Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 19:11   #4561
RNG
Raczkowanie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Widzialam nazwo kobiete w takie pelerynie, tylko wlasnie z kapturem (miala suknie odcinana pod biustem) i wygladala BOSKO.

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Kurcze, ten kwiat z siateczką tez przepiękny...!

RNG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:12   #4562
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez RNG Pokaż wiadomość
Widzialam nazwo kobiete w takie pelerynie, tylko wlasnie z kapturem (miala suknie odcinana pod biustem) i wygladala BOSKO.

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Kurcze, ten kwiat z siateczką tez przepiękny...!
suknie w stylu empire zwykle są z takiego delikatniejszego materiału więc by bardziej pasowała do tego

mnie też się podoba dlatego nie chcę welonu bo to też nie w moim stylu
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:18   #4563
RNG
Raczkowanie

Dobra ja idę na kolacje bo TŻ woła, ale Wam zycze milego plotkowania

RNG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:20   #4564
88wisienka
Raczkowanie

Hejka w końcu doczytałam wszystko

Cytat:
Napisane przez Bounty_ Pokaż wiadomość
Ale...już się oswoiłam z tym październikiem...mam nadzieję, że będzie w miare ciepło
Ja raz miałam w jednym roku dwa wesela. Jedno w sierpniu a drugie właśnie w październiku i powiem Ci że na tym w październiku było dużo cieplej niż w sierpniu więc z tą pogodą to trudno wyczuć

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
poddasze remontujemy u mnie, żeby mieć gdzie się zaczepić po ślubie - nic wielkiego: mała sypialnia, maleńka łazienka i salon z aneksem kuchennym; w sumie moglibyśmy mieszkać u TŻ, bo tam bez żadnych remontów można by było, jednak mój kochany stwierdził, że jego nie ma większość czasu i tylko na weekendy wraca, więc jakbym miała sama mieszkać u jego rodziców, to pewnie byłoby mi troszke niefajnie i doszedł do wniosku, że będziemy u mnie wiem, że z jego strony to baaardzo dużo, bo zawsze zarzekał się, że nigdy nie będzie mieszkał z teściami, a tu dla mnie....
a co do domu, to osobna sprawa, planujemy budowę zacząć latem, ale nie wiem, jak będzie z kasą, bo to wesele jeszcze
Strasznie Ci zazdroszczę tego poddasza i tej budowy domu. Ach jak mi się marzy własny dom albo chociaż takie poddasze mieć jak Wy, małe ale własne i oddzielnie od rodziców czy teściów

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Dziewczyny zapomniałam całkiem o imieninach mojego TŻ, które obchodzi jutro Musze na szybko coś wymyśleć. Może pójdziemy do kina?? Jaki film polecacie??
To pewnie Nasi faceci mają tak samo na imię bo mój też ma jutro imieniny Może na "Ciacho" byś Go zabrała? Ja byłam na tym filmie z 4 chłopakami i wszystkim się podobało

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,
mam takie pytanie ...czy słyszałyscie cos o tym ze jak jest ostatnie wesele w rodzinie( moj TŻ jako ostatni z trojki rodzenstwa sie zeni) to ze sie robi jakies ocepiny dla jego rodziców??Jak to wogóle wyglada?
Nie słyszałam o czymś takim, a u mnie to ja będę ostatnia z rodziny

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
ivonka miedzy innymi po to zeby pwoeidziec Ci ze od dzisiaj zostalo nam rowne rok i 5 miesiecy do slubu
I mi też

A mi się bardzo podoba imię Julita dla córeczki

Dzisiaj mija Nam 45 miesięcy razem
88wisienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:21   #4565
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
smacznego

a gdzie reszta widzę że jesteście tylko gadać się nie chce
Stary 2010-01-18, 19:21   #4566
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Smacznego

wisienka gratulacje

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2010-01-18 o 19:23
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:22   #4567
dottta
Zakorzenienie

a w ogóle zrobiłam muffinki dukanowskie doooooooobre

tylko jakoś przestałam chuśc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 19:28   #4568
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
a i dzis z kumpela gadalam o tabletkach i wg jej lekarza cilest jest dla zubrow a nie dla kobiet-podobno takie mocne sa.a z kolei moj mowi,ze maja male stezenie hormonow i badz tu madry.w ferie zrobie badania w koncu-o ile kasa mi zostanie, bo teraz mam przerwe w umowie...
to ja ci pożyczę ale masz zrobić
......................... ......................... .......................

była koleżanka u mnie co też jest na tej waszej diecie
w ciągu 3 miesięcy zgubiła 11kg, ślicznie wygląda
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:30   #4569
lusesita23
Zakorzenienie

A ja wlasnie rybke sukienke chce-tzn syrene

Mustique wow to faktycznie chyba sie sklonowli.u mnie mowa byla o 100 i raczej tyle bedzie...choc bym chciala znajomych wiecej bo na razie wychodzi 10 z mojej strony i 10 z TŻ...a reszta rodzina pfffff

napisalam M. ze ta jedna sala chyba odpada,a on,ze glowy nie ma do tego bo go przenosza na ten inny dzial, a brata przyjma wtedy jak on odejdzie i bedize musial latac miedzy konserwacja i montazem,zeby go uczyc

ogladam na wspolnej,a potem m jak male bez popcornu bo zjadlam kanapke z pasta rybna i parowke-tasiemca mam czy co

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

T'ai zrobie,zrobie
Stary 2010-01-18, 19:31   #4570
butterfly20
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki za opinię o kiecce

Ja się załamalam bo uwielbiałam Pronovias i La Sposa z kolekcji 2009 te,które widziałam na stronie Madonny. A te,ktore są dostępne w tym sezonie z kolekcji 2010 to totalnie nie moja bajka. Głównie empire, styl greckiej boginii...
I chociaż na stronie zagraniczej Pronovias jest ponad 90 fasonów i wybrałam z nich kilka pięęęęęknych,koronkowych-to pewnie w Naszej Madonnie nie będą dostępne. To oznacza dla mnie duze problemy końcem roku jak wybiorę się na oglądanie sukien.Najwyżej będę czekać z niecierpliwością na kolekcję 2011

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:33   #4571
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień doberek :

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
ehh już za wami nie nadążam dziewczyny
oj i ja też i jesczemi kilka cytowanych postów wcięło wrrr

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
:
a teraz news dnia: TEŻECIK PRZYLATUJE JUTRO!!!!
wprawdzie tylko na 3-4 dni, ale będzie!
no to super będzie hihi

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
dziewczyny doradźcie mam ofertę pracy z FM group (sprzedaż kosmetyków zresztą jak wpiszecie w Google FM group to wam wyskoczy)

zaproponowała mi to dziewczyna mojego byłego.. i kurcze nie wiem co robić
Ja bym się w ogóle za to nie brała. jakoś nie wyobrażam sobie chodzić po ulicach i wciskać ludziom kit (jeśli to na tym polega, ale chyba właśnie tacy ludzie mnie zaczepiają na ulicach)

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
No dobra, to chwalę się zakupami
fajne

Cytat:
Ta biała bluza to nie w moim stylu, ale nie mam się w co ubrać po ciąży a w tych sklepach nie ma na czym oka zawiesić, wzięłam ją tak bez przekonania. Tż się podobała jedynie a w tunice się zakochałam, noszę ja już 3 dzień
edit: a duszka kupiłam w New Yorkerze, były jeszcze czarne i takie niebieskie-chabrowe
duszek po prostu boooski teraz kupowałaś??to może i ja się skuszę

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
ja sie przerzuciłam na koszule moglabym ich miec od groma i sweterki oto moje miłości ehhehe tylko jeszcze marza mi sie spodnie ale to juz niebawem [COLOR="Silver"]
ja tez ostatnio uwielbiam poszule i sweterki rozpinane i spódnice hihi i mogłabym tak wymieniać

Cytat:
Była mowa o filmowaniu wesela, co myślicie o teledyskach? Mnie to nigdy nie kręciło, wydawały mi się takie upozowane, tu spacerek, a tu spójrzmy sobie w oczy itp, ale po tym co wyszperałam w necie zmieniłam zdanie zakochałam się w tym filmiku, codziennie go oglądam (nie mówcie nikomu). Jeszcze pm taka piękna i moja ukochana piosenka (jedna z wielu ukochanych)
http://www.youtube.com/watch?v=6U8TKvA_0GA
bardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
Joanwi mówiłam że moje zakupy są takie "zwykłe"
1- w sumie tylko raz założyłam do spodni rurek a tak to noszę jako mini
2- taki tam zwykły cienki golfik do noszenia "pod spód" do różnych rzeczy (przylega do ciała i cyce się w nim większe wydają)
3- trochę inny kolor ma w rzeczywistości, w samym to wyglądam jak taka "szara mysz" ale jak dodam odpowiedni wisior to jest lepiej ważne że ciepły bo ja zmarzluch jestem
no szału nie ma ale to wszystko kosztowało 117zł w tym 80% to cena tuniki
bardzo ładna ta tuniczka :

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
jak to strasznie tak nie mieć do kogo się odezwać przez cały dzień w pracy

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:34   #4572
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
to ja ci pożyczę ale masz zrobić
......................... ......................... .......................

była koleżanka u mnie co też jest na tej waszej diecie
w ciągu 3 miesięcy zgubiła 11kg, ślicznie wygląda
ja też chcem
Stary 2010-01-18, 19:37   #4573
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hej dziewczynki
Ja tylko na chwilę, ale chciałam:
1) przywitac wszystkie nowe i powracające PM
2) pogratulowac wszystkim zaręczyn, spotkań z rodzicami i innych załatwień w sprawie wesela

Elllmi i Lemon tree - mamy tego samego fotografa Tylko ja płacę 2350 zł - zamawialiśmy w czerwcu i pewnie dlatego

Senira cieszę się, ze podjęłaś właściwą dla Ciebie decyzję i ze teraz jesteś szczęśliwa, bo to najważniejsze

Idę już, bo Łukasz mi jęczy, że znowu na tym forum siedzę
Buźki

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:40   #4574
sweetieSS
Zakorzenienie

Bobo śpi ciekawe jak długo to potrwa hihi, oby do 23 przynajmniej co do imion to ja bardzo chciałam Michalinkę ale może po ślubie postaramy się o następnego urwisa. Chociaż nie wiem, czy przeżyję kolejny poród

edit:tak,tak duszka teraz kupowałam,chyba w piatek

Edytowane przez sweetieSS
Czas edycji: 2010-01-18 o 19:44
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:52   #4575
lemon tree
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Elllmi i Lemon tree - mamy tego samego fotografa Tylko ja płacę 2350 zł - zamawialiśmy w czerwcu i pewnie dlatego

a ja się pomyliłam- my płacimy za nich 2.500zł a nie 2.700zł jak wczoraj pisałam- sprawdziłam wczoraj wieczorem umowę
No a prawdę mówiąc to w sumie dzięki Tobie mamy Styczniów-przeglądałam wątki i patrzyłam jakich Dziewczyny mają fotografów, kamerzystów, zespoły itd. ... I tak jakoś od Ciebie "ściągnęliśmy" fotografa

ivona84 Dzię-ku- je- my!
lemon tree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 20:01   #4576
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
jaka mam po***ana tesciowa i tescia wlasnie dzwonil do mnie poplakany P poklocil sie z nimi bo oni maja pretensje do nas, ze sami wszystko zalatwiamy, ze wczoraj sluchalismy orkiestry i ich nie zawolalismy, ze oni nie biora udzialu w przygotoaniach , ze my ich tylko informujemy a my wczoraj tylko sluchalismy jej i wcale decyzji nie podjelismy, tylko ja mowilam jakie sa "Za" za ta okiestra, ale decyzji nie podjelismy tym bardziej, ze my chcemy sami zaplacic za orkiestre fotografa i kamerzyste.oni maja zaplacic tylko za gosci, ktorych oni chca zaprosic. ehhh masakra i oczywiscie jak to w klotni bywa poszlo o wszystko nawet o to , ze jego mama mu robi kanapki do pracy mimo, ze on nie chce, ze ona mu sprzata w pokoju ( ) mimo, ze nie powinna..ehh az mi serce telepocze z tych nerwow...
ehh, nie wiem co powiedzieć My myśleliśmy, że bedziemy płacić samo zz wszystk poza gośćmi, ale rodzice i jedni i drudzy zadeklkarowali, że to oni chcą zapłacić. Rodzice Tż mają troche wieęcej kasy, więc ja powiedziałam moim, żena ile będę mogła, to im pomoge, w końcu to moje wesele.

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Mam do Was prośbę, poślijcie mi na PW swój adres e-mail, prześlę Wam pewną e-kartkę i Wy też będziecie mogły coś zdobyc z Ori z góry dziękuję
poszedł

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość
To w takim razie jeśli się nie przyzwyczaję, to też poproszę o zmianę leków. Ja mam właśnie chyba te, co ty na początku, bo lekarz kazał mi je brać przed snem i jak on to ujął "zbyt gwałtownie się nie pionizować"
Jakby nie mógł po prostu powiedzieć - nie wstawać
o matko, nie wiem czy bym go zrozumiała jakby mi coś takiego powiedział heh

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,
mam takie pytanie ...czy słyszałyscie cos o tym ze jak jest ostatnie wesele w rodzinie( moj TŻ jako ostatni z trojki rodzenstwa sie zeni) to ze sie robi jakies ocepiny dla jego rodziców??Jak to wogóle wyglada?
nie znam takiej tradycji

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
Witam gorąco!

dołączam do przyszłych Pań Młodych 2011
data w niedzielę ostatecznie ustanowiona...
póki co mamy umowę z kamerzystą i niebawem podpisujemy z fotografem

reszta na razie jeszcze wahania i oczekiwanie na oferty więc żeby nie zapeszać napiszę jak się już zdecydujemy i podpiszemy umowy

znajdzie się miejsce? dla czerwcowej?
witoj

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Dopiero mi Wizaż odświrował. Nadrobiłam, a odpowiedź wcięło
ehh, skąd ja to znam heh.

Dziewuszki, czy i ja moge poprosić o Wasze maile??

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Wczoraj już Wam nie pisałam, ale wczorajwieczorkiem to było cudownie. Wróciliśmy z tz ze szkoły, a jeho rodzice poszli do znajomych na 18 ich syna więc mieliśmy chatę wolną. było , nie pamietam, kiedy było nam tak dobrze Nie chciało się wracać, ae dziś trzeba było wtać, więc musiałam się zebrać i wracać.
A dzisiaj rano tż napisał mi fajneho smsa na dzień dobry. Sama się do siebie uśmiechałam aż, może dlatego miałam cały dzień taki dobry humor

Dzisiaj poszliś,y po poudniu na spacer i wstąpiliśmy do housa, a;le u nas nie było takich fajnych jeansów w promocji jak we Wro. Wyobraźcie sobie, że nagle przetarły mi sie w kroku 2 pary jeansów i muszę kupić nowe U nas nie było, ale Grzesiu obiecał, że w sobotę pojedziemy po zajęciach do Pasażu na zakupy, to może zachaczymy o altantica joanwi może i mnie uda się coś kupić
Po spacerku mieliśmy iśc do nie poprzytulać się:P ale do Tż zadzwonił tato, że woda im się w kuchni leje ścianą i cała podłoga pływa. lód z dacvhu zaczął się topić i szło po rynnie do mieszkania. I tak sie skończył nasz wieczór. Każde wróciło do siebie.

dobra laski uciekam zgłosić się do konkursu Oriflame i spać

dobranoc

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 20:24   #4577
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
230zł/os + napoje gazowane wg zużycia, a sami alkohol i soki.
nieźle w sali, która mi się strasznie podobała chcieli o 20 zł więcej, ale musiałam spasować

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 20:35   #4578
lusesita23
Zakorzenienie

ma.ko ojjj jakaj a lubie takie wieczory z TŻ fajnie,ze bylo tak fajnie a maila juz Ci sle i do Jenny tez, przeczoczylam tego jej posta

a do mnie dzis kumpela powiedziala,ze jakbymnie nie znala to by pomyslala,ze jestem z M. dw amiesiace, bo ponoc jak o nim mowie to mi sie oczy blyszcza i ze ogolnie to tak jakbym dopiero znim zaczynala milo mi sie zrobilo,ale uzywala tez slowa "wpatrzona",atego to chyba nie chce jednak...czasem,az sie tego boje
Stary 2010-01-18, 20:37   #4579
MALENSTWO84
Raczkowanie

zesc dziewczynki, ja strasznie sie zaangażowałam w poszukiwania DJa umowieni jestesmy na spotkania z kilkoma sobami, ale mój TZcik stwierdzil, ze moga to byc oszusci, ktorzy wezma zaliczke i pojda w nogi - teoria spiskowa dziejów przez niego przedstawiona jakos nie za bardzo do mnie przemawia, zwlaszcza, ze nie slyszalam o takowych incydentach, ale dla wlasnej przyjemnosci, i pewnosci, chcialam zapytac, czy ktoras z was miala do "czynienia" z tymi DJami, czy mozecie cos powiedziec na ich temat?
- Maksymilian Profic,
- Artur Książek,
DJ Grzesiek z fruitymusic- chyba agencja zajmujaca sie obsluga muzyczna wesel,
DJ Wodzirej -Krzysztof
bede wdzieczna za pomoc, bede tez szukala opinii w necie, ale Wy jestescie kopalnia wiedzy, wiec zaczynam tutaj

ślub cywilny 07.05.2011 r.

ślub kościelny 28.04.2012 r.

czekamy na Maleństwo 16.05.2012 r.
MALENSTWO84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 20:38   #4580
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
taaak bo to taki fajny rocznik jest

ja też z tego fajnego rocznika

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 20:56   #4581
goosia207
Zakorzenienie

cześc

Dziewczyny, ale super zakupy macie ja też chcę!, ale przy styczniu trzeba oszczędzać

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
a no generalnie to hmmm...zmienilam faceta bo tamten zwiazek jednak nie mial sensu. bycie ptakiem w zlotej klatce mi nie odpowiadalo. a slub no coz... dobrze ze zdecydowalam sie na to teraz a nie po slubie.
Najważniejsze, to w odpowiednim momencie podjąć dobrą decyzję

Cytat:

To miło będziemy miały stres rosnący z tym samym natężeniem

Wydaje mi się, że jeszcze tyle czasu na drobniejsze przygotowania, ale zima minie, wakacje, a potem to już na dni będziemy liczyć!
pewnie, że szybko minie

Martilla super te torty zdolniacha z ciebie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
na modelce fajnie wygląda ale powiem Ci szczerze że na żywo może nie wyglądać rewelacyjnie, no nie wiem ryzykowny krok i może efekt kiecki popsuć No i do tego suknia też chyba powinna byc taka delikatniejsza i bardziej "lejąca"
No właśnie często na modelce wygląda cudnie, a na PM już niekoniecznie

Cytat:
ma.ko ojjj jakaj a lubie takie wieczory z TŻ fajnie,ze bylo tak fajnie a maila juz Ci sle i do Jenny tez, przeczoczylam tego jej posta

a do mnie dzis kumpela powiedziala,ze jakbymnie nie znala to by pomyslala,ze jestem z M. dw amiesiace, bo ponoc jak o nim mowie to mi sie oczy blyszcza i ze ogolnie to tak jakbym dopiero znim zaczynala milo mi sie zrobilo,ale uzywala tez slowa "wpatrzona",atego to chyba nie chce jednak...czasem,az sie tego boje

Ehh lecę się chlupać i spać.Jutro pobudka do pracy o 5.45
Stary 2010-01-18, 21:00   #4582
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
witam
Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
frezyjka witamy
Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
[CENTER][COLOR=Purple]
1) przywitac wszystkie nowe i powracające PM
Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
witoj

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Frezyjko miło Cię tu widzieć
Ciebie również Motylku

Cytat:
Napisane przez Bounty_ Pokaż wiadomość
mam identyczny pierścionek zaręczynowy
oooo tzn się że masz piękny

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
wpadlam tylko na chwile ivonka miedzy innymi po to zeby pwoeidziec Ci ze od dzisiaj zostalo nam rowne rok i 5 miesiecy do slubu
Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość
I mnie też

Cytat:
Napisane przez 88wisienka Pokaż wiadomość

I mi też
no to nieskromnie dodam że mnie też

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
My mamy listę na koło 150 osób,ale spodziewam się 130 osób
to tak jak u mnie....
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 21:01   #4583
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez Madzik08 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Troche mnie nie było, ale na bieżaco Was czytam
butterfly ta suknia jest piękna, jedna z moich faworytek.
Co do imion to chłopiec na pewno będzie się nazywam Nikodem a imię dla dziewczynki jak na razie będzie trudnym wyborem, chociaż podobają mi się Liliana, Iwa, ale mojemu Ł. nie
mi też się Nikodem podoba

idę się kąpać i trochę się popakowac na jutro

Dobranoc

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 21:02   #4584
cobra115
Zakorzenienie

Achhhhh
Nie mam czasu dla siebie

W pracy nawet spoko, (cały tydzień będę przychodzić sie przyuczać) tylko nie można używać za bardzo telefonów komórkowych, i siedzieć na necie bo to podobno rozprasza. Good bye wizaż w pracy Choćbym na nocce chciała zerknąć to zablokowane są stronki
Ale ogólnie jest ok. Zobaczymy jak jutro, bo z inną dziewczyną będę na zmianie...

Trzymajcie się ciepło, nie wiem kiedy znów zawitam tutaj
Stary 2010-01-18, 21:03   #4585
frezyjka85
Zakorzenienie

jeszcze ivonka 18.06.2011 uffff doliczyłam już 5
Stary 2010-01-18, 21:04   #4586
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Achhhhh
Nie mam czasu dla siebie

W pracy nawet spoko, (cały tydzień będę przychodzić sie przyuczać) tylko nie można używać za bardzo telefonów komórkowych, i siedzieć na necie bo to podobno rozprasza. Good bye wizaż w pracy Choćbym na nocce chciała zerknąć to zablokowane są stronki
Ale ogólnie jest ok. Zobaczymy jak jutro, bo z inną dziewczyną będę na zmianie...

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 21:06   #4587
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
to w sumie chyba dobrze o was świadczy
siostra P ostatnio powiedziała że on jest bardzo za mną (tak chyba jest lepiej )
ale ogólnie cała rodzina jego mówi że u nas widać fluidy zawsze
nie to co u brata P tam to gromy latają
Stary 2010-01-18, 21:13   #4588
lusesita23
Zakorzenienie

cobra biedactwo...

joanwi przepraszam!!!dopiero teraz zauwazylam,ze jestes konsultantka Avonu...ale ze mnie gapa...ech no skoro jestes to sama wiesz najlepeij jak jest,a ja sie tu "madrzylam"bo kumpela byla a tak naprawde to nie wiem jak jest, przepraszam,wybacz kochana

ide sie pluskac i lulu

oby jutro sie udalo zakombinowac z egzamem (tzn przepisac ocene z licencjatu)trzymcie kciuki,co? zawsze pomagaja...

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

T'ai tak,mysle, ze "byc za kims"to lepsze zdecydowanie...ale ja sie oczywiscie klocilam,ze wcale "wpatrzona"nie ejstem i nie chce byc;p myslalam,ze mam dystans do niego i,ze tak slepo mu nie ufam,a wrecz zawsze sobiepowtarzam,ze nie wolno w 100 procentach byc pewnym...ale z boku to byc moze inaczej wyglada...
Stary 2010-01-18, 21:24   #4589
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Achhhhh
Nie mam czasu dla siebie

to ty sie trzymaj

Cytat:
oby jutro sie udalo zakombinowac z egzamem (tzn przepisac ocene z licencjatu)trzymcie kciuki,co? zawsze pomagaja...

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

T'ai tak,mysle, ze "byc za kims"to lepsze zdecydowanie...ale ja sie oczywiscie klocilam,ze wcale "wpatrzona"nie ejstem i nie chce byc;p myslalam,ze mam dystans do niego i,ze tak slepo mu nie ufam,a wrecz zawsze sobiepowtarzam,ze nie wolno w 100 procentach byc pewnym...ale z boku to byc moze inaczej wyglada...

też tak uważam pomimo że mu ufam
ale ostatnio siostra P jak popiła to powiedziała że on ma żelazne zasady po ojcu, żadnej zdrady itd choćby nie wiem jak się źle działo

dobranoc wam
Stary 2010-01-18, 21:27   #4590
frezyjka85
Zakorzenienie

uciekam spać bo ciężki dzień za mną i róznie ciężki przede m ną więć kolorowych snów życzę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości