|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
ale nie to jest najgorsze - po wewnętrznej stronie ud mam rozstępy, niby nie są rozległe ale nie za przyjemnie się na nie patrzy bo są brzydkie ![]() jagaaaaa a dla Twojego faceta za to, że zszedł z oczu w odpowiednim momencie, nie każdy facet to potrafi wyczuc ![]() Wiecie co? faceci są dziwni.... wlaśnie napisałam do przyjaciela, że lubie dostawac kwiaty a on "dobrze wiedziec"
|
|
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
oho!
to dawaj! wstaw linki z youtuba, z chęcią posłucham naszą piosenką, a raczej melodią jest ta: http://www.youtube.com/watch?v=XHFWqk08tNY do tej melodii stworzyłam film z naszych zdjęć w Windows Movie Maker widziałam jak na każdym zdjęciu oczy mojego Słonka miały tą płonącą iskierkę, mój TŻ się wzruszył, przywiozłam do niego płytę, kazałam obejrzeć przy mnie, mi klucha stała w gardle
|
|
|
|
|
#2643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam znajoma ktora nie znosi dostawac kwiatow, bo twierdzi ze to oklepane.... ale nie zdziwie sie jak za jakis czas dostaniesz jakiegos kwiatka
pokochaj jeśli potrafisz... Edytowane przez Lagunaaa Czas edycji: 2010-01-21 o 21:34 |
|
|
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to prawie kazda ja kocham byc obdarowywana kwiatami
|
|
|
|
|
|
#2645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak naprawde to on i tak wraca, teraz właśnie znowu wrócił i ja nie potrzebnie daje jakąś smutną mine w opisie bo on to zobaczy i sie obraza że co mi zrobił ze mam taki humor czy coś takiego. no i teraz mi przeszło a mi głupio bo za każdym razem wychodzi na to ze jestem jakaś histeryczka bo tak szybko mi sie poprawia humor przez TZ a tak samo mi sie psuje przez niego |
|
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja kumpela nie lubi, swojemu TŻtowi zakazuje, bo jej szkoda kwiatów, że więdną
|
|
|
|
|
|
#2647 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Ja chodzę dopiero od października (: Cytat:
ale wolę jakiś inny drobiazg, na przykład czekoladę
|
||
|
|
|
|
#2648 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
wszystko by mi pasowało
|
|||
|
|
|
|
#2649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o ta piosenka zbliżyła nas do siebie.. nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz posłuchałam sobie ta piosenkę... aż mi sie smutno zrobiło TZ daleko..
Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-01-21 o 21:42 |
|
|
|
|
|
#2650 |
|
Wtajemniczenie
|
A wierzycie w ten przesad ze jak sie suszy kwiaty to milosc tez usycha??
kurcze bo ja zawsze susze kwiaty i mam w domu niezla kolekcje, na kazdej scianie sa powieszone ![]() Cholerka to ja chyba mialam te egipskie, bo wlasnie takie drzenie o duzej czestotliwosci wychodzace od kolan (w sensie trzeba kolanami i udami mocna "trzasc" )
pokochaj jeśli potrafisz... Edytowane przez Lagunaaa Czas edycji: 2010-01-21 o 21:46 |
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Co do piosenek to wiele takich było, zawsze je mamy na każdej mp3, mp4, iPod-zie, niezapomniane chwile wtedy wracają
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę Cię starszyc ale moja koleżanka dopóki tak robiła to nie miała szczęścia w miłości...a jak przestała znalazła miłosc swojego życia, teraz jest już mężatką z tym facetem...
|
|
|
|
|
#2653 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
ale fajnie tak sobie wspominać..
|
||
|
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piosenka rzeczywiście śliczna, zawsze ją lubiłam :przytula do cycucha:
|
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziel się ![]() włączył mi sentymental
|
|
|
|
|
|
#2657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o ta tez..
|
|
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2659 | ||
|
Zakorzenienie
|
inna nasza:
http://www.youtube.com/watch?v=P6HYimHlj4E ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
ta nie jest nasza, ale ja ją kocham, prawie zawsze przy niej ryczę ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam dzisiaj jakiś taki pechowy dzień
Nie dość, że na uczelni do 20, to jeszcze się z Tżtem pokłóciłam ![]() Ogólnie to chodzę nerwowa, a on jeszcze mi gada, że za mało się uczę i bla bla bla, stwierdził, że tylko mi gotować musi i sprząta wiecznie po mnie no dobra, gotuje, fakt, ale ja wracam dużo później z uczelni i nie mam czasu na to a bałagan fakt, robię, ale sprzątam też! Odkurzam! Denerwuje mnie to, że widzi tylko moje wady, a swoje? A ma ich sporo.W ogóle idzie jutro do pracy na 6.30, wróci to mnie nie będzie, a potem pojedzie na weekend do domu, ja zostaję ![]() Powiedział, że nocki będzie brał bo płacą dodatkowo 2 zł za każdą godzinę więcej czy ileś, a ja mówię: "Fajnie, myślałam że noc ze mną jest ważniejsza niż głupie 2 zł", a on, że specjalnie nocki będzie brał, bo stałam się nie do zniesienia ![]() Na szczęście dogadaliśmy się, wiem, że on w złości mówi takie rzeczy, ale jednak, ciężko się nie przejąć ![]() Mam tylko nadzieję, że paniusie z nim pracujące nie zrobią z niego swojej maskotki Lepiej, żeby go nie dotykały, bo zatłukę i przerobię na te pieprzone cheeseburgery!
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytalam wasze wypociny
Co do dialogu Rebel i Madame o tż ktory i jaki to hehe milo sie to czytalo. ale nie rozumiem zadnej z Was![]() Rebel - sluchaj ty kobieto masz dobra sytuacje z tż. wiec wez nie pisz mu smsow na powaznie, ob to tylko psuje sytuacje w zwiazku wprowadza zamet. na powaznie to sie gada w 4 oczy jak jest problem. a ty? kochana ciesz sie tym co masz ![]() co do mojego tż to jestem z niego mega zadowolona. minie nam niedlugo 2 lata a my wciaz potrafimy lezec na łozku i dzióbkowac dlugie godziny. dzis dostalam od niego ochrzan za brak czapki on pisze do mnie czesto on nie tanczy z innymi ale kto wie kiedy i jaki numer mi wywinie ![]() nie wazne jaki jest moj tż czy kazdej z Was. najwazniejsze jest to czy jestesmy z tymi chlopami szczesliwe. czy czujemy sie kochane, czy widzimy brniemy w ten zwiazek bo widzimy wspolna przyszlosc, wspolne zycie. ![]() Madame co do pisania i myslenia to uwazam ze powinnas na to zwracac uwage. jesli raz sie klocicie i piszesz o nim okropne rzeczy a drugiego dnia juz cacy- to super. ale zwroc uwage ze nastepnym razem gdy bedzie zle dziewczyny moga nie zwracac uwagi z mysla- przeciez i tak jutro sie pogodzicie. beda myslec A madame juz tak ma panikuje a potem znow sie kochaja cacy.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-21 o 22:11 |
|
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic się nie bój! hm. a to w Macu są nocki? nie wiedziałam
|
|
|
|
|
|
#2664 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale i tak mam problem z butami i w ogole, ciuchami. albo mi sie wszystko podoba albo nic ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale no racja, fajnie by bylo jakbyscie ciagle sie nie mijali w tym mieszkanku PS. dziewczyny bardzo ladne macie te piosenki. ja kocham powspominac sobie
|
|||||
|
|
|
|
#2665 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Nie, to było klasyczne pionowe (tj. różnie się je nazywa..ja tak na nie mówię
|
|
|
|
|
|
#2666 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale niewazne ![]() Jesli chodzi o pogrubione to calkowicie sie zgadzam. A niektore niestety nie wygladaja na szczesliwe ani nie pisza jakby czuly sie kochane... ![]() Ty sie o swojego TZ nie boj, nie wywinie Ci nic To chyba nie ten typ Widac, ze ma poukladane w glowie i ze jestes najwyzej w jego hierarchii. No niestety ja tak mam. Nie bede inna i juz! Wiekszosc moich znajomych wie, ze te nasze klotnie to i tak sa o *******y i wszyscy mi mowia, ze i tak widac, ze sie bardzo kochamy i bedziemy razem do konca zycia. Widocznie czepiam sie bez powodu. I nie zauwazam, ze moj TZ jednak nie jest wcale taki zly. Faktycznie nie powinnam go tak oczerniac. Czasem na zywo mu tez powiem cos przykrego. Musze go chyba za to przeprosic... Nie doceniam go. |
|
|
|
|
|
#2667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogolnie bardzo mi sie te zajecia podobaly, mialysmy uklady opracowane kiedys musze jakiemus TZ zrobic wystep hehhee
|
|
|
|
#2668 | ||
|
Zadomowienie
|
Ja się właśnie widziałam z tż, szkoda mi jest go tak strasznie..
jestem dla niego taka obojętna, nie okazuje uczuć, nie mam ochoty na przytulanie nawet .. nie wiem co się ze mną dzieje.. ale jestem wściekła na siebie ![]() Na początku jak byliśmy razem to mieliśmy nasze miejsce a teraz? myślałam że się polepszyło tak jak wam pisałam ale nie wydaje mi się już teraz, a tak się cieszyłam Cytat:
bo na wyprzedażach to juuż nigdy nie ma zadnych xs, w ogóle rzadko są i jestem wściekła bo wszystko wisi. Tak bardzo chciałabym być kształtna, mieć te bioderka kto mi trochę odda?![]() ![]() Cytat:
zamiast Cię wspierać to on Ci takie jazdy odstawia i wypomina a okazujesz mu przecież uczucia nie?No właśnie niech go tam nie ruszają bo jak my się paczką zazdrośnic tam weźmiemy to Ci pomożemy je przerobić
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-21 o 22:26 |
||
|
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle ze wiele z nas nie docenia tego co ma. prawda jest taka ze dopiero jak sie to straci to sie odczuwa brak i załuje a co do ojego to hmm... wieszz..... to juz dorosly chlopak (24) ma poukladane.czuje z jego strony mega troske i zainteresowanie. ale... sa tacy co mowia - nic nie moze przeciez wiecznie trwac ![]() KochajMniie ja oddam biodraa!!!!!!!!!!!!!!!! mam szerokie mega szerokie ![]() w talii mam 60 cm w biodrach 85
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-21 o 22:26 |
|
|
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() głównie Kult i Myslovitz no i dla mnie szczególna jest Dj Tiesto - Silence. leciała w Esce gdy na początku znajomości siedzieliśmy w jego samochodzie, na odludziu i cieszyliśmy się sobą
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-21 o 22:27 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

moze i ujedrni skore, w sensie ze bedzie gladsza i bardziej sprezysta ale nie sadze zeby bez naszego wkladu cwiczen zniwelowal celulit. Ja ogolnie jak np stoje to nie mam celulitu ale mam wrazenie ze jak napinam miesnie albo ide to juz go widac
no i troche brzuszek mi "sflaczal"
trzeba sie wziac za siebie
ale nie to jest najgorsze - po wewnętrznej stronie ud mam rozstępy, niby nie są rozległe ale nie za przyjemnie się na nie patrzy bo są brzydkie 
a dla Twojego faceta
za to, że zszedł z oczu w odpowiednim momencie, nie każdy facet to potrafi wyczuc 

51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg

no dobra, gotuje, fakt, ale ja wracam dużo później z uczelni i nie mam czasu na to
kto mi trochę odda?