie na kolejnej imprezie - wtedy juz wydawal mi sie calkiem inny Znal tylko moje imie i kierunek, jaki studiuje, a jakos znalazl mnie na nk I tak sie zaczelo
Widzisz jak to pozory często mylą

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
różnych sposobów próbowałam na te wągry i naprawdę ciężko je usunąć. oczyszczanie u kosmetyczki jest dobre, ale trzeba regularnie chodzić. albo samemu urządzać sobie takie domowe zabiegi. z niektórych wągrów to potem aż dziury się robią jak się w porę nie oczyści.
Mam mame dermatologa, chodze czasami do niej na właśnie takie zabiegi oczyszczające - bardzo pomaga, ale rzeczywiscie liczy się regularność, a ja się tego nie trzymam

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
No nie, ale jesli puder jest transparentny to czemu nie? Wole zeby uzywal niz twarz by mu sie swiecila jak psu wiecie co
Moj mi no nstop podbiera krem Nivea na usta i kremu do rak. I jeszcze kaze sie smarowac tym, bo on lubi jak ja mu wsmarowuje krem w rece albo w usta i twarz Rozklada sie na lozku z taka mina zebyscie padly
hahaha no bo takie wmasowywanie w łapki to bardzo miłe
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 18:35   #1764
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *wanilia* Pokaż wiadomość
Ponadrabiam Was sobie wieczorkiem bo teraz jestem w pracy ale weszłam na chwile zeby sie pochwalić jak fajnie jest z TŻ

Kurde ja się Go nie czepiam o pierdoły jak wcześniej a On jest taki kooochany
I doszłam do wniosku ze wystarczy być bardziej wyrozumiałą i odrazu jest inaczej. Dobrze ze znalazłam sobie ten wątek

Teraz to już chyba będzie z górki
super Wanilia

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Dziękuję

No, i jestem weteranką wnoszenia wózków z cudzymi dziećmi do autobusów jak kobieta z wózkiem do autobusu podchodzi, i nie jest to niskopodłogowy, to panowie nagle znikają albo udają, że nie widzą

I raz nawet pomagałam niewidomej babuni zakupy robić i do domu odprowadzałam kurde, jestem społecznikiem małym, kiedyś chciałam w hospicjum wolontariuszem być, ale to chyba nie na moje nerwy Tż by mnie w życiu nie puścił, wie jak przeżywam wszystko i biorę do siebie :/

Miałam się uczyć!
Wiesz, w zwiazku z tym, że chce iść na psychologie, interesuja mnie takie rzeczy i chce to robić to chciałam iść do domu dziecka czy coś. ale własnie nie wiem czy dam rade psychicznie... koleżanka mi opowiadała jak to jest i eh.. no wątpliwe czy bym sobie dała rade.

Cytat:
Cześc Piekne
Uff...co za mily dzien. TZ byl dzis tak kochany, jak juz dawno nie byl. Zabral mnie do kina na Avatar i... zakochalam sie w tym filmie! Fabula, efekty, pomysly, sceneria. Film idealny dla mnie, koniecznie musze to zobaczyc drugi raz, bylam nastawiona sceptycznie a teraz jestem totalnie rozemocjonowana. TZ pojechal, ja pocwiczylam i teraz biore sie za powtarzanie materialu na jutrzejszego gigantycznego kolosa z prawa konstytucyjnego. Jak nie zawale, to pojde do Czestochowy na kolanach. Jutro postaram sie was nadrobic, bo piszecie jak wariatki i jak kogos nie ma pol dnia to wypada z rytmu. Tymczasem, milej nocki i trzymajcie jutro za mnie kciukasy!
Red, CZYMAMY a co do Avataru boski ! to raczej nie mój gatunek filmowy, ale naprawde film ŚWIENTY! zakochałam się

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
on powinien wiedziec ze zwiazek to dwoje ludzi. ze zwiazek to ograniczenia oraz wspolne plany. powinien wiedziec ze w zwiazku sa kompromisy wpolne zycie. on zachowuje sie jakby chcial zachowac wlasna odrebnosc. gdybyscie sie rozstali nie zauwazylby roznicy. nie brakowaloby mu rozmow, telefonow bo tego i tak nie ma! powiem Ci ze nie wiem czy chcialabym byc w takim zwiaku. czy to jest w ogole zwiazek? gdzie dwoje ludzi zyje nie razem ale obok (bardzo blisko) siebie? nie pisze= nie ma potrzeby kontaktu= nie interesuje go co u Ciebie. a skoro go nie interesuje to jak mu zalezy? przeciez zaangazowanie, to ze na kims nam zalezy wyrażamy czynami. dopytujemy jak leci, jak sie czuje, co u niego itd. zwykle zainteresowanie, ktore swiadczy o tym ze dana osoba jest dla nas wazna.

a on? mial zadzwonic nie zadzwonil. i czy w ogole interesowalo go to ze czekalas na ten telefon? czy o tym pamietal?

mial szkolenie nic nie powiedzial. uznal ze to nie twoja sprawa. a w zwiazku wszystkie sprawy powinny byc wazne. wspolne.

dziwne kosza. no ja bym nie dala rady. zastanow sie kto jest bardziej w ten zwiazek zaangazowany? czy czujesz ze jemu zalezy? a jesli tak to czym Ci to okazuje?
Koszka, całkowicie zgadzam się ze zdaniem Kamili.

Cytat:
Napisane przez malinka112 Pokaż wiadomość
Witam !
Czytuję ten wątek już od II części, ale brak mi odwagi żeby coś naskrobać... więc pytam czy mogę bo wątek dla mnie jak znalazł..

Witaamy

PS. haha tyle powypisywałam że mi się w postach nie mieściło musiałam rozdzielić

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Jaga, Kochajmnie, Koka - jak u Was kochane wy moje?
Stary 2010-01-18, 18:35   #1765
garfieldek
Zakorzenienie

cholerko a jak mozna o tobie nie pamietac miejmy nadzieje, ze jakos sie mimo wszytsko pouklada, a jak nie to i tak wiem, ze sobie poradzisz, bo twarda z ciebie sztuka

kochajmnie hehhh jak milo ostatnio mi jedna wizazanka pisala, ze sobie o mnie pomyslala, jak zobaczyla koszulke z garfieldem hihi

Wczoraj TZ stwierdzil, ze jestem marudna i obrazalska pffff... No moze i nie mialam humoru (czyt. @ dostalam) , ale zeby od razu takimi epitetami rzucac???

Wymianka

Edytowane przez garfieldek
Czas edycji: 2010-01-18 o 18:37
Stary 2010-01-18, 18:37   #1766
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Koszka
A jakbyś mu powiedziała że nie chodzi nawet o to że wie gdzie jesteś tylko np nie martwi się o Ciebie, jak się czujesz, że nie okazuje zainteresowania Tobą, Twoim samopoczuciem?
Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
tez tak myślę, on nie widzi nic w tym złego i sie do tego przyzwyczaił.. nie wiem czy sie da coś z tym robic.. pare razy próbowałaś z nim rozmawiać jak dobrze pamiętam..
Ja myśle, że już nie będę z nim rozmawiać na ten temat. Wydaje mi się, że jedyne co tu może ewentualnie pomóc to zajęcie się przeze mnie moim życiem. Jeśli on zobaczy, że np. ja też potrafię być zajęta i mam swoje życie, które nie tylko kręci się wokół szkoły, domu i jego to wtedy zacznie mnie dopiero zauważać. Jak klika razy odmówię spotkania, bo np. jestem tam i tam, robię to i to. No nie wiem, wydaje mi się, że tylko to może poskutkować.
I tak będe starała się z całych sił zrobić. Trzeba się wziąć za swoje życie w końcu.
Z resztą patrząc z drugiej strony jakbym wiedziała, że on jest zawsze na moje zawołanie, że kiedy nie wejdę na gg to on jest, kiedy się z nim nie skontaktuje to siedzi w domu, to też nie wiem czy byłabym tak mocno zainteresowana tym co robi, skoro zawsze jest w domu. Nie prawda? Dlatego jak tylko skończy się ta sesja, zapisuje się na fitness, tańce i szukam pracy A i wtedy nie będę miała czasu myśleć o głupotach
Napisał teraz do mnie na gg, ale nie będę mu odpisywać, bo zaraz kontynuuję naukę i nie mam czasu z nim pisać
Tzn. będę teraz pisać ściąge, więc pewnie będę do Was zaglądać co chwilę Muszę sobie napisać to czego nie mogę zapamiętać. Najlepsze jest to, że potem na zaliczeniu pamiętam to co jest na ściądze, a często zapominam tego co myślałam, że umiem

Cytat:
Cześc kobietki

Nie martw się kochana wszystko się ułoży. Czasami wydaje nam się, że coś zawalimy a potem niespodzianka i zaliczone. Niedawno tak miałam. Także główka do góry. W razie czego jest przecież poprawa
A u mnie w domu też różnie bywa. Ostatnio też było kiepsko. Taty szefowa jest poryta i też nie wie jak długo tam jeszcze popracuje. Wszystko będzie w porządku zobaczysz
A TŻ to się nie domyśla, że Ty wsparcia potrzebujesz. Bo niby skąd miałby to wiedzieć Ja wiem, powinien się domyślić, ale raczej się nie domyśli Też miałam dzisiaj koło, mój życzył mi powodzenia itd, ale myślisz, że zapytał jak poszło?
Stary 2010-01-18, 18:42   #1767
garfieldek
Zakorzenienie

red kolosem sie nie przejmuj, wiem ze to wkurzajace uczyc sie a i tak nie zaliczyc, no ale moze jednak zaliczysz co..?

Wymianka
Stary 2010-01-18, 18:42   #1768
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość

Jaga, Kochajmnie, Koka - jak u Was kochane wy moje?
w porządku a u Ciebie?

[QUOTE=Koszkaa;16545845]Ja myśle, że już nie będę z nim rozmawiać na ten temat. Wydaje mi się, że jedyne co tu może ewentualnie pomóc to zajęcie się przeze mnie moim życiem. Jeśli on zobaczy, że np. ja też potrafię być zajęta i mam swoje życie, które nie tylko kręci się wokół szkoły, domu i jego to wtedy zacznie mnie dopiero zauważać. Jak klika razy odmówię spotkania, bo np. jestem tam i tam, robię to i to. No nie wiem, wydaje mi się, że tylko to może poskutkować.
I tak będe starała się z całych sił zrobić. Trzeba się wziąć za swoje życie w końcu.

Z resztą patrząc z drugiej strony jakbym wiedziała, że on jest zawsze na moje zawołanie, że kiedy nie wejdę na gg to on jest, kiedy się z nim nie skontaktuje to siedzi w domu, to też nie wiem czy byłabym tak mocno zainteresowana tym co robi, skoro zawsze jest w domu. Nie prawda? Dlatego jak tylko skończy się ta sesja, zapisuje się na fitness, tańce i szukam pracy A i wtedy nie będę miała czasu myśleć o głupotach
Napisał teraz do mnie na gg, ale nie będę mu odpisywać, bo zaraz kontynuuję naukę i nie mam czasu z nim pisać
Tzn. będę teraz pisać ściąge, więc pewnie będę do Was zaglądać co chwilę Muszę sobie napisać to czego nie mogę zapamiętać. Najlepsze jest to, że potem na zaliczeniu pamiętam to co jest na ściądze, a często zapominam tego co myślałam, że umiem /QUOTE]

no właśnie, fajnie ze zauważyłaś SAMA co masz zrobić
Stary 2010-01-18, 18:44   #1769
Lagunaaa
Wtajemniczenie

KochajMniie ja nie mam TZ jak naradzie jestem sama i dobrze mi z tym. Exowi odpisalam po kilku godzinach, piszemy do teraz. Ale jestem troche bardziej cieta, jak zaczyna temat o nas to od razu zmieniam itp.

A noga boli jak cholera.... mam spuchnieta i nie moge w buta wlozyc wiec nie jest za fajnie

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 18:49   #1770
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
w porządku a u Ciebie?
nauka nauka nauka nie znosze geografii a muszę się za nią zabrać... mam taką jędzowatą babkę, że sobie nie wyobrażacie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości