![]() |
#4171 |
catch me if I fall.
|
Dot.: Miłośniczki Zary
dziewczyny, nie wiecie czy znajde w ktorejs z krakowskich Zar tę czarną sukienke z plisowanym dolem rozmiar S lub M?
i tez podlaczam sie do pytania o III turę ![]() co do atmosfery w Zarze, to po częsci sie zgodzę wszystko zalezy od tego na kogo sie w Zarze trafi, zdarzaja sie Panie pracownice, ktore uwazaja chyba, ze pracuja w luksusowym butiku, spotkalam sie tez z tym, ze kasjerka 'nadskakiwala' babeczce, ktora wygladala na osobe z zasobnym portfelem (futerko, szpilki itd), a chwile pozniej zbyła mloda dziewczyne no, ale wszystko zalezy od czlowieka
![]() |
#4172 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się po prostu, że takie osoby jak ty są w mniejszości : Jak ja miałam 17-18 lat to nie chodziłam do Zary, nie ze względu na pieniądze lecz właśnie na styl, wydawała mi się eleganckim sklepem i moja mama go lubiła ![]() Teraz jak już mam 25 śmieje się z tego co sobie wtedy myślałam ![]()
... jeżeli przestajemy marzyć, to znaczy , że umieramy..." Edytowane przez justysia171 Czas edycji: 2010-01-19 o 17:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
Eggnogg, izabellini uprzedziła mnie z poinformowaniem o Twoich butach, na które też dzisiaj zwróciłam uwagę w Arkadii
![]() ![]() Co do atmosfery w Zarze to akurat moim zdaniem od jakiś dwóch lat i tak jest dużo luźniejsza, pewnie duża w tym zasługa tego, że marka zrobiła się ogólnodostępna ![]() ![]() ![]() Inna sprawa, że i ja byłam o te cztery lata młodsza więc inaczej pewnie na to patrzyłam ![]()
#4175 |
Rozeznanie
|
justysia171
dziękuję za odpowiedz ![]() ![]() a co do muzyki - ostatnio w Bershka musialam po prostu wyjsc z przymierzalni,bo myslalam, ze mi flaki na wierz wyjdą...do Zary nic nie mam z tej kwestii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]() a w zarze muzyka jest taka dyskretna, ze nawet sie jej nie slyszy
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Zadomowienie
|
Ja tam w Zarze dobrze się czuję. Ale ja już mam prawie 30-tkę na karku i może gdybym miała naście lat to miałabym inne odczucia. Najgorzej się czuję w sklepach Deni Cler. Wchodzę tam tylko wtedy gdy coś mnie na wystawie naprawdę zaciekawi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tuniki...mnie się zbytnio nie podoba, ale z tego względu, że nie jest to mój styl.
![]() |
#4180 |
Zakorzenienie
|
dla zainteresowanych.... snejki są na all - ale po 370 zł
![]() ![]() i jedna czarna sakiewka za 199 zł ![]() właśnie trochę pobuszowałam po all.... ceny z kosmosu ![]() a tak w ogóle to jestem uzalezniona od zakupów - dopiero co wóciłam z płąszcykiem w sobotę , myśle, żeby znów w sobotę podjechać..... a może w czwartek, może będzie ta III czy IV tura.... już przestalam panowac nad tymi turami ![]()
21 lat z WIZAŻEM ![]() ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-01-19 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za rady co do tuniki, już jest spakowana do oddania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Wtajemniczenie
|
Codziennie odwiedzam lekarza i codziennie przez to odwiedzam także Zarę
![]() Z poszukiwanych rzeczy widziałam tylko bluzkę z nitami na ramionach w wersji z krótkim rękawem- kolor biały, czarny i szary. Ja przygarnełam szarą bo biała była niesamowicie brudna... Czarna na pewno została jeszcze w Złotych Tarasach, na Marszałkowskiej i w Wola Parku choć nie ukrywam, że wygląda mniej efektownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo chociaż plisowane szare sukienki z długim rękawem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nigdy jej nie widziałam Edytowane przez izabellini Czas edycji: 2010-01-19 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 |
Raczkowanie
|
Rzeczywiście na allegro znalazlam od 370 do 455 zł wężowe kozaki...
![]() ![]() ech, tak strasznie zapragnęłam mieć te czarne, aż trudno mi uwierzyć, że w całej Polsce nie ma czarnej czterdziestki... ![]() ![]()
#4187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sorki, ale jakoś tak mi się wyobraziło ![]() ![]() a.... jezzce jedno.... nie macie czasem wrażenia, że jesteśmy obserwowane przez sprzedwców All ![]() Zawsze, jak się na coś nakrecamy.... pojawiają się te rzeczy na all , ale jakoś po zawyżownych cenach .... Przecież np. sakiewki..... czy ja wiem.... jakbym pewnie zobaczyła je na all nie zrobiłyby na mnie większego wrażenia.... więcej niż 100 zł nie dałąbym za nia... A tam wystawiają po 199 zł i schodza jak ciepłe bułeczki.... bo Wizażanki musza miec sakiewkę ![]() Dobra, uciekam już.... , bo mój chłop zaraz wyrzuci przez okno mojego laptopa ![]() ![]()
21 lat z WIZAŻEM ![]() ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-01-19 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4189 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, będę jutro/pojutrze w Zarze i zobaczę, czy są snejki, jeśli tak, to zakupię kilka rozmiarów dla Was.
![]()
![]() |
#4190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post16463240
![]() |
#4193 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Co do sprzedawców z allegro, przecież część Wizażanek właśnie tam sprzedaje, sama miałam "przyjemność" się o tym przekonać prosząc o bluzkę z koronką ![]() ![]() Na szczęście na innych Wizażankach się tak nie przejechałam i jestem im ogormnie wdzięczna za pomoc. Sama także w razie potrzeby staram się pomagać. Edytowane przez praline Czas edycji: 2010-01-19 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeglądając wizaż widać na czym można dobrze zarobić, wiele osób z tego korzysta... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo jak bardzo chce się coś mieć, a nie ma innej opcji to się klika, nawet jeśli oznacza to przepłacenie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a chłopu powiedz, żeby się tak nie denerwował, bo to piękności szkodzi ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-01-19 o 21:01 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam podkreślić, że nie jestem przeciwniczką dorobienia sobie kilku groszy przez takie osoby. Jest mi tylko przykro, że ta osoba nie zapytała wcześniej mnie, nie wiediałam, że aż tak ważne było te 20zł ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do złości płci brzydkiej- mój ogląda :Brudną robotę" a ja mu przeszkadzam klepiąc głośno w klawiaturę laptopa ![]() Ja naprawdę przebolałabym tę pomoc bezinteresowną(dopłaciłab ym!!) szkoda, że ta osoba się nie zapytała. Jednego dnia powiedziała, ze mi bluzkę odsprzeda, a następnego milczała, dopiero aukcja na allegro odpowiedziała mi na moje pytania ![]() Ja bym nikomu takiego numeru nie zrobiła- jak juz obiecałam to trudno albo jakbym tak pilnie potrzebowała tych 20zł to wyłożyłabym kawę na ławę. Nie zostawiłabym na lodzie koleżanki- Wizażanki ![]() Zresztą nie raz pomagałam dziewczynom w zakupach. Edytowane przez praline Czas edycji: 2010-01-19 o 21:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pliiiiiiiz, moze ktos sie zlituje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast w malcie wisiała jedna czarna M bluzka z koronką Edytowane przez gabi1234 Czas edycji: 2010-01-19 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, przypominam się - jakby któraś z Was dojrzała ten płaszczyk w rozm M to bardzo proszę o zakup
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.