Scent Bar XII - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 21:06   #3721
Sabbath
Wiedźma

Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
. [/COLOR]No ciut cukru się wysypało. Ogolnie to ja nie lubie słodkości no chyba ze "Różową landrynkę" . Choc w dobrym towarzystwie zjem nawet poł cukierniczki a nawet jestem w stanie przełknąć śledzia z octu.
A tak, śledzia z octu to TYLKO w dobrym towarzystwie. Musimy się kiedyś umówić. Na śledzie też.
Cytat:
. [/COLOR]Mi chodziło o "Wychowanie seksualne" z prawdziwego zdarzenia.
Ja takie coś w szkole miałam w ramach religii i godzin wychowawczych. I były to lekcje z prawdziwego zdarzenia.
Nawet były ćwiczenia z prawidłowego zakładania prezerwatywy na ogórek. Były to naprawdę super zajecia.

To o czym Ty piszesz to komedia pt. "Przysposobienie do życia w rodzinie" . Nie wiem tylko czemu akurat tej komedii karzą się uczyć dzieciom.
Kiedyś czytałam pierwowzór (projekt?) takiej książki i w niektorych momentach nie wiedziałam czy sie śmiać czy płakać.
Tak, wiem. Łapię różnicę, to było na zasadzie skojarzenia.
A o tym, że zdarzają się lekcje z prawdziwego zdarzenia wiem, bo sama mam za sobą epizod z nauczaniem tego przedmiotu w pewnym liceum.
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Tak i otworzy Gabinet Wrózb Racjonalnych

Cytat:
Boshe, to musze jeszcze sypkie przetestować, bo kulek jakoś nie lubie.
Ja też nie lubię kulek. To znaczy kulki jak kulki - proces używanie mi się nie podoba. Mam wrażenie, że muszę się nasmyrać w diabły, nakręcić, nadrapać i i tak nie wiem, co się do tego pędzla przyczepiło.
I kulki mi w pędzel włażą i wypadają i spierdzielają pod meble... Gupie kuli!
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ano pewnie ja jestem jeszcze częściowo "na garnuszku" bo z mojej obecnej mikro pensji to nawet polowy rachunków bym nie opłaciła, więc wiem że jak przyjdzie się usamodzielnić całkowicie to taka pensja wcale nie będzie wydawać się duża
No więc własnie to jest ten finansowy relatywizm. Mam kumpla, który uważał że świetnie zarabia... do ubiegłego miesiąca, kiedy to wyprowadził się od rodziców.
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

staram to sobie tak tłumaczyć, ze docenili, jakkolwiek węszę podstęp

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
A skoro było tyle gadania o wyglądzie, to wrzuce swoją fotkę - na chwilę, hehe
Ta dam!
(podobno ważę tyle, co lopezka, ale jej w tyłek poszło tylko minę coś niewyraźną po whisky miałam)
Na Kroma!
Ależ Ty nieprzyzwoicie wprost ładna jesteś. Ja pierdziu!

Jeśli tylko mogę coś nieśmiało i bez przekonania zasugerowac, to jednak zdecydowałabym się na makijaż twarzy bardziej w kolorze reszty ciała, bo różnica zwraca uwagę... Przepraszam, tak tylko wspominam i nie wpływa to na moje olśnienie bynajmniej...
A zwracam na to uwagę, bo ja z kolei mam pomyjok ciemniejszy, niż ramiona i znam ten ból.

Cytat:
Idę obczaić sypkie meteoryty.
Jak mi jeszcze zaraz ktoś powie ze sa np. meteoryty w spreju to ja się chyba postrzele

W sprayu to ja też chcę!
Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
No nie gadaj, to na górze to klejnoty
Tak przynajmniej kolega mówi o piersiach swojej żony I mówi też,ze może sie odchudzać ale "tam" nie może nic ubyć
Uuuu... Gdyby mnie facet z takimi tekstami wyskoczył, to (jak mawiała moja babcia) "prasnęłabym bez tyn gupi bezpysk" aż by mu się poukładało w głowie po pierwsze, że nie jestem moimi cyckami, a po drugie, że daleko mu do tego, by decydować o tym, gdzie ja się będe odchudzać, a gdzie nie.
Wybitnie grzeję mnie takie teksty u facetów.
Bo tak naprawdę oczywiście nigdzie bym nie praskała. Jestem przeciwna przemocy i związkom z głupimi ludźmi.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:09   #3722
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Żadna praca nie jest warta takiego stresu, to sobie wczoraj uświadomiłam po raz enty, bo dzień też miałam ciężki.
Kasa, praca, stanowisko - rzecz nabyta, nie ta to będzie inna.
Widzisz, ja nie potrafię wypracować sobie takiego myślenia. Dla mnie utrata pracy byłaby równoznaczna z osobistym końcem świata

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:11   #3723
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Widzę Maję, widzę Maję

Fajowe kształty

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Zanim Gucio został Guciem, miał być Fergalem (imię staroceltyckie), zresztą nie całkiem wytrzymaliśmy, i na trzecie ma Fidelis.
Fergal Florian Fidelis?
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
A przy okazji, interesowałam się kiedyś utopią (i antyutopią oczywiście) i wyszło mi, że jedyna utopią, w której na każdego obywatele nie musiałby przypadać co najmniej jeden "stróż" są "Ludzie jak bogowie" Wellsa. Którą to książkę (i którego to pisarza) wielbię namiętnie od wczesnego dzieciństwa.
Kolejna pozycja do zapoznania się z.
Cytat:
U nas KK jest przeciwny takiemu rozwiązaniu i ja rozumiem dlaczego. W sytuacji takiej przymusowej weryfikacji okazałoby się, że ich najważniejsza broń (96% Katolików) to kłamstwo i manipulacja.
Nie można się nie zgodzić.
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a ja mam tak dziwnie ze pępek mam w tali, a zebra zaczynają mi się jakieś 2 cm nad miednicą....... zresztą ja tali nie mogę mieć hen wysoko....bo u mnie "hen wysoko" to w ogóle nic nie ma
Przykro mi, nie potrafię sobie czegoś takiego wyobrazić
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Albo na 1/8, o na 1/8 to by mi najlepiej pasowało.
Na 1/8 i z pensją 2k netto
Cytat:
Ale moge się już chyba pochwalić swoją tajną informacją od szefa, o której kiedyś wspominałam... prawdopodobnie od 1 lutego dostanę umowę na etat (bo do tej pory na zlecenie ganiałam...)
Gratulejszyn

---

A ja tak odmiennie wkleję zdjątko ze strony www.catsthatlooklikehitle r.com
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:13   #3724
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Tak i otworzy Gabinet Wrózb Racjonalnych

A kto raz do drzwi owego gabinetu zapuka nigdy już nie będzie sobą...

Cytat:
ciesz się, bo ja nawet tyle nie wyciągam
Ale moge się już chyba pochwalić swoją tajną informacją od szefa, o której kiedyś wspominałam... prawdopodobnie od 1 lutego dostanę umowę na etat (bo do tej pory na zlecenie ganiałam...)

A skoro było tyle gadania o wyglądzie, to wrzuce swoją fotkę - na chwilę, hehe
Ta dam!
(podobno ważę tyle, co lopezka, ale jej w tyłek poszło tylko minę coś niewyraźną po whisky miałam)
Gratuluję awansu!
A fotka super, mina mówi sama za siebie W ogóle strasznie mi się Twoja cera podoba (na zdjęciu nie bardzo widać ale na żywca zwróciłam uwagę) taka jaaasnaaa i głaaadka. Przyznaj, skrycie miziasz się Meteorami w sprayu :P

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:14   #3725
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
hej,
dziecko śpi, mąż wyjechany i wreszcie mam chwilkę.

Uuuu, in SC wurde Deutsch gesprochen
Też ubolewam, że niemiecki nie jest lubiany - dla mnie to melodia dla ucha , ale ja mam zboczenie zawodowe

Maju - Lopezka to się może schować przy Tobie
albo za mną
Tylko by jej tyły wystawały
Cytat:
Na Kroma!

Jeśli tylko mogę coś nieśmiało i bez przekonania zasugerowac, to jednak zdecydowałabym się na makijaż twarzy bardziej w kolorze reszty ciała, bo różnica zwraca uwagę... Przepraszam, tak tylko wspominam i nie wpływa to na moje olśnienie bynajmniej...
A zwracam na to uwagę, bo ja z kolei mam pomyjok ciemniejszy, niż ramiona i znam ten ból.
dziękować
I przesadzasz z tą nieprzyzwoitością... toć ja grzecznę dziewczę

co do makijażu, to też niestety dopiero na zdjeciu zauważyłam różnicę Czasem robiąc makijaż w pośpiechu i przy sztucznym swietle można wybrac nie ten z 3 podkładów, który akurat trzeba A, no i chronię twarz przed słońcem, co latem skutkuje tym, ze mam twarz i szyję jasniejszą iż ramiona )

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Widzę Maję, widzę Maję
teraz pokaż swoje szczupłe kształty o idealnych cm
Cytat:
Gratuluję awansu!
A fotka super, mina mówi sama za siebie W ogóle strasznie mi się Twoja cera podoba (na zdjęciu nie bardzo widać ale na żywca zwróciłam uwagę) taka jaaasnaaa i głaaadka. Przyznaj, skrycie miziasz się Meteorami w sprayu :P

nawet ich nie mam na co dzień używam podkładu Rimmel (i mam też dwa inne w różnych odcieniach) i pudru za 16 zeta. A w domu tylko zmywam mleczkiem i ładuję krem nawilżający.
Gładka cera bez pryszczy i chude nogi to spadek po mamusi

(poczekajcie z gratulacjami, jak już dostanę papiery do podpisania. A za perwszą wypłate polecę po lutensika )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-01-20 o 21:28
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:17   #3726
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
A, no i chronię twarz przed słońcem, co latem skutkuje tym, ze mam twarz i szyję jasniejszą iż ramiona )
To ramionka też maziaj filtrami
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-01-20, 21:17   #3727
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Słynny kot Adolf?

Frank Zappa

Stary 2010-01-20, 21:19   #3728
Redhaired Witch
Nindżopesz

A propos opalania, czy Wam też słońce nie bierze łydek? No kurna ile bym ich nie wystawiała to od kolan w dół córka młynarza. Dobrze, że ktoś mondry wymyślił samoopalacz.

Stary 2010-01-20, 21:21   #3729
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
A propos opalania, czy Wam też słońce nie bierze łydek? No kurna ile bym ich nie wystawiała to od kolan w dół córka młynarza. Dobrze, że ktoś mondry wymyślił samoopalacz.

Ja się nigdy nie opalam na twarzy A filtrów nie używam

Frank Zappa

Stary 2010-01-20, 21:26   #3730
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
To ramionka też maziaj filtrami
ale ja uwielbiam ciepełko i skwierczenie na gorącym słońcu w 30-stopniowym upale
tylko zwykle czytam wtedy książkę i pochylona twarz niknie pod czarnymi okularami i bujną grzywą i sie nie opala
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Słynny kot Adolf?
a rzeczywiście - dopiero dostrzegam podobieństwo
Cytat:
mi tez się nogi wolno opalają... ale siedze na słońcu tak długo i czesto, aż je przysmaży

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-01-20 o 21:29
Stary 2010-01-20, 21:35   #3731
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Widzisz, ja nie potrafię wypracować sobie takiego myślenia. Dla mnie utrata pracy byłaby równoznaczna z osobistym końcem świata
Agnes dobrze gada, słuchaj jej, bo mądra babka (bo gada to samo, co ja na gg ).

Cytat:
Ba! czemu tak mało?
Cytat:
To niemożliwe. To musi być fotomontaż. Natura nie może być Aż tak wredna...
Cytat:

A kto raz do drzwi owego gabinetu zapuka nigdy już nie będzie sobą...

A kim będzie? Albo czym?

To mi przypomina Alicję: "Nie mogę się wytłumaczyć, bo nie jestem sobą".
Cytat:
dziękować
I przesadzasz z tą nieprzyzwoitością... toć ja grzecznę dziewczę
A nie pomelało Ci się "c" z "s"??

Cytat:
Mnie łapie, ale pianka do depilacji nader szybko tę opaleniznę utylizuje. Tak więc jedyna pora, kiedy golę nogi to czas wakacji i tuż po.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:37   #3732
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Ale nie będzie to osobisty koniec świata, a praca, która doprowadza Cię na skraj wyczerpania nerwowego to chyba nie to, co chciałoby się robić do emerytury. Jesteś młoda, na pewno dobrze wykształcona i wykwalifikowana, znajdziesz lepszą pracę. NORMALNIEJSZĄ.
Piszę tak, bo od kilku lat wsiąkłam w specyficzne towarzystwo, branża ciekawa, atrakcyjna ale i też chcę normalniejszej pracy. Spokojniejszej na pewno.
Wczoraj miałam też nerwowy dzień i wracając wykończona do domu postanowiłam poprzesuwać priorytety. Najważniejsza jest rodzina i zdrowie. Resztę się jakoś załatwi.

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:43   #3733
Redhaired Witch
Nindżopesz

No właśnie, dlatego mnie tak pociąga Punkt Skupu Makulatury Zero odpowiedzialności, zero nerwowego biegania, trudnych pytań i opieprzów.

Pragnę się pochwalić, iż zamówiłam dziś dwie bluzki, tunikę i sukmanę. Cud, ze tyle naraz mi się spodobało. Garderobę na sezon wiosenno-letni mam więc zapewnioną.

Stary 2010-01-20, 21:43   #3734
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
A nie pomelało Ci się "c" z "s"?? .
no jak mozesz! ja do osiemnastki nie piłam, nie przeklinałam, nawet się z facetamy nie szlajałam...

I nigdy nie paliłam fajek
Cytat:
Mnie łapie, ale pianka do depilacji nader szybko tę opaleniznę utylizuje. Tak więc jedyna pora, kiedy golę nogi to czas wakacji i tuż po.
ja w wakacje depilatorem się katuję efekty są, ale bolesnie otrzymane
Stary 2010-01-20, 21:44   #3735
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Ale nie będzie to osobisty koniec świata, a praca, która doprowadza Cię na skraj wyczerpania nerwowego to chyba nie to, co chciałoby się robić do emerytury. Jesteś młoda, na pewno dobrze wykształcona i wykwalifikowana, znajdziesz lepszą pracę. NORMALNIEJSZĄ.
Piszę tak, bo od kilku lat wsiąkłam w specyficzne towarzystwo, branża ciekawa, atrakcyjna ale i też chcę normalniejszej pracy. Spokojniejszej na pewno.
Wczoraj miałam też nerwowy dzień i wracając wykończona do domu postanowiłam poprzesuwać priorytety. Najważniejsza jest rodzina i zdrowie. Resztę się jakoś załatwi.

Agnes
- ale mimo wszystko ja tę moją pracę naprawdę lubię Anie przez chwilę, do tej pory nie pomyślałam, że żałuję, czy że chcę ją zmienić albo rzucić.Pracuję tam od niedawna, jestem na etapie wdrażania się, poznawania. Tylko chciałabym mieć jakieś bardziej racjonalne podejście.

Dziękuję ci za dobre słowo

Dziękuję wam za przytulaski Od razu człowiekowi lepiej

Frank Zappa

Stary 2010-01-20, 21:45   #3736
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Słynny kot Adolf?
Może i słynny, ale moje oczy ujrzały go dopiero dziś
Cytat:
ale ja uwielbiam ciepełko i skwierczenie na gorącym słońcu w 30-stopniowym upale
tylko zwykle czytam wtedy książkę i pochylona twarz niknie pod czarnymi okularami i bujną grzywą i sie nie opala
Maja, ale ja Ci nie każę chować się w cieniu, tylko posmarować łapki i dekolt filtrem. No i twarz, ale to wiadomo. Nie będzie różnicy kolorystycznej
Cytat:
To niemożliwe. To musi być fotomontaż. Natura nie może być Aż tak wredna...
Jeśli chodzi o to konkretne zdjęcie, to do teorii fotomontażu sama się przychylam, ale przyznasz sama, że Matka Natura ma często specyficzne poczucie humoru.
Cytat:
Ba! czemu tak mało?
Żeby wyglądało realistycznie?

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2010-01-20 o 21:47
Stary 2010-01-20, 21:47   #3737
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
To niemożliwe. To musi być fotomontaż. Natura nie może być Aż tak wredna... .

Frank Zappa

Stary 2010-01-20, 21:53   #3738
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
[COLOR=White]

Ja też nie lubię kulek. To znaczy kulki jak kulki - proces używanie mi się nie podoba. Mam wrażenie, że muszę się nasmyrać w diabły, nakręcić, nadrapać i i tak nie wiem, co się do tego pędzla przyczepiło.

Na Kroma!

Uuuu... Gdyby mnie facet z takimi tekstami wyskoczył, to (jak mawiała moja babcia) "prasnęłabym bez tyn gupi bezpysk" aż by mu się poukładało w głowie po pierwsze, że nie jestem moimi cyckami, a po drugie, że daleko mu do tego, by decydować o tym, gdzie ja się będe odchudzać, a gdzie nie.
Wybitnie grzeję mnie takie teksty u facetów.
Bo tak naprawdę oczywiście nigdzie bym nie praskała. Jestem przeciwna przemocy i związkom z głupimi ludźmi.
Cytat:
Ja cery i kolorytu buzki Mai nawet nie zauważyłam. Skupiłam się na innych detalach

Co do kulek Meteorytów mam sposób. Mam pędzel taki chowany daglasowski i jak kręcę nim w kulkach trochę go zamykam i jest wąski i zwarty. Potem rozkręcam i się miziam.

Sabbath, ale to były żarty z jego strony. Ona ciągle się odchudza i marudzi,że ma za duży biustWięc myślę,że z jego strony to jest słodkie,że ją tak wspiera.

Edytowane przez edytapa68
Czas edycji: 2010-01-20 o 21:58
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:55   #3739
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Mnie słonce ogólnie słabo bierze a łydki to już w stopniu zerowym.

Cytat:

Na takich warunkach płacowych to ja bym mogła pracować

Adolfo

Cytat:
Przyznaj, skrycie miziasz się Meteorami w sprayu :P

Raz się coś komuś niechcący wyrwie i już się nabijają ze mnie
Cytat:
ja w wakacje depilatorem się katuję efekty są, ale bolesnie otrzymane
Ja se funduje na leto sesje w salonie sado-macho
(czyt. wosk).
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:04   #3740
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja, ale ja Ci nie każę chować się w cieniu, tylko posmarować łapki i dekolt filtrem. No i twarz, ale to wiadomo. Nie będzie różnicy kolorystycznej
ja smaruję, ale lekkim filtrem (15max) no i uwielbiam się smażyć i wygrzewać na słońcu Jestem istotą działającą na baterię słoneczne
blada gotka ze mnie tylko zimą
Cytat:
Ja cery i kolorytu buzki Mai nawet nie zauważyłam. Skupiłam się na innych detalach
jak i większość facetów, co mi nawet w oczy nie spojrzy

Skoro już się ujawniłam w ciałokształcie i pozwoliłam obgadywać, to wrzucę i twarz.
Zdjęcie z wakacji (czyli już po odchudzanku), na samym czubku głowy prawie naturalny kolor włosów (szampon koloryzujący już się prawie sprał ) i chyba tylko odrobina podkładu i puder (bez niego nie wychodzę, bo mi się paszcza strasznie tłuści i świeci)

Fotka przedstawia twarze Anioła i Diaboła - zgadnijcie, które to które?

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-01-21 o 19:10
Stary 2010-01-20, 22:09   #3741
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

jak i większość facetów, co mi nawet w oczy nie spojrzy

Skoro już się ujawniłam w ciałokształcie i pozwoliłam obgadywać, to wrzucę i twarz.
Zdjęcie z wakacji (czyli już po odchudzanku), na samym czubku głowy prawie naturalny kolor włosów (szampon koloryzujący już się prawie sprał ) i chyba tylko odrobina podkładu i puder (bez niego nie wychodzę, bo mi się paszcza strasznie tłuści i świeci)

Fotka przedstawia twarze Anioła i Diabła - zgadnijcie, które to które?
No sory,ale ja nie facet,ale jestem wrażliwa na piękno

Majka,a te włosy to doklejane aby?
Oczywiście diabeł /diablica to na dole
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:13   #3742
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:

Agnes
- ale mimo wszystko ja tę moją pracę naprawdę lubię Anie przez chwilę, do tej pory nie pomyślałam, że żałuję, czy że chcę ją zmienić albo rzucić.Pracuję tam od niedawna, jestem na etapie wdrażania się, poznawania. Tylko chciałabym mieć jakieś bardziej racjonalne podejście.

Dziękuję ci za dobre słowo

Dziękuję wam za przytulaski Od razu człowiekowi lepiej
Ja też moją pracę lubię, spotykam fajnych klientów, ale ta satysfakcja nie wynagradza mi stresów, czasem też fizycznego zmęczenia, takiego, że nawet wieczorem nie można zasnąć.
Nie warto się aż tak spalać, jeśli pracujesz dla kogoś, nie zostanie to i tak docenione.

Trzymam kciuki, na pewno z czasem będzie lepiej

Nawiedziło mnie, ktoś miał podpis - Skarbiatko?
i oglądam na youtube Sex &The City w kawałkach.
Głowna bohaterka mnie zawsze trochę drażniła, ale.... mmm, zawsze mi się mnie ciągnęło do facetów w typie Mr.Biga, dobrze się się ostatecznie z takim nie związałam....

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:17   #3743
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
No sory,ale ja nie facet,ale jestem wrażliwa na piękno

Majka,a te włosy to doklejane aby?
Oczywiście diabeł /diablica to na dole
a gdziez by tam - swoich włochów mam tyle
Mama zawsze opowiada, że jak podczas chrztu zdjęła mi czapeczkę, to ksiądz stanął jak wryty, bo miałam taką gęstą czuprynę, ze nie wiedział, gdzie mi woda polać
Stary 2010-01-20, 22:24   #3744
La bamba
Zadomowienie

GG do La bamba

Cytat:
. [/COLOR]No ciut cukru się wysypało. Super! Trzymam kciuki za piątek.

Cytat:

Przestaję sobie radzić ze stresem. Tzn. nigdy specjalnie sobie nie radziłam, ale od jakiegoś czasu jest okropnie. Czuję się zdołowana, skołowana, czekam dnia, którego mnie wywalą z pracy, mam napady idiotycznych histerii i paniki ( oczywiście nie panikuję publicznie, tylko kameralnie po nocach). Jedynie co mnie w miarę odpręża, to odrobinę alkoholu wieczoremOD dwóch tygodni znowu mnie boli żołądek i zdarza mi się wymiotować z nerwów

Guuuupia jestem
Nie jesteś głupia tylko po prostu przeżywasz moment kryzysowy,czasem tak jest zima,ogólnie niesprzyjająca aura i niestety dopadaja człowieka takie wstrętne stresy.Przez nadmiar nauki i przemeczenie też nie czuję się zbyt dobrze a nadodatek wyglądam jak leszczyk Kiedyś chodziłam na jogę polecam Ci takie zajęcia naprawdę czujesz,że żyjesz Zauwazyłam że współcześnie ludzie nie potrafią odpoczywać i się 'wyłączyć',ja osobiście marzę o takiej umiejętności i staram się tego nauczyc
Stary 2010-01-20, 22:27   #3745
gryx82
BAN stały

Cytat:
...a nawet jestem w stanie przełknąć śledzia z octu.

Przypomniałaś mi - mam calutki, nietknięty słoik filetów śledziowych z cebulką i suszonymi pomidorami Idę, póki Skarbiątka nie ma

Cytat:
Mi chodziło o "Wychowanie seksualne" z prawdziwego zdarzenia. Ja takie coś w szkole miałam w ramach religii i godzin wychowawczych. I były to lekcje z prawdziwego zdarzenia.
Nawet były ćwiczenia z prawidłowego zakładania prezerwatywy na ogórek. Były to naprawdę super zajecia.
U nas, w 8 klasie podstawówki, była bodajże godzina (zamiast religii) z położną, która miała nas uświadomić. Pod koniec kobieta stwierdziła, że to chyba nie ma większego sensu, ze względu na wygłupy chłopaków

Cytat:
Nie pocieszyłyście mnie z tą pensją Bo szukam wad i zalet swojej roboty. Póki co zaletą jest tylko dostęp do Wizażu, towarzystwo i kasa na własne zachcianki.
News z drugiej ręki - w pewnej Izbie Skarbowej absolwent prawa dostaje na dzień dobry jakieś 1200 netto

Cytat:
... A skoro było tyle gadania o wyglądzie, to wrzuce swoją fotkę - na chwilę, hehe
Ta dam!
U la la! Pięknie

Cytat:
Ktoś widział mojego Menża, który tu baluje po nocach?

Cytat:
Niech mnie ktoś przytuli
Nie daj się stresowi i czarnym myślom

Cytat:
On tu baluje prawie do rana, nalezy mu się od żony , pewnie teraz odsypia.
To pomówienie!

Cytat:
Ponoć faceci lubią takie proporcjonalne krągłości Może wypowie sie nasz nadworny fistak
Cytat:
P.S. przeca nasz nadworny fistak, to tylko koścista Anję Rubik lubi...
Prawda jest taka, że w moim sercu jest miejsce i dla Anji Rubik, i dla Anne Nicole Smith [*] Że się tak dyplomatycznie wyrażę

Cytat:
Też ubolewam, że niemiecki nie jest lubiany - dla mnie to melodia dla ucha , ale ja mam zboczenie zawodowe
Ale, jak to pięknie Sabbath ujęła: "es sollen die Leute, die die deutsche Sprache nicht m ögen bedauern, nicht wir"

Cytat:
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:31   #3746
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Nawiedziło mnie, ktoś miał podpis - Skarbiatko?
i oglądam na youtube Sex &The City w kawałkach.
Głowna bohaterka mnie zawsze trochę drażniła, ale.... mmm, zawsze mi się mnie ciągnęło do facetów w typie Mr.Biga, dobrze się się ostatecznie z takim nie związałam....
A ja z przerażeniem odkryłam, że chciałabym takiego Aidana ( jeżeli chodzi o charater). Toż to koniec świata!

A z bohaterek najbardziej lubiłam Mirandę

Menżu
- dziękuję za wsparcie

Nie dam się i nie puszczę

Sabb
- mnie też kulki Meteorytów spierdzielają pod meble, na dodatek muszę być szybsza od mojego kocura, bo inaczej by je wszamał

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2010-01-20 o 22:35
Stary 2010-01-20, 22:33   #3747
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
hej,
dziecko śpi, mąż wyjechany i wreszcie mam chwilkę.

Madziczko, Kurcze, w ten sposób to jesteś na najlepszej drodze do nerwicy
Żadna praca nie jest warta takiego stresu, to sobie wczoraj uświadomiłam po raz enty, bo dzień też miałam ciężki.
Kasa, praca, stanowisko - rzecz nabyta, nie ta to będzie inna.
słusznie.

Cytat:
[
Rozterko, a jakie to te ćwiczenia?
najprostsze i skuteczne przy regularnym wykonywaniu każdego wieczory, mozna tez dodatkowo rano.
Ćwiczenie to wykonujemy, by uspokoić oddech, rozluxnić mięśnie i zwolnic pracę umysłu.

1. Połóż się płasko na plecach z płaską poduszką pod głową, stopy odsuniete od siebie na ok 30 cm. Ręce luźno wzdłuż ciała . Zamknij oczy.
2. Postaraj się rozluxnić mięśnie twarzy, szczęki i brzucha.
3. Oddychaj przez chwilę spokojnie i rytmicznie.
4. Jedna rękę połóż na brzuch żeby czuć, pracę przepony ( po nauczeniu się oddychania przeponowego , można z tego elementu ćwiczenia zrezygnować)
5. Powoli i spokojnie wciągnij nosem powietrze "do brzucha" licząc do trzech.
6. Następnie przytrzymaj je w przeponie licząc do 12 i powoli i spokojnie wypuść całe powietrze przez lekko uchylone lub ułożone jak do gwizdnięcia usta licząc do 6.
Tempo liczenia przy każdym etapie ćwiczeń oddechowych ma byc takie samo.

Jak masz problem z zatrzymaniem powietrza w przeponie przez 12 sekund, to licz 2 - 8 - 4 zamiast 3 -12 - 6

Wykonaj takich oddechów 8- 10 , nie myśł o niczym skup się na liczeniu.
Po zakończeniu ćwiczeń , oddychaj spokojnie i równo. Obserwuj , co się dzieje z Twoim ciałem: stopy, dłonie, biodra.
Potem możesz się ułozyć w ulubionej pozycji i oddać się w ramniona Morfeusza lb pomarzyc o czymś przyjemnym.

Ćwicz w pełnej ciszy lub przy cichej , łagodnej muzyce instrumentalnej ( np. muzyka reksacyjna, chillout, utwory z fletem, fletnią pana , suity Bacha itp
Ja polecam np. takie kawałki :

http://www.youtube.com/watch?v=QZxUl...466B7F&index=1

http://www.youtube.com/watch?v=0pejkQMNxdg

http://www.youtube.com/watch?v=jbod1-ToM4U

http://www.youtube.com/watch?v=-F6cx...eature=related

Może tez być Europa czy Samba Pati Santany

Te ćwiczenia łagodzą tez znacznie ataki migren.
Możesz się dodatkowo wypachnic jakimś przestrzennym kadzidłem

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2010-01-20 o 22:46
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:38   #3748
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Rozterko - dziękuję, wypróbuję

Ze snem jako tako problemu większego nie mam, właściwe zasypiam w mig i śpię jak zabita do rana.

Frank Zappa

Stary 2010-01-20, 22:39   #3749
skarbiatko
Zakorzenienie

Boszsz..ale mam zły dzień dziś.....z nerw cały dzień łeb mi pęka Jak dobrze,że już się kończy....
zawaliłam parę spraw przez niechciejstwo...jutro muszę ponaprawiać......

Maju ładnaś jest

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:40   #3750
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
U la la! Pięknie

(i dziękuję wszystkim za podbudowanie ego i miłe słowa spodziewałam się, że mnie wszyscy bardziej pojadą )

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Prawda jest taka, że w moim sercu jest miejsce i dla Anji Rubik, i dla Anne Nicole Smith [*] Że się tak dyplomatycznie wyrażę
same blondaski z rozdziawionymi usteczkami...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-01-20 o 22:42
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości