Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 12:31   #2281
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
ej czy ktos chociaz przeczytał wiadomość ode mnie?
Ja przeczytałam, ej Wg mnie nie powinnas sie w ogóle wdawać z nim w dyskusje. No ale dobrze ze przynajmniej go zablokowałaś

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 12:32   #2282
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
No wytrzymalismy, a co w tym dziwnego? Jestem z TZ odkad mam 14 lat, wiec dla mnie to by bylo troche nie tego jakbysmy zaczeli wspolzyc gdybym ja miala 15 czy 16 lat... 17 no to jeszcze jestem w stanie przezyc jak ktos jest dlugo ze swoim TZ, ale rozpoczecia zycia seksualnego ponizej 17 roku zycia to sobie nie wyobrazam...
to tak jak ja i mam właśnie 17 ale nie wiem czy dalej wytrzymam na wakacjach bez kochania sie...

nie no.. chciałabym jeszcze poczekać, przynajmniej chciałabym już być na stale u niego.. żeby mieć ta pewność.. ale zobaczymy
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 12:36   #2283
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Tez sie musze pochwalic zaliczylam wczorajsze kolokwium nad ktorym tak plakalam bylam pewna ze uwale, a tu prosze dzien zaczyna sie dobrze, a zobaczymy jak sie skonczy

Mandy ja widze to tak ze TZ moze ma kogos na boku i ciagle robi Cie w balona. A to non stop sie uczy, a to gdzies tam jedzie, ciagle wmawia Ci ze robisz cos zle, ze go oklamujesz i prowokuje klotnie zeby tylko miec pretekst zeby sie nie odzywac i miec wolna reke. Kopnij go w cztery litery. Takie jest moje zdanie.

Madame jejku wytrzymaliscie 4 lata bez kochania?? jestem w szoku

I masz racje co do Mandy i zauważ że musisz się ze wszystkego tłumaczyć on nie musi jak mówisz, całą wine zwala na Ciebie i jeszcze ten tekst że napewno nie byłaś w domu ok.15 czy coś.. nie ufa Ci.

My ponad 20 miesięcy i też nic.. nie chcę jeszcze

Cytat:
ej czy ktos chociaz przeczytał wiadomość ode mnie?
Ja widziałam Jaki Adam? czyli podpisał sie inaczej ale to Twój ex tak?
odpisal Ci jeszcze później na to co mu napisałaś? bo wiesz teraz sobie pomyśli że jednak jeszcze coś się uda jeżeli mu napisałaś, i będzie dalej a tak to może zrozumiał jak napisał takiego sms
Stary 2010-01-20, 12:39   #2284
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
No wytrzymalismy, a co w tym dziwnego? Jestem z TZ odkad mam 14 lat, wiec dla mnie to by bylo troche nie tego jakbysmy zaczeli wspolzyc gdybym ja miala 15 czy 16 lat... 17 no to jeszcze jestem w stanie przezyc jak ktos jest dlugo ze swoim TZ, ale rozpoczecia zycia seksualnego ponizej 17 roku zycia to sobie nie wyobrazam...
A no fakt zapomniałam że jestes jeszcze mlodziutka ale i tak jak dla mnie to dlugo z tego co mi sie kojarzy masz 20 lat wiec zaczelas jak mialas ok 19, co nie jest czeste przy tak dlugim stazu. Poza tym jak dla mnie nie liczy sie ile sie z kims jest, wazne co sie czuje. Nie mowie tu o tym zeby po tygodniu isc z facetem do lozka bo sie go kocha. Wiadomo trzeba troche poznac i byc pewnym swoich uczuc
podziwiam ze tyle wytrzymalas

Poza tym mam wrazenie ze dlugo czeka sie z pierwszym razem, a potem to juz jakos z gorki tez tak macie?? (do dziewczyn ktore mialy wiecej niz jednego partnera )

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...

Edytowane przez Lagunaaa
Czas edycji: 2010-01-20 o 12:42
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 12:43   #2285
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
A ty ile masz lat bo nie pamiętam czy pisałaś czy jesteś w tym samym wieku co ja, Mandy, i Coca czy rok młodsza ?

albo sie całkiem pomyliłam...

ile jeszcze będziesz czekać? tak z ciekawości sie pytam hehe
Stary 2010-01-20, 12:43   #2286
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
A no fakt zapomniałam że jestes jeszcze mlodziutka ale i tak jak dla mnie to dlugo z tego co mi sie kojarzy masz 20 lat wiec zaczelas jak mialas ok 19, co nie jest czeste przy tak dlugim stazu. Poza tym jak dla mnie nie liczy sie ile sie z kims jest, wazne co sie czuje. Nie mowie tu o tym zeby po tygodniu isc z facetem do lozka bo sie go kocha. Wiadomo trzeba troche poznac i byc pewnym swoich uczuc

wlasnie nie liczy sie to ile z dana osoba jestesmy.ja z tż wspolzycie zaczelam dosc szybko. po 4-5 spotkaniu poszlam do gina po tabletki ale my juz stare kozy jestesmy. jak ma sie te 20pare lat inaczej sie patrzy na pewne rzeczy. nie am sie juz tak bajkowego myslenia o zyciu. ze ten tylko ten jeden jedyny ostatni milosc po grob hehehe. ale niczego nie zaluje absolutnie! jak widac do dzis ta fizyczna milosc pieknie rozkwitła

Cytat:
Poza tym mam wrazenie ze dlugo czeka sie z pierwszym razem, a potem to juz jakos z gorki tez tak macie?? (do dziewczyn ktore mialy wiecej niz jednego partnera )

taaaaak mysle ze po czesci ujelam to w mojej wypowiedzi poza tym im czlwowiek starszy tym temperament, hormony dają po sobie. i dwojka doroslych ludzi wiadomo z enie spotyka sie po to zeby znaczki ogladac:P

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-01-20 o 12:44
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 12:45   #2287
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Masz racje pisanie ze soba nie ma najmniejszego sensu...tylko ze tym razem nie mam nawet szans nic naprawic jedynie moge cos znowu zepsuć... spelnilo sie to co wszyscy mowili ze poczuje ile ktos byl dla mnie warty dopiero jak go strace.... zreszta po co ci to pisze jak i tak wiem ze to nic juz nie zmieni... i wiem ze to zalosne ...

to mi napisal ten ktos a podpisal sie adam z tym ze ja nikogo takiego nie znam wiec to musi byc ex na co ja mu napisalam dlugi poemat o tym co bylo i co teraz mam i go zablokowalam
tak tak tak bravo ze go zablokowałaś!! nie daj się nie daj się!!

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Zależy od nastoju,
Jak chce pomyśleć, mam problem i ogólnie mogę się skupić na muzyce to hip-hop.
Jak chce tylko zająć czymś uszy to techno.
Czasami zwyczajny pop ale zwykle jego przeróbki, mixy, remixy itp.
czyli nie jestem dziwna hehe ;p mam identycznie moja droga. Gdy mam doła i chcę się skupic na czymś to hiphop. Zając uszy tez dokładnie techno jakos tak rozprasza mi mysli wtedy A w mieszkaniu gdy sprzątam bądź siedze z moim lub cosik innego to pop itd

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Hej, o 15.00 mam egzamin, pamiętam 4 pytania, jeszcze 3 bo dwa sobie odpuściłam :/

Niby znamy pytania i tylko odpowiedzi trzeba było napisać i się nauczyć, ale to taka masakra że wszyscy do ostatniej chwili odpowiedzi opracowywali w formie eseju, a wczoraj ostre kucie.

Wytrzymałam do 2 z przerwą godzinną na sen, potem się popłakałam ze zmęczenia i nerwów, więc Tż zabrał mnie bezapelacyjnie do łóżka. Wstałam o 6 i lepiej mi idzie nauka.

Heh, jak się uczyłam wczoraj to jechałam na rowerku stacjonarnym, nawet nie czułam jak zrobiłam 8 km a normalnie nie wyrabiam 3 od razu

Trzymajcie kciuki, jak przyjdę do domu o 20.00 to chyba padnę

Jeszcze wyczytałam że na wykład na którym byłam raz jakąś pracę trzeba napisać, fantastycznie, fantastycznie. Nie wiem kiedy, dzisiaj odpuściłam zaliczenie gramatyki i zaliczę we wtorek, a tu jeszcze ta praca :/

Pomijając fakt, że mam ponad 20 nagrań to opracowania na ustny

RATUNKU
mówic głuchemu i tak nie usłyszy. niunia sama zauważyłaś że lepiej się uczyłaś po przespaniu się... Dobrze że masz tego TŻ (chwała mu za to )

Cytat:
Ohh kochana! mój tż ma to co Ty normalnie ciągle ma chcice że tak to ujme już nie wytrzymuje z nim!
myślę że jak będziesz mu cały czas mówić o tym i namawiać go to go tylko zniechęcisz i będzie miał tego dość.. musisz też być niedostępna wtedy kiedy on chce, wiesz o co mi chodzi może to go jakoś wiesz rozbudzi trochę?
ja tak robię gdy on się łasi i łasi to mówię nie i nie... Ostatnio było dawno i wczoraj leżymy (ja chora i z okresem) a on położył się na plecach rozmarzony wyraz twarzy i pytam co jest, a ten mi rozmarzonym głosem: oj kochanie... szkoda że masz okres... rozwalił mnie

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny jestescie kochane.. Cały dzien sie trzymałam a teraz sie tak rozkleiłam i rycze DAM RADE
wieczory będą najgorsze. tak jak tu któraś już mówiła. Ja to zazwyczaj zasypiałam z łez w towarzystwie chusteczek. Ale w końcu znalazłam metodę. Włączałam sobie jakiś film czy głośną muzykę na słuchawkach i leżałam. Albo szłam biegać... zmęczona padałam na twarz że nie miałam siły nawet myśleć. 3maj się mi tam i pamiętaj zawsze tu jesteśmy

Cytat:
moj ex jak mial goraczke to biegalam nad nim gorzej jak nad dzieckiem on ,myslal ze umiera
Cytat:
To chyba ja mialam przeciwnie mojemu exowi mogliby reke uciac a on by powiedzial ze go nie boli i nic sie nie stalo. Dla niego nie ma czegos takiego jak grypa, zwolnienie lekarskie itp. Jak jest chory to sam sie wyleczy. Twardziel....
hehe mam podobnie jak Laguna miała choc mój ma coś z byłego myszuni bo to jest tak...
on - " kochanie mam gorączkę katar i kaszel mnie dusi, ale z paczkami pojadę " (rozwozi z bratem paczki z zagranicy)
ja - leki weź bo mnie zarazisz..
on - "oj kochanie nic ci nie będzie.. wypiję herbatkę i mi przejdzie"
i nie zgadniecie co potem jest gdy on jest chory (i to czasem naprawdę chory ale dla niego zawsze herbata), a ja go odwiedzę.
ja - Paweł!! Chora jestem przez ciebie!! leżę w łózku mam katar kaszel i nie wiadomo co jeszcze! buuuuuuuuuuu...
on - oj ale się przejmujesz.. Dzięki mnie masz wakacje
i wszyscy szczęśliwi
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 12:49   #2288
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
A ty ile masz lat bo nie pamiętam czy pisałaś czy jesteś w tym samym wieku co ja, Mandy, i Coca czy rok młodsza ?

albo sie całkiem pomyliłam...

ile jeszcze będziesz czekać? tak z ciekawości sie pytam hehe
Ojj malutko mam.. rocznikowo 17 ale urodziny to w końcowych miesiącach roku, także to jest chyba jeden z powodów dla którego nie chcę, źle mi z tym bo wiem że tż już by chciał..

Wkurzają mnie ludzie co uważają że 15-17 latki jak z kimś sypiają to wielkie oburzenie że za młoda, że nie wie co robi, ze ją wykorzystuje, że nie wie co to miłość sratatata itd...
Stary 2010-01-20, 12:53   #2289
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Ojj malutko mam.. rocznikowo 17 ale urodziny to w końcowych miesiącach roku, także to jest chyba jeden z powodów dla którego nie chcę, źle mi z tym bo wiem że tż już by chciał..

Wkurzają mnie ludzie co uważają że 15-17 latki jak z kimś sypiają to wielkie oburzenie że za młoda, że nie wie co robi, ze ją wykorzystuje, że nie wie co to miłość sratatata itd...
ej no właśnie mam to durne 16 ale to nie znaczy że nie wiem co to życie, miłośc itd. Może mam czasem jeszcze rozmarzone podejscie do życia ale każdy ma marzenia zrobiłam to już nie jeden raz i co? znam konsekwencje, wszystkie wybryki, kombinacje żeby nam mama nie weszła czy ktoś. mimo że młody wiek wiem co to odpowiedzialnośc w razie czego.. ale jak mnie tu któras raz podsumowała.. młodosc musi się wyszumiec
Stary 2010-01-20, 12:54   #2290
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
wlasnie nie liczy sie to ile z dana osoba jestesmy.ja z tż wspolzycie zaczelam dosc szybko. po 4-5 spotkaniu poszlam do gina po tabletki ale my juz stare kozy jestesmy. jak ma sie te 20pare lat inaczej sie patrzy na pewne rzeczy. nie am sie juz tak bajkowego myslenia o zyciu. ze ten tylko ten jeden jedyny ostatni milosc po grob hehehe. ale niczego nie zaluje absolutnie! jak widac do dzis ta fizyczna milosc pieknie rozkwitła

taaaaak mysle ze po czesci ujelam to w mojej wypowiedzi poza tym im czlwowiek starszy tym temperament, hormony dają po sobie. i dwojka doroslych ludzi wiadomo z enie spotyka sie po to zeby znaczki ogladac:P
A juz myslalam ze tylko ja taka rozpustnica hehe u mnie jak narazie nie zapowiada sie zeby cos bylo, a czasami taka mam ochote.... zazdroszcze wam. Poza tym mi sie wydaje ze jesli dwie osoby nie dopasuja sie pod wzgledem temperamentow i potrzeb to taki zwiazek dlugo nie przetrwa (nie tyczy sie to Ciebie Madame bo wy dopiero zaczynacie, wiec sie docieracie ). I uwazam ze dobry seks jest jednym z filarow zwiaku

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2010-01-20, 12:55   #2291
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

no właśnie dlatego chciałam sie zapytać twoja opinie bo mnie tez to denerwuje.. czasami sie znajdzie "wielka miłość" w takim wieku i ja myślę ze przez to dziewczyna naprawdę dojrzewa szybciej psychicznie no ale może faktycznie jesteśmy tylko dziewczynami co nic o życiu nie wiedza, prawda?

edit; mój chłopak jest 2 lata starszy i tez tego nie robił.. i myślę ze już by chciał ze mną ale jak o tym rozmawialiśmy to powiedział ze sie mu do łózka nie spieszy i dobrze

Edytowane przez jagaaaaa
Czas edycji: 2010-01-20 o 12:57
Stary 2010-01-20, 12:58   #2292
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
ej no właśnie mam to durne 16 ale to nie znaczy że nie wiem co to życie, miłośc itd. Może mam czasem jeszcze rozmarzone podejscie do życia ale każdy ma marzenia zrobiłam to już nie jeden raz i co? znam konsekwencje, wszystkie wybryki, kombinacje żeby nam mama nie weszła czy ktoś. mimo że młody wiek wiem co to odpowiedzialnośc w razie czego.. ale jak mnie tu któras raz podsumowała.. młodosc musi się wyszumiec
No właśnie! i każdy decyduje za siebie
Oo! jak wróce kiedyś do domu lekkim krokiem to powiem : "Mamo ale młodość musi się wyszumieć" myślę że zrozumie

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
no właśnie dlatego chciałam sie zapytać twoja opinie bo mnie tez to denerwuje.. czasami sie znajdzie "wielka miłość" w takim wieku i ja myślę ze przez to dziewczyna naprawdę dojrzewa szybciej psychicznie no ale może faktycznie jesteśmy tylko dziewczynami co nic o życiu nie wiedza, prawda?

edit; mój chłopak jest 2 lata starszy i tez tego nie robił.. i myślę ze już by chciał ze mną ale jak o tym rozmawialiśmy to powiedział ze sie mu do łózka nie spieszy i dobrze
Może nie wiemy tylko co Ci starsi ale też coś, ale to jak mamy się dowiedzieć czegoś o życiu jak tego nie wolno, tamtego nie bo za młode bo tamto bo sramto..prawda?

Tak Ci powiedział? jaakii kochany no!

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-20 o 12:59
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 13:02   #2293
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie! i każdy decyduje za siebie
Oo! jak wróce kiedyś do domu lekkim krokiem to powiem : "Mamo ale młodość musi się wyszumieć" myślę że zrozumie

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Może nie wiemy tylko co Ci starsi ale też coś, ale to jak mamy się dowiedzieć czegoś o życiu jak tego nie wolno, tamtego nie bo za młode bo tamto bo sramto..prawda?

Tak Ci powiedział? jaakii kochany no!
hehe kochany kochany

ale tez myślę ze żyję sie tylko raz i muszę żyć, jak jestem pewna ze go kocham to czemu nie? trzeba sie zabezpieczyć i będzie ok i niech starsi nie gadają ze nie mamy ta pewność ze nas nie rzuci? a co? małżeństwa stare sie nie rozpadają?
Stary 2010-01-20, 13:04   #2294
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:

I masz racje co do Mandy i zauważ że musisz się ze wszystkego tłumaczyć on nie musi jak mówisz, całą wine zwala na Ciebie i jeszcze ten tekst że napewno nie byłaś w domu ok.15 czy coś.. nie ufa Ci.

Ja widziałam Jaki Adam? czyli podpisał sie inaczej ale to Twój ex tak?
odpisal Ci jeszcze później na to co mu napisałaś? bo wiesz teraz sobie pomyśli że jednak jeszcze coś się uda jeżeli mu napisałaś, i będzie dalej a tak to może zrozumiał jak napisał takiego sms
ja w swoim zyciu nie znam zadnego adama. a to co on pisze to wypisz wymaluj historia moja i exa wiec praktycznie i ja i siostra i nawet moja przyjaciolka jestesmty przekonane ze to on.
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 13:07   #2295
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
ja w swoim zyciu nie znam zadnego adama. a to co on pisze to wypisz wymaluj historia moja i exa wiec praktycznie i ja i siostra i nawet moja przyjaciolka jestesmty przekonane ze to on.
Ale dobrze Ci napisał. tak jakby zrozumiał że nie ma już szans prawda? to moze juz da sobie spokoj

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
hehe kochany kochany

ale tez myślę ze żyję sie tylko raz i muszę żyć, jak jestem pewna ze go kocham to czemu nie? trzeba sie zabezpieczyć i będzie ok i niech starsi nie gadają ze nie mamy ta pewność ze nas nie rzuci? a co? małżeństwa stare sie nie rozpadają?
no właśnie ciekawe co my będziemy myśleć na taki temat za 10 lat
Stary 2010-01-20, 13:09   #2296
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale dobrze Ci napisał. tak jakby zrozumiał że nie ma już szans prawda? to moze juz da sobie spokoj

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

no pewnie inaczej ale każdy był kiedyś młody nie?
czasami ludzie zapominają...
Stary 2010-01-20, 13:11   #2297
Myszunia19
Zakorzenienie

rany ale mnie to dobilo. znow glupie mysli. dobrze ze moj TZ ma dzis przyjsc
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 13:13   #2298
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
A juz myslalam ze tylko ja taka rozpustnica hehe u mnie jak narazie nie zapowiada sie zeby cos bylo, a czasami taka mam ochote.... zazdroszcze wam. Poza tym mi sie wydaje ze jesli dwie osoby nie dopasuja sie pod wzgledem temperamentow i potrzeb to taki zwiazek dlugo nie przetrwa (nie tyczy sie to Ciebie Madame bo wy dopiero zaczynacie, wiec sie docieracie ). I uwazam ze dobry seks jest jednym z filarow zwiaku

tak. wstyd pisac ale jednym z powod rozstania z exem bylo to ze chcialam za czesto jemu starczylo raz na dwa dni. i ciagle o to byly klotnie. i nie ma nic przyjemniejszego gdy juz po wszysktim lezy sie wtulonym i patrzy w gleboko w oczy z bijacym sercem rozkopaną fryzurą nie mogac zlapac oddechu na jednym tchu krzyknąc ' kochaaanieee jestesss wspaaaniaaałyyy "

Motywacja 100%

Stary 2010-01-20, 13:20   #2299
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
tak. wstyd pisac ale jednym z powod rozstania z exem bylo to ze chcialam za czesto jemu starczylo raz na dwa dni. i ciagle o to byly klotnie. i nie ma nic przyjemniejszego gdy juz po wszysktim lezy sie wtulonym i patrzy w gleboko w oczy z bijacym sercem rozkopaną fryzurą nie mogac zlapac oddechu na jednym tchu krzyknąc ' kochaaanieee jestesss wspaaaniaaałyyy "
Hahahaha u mnie z exem (nie tym ostatnim) bylo podobnie ze za czesto chcialam, przez to mniej rozmawialismy, a wsystko opieralo sie na jednym nie to ze jestem jakas nimfomanka (no moze troszke ) ale temperament mam ogromny

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2010-01-20, 13:22   #2300
kamila2006
Zakorzenienie

to jak ty teraz sobie radzisz jak sama jestes? kumulujesz energie na kolejnego tż i z samego poczatku go zameczysz

Motywacja 100%

Stary 2010-01-20, 13:25   #2301
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
nie moze tylko chce nie jest wazna ilosc stosunkow tylko jakosc. w moim przypadku wystarczy jeden 15 minutowy stosunek i juz mam dosyc do wieczora jesli dochodzi szybko to znaczy ze to jeszcze mlody chlopak wszystko pzred wami. rozumiem ze krotke stosunki sa... malo zadowalajace dla kobiety. nie ukrywajmy tego ze my sie dluzej rozgrzewamy i wiecej czasu potrzebujemy aby...dojsc moj tż po prawie 2 latach regularnego wspolzycia nie ma z tym juz problemu aby najpierw zadowolic mnie a potem mysli o sobie. zreszTa moj to ambitny chlopak nawet jak dojdzie pierwszy to musi sie mna jeszcze zajac abym nie byla stratna

niczym sie nie martw wszystko przyjdzie z czasem

edit: madame dobrze ze znaznzaczylas wiek bo tez bylam w szoku ze tyle wytrzymaliscie ale teraz wszystko jasne
No u nas najpierw moj TZ zajmuje sie mna. Ja mam z tego ogromna przyjemnosc No a pozniej przechodzimy do rzeczy. Nie wiem moze by tak sprobowac to zrobic od razu? Tylko normalna gra wstepna i pozniej stosunek. Bo kiedy ja juz mam orgazm to pozneij podczas stosunku ciezko mi go osiagnac. (Jezu ale mi sie tematy zalaczyly )

Cytat:
to tak jak ja i mam właśnie 17 ale nie
wiem czy dalej wytrzymam na wakacjach bez kochania sie...

nie no.. chciałabym jeszcze poczekać, przynajmniej chciałabym już być na stale u niego.. żeby mieć ta pewność.. ale zobaczymy
Cytat:

I macie racje dziewczyny. Ja nie zaluje, ze tak dlugo czekalam. Moj TZ tez powiedzial, ze bylo warto Wiadomo, jak dziewczyna w wieku 16 lat pojdzie do lozka z facetem, z ktorym jest 3 miesiace to szacunku faceta nie bedzie miala nigdy.

Cytat:

A dzieki Jakos mnie to nie krecilo. Wolalam jak moj TZ sie mna zajmowal i nic wiecej mi do szczescia nie bylo potrzebne

Cytat:

No ja rozumiem, ze jak sie ma te 20 lat czy wiecej to ludzie juz maja inne myslenie, sa dojrzalsi, nawet jesli cos sie wydarzy to sa przygotowani do dalszego zycia. A taka 15tka czy 16tka zajdzie w ciaze i co? Koniec zycia to bylby dla mnie. Problemy w rodzinie, problemy w szkole. Boze ile to sie teraz o tym slyszy. Ludzie w ogole nie maja wyobrazni. U mnie w bylym LO juz 4 dziewczyny ktore dopiero przyszly do liceum juz w ciazy. No ludzie, gdzie tu rozum? Taka 16 tka idzie z 17latkiem do lozka i mysli, ze oni to juz dorosli sa i powaznie mysla o zyciu. A pozniej ona zachodzi w ciaze, wywalaja ja ze szkoly, traci wsparcie w rodzinie a facet odwraca sie od niej. Takie to jest wlasnie dojrzale myslenie nastolatkow. Nie wspomne juz o seksie gimnazjalistek. Te to juz nie wiem co w glowie maja... Dzieci maja dzieci. Po prostu ja sobie pewnych rzeczy nie potarfie wyobrazic. Dla mnie to nie do pomyslenia, moze jestem staroswiecka, ale uwazam, ze trzeba sie szanowac i uzywac rozumu. Naprawde gimnazjum i pocztaek liceum to nie jest najwyzszy czas na rozpoczynanie zycia seksulanego. Ale kazdy ma prawo miec swoje zdanie. Ja wyrazilam swoje.

Cytat:

No bo co taka dziewczyna ma w glowie majac 15 lat? Czy jest przygotowana na zostanie matka? A uwazam, ze rozpoczynajac zycie seksulane trzeba troche o tym myslec. A jesli taka dziewczyna rozpoczyna wspolzycie pod wplywem faceta to ja zycze jej powodzenia. Facet wiadomo, ze bedzie namawial.

Zreszta, pewnie mnie zlinczujecie, bo ja to staroswiecka jestem.
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 13:26   #2302
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
to jak ty teraz sobie radzisz jak sama jestes? kumulujesz energie na kolejnego tż i z samego poczatku go zameczysz
Poprostu staram sie nie myslec w moim przypadku jest na tyle dobrze ze nawet jak zaczne myslec itp to nie mam takiej potrzeby zeby sama sobie dogodzic, bo mnie to nie kreci. Nie jestem tez desperatka i nie robie tego z kimkolwiek aby tylko sie zaspokoic jak znajdzie sie ktos godny uwagi, kto skradnie mi serce to pomysle hehe

Madame zgadzam sie, ale np jesli dziewczyna ma starszego faceta to nie mam nic przeciwko zeby kochala sie z nim w wieku np 17 lat. Ja np juz w tym wieku bylam dojrzala i nie zaluje niczego

..
Podejdź jeśli chcesz,

Edytowane przez Lagunaaa
Czas edycji: 2010-01-20 o 13:29
Stary 2010-01-20, 13:31   #2303
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:

Az sie boje pomyslec... Skoro teraz 15latki zostaja matkami to ja nawet nie chce wiedziec, w ktora strone zmierza ten swiat...

Cytat:
No to jest cudowne O kurde, a jak moj TZ tez mnie rzuci bo ja chce czesto? O matko.... Musze sie opamietac

A czy Wam Wasi TZ podczas stosunku wyznaja milosc? Bo moj to mam wrazenie, ze on traktuje seks jak kobieta W trakcie stosunku szepcze mi do ucha, ze mnie kocha. A wczoraj mowil, ze mu sie tak strasznie podobalo, bo w trakcie sie przytulalismy i calowalismy i czul, ze ma mnie tak blisko przy sobie itp.

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Poprostu staram sie nie myslec w moim przypadku jest na tyle dobrze ze nawet jak zaczne myslec itp to nie mam takiej potrzeby zeby sama sobie dogodzic, bo mnie to nie kreci. Nie jestem tez desperatka i nie robie tego z kimkolwiek aby tylko sie zaspokoic jak znajdzie sie ktos godny uwagi, kto skradnie mi serce to pomysle hehe

Madame zgadzam sie, ale np jesli dziewczyna ma starszego faceta to nie mam nic przeciwko zeby kochala sie z nim w wieku np 17 lat. Ja np juz w tym wieku bylam dojrzala i nie zaluje niczego
Nie no jasne, jak facet jest dojrzaly i mysli dojrzale to nie ma przeciwwskazan. Wiadomo, ze bedzie odpowiedzialny chociaz.
Stary 2010-01-20, 13:34   #2304
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
A czy Wam Wasi TZ podczas stosunku wyznaja milosc? Bo moj to mam wrazenie, ze on traktuje seks jak kobieta W trakcie stosunku szepcze mi do ucha, ze mnie kocha. A wczoraj mowil, ze mu sie tak strasznie podobalo, bo w trakcie sie przytulalismy i calowalismy i czul, ze ma mnie tak blisko przy sobie itp.
.

taaa mojemu sie włącza wylewność po stosunku. wtedy powie mi wszystko o czym nawet nie pomyslalabym ze jestem taka siaka i owaka ( same najpiekniejsze komplementy) hahaha co do kolejnosci sosunkow to ukladajcie sobie rozklad zajec jak wam pasuje wiadomo ze orgazm ze stosunku jest przyjemniejszy niz taki "sztucznie wywolany" ale skoro wasze stosunki sa krotkie to nie wiem czy zadazysz ;D jaaa co za tematy robcie tak aby bylo wam dobrze

edit: ja juz jestem w takim wieku i staż z tż mam taki ze swiat w przypadku dziecka by mi sie nie zawalil niedlugo skonczymy studia tz pracuje i wiem ze odpowiedzialny jest. tragedii by nie bylo ale poki co jeszcze nie chcemy

Motywacja 100%

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-01-20 o 13:41
Stary 2010-01-20, 13:36   #2305
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Coż...
Nie robił tego przenigdy w stosunku do mnie.
Ale uczestniczył kiedyś w bijatykach, poza tym bił dla sportu więc myślę, że to było tym spowodowane, taki nagły przypływ agresji, do którego był przyzwyczajony kiedyś, który normalnie zmobilizowałby jego organizm do podniesienia adrenaliny i bicia się.

Wiem, że zwyczajnie go poniosło, nie udeżył mnie, nie zrobił nic AŻ tak strasznego.
Mam świadomość, że mogłam wyolbrzymić, bo to mój chłopak i takie gesty bardziej bolą od takich ludzi.
Nie wiem.
Zobaczymy, jeżeli jeszcze kiedyś tak postąpi, to odejdę.
Cocaine, rozumiem cię.
miałam podobną sytuację w tym roku w górach, TŻ mnie po pijaku tak mocno złapał za ręce i szarpał. reakcja moja była równie ostra, prawie zerwaliśmy, powiedziałam żeby mnie nie dotykał jak nie panuje nad emocjami i tak dalej.
jakoś jednak sytuacja została załagodzona.

w ogóle to od wczoraj byłam zła na TŻta, a mimo to pisałam mu takie miłe smsy, podnosiłam go na duchu, on warczał na mnie oczywiście.
dzisiaj rano napisał na którą mam, bo on za 15min jedzie. pasowało mi z nim jechać samochodem (zwłaszcza, że hyc na dworze), ale powiedziałam, że się nie wyrobię, bo tak w ostatniej chwili napisał.
napisał, że w takim razie jedzie sam.
potem ja wychodzę z domu, a on czeka i takim słodkim głosem "nie chciałem, żebyś zmarzła" padłam po prostu. udobruchał mnie jednym gestem
w dodatku przeze mnie nie poszedł na pierwsze zajęcia.
już jest dobrze, kochamy się.

w ogóle czuję, że jakoś trudniej mnie teraz zdenerwować. wczoraj się zachowywał strasznie. normalnie po takim wieczorze bym się uparła, nawrzucała mu i przestała pisać. kłótnia by była jak nic.
ale teraz jest jakoś inaczej, nie wiem co się dzieje

ciekawe czy tak samo się będę zachowywać jak w czwartek pójdzie do kolegów na piwo, a ja będę ślęczeć nad książką

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2010-01-20 o 16:30
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 13:38   #2306
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
I macie racje dziewczyny. Ja nie zaluje, ze tak dlugo czekalam. Moj TZ tez powiedzial, ze bylo warto Wiadomo, jak dziewczyna w wieku 16 lat pojdzie do lozka z facetem, z ktorym jest 3 miesiace to szacunku faceta nie bedzie miala nigdy.

No ja rozumiem, ze jak sie ma te 20 lat czy wiecej to ludzie juz maja inne myslenie, sa dojrzalsi, nawet jesli cos sie wydarzy to sa przygotowani do dalszego zycia. A taka 15tka czy 16tka zajdzie w ciaze i co? Koniec zycia to bylby dla mnie. Problemy w rodzinie, problemy w szkole. Boze ile to sie teraz o tym slyszy. Ludzie w ogole nie maja wyobrazni. U mnie w bylym LO juz 4 dziewczyny ktore dopiero przyszly do liceum juz w ciazy. No ludzie, gdzie tu rozum? Taka 16 tka idzie z 17latkiem do lozka i mysli, ze oni to juz dorosli sa i powaznie mysla o zyciu. A pozniej ona zachodzi w ciaze, wywalaja ja ze szkoly, traci wsparcie w rodzinie a facet odwraca sie od niej. Takie to jest wlasnie dojrzale myslenie nastolatkow. Nie wspomne juz o seksie gimnazjalistek. Te to juz nie wiem co w glowie maja... Dzieci maja dzieci. Po prostu ja sobie pewnych rzeczy nie potarfie wyobrazic. Dla mnie to nie do pomyslenia, moze jestem staroswiecka, ale uwazam, ze trzeba sie szanowac i uzywac rozumu. Naprawde gimnazjum i pocztaek liceum to nie jest najwyzszy czas na rozpoczynanie zycia seksulanego. Ale kazdy ma prawo miec swoje zdanie. Ja wyrazilam swoje.

No bo co taka dziewczyna ma w glowie majac 15 lat? Czy jest przygotowana na zostanie matka? A uwazam, ze rozpoczynajac zycie seksulane trzeba troche o tym myslec. A jesli taka dziewczyna rozpoczyna wspolzycie pod wplywem faceta to ja zycze jej powodzenia. Facet wiadomo, ze bedzie namawial.

nie zlinczuje ale ja mam 16 lat i poszłam do łóżka i szacunek faceta mam. Gdybyśmy (odpukac w niemalowane!!) wpadli wiem że nawet gdyby odszedł dorwałabym go i nie dałabym się wpuścic w maliny. Zrobilismy to, mamy dziecko niech teraz mi pomaga. Rozmawiamy o tym cały czas, co by było gdyby. I mam pewnośc że szkoły bym nie zawaliła.. rodzice musieliby jakoś to uszanowac a ze strony jego rodzeństwa mamy wsparcie. Ja uważam że to wszystko zależy od faceta. Bo gdy on wie jakie są skutki jakie mogą byc konsekwencje itd to myślę że będzie szanował i nie odwroci sie od niej w razie czego. Ale są przypadki facetów którzy zachowują się jak dzieci mimo wieku...
Np znam panne która jest w liceum i wpadła. Jej facet przespał się z inną.(on ma 23 lat) I ona co zrobiła? Powiedziała że niechce go znac ze sama dziecko wychowa bo takiego ojca jej dziecko nie bedzie mialo. I kto jest dojrzały? Ten facet czy ona?

moim zdaniem nie wszystkich trzeba zrównywać do jednego poziomu.
Stary 2010-01-20, 13:39   #2307
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:

Nie no bez przesady, jak jej powie " to udowodnij mi swoją miłość" to ja bym takiego kopneła w dupe i tyle by tej przyjemności było..
a że niektóre naprawdę na takie teksty idą..

Wiadomo że gumka może pęknąc itd. trzeba też myśleć jakie będą tego konsekwecję.. ja chcę jeszcze poczekać i jak będę gotowa psychicznie to wtedy pójdę go ginekologa po tabletki.. chyba tak będzie lepiej nie?

Cytat:
No to jest cudowne O kurde, a jak moj TZ tez mnie rzuci bo ja chce czesto? O matko.... Musze sie opamietac
Ojj napewno Cię nie rzuci z tego powodu.. to raczej jakby on chciał częsciej a Ty nie..

a u mnie tak jest.. jak Wy to robicie że tak często macie ochote na cokolwiek?
Stary 2010-01-20, 13:39   #2308
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
taaa mojemu sie włącza wylewność po stosunku. wtedy powie mi wszystko o czym nawet nie pomyslalabym ze jestem taka siaka i owaka ( same najpiekniejsze komplementy) hahaha co do kolejnosci sosunkow to ukladajcie sobie rozklad zajec jak wam pasuje wiadomo ze orgazm ze stosunku jest przyjemniejszy niz taki "sztucznie wywolany" ale skoro wasze stosunki sa krotkie to nie wiem czy zadazysz ;D jaaa co za tematy robcie tak aby bylo wam dobrze

adit: ja juz jestem w takim wieku i staż z tż mam taki ze swiat w przypadku dziecka by mi sie nie zawalil niedlugo skonczymy studia tz pracuje i wiem ze odpowiedzialny jest. tragedii by nie bylo ale poki co jeszcze nie chcemy
No moj tez mi takie rzeczy mowi po. Ja rozczochrana, z pryszczami na wierzchu, z makijazem zjedzonym przez niego, a on do mnie: jezuuu jaka Ty jestes sliczna... A moja reakcja -
Stary 2010-01-20, 13:40   #2309
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

adit: ja juz jestem w takim wieku i staż z tż mam taki ze swiat w przypadku dziecka by mi sie nie zawalil niedlugo skonczymy studia tz pracuje i wiem ze odpowiedzialny jest. tragedii by nie bylo ale poki co jeszcze nie chcemy
zazdroszcze... u mnie ex (3letni) niestety nie jest zbyt wylewny. Pamietam jak czasami juz po lezelismy i tak bardzo chcialam zeby mi powiedzial ze mnie kocha... Jejku masakra. Owszem byl czuly przytulal glaskal ale zeby cos powiedziec i uczuciach....
i jeszcze ten wczorajszy sms o zakochaniu ze to nie jest takie proste....
Wlasnie w takich momentach jak teraz, gdy czytam jacy sa kochani wasi TZ wiem ze z moim nie bede taka szczesliwa....

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2010-01-20, 13:42   #2310
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
ja TŻtowi zawsze "po" szepczę do ucha, że go kocham.
tworzę pozytywny obraz

on zazwyczaj mówi mi komplementy
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości