Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 19:20   #3241
willma2
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
wlaśnie
tylko mi tak ciężko jest przytyć ... stara baba, a chuda ... do tego z "pomarszczonymi" cyckami
Horo!! Teraz Ty zaczynasz!!!?? Stara??? My jesteśmy jak wino!! Im starsze tym lepsze!!I koniec!!!
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 19:20   #3242
pysia222
Zakorzenienie

agnes ja jestem nauczycielem wf-u mam wiedziec jak sie gra w siate , czy kosza , plywa, biega itp
Powinnam zaciekawic dzieci sportem to jest moje zadanie .
Natomiast od ortografi sa inni nauczyciele
Zreszta widac , ze moja ortografia zaczela Ci przeszkadzac dopiero dzisiaj , wczesniej jakos wszystko bylo ok.
Jeszcze jedno w szkole ucze w jezyku niemieckim i to jeszcze nie calkiem gramatycznym( bo ucze sie tego jezyka od jakis 3 lat) - i to nikomu nie przeszkadza.
Liczy sie to , ze jestem w swojej dziedzinie dobra i mam swietny kontakt z dziecmi .
Wypraszam sobie , zebys Ty podwazal moja wiarygodnosc jako nauczyciela wf-u bo nie masz o tym pojecia !!!!!

Moim zdaniem troche sie zagalopowalas i faktycznie nie ma co tego tematu ciagnac.
Nie musisz nikogo przepraszac tylko moim zdaniem Listopadowa nie zasluzyla sobie na takie traktowanie.

A teraz dziewczyn bardzo przepraszam za byki , nigdy nie komentowalam tej sprawy bo wydawalo mi sie , ze widac
moje problemy i nie ma czego komentowac.
Wiec jesli to komus przeszkadza to PRZEPRASZAM.
Stary 2010-01-20, 19:31   #3243
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
Saami, Dzwoniłam do p. Ani. Przemiła osoba. Jeszcze nie wiadomo na 100% czy pokaz się odbędzie, bo p. Ania dopiero będzie wiedziała, że uczennica wpłaci za szkolenie. Ale bardzo dziękuję!
to prawda, przemiła jest
zdecydowanie polecam

Horo, te preparaty rzadko komu utrzymują się tak długo niestety..
chociaż coś mi się kojarzy jakiś Beautical (są dwa, chyba 3 i 5) czy coś, że on do 3 lat się utrzymuje...
ale nie wiem na pewno, musze to zbadać
w każdym razie prosze o foteczki przed/po
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 19:55   #3244
pysia222
Zakorzenienie

Kurcze siedze sobie w praca i mi sie nudzi mam jeszcze 2 klijentow ,ale jeszcze 30 min i jade do domku chyba , ze oni zwina sie szybciej to i ja szybciej wyjde

horo jestes tam jeszcze 3 ha i bedzie party caly dzien

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-01-20 o 20:00
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 19:59   #3245
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
to prawda, przemiła jest
zdecydowanie polecam

Horo, te preparaty rzadko komu utrzymują się tak długo niestety..
chociaż coś mi się kojarzy jakiś Beautical (są dwa, chyba 3 i 5) czy coś, że on do 3 lat się utrzymuje...
ale nie wiem na pewno, musze to zbadać
w każdym razie prosze o foteczki przed/po
oj ja też chce fotweczki - tylko się obcykaj najpierw przed żeby było porównanie
ja robie narazie czoło..tzn gadam narazie o zrobieniu czoła..ojej jak mnie wkurza

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:01   #3246
zaga25
Raczkowanie

Happy tak, tak zobaczymy się we wtorek. Masz już wszystkie wyniki?
Pysiu, zdecydowanie na tym forum panuje milsza atmosfera niż na tamtym i mam nadzieję tu pozostać.
Asiu piersi śliczne, staniczek również. Widać mężuś ma dobry gust.
Trelek, Horo ja przed operacją, więc tylko karmi popijam, ale jak wam nie przeszkadza to zdrówko.
zaga25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:04   #3247
Happy_hour
Rozeznanie

Zaga to super,juz sie ciesze.
Juz mam wszystkie oprocz USG ale te beda jutro.
Do zobaczenia.Ja bede tam juz od rana wiec przyjedz tez duzo wczesniej to sie nagadamy.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-01-20 o 20:06
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:05   #3248
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
oj ja też chce fotweczki - tylko się obcykaj najpierw przed żeby było porównanie
ja robie narazie czoło..tzn gadam narazie o zrobieniu czoła..ojej jak mnie wkurza

Widzę,że jesteście w temacie....ja też bym chciała coś powygładzać...tak ogólnie..nie botox ani kwas...tylko nie wiem co, cos słyszałam o jakimś RF??o fotoodmładzaniu???Boję się isc gdzieś z przypadku,zeby mnie do czegoś nie namówiły co do kufy będzie, albo co gorsza zepsuły mi bubę!!Poradźcie..Wokół baby cos tam robia ..ale niby nic..jak ja z cycuchami!! Siedzą cicho!!
Stary 2010-01-20, 20:06   #3249
evitanna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
to prawda, przemiła jest
zdecyowanie polecam
Widziałam jej fotkę, elegancka babka.
A ten pan dr Bębenek też ma niezłe opinie.

Edytowane przez evitanna
Czas edycji: 2010-01-20 o 20:08
evitanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:08   #3250
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaga25 Pokaż wiadomość
Happy tak, tak zobaczymy się we wtorek. Masz już wszystkie wyniki?
Pysiu, zdecydowanie na tym forum panuje milsza atmosfera niż na tamtym i mam nadzieję tu pozostać.
Asiu piersi śliczne, staniczek również. Widać mężuś ma dobry gust.
Trelek, Horo ja przed operacją, więc tylko karmi popijam, ale jak wam nie przeszkadza to zdrówko.

Bardzo sie ciesze
Stary 2010-01-20, 20:10   #3251
Miskaa78
Kazar Lady

Willma ja pojęcia wielkiego nie mam - na pewno by sie przydało u mnie coś zrobić ale narazie MUSZE zrobić lwa potem będę myśleć - zreszta pogadam z dr i zobacze co on na te moje pomysły..
chodzi mi po głowie jakaś mezoterapia jakieś coś co będzie efekt ale nie tylko w postaci pustej kieszeni..laseru na twarz chyba bym sie bała jak widziałam co on potrafi zrobić z blizną ..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-20, 20:13   #3252
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Willma ja pojęcia wielkiego nie mam - na pewno by sie przydało u mnie coś zrobić ale narazie MUSZE zrobić lwa potem będę myśleć - zreszta pogadam z dr i zobacze co on na te moje pomysły..
chodzi mi po głowie jakaś mezoterapia jakieś coś co będzie efekt ale nie tylko w postaci pustej kieszeni..laseru na twarz chyba bym sie bała jak widziałam co on potrafi zrobić z blizną ..
No właśnie..wypytaj..i się podziel...A laser na blizny? boli? ile kosztuje?Ile razy trzeba!!
Stary 2010-01-20, 20:15   #3253
zaga25
Raczkowanie

Pysiu ty już po pracy? Happy postaram się przyjechać jak najwcześniej. Na którą masz operację?
Stary 2010-01-20, 20:21   #3254
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
No właśnie..wypytaj..i się podziel...A laser na blizny? boli? ile kosztuje?Ile razy trzeba!!
Sami traktowała laserem blizny - szczerze nie pamiętam jaki koszt i czy była 3czy 4 razy dziś mam mega zaćmienie ale na pewno jak wpadnie to wszystko Ci powie

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
zdrówko..
może wrzuć w stopkę u kogo i jakie wkładeczki bo mam ochote znowu pytać o dane

Stary 2010-01-20, 20:24   #3255
Happy_hour
Rozeznanie

Do Zaga,

O ile pamietam to mam zabieg o 14stej ale bede juz o 8 rano w klinice, bo nie chce sie wloczyc po Wroclawiu tyle godzin . Dzwonilam i powiedzieli, ze moge sie zjawic duzo wczesniej. Przyjedz Zaga, to sie powspieramy na wzajem.
Stary 2010-01-20, 20:24   #3256
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Sami traktowała laserem blizny - szczerze nie pamiętam jaki koszt i czy była 3czy 4 razy dziś mam mega zaćmienie ale na pewno jak wpadnie to wszystko Ci powie

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

zdrówko..
może wrzuć w stopkę u kogo i jakie wkładeczki bo mam ochote znowu pytać o dane
ja też się przyłączę...bo nie pamiętam...u kogo i jakie? A chętnie się napiję..
Stary 2010-01-20, 20:25   #3257
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez landis Pokaż wiadomość
tak Wam zazdroszcze juz tych biustow

umowiona jestem na 11.02
2sweet przypomnialam sie facetowi ze wczesniej bylam umowiona tydz temu, ze powiedzial ze dr krotko przyjmuje z przyczyn osobistych
a ten facet, tak tak wlasnie bylo, dr musiala zrezygnowac z czesci pacjentek itd
co za dup*** z niego, bo mowilas ze dr o 18tej jeszcze byla?
ta odleglaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wizyta ehhh
ale ciesze sie ze jednak dr Skwiercz :-D
no widzisz, a ja o 18 wychodzilam gdzie jeszcze 2 osoby czekaly no ale moze to jakies nagle przypadki albo cos najwazniejsze ze konsultacja umowiona!!:ju pi: i warto poczekac dluzej by nie zalowac pochopnie podjetych decyzji gratulacje!

Yagus dzieki za info o bliznach ja te sobie zapisalam abym po op wiedziala co robic

Pysia oszalalas?!?! nie przepraszaj za byki!!! ja mimo ze chyba () nie mam problemow z ortografia to czesto wale byki po prostu dlatego ze szybciej pisze niz klawiatura nadaza i zahaczam pazurami o inne klawisze a ze jestem leniuch wielki to nie chce mi sie dwa razy czytac i korygowac zakonczcie tylko ten spor i wszyscy beda szczesliwi
Stary 2010-01-20, 20:35   #3258
zaga25
Raczkowanie

nie orientuję się jeszcze dobrze na tym forum. Wstawiłam opis może się coś wyświetli, jak nie to będę próbować dalej. Pysiu ćwiczysz dzisaj, bo ja mam strasznego lenia. Happy postaram się być przed położeniem cię na stół, ale nie wiem dokładnie o której. Czy miałaś od początku ustalony termin na wtorek? Bo ja miałam na poniedziałek, ale wczoraj mi przesuneli (jakieś problemy techniczne)?
Stary 2010-01-20, 20:42   #3259
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
nie orientuję się jeszcze dobrze na tym forum. Wstawiłam opis może się coś wyświetli, jak nie to będę próbować dalej. Pysiu ćwiczysz dzisaj, bo ja mam strasznego lenia. Happy postaram się być przed położeniem cię na stół, ale nie wiem dokładnie o której. Czy miałaś od początku ustalony termin na wtorek? Bo ja miałam na poniedziałek, ale wczoraj mi przesuneli (jakieś problemy techniczne)?

widac widac jak mozesz to dodaj jeszcze swoje wymiary a wstawialas gdzies zdjecie wyjsciowki? z checia porownam do swojej bo bede miala takie same zelki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-20, 20:44   #3260
Happy_hour
Rozeznanie

Ja mialam juz od poczatku na wtorek.Nic nie zmieniali.

Wiecie co,powiedzialam wszystkim znajomym o operacji cycuszkow i wszystkim swoim paznokciowym klientkom ( bo musialam jakos pause wytlumaczyc ) i jak na razie zadnych zlosliwosci.Ale tu ( w Niemczech ) ludzie maja wiecej tolerancji co do takich rzeczy.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-01-20 o 20:53
Stary 2010-01-20, 20:48   #3261
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
ja też się przyłączę...bo nie pamiętam...u kogo i jakie? A chętnie się napiję..
pijemy za Horo urodziny jutrzejsze

Stary 2010-01-20, 20:49   #3262
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Wow dziewczyny ale Wam zazdroszcze, że u Was już takie szybkie te terminy!
A do mnie dzwonili ze Szwajcarii, namawiaja, byc na sezon przyjechac, jutro jeszcze dokladnie sie dowiem kiedy i jak i co, wiec jezeli zdecyduje sie tam jechac to operacja mi sie na listopada przelozy
jedynie co mówi za tym to kasa, której pracując przez rok w Polsce nie bylabym w stanie zarobić...ale ja juz tak sie nastawilam na moje zelki w kwietniu, ze teraz mam wielki mętlik w głowie i juz sama nie wiem co robic
Stary 2010-01-20, 20:55   #3263
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
A do mnie dzwonili ze Szwajcarii, namawiaja, byc na sezon przyjechac, jutro jeszcze dokladnie sie dowiem kiedy i jak i co, wiec jezeli zdecyduje sie tam jechac to operacja mi sie na listopada przelozy
jedynie co mówi za tym to kasa, której pracując przez rok w Polsce nie bylabym w stanie zarobić...ale ja juz tak sie nastawilam na moje zelki w kwietniu, ze teraz mam wielki mętlik w głowie i juz sama nie wiem co robic
a jaka to praca.? Może uda się pogodzić i jedno i drugie!!

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
pijemy za Horo urodziny jutrzejsze
Wiem wiem..że horo ma urodzinki za dwie godzinki!!
Stary 2010-01-20, 20:56   #3264
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
jesli moge cos doradzic, to powiem tylko tyle, ze pieniadze to nie wszystko. jasne ze ulatwiaja zycie, rozwiazuja wiele problemow, ale wazne by byc szczesliwym a one szczescia nie daja. jesli juz teraz stac Cie na operacje to zle finansowo sie nie trzymasz a jesli teraz proponuja wyjazd to zaproponuja i nastepnym razem moze powiedz ze bedziesz miala operacje niedlugo (nie mow jaka) i nie bardzo mozesz przelozyc ale jeszcze pomyslisz, a moze zgodza sie abys dojechala tam w polowie sezonu albo cos? jesli i tak masz teraz prace i za co zyc na dobrym poziomie i szwajcaria kusi tylko dobrym zarobkiem to ja bym chyba sobie najpierw cycki zrobila
ale to moja opinia, musisz sie nad tym porzadnei zastanowic i sama ocen co na te chwile wydaje ci sie najodpowiedniejszym rozwiazaniem
Stary 2010-01-20, 21:04   #3265
willma2
Raczkowanie

Fajnie,że już odliczasz!!! Super!!
Ja tak się cieszę z tych moich cycuszków!! Pamiętam te ekscytację, która pewnie dotyczy teraz Ciebie!!
Stary 2010-01-20, 21:08   #3266
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Pysiu ty już po pracy? Happy postaram się przyjechać jak najwcześniej. Na którą masz operację?
Wlasnie wrucilam z pracki i jestem w domu
Stary 2010-01-20, 21:14   #3267
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

willma
pracuję jako stewardessa
2sweetjest tak jak mówisz, ale w nastepnym roku to ja juz nie chce latać,jesli już to to będzie mój ostatni sezon. ja wiem, że kasa to nie wszystko,ale kasa na operacje to wszystko co mam, zadnych innych oszczednosci,a jeszcze mam kawalerke do remontowania a to tez kosztuje i wcale nie mało...
No i obecnie nie pracuję, wracam w niedziele do Dublina,rejestruje sie jako bezrobotna i tak miałam wykorzystać ten czas, że od wrzesnia chciałam isc do szkoły,przynajmniej jak nie pracuje to bede sie za darmo dokształcać no i ciągle mieć pieniądze z zasilku plus grant studencki.
Opcja druga, zrobic piersi i jechac pracować to mi sie nie widzi jakos...praca dosc ciezka,wymaga od Ciebie sily fizycznej, a na to po operacji nie bede sobie mogla pozwolic, zreszta w zyciu nie ryzykowalabym moich nowych żelek..
Ah ciezkie decyzje, jeszcze pogadam z moja połówką jak wróce do Dublina no i wtedy coś sie moze wyklaruje...
moje plany potrafą się tak strasznie zmienic w przeciągu krótkiego czasu, że już czsami nie mam na to sily!brakuje mi takiego ustatkowania się, ze bede mogla myslec o nastepnych paru latach, ale o czym tu marzyc jak ja nawet nie wiem co za miesiac bede robic, i w jakiej czesci swiata sie znajde

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-20, 21:14   #3268
agnelka.pl
Rozeznanie

Wstawilam zdjecia do mojej galerii " agnelka". Jasny stanik jest z chantelle ( 65 Euro ), czarny kupiony w c&a ( 12 Euro ). Ten czarny na pierwszy rzut oka jest ok., ale jak sie blizej przyjrzec, to niestety jest roznica w wykonaniu . Wiec taki z tego moral, ze za cena idzie jakosc , choc z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nie zawsze tak jest
Stary 2010-01-20, 21:17   #3269
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj mialam 1 dzien lenistwa od poczatku stycznia ( bo dokladnie 01.01.2010 zaczelam normalnie cwiczyc po op)
do 13 lezalam sobie w lozeczku no a pozniej biegiem szykowalam sie do pracki najpierw w szkole a pozniej w klubie.
Zaga ja jak bylam pod koniec grudnia na kontroli to widzialam , ze byl tam remont wiec moze sie jeszcze nie wyrobili i to byly te problemy techniczne
Stary 2010-01-20, 21:19   #3270
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:

Wiem wiem..że horo ma urodzinki za dwie godzinki!!
wiemy, wiemy Horo, jeszcze dwie godzinki i swietujemy Czy juz sie Horitko wystroilas na impreze?

Sloneczka, widze ze mialyscie tutaj rownie ciezki dzien jak ja w studio Nie zazdraszczam, ale ja tez latwo dzisiaj nie mialam

Asiu, jaki piekny biust A i staniczek rewelacyjny! Ma Twoj Tz gust Taki prezent najlepiej uraduje cycolinke

Pysia, podziwiam! Tak krotko uczysz sie niemieckiego, a masz taka fajna prace! Sadze, ze Twoimi zajeciami i profeska musza byc oczarowani Prowadzisz tez indywidualne treningi, prawda? Silna Babeczka jestes, ale ja tez dawalam rade. Gdyby nie te wymioty dzien po OP, to juz calkiem bylabym mobilna ...Bolec nie bolalo, a z nudow juz po paru dniach mialam ochote wskoczyc na stacjonarny rower. Moj ostatkiem sil sciagnal mnie do parteru, wykonal telefon ze skarga do doktorka, na co uslyszalam "nie, nie, nie i jeszcze dlugo, dlugo nie" Krotka pilka, nie

Misia, wgapiac sie za bardzo w Twoje czolo nie wgapialam, ale wiem jak wyglada lwia zmarszczka i wiem, ze jakos nie masz jej wyrytej na twarzy Przeciez bym zauwazyla, nie? Caly czas zamroczona bylam Twoja doskonala figura, wlasciwymi kraglosciami i bardzo delikatna, kobieca twarza A poza tym odczuwam deficyt nagadania

Sami, Misia, jaki macie teraz etap alergii? Bo mnie cos szumi w glowie i w zatokach przytyka ... juz powinnam sie martwic, czy jakos przekimac z tym do rana, wierzac ze samo przejdzie?
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości