|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
ale mnie zdenerwowano. dzownie w sprawie pracy a baba mi mowi ze jak ja jestem na drugim roku to ja niewiele umiem!
|
|
#1742 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powiedz mu.. powiedz.. i napisz nam o jego reakcji Cytat:
Cytat:
ciesze sie Cytat:
![]() no ale dobrze ze jesteś, co tam ?
|
||||
|
|
|
|
#1743 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Wpadłam na chwilkę przed nauką. Jak się szybciej wyrobie, to wieczorem Was nadrobie ![]() Przeczytałam tylko co kamila mi odpisała. Nie wiem czy czytałaś dalej. Porozmawiałam z nim później na ten temat. On czasami sobie nie zdaje sprawy z tego, że wypadałoby mi o takich rzeczach mówić. Nie wiem z czego to wynika. Jeśli chodzi o kontakt, to raz dziennie minimum ze sobą rozmawiamy. On wychodzi z założenia, jeśli o to chodzi, że po prostu wie, że ja nic złego nie robie ani on, więc po co się częściej kontaktować. Jak się spotkamy to i tak wszystko sobie opowiemy Ciężko mi zmienić to podejście u niego. Myśle,że może to być też częściowo dlatego, że przyzwyczaił się do tego, że moje życie to szkoła-dom. Więc co ma się interesować? Czy jestem na uczelni czy w domu? Strasznie zatraciłam swoje życie. Biorę się za siebie, jak już dawno mówiłam, ale niekiedy ciężko mi, cholernie ciężko. Dzisiaj np. miałam taki dzień załamania. Poszło w zasadzie o to, że podziękowałam mu za podwiezienie na uczelnie a on odp ,,nie ma kłopotu", a przeważnie odpowiadał ,,nie ma za co kochanie" no i musialam się doczepić, zacząć smsy wypisywać itd. Wczoraj mój powiedział coś takiego, jak mówiłam mu o swoich przemyśleniach ,,nawet kota można zagłaskać". No i myślę, że ja właśnie go tak zagłaskałam.
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
moj tz SIE DALEJ NIE ODZYWA
|
|
#1745 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
boże co za idiota z niego jest Cytat:
![]() dobrze, że przynajmniej zdaje sobie z tego sprawe![]() to powodzenia!!
|
|
|
#1746 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Zadomowienie
|
Koszka
A jakbyś mu powiedziała że nie chodzi nawet o to że wie gdzie jesteś tylko np nie martwi się o Ciebie, jak się czujesz, że nie okazuje zainteresowania Tobą, Twoim samopoczuciem? no nie żartuj a wczoraj to kiedy się odezwał? ![]() a nie mówił Ci że dzisiaj coś ma ważnego do załatwienia bo trochę długo.. ![]()
|
|
#1748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem ciekawa, jak sytuacja u cholerki sie potoczyla....
Wczoraj ogladalam "Epoke lodowcowa 3" i odrazu mi sie o was przypomnialo ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm... no to najważniejsze, że już wszystko ok, pomalutku z wszystkim trzeba, bo tak na chama to się nie da kochana staraj się o nich nie myśleć, jesteś górą
|
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilke wpadłam, wrociłam z uczelni i zaraz zabieram sie za naukę, nie mam niestety czasu Was nadrobić
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
O, ktoś o mnie pamięta ![]() U mnie krucho. Znaczy - tak jak było. On twierdzi, że będzie się starał, że kocha, że mu zależy, że mu przykro, że gdyby mógł cofnąć to co zrobił to by to zrobił - ale nie może, i że mi udowodni, że warto. Ja go mam dość, irytuje mnie strasznie..nie mogę mu wybaczyć tego, że tak się na nim przejechałam. Cóż. Może mi za jakiś czas wściekłość przejdzie. |
|
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa podejrzewam go jeszcze o to, że jest jakimś psychopatą, któremu radochę sprawia dręczenie kogoś... ![]() życzę powodzenia z paznokietkami
|
|
|
|
|
|
#1754 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a właśnie mi się coś przypomniało.. z tż oglądaliśmy dobranockę jakoś ostatnio,i na 1 i szła bajka z Garfieldem odrazu sobie o Tobie pomyślałam hehCytat:
bez sensu z nią ma, oby tylko nie wtrącała się jak razem zamieszkacie kiedyś![]() No wiem właśnie, potrzeba na to czasu.. ![]() właśnie tak sobie mówię.. że dla niego jestem naajważniejszaa i chcę tylko mniieee ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ucz się tam ucz a jak będziesz miała czas to wtedy nas nadrobisz
|
|
|
#1755 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc kobietki
![]() Niestety, ale chyba zwalailam kolosa . Tyle sie uczylam, a pytania byly z d*** wzięte, ze sie tak wyrażę ![]()
|
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ![]() co do niej... ja rozumiem, że można obrywać za coś poważnego, że coś się popsuło itp. ale obrywać za nic? ![]() no pewnie, że jesteś! wiesz nie zabraniaj mu kontaktów z koleżankami, bo pamiętaj, że zakazany owoc smakuje najlepiej ale jak najbardziej masz prawo mu powiedzieć, że tego nie lubisz, że to Ci się nie podoba... niech wie, że są jakieś granice
|
|
|
|
|
|
#1757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a o TZ sie nie martw, ciesz sie ze w ogóle rozmawialiście dzisiaj, może napisz do niego jak dalej nie będzie sie odzywał.
|
|
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w środę miałam koło i wyszłam z niego zawiedziona, pytania były z dupy jak to sama powiedziałaś. dzisiaj dowiedziałam się, że zdałam na 4 także to nigdy nie wiadomo teraz kurczę już tak jest, że ciężko z tą pracą, trzeba się trzymać rękami i nogami może jednak się ułoży ![]() a może napisz TŻtwoi: "kochanie potrzebuję Cię..." na pewno nie oleje, czasem facetom trzeba zastukać do łebka, żeby zrozumiał
|
|
|
|
|
|
#1759 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak ma zły humor to niech sobie poćwiczy powyżywa się na poduszce albo krzyczy do szafki a nie tak o wszystko się czepiać.. ![]() Dobrze że chociaż Ty przy nim jesteś i go wspierasz Wiem że mu tego nie mogę zabronić , a jak myslisz normalne teraz będzie jak z którąś z tych dziewczyn będzie pisał czy nie? bo ja bym tego nie chciała bardzo..![]() Cytat:
Jak nie wiesz to nie ma się co narazie denerwować, a z tego stresu to zawsze sie wydaje później że źle poszło kiedy będziesz wiedziała jak Ci poszło? ![]() No właśnie napisz Tż tak jak mówi Gwiazdeczka, że go teraz potrzebujesz. ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
ja czegoś nie zauważyłam albo nie zrozumiałam chyba, przepraszam Pamiętam jak opisywałaś jak oboje traktujecie wasz związek jakie masz podejście do tego, że to Tż się bardziej stara itd...
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm. oni widują się w pracy, tak? jeśli tak, to uważam, że taki kontakt wystarczy, powiedziałabym mu, że nie chcę by pisał z nimi... niech sobie pogadają i to wystarczy
|
|
|
|
|
|
#1761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tez mi się tak wydaje mogę chyba o to go prosić po takim czymś, zobaczymy co z tego będzie.. ![]()
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1763 | |||||
|
Zadomowienie
|
Kochane! nie zdążę Was nadrobić tak do końca ale chociaż w połowie
W ogóle, jak już miałam sporo Waszych wypowiedzi pozaznaczanych to mi wizaż padł ![]() Cytat:
![]() biedak ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no bo takie wmasowywanie w łapki to bardzo miłe
|
|||||
|
|
|
|
#1764 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co do Avataru boski ! to raczej nie mój gatunek filmowy, ale naprawde film ŚWIENTY! zakochałam się ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
Cytat:
Witaamy ![]() PS. haha tyle powypisywałam że mi się w postach nie mieściło musiałam rozdzielić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Jaga, Kochajmnie, Koka - jak u Was kochane wy moje?
|
|||||
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
cholerko a jak mozna o tobie nie pamietac
miejmy nadzieje, ze jakos sie mimo wszytsko pouklada, a jak nie to i tak wiem, ze sobie poradzisz, bo twarda z ciebie sztuka ![]() kochajmnie hehhh jak milo ostatnio mi jedna wizazanka pisala, ze sobie o mnie pomyslala, jak zobaczyla koszulke z garfieldem hihi ![]() Wczoraj TZ stwierdzil, ze jestem marudna i obrazalska pffff... No moze i nie mialam humoru (czyt. @ dostalam) , ale zeby od razu takimi epitetami rzucac???
Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2010-01-18 o 18:37 |
|
|
|
|
#1766 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I tak będe starała się z całych sił zrobić. Trzeba się wziąć za swoje życie w końcu. Z resztą patrząc z drugiej strony jakbym wiedziała, że on jest zawsze na moje zawołanie, że kiedy nie wejdę na gg to on jest, kiedy się z nim nie skontaktuje to siedzi w domu, to też nie wiem czy byłabym tak mocno zainteresowana tym co robi, skoro zawsze jest w domu. Nie prawda? Dlatego jak tylko skończy się ta sesja, zapisuje się na fitness, tańce i szukam pracy Napisał teraz do mnie na gg, ale nie będę mu odpisywać, bo zaraz kontynuuję naukę i nie mam czasu z nim pisać ![]() Tzn. będę teraz pisać ściąge, więc pewnie będę do Was zaglądać co chwilę Muszę sobie napisać to czego nie mogę zapamiętać. Najlepsze jest to, że potem na zaliczeniu pamiętam to co jest na ściądze, a często zapominam tego co myślałam, że umiem Cytat:
Nie martw się kochana wszystko się ułoży. Czasami wydaje nam się, że coś zawalimy a potem niespodzianka i zaliczone. Niedawno tak miałam. Także główka do góry. W razie czego jest przecież poprawa A u mnie w domu też różnie bywa. Ostatnio też było kiepsko. Taty szefowa jest poryta i też nie wie jak długo tam jeszcze popracuje. Wszystko będzie w porządku zobaczysz A TŻ to się nie domyśla, że Ty wsparcia potrzebujesz. Bo niby skąd miałby to wiedzieć Ja wiem, powinien się domyślić, ale raczej się nie domyśli Też miałam dzisiaj koło, mój życzył mi powodzenia itd, ale myślisz, że zapytał jak poszło?
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
red kolosem sie nie przejmuj, wiem ze to wkurzajace uczyc sie a i tak nie zaliczyc, no ale moze jednak zaliczysz co..?
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Wtajemniczenie
|
w porządku
a u Ciebie? ![]() [QUOTE=Koszkaa;16545845]Ja myśle, że już nie będę z nim rozmawiać na ten temat. Wydaje mi się, że jedyne co tu może ewentualnie pomóc to zajęcie się przeze mnie moim życiem. Jeśli on zobaczy, że np. ja też potrafię być zajęta i mam swoje życie, które nie tylko kręci się wokół szkoły, domu i jego to wtedy zacznie mnie dopiero zauważać. Jak klika razy odmówię spotkania, bo np. jestem tam i tam, robię to i to. No nie wiem, wydaje mi się, że tylko to może poskutkować. I tak będe starała się z całych sił zrobić. Trzeba się wziąć za swoje życie w końcu. Z resztą patrząc z drugiej strony jakbym wiedziała, że on jest zawsze na moje zawołanie, że kiedy nie wejdę na gg to on jest, kiedy się z nim nie skontaktuje to siedzi w domu, to też nie wiem czy byłabym tak mocno zainteresowana tym co robi, skoro zawsze jest w domu. Nie prawda? Dlatego jak tylko skończy się ta sesja, zapisuje się na fitness, tańce i szukam pracy Napisał teraz do mnie na gg, ale nie będę mu odpisywać, bo zaraz kontynuuję naukę i nie mam czasu z nim pisać ![]() Tzn. będę teraz pisać ściąge, więc pewnie będę do Was zaglądać co chwilę Muszę sobie napisać to czego nie mogę zapamiętać. Najlepsze jest to, że potem na zaliczeniu pamiętam to co jest na ściądze, a często zapominam tego co myślałam, że umiem no właśnie, fajnie ze zauważyłaś SAMA co masz zrobić |
|
|
|
|
#1769 |
|
Wtajemniczenie
|
KochajMniie ja nie mam TZ
jak naradzie jestem sama i dobrze mi z tym. Exowi odpisalam po kilku godzinach, piszemy do teraz. Ale jestem troche bardziej cieta, jak zaczyna temat o nas to od razu zmieniam itp. A noga boli jak cholera.... mam spuchnieta i nie moge w buta wlozyc wiec nie jest za fajnie
|
|
|
#1770 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

21. 04.2014 

Jak Wam dzien mija? Ja sie douczam, bo o 15 mam kolokwium ze statystyki 
Jest taka sliczna... Ciekawe czy w ogole jeszcze bedzie kolo albo rozmiar... 
Ale nie omieszkam przekazac tych nowosci mojemu TZtowi... Moze wplynie to na niego jakos mobilizujaco i zacznie sie troche bardziej o mnie starac. Chociaz, jak jest dobrze to sie stara, tylko sie chyba przyzwyczail, ze nigdy od niego nie odejde... Musze to zmienic, tylko jak ?

Nie wiem z czego to wynika.
Ciężko mi zmienić to podejście u niego. Myśle,że może to być też częściowo dlatego, że przyzwyczaił się do tego, że moje życie to szkoła-dom. Więc co ma się interesować? Czy jestem na uczelni czy w domu? 

. Tyle sie uczylam, a pytania byly z d*** wzięte, ze sie tak wyrażę
. Film idealny dla mnie, koniecznie musze to zobaczyc drugi raz, bylam nastawiona sceptycznie a teraz jestem totalnie rozemocjonowana
. Tymczasem, milej nocki i trzymajcie jutro za mnie kciukasy!
miejmy nadzieje, ze jakos sie mimo wszytsko pouklada, a jak nie to i tak wiem, ze sobie poradzisz, bo twarda z ciebie sztuka