![]() |
#2341 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X.
do placka jeszcze 4 lyzki plto byly, zapomnialam...
ehhh to sie nazywa "resztki w lodowce"... bedzie lepiej bo w domu inaczej to wszystko wyglada eh wychoze na pociag o 20.30 na podeczorki budynie bo nie mam pojecia co jesc:/ Edytowane przez Sherrie Czas edycji: 2010-01-20 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | ||
BAN stały
|
Cytat:
zasadniczo: wszystko co chcesz. ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Rozeznanie
|
u mnie to jest tak:
po obiedzie zwykle jestem najedzona i dochodzi deser- zwykle slodki to i mnie zamuli. pozniej pie akies herbaty czy wode to juz calkiem... nie dosc ze obiad trawi sie wiecznosc to nawet nie wiem na co mam ochote.. tk patrze, ze dziewczyny jedza jakies drozdzowki, czy cos ale ja nie przepadam za taka iloscia slodkiego w ciagu dnia, dodatkowo jak juz zaczne jesc slodkie to latwo o napad a tego nie chce...;/ zjem budyn czy cos za2hmam takie parcie na zarcie ze wymiekam.. mz kanapki zaczne sobie robic...;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Mamusia Luty 2016
|
przepraszam nie chce byc niegrzeczna ale czy i moj jadlospis byscie mogly ocenic?
![]() ![]()
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Raczkowanie
|
U
I owsianka: 4 łychy płatków owsianych, 3 łychy musli, łycha słonecznika, starte jabłko, szklanka mleka1,5%.. potem podjadłam troche masła orzechowego, kawa pump it up 35min łyżka miodu II serek wiejski ze śliwkami, kromkka razowca z masłem orzehcowym i dżemem porzeczkowym, jabłko, herbata III zupa krupnik, kasza jaglana, dużo surówki ze słoika, ugrilowana ryba, dwa cukierasy toffi, zielona herbata o smaku jagodowym potem wpadło jabłuszko kwaśniutkie;d szybki spacer 30 min IV 6 placków z jabłkami, zielona herbata z kawałakmi ananasa V dwie kromki razowca; jedna z masłem i pomodorem+ jajko na twardo, druga z pastą o smaku łososia, dwa paski selera naciowego, herbata dance hall 40 min ćwiczenia 40 min jea jea jea ![]()
Soul of the woman was created below Edytowane przez freakkiki Czas edycji: 2010-01-20 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Rozeznanie
|
witam!
![]() to moze i ja wkleje swoj jadlospis. chyba U ok 8.15 - nie bylam glodna za bardzo więc 6 wafelkow kokosowych 3 kostki 3 bita pol godz pozniej 1 kromka słonecznikowego z dżemem z owoców leśnych 9.30 jablko i czerwona pomarancza (mala) 13.30 pół miseczki zupy warzywnej zabielanej , 2 kromki chleba j.w z margaryna śniad., princessa maxi kokosowa,pasek bialej czeko,reszta 3 bita. teraz moze troche potancze i mysle ze wieczorem ok 18 wpadnie serek homo z mixem tropikalnym (nerkowce, ziemne, zurawina, papaja, ananas) lub jakims innym dodatkiem. prosze o ocene ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
BAN stały
|
Cytat:
zazdroszczę radości życia ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Wtajemniczenie
|
:d
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() moje U sniadanie - owsianka z 4 łyżek owsianych z bananem, pomarańczą, sezamem, orzechami laskowymi, rodzynkami i cynamonem. Kromka cięzkiego ziarnistego chleba z salatą, awocado, pomidorkiem i natką. 2 sniadanie - kanapka jw + jabłuszko i mandarynka obiad - kasza gryczana niepalona, gotowana marchewka, groszek cukrowy, fasolka szparagowa, kukurydza posypana słoecznikiem i dynia, miseczka bobu, kilka marchewek kolacja - razowy nalesnik z szpinakiem (duży) sałatka z surowych warzyw (kalafior, rzodkiewka, pomidor, ogórek, cebula, natka, koper i szczypiorek) polana olejem lnianych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Raczkowanie
|
U
I(9.00): owsianka z 3łyżek na wodzie z łyżką otrąb, gruszką i orzechem wloskim, herbata II(10.30): ok100g borówek amerykańskich z jogurtem nat i łyżką otrąb III(13.00): barszcz z 4 uszkami IV(14.00): plaster duszonego schabu, 3 łyżki brązowego ryżu, ok 250g gotowanych warzyw (marchew, kalafior, brokuły, groszek, fasolka szparagowa), herbata V(16.30): 3marchewki, kawa 2w1 planuję V(19.00): papryka, serek homo nat ze szczyptą kakao, herbata Rodzynka1989, Wyrak, Twinsy21 dzięki za ocenę, mam nadzieję, że dzisiaj lepiej? chciałabym, żeby to było zdrowe U (i te 1500kcal, które mi zaleciała dietetyczka na odzyskanie okresu), ale nie chcę sobie dokładać stresu jakimś wielkimi zmianami, bo i tak mam go za dużo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zadomowienie
|
moja R/U:
I: owsianka na wodzie: 3 łyżki płatków owsianych, 2 łyżki otrębów owsianych, jabłko, łyżka rodzynek, cynamon, 2 łychy serka homo naturalnego, 0,5 szkl. maślanki o smaku pieczonego jabłka. mocna kawa z odrobiną mleka 1,5% II: sałatka: sałata lodowa, pomidor, 3 białka, 1 żółtko, łyżka oliwy, 8 migdałów. III: duży kawał ryby gotowanej na parze, 2 łychy kaszy gryczanej, 2 cebule podsmażone na patelni z przecierwm pomidorowym. trening siłowy ok. 40 min. 2 wafle ryżowe z 2 łyżeczkami miodu przede mną IV: duża kromka razowca z 5 plastrami szynki drobiowej, marchewa. V: pewnie twaróg chudy z jakimś warzywkiem. może ktoś w końcu pokusi się o ocenę ![]()
#2354 |
Raczkowanie
|
ekhmmm....moje UUUU z marzeniami o P:
sniadanie ![]() wpadło jabłko + mentosy( ost sie uzależniłam ![]() obiad ![]() stepper 40 min podwieczorek: (17;00): jabłko + kawa z mlekiem light ala latte z cynamonem kolacja ![]() do tego 2 litry wody...herbata mata i zielona.... POMOCY!!!! mam kilka pytań ekhmm: 1. wiec chce wyjsc z diety...waze 44 kg przy 164cm...za mało...chce przytyc ale w kontrolowany sposób..tak ze 3 kg...moze poradzicie mi w jaki sposób???zeby sie nie otłuścić znowu.....jak dodawać produkty???czy tak z dnia na dzien z ostrego R wskoczyc na P wzorując sie na zamieszczonych tu jadłospisach czy jak?????czy stopniowo tygodniowo dodawać np 100 kcal???bo gubie sie czytajać Wasze posty...ufff....przeprasz am OFF TOPa p.s.s a jakie jest moje dzienne zapotrzebowanie????bo rózne źrodła podaja....i sama nie wiem....dziękuje baaardzo za odp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie na prozno sie mowi ze lepiej sie doradza komus niz samemu kozysta z wlasnych rad ![]() Dzisiejsze U: ŚNIADANIE(9.30) Jogurt truskawkowy (150g), grahamka, pomaranczka. Herbata. IIŚNIADANIE(14.00) Rogal drozdzowy z makiem i marmolada. Herbata. OBIAD(17.30) 5 knedli ze sliwką. godzinny spacer z psem. KOLACJA (okolo 20 bedzie) 2 kromki chleba wieloziarnistego z masłem i paprykarzem, plasterkami pomidora i ogorka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2358 |
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Moje dzisiejszeUUU: Śniadanko: big bardzo wielka grahamka: obie połówki z masłem i serem z tym, że jedna połówka na to pomidor, a druga ogórek kiszony; łycha twarożku grani;kawa inka z mlekiem, banan II Śniadanie: cały twarożek lekki z łyżką masła orzechowego i pokruszonym herbatnikiem; kawa z mlekiem Obiad: zupa ogórkowa pół miseczki; 4placuszki bananowe(coś ala naleśniczki mini)smażone na kujawskim Podwieczorek: kaszka manna śmietankowa smakija;kawa z mlekiem Kolacyjka: malutka bułeczka sojowa: pół z masłem i serem; pół z masłem i serkiem almette jogurtowym; mały pomidorek i ogórek kiszony; pół galaretki z kurczaka mamy skropiony sokiem z cytryny; herbata miętowa z cukrem. i jak?????????????????????? ??????????? ![]()
Świat nie jest taki zły ![]() Turcja Alanya- 2007 Tunezja Sousse- 2008 Egipt Hurghada- 2009 Turcja Marmaris- 2010 Grecja Rodos Egipt Sharm el sheikh- 2011 Izrael Jerozolima i Betlejem Wyspy Kanaryjskie Fuerteventura- 2012 Grecja Kreta 2013- ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Przyczajenie
|
I śniadanie : jajeczko+keczup
II śniadanie: brak Obiad: ryż+ jabłko+cynamon Kolacja: kilka malutkich bez+bita śmietana+ czekolada+wisienki ![]() ![]() ![]() a zaraz zapewne herbata ;p;p
#2360 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dalej malo i dobor produktow jak na R. Cytat:
Cytat:
Mozesz sobie zakryc nicka i udawac, ze to od kogos innego ![]() Akurat jak ona zje kilka knedli, to jej sie nic nie stanie wg mnie...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nieźle, nieźle. życzę miłego jojowania ![]() dawno mnie tu nie było, ale widzę, że jest ciekawie. czas na come back ![]()
Rozmawiając ze mną wcale nie musisz być świrem... Ale miałbyś dużo łatwiej! K.V. odzyskuję serce do życia Edytowane przez Asilos Magdalena Czas edycji: 2010-01-20 o 18:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
U/R
Śniadanie: 3 placki owsiane (5 łyżek płatków owsianych, 1 jajko, łyżka miodu, cynamon, 2 łyżki słonecznika) z dużym potartym jabłkiem 30 minut spaceru Obiad: talerzyk sałatki z ziemniaków, ogórka zielonego, koperku i cebuli, kromka słonecznikowego chleba 50 minut spaceru Podwieczorek: pokrojony banan wymieszany z jogurtem jagodowym (125g), 2 łyżkami słonecznika , 3 suszone śliwki 30 minut ćwiczeń (skakanka, hula hop, coś na mięśnie brzucha) Kolacja: 2 wafle ryżowe: 1 z pasztetem sojowym pieczarkowym i ogórkiem kiszonym, 2 z paprykarzem i cebulką.
![]() |
#2364 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
jutro postaram się jeść bardziej prawidłowo. : )
![]() |
#2365 |
Zadomowienie
|
mało odpowiednia to mało powiedziane.
#2366 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2367 |
Przyczajenie
|
to może podałaby mi Pani jakiś przykład odpowiedzialnej diety.? ![]()
#2368 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na takim jedzeniu to sie ejdynie pgorazac bedziesz.
![]() |
#2369 |
Zadomowienie
|
dziewczyny pamiętajcie o ocence mojego dzisiejszego uuu, nie chce by gdzieś zniknęło i umknęło uwadze. liczę na komentarze, jest gdzieś u góry
![]()
Świat nie jest taki zły ![]() Turcja Alanya- 2007 Tunezja Sousse- 2008 Egipt Hurghada- 2009 Turcja Marmaris- 2010 Grecja Rodos Egipt Sharm el sheikh- 2011 Izrael Jerozolima i Betlejem Wyspy Kanaryjskie Fuerteventura- 2012 Grecja Kreta 2013- ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
BAN stały
|
Cytat:
może zjedz je jako potreningowy, a po 1-2h dorzuc jeszcze jeden posiłek. Mało białka, na R powinno być go więcej. właśnie,te pasztety sojowe sa strasznie tłuste i badziewne, jak lubisz to jedz, ale moze zamien na coś lepszego (np. zrób sama w domu jak masz czas/chęci/zdolności) Edytowane przez kakaukowa Czas edycji: 2010-01-20 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.