|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Widzialam nazwo kobiete w takie pelerynie, tylko wlasnie z kapturem (miala suknie odcinana pod biustem) i wygladala BOSKO.
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Kurcze, ten kwiat z siateczką tez przepiękny...! |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() mnie też się podoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Raczkowanie
|
Dobra ja idę na kolacje bo TŻ woła, ale Wam zycze milego plotkowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |||||
Raczkowanie
|
Hejka
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mi się bardzo podoba imię Julita dla córeczki ![]() Dzisiaj mija Nam 45 miesięcy razem ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
Smacznego
![]() wisienka gratulacje ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-01-18 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
a w ogóle zrobiłam muffinki dukanowskie
![]() tylko jakoś przestałam chuśc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ......................... ......................... ....................... była koleżanka u mnie co też jest na tej waszej diecie w ciągu 3 miesięcy zgubiła 11kg, ślicznie wygląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Mustique wow to faktycznie chyba sie sklonowli.u mnie mowa byla o 100 i raczej tyle bedzie...choc bym chciala znajomych wiecej bo na razie wychodzi 10 z mojej strony i 10 z TŻ...a reszta rodzina pfffff ![]() napisalam M. ze ta jedna sala chyba odpada,a on,ze glowy nie ma do tego bo go przenosza na ten inny dzial, a brata przyjma wtedy jak on odejdzie i bedize musial latac miedzy konserwacja i montazem,zeby go uczyc ![]() ogladam na wspolnej,a potem m jak m ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- T'ai zrobie,zrobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki za opinię o kiecce
![]() Ja się załamalam bo uwielbiałam Pronovias i La Sposa z kolekcji 2009 te,które widziałam na stronie Madonny. A te,ktore są dostępne w tym sezonie z kolekcji 2010 to totalnie nie moja bajka. Głównie empire, styl greckiej boginii... I chociaż na stronie zagraniczej Pronovias jest ponad 90 fasonów i wybrałam z nich kilka pięęęęęknych,koronkowych-to pewnie w Naszej Madonnie nie będą dostępne. To oznacza dla mnie duze problemy końcem roku jak wybiorę się na oglądanie sukien.Najwyżej będę czekać z niecierpliwością na kolekcję 2011 ![]()
#4571 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzień doberek :
oj i ja też ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
fajne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki Ja tylko na chwilę, ale chciałam:![]() 1) przywitac wszystkie nowe i powracające PM ![]() 2) pogratulowac wszystkim zaręczyn, spotkań z rodzicami i innych załatwień w sprawie wesela ![]() Elllmi i Lemon tree - mamy tego samego fotografa ![]() ![]() Senira cieszę się, ze podjęłaś właściwą dla Ciebie decyzję i ze teraz jesteś szczęśliwa, bo to najważniejsze ![]() Idę już, bo Łukasz mi jęczy, że znowu na tym forum siedzę ![]() Buźki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
Bobo śpi
![]() ![]() ![]() ![]() edit:tak,tak duszka teraz kupowałam,chyba w piatek ![]() Edytowane przez sweetieSS Czas edycji: 2010-01-18 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() No a prawdę mówiąc to w sumie dzięki Tobie mamy Styczniów-przeglądałam wątki i patrzyłam jakich Dziewczyny mają fotografów, kamerzystów, zespoły itd. ... I tak jakoś od Ciebie "ściągnęliśmy" fotografa ![]() ivona84 Dzię-ku- je- my! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ehh, skąd ja to znam heh. Dziewuszki, czy i ja moge poprosić o Wasze maile?? ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Wczoraj już Wam nie pisałam, ale wczorajwieczorkiem to było cudownie. Wróciliśmy z tz ze szkoły, a jeho rodzice poszli do znajomych na 18 ich syna więc mieliśmy chatę wolną. było ![]() ![]() ![]() A dzisiaj rano tż napisał mi fajneho smsa na dzień dobry. Sama się do siebie uśmiechałam aż, może dlatego miałam cały dzień taki dobry humor ![]() Dzisiaj poszliś,y po poudniu na spacer i wstąpiliśmy do housa, a;le u nas nie było takich fajnych jeansów w promocji jak we Wro. Wyobraźcie sobie, że nagle przetarły mi sie w kroku 2 pary jeansów i muszę kupić nowe U nas nie było, ale Grzesiu obiecał, że w sobotę pojedziemy po zajęciach do Pasażu na zakupy, to może zachaczymy o altantica joanwi może i mnie uda się coś kupić ![]() Po spacerku mieliśmy iśc do nie poprzytulać się:P ale do Tż zadzwonił tato, że woda im się w kuchni leje ścianą i cała podłoga pływa. lód z dacvhu zaczął się topić i szło po rynnie do mieszkania. I tak sie skończył nasz wieczór. Każde wróciło do siebie. dobra laski uciekam zgłosić się do konkursu Oriflame i spać ![]() dobranoc
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
nieźle
![]()
#4578 |
Zakorzenienie
|
ma.ko ojjj jakaj a lubie takie wieczory z TŻ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a do mnie dzis kumpela powiedziala,ze jakbymnie nie znala to by pomyslala,ze jestem z M. dw amiesiace, bo ponoc jak o nim mowie to mi sie oczy blyszcza i ze ogolnie to tak jakbym dopiero znim zaczynala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Raczkowanie
|
zesc dziewczynki, ja strasznie sie zaangażowałam w poszukiwania DJa
![]() - Maksymilian Profic, - Artur Książek, DJ Grzesiek z fruitymusic- chyba agencja zajmujaca sie obsluga muzyczna wesel, DJ Wodzirej -Krzysztof bede wdzieczna za pomoc, bede tez szukala opinii w necie, ale Wy jestescie kopalnia wiedzy, wiec zaczynam tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
#4581 | ||||
Zakorzenienie
|
cześc
![]() Dziewczyny, ale super zakupy macie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Martilla super te torty ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ehh lecę się chlupać i spać.Jutro pobudka do pracy o 5.45 ![]()
![]() |
#4582 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ciebie również Motylku ![]() oooo ![]() ![]() Cytat:
no to nieskromnie dodam że mnie też ![]() to tak jak u mnie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() idę się kąpać i trochę się popakowac na jutro ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Achhhhh
![]() Nie mam czasu dla siebie ![]() W pracy nawet spoko, (cały tydzień będę przychodzić sie przyuczać) tylko nie można używać za bardzo telefonów komórkowych, i siedzieć na necie ![]() ![]() ![]() Ale ogólnie jest ok. Zobaczymy jak jutro, bo z inną dziewczyną będę na zmianie... Trzymajcie się ciepło, nie wiem kiedy znów zawitam tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
jeszcze ivonka 18.06.2011 uffff doliczyłam już 5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() siostra P ostatnio powiedziała że on jest bardzo za mną (tak chyba jest lepiej ![]() ale ogólnie cała rodzina jego mówi że u nas widać fluidy zawsze ![]() nie to co u brata P ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
cobra biedactwo...
![]() joanwi przepraszam!!!dopiero teraz zauwazylam,ze jestes konsultantka Avonu...ale ze mnie gapa...ech ![]() ![]() ![]() ide sie pluskac i lulu ![]() oby jutro sie udalo zakombinowac z egzamem (tzn przepisac ocene z licencjatu)trzymcie kciuki,co? zawsze pomagaja... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- T'ai tak,mysle, ze "byc za kims"to lepsze zdecydowanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też tak uważam pomimo że mu ufam ale ostatnio siostra P jak popiła to powiedziała że on ma żelazne zasady po ojcu, żadnej zdrady itd choćby nie wiem jak się źle działo dobranoc wam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
uciekam spać bo ciężki dzień za mną i róznie ciężki przede m ną więć kolorowych snów życzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.