|
|
#1861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
no to troche było nie fer.. moze pogadaj jeszcze z ojcem i powiedz mu co ta baba ci powiedziała |
|
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
koka mozna powiedziec, ze mialam podobna sytuacje...
Chcialam w maturalnej klasie poprawic sobie troje zpolaka na cztery to mi nie pozwolila, bo jak stwierdzila' caly rok sie obijalam", inna dziewczyna(tatus znany czlowiek) mogla zdawac na cztery, choc miala gorsza srednia ocen I co sie okazalo, napisalam najlepiej z klasy mature z polaka, oczywiscie tamta laska ledwo 30 % uzbierala i co kurrr.... kto bardziej zasluzyl na 4 chcialam widziec jej reakcje na wyniki matury, ale niestety nie dane mi bylo tego zobaczyc, a szkoda, bo moglo byc ciekawie....![]() mycha do przodu wczoraj dostalam dwie 5 i mozliwe, ze bede zwolniona z jednego egzaminu
|
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Mandy nas nadrabia.
Jest na 40 stronie ![]() Dawaj mała dawaj! ![]() CheerleaderkixD a po lewej taki ich pompon xD
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh dziewczyny ja tak nie do tematu dzis, ale stres mnie ogarnal. Jutro mam prezentacje ustna przez cala grupa i juz sie boje. Nie cierpie ustnych wypowiedzi....
Czymac kciuki! A potem jeszcze bardziej, bo ide do lekarza i oglosi mi wyrok... |
|
|
|
|
#1865 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie to co mój. |
|
|
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my bedziemy mocno kciuki trzymac
|
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowe podejście do związku. tylko czy byłaś/jesteś szczęśliwa w związku nie angażując się? |
|
|
|
|
|
#1871 | |||
|
Zadomowienie
|
Nie było mnie tylko kilka godzin a tu 2,5 strony
szaloone Wyy! ![]() Byłam z tż i kumeplą, bardzo fajny wieczorem powiem Wam, i jak jesteśmy z ludźmi to mojemu nie dogaduje zauważyłam ![]() Cytat:
Staram sie ale co z tego wyjdzie to nie wiem.. Jaki konkurs? pochwal się zdjęciami![]() Hehe a faceci to w ogóle mają takie zdroowe włosy tylko im pozazdrościć !Mój jak smarował wazeliną usta to nie wiedział jak je 'ustawić' żeby było łatwiej, tak śmiesznie się miział tą nivea że szok Cytat:
Cytat:
mój się ostatnio strasznie rozleniwił kiedy zdał prawko i się wozi, idziemy 4 minut a on do mnie czy już zawracamy? ![]() Cholerko Po cholere on to zataił? powiedział Ci? bo jak nie miał nic za uchem to bez sensu ![]() Ale wiesz że jeśli chcesz mu zaufać na nowo to musisz tego chcieć a nie być na to tak obojętna, docenić to że się stara itd. prawda? jasne że nie zapomnisz tego, bo zawsze pamieta się takie rzeczy ale trzeba to po prostu zaakceptować, że się wydarzyło i tyle.. Ja też nie zapomniałam o tym co zrobił tż, staram się tylko do tego nie wracać chociaż wiadomo że jak jest coś związanego z ta sytuacja itd. to mi się przypomina i źle mi z tym, ale co zrobić? nie podoba mi się ta cecha pamiętliwości ![]()
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem z czego to wynika.2) właśnie. może to po prostu jeszcze nie to
|
|
|
|
|
|
#1874 |
|
Zadomowienie
|
Ehh ja w liceum miałam zołze historyczke- wicedyrektorka.
W mojej klasie była dziewczyna, której tatuś kiedyś uczył w tej szkole i dobrze się znał z tą historycą właśnie. Zawsze jak kogoś złapała na ściąganiu to wypad i 1. Ona ściągała to ta jej tylko uwagę zwracała W ogóle przez tą niesprawiedliwość, bo wszyscy jej w tej szkole pobłażali, gwizdnęła mi stypendium premiera sprzed nosa i jeszcze bezczelnie się nim chwaliła na mojej 18-stce I na koniec klasy maturalnej wychodziło mi między 3 a 4 z historii (mature zdawałam z matmy). Poszłam do niej, bo zależało mi na 4, bo ta 3 byłaby moją jedyną na świadectwie w dodatku maturalnym!! I wiecie co? Pinda się nie zgodziła, żebym odpowiadała na 4!!! A za chwilę szła ta dziewczyna i wicka do niej mówi ,,*** może chcesz odpowiadać na 5?" chociaż z ocen wychodziło jej ewidentnie 4!! Nie pytajcie jaka byłam wkurzona. No i na świadectwie maturalnym miałam jedyną 3 z historii przez tą jędze Ale jak napisałam mature z matmy na 98% i mama była po moje wyniki, bo ja w Angli wtedy byłam, to mi opowiadała, że dyrektorka jej gratulowała, że tak ładnie napisałam itp, a obok stała ta wicedyrektorka i moja mama na cały głos ,,no wszystko byłoby ładnie, gdyby nie to 3 z historii na świadectwie" ![]() A tamta dziewczyna napisała podstawową biologię na ok 40% chyba Wyszła sprawiedliwość ![]() Oho mój na gg znowu napisał ![]() Ale ja czytam bardzo ciekawy artykuł o inwestycjach bezpośrednich, więc nie mam czasu z nim rozmawiać
,,Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem"- Anthony de Mello Edytowane przez Koszkaa Czas edycji: 2010-01-18 o 23:18 |
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Jest dziwna, jest chora jak dla mnie.
Czerpie satysfakcję , ze może mnie udupić, postawi mi tą jedynkę i będzie górą. Nie chce robić z tego powodu afery, bo wiem, ze raczej jej nie wyrzucą , a jak pójdę z nią na wojnę to będzie się odgrywać. Jestem w 2 klasie liceum ale profilowanego. I ona mnie uczy właśnie jednego z administracyjnych przedmiotów, więc w ogólnym rozrachunku mniej ważnych niż inne, te , które będą mi potrzebne do matury, tu żadnego papieru nie dostaje na moją wiedzę , żadnych egzaminów z tych przedmiotów ,,niby zawodowych" nie mam, jedynie świadectwo ukończenia klasy usługowej. W tym semestrze trochę zawaliłam , z mojego wysokiego poziomu spadłam na poziom klasy, pojawiło się więcej nieobecności, ale nie tyle żeby mnie nie klasyfikować- co pewnie sprawiłoby jej większą satysfakcję , bo musiałabym zdawać egzaminy komisyjnie. Nigdy nie byłam typem ,,kujona" ale nadrabiałam inteligencją. Z pozostałych przedmiotów zawodowych mam 3 i 4 na semestr. Zresztą z jej przedmiotu , po kartkówce , którą napisałam na pewno przynajmniej na 3 nie wychodzi mi jedynka. Ja bym ten sprawdzian ot tak , ze stania mogła jej napisać chociażby dziś na 3 z tego co pamiętałam i byłoby git, ale ona mówi mi, że nie ma czasu tego sprawdzać. Typowo się odgrywa, nie wiem za co ![]() Denerwuje mnie to wszystko strasznie, tym bardziej , że to cholera , tylko jeden głupi sprawdzian. Jak mi postawi tą 1 to na poprawy będę zakuwać dniami i nocami i pisać jej wszystko na 5. I niech spierdala. Jak będzie mi to musiała do dziennika wpisac to jej chyba ręka uschnie
|
|
|
#1876 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
", a jak napisałam, że możemy się jutro zobaczyć to odpisał "no w końcu ". nie zabrzmiało to jakoś przekonująco i szałowo, ale niech mu będzie.ja bym się mogła jeszcze jutro nie spotykać. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zresztą wtedy mieliśmy staż równy 3 tygodnie bodajże, to trochę co innegojakiś czas potem odwalił kolejną akcję - napisał mi będąc już w domu, że wrócił tak późno, bo był u koleżanek w domu i uczyły go matmy naprawdę głupie błędy popełniał---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() a co do przegrzania mózgu to ja też przez to chodzę nieprzytomna. |
|||||
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taką nadzieje ze trafie na tego jedynego:P
|
|
#1878 |
|
Zadomowienie
|
Koka jaaa co za nauczyciel
ona w ogóle nie powinna uczyć, ja wam współczuje jak ona ma okres bo wtedy pewnie całą swoją złość wyładowuje na was jeszcze tylko rok, wytrzymaj z tą małpa jedna tez miałam kiedys taką w szkole.. jak jedna z jej pupilek nie umiała to powiedziała że jej nie wpisze 1 tylko że ją może zapyta na następnej lekcji( i tak tego nie zrobiła ) a jak ktoś z reszty klasy to już 1 i wielce oburzona.. ![]() Madame Twój tż świetnie zareagował hehe ![]() dobrze, że mu powiedzialaś niech sobie nie myślii ![]() Reb kurcze szkoda żebyś zrezygnowała ze spotkania koleżeńskiego, może byście się zaprzyjaźnili nawet, nie? a mówiłaś mu już o tym?
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-18 o 23:26 |
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym razie wielokrotnie mu o tym koledze wspominałam, nie kryłam się z tym, że napisał mi smsa czy coś takiego. nawet wspominałam chyba, że mnie zaprosił na piwo (bo on mnie tak zaprasza od jakiegoś czasu). powiedziałam o tym mamie, myślałam, że może ona wpadnie na jakiś inteligentny pomysł. niestety. spytała tylko "a ładny ten kolega?" |
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra skończyłam
. Przede wszystkim cieszę się, że Madame już się pogodziła z TŻtem. Na drugi raz, jak się pokłócicie i przez kilka dni będziecie się tak zachowywać to dostaniecie po tylkach. już dawno to powinno być wyjaśnione. Koka co za baba z tej wychowawczyni my pisalśmy petycje o zmiane wychowawczyni i w koncu po roku walki się udało, mamy teraz naszego pana od historii, ktory jest nieziemsko przystojny, na serio ![]() Pytałyście, co u mnie.. Mnóstwo nauki, z TŻ od piątku pogodzeni bylismy, w sobotę polazł na jakaś imprezke rodzinną, wczoraj całe popołudnie u mnie, wieczorem się przestał odzywać, bo niby usnął, a mnie nachodziły dziwne myśli... Dziś rano się tłumaczył, po południu się spotkaliśmy, była wolna chata, wiadomo. Później ugotowałam budyń, bardzo się zdziwił, że potrafię taką czynność wykonać... Nie wiem, co myśleć. Jest normalnie po prostu.
|
|
#1881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to Twój TŻ taki chyba trochę do mojego jest podobny z tego co tu opisujesz Nie wydaje Ci się, że oni tacy troszkę niedojrzali jeszcze są ? Bo mi się tak wydaje Wyłączyłam gg, żeby mnie nie kusiło, żeby odpisać Ale nie powiem, że nie kusi
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Reb przeciez mozesz isc z nim na piwo. TZ jesli ci ufa to Cie pusci
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uczyła mnie w liceum taka jedna geografii - co ładniejsza dziewczyna tym więcej wątów, zresztą dziewczyny zawsze musiały umiec więcej, chłopaki to powiedzieli "aaaaa no ten yyyyyy" i coś tam wybąkali i już 4 masakra z nia była
|
|
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Mandy to zrob mu kiedys kolacje tylko zeby przypadkiem nie zszedł na zawał
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wrażenie jakbym była gorsza od wszystkich i nudna, ale przecież to nie moja wina. nie jestem na tyle staroświecka by twierdzić, że to FACET POWINIEN WYCHODZIĆ Z INICJATYWĄ, aczkolwiek czasem mógłby. naprawdę nie obraziłabym się za to. tylko mój TŻ jak ma złe dni to nic mu się nie chce, łącznie z myśleniem. a te złe dni ma od dłuższego czasu. niby dzisiaj szarmancko napisał, że woli się ze mną spotkać niż z kumplami (po kilku dniach rozłąki może i tak, chyba dobrze mu ona zrobiła )i przed chwilą sępił o buziaka na dobranoc, jak dostał w promocji 20 zamiast jednego to odpisał, że teraz spokojnie może iść spać, bo właśnie na tego buziaka ode mnie czekał. mocniejszy w gębie jest niż wczoraj, to trzeba przyznać. ale to niestety jeszcze nie to
|
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Moja też stara panna.
Zaniedbana, kolo 50... Kojarzy mi się z samotnym, pustym domem i czarnym kotem. Uważa się za wielkiego psychologa, co to nie ona, a same widzicie. Kurdę , czuje , że mi wystawi tego kołka jutro i będe miała przerąbane
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:18 |
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
rany zaczynam sie martwic o tego swojego
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
mój TŻ? hmm. dojrzały to on jest, ale strasznie jakiś taki niedomyślny i nierozgarnięty. najpierw robi, potem myśli (to chyba jego motto życiowe). poza tym on się zachowuje jak po 20 latach małżeństwa.. zresztą, niektórzy faceci i po takim czasie wykazują większą inicjatywę, naprawdę.
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Reb no pewnie ze idz. na tym polega wlasnie sztuka zaufania. no i uwazam ze kazdy powinien miec swoje zycie a nie tylko zamykac sie ze swoim chlopakiem/dziewczyną.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

) żeby załatwiać za mnie sprawy. Ok, tylko to ona narzekała , ze nie przyszedł na zebranie i żeby się spotkać, przy kolejnym jej jęczeniu odpowiem w ten sam sposób, przeciez ojciec nie jest moim pełnomocnikiem...

Chcialam w maturalnej klasie poprawic sobie troje zpolaka na cztery to mi nie pozwolila, bo jak stwierdzila' caly rok sie obijalam", inna dziewczyna(tatus znany czlowiek) mogla zdawac na cztery, choc miala gorsza srednia ocen
chcialam widziec jej reakcje na wyniki matury, ale niestety nie dane mi bylo tego zobaczyc, a szkoda, bo moglo byc ciekawie....![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wczoraj dostalam dwie 5 i mozliwe, ze bede zwolniona z jednego egzaminu 

ale dasz rade

a my bedziemy mocno kciuki trzymac
21. 04.2014
ale ja mam takie podejście do związków. Czułam się zakochana raz, w szczenięcym i toksycznym związku jak miałam 14-16 lat. Teraz dużo mniej się angażuję, raczej nie mówię, że kocham, i generalnie jestem bardzo powściągliwa.
szaloone Wyy! 

już dawno to powinno być wyjaśnione.