Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-21, 21:25   #2641
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Ja jakos nie wierze w działanie takich specyfików moze i ujedrni skore, w sensie ze bedzie gladsza i bardziej sprezysta ale nie sadze zeby bez naszego wkladu cwiczen zniwelowal celulit. Ja ogolnie jak np stoje to nie mam celulitu ale mam wrazenie ze jak napinam miesnie albo ide to juz go widac no i troche brzuszek mi "sflaczal" trzeba sie wziac za siebie
Ja na spektakularne efekty nie liczę bo tak jak mówisz - aktywnośc, szorowanie się ostrą rękawicą, odpowiednia dieta i coś by to dało ale nie to jest najgorsze - po wewnętrznej stronie ud mam rozstępy, niby nie są rozległe ale nie za przyjemnie się na nie patrzy bo są brzydkie

jagaaaaa a dla Twojego faceta za to, że zszedł z oczu w odpowiednim momencie, nie każdy facet to potrafi wyczuc

Wiecie co? faceci są dziwni.... wlaśnie napisałam do przyjaciela, że lubie dostawac kwiaty a on "dobrze wiedziec" przecież to chyba zrozumiałe, że my kobiety kochamy dostawac kwiaty
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 21:31   #2642
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
mamy
calą listę
oho!
to dawaj!
wstaw linki z youtuba, z chęcią posłucham

naszą piosenką, a raczej melodią jest ta:
http://www.youtube.com/watch?v=XHFWqk08tNY
do tej melodii stworzyłam film z naszych zdjęć w Windows Movie Maker widziałam jak na każdym zdjęciu oczy mojego Słonka miały tą płonącą iskierkę, mój TŻ się wzruszył, przywiozłam do niego płytę, kazałam obejrzeć przy mnie, mi klucha stała w gardle

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 21:32   #2643
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Wiecie co? faceci są dziwni.... wlaśnie napisałam do przyjaciela, że lubie dostawac kwiaty a on "dobrze wiedziec" przecież to chyba zrozumiałe, że my kobiety kochamy dostawac kwiaty
Nie zgodze sie bo nie kazda kobieta lubi kwiaty mam znajoma ktora nie znosi dostawac kwiatow, bo twierdzi ze to oklepane.... ale nie zdziwie sie jak za jakis czas dostaniesz jakiegos kwiatka

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...

Edytowane przez Lagunaaa
Czas edycji: 2010-01-21 o 21:34
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 21:34   #2644
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Nie zgodze sie bo nie kazda kobieta lubi kwiaty mam znajoma ktora nie znosi dostawac kwiatow, bo twierdzi ze to oklepane.... ale nie zdziwie sie jak za jakis czas dostaniesz jakiegos kwiatka
Dzięki za sprostowanie no to prawie kazda ja kocham byc obdarowywana kwiatami ale ksiażką bym nie pogardziła
Stary 2010-01-21, 21:35   #2645
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja na spektakularne efekty nie liczę bo tak jak mówisz - aktywnośc, szorowanie się ostrą rękawicą, odpowiednia dieta i coś by to dało ale nie to jest najgorsze - po wewnętrznej stronie ud mam rozstępy, niby nie są rozległe ale nie za przyjemnie się na nie patrzy bo są brzydkie

jagaaaaa a dla Twojego faceta za to, że zszedł z oczu w odpowiednim momencie, nie każdy facet to potrafi wyczuc

hehe no mój już mnie troche zna i wie nawet jak pisze jakoś "inaczej" przez gadu to jestem zła na niego czy coś

a tak naprawde to on i tak wraca, teraz właśnie znowu wrócił i ja nie potrzebnie daje jakąś smutną mine w opisie bo on to zobaczy i sie obraza że co mi zrobił ze mam taki humor czy coś takiego.

no i teraz mi przeszło a mi głupio bo za każdym razem wychodzi na to ze jestem jakaś histeryczka bo tak szybko mi sie poprawia humor przez TZ a tak samo mi sie psuje przez niego
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 21:35   #2646
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
niekoniecznie moja kumpela nie lubi, swojemu TŻtowi zakazuje, bo jej szkoda kwiatów, że więdną

Wymiana
Stary 2010-01-21, 21:37   #2647
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Egipskiego nie mialam wiec nie wiem na czym polega w ogole chodzilam na taniec brzucha w tamtym semestrze, ale tylko pol roku bo potem zaczely sie moje zabiegi z noga wiec ciagle bym byla na zwolnieniu lekarskim. Mi jakos w klasycznym dziwnie sie miesnie napinaja nie wiem czemu, ale nie powinno tak być dlugo sie uczysz??
Egipskie to jest takie bardzo malutkie shimmy, takie w zasadzie drżenie całego ciała

Ja chodzę dopiero od października (:

Cytat:
Dzięki za sprostowanie no to prawie kazda ja kocham byc obdarowywana kwiatami ale ksiażką bym nie pogardziła
Ja też nie lubię dostawać kwiatów, jak już, to proszę o kwiaty w doniczce ale wolę jakiś inny drobiazg, na przykład czekoladę
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 21:39   #2648
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
hehe no mój już mnie troche zna i wie nawet jak pisze jakoś "inaczej" przez gadu to jestem zła na niego czy coś

a tak naprawde to on i tak wraca, teraz właśnie znowu wrócił i ja nie potrzebnie daje jakąś smutną mine w opisie bo on to zobaczy i sie obraza że co mi zrobił ze mam taki humor czy coś takiego.

no i teraz mi przeszło a mi głupio bo za każdym razem wychodzi na to ze jestem jakaś histeryczka bo tak szybko mi sie poprawia humor przez TZ a tak samo mi sie psuje przez niego
No to moze prosto z mostu mu napisz, ze to nie przez niego tylko przez PSM

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
niekoniecznie moja kumpela nie lubi, swojemu TŻtowi zakazuje, bo jej szkoda kwiatów, że więdną
sprostowałam już - że prawie każda

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Egipskie to jest takie bardzo malutkie shimmy, takie w zasadzie drżenie całego ciała

Ja chodzę dopiero od października (:

Ja też nie lubię dostawać kwiatów, jak już, to proszę o kwiaty w doniczce ale wolę jakiś inny drobiazg, na przykład czekoladę
Ja tam nie jestem wybredna wszystko by mi pasowało
Stary 2010-01-21, 21:39   #2649
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
oho!
to dawaj!
wstaw linki z youtuba, z chęcią posłucham

naszą piosenką, a raczej melodią jest ta:
http://www.youtube.com/watch?v=XHFWqk08tNY
do tej melodii stworzyłam film z naszych zdjęć w Windows Movie Maker widziałam jak na każdym zdjęciu oczy mojego Słonka miały tą płonącą iskierkę, mój TŻ się wzruszył, przywiozłam do niego płytę, kazałam obejrzeć przy mnie, mi klucha stała w gardle
http://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU

o ta piosenka zbliżyła nas do siebie..

nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz posłuchałam sobie ta piosenkę...
aż mi sie smutno zrobiło TZ daleko..

Edytowane przez jagaaaaa
Czas edycji: 2010-01-21 o 21:42
Stary 2010-01-21, 21:42   #2650
Lagunaaa
Wtajemniczenie

A wierzycie w ten przesad ze jak sie suszy kwiaty to milosc tez usycha?? kurcze bo ja zawsze susze kwiaty i mam w domu niezla kolekcje, na kazdej scianie sa powieszone

Cholerka to ja chyba mialam te egipskie, bo wlasnie takie drzenie o duzej czestotliwosci wychodzace od kolan (w sensie trzeba kolanami i udami mocna "trzasc" )

..
Podejdź jeśli chcesz,

Edytowane przez Lagunaaa
Czas edycji: 2010-01-21 o 21:46
Stary 2010-01-21, 21:44   #2651
Cocaine essence
Zakorzenienie

Co do piosenek to wiele takich było, zawsze je mamy na każdej mp3, mp4, iPod-zie, niezapomniane chwile wtedy wracają

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 21:44   #2652
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
A wierzycie w ten przesad ze jak sie suszy kwiaty to milosc tez usycha?? kurcze bo ja zawsze susze kwiaty i mam w domu niezla kolekcje, na kazdej scianie sa powieszone
Nie chcę Cię starszyc ale moja koleżanka dopóki tak robiła to nie miała szczęścia w miłości...a jak przestała znalazła miłosc swojego życia, teraz jest już mężatką z tym facetem...
Stary 2010-01-21, 21:47   #2653
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
o kurcze.. to ja dostałam 2 bukiety od TZa i tez już dawno wysuszone nawet nie wiem co sie z nimi stało.. w Polsce pewnie gdzieś leżą

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Co do piosenek to wiele takich było, zawsze je mamy na każdej mp3, mp4, iPod-zie, niezapomniane chwile wtedy wracają
właśnie.. ja zauważyłam ze prawie każdą ważną chwile co przeżyłam z TZ to leciała jakaś piosenka.. jak nie w radiu to gdzieś tam nie wiem
ale fajnie tak sobie wspominać..
Stary 2010-01-21, 21:48   #2654
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU

o ta piosenka zbliżyła nas do siebie..

nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz posłuchałam sobie ta piosenkę...
aż mi sie smutno zrobiło TZ daleko..
a mrrrrr Enrique
piosenka rzeczywiście śliczna, zawsze ją lubiłam

:przytula do cycucha:

Wymiana
Stary 2010-01-21, 21:48   #2655
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie chcę Cię starszyc ale moja koleżanka dopóki tak robiła to nie miała szczęścia w miłości...a jak przestała znalazła miłosc swojego życia, teraz jest już mężatką z tym facetem...
hmm to ja w pokoju tez mam
to co mam teraz z tymi kwiatami zrobić?
Stary 2010-01-21, 21:49   #2656
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
dawaj dawaj podziel się
włączył mi sentymental

Wymiana
Stary 2010-01-21, 21:49   #2657
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
a mrrrrr Enrique
piosenka rzeczywiście śliczna, zawsze ją lubiłam

:przytula do cycucha:
http://www.youtube.com/watch?v=Vo_0UXRY_rY

o ta tez..
Stary 2010-01-21, 21:52   #2658
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
hmm to ja w pokoju tez mam
to co mam teraz z tymi kwiatami zrobić?
Nie wiem, bo wiem, że z tym jest różnie - u jednej sie sprawdzi tak jak u koleżanki, u drugiej nie jak u mojej kuzynki....
Stary 2010-01-21, 21:55   #2659
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

inna nasza:
http://www.youtube.com/watch?v=P6HYimHlj4E

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
oj ta nie jest nasza, ale ja ją kocham, prawie zawsze przy niej ryczę

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Nie wiem, bo wiem, że z tym jest różnie - u jednej sie sprawdzi tak jak u koleżanki, u drugiej nie jak u mojej kuzynki....
mój TŻ, jak już kwiatki od niego więdną, zawsze każe mi je wyrzucić

Wymiana
Stary 2010-01-21, 21:57   #2660
szatanica1989
Zakorzenienie

Ja miałam dzisiaj jakiś taki pechowy dzień

Nie dość, że na uczelni do 20, to jeszcze się z Tżtem pokłóciłam

Ogólnie to chodzę nerwowa, a on jeszcze mi gada, że za mało się uczę i bla bla bla, stwierdził, że tylko mi gotować musi i sprząta wiecznie po mnie no dobra, gotuje, fakt, ale ja wracam dużo później z uczelni i nie mam czasu na to a bałagan fakt, robię, ale sprzątam też! Odkurzam! Denerwuje mnie to, że widzi tylko moje wady, a swoje? A ma ich sporo.

W ogóle idzie jutro do pracy na 6.30, wróci to mnie nie będzie, a potem pojedzie na weekend do domu, ja zostaję

Powiedział, że nocki będzie brał bo płacą dodatkowo 2 zł za każdą godzinę więcej czy ileś, a ja mówię: "Fajnie, myślałam że noc ze mną jest ważniejsza niż głupie 2 zł", a on, że specjalnie nocki będzie brał, bo stałam się nie do zniesienia

Na szczęście dogadaliśmy się, wiem, że on w złości mówi takie rzeczy, ale jednak, ciężko się nie przejąć

Mam tylko nadzieję, że paniusie z nim pracujące nie zrobią z niego swojej maskotki Lepiej, żeby go nie dotykały, bo zatłukę i przerobię na te pieprzone cheeseburgery!

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 22:01   #2661
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość

Ogólnie to chodzę nerwowa, a on jeszcze mi gada, że za mało się uczę i bla bla bla, stwierdził, że tylko mi gotować musi i sprząta wiecznie po mnie no dobra, gotuje, fakt, ale ja wracam dużo później z uczelni i nie mam czasu na to a bałagan fakt, robię, ale sprzątam też! Odkurzam! Denerwuje mnie to, że widzi tylko moje wady, a swoje? A ma ich sporo.

W ogóle idzie jutro do pracy na 6.30, wróci to mnie nie będzie, a potem pojedzie na weekend do domu, ja zostaję

Powiedział, że nocki będzie brał bo płacą dodatkowo 2 zł za każdą godzinę więcej czy ileś, a ja mówię: "Fajnie, myślałam że noc ze mną jest ważniejsza niż głupie 2 zł", a on, że specjalnie nocki będzie brał, bo stałam się nie do zniesienia

Na szczęście dogadaliśmy się, wiem, że on w złości mówi takie rzeczy, ale jednak, ciężko się nie przejąć

Mam tylko nadzieję, że paniusie z nim pracujące nie zrobią z niego swojej maskotki Lepiej, żeby go nie dotykały, bo zatłukę i przerobię na te pieprzone cheeseburgery!
Stary 2010-01-21, 22:03   #2662
kamila2006
Zakorzenienie

Przeczytalam wasze wypociny Co do dialogu Rebel i Madame o tż ktory i jaki to hehe milo sie to czytalo. ale nie rozumiem zadnej z Was

Rebel - sluchaj ty kobieto masz dobra sytuacje z tż. wiec wez nie pisz mu smsow na powaznie, ob to tylko psuje sytuacje w zwiazku wprowadza zamet. na powaznie to sie gada w 4 oczy jak jest problem. a ty? kochana ciesz sie tym co masz nie uwazaj siebie za jakies 5 koło u wozu przy tz bo tak na pewno nie jest. nie stwarzaj problemow tam gdzie ich nie ma

co do mojego tż to jestem z niego mega zadowolona. minie nam niedlugo 2 lata a my wciaz potrafimy lezec na łozku i dzióbkowac dlugie godziny. dzis dostalam od niego ochrzan za brak czapki on pisze do mnie czesto on nie tanczy z innymi ale kto wie kiedy i jaki numer mi wywinie

nie wazne jaki jest moj tż czy kazdej z Was. najwazniejsze jest to czy jestesmy z tymi chlopami szczesliwe. czy czujemy sie kochane, czy widzimy brniemy w ten zwiazek bo widzimy wspolna przyszlosc, wspolne zycie.

Madame co do pisania i myslenia to uwazam ze powinnas na to zwracac uwage. jesli raz sie klocicie i piszesz o nim okropne rzeczy a drugiego dnia juz cacy- to super. ale zwroc uwage ze nastepnym razem gdy bedzie zle dziewczyny moga nie zwracac uwagi z mysla- przeciez i tak jutro sie pogodzicie. beda myslec A madame juz tak ma panikuje a potem znow sie kochaja cacy.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-01-21 o 22:11
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 22:04   #2663
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:

tak lubisz cheeseburgery! będziesz miała niestrawność potem po nich
nic się nie bój!

hm. a to w Macu są nocki? nie wiedziałam

Wymiana
Stary 2010-01-21, 22:13   #2664
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Współczuje i rozumiem. Na samą myśl o kupowaniu butów jestem chora wszystko przez to, że mam wąską piętę, wysokie podbicie i wystające kostki/kości (te przy palcach co są), a dodatkowo grube łydki więc kupno kozaków to już w ogóle hardcore Poza tym mam 155 cm wzrostu i prawie wszystko jest za długie... spódnice, sukienki, spodnie i nawet S robią teraz przeważnie dłuższe....
ojj a ja za to mam 170 cm ale i tak mam problem z butami i w ogole, ciuchami. albo mi sie wszystko podoba albo nic

Cytat:
co tam ciekawego?

ja słucham sobie właśnie http://www.youtube.com/watch?v=0TknI...eature=related chce mi się wesela, kurczę!

TŻ chciał przyjechać do mnie jutro na wieczór i w sobotę wracać, odmówiłam mu, bo muszę się uczyć i mam wrażenie że me żal do mnie za to, chociaż mówi, że mnie rozumie, a mi smutno z tego powodu...
przecież bardzo chciałabym go zobaczyć...

w sobotę jadę do niego, ale TYLKO dlatego, że jego rodziców nie będzie, zawożą babcię do Gdańska na lotnisko, od nas to jakieś 4 godziny jazdy, tym bardziej w takich warunkach, więc pojadę tak by ich JUŻ nie było, a wyjdę stamtąd by ich JESZCZE nie było
milego spotkanka

Cytat:
Napisane przez dorusss90 Pokaż wiadomość
nie potrafie tak...napisalam mu ze go rozumiem, bo sama czasem mysle o bylym...
moze obydwoje nie jestescie gotowi na zwiazek ?

Cytat:
ajjj nic nie mówicie dziewcztny. ja troche ciałka, niestety mam. wydaje mi się, że przez anty mogłam przybrać, no ale przecież one też nie są winne wszystkiemu, wystarczyłoby gdybym ćwiczyła, ruszała się więcej
ostatnio jak ide z TŻtem na zakupy to tylko wyłażę zła i rozgoryczona, gdyż nic nie włazi na moją dupę!

pytanko:
macie z TŻtami swoje piosenki?
mamyy

Cytat:

oj Szatanico taki dzien, w zlosci mowi sie rozne rzeczy
ale no racja, fajnie by bylo jakbyscie ciagle sie nie mijali w tym mieszkanku

PS. dziewczyny bardzo ladne macie te piosenki. ja kocham powspominac sobie
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 22:13   #2665
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:

Cholerka to ja chyba mialam te egipskie, bo wlasnie takie drzenie o duzej czestotliwosci wychodzace od kolan (w sensie trzeba kolanami i udami mocna "trzasc" )

Nie, to było klasyczne pionowe (tj. różnie się je nazywa..ja tak na nie mówię ). W egipskim w ogóle nie ruszasz kolanami, prawie nie widać żadnego ruchu, tylko Ci drżą uda i biodra, no ale przechodzi to na całe ciało w zasadzie
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 22:17   #2666
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
Przeczytalam wasze wypociny Co do dialogu Rebel i Madame o tż ktory i jaki to hehe milo sie to czytalo. ale nie rozumiem zadnej z Was

Rebel - sluchaj ty kobieto masz dobra sytuacje z tż. wiec wez nie pisz mu smsow na powaznie, ob to tylko psuje sytuacje w zwiazku wprowadza zamet. na powaznie to sie gada w 4 oczy jak jest problem. a ty? kochana ciesz sie tym co masz nie uwazaj siebie za jakies 5 koło u wozu przy tz bo tak na pewno nie jest. nie stwarzaj problemow tam gdzie ich nie ma

co do mojego tż to jestem z niego mega zadowolona. minie nam niedlugo 2 lata a my wciaz potrafimy lezec na łozku i dzióbkowac dlugie godziny. dzis dostalam od niego ochrzan za brak czapki on pisze do mnie czesto on nie tanczy z innymi ale kto wie kiedy i jaki numer mi wywinie

nie wazne jaki jest moj tż czy kazdej z Was. najwazniejsze jest to czy jestesmy z tymi chlopami szczesliwe. czy czujemy sie kochane, czy widzimy brniemy w ten zwiazek bo widzimy wspolna przyszlosc, wspolne zycie.

Madame co do pisania i myslenia to uwazam ze powinnas na to zwracac uwage. jesli raz sie klocicie i piszesz o nim okropne rzeczy a drugiego dnia juz cacy- to super. ale zwroc uwage ze nastepnym razem gdy bedzie zle dziewczyny moga nie zwracac uwagi z mysla- przeciez i tak jutro sie pogodzicie. beda myslec A madame juz tak ma panikuje a potem znow sie kochaja cacy.
Ja tez nie rozumiem tej nagonki na mnie Ale niewazne

Jesli chodzi o pogrubione to calkowicie sie zgadzam. A niektore niestety nie wygladaja na szczesliwe ani nie pisza jakby czuly sie kochane...

Ty sie o swojego TZ nie boj, nie wywinie Ci nic To chyba nie ten typ Widac, ze ma poukladane w glowie i ze jestes najwyzej w jego hierarchii.

No niestety ja tak mam. Nie bede inna i juz! Wiekszosc moich znajomych wie, ze te nasze klotnie to i tak sa o *******y i wszyscy mi mowia, ze i tak widac, ze sie bardzo kochamy i bedziemy razem do konca zycia. Widocznie czepiam sie bez powodu. I nie zauwazam, ze moj TZ jednak nie jest wcale taki zly. Faktycznie nie powinnam go tak oczerniac. Czasem na zywo mu tez powiem cos przykrego. Musze go chyba za to przeprosic... Nie doceniam go.
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 22:18   #2667
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Nie, to było klasyczne pionowe (tj. różnie się je nazywa..ja tak na nie mówię ). W egipskim w ogóle nie ruszasz kolanami, prawie nie widać żadnego ruchu, tylko Ci drżą uda i biodra, no ale przechodzi to na całe ciało w zasadzie
To musi byc fajne ogolnie bardzo mi sie te zajecia podobaly, mialysmy uklady opracowane kiedys musze jakiemus TZ zrobic wystep hehhee

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2010-01-21, 22:22   #2668
KochajMniie
Zadomowienie

Ja się właśnie widziałam z tż, szkoda mi jest go tak strasznie..
jestem dla niego taka obojętna, nie okazuje uczuć, nie mam ochoty na przytulanie nawet .. nie wiem co się ze mną dzieje.. ale jestem wściekła na siebie

Na początku jak byliśmy razem to mieliśmy nasze miejsce naszą piosenke mam nawet kamyka od niego w kształcie serca dwaliśmy sobie karteczki, liściki jakieś, itd...
a teraz? porażka..
myślałam że się polepszyło tak jak wam pisałam ale nie wydaje mi się już teraz, a tak się cieszyłam

Cytat:
Napisane przez KroplaDeszczu Pokaż wiadomość
Malutka
Jestem wyższa tylko o 2 cm i noszę XS.
Nogawki spodni ZAWSZE muszę skracać.
A nie masz problemu z ubraniami?
bo na wyprzedażach to juuż nigdy nie ma zadnych xs, w ogóle rzadko są i jestem wściekła bo wszystko wisi.
Tak bardzo chciałabym być kształtna, mieć te bioderka kto mi trochę odda?

Cytat:

Faceci to są.. zamiast Cię wspierać to on Ci takie jazdy odstawia i wypomina a okazujesz mu przecież uczucia nie?

No właśnie niech go tam nie ruszają bo jak my się paczką zazdrośnic tam weźmiemy to Ci pomożemy je przerobić

Edytowane przez KochajMniie
Czas edycji: 2010-01-21 o 22:26
KochajMniie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 22:22   #2669
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Ja tez nie rozumiem tej nagonki na mnie Ale niewazne

Jesli chodzi o pogrubione to calkowicie sie zgadzam. A niektore niestety nie wygladaja na szczesliwe ani nie pisza jakby czuly sie kochane...

Ty sie o swojego TZ nie boj, nie wywinie Ci nic To chyba nie ten typ Widac, ze ma poukladane w glowie i ze jestes najwyzej w jego hierarchii.

No niestety ja tak mam. Nie bede inna i juz! Wiekszosc moich znajomych wie, ze te nasze klotnie to i tak sa o *******y i wszyscy mi mowia, ze i tak widac, ze sie bardzo kochamy i bedziemy razem do konca zycia. Widocznie czepiam sie bez powodu. I nie zauwazam, ze moj TZ jednak nie jest wcale taki zly. Faktycznie nie powinnam go tak oczerniac. Czasem na zywo mu tez powiem cos przykrego. Musze go chyba za to przeprosic... Nie doceniam go.

mysle ze wiele z nas nie docenia tego co ma. prawda jest taka ze dopiero jak sie to straci to sie odczuwa brak i załuje powiedzmy zatem naszym milusińskim jak bardzo ich kochamy, jak tesknimy gdy ich nie ma, jak dobrze nam z nimi. ale bez przesady niech wiedza ze nam zalezy. ale niech tez sie staraja. najszczesliwsze zwiazki to sa te kiedy daje sie z siebie i w zamian otrzymuje sie tyle samo.

a co do ojego to hmm... wieszz..... to juz dorosly chlopak (24) ma poukladane.czuje z jego strony mega troske i zainteresowanie. ale... sa tacy co mowia - nic nie moze przeciez wiecznie trwac

KochajMniie ja oddam biodraa!!!!!!!!!!!!!!!! mam szerokie mega szerokie
w talii mam 60 cm w biodrach 85

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-01-21 o 22:26
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 22:25   #2670
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
ajjj nic nie mówicie dziewcztny. ja troche ciałka, niestety mam. wydaje mi się, że przez anty mogłam przybrać, no ale przecież one też nie są winne wszystkiemu, wystarczyłoby gdybym ćwiczyła, ruszała się więcej
ostatnio jak ide z TŻtem na zakupy to tylko wyłażę zła i rozgoryczona, gdyż nic nie włazi na moją dupę!

pytanko:
macie z TŻtami swoje piosenki?
mamy mamy
głównie Kult i Myslovitz

no i dla mnie szczególna jest Dj Tiesto - Silence. leciała w Esce gdy na początku znajomości siedzieliśmy w jego samochodzie, na odludziu i cieszyliśmy się sobą

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2010-01-21 o 22:27
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości