|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
spokojnej nocy,do jutra---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- ALEXA nie sądze,żeby z wagą mnie ktos pobił,hehehhe |
|
|
|
|
#4592 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .Jak tam mężuś?? |
|
|
|
|
#4594 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
szkoda,ze usb nam sie gdzies posial bo nawet nie moge aktualnego zdjecia wrzucic padlybyscie ja niby jestem wysoka bo mam 173 ale brzucha mam jak balon ,na buzi napuchnieta i ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
ale wiecej niz zwykle ale nigdy nie ma sie tego co by sie chcialo a maz chodzi i sie krzata po domu,nie wie jak zagadac a ma ochote ale ja go jeszcze przetrzymam
|
||
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
heheh,na pewno tak źle nie jest
. Juz nie długo się rozpakujemy![]() zmykam też spać kochana,do jutra |
|
|
|
#4596 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A mąż napewno w końcu coś zrozumie, w końcu faceci też potrafią się czasami czegoś domyślić
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4598 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4599 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Agnieszka ja ze swoim mam ten sam problem. Chrapie jak cholera a ja spać przez neigo nie mogę! Znaleźliśmy na internecie jakiś produkt który podobno likwiduje chrapanie. Same dobre opinie o nim są. Kupimy go, kosztyje nie całe 5o zł a ja przynajmniej sie wyspię i nie zwariuję. Bo jak on tak chrapie to jak my z Maleństwem później będziemy spać?
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
jak tam humorki? |
|
|
|
#4601 |
|
Zadomowienie
|
Cześć!
Moj dobrze. Przeszlo mi przeziebienie i mam duzo energii na dzisiaj
|
|
#4602 |
|
Zadomowienie
|
Hejka dziewczynki kochane
![]() Ohh znow Was troszke zaniedbalam Ale mam nadzieje ze mi wybaczycie...Niestety nie mialam zbytnio czasu na wchodzenie tutaj,nawet na gg jak jestem to ciagle w biegu...yhh strasznie duzo sprzatania mam,a powiedzialby kto ze to tylko 2 pokoje hehe ![]() Ale jeszcze troszke i wszystko ogarne a wtedy bede na biezaco ![]() Dziekuje kochane za przesliczne komentarze na nk ![]() ![]() ![]() Potraficie podbudowac czlowieczka hehe ![]() U mnie wszystko dobrze,jak niektore widzialy jestem szczesliwa,do pelni szczescia brakuje mi juz tylko pracy (ktorej nieustannie szukam) i milosci z ktora poki co sobie poczekam... Wczoraj bylam na rozmowie o prace no i teraz mam cierpliwie czekac na telefon,ale w miedzy czasie szukam czegos innego,i tez wczoraj zanioslam CV do sklepu ktory jest blizej i gdzie jest wieksza placa i stala praca,tez kazali czekac na telefon...mam nadzieje ze wkoncu ktos zadzwoni,bo jak dobrze wiecie oni zawsze mowia ze zadzwonia,a pozniej cisza...Ale trzeba probowac,wiec tak tez robie ![]() Kochane nie nadrobilam Was i nadrobie dopiero wieczorem,bo teraz tylko usiadlam przy kawce i dalej lece psiatac ![]() Mam nadzieje ze u Wszystkich wszystko oki,zadnych komplikacji itp?? Alexa kochana jak tam Dorianek pcha sie jeszcze na swiat czy juz wystopowal?? lepiej niech sobie jeszcze poczeka,bo teraz zima,bedzie marzl a tak poczeka do kwietnia i bedzie widzial ten piekny czas gdy wszystko budzi sie do zycia ![]() Zeberko kochanie wszystko bedzie dobrze Trzymam zeby badania wyszly oki,i zeby nie bylo to nic powaznego !!!Elcia Slonko Ty jeszcze w dwupaku?? Sensuel jak Ty sie czujesz kochana?? Agusia Myszko jak tam u Ciebie,jak sie Karinka sprawuje?? Pepus Sloneczko Ty moje jak tam Twoje staranka?? Mam nadzieje ze owocnie ![]() Atinas kochana a jak Ty sie czujesz?? Anusia juz pewnie nie mozesz sie doczekac zakupow hihih ![]() MAGiALENA a jak tam staranka u Ciebie?? Hmm jesli ktoras pominelam to z gory przepraszam...ale duzo nas tu hehe ![]() Laseczki od jutra jestem do dyspozycji,mam nadzieje ![]() Buziaczki i milutkiego dzionka ![]() ![]()
|
#4603 |
|
Zadomowienie
|
Kiciu cieszymy sie wszystkie ogromnie ze u Ciebie oki
Tak trzymaj kochanaJa czuje sie bardzo dobrze ) Dziekuje za troskr
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
KICIA to prawda już się nie mogę doczekać tych zakupków,ale już nie długo. Chociaż u Nas jest mały wybór,bo w sumie są tylko dwa sklepy z akcesoriami dla maluszków,jeden taki większy i jeden mały to pewnie długo mi zajmą te zakupy .AGNIESIA i ALEXA chyba jeszcze śpią,bo wczoraj tak długo były na wizazu .ALEXA i jak tam mężuś??Dalej go męczysz milczeniem ?MAGIALENA humorek mam dobry,tylko coś mnie chyba katarek bierze,a jak u Ciebie??Jak staranka??? SENSUEL a Ty co porabiasz,że Cię jeszcze nie ma ??ATINAS a jak Ty się czujesz??? Wstawać śpiochy
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek Gracjanek Fabianek Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2010-01-21 o 10:54 |
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Kiciu
![]() zaraz idę do pediatry a małym. Z Krakowem na piatek się udało ustalić termin, a w poniedziałek mamy neurologa... |
|
|
|
#4606 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Staranka jeszcze nie zaczęte, bo się wyłożyłam na lodzie a poza tym coś mnie łapie i złapać nie może. Pewnie mnie przewiało jak odśnieżałam i walczyłam z lodem przed sklepem. Przynajmniej tam jest bezpiecznie, bo z dziewczynami dbamy o naszych klientów. Nie rozumiem dlaczego nie można odśnieżyć chodników tak by nogi się nie rozjeżdżały. W końcu tylu jest bezrobotnych, że każdy może metr chodnika odśnieżyć.
|
|
#4607 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie laseczki
ja dzis wyspana ![]() ![]() cala noc przespalam,z przerwami na siusiu.tz ni chrapal chyba go klipsem do nosa wystraszylam![]() ATIANS to koniecznie daj znac jak wyprobujesz to cacko na chrapanie ANUSIA juz wstalam wlasnie wcinam sniadanko![]() ALEXA slonico nasza ciezarna gdzie jestes ![]() KICIA ![]() ![]() a ja mam dzis duzo sily i checi na wszystko.chyba przez to, ze sie wyspalam
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Alexa... ja Cie przepraszam ze tak na forum, ale nie moge si edoprosic ciebie zebys mi pisala co tam u Ciebie, odezwij sie na gg to pogadamy : 1967565, bede po 18 , pozdr. dla meza , i buziaki dla chlopakow....
<ciocia munia>
|
|
|
|
#4609 |
|
Wtajemniczenie
|
a gdzie Wy sie wszystkie podzialyscie.odsypiacie czy co
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
hej lasencje
ja dzisiaj pol nocy nie przespalam mialam skurcze i do nich doszly straszne bole kregoslupa myslalam ze wyjde z siebie TZ sie obudzil jak uslyszla moje jeki pomasowal plecy i po 10 minutach przeszlo a teraz znowu zaczelo jzu nie wiem jak mam lezec ulge jako taka mi przynosi lezenie na boku kiciu no jeszcze w dwupaku ale mam nadzieje ze juz niedlugo
|
|
|
|
#4611 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiciu....a u mnie wszystko dobrze.Nic się specjalnego nie dzieje.Jutro mam wizytę u położnej.
Poza tym jutro będę kupowała mojemu TŻ prezent na urodziny Dzisiaj w końcu byłam w maglu wymaglować rzeczy co się wiąże z tym,że olałam TŻ .
|
#4612 |
|
Wtajemniczenie
|
ELCIA w koncu sie odezwalas.my tu wszystkie sie zamartwiamy i czekamy w napieciu czy to juz
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4614 |
|
Wtajemniczenie
|
no to ja bede trzymala kciuki
![]() ![]()
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4616 | |
|
BAN stały
|
Ach witajcie laseczki
![]() ja dzisiaj sobie pospalam za wszystkie czasy wstalam moze ze 30 min temu,ale cala noc prawie nie przespalam bo mnie fale goraca zalewaly a jak to przeszlo to przyszly dusznosci latal moj co chwila i sprawdzal czy zyje ale juz przed chwila znowu zdazyl mnie wkurzyc,nie wiem juz czy to moja ciaza czy on sam tak na mnie dziala poczekam do porodu i pozniej bede nad tym myslala ELCIA a juz myslalysmy,ze we 2 do nas zajrzycie ale takie bole przypominaja mi tylko jedno,bole krzyzowo porodowe wiec moze to juz juz ![]() KICIU superancko,ze u Ciebie jest ok a Dorian narazie siedzi choc nie wiem na jak dlugo ![]() AGNIESIA slonica pospalo mi sie nad ranem troszke i jestem jakas taka nieprzytomna ![]() SENSUEL to czesto sa u Was wizyty u poloznej ANUSIA to zacznie sie u Ciebie szalenstwo po sklepach dziecinnych PEPUS a zebys wiedziala,ze dobrze mu tak niech sie wkurza i martwi dziad jeden choc czasem mi sie go robi szkoda ale nie odpuszcze mu tak szybko ![]() ZEBERKO trzeba wierzyc,ze bedzie dobrze trzeba byc kochana dobrej mysli ![]() ATINAS to dobrze,ze przeziebienie sobie juz poszlo ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
ja mialam tylko skurcze i bole plecow a wody niestety same mi nie odeszly tylko takim dluuuuugim plastikowym szydelkiem mi przebijali jak bol bedzie w miare mocny to jedz do szpitala niech sprawdza pod ktg jakie sa mocne te skurcze i czy to aby nie juz niektore kobiety nie odczuwaja tak mocnych boli tylko np bole parte moga byc silne ale bym sie smiala jak to juz sie zaczelo i na ostatni gwizdek byscie znalezli sie w szpitalu
|
|
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
alexa no wlasnie ja czekam na wody az mi odejda i tak co chwile sprawdzam
skurcze poki co minely a bol plecow zmalal ale czuja jestem
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
A my po wizycie u pediatry i oczywiście nie mogło nic się nie znaleźć
Wszystko pięknie ładnie, mały od dnia wypisu przybrał 1 kg, ruchliwy, zdrowy... ale... bo ALE musiało być- nadal jest żółtawy na twarzyczce i mam go dopajać ok. 4 razy dziennie po 50 ml wodą z glukozą pewnie przez to będzie mniej jadł... i patrzeć czy zmniejsza się zżółcenie, jeśli nie będzie an dniach poprawy mam mu dawać nutramigen i wogóle nie dokarmiac najpierw piesrią dopiero potem próbować troche tego trochę tego... mam dość!!! JAk nie zacznie mu kolorek schodzić po dopajaniu oszaleje, i wtedy mam zaś do Krakowa do kliniki jechać![]() Miałyście problemy z dłuższą żółtaczką? |
|
|
|
#4619 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
zoltaczka to nic strasznego niech babel duzo pije,zobacz najpierw sama wode przegotowana a jak nie bedzie chcial pic to faktycznie doslodz troszeczke,zobaczysz przejdzie jak reka odjal ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
bo one nie zawsze same odchodza
|
||
|
|
|
#4620 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak jak ja siedzę w domu to nie piszecie, a jak jestem w pracy to później muszę nadrabiać
![]() Elcia to ja trzymam kciuki za udane rozpakowanie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

spokojnej nocy,do jutra

ale nigdy nie ma sie tego co by sie chcialo
Ale mam nadzieje ze mi wybaczycie...
zeby badania wyszly oki,i zeby nie bylo to nic powaznego !!!
to pewnie długo mi zajmą te zakupy
ogółem widać było, że jej się to nie podoba co zobaczyła i jak wyszłam rozryczałam się jak bóbr... Pediatra neurolog nie przyjjął nas- dopiero w poniedziałek:\ wkurzył mnie gościu!!! miał napisane na skierowaniu pilne a stwierdził, że się nie spieszy- a żeby było śmieszniej to w okolicy jedyny taki specjalista, nawet w szpitalu nie ma neurologa dziecięcego... Wkurzyłam się i nakarmiłam małego na poczekalni u niego, bo zaczęła mnie martwić za długa przerwa w jedzeni:\ Nie bardzo chciał się rozbudzić i pojeść ale w końcu się udało.
. Hmm co by tu jeszcze...czasami on gotuje,jak mi się nie chce,to pozmywa i umyje kuchenkę nawet. A po obiedzie to przeważnie on zmywa,bo mi się nigdy nie chce jak się najem
poczekam do porodu i pozniej bede nad tym myslala
choc czasem mi sie go robi szkoda ale nie odpuszcze mu tak szybko
i wogóle nie dokarmiac najpierw piesrią dopiero potem próbować troche tego trochę tego... mam dość!!! JAk nie zacznie mu kolorek schodzić po dopajaniu oszaleje, i wtedy mam zaś do Krakowa do kliniki jechać