|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Ja przeczytałam, ej
Wg mnie nie powinnas sie w ogóle wdawać z nim w dyskusje. No ale dobrze ze przynajmniej go zablokowałaś
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#2282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie no.. chciałabym jeszcze poczekać, przynajmniej chciałabym już być na stale u niego.. żeby mieć ta pewność.. ale zobaczymy
|
|
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I masz racje co do Mandy i zauważ że musisz się ze wszystkego tłumaczyć on nie musi jak mówisz, całą wine zwala na Ciebie i jeszcze ten tekst że napewno nie byłaś w domu ok.15 czy coś.. nie ufa Ci. My ponad 20 miesięcy i też nic.. Ja widziałam Jaki Adam? czyli podpisał sie inaczej ale to Twój ex tak? odpisal Ci jeszcze później na to co mu napisałaś? bo wiesz teraz sobie pomyśli że jednak jeszcze coś się uda jeżeli mu napisałaś, i będzie dalej a tak to może zrozumiał jak napisał takiego sms
|
|
|
#2284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale i tak jak dla mnie to dlugo z tego co mi sie kojarzy masz 20 lat wiec zaczelas jak mialas ok 19, co nie jest czeste przy tak dlugim stazu. Poza tym jak dla mnie nie liczy sie ile sie z kims jest, wazne co sie czuje. Nie mowie tu o tym zeby po tygodniu isc z facetem do lozka bo sie go kocha. Wiadomo trzeba troche poznac i byc pewnym swoich uczuc![]() podziwiam ze tyle wytrzymalas ![]() Poza tym mam wrazenie ze dlugo czeka sie z pierwszym razem, a potem to juz jakos z gorki tez tak macie?? (do dziewczyn ktore mialy wiecej niz jednego partnera )
pokochaj jeśli potrafisz... Edytowane przez Lagunaaa Czas edycji: 2010-01-20 o 12:42 |
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie nie liczy sie to ile z dana osoba jestesmy.ja z tż wspolzycie zaczelam dosc szybko. po 4-5 spotkaniu poszlam do gina po tabletki ale my juz stare kozy jestesmy. jak ma sie te 20pare lat inaczej sie patrzy na pewne rzeczy. nie am sie juz tak bajkowego myslenia o zyciu. ze ten tylko ten jeden jedyny ostatni milosc po grob hehehe. ale niczego nie zaluje absolutnie! jak widac do dzis ta fizyczna milosc pieknie rozkwitła ![]() Cytat:
taaaaak mysle ze po czesci ujelam to w mojej wypowiedzi poza tym im czlwowiek starszy tym temperament, hormony dają po sobie. i dwojka doroslych ludzi wiadomo z enie spotyka sie po to zeby znaczki ogladac:P
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-20 o 12:44 |
||
|
|
|
|
#2287 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hehe ;p mam identycznie moja droga. Gdy mam doła i chcę się skupic na czymś to hiphop. Zając uszy tez dokładnie techno jakos tak rozprasza mi mysli wtedy A w mieszkaniu gdy sprzątam bądź siedze z moim lub cosik innego to pop itd Cytat:
niunia sama zauważyłaś że lepiej się uczyłaś po przespaniu się... Dobrze że masz tego TŻ (chwała mu za to ) ![]() Cytat:
gdy on się łasi i łasi to mówię nie i nie... Ostatnio było dawno i wczoraj leżymy (ja chora i z okresem) a on położył się na plecach rozmarzony wyraz twarzy i pytam co jest, a ten mi rozmarzonym głosem: oj kochanie... szkoda że masz okres... rozwalił mnie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bo to jest tak... on - " kochanie mam gorączkę katar i kaszel mnie dusi, ale z paczkami pojadę " (rozwozi z bratem paczki z zagranicy) ja - leki weź bo mnie zarazisz.. on - "oj kochanie nic ci nie będzie.. wypiję herbatkę i mi przejdzie" i nie zgadniecie co potem jest gdy on jest chory (i to czasem naprawdę chory ale dla niego zawsze herbata), a ja go odwiedzę. ja - Paweł!! Chora jestem przez ciebie!! leżę w łózku mam katar kaszel i nie wiadomo co jeszcze! buuuuuuuuuuu... on - oj ale się przejmujesz.. Dzięki mnie masz wakacje ![]() i wszyscy szczęśliwi
|
|||||||
|
|
|
|
#2288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() także to jest chyba jeden z powodów dla którego nie chcę, źle mi z tym bo wiem że tż już by chciał.. ![]() Wkurzają mnie ludzie co uważają że 15-17 latki jak z kimś sypiają to wielkie oburzenie że za młoda, że nie wie co robi, ze ją wykorzystuje, że nie wie co to miłość sratatata itd. .. ![]()
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobiłam to już nie jeden raz i co? znam konsekwencje, wszystkie wybryki, kombinacje żeby nam mama nie weszła czy ktoś. mimo że młody wiek wiem co to odpowiedzialnośc w razie czego.. ale jak mnie tu któras raz podsumowała.. młodosc musi się wyszumiec
|
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe u mnie jak narazie nie zapowiada sie zeby cos bylo, a czasami taka mam ochote.... zazdroszcze wam. Poza tym mi sie wydaje ze jesli dwie osoby nie dopasuja sie pod wzgledem temperamentow i potrzeb to taki zwiazek dlugo nie przetrwa (nie tyczy sie to Ciebie Madame bo wy dopiero zaczynacie, wiec sie docieracie ). I uwazam ze dobry seks jest jednym z filarow zwiaku
|
|
|
|
#2291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale może faktycznie jesteśmy tylko dziewczynami co nic o życiu nie wiedza, prawda? ![]() edit; mój chłopak jest 2 lata starszy i tez tego nie robił.. i myślę ze już by chciał ze mną ale jak o tym rozmawialiśmy to powiedział ze sie mu do łózka nie spieszy i dobrze
Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-01-20 o 12:57 |
|
|
|
|
|
#2292 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oo! jak wróce kiedyś do domu lekkim krokiem to powiem : "Mamo ale młodość musi się wyszumieć" ![]() myślę że zrozumie![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
prawda? Tak Ci powiedział? jaakii kochany no! ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-20 o 12:59 |
||
|
|
|
|
#2293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale tez myślę ze żyję sie tylko raz i muszę żyć, jak jestem pewna ze go kocham to czemu nie? trzeba sie zabezpieczyć i będzie ok i niech starsi nie gadają ze nie mamy ta pewność ze nas nie rzuci? a co? małżeństwa stare sie nie rozpadają? ![]()
|
|
|
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2295 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#2296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czasami ludzie zapominają...
|
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
rany ale mnie to dobilo. znow glupie mysli. dobrze ze moj TZ ma dzis przyjsc
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak. wstyd pisac ale jednym z powod rozstania z exem bylo to ze chcialam za czesto jemu starczylo raz na dwa dni. i ciagle o to byly klotnie. i nie ma nic przyjemniejszego gdy juz po wszysktim lezy sie wtulonym i patrzy w gleboko w oczy z bijacym sercem rozkopaną fryzurą nie mogac zlapac oddechu na jednym tchu krzyknąc ' kochaaanieee jestesss wspaaaniaaałyyy "
|
|
|
#2299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ze za czesto chcialam, przez to mniej rozmawialismy, a wsystko opieralo sie na jednym nie to ze jestem jakas nimfomanka (no moze troszke ) ale temperament mam ogromny
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
to jak ty teraz sobie radzisz jak sama jestes?
kumulujesz energie na kolejnego tż i z samego poczatku go zameczysz
|
|
#2301 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
No a pozniej przechodzimy do rzeczy. Nie wiem moze by tak sprobowac to zrobic od razu? Tylko normalna gra wstepna i pozniej stosunek. Bo kiedy ja juz mam orgazm to pozneij podczas stosunku ciezko mi go osiagnac. (Jezu ale mi sie tematy zalaczyly )Cytat:
Wiadomo, jak dziewczyna w wieku 16 lat pojdzie do lozka z facetem, z ktorym jest 3 miesiace to szacunku faceta nie bedzie miala nigdy.Cytat:
Jakos mnie to nie krecilo. Wolalam jak moj TZ sie mna zajmowal i nic wiecej mi do szczescia nie bylo potrzebne Cytat:
Cytat:
Zreszta, pewnie mnie zlinczujecie, bo ja to staroswiecka jestem. |
|||||
|
|
|
|
#2302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w moim przypadku jest na tyle dobrze ze nawet jak zaczne myslec itp to nie mam takiej potrzeby zeby sama sobie dogodzic, bo mnie to nie kreci. Nie jestem tez desperatka i nie robie tego z kimkolwiek aby tylko sie zaspokoic jak znajdzie sie ktos godny uwagi, kto skradnie mi serce to pomysle heheMadame zgadzam sie, ale np jesli dziewczyna ma starszego faceta to nie mam nic przeciwko zeby kochala sie z nim w wieku np 17 lat. Ja np juz w tym wieku bylam dojrzala i nie zaluje niczego
pokochaj jeśli potrafisz... Edytowane przez Lagunaaa Czas edycji: 2010-01-20 o 13:29 |
|
|
|
|
|
#2303 | ||
|
BAN stały
|
Az sie boje pomyslec... Skoro teraz 15latki zostaja matkami to ja nawet nie chce wiedziec, w ktora strone zmierza ten swiat... Cytat:
O kurde, a jak moj TZ tez mnie rzuci bo ja chce czesto? O matko.... Musze sie opamietac ![]() A czy Wam Wasi TZ podczas stosunku wyznaja milosc? Bo moj to mam wrazenie, ze on traktuje seks jak kobieta ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa mojemu sie włącza wylewność po stosunku. wtedy powie mi wszystko o czym nawet nie pomyslalabym ze jestem taka siaka i owaka ( same najpiekniejsze komplementy) hahaha co do kolejnosci sosunkow to ukladajcie sobie rozklad zajec jak wam pasuje wiadomo ze orgazm ze stosunku jest przyjemniejszy niz taki "sztucznie wywolany" ale skoro wasze stosunki sa krotkie to nie wiem czy zadazysz ;D jaaa co za tematy robcie tak aby bylo wam dobrze ![]() edit: ja juz jestem w takim wieku i staż z tż mam taki ze swiat w przypadku dziecka by mi sie nie zawalil niedlugo skonczymy studia tz pracuje i wiem ze odpowiedzialny jest. tragedii by nie bylo ale poki co jeszcze nie chcemy
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-20 o 13:41 |
|
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam podobną sytuację w tym roku w górach, TŻ mnie po pijaku tak mocno złapał za ręce i szarpał. reakcja moja była równie ostra, prawie zerwaliśmy, powiedziałam żeby mnie nie dotykał jak nie panuje nad emocjami i tak dalej. jakoś jednak sytuacja została załagodzona. w ogóle to od wczoraj byłam zła na TŻta, a mimo to pisałam mu takie miłe smsy, podnosiłam go na duchu, on warczał na mnie oczywiście. dzisiaj rano napisał na którą mam, bo on za 15min jedzie. pasowało mi z nim jechać samochodem (zwłaszcza, że hyc na dworze), ale powiedziałam, że się nie wyrobię, bo tak w ostatniej chwili napisał. napisał, że w takim razie jedzie sam. potem ja wychodzę z domu, a on czeka i takim słodkim głosem "nie chciałem, żebyś zmarzła" ![]() w dodatku przeze mnie nie poszedł na pierwsze zajęcia. już jest dobrze, kochamy się. w ogóle czuję, że jakoś trudniej mnie teraz zdenerwować. wczoraj się zachowywał strasznie. normalnie po takim wieczorze bym się uparła, nawrzucała mu i przestała pisać. kłótnia by była jak nic. ale teraz jest jakoś inaczej, nie wiem co się dzieje ![]() ciekawe czy tak samo się będę zachowywać jak w czwartek pójdzie do kolegów na piwo, a ja będę ślęczeć nad książką
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-20 o 16:30 |
|
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja mam 16 lat i poszłam do łóżka i szacunek faceta mam. Gdybyśmy (odpukac w niemalowane!!) wpadli wiem że nawet gdyby odszedł dorwałabym go i nie dałabym się wpuścic w maliny. Zrobilismy to, mamy dziecko niech teraz mi pomaga. Rozmawiamy o tym cały czas, co by było gdyby. I mam pewnośc że szkoły bym nie zawaliła.. rodzice musieliby jakoś to uszanowac a ze strony jego rodzeństwa mamy wsparcie. Ja uważam że to wszystko zależy od faceta. Bo gdy on wie jakie są skutki jakie mogą byc konsekwencje itd to myślę że będzie szanował i nie odwroci sie od niej w razie czego. Ale są przypadki facetów którzy zachowują się jak dzieci mimo wieku...Np znam panne która jest w liceum i wpadła. Jej facet przespał się z inną.(on ma 23 lat) I ona co zrobiła? Powiedziała że niechce go znac ze sama dziecko wychowa bo takiego ojca jej dziecko nie bedzie mialo. I kto jest dojrzały? Ten facet czy ona? moim zdaniem nie wszystkich trzeba zrównywać do jednego poziomu. |
|
|
|
|
|
#2307 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a że niektóre naprawdę na takie teksty idą.. ![]() Wiadomo że gumka może pęknąc itd. trzeba też myśleć jakie będą tego konsekwecję.. ja chcę jeszcze poczekać i jak będę gotowa psychicznie to wtedy pójdę go ginekologa po tabletki.. chyba tak będzie lepiej nie? Cytat:
to raczej jakby on chciał częsciej a Ty nie..a u mnie tak jest.. jak Wy to robicie że tak często macie ochote na cokolwiek? ![]() ![]()
|
|
|
#2308 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A moja reakcja - |
|
|
|
|
|
#2309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie ex (3letni) niestety nie jest zbyt wylewny. Pamietam jak czasami juz po lezelismy i tak bardzo chcialam zeby mi powiedzial ze mnie kocha... Jejku masakra. Owszem byl czuly przytulal glaskal ale zeby cos powiedziec i uczuciach....i jeszcze ten wczorajszy sms o zakochaniu ze to nie jest takie proste.... Wlasnie w takich momentach jak teraz, gdy czytam jacy sa kochani wasi TZ wiem ze z moim nie bede taka szczesliwa....
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tworzę pozytywny obraz ![]() on zazwyczaj mówi mi komplementy
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

Wg mnie nie powinnas sie w ogóle wdawać z nim w dyskusje. No ale dobrze ze przynajmniej go zablokowałaś

bylam pewna ze uwale, a tu prosze
jestem w szoku 
Jaki Adam? czyli podpisał sie inaczej ale to Twój ex tak?
odpisal Ci jeszcze później na to co mu napisałaś? bo wiesz teraz sobie pomyśli że jednak jeszcze coś się uda jeżeli mu napisałaś, i będzie dalej a tak to może zrozumiał jak napisał takiego sms
51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg
ale my juz stare kozy jestesmy. jak ma sie te 20pare lat inaczej sie patrzy na pewne rzeczy. nie am sie juz tak bajkowego myslenia o zyciu. ze ten tylko ten jeden jedyny ostatni milosc po grob hehehe. ale niczego nie zaluje 

niunia sama zauważyłaś że lepiej się uczyłaś po przespaniu się... Dobrze że masz tego TŻ (chwała mu za to 

hehe u mnie jak narazie nie zapowiada sie zeby cos bylo, a czasami taka mam ochote.... 

21. 04.2014