|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kopa w 4 litery na rozpęd potrzebuję - żeby isć do fryzjera ![]()
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
o dzięki
![]() ![]() ![]() A z długości nie tnę, bo do ślubu zapuszczam ( ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- No baty pomogły ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- W ogóle zapomniałam się, a właściwie tżta pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hehe, rozumiem, ze przywiazalyscie sie do liczby 3333 ![]()
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka ![]() 13.05.13 - Bulgotka ![]() Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-01-20 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Raczkowanie
|
a ja właśnie skończyłam pisać 2 pracę i mam done
![]() ![]() ![]() juz nawet wysłałam babce od sztuki i warsztatu zabaw ![]() i mój TŻ już drugi raz utknął w pracy bo od wczoraj nie działają im systemy i nie może zaplanować zapakowania i wysłania towaru do szwecji i norwegii.... i jeszcze nie wrócił do domu...a ja mam @ i chce się do niego przytulać!!!! no i właśnie jem 3 czekoladę w tym tygodniu (1 dziennie) jak ja nie cierpie chcicy na słodkie podczas @.... a i cześć piękne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A Twój Tż Kochany,że tak wszystko pamięta ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiem jak to jest jak się ma @ i chce sie jeść słodkie..na szczęście u mnie koncówka bo jadlabym słodkie i jadła ![]() ![]() Wróci to go wyprzytulasz ![]() A ja się zabieram za naukę ech...tak mi się nie chce do tego nie najlepiej się czuję ![]() Czemu czas z Tż tak szybko mi zlatuje ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-20 o 18:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co by to mialo dac? przeciez i tak sie teraz nie zobaczymy.... Cytat:
![]() Cytat:
ojjjj no cud natury ten twoj TZ chyba normalnie....gratuluje i zazdraszczam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczynki
![]() Znowu tonę w rzeczach do zrobienia na uczelnię...a jeszcze mam stresa, bo jutro zaliczam ćwiczenia, a ja mam 3 nieusprawiedliwione nieobecności i boję się, że ta okropna babka mnie usadzi i dostanę jakiś warunek czy coś ![]() podczytuję Was co jakiś czas ale niezbyt mam wenę do pisania... Tż pojechał na szkolenie do Warszawy i dopiero jest w pociągu powrotnym, więc będzie koło północy, i do kogo ja mam się przytulić? ech, a ja chętkę na słodycze to mam zawsze, niezależnie od @...którego nie ma już 1,5 miesiąca...dramat
#3338 |
Zakorzenienie
|
Gwizdaczku, ja wiem, ale ja tyle złych rzeczy robiłam od tego czasu
![]() ![]() Fotę dawaj po fryzjerze ![]()
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
justynko nie denerwuj się. skoro masz zgagę to możliwe, że powiększony brzuch jest związany z jakimiś dolegliwościami układu pokarmowego. A jak chcesz mieć pewność to lepiej zrób test. 5 minut i wszystko jasne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do potem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gwizdaczku noo właśnie o fotce nie zapomnij ![]() Cytat:
Wróci Tż to się poprzytulasz do niego ![]() A robiłaś test?? Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu, właśnie sęk w tym, że miesiączkę mam normalną i regularnie. Teraz nie powinnam mieć, bo miałam tydzień czy dwa temu, ale jak się zbliża czas, kiedy mam mieć, to czuję i czekam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, czy chcecie, ale napisze wam, o czym gadalam z TZ, bo musze sie zwyczajnie wyżalić.
generalnie temat byl taki, ze ja sie czesto focham - przyznalam racje, obiecalam poprawe. druga rzecz - musze zrozumiec, ze on teraz zaklada firme i nie zawsze bedzie mial dla mnie czas, bo ma bardzo duzo do zrobienia teraz. najwazniejsze - wkradla sie monotonia w naszym zwiazku. TZ narzekal, ze nasze spotkania zawsze wygladaja tak samo, ze sa przewidywalne i wogole. i ze chce, zebysmy nad tym popracowali, bo mu na mnie zalezy i nie chce, zeby kiedys sie okazalo, ze sie soba znudzilismy, nie mamy wspolnych pasji. bylo mi troche smutno podczas tej rozmowy, ale chyba ma racje. potrzebuje czasu, zeby to sobie poukladac wszystko... najgorsze jest to, ze mi odpowiadaja takie spotkania jak teraz, nie widzialam problemu i nie wiem, w jaki sposob mam to zmieniac teraz. narzekam, nie? ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie "proszę mi tu nie pier***** tylko arbajten" ![]() ![]() I różne takie. Sorry ale musiałam to wtrącić, bo co jakiś czas przewija się tu to imię, a mi kojarzy się z tymi właśnie hasełkami ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
Madziu, studiuję dziennie dwa kierunki, więc w tym semestrze doznałam szoku po calutkim roku obijania się
![]() No fajnie by było się wyprzytulać, ostatnio mamy strasznie mało czasu na to przez to zamieszanie na studiach ![]() Testu nie robię, mam nieregularne cykle, muszę w końcu się wybrać znowu do gina...tak samo jak do kardiologa, ale nigdy nie mam czasu ![]() Pony, może spytaj go, co w takim razie chciałby, żebyście razem robili...albo sama pomyśl, czego jeszcze nie próbowaliście i zaproponuj mu to ![]() ![]() ![]()
#3347 |
Zakorzenienie
|
Wieeeem, że tak jest... I bardzo doceniam to, ze TZ jest ze mna szczery.
Tylko wiecie, ja jestem typem, ktory wszystko rozmysla, wogole, co zrobilam zle i takie tam, zadreczam sie strasznie... tak juz mam. eh, irytuje mnie to strasznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
Ja tej Scarlett zmęczyć od roku nie mogę :P
Motylku też mam kolegę/przyjaciela, który ciągle pytał o moje relacje z Tżtem, bo jak tylko było gorzej, to od razu to wyczuwał i proponował siebie w zamian... Albo mi się oświadczał, albo pisał rzeczy typu "jak bardzo chciałbym, żebyś teraz była obok". Na początku to było urocze, ale po czasie stwierdziłam, że to chore. Ja na pewno nie chciałabym, żeby mój Tż miał taką przyjaciółkę. W związku pieruję się zasadą "nie rób drugiemu co Tobie niemiłe". I chociaż zachowanie Kuby bardzo mi schlebiało, to jednak powolutku ucinałam ten kontakt. I teraz rozmawiamy raz na kilka tygodni i na zupełnie neutralne tematy. Pomyśl co czułby Twój Tż gdyby o wszystkim wiedział i zastanów się czy tak bardzo zależy Ci na znajomści z B., że naraziłabyś swój związek z M. arrakis mam pytanie... jak się dziewczyny ubierają na bankiety? Chodzi mi o takie afterparty po konferencji? Idziemy do restauracji/eleganckiego pubu. Mam dylemat. Mała czarna z krótkim rękawkiem jest ok? Bo jeansy to chyba raczej nie...Prawda? Trzymajcie za mnie jutro kciuki o 14:00-16:00. Proszę. Mam egzamin z tych samorządów. Ciekawe co tam u Claris... |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Szukam nowego telefonu, za 3 doładowania kończy mi się umowa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem,ze musze czekac ale cierpliwosc nigdy nie byla moja mocna strona.... i normalnie jakos daje rade, bo mam dosc duzo zajec i malo czasu na myslenie, ale dzis mialam taki luzniejszy dzien i strasznie mi sie zatesknilo za nim.... obejrzalam po raz setny chyba zdjecia z sylwestra i mi sie smutno zrobilo jak zobaczylam nasze wspolne fotki... ![]() Cytat:
Ale jak mamy afterparty po szkoleniach takie nie az tak oficjalne to stroj elegancki ale nie az tak wieczorowy. Mala czarna bedzie w sam raz, albo eleganckie spodnie i elegancka, wieczorowa bluzka. Dzinsy oczywiscie nie wchodza w gre. A ja mam za 2 tyg konferencje i dalej nie wiem w co sie ubrac...ale ciesze sie, ze jade bo Gwizdaczka poznam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
Nie zadręczaj się. Nic źle nie zrobiłaś. Nie ma w tym twojej winy. Taka kolej rzeczy, że po kilku latach do związku wkrada się rutyna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
to sie wydaje takie nierealne :P dopiero do mnie docieraja takie rzeczy, jak sama ich doswiadczam....
no nic, mam nadzieje, ze damy rade, bo bardzo sie kochamy i chcemy byc razem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Zrób Ty możeten test mimo braku wolnych 5 minut i będzie po sprawie. Jak jesteś w ciąży, to jednak dobrze by było jakby Cię lekarz zobaczył. A tymi "grzeszkami" to się nie martw - mnóstwo kobiet zanim się dowie o ciąży robi miliony różnych dziwnych rzeczy, a dzieci rodzą się zdrowe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I bardzo się zgadzam z tym co napisałaś o Motylku. Kciukam jutro ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i też sie cieszę na to spotkanie ![]()
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka ![]() 13.05.13 - Bulgotka ![]() Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-01-20 o 20:13 Powód: 1. cudzysłów w złym miejscu, 2. nie pisze się wiatr z wielkiej litery w środku tytułu .......... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Kciuki sie przydały kochane - poprawa zaliczona ![]() A ciekawe jak Claris? Jestem wypompowana po dzisiejszym i chyba będę się lenić choć następne zaliczenie w piątek. Biska w końcu się odezwałaś ![]() Justynko wrzucisz zdjęcie sweterka w wolnej chwili, proszę? ![]()
#3357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Claris to na 1000000000000000000% z 5 wróci. Jak ktoś aż TAK panikuje, to z 5 wraca ![]()
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka ![]() 13.05.13 - Bulgotka ![]() Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-01-20 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam na praktykach w schronisku dla koni "TARA" u Scarlett, ktora ma imię właśnie po tej "książkowej" no i szczerze mówiąc, imie tylko i wyłącznie z nią mi się kojarzy a nie z prototypem ![]() A że babeczka jest pracoholiczką, to wszyscy się modlili tylko, żeby rano gdzies sobie pojechała w ważnych sprawach i dała nam dłużej pospać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ojjjj no wzielo mnie bardzo......ajjjjj niby fajnie ale byloby fajniej jakbym wiedziala co on mysli no..... ja tez sie ciesze na spotkanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
No tak, to byl serial dobry - ale patrz, jako malolaty to ogladalysmy i jakos bardziej do nas trafialy wzorce tych "zlych" kobiet a nie dobrej, milej i szlachetnej Cristal ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
Gwizdaczku ja też myślałam o "przeminęło z wiatrem"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.