2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-19, 14:47   #4051
mariiasia
Zadomowienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
może "uroczystą kolację"?

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 14:47   #4052
Ellin_ak
Rozeznanie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
napisz w zaproszeniu, że zapraszacie na uroczystą kolację
Mamy zarezerwowaną salę, nie jest to restauracja. Jeszcze nie mamy godziny, ale mamy dowolność, bo w tym kościele w którym mamy, nikt ślubów nie organizuje. Myślę, że na 17 jakoś-żeby nie było upału i żeby pokaz ogni ok 21 można było zrobic bez obawy że będzie bardzo jasno.
Aaś, uroczysta kolacja bardzo mi się podoba.

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-01-19 o 14:49
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 14:47   #4053
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Samoa, proszę Ciebie o wizualizację mej kiecki
Byle do 17
a co to osoba myśli, ze będzie popędzac maesrto
To trzeba miesięcy konsultacji, trzeba sie zwierzyć z preferencji to nie tak hop siup i gotowe!Zdjęcie dać, fryzure wymarzyć, makijaż wymarzyć a maestro rozważy i zwizualizuje
Stary 2010-01-19, 14:49   #4054
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
ze wzgledu na lampe blyskowa ( co widac pod okiem ten blysk zmniejszyla mi sie zrenica i troche widac moje oczy naturalnie najlepiej ogladac bez powiekszania wtedy lepiej przypomina efekt ktory ja widze na codzien ...kiepska ta fota z komorki
ale fajne oczęta.. (choć że soczewki..)
szkoda, że ja nie mam taki oczek..
choć na swój naturalny kolorek nie narzekam

Samoa, byle do 17.. Czyli ja koncze o tej work! babo wstrętna!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 14:50   #4055
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
welon tak A czy widzisz ten misternie zapleciony warkocz?

20 tys. Ale sama widzisz, że warto dac każde pieniadze
Poza tym wiesz - autopaint to bardzo drogi, profesjonalny program

oczywiście dopasujemy i zgramy wszystkie dodatki w jedną całość, zaproponujemy makijaż i fryzurę, dobierzemy odcień bieli do Pani skóry - będzie Pani olśniewająca Nasz maestro w twórczym amoku wydobędzie z Pani ukryte piękno, z reszta co ja będe opowiadać - wystarczy spohjrzeć na Kubusiewe i jej wzruszenie po otrzymaniu projektu

wizja artystyczna zakłada edukowanie odbiorcy, zatem ów bialy kształt moze byc rozaptrywany jako torebka - jak słusznie zauwazyła jedna z wyjątkowo wrażliwych na sztukę i mode dziewcząt, może byc równiez odnoszona do prawidlowego przeznaczenia rękawiczek - które powinny byc zakładane tylko na rece, które są złamane, zatem ów bialy kształt to spuchnięta po złamaniu dłoń - rekawiczka idealnie maskuje defekt

napisz w zaproszeniu, że zapraszacie na uroczystą kolację
daaaaaaaaaaaawno daaaawno się tak nie ubawiłam przed komputerem edzia pracuj nad suknią black bo dizewczyna umiera z nudów w pracy
Stary 2010-01-19, 14:51   #4056
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Mamy zarezerwowaną salę, nie jest to restauracja. Jeszcze nie mamy godziny, ale mamy dowolność, bo w tym kościele w którym mamy, nikt ślubów nie organizuje. Myślę, że na 17 jakoś-żeby nie było upału i żeby pokaz ogni ok 21 można było zrobic bez obawy że będzie bardzo jasno.

Cytat:
a co to osoba myśli, ze będzie popędzac maesrto
To trzeba miesięcy konsultacji, trzeba sie zwierzyć z preferencji to nie tak hop siup i gotowe!Zdjęcie dać, fryzure wymarzyć, makijaż wymarzyć a maestro rozważy i zwizualizuje
czy osoba mogłaby się zapisać na konsultacje do maestra na sierpień?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 14:53   #4057
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no i super A w jakim miesiącu chcecie? W sierpniu ok.21 juz moze sie lekko sciemniać, ale lepiej byłoby koło 22. A jak to zrobicie - ślub o 17 czy sala od 17 wynajęta? Fajniej by było 18-22, wtedy byłoby idealnie ze wzgledu na te fajerwerki, ale tak jak mowisz tez będzie ok

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 14:56   #4058
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
daaaaaaaaaaaawno daaaawno się tak nie ubawiłam przed komputerem edzia pracuj nad suknią black bo dizewczyna umiera z nudów w pracy
umrę i będę śmierdzieć

Stary 2010-01-19, 14:56   #4059
kubusewa
Zakorzenienie

eej a tak poważnie biżu z białymi kamieniami czy z czerwonymi.. Wiem, że wielka samoa już mi tutaj zdyktaturyzowała kolor .. ale teraz tak poważnie pytam bez jaj
Stary 2010-01-19, 14:58   #4060
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
czy osoba mogłaby się zapisać na konsultacje do maestra na sierpień?
mogłaby. A co, chciałaby?A może by tak napisala kiedy ślub, bo to maestro decyduje kiedy konsultacje jak wie kiedy ślub!A jak osoba taka mądra to niech sie sama konsultuje!Myśli, ze dodatki zaproponowane przez maestro sobie na bazarze kupi?!Że one prosto z Chin w kontenerze przyjadą?!Dalej chce obrażac maestro czy się wreszcie uspokoi?: hahaha:
Stary 2010-01-19, 15:00   #4061
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
no i super A w jakim miesiącu chcecie? W sierpniu ok.21 juz moze sie lekko sciemniać, ale lepiej byłoby koło 22. A jak to zrobicie - ślub o 17 czy sala od 17 wynajęta? Fajniej by było 18-22, wtedy byłoby idealnie ze wzgledu na te fajerwerki, ale tak jak mowisz tez będzie ok
7.08.
W tej sali też nie ma zazwyczaj wesel-tzn my będziemy drudzy- zaraz po właścicielu, który ma ślub tydzień przed nami więc catering będzie mógł się tam pojawić już kilka godzin wcześniej. Mówiąc pokaz ogni miałam na myśli fireshow.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 15:03   #4062
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
eej a tak poważnie biżu z białymi kamieniami czy z czerwonymi.. Wiem, że wielka samoa już mi tutaj zdyktaturyzowała kolor .. ale teraz tak poważnie pytam bez jaj
bez jaj to ja nie umiem:hahah a: Musze chyba przyznać, że byc może istnieje pradopodobienstwo, że z czerwonymi będzie pasować aczkolwiek nie kamieniorami tylko malusimi kamyczkami i gdyby to miało dość prosta formę i bylo bardzo delikatne a nie kilo zawijasów. Jestes drobna, nei pwoinnas sie obwieszać łańcuchami, poza tym masz hafty na sukni, nie wiem sama.
Stary 2010-01-19, 15:04   #4063
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
cześć Wam
Lain masz cudowną suknię! piękna jest,bardzo sexi gratulacje wyboru aż nie mogę uwierzyć ,że Ty już masz suknię... szkoda,że nie masz własnych zdjęć w niej ,trzeba będzie poczekać do lipca żeby Cię zobaczyć a jakie butki przewidujesz?
i garniaka TŻ też gratuluję,bardzo dobry wybór a co do niego? już się Twój TŻ zdecydował?
dzieki Szanus butki przewiduje wygodne taneczne biale, bo jednak stwierdzilam, ze we wlosach chce bialego storczyka a te ktore sobie kupilam do tanga na wymiar sa baaardzo wygodne, wiec o ile nie wprowadza nowych ladniejszych modeli to do slubu pewnie wyladuje w czyms takim http://www.akces2.com/images/stories...Victoria01.jpg
co do TZa to dzis wymyslilam, ze ok - zgodze sie ewentualnie na muszke, ale biala jak bedziemy za 8 tygodni odbierac garniak to obskoczymy z nim jeszcze raz salony z meska moda slubna i od razu poprzymierzamy rozne opcje

szyszynka ale superowy kolor ja bym sobie chciala wzmocnic moja zielen (ktora z reszta bardzo lubie) zeby byla taka barrrdzo soczysta
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 15:06   #4064
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
7.08.
W tej sali też nie ma zazwyczaj wesel-tzn my będziemy drudzy- zaraz po właścicielu, który ma ślub tydzień przed nami więc catering będzie mógł się tam pojawić już kilka godzin wcześniej. Mówiąc pokaz ogni miałam na myśli fireshow.
a no tak, zapomnialamTo fireshow jak najbardziej pasuje o 21, bo do tego nie trzeba absolutnego mroku To spoko 17-21, wg mnie wszystko jest ok
Stary 2010-01-19, 15:07   #4065
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
a no tak, zapomnialamTo fireshow jak najbardziej pasuje o 21, bo do tego nie trzeba absolutnego mroku To spoko 17-21, wg mnie wszystko jest ok
To wspaniale Powoli wszystko nabiera jakiegoś kształtu.
Stary 2010-01-19, 15:10   #4066
BlackAngel
Adwokat diabła

weźcie z tym maestro, bo jak tak dalej będe się śmiać to mnie z roboty wywalą

Stary 2010-01-19, 15:15   #4067
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
mnie też
to będziemy sobie razem do pośredniaka zasuwać
zaraz za ferdusiem kiepskim

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-19, 15:18   #4068
Ellin_ak
Rozeznanie

Kurde, mój Tż zaraz wraca z pracy to ja musze szybko zasuwać do kuchni i zmotac jakiś obiadek Zaglądnę do Was później bo na 19 mam zajęcia do 21 i mam zaliczenie także trzymajcie kciuki
Stary 2010-01-19, 15:22   #4069
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
mnie też
o! dokładnie!

jejku, pewnie znowu będę w domku koło 17:40

Stary 2010-01-19, 15:25   #4070
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
o! dokładnie!

jejku, pewnie znowu będę w domku koło 17:40
i po raz kolejny mówię Ci: ja też jeszcze na przystanku wymarznę

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-19, 15:30   #4071
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
mnie też
spoko, maestro zwija się pisac magisterkeJeden z rodziałów poswięcony zostanie kejsowi Kubusewy
Ale najpierw należy pomalowac paznokcie - pamiętajcie, nigdy nie piszcie mgr bez porządnego manicuru
Stary 2010-01-19, 15:39   #4072
can't be perfect
Wtajemniczenie

samoa wizualizacja przepiękna

a mnie strasznie boli brzuch i jakaś taka dziwna dzisiaj jestem, chyba od tego biegania, ale nie ma co kondycja jednak jest
no i od powrotu nic się nie uczyłam, tylko ze zmęczenia poszłam spać

a mój TŻ wczora pracował od 6-19.30 i nawet nie mogłam z nim pogadać o balu absolutoryjnym...

no i własnie nie wiem czy mam iść na ten bal. koszt to 300 zł od pary, dochodzi sukienka bo nie mam i pewnie jakiś fryzjer.. TŻ dzisiaj przez tel, stwierdził że to mój bal i ja mam się zastanowić czy chcę iść, a ja nie wiem

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-01-19 o 15:42
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 16:33   #4073
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
No ale z próbnej fryzury zaczęły mi szybko wsuwki wypadać i kosmyki włosów się powysuwały, tak że po 3-4 godzinach wyglądałam już beznadziejnie
A i tak nie była do końca taka jakbym chciała, bo podobają mi się takie uczesania jak Lain wklejała niedawno
Ja bym zmieniła fryzjerkę

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
u nas odbijany jest za darmo kiedys przy odbijanym zbierano na wózek. Teraz tego nie ma
A konkursu nie znam żadnego fajnego. większośc to jakieś ohydne z podtekstem erotycznym(bardzo) a tego nie chce-typu striptiz(tż ostatnio w takim czymś uczestniczył)
Ale pogadam z tżtem moze jakis fajny konkurs by mógł być-bo nie chodzi o to, ze nie lubie tylko nie znam żadnych nie zboczonych Może jakie propozycje macie
Nasz DJ wymyślił coś takiego - rodzic + dorosłe dziecko, rodzic bierze dziecko na kolana i podaje mu soczek z butelki, która para pierwsza skończy ta wygrywa. Co o tym myślicie?

Cytat:
5. znowu.. wybierasz z sali np 5 osob i te osoby np chodzą sobie wokół stołu albo wręcz tańćzą na środku... w pewnym momenci (np po 45 sekundach muzyka cichnie a konferansjer wykrzykuje obiekt jaki mają przyneiść np: ciastko, ogórka kiszonego, kieliszek wódki, łyżkę.. i kto przybiegnie jako ostani z tym obiektem przegrywa.. im mniej osob wybiera się obiekty które ciężko zdobyć.. ja np jak ostatnio słyszałam tę zabawę w finale konferansjer zakrzyknął durszlak i 2 panów którzy zostali w rozgrywce na wyscigi biegli do kuchni
Taka zabawa może być niebezpieczna. My też coś takiego chcieliśmy, ale DJ nam opowiedział, że jak kiedyś zrobił taką zabawę i kazał przynieść papier toaletowy, to jedna babka dostała drzwiami od toalety i miała przez to pęknięty nos

Cytat:
Napisane przez janiiis Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wklejam Wam zdjęcia sukni, a razem z nią bukietów które mi się podobają. Doradźcie proszę, jakie bolerko będzie pasować najbardziej? koronkowe, gładkie czy może coś jak na zdjęciu (połączenie gładkiego z koronkowym :P) No i jaki welon? prosty, czy obszyty koronką? Na pewno będzie krótki (ok. 60 cm). A bukiet? Hmm?
Co do biżuterii to jeszcze nie wiem, fryzury coś jak poniżej (chyba raczej te luźniejsze upięcia).
Z góry dziękuję za pomoc!
Jeśli bolerko, to koronkowe. To, które wkleiłaś mi się nie podoba
Bukiet ten kolorowy śliczny. A welon... nie wiem

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
To jest kareta http://www.youtube.com/watch?v=cNziBNX776k
ale mi bardziej chodziło o zabawe Zoo http://www.youtube.com/watch?v=HPauAsfcLGY
Moja teściowa płakała ze śmiechu jak na jednym z wesel była ta zabawa w zoo

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
przyszłam sie wyżalić

wszyscy na okolo pytaja mnie o suknie, nawet teściowa przed chwilą, a ja nie mam juz siły mowić, ze nie mam sukni i nawet nie mam jej wizji

niby dużo czasu jeszcze ale moj stan antysukniowy trwa już i trwa i co ja zrobie jak mi sie nie zmieni do przyjazdu do Pl
Spokojnie, jak zaczniesz mierzyć, to stan antysukniowy Ci przejdzie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam jeszcze pytanie dotyczące zapraszanych przez Was osób.
Większość ma duże wesela i zastanawiam się czy zapraszacie/będziecie zapraszać np. osoby z którymi na codzień nie utrzymujecie kontaktu, jakichś znajomych dawno niewidzianych, kolegów/koleżanki ze szkoły?
Czy tylko i wyłącznie osoby z którymi jesteście blisko na codzień?
My zapraszamy tylko 1 parkę znajomych. Robimy małe wesele i nie mamy potrzeby zapraszać ludzi, z którymi nie utrzymujemy kontaktu

Tyle na razie udało mi się nadrobić Nie wiem kiedy nadrobię resztę
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 16:47   #4074
certina4
Wtajemniczenie

cześć laski

- jestem przeziębiona- katar, ból gardła, ból głowy i jestem głucha na jedno ucho. Jak w sobotę już zaczęłam się źle czuć tak dzisiaj czuję się fatalnie mam ochotę wskoczyć do łóżka i do jutra rana z niego nie wychodzić

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Samoa, proszę Ciebie o wizualizację mej kiecki
Byle do 17

Black a jaką Ty masz kieckę? Bo chyba mnie to ominęło

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 16:54   #4075
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
może do testu białej rękawiczki w kościele co by wiedzieć za co kościelnemu się płaci
sikam

Cytat:
zwizualizuj sobie bransoletkę
W załączniku masz wizualizacje stworzona przez styliste ślubnego w profesjonalnym programie autopaint - sama sobie odpowiedz na pytanie czy tak chcesz wyglądac na własnym ślubie
Piękna wizualizacja Też sobie kiedyś taką zrobiłam i nawet wkleiłam swoją głowę Tylko bym musiała zrobić nową wersję, bo tamta jest nieaktualna po zmianie decyzji co do kiecki i rezygnacji z diademu (miałam taką fatalną fazę na diadem dłuższy czas temu, ale sie opamiętałam)

Cytat:
spoko, maestro zwija się pisac magisterkeJeden z rodziałów poswięcony zostanie kejsowi Kubusewy
Ale najpierw należy pomalowac paznokcie - pamiętajcie, nigdy nie piszcie mgr bez porządnego manicuru
A ja... to ja już wiem czemu tak odwlekam to pisanie magisterki... bo manicure też zawsze odwlekam

Udało mi się wszystko nadrobić
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 17:06   #4076
BlackAngel
Adwokat diabła

Certi, cosmobellę

Co do minuty byłam w domu! blah

Stary 2010-01-19, 17:12   #4077
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja bym zmieniła fryzjerkę

Nasz DJ wymyślił coś takiego - rodzic + dorosłe dziecko, rodzic bierze dziecko na kolana i podaje mu soczek z butelki, która para pierwsza skończy ta wygrywa. Co o tym myślicie?

Taka zabawa może być niebezpieczna. My też coś takiego chcieliśmy, ale DJ nam opowiedział, że jak kiedyś zrobił taką zabawę i kazał przynieść papier toaletowy, to jedna babka dostała drzwiami od toalety i miała przez to pęknięty nos

Jeśli bolerko, to koronkowe. To, które wkleiłaś mi się nie podoba
Bukiet ten kolorowy śliczny. A welon... nie wiem

Moja teściowa płakała ze śmiechu jak na jednym z wesel była ta zabawa w zoo

Spokojnie, jak zaczniesz mierzyć, to stan antysukniowy Ci przejdzie

My zapraszamy tylko 1 parkę znajomych. Robimy małe wesele i nie mamy potrzeby zapraszać ludzi, z którymi nie utrzymujemy kontaktu

Tyle na razie udało mi się nadrobić Nie wiem kiedy nadrobię resztę
NO bo to trzeba takie rzeczy z sali
kawałek ciasta łyżke kieliszek wódke .. papier toaletowy co to jest za obiekt.. jakiś nieodpowiedzialny dj
masz racje ty lepiej nie rob takiej zabawy bo jeszcze chlop pusci wodze fantazji i powie kierownica albo ford albo panna mloda i bedzie problem
Stary 2010-01-19, 17:20   #4078
kaska87
Zakorzenienie

dopiero co wróciłam z uczelni a najlepsze jest to, że nie miałam nic tylko wpisy nie lubię tak łazić i szukać tych wykładowców a dziś był pierwszy i ostani termin nie no miałąm jeden wykłąd o 13:15 ze zbychem

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 17:28   #4079
can't be perfect
Wtajemniczenie

TŻ własnie dzwonił i się pytał czy ma już kupić kwas foliowy, żeby dzidziuś był zdrowy hehe

hmmm chyba mi się zaczął okres na razie bardzo skąpo, zobaczymy jak się rozwinie w czasie.. TŻ jak się dowiedział to taki jakoś troszkę rozczarowany był

a i dowiedziałam się że koleżanka jest w ciązy.. ślubowała chyba 12 września, a na poczatku maja ma termin, i się teraz z dziewczynami smiejemy że poczeli dziecko w noc poslubną

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-01-19 o 17:31
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 17:35   #4080
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Certi, cosmobellę

Co do minuty byłam w domu! blah

to super

dobra to teraz przyznać się proszę bez bicia: kto jeszcze nie ma sukni ślubnej??? bo już się pogubiłam

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości