|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Właśnie mi się przypomniało, że ja przecież mam od 8-14 lutego tzw. długi zjazd, a więc cały tydz. mam zajecia, cwiczenia, zaliczenia ect. i raczej muszę byc....wątpie by szefowej to się spodobało....
kurde no!!! |
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chyba naprawde mocno trzymalyscie kciuki
Mialam dobry dzien. Prezentacja swietnie mi poszla, wcale sie nie stresowalam. Ale najwazniejsze, ze skonczyl sie 10-miesieczny koszmar szpitalno-domowy - lekarz stwierdzil, ze jestem wyleczona!!! moja radosc nie zna granic!!!Juz Was nadrabiam
|
|
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, gratuluję - i prezentacji i wyzdrowienia |
|
|
|
|
|
#2074 |
|
Zadomowienie
|
Mam narazie inny, chyba że sam go spali
Muszę się Was poradzić. Jednak trochę go znam i już wczoraj wyczułam, że coś kiepsko na uczelni mu idzie. Tzn on generalnie uważa, że już ma w dupie te studia i ma olane na nie. No ale znam go nie od dzisiaj, pewnie tak myślał myślał, miał to gdzieś a teraz mu się wszystko na głowe zwaliło. Strasznie się wczoraj zbulwersował jak się zapytałam po co w ogóle na uczelnie jedzie skoro nie zamierza kontunuować tam nauki i co zamierza w takim razie robić. Powiedział, że jedzie tak sobie, żeby się pośmiać (chyba sam nie wiedział co mówi, nie ważne) a pójdzie sobie do Tesco pracować. Już ja widzę co jego rodzice na to. ![]() Nie no tak naprawdę to z tego co ja go znam to tak sobie gada, a w środku przeżywa, że sesja mu po piętach depcze a on nic nie umie. I to jest pewnie powód dla którego się do mnie nie odzywa (a raczej nie zdaje sobie sprawy z tego, że się nie odzywa) ![]() Tzn tak przypuszczam, że o to chodzi. Dlatego mam taki plan. Na gg absolutnie mu nie odpisuje, bo co on sobie myśli stosując to jako jedyną formę komunikacji ze mną. I tak. Jak napisze smsa to do niego oddzwonie, a jak zadzwoni to odbiorę i wtedy powiem tak: jakiś tam wstęp co słychać blablabla i potem spytam ,,co Ci jest?" pewnie będzie mówił coś w stylu a co ma mi być itd to mu powiem ,,zawsze jak się do mnie całe dnie nie odzywasz to coś jest grane, więc mów o co chodzi" Co myślicie?
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie przyprzesz go do muru wtedy, to jest taki argument, że aż powalający |
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Zadomowienie
|
heh napisał na gg ,,helo?? żyjesz????"
![]() Mam to gdzieś nie odpisuje.
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#2079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taaa a mojemu się chyba lampka zapaliła, bo co jest grane, że mnie od wczoraj na gg nie ma. Olaboga normalnie Pieprze to i nie odpisuje. Niech użyje mózgu i weźmie tel w łape.
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
E.J., zadna Cie nie oswieci, sama musisz to wiedziec... Mam wrazenie, ze troszke sie zagubilas w tej calej sytuacji. Wczesniej pisalas, ze ciagnie Cie cos do przyjaciela, teraz piszesz, ze jednak NIC (a moze cos przegapilas?)
Zeby tylko nie wyszlo, ze zbyt pochopnie podjelas decyzje o rozstaniu z bylym TZtem... |
|
|
|
|
#2081 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
B.dobry pomysł hehe ![]() wkońcu będzie Ci musiał powiedzieć.daj znać później co z tego wyszłoCytat:
![]() ![]() Cytat:
a teraz nie spędzacie czasu razem to wiesz to inaczej to odczuwacie też jakbyście się codziennie znów widywali
|
|
|
#2082 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niezle sie usmialam jak to czytalam, chociaz domyslam sie, ze dla Ciebie to zaden powod do smiechu.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2083 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
: mur:Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
![]() ale w końcu jestem jego dziewczyną, to trochę co innego. nie powstrzymuje się, oddaje się przyjemności. jak widzi ładną dziewczynę na plaży to co innego przecież, reakcja jest inna. nie wiem no, mój facet twierdzi, że potrafi kontrolować wzwód. jak widzi jakąś laskę to się nie nakręca, nie myśli "o jaka dupa, przeleciałbym ją bla bla bla", bo moim zdaniem tego typu podniecenie powoduje, że facetowi staje. chyba, że ma 16 lat, wtedy tego jeszcze kontrolować nie potrafi, zresztą wtedy popęd seksualny często rządzi człowiekiem . zaraz TŻ wpada więc zmykam będę potem
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-19 o 19:14 |
||
|
|
|
|
#2085 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja już wróciłam ze szkoły.. egzaminy dzisiejsze zdane.
jeszcze 3 dni i spokój.. nadrabiam was powoli ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
o rany ja mysle nad jakims przejmujacym smsem do TZa ze w nd nie przyjechal ze czekalam i ze sie nie odzywa ale nie chce zeby to wyszlo ze marudze ( no boo co jak sie okaze ze jest chory) ale jednak chcialabym zeby sie przejął
|
|
#2087 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jaki to jest matoł jejuuuuu Nie mam sił naprawde. I tylko na tym gg będzie pisał i pisał i pisał i pisał!!! Już mnie to wkurza. Nie potrafi ruszyć łbem, żeby do mnie zadzwonić Nie rozumiem go naprawdę.Zaraz sobie pójdzie na trening. Wróci, znowu będzie się przez gg dobijał. Pewnie znowu nie pomyśli o tym, żeby telefonu użyć. Do diabła z nim. Tak się przyzwyczaił, że ciągle na tym gg jestem. Niech się buja. Kiedyś też będziemy ze sobą przez komunikator rozmawiać? Ja wiem, że jemu teraz jest łatwiej. Bo pewnie jest wkurzony i w ogóle to przez gg rzekomo nie odczytam jego emocji ehe ![]() W ****u. Wkurza mnie wrrrr ![]() Tępak jeden no nie moge 10...9... ufff Poprostu ten człowiek mnie rozwala niekiedy. I założe się, że to o tą szkołe mu chodzi. Zawsze tak było.
|
|
|
#2088 |
|
Wtajemniczenie
|
E.J - widzę ze masz mieszane uczucia. zastanów sie na spokojnie.. bo tyle złych rzeczy pisałaś o TZa i nawet stwierdziłaś ze co raz bardziej widzisz jak do siebie nie pasujecie. nie wiem jak to jest bo nie byłam jeszcze w takiej sytuacji, ale ty znasz twoje uczucia lepiej niż my, sama musisz podjąć ta decyzje
|
|
|
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
E.J moze warto dac druga szanse? ludzie wiele rzeczy złych mowia pod wpływem emocji.
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe ile czasu mu zajmie, żeby wpaść na to, że powinien zadzwonić swoją drogą mój też pisze do mnie raz na godzinę i ma mnie gdzieś. ![]() a do mnie wypisują koledzy i chcą się spotykać, szkoda, że TŻ tego nie widzi
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2010-01-19 o 19:23 |
|
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
zaczyna mnie naprawde nosic. nawet jak jest chory to moglby chociaz kogos poprosic zeby mnie powiadomil!
|
|
#2092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ma normalny humor, to po takim czasie to już zawsze dzwonił, tym bardziej jak na gg mnie nie było albo przynajmniej tego smsa napisał na drugi dzień, jak np. dzień wcześniej na gg się nie odezwałam. No nic poszedł pewnie na trening. Zobaczymy jak wróci. Jak on dzisiaj nie wpadnie na to, żeby zadzwonić to ja chyba padne. Zaczyna mnie to bardziej śmieszyć niż wkurzać heh Dziwak
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki on wyluzowany, że hohohoo.poczekamy, jak wróci
|
|
|
#2094 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To rzadko? To jak często byś chciała, żeby pisal? Nie no jakbym miała co godzine pisać smsa, to bym chyba ocipiała Mi w zupełności wystarczy 1 sms w ciągu dnia + telefon wieczorem. Szkoda, że mój facet tego nie rozumie. Może mu właśnie liczbowo przestawie, wtedy lepiej zapamięta ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() Mówię, że to dziwak. Pewnie tak się maskuje, że jak napisze ,,spoko loko" to jaki on wesolutki a w głębi duszy się gotuje. Tzn. ja wiem, że on to dla jaj pisze. Na szczęście na codzień takiego słownictwa nie używa, bo bym chyba padła
|
|
|
#2095 |
|
Zadomowienie
|
kurcze, nie mam kiedy Was nadrobic... moze jutro lub pojutrze odrobinke
Mam nadzieje, ze u Was nie jest najgorzej |
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja czegos tu nie rozumiem..Co to znaczy byc "dobra" w lozku? Nie powiedzialabym tak w zyciu o sobie, bo kim niby jestem, ze mialabym to ocenic?
Cytat:
Ja na Twoim miejscu nie pisalabym z zadnymi pretensjami. Poczekalabym az sam sie odezwie. Przeciez nie chcesz doprowadzic do sytuacji, w ktorej zrobisz mu awanture, a potem jednak okaze sie, ze to choroba... |
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
ej czy mnie nie widac?
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech się nauczy wreszcie ![]() jak będziesz u niego to weź samoprzylepne karteczki i mu przyklej na monitorze: "lubię jak się do mnie odzywasz kochanie, czekam na Twój znak" kurczę by tak nie zapominał, drań jeden
|
|
|
|
|
|
#2099 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

kurde no!!! 

Mialam dobry dzien. Prezentacja swietnie mi poszla, wcale sie nie stresowalam. Ale najwazniejsze, ze skonczyl sie 10-miesieczny koszmar szpitalno-domowy - lekarz stwierdzil, ze jestem wyleczona!!!

super, gratuluję - i prezentacji i wyzdrowienia 
(chyba sam nie wiedział co mówi, nie ważne) a pójdzie sobie do Tesco pracować. 

. Ot, takie moje przemyslenia. Ale przed chwila dzwonil i pogadalismy 5 minut i za jakies pol godziny ma znowu zadzwonic, zebysmy dluzej mogli porozmawiac
).

21. 04.2014 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)