Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :) - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-21, 10:13   #3961
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Papeteria,ale fajnie blisko mieszkasz... ja teraz w Sosnowcu w pracy siedze. Kurcze moze kiedys uda sie spotkac, fajnie by bylo... wiem,ze troche osob ze Śląska tu jest, choc duzo powyjzdzalo jak dobrze pamietam niestety jeszcze nie jestem tutaj tak bardzo zaklimatyzowana na watku... jednak jest bardzo duzo osob, caly czas tutaj nie dam rady siedziec, nieraz sie gubie, kto co i jak.... kilka nickow dobrze kojarze, a niektore wiem,ze po prostu sa...

Siala_Baba ale sliczne malenstwo
A dziękuję
Jakbyście chciały urządzac spotkanie w większym gronie to ja sie piszę jeśli można, z Będzina dojadę wszędzie

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:20   #3962
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Właśnie dzwoniła do mnie kuzynka i poprosiła mnie na chrzestną. Chrzciny są w tą niedzielę. I tak miałam jechać, ale nie w takiej roli. Zgodziłam się bo wiem, że nie ma kogo. Chciała siostrę, ale ona ze względu na to, że żyje w nieformalnym związku nie może być chrzestną. Nie wiem tylko czemu tak póxno się o tym dowiedziała.
Moja mama wpadła w panikę bo jest jakis przesąd, że kobieta w ciąży nie powinna być chrzestną. Normalnie średniowiecze!!!! Słyszałyście o takim przesądzie? Bo ja nie.
no ja tez przez ten glupi przesad nie moglam zostac chrzestna bo szwagierka jest zabbobonna i mnie nie chciala jak sie juz dowiedziala

Cytat:
Pytanie z zupełnie innej beczki ale męczące mnie od dawna. Czy w ciąży można sie golić depilatorem. Używałam depilatora jakieś 5 lat. Jak teraz mam sie maszynką golić to mnie chce trafić. Włosy już na drugi dzień sie pojawiają. Koszmar jakiś!!
j i w pierwszej i teraz sie depiluje i nic sie nie dzieje...jak cie to strasznie nie boli to mozesz

Cytat:
Sex zabroniony przy plamieniach czy powazniejszych dolegliwościach. A tak to uzywać do woli lecz delikatnie. Tak mi mój gin powiedział
no mi tez, w pierwszej nie moglam bo mialam zagrozona a teraz sobie uzywamy do woli :P

Cytat:
Hej dziewczyny... ja tez nie jestem przesadna... do slubu szlam w bialej sukni, z welonem, bez pozyczonych rzeczy... i z Łucunia pod serduszkiem, bo na 3 meisiace przed slubem okazalo sie ze jestem w ciazy...
Cytat:
Nie martwcie sie przytyciem... to wszystko sie zrzuci... ja w pierwszej ciazy niefortunnie przytylam 35kg to byla masakra... w tej mam nadzieje,ze maksymalnie 15 mnie przybedzie, nie wiecej... ale i tak bedzie co zrzucac... hahaha
nie narzekam, nie smutam sie, nie martwie na zapas, bedzie dobrze
ja tez i maly duzy chlop sie urodzil :P

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość

Kurcze ale mnie suszy.. a im wiecej wody pije tym bardziej :/

Papa
to pij, zatwardzenie ci sie nie zrobi :P
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:22   #3963
papeteria
Zakorzenienie

bassienkaw ja mam troche wiecej czasu na wizaz(ale wiadomo są tez inne wazniejsze sprawy) bo siedze w domku , troch ogarne mieszkanko(maz mi tez duzo pomaga)no jedynie pozaliczac musze jeszcze.
siala_bala sliczne fotki ja juz sie nie moge doczekac wizyty sprawdzic czy wszystko ok a tu jeszcze dwa tygodnie

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
A dziękuję
Jakbyście chciały urządzac spotkanie w większym gronie to ja sie piszę jeśli można, z Będzina dojadę wszędzie
Moze kiedys sie uda cos zorganizowac i spotkac w wiekszym gronie
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:29   #3964
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Właśnie dzwoniła do mnie kuzynka i poprosiła mnie na chrzestną. Chrzciny są w tą niedzielę. I tak miałam jechać, ale nie w takiej roli. Zgodziłam się bo wiem, że nie ma kogo. Chciała siostrę, ale ona ze względu na to, że żyje w nieformalnym związku nie może być chrzestną. Nie wiem tylko czemu tak póxno się o tym dowiedziała.
Moja mama wpadła w panikę bo jest jakis przesąd, że kobieta w ciąży nie powinna być chrzestną. Normalnie średniowiecze!!!! Słyszałyście o takim przesądzie? Bo ja nie.
Ja słyszałam o tym przesądzie, moi rodzice też prosili ciocię żeby została moją chrzestną a że była w ciąży odmówiła bo ponoć to przynosi nieszczęście temu nienarodzonemu dziecku.Ale nie każdy musi w przesądy wierzyć to przecież sprawa indywidualna
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:29   #3965
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

czesc dziewczyny

wlasnie staram sie nadrabiac
dzis od 7rano mnie podbrzusze pobolewa wiec spac nie moglam:/
idealnecialo ja robie wg tego przepisu i nic mi sie nic sie nie spieprzylo i tluste tez nie wyszlo moze dlatego ze nie na zwyklej margarynie tylko na kasi ale ile osob tyle przepisow

1 lipiec 2010 20:10 Lilianka
hexa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:33   #3966
bassienkaw
Zakorzenienie

Cytat:
A dziękuję
No to jak cos Siala_Baba i Papeteria, i ja jak narazie. Ciekawe czy ktoś jeszcze tutaj by się pisał z Naszych okolic na spotkanie fajnie by było

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
bassienkaw ja mam troche wiecej czasu na wizaz(ale wiadomo są tez inne wazniejsze sprawy) bo siedze w domku , troch ogarne mieszkanko(maz mi tez duzo pomaga)no jedynie pozaliczac musze jeszcze.
siala_bala sliczne fotki ja juz sie nie moge doczekac wizyty sprawdzic czy wszystko ok a tu jeszcze dwa tygodnie

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Moze kiedys sie uda cos zorganizowac i spotkac w wiekszym gronie

Co do wiekszej ilosci czasu na wizaz. No to ja wlasnie w pracy mam wiecej czasu, bo i tak siedze te 8 godzin przy komputerze, i dzwoniac do klientow, oczywiscie moge siedziec tez na innych stronach,wiec wizaz rzadzi Natomiast w domu jak to w domu, ugotowac obiad, cos porobic, jest jedno dziecko juz... wiec zawsze cos

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:35   #3967
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:

Pytanie z zupełnie innej beczki ale męczące mnie od dawna. Czy w ciąży można sie golić depilatorem. Używałam depilatora jakieś 5 lat. Jak teraz mam sie maszynką golić to mnie chce trafić. Włosy już na drugi dzień sie pojawiają. Koszmar jakiś!!
Ja też tylko depilatorem się zawsze golę, nawet teraz w ciąży choć powiem szczerze że nie wiem jak to się ma do dzidziusia ale jak na razie wszystko jest ok.
Stary 2010-01-21, 10:36   #3968
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

Idealneciało i basienka slodkie brzuszki
basienka ale ty slicznie w ciazy wygladalas: ta sukienka (5zdjecie) jest rewelacyjna i genialnie w niej wygladasz!!!::lov e:

siala baba ale slodka dzidzia):love :

1 lipiec 2010 20:10 Lilianka
hexa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:42   #3969
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Sex zabroniony przy plamieniach czy powazniejszych dolegliwościach. A tak to uzywać do woli lecz delikatnie. Tak mi mój gin powiedział
Tak więc kobiety nieczyste w stanie błogosławionym nie ma co sie przyjemności pozbawiać. Szczególnie, że pod koniec ciąży i po porodzie to pewnie chęci brak. ALe ja jestem niedoświadczona w tej materii więc muszą sie już mamusi wypowiedzieć. One przez to przeszły.
W moim przypadku po porodzie to nie dość że chęci było brak i siły ( brakowało snu) to dodatkowo mieliśmy strach,nawet jak już wszystko się ładnie zagoiło i pani doktor pozwoliła to baliśmy się, trudno opisać czego ale chyba że coś w środku może się stać albo bólu,długo robiliśmy podchody, tak delikatnie zanim się przełamaliśmy ...ale u każdego jest inaczej, czytałam gdzieś że niektóre kobiety nie czekają nawet do końca połogu i już "szaleją "
Stary 2010-01-21, 10:49   #3970
kabimba
Raczkowanie

Cytat:
ja słyszałam, bo sama byłam chrzestna w grudniu, to temat sie podniosl tego przesadu.
ja sie obawialam dzwigania, ale teraz to rodzice trzymaja dziecko do chrztu, wiec nie ma problemu.
kabimba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 10:49   #3971
bassienkaw
Zakorzenienie

No ja akurat nie czekałam z Damianem do końca połogu, robiliśmy podchody i to takie konkretniejsze wczesniej... jednak byl problem bo jednak bolalo, trzeba bylo czasu i powoli,ale i tak kochalismy sie chyba przed koncem pologu... jakos na sam koniec
Kurde musze sobie kupic jakies spodnie ciazowe... bo sie w normalnych mecze juz

Stary 2010-01-21, 10:55   #3972
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość

A ja tam wiem ze ruchy czuje i tyle. I skoro czuje je codziennie czesto w tym samym czasie to widać są. I tak nie sadze zeby lekarz akurat za kazdym razem wiedzial czy ktoras z nas czuje czy nie skoro sam tego nie czuje. I tyle wiec nic tylko sie ciesze ze czuje ruchy.
A jak powiedzialam ginkowi ze czuje od poczatku 15 tygodnia to on tylko powiedzial "to byłby dobry znak". To bylo jeszcze przed badaniem, przed usg, gdy tylko bo poinformowalam o silnych bolach podbrzusza.
Cieszę się, że potwierdziły się twoje ruchy dzidziusia.A tak całkiem na marginesie to sorki za pomyłkę, różni nas jednak prawie tydzień jeśli chodzi o date porodu więc ja nadal czekam...
Stary 2010-01-21, 10:56   #3973
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

bassienkaw ja mieszkam jakies 120 kilometrów od Was więc też nie jest aż tak źle , a może jest tu jakaś dziewczyna z okolic Opola?
Wszystkie macie śliczne brzuszki i ładne dzidziusie, ja na razie swojego brzucha nie wklejam bo jeszcze nie widać nic, oprócz tego tłuszczyku, który miałam .

Edytowane przez Lilka___
Czas edycji: 2010-01-21 o 10:58
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 11:00   #3974
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
A ja Wam wrzucę trochę zdjęć ciążowych z mojej poprzedniej ciąży
Suuuper fotki, ja nie mam zbyt wielu zdjęć z pierwszej ciąży, choć nie żałuję bo nie byłam w ciąży aż tak fotogeniczna jak ty
Stary 2010-01-21, 11:04   #3975
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
A to moja dzidzia na przesiewowym w połowie 14 tygodnia

Widać, że to kierowca - po mamusi... i do tego akrobata, nie wiem po kim bo na pewno nie po mnie
jakie cudo i jak ladnie widac. na moim nie bylo tak ladnie.

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
bassienkaw ja mieszkam jakies 120 kilometrów od Was więc też nie jest aż tak źle , a może jest tu jakaś dziewczyna z okolic Opola?
Wszystkie macie śliczne brzuszki i ładne dzidziusie, ja na razie swojego brzucha nie wklejam bo jeszcze nie widać nic, oprócz tego tłuszczyku, który miałam .
ja wczoraj robilam fotke. no i wychodzi na to ze mam mniejszy brzuch w 16 tc niz w 14 wiec nie wklejam
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 11:17   #3976
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Ładniutki brzusio, trochę do mojego porównywałam bo też teraz jestem w 14 tc , tylko że Ty masz znacznie zgrabniejszą sylwetkę, ja do szczupłych osób nie należę

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
wlasnie wrocilam z wizyty. serduszko pieknie bije ale wyszlo mi w moczu ze mam za duzo leukocytow, za 2 dni beda dokladne wyniki, czy miala ktoras z was cos takiego? lekarka kazala sie nie przejmowac bo kobiety w ciazy czesto maja z tym problem ale wolalabym wiedziec o co dokladnie chodzi. za 4 tygodnie usg i bedziemy wiedziec czy to chlopiec czy dziewczynka, chcialam chcociaz tydzien wczesniej ale lekarka powiedziala ze dopiero od 20 tygodnia widac dokladnie
Nie wiem za bardzo o co chodzi z tymi leukocytami, mi lekarka na ostatniej wizycie powiedziała że bardzo spadła mi hemoglobina, jest w najniższej granicy normy i boję się że będę musiała tak jak w poprzedniej ciąży brać żelazo choć powiedziała że na razie się wstrzyma bo dopiero co zaczęłam brać feminata N bo w tym wcześniejszym żelaza nie było.
Poza tym gratuluję udanej wizyty!!!Cudowne uczucie słyszeć bicie serduszka Nie przejmuj się tym moczem, w czasie ciąży wszystko się zmienia z dnia na dzień więc może się to ureguluje.
Stary 2010-01-21, 11:22   #3977
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
wlasnie wrocilam z wizyty. serduszko pieknie bije ale wyszlo mi w moczu ze mam za duzo leukocytow, za 2 dni beda dokladne wyniki, czy miala ktoras z was cos takiego? lekarka kazala sie nie przejmowac bo kobiety w ciazy czesto maja z tym problem ale wolalabym wiedziec o co dokladnie chodzi. za 4 tygodnie usg i bedziemy wiedziec czy to chlopiec czy dziewczynka, chcialam chcociaz tydzien wczesniej ale lekarka powiedziala ze dopiero od 20 tygodnia widac dokladnie
tez na pierwszych badaniach wyszlo mi w moczu duzo leukocytow, one moga swiadczyc o jakiejs infekcji. mnie gin zapytal czy piecze przy siusianiu powiedzialam ze nie, to stwierdzil ze przy oddawaniu probki moczu moglo najpierw poleciec cos z pochwy a dopiero pozniej siusiu i stad te leukocyty. nie kazal powtarzac mi badan, w ogole robilam jak narazie tylko raz wszystkie badania, mam nadzieje ze za tydzien na wizycie zleci mi je jeszcze raz.

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
tez tak mam jak np tylko raz w nocy wstane i duzo sie do rana nazbiera. nie myslalam ze to cos zlego moze byc. miewalam tak tez czasem przed ciaza ale teraz to prawie codziennie rano
tez to mam, ale tylko jak wlasnie przez noc przetrzymam i nie wstane do kibelka. tylko ja mam wtedy blokade i naprawde musze sie chyba z pol godziny modlic zeby w koncu sie wysikac

milego dzionka kobietki, ja lece do fryzjera wloski farbowac buziaki
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 11:29   #3978
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez Olenka91 Pokaż wiadomość
Już 11 tydzień...
wczoraj byłam na badaniach...
hmmm... badaniach- morfologia i takie tam...
nie wiem dlaczego kazała mi iść w tym tygodniu jak wizyta jest dopiero 5,02....
Mam pytanie... od 3 dni rano jak wstanę i załatwię się to tak mnie boli pęcherz ze nie mogę wytrzymać ale tak po 5 minutach ból mija... ale denerwuje się trochę... nie wiem czy iść do lekarza czy przeczekać....
...może to zapalenie pęcherza??wtedy tak boli.Zapytaj najlepiej lekarza.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:

Widać, że to kierowca - po mamusi... i do tego akrobata, nie wiem po kim bo na pewno nie po mnie
Ale masz wyraźne i czyściutkie zdjęcia..No i dzieciątko kochane

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Papeteria,ale fajnie blisko mieszkasz... ja teraz w Sosnowcu w pracy siedze. Kurcze moze kiedys uda sie spotkac, fajnie by bylo... wiem,ze troche osob ze Śląska tu jest, choc duzo powyjzdzalo jak dobrze pamietam niestety jeszcze nie jestem tutaj tak bardzo zaklimatyzowana na watku... jednak jest bardzo duzo osob, caly czas tutaj nie dam rady siedziec, nieraz sie gubie, kto co i jak.... kilka nickow dobrze kojarze, a niektore wiem,ze po prostu sa...
Ja z Żar ale w razie jakiegoś spotkania też chętnie dojadę, pochodzę z Katowic i spędziłam tam większość swojego życia,czasem tam bywam u rodziców
Stary 2010-01-21, 11:53   #3979
bassienkaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
No to kawałek mimo wszystko... Nie wiem czy ktos jest z okolic Opola. W kazdym badz razie wiesz w razie czego tez zawsze mzona sie spotkac, ale to raczej da rade nie grupowo, a tak pojedynczo... bo to jednak kawalek. My czasem w tamte okoice sie udajemy

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Suuuper fotki, ja nie mam zbyt wielu zdjęć z pierwszej ciąży, choć nie żałuję bo nie byłam w ciąży aż tak fotogeniczna jak ty
Heheheh. Dziekuje za miłe słowa.

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
...może to zapalenie pęcherza??wtedy tak boli.Zapytaj najlepiej lekarza.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Ale masz wyraźne i czyściutkie zdjęcia..No i dzieciątko kochane

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Ja z Żar ale w razie jakiegoś spotkania też chętnie dojadę, pochodzę z Katowic i spędziłam tam większość swojego życia,czasem tam bywam u rodziców
Ooooo to super, czyli też blisko. Jest już nas 4 zainteresowane spotkaniem osoby gdzieś tam w przyszłości

Stary 2010-01-21, 12:00   #3980
wiolek1
Zadomowienie

bassienkaw ja nie wiem gdzie Ty te 35 kg ukryłaś bo naprawde nie widac zeby to było aż tyle, super wyglądałaś w ciąży

Siala_Bala matko cudne zdjęcia i wogóle tak duuuużo super wszystko widac i jaki olbrzym już

a ja tak jak bajka ide robic zaraz odrosty i stwierdziłam że zrobie grzywke bo te syfy zwłaszcza na czole to jest jakaś masakra w życiu tyle nie miałam to trzeba je zakryć
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 12:06   #3981
bassienkaw
Zakorzenienie

wiolek naprawde tyle przytylam... niech tylko znajde Wam zdjecia jak okropnie wygladalam po ciazy... serio serio ale doprowadzilam sie do ładu, zaraz poszukam fotek

Stary 2010-01-21, 12:06   #3982
Siala_Bala
Zakorzenienie

Miło, że się Wam podoba mój bąbelek
Sama jestem w nim zakochana Dziewczyny w pracy uparły się, że to chłopak a ja bym jednak wolała bez sisiola
4 lutego mam usg... może będzie cos już widac to będzie skończony 17 tydzień

Stary 2010-01-21, 12:13   #3983
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

sliczny brzusio taki malutki i zgrabny

Cytat:

sliczne zdjecia ginek sie spisal a dzidzia chyba od malego lubi pozowac

wy to caly czas o jedzeniu ja caly czas mam ochote na zupki jakies jarzynowe i nic poza tym

papateria ja kalafior z serem robie w ten sposob ze nrmalnie gotuje kalafior jak jest miekki go wyciagam wkladam do naczynia zaroodpornego smaze bulke tarta na maselku polewam kalafior i klade na to ser zolty tarty ja lubie duzo ale jak kto woli no i zapiekam w tem kolo 170C az ser sie zarumieni
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 12:18   #3984
bassienkaw
Zakorzenienie

Dobra kobiety, chcialyscie to macie... ciaze wspominam super, nie wygladalam tak zle. Owszem twarz mialam bardzo pulchna... ale cialo wygladalo z brzuszkiem ok, po ciazy natomiast... oj wkleje wam fotki po prostu
Zdjecia w ciuchach widac co i jak... dla tych co mowia,ze sie nei da schudnac przy okazji... po ciazy wazylam 86kg... nastepne zdjecia jakies 15-20kg mniej w zaleznosci od fotki...
to samo w przypadku tego ze duzo dziewczyn mowi,ze nie da sie zwalczyc cellulitu i ze po ciazy cialo juz nie takie samo, a gowno prawda... ja przytylam duzo, bardzo duzo, zdjecia rozbierane co sa, te po ciazy, to juz i tak z miesiac poltora od porodu... jak brzuch wsiaklo, jak cellulit zmniejszyl sie o polowe... i nastepne... nastepne ok 66-70kg

Stary 2010-01-21, 12:24   #3985
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Ja do ciazy przygotowywalam sie rok schudlam 30kg wiec moja waga startowa to 60,5kg i nie chce wiecej przytyc niz 15kg, pozniej mam nadzieje uda sie schudnac do wagi z przed ciazy a moze i mniej, ale znam kobiety co duzo przytyly a po tem znow patyczkiaki

itakasia- silczne foteczki
bassienkaw - tez ciekawe

Ja dzis zauwazylam u siebie lekki brzuszio...powoli rosnie
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 12:26   #3986
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Dobra kobiety, chcialyscie to macie... ciaze wspominam super, nie wygladalam tak zle. Owszem twarz mialam bardzo pulchna... ale cialo wygladalo z brzuszkiem ok, po ciazy natomiast... oj wkleje wam fotki po prostu
Zdjecia w ciuchach widac co i jak... dla tych co mowia,ze sie nei da schudnac przy okazji... po ciazy wazylam 86kg... nastepne zdjecia jakies 15-20kg mniej w zaleznosci od fotki...
to samo w przypadku tego ze duzo dziewczyn mowi,ze nie da sie zwalczyc cellulitu i ze po ciazy cialo juz nie takie samo, a gowno prawda... ja przytylam duzo, bardzo duzo, zdjecia rozbierane co sa, te po ciazy, to juz i tak z miesiac poltora od porodu... jak brzuch wsiaklo, jak cellulit zmniejszyl sie o polowe... i nastepne... nastepne ok 66-70kg
Normalnie jestem w szoku .....a jednak cuda się zdarzają, gratuluje Nie wiem jak ty to zrobiłaś ale super.Chyba po ciąży skonsultuję z tobą kwestię powrotu do formy.Tylko z moja silną wolą kiepsko,oj kiepsko...
Stary 2010-01-21, 12:31   #3987
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie kopara mi opadła xD
Nie wiem czy z tego szoku dobrze rozumuje ale chyba nie.. powiedz mi ile czasu zajęło ci dojście do tej formy na ostatnim zdjęciu? I co robiłaś żeby tak wyszczupleć?!
Ja się strasznie martwię, że będę miała obwisy i brzuch po kolana

Stary 2010-01-21, 12:34   #3988
bassienkaw
Zakorzenienie

widzialas jak wygladalam, wiec to nie tylko gadka, a potwierdzone zdjeciami... gdybym sie wziela bardziej za siebie, poszloby mi to szybciej, oj na pewno... te zdjecia co jestem szczupla juz to ok 6-7 miesiecy po porodzie... ale to i tak pozno zaczelam, bo gdybym wczesniej zaczela walczyc, wygladalabym o wiele szybciej dobrze

Stary 2010-01-21, 12:40   #3989
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
widzialas jak wygladalam, wiec to nie tylko gadka, a potwierdzone zdjeciami... gdybym sie wziela bardziej za siebie, poszloby mi to szybciej, oj na pewno... te zdjecia co jestem szczupla juz to ok 6-7 miesiecy po porodzie... ale to i tak pozno zaczelam, bo gdybym wczesniej zaczela walczyc, wygladalabym o wiele szybciej dobrze
Nikt mi nie powie ze nie mozna zrzucic jak sie chce, ty i ja to zywy dowod ze mozna, mnie tez zajelo to 7miesiecy, ale warto i odrazu po porodzie znow wracam do diety
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 12:42   #3990
bassienkaw
Zakorzenienie

Karolcia ale ja nie mowie, ze trzeba tyc, ze cos tam... ja tylko powiedzialam,ze jak sie bardzo chce to sie da bo znam osoby co mowiac,ze juz z brzuchem po porodzie to nic sie nie da, a cellulit jak wyjdzie, to juz sie go nie zwalczy itd... nie da sie?
a wlasnie ze sie da

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości