|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
|
![]() ![]() |
![]() |
#3242 |
Zakorzenienie
|
agnes ja jestem nauczycielem wf-u mam wiedziec jak sie gra w siate , czy kosza , plywa, biega itp
Powinnam zaciekawic dzieci sportem to jest moje zadanie ![]() Natomiast od ortografi sa inni nauczyciele ![]() Zreszta widac , ze moja ortografia zaczela Ci przeszkadzac dopiero dzisiaj , wczesniej jakos wszystko bylo ok. Jeszcze jedno w szkole ucze w jezyku niemieckim i to jeszcze nie calkiem gramatycznym( bo ucze sie tego jezyka od jakis 3 lat) - i to nikomu nie przeszkadza. Liczy sie to , ze jestem w swojej dziedzinie dobra i mam swietny kontakt z dziecmi ![]() ![]() Wypraszam sobie , zebys Ty podwazal moja wiarygodnosc jako nauczyciela wf-u bo nie masz o tym pojecia !!!!! Moim zdaniem troche sie zagalopowalas i faktycznie nie ma co tego tematu ciagnac. Nie musisz nikogo przepraszac tylko moim zdaniem Listopadowa nie zasluzyla sobie na takie traktowanie ![]() A teraz dziewczyn bardzo przepraszam za byki , nigdy nie komentowalam tej sprawy bo wydawalo mi sie , ze widac moje problemy i nie ma czego komentowac. Wiec jesli to komus przeszkadza to PRZEPRASZAM.
#3243 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zdecydowanie polecam ![]() Horo, te preparaty rzadko komu utrzymują się tak długo niestety.. chociaż coś mi się kojarzy jakiś Beautical (są dwa, chyba 3 i 5) czy coś, że on do 3 lat się utrzymuje... ![]() ale nie wiem na pewno, musze to zbadać ![]() w każdym razie prosze o foteczki przed/po ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Zakorzenienie
|
Kurcze siedze sobie w praca i mi sie nudzi
![]() ![]() ![]() horo jestes tam ![]() ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-20 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3245 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
ja robie narazie czoło..tzn gadam narazie o zrobieniu czoła..ojej jak mnie wkurza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Raczkowanie
|
Happy tak, tak zobaczymy się we wtorek. Masz już wszystkie wyniki?
Pysiu, zdecydowanie na tym forum panuje milsza atmosfera niż na tamtym i mam nadzieję tu pozostać. Asiu piersi śliczne, staniczek również. Widać mężuś ma dobry gust. Trelek, Horo ja przed operacją, więc tylko karmi popijam, ale jak wam nie przeszkadza to zdrówko. |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Rozeznanie
|
Zaga to super,juz sie ciesze.
Juz mam wszystkie oprocz USG ale te beda jutro. Do zobaczenia.Ja bede tam juz od rana wiec przyjedz tez duzo wczesniej to sie nagadamy. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-01-20 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę,że jesteście w temacie....ja też bym chciała coś powygładzać...tak ogólnie..nie botox ani kwas...tylko nie wiem co, cos słyszałam o jakimś RF??o fotoodmładzaniu???Boję się isc gdzieś z przypadku,zeby mnie do czegoś nie namówiły co do kufy będzie, albo co gorsza zepsuły mi bubę!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
BAN stały
|
Widziałam jej fotkę, elegancka babka.
A ten pan dr Bębenek też ma niezłe opinie. Edytowane przez evitanna Czas edycji: 2010-01-20 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo sie ciesze ![]()
![]() |
#3251 |
Kazar Lady
|
Willma ja pojęcia wielkiego nie mam - na pewno by sie przydało u mnie coś zrobić ale narazie MUSZE zrobić lwa potem będę myśleć - zreszta pogadam z dr i zobacze co on na te moje pomysły..
chodzi mi po głowie jakaś mezoterapia jakieś coś co będzie efekt ale nie tylko w postaci pustej kieszeni..laseru na twarz chyba bym sie bała jak widziałam co on potrafi zrobić z blizną .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3253 |
Raczkowanie
|
Pysiu ty już po pracy? Happy postaram się przyjechać jak najwcześniej. Na którą masz operację?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3254 | ||
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() może wrzuć w stopkę u kogo i jakie wkładeczki bo mam ochote znowu pytać o dane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Rozeznanie
|
Do Zaga,
O ile pamietam to mam zabieg o 14stej ale bede juz o 8 rano w klinice, bo nie chce sie wloczyc po Wroclawiu tyle godzin . Dzwonilam i powiedzieli, ze moge sie zjawic duzo wczesniej. Przyjedz Zaga, to sie powspieramy na wzajem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yagus dzieki za info o bliznach ![]() ![]() Pysia oszalalas?!?! nie przepraszaj za byki!!! ja mimo ze chyba ( ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3258 |
Raczkowanie
|
nie orientuję się jeszcze dobrze na tym forum. Wstawiłam opis może się coś wyświetli, jak nie to będę próbować dalej. Pysiu ćwiczysz dzisaj, bo ja mam strasznego lenia. Happy postaram się być przed położeniem cię na stół, ale nie wiem dokładnie o której. Czy miałaś od początku ustalony termin na wtorek? Bo ja miałam na poniedziałek, ale wczoraj mi przesuneli (jakieś problemy techniczne)?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
widac widac ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3260 |
Rozeznanie
|
Ja mialam juz od poczatku na wtorek.Nic nie zmieniali.
Wiecie co,powiedzialam wszystkim znajomym o operacji cycuszkow i wszystkim swoim paznokciowym klientkom ( bo musialam jakos pause wytlumaczyc ) i jak na razie zadnych zlosliwosci.Ale tu ( w Niemczech ) ludzie maja wiecej tolerancji co do takich rzeczy. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-01-20 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Raczkowanie
|
Wow dziewczyny ale Wam zazdroszcze, że u Was już takie szybkie te terminy!
A do mnie dzwonili ze Szwajcarii, namawiaja, byc na sezon przyjechac, jutro jeszcze dokladnie sie dowiem kiedy i jak i co, wiec jezeli zdecyduje sie tam jechac to operacja mi sie na listopada przelozy ![]() ![]() ![]() jedynie co mówi za tym to kasa, której pracując przez rok w Polsce nie bylabym w stanie zarobić...ale ja juz tak sie nastawilam na moje zelki w kwietniu, ze teraz mam wielki mętlik w głowie i juz sama nie wiem co robic ![]() ![]() ![]()
#3263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Wiem wiem..że horo ma urodzinki za dwie godzinki!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale to moja opinia, musisz sie nad tym porzadnei zastanowic i sama ocen co na te chwile wydaje ci sie najodpowiedniejszym rozwiazaniem ![]()
![]() |
#3265 |
Raczkowanie
|
Fajnie,że już odliczasz!!! Super!!
![]() ![]() ![]() Ja tak się cieszę z tych moich cycuszków!! Pamiętam te ekscytację, która pewnie dotyczy teraz Ciebie!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3267 |
Raczkowanie
|
willma
pracuję jako stewardessa 2sweetjest tak jak mówisz, ale w nastepnym roku to ja juz nie chce latać,jesli już to to będzie mój ostatni sezon. ja wiem, że kasa to nie wszystko,ale kasa na operacje to wszystko co mam, zadnych innych oszczednosci,a jeszcze mam kawalerke do remontowania a to tez kosztuje i wcale nie mało... No i obecnie nie pracuję, wracam w niedziele do Dublina,rejestruje sie jako bezrobotna i tak miałam wykorzystać ten czas, że od wrzesnia chciałam isc do szkoły,przynajmniej jak nie pracuje to bede sie za darmo dokształcać no i ciągle mieć pieniądze z zasilku plus grant studencki. Opcja druga, zrobic piersi i jechac pracować to mi sie nie widzi jakos...praca dosc ciezka,wymaga od Ciebie sily fizycznej, a na to po operacji nie bede sobie mogla pozwolic, zreszta w zyciu nie ryzykowalabym moich nowych żelek.. Ah ciezkie decyzje, jeszcze pogadam z moja połówką jak wróce do Dublina no i wtedy coś sie moze wyklaruje... moje plany potrafą się tak strasznie zmienic w przeciągu krótkiego czasu, że już czsami nie mam na to sily!brakuje mi takiego ustatkowania się, ze bede mogla myslec o nastepnych paru latach, ale o czym tu marzyc jak ja nawet nie wiem co za miesiac bede robic, i w jakiej czesci swiata sie znajde ![]()
![]() |
#3268 |
Rozeznanie
|
Wstawilam zdjecia do mojej galerii " agnelka". Jasny stanik jest z chantelle ( 65 Euro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaga ja jak bylam pod koniec grudnia na kontroli to widzialam , ze byl tam remont ![]()
![]() |
#3270 |
Zadomowienie
|
wiemy, wiemy
![]() ![]() ![]() Sloneczka, widze ze mialyscie tutaj rownie ciezki dzien jak ja w studio ![]() ![]() Asiu, jaki piekny biust ![]() ![]() ![]() Pysia, podziwiam! Tak krotko uczysz sie niemieckiego, a masz taka fajna prace! Sadze, ze Twoimi zajeciami i profeska musza byc oczarowani ![]() ![]() ![]() Misia, wgapiac sie za bardzo w Twoje czolo nie wgapialam, ale wiem jak wyglada lwia zmarszczka i wiem, ze jakos nie masz jej wyrytej na twarzy ![]() ![]() ![]() ![]() Sami, Misia, jaki macie teraz etap alergii? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.