|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | ||
Kazar Lady
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
![]() 0-7-21 dni i 4 dawka po roku - tylko Engerixem B po drugiej dawce możesz za 2 tyg byc operowana - bedzie wystarczająca ilośc przeciwciał - dzwoń do lekarki i pytaj jak to robić ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
BAN stały
|
Horo
![]() ![]() ![]() W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości. ![]() ![]() ![]() Agnes ![]() ![]() ![]() Rozsądku w życiu, umiaru w piciu. Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jesli mogę spytać co robiłas,że aż tyle schudłaś? Pozdrawiam i dobrej nocki ![]()
![]() |
#3514 |
BAN stały
|
Mentorka to jak tyle zrzucilas to masz kawal skory na implanty z 4 z przodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Zakorzenienie
|
Mentorka - nie wiem czy jest sens kroic sie dla 2oo pare ml.
Spokojnie wejdzie Ci 325 - 350 i jak pokazuje przyklad Miski czy Listopadowej 400 pare tez . Lepiej bedzie tez jesli pujdziesz , albo jeszcze raz do p. dr albo zrobisz konsultacje tak na wszelki wypadek gdzies indziej. Powiedz jeszcze jakie Ty masz oczekiwania co do Twojego biustu ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-21 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem, wiem,że będę nudna... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Przyczajenie
|
Co do tej żoltaczki a raczej jej braku to powiedziala , ze niezdazymy do 15 i żebym nie panikowała bo to nie mozliwe , ze sterylnie itp. więc chyba nic mi nie wszepią???? ale dziekuje za radę i zapytam na wszelki wypadek bo ja w sumei z tym do niej dzwonilam ale ona mowila ze po drugiej dawce to czasem nie lepiej tylko gorzej ze gdybym zdolala wziąc 3 to bylby sens a tak to tylko ryzyko mi wzrosnie złapania tego badziewia
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Co do oczekiwań to wiecie co ja nie mam jakis wygorowanych ambicji bo przy byciu plaska każda alternatywa jest ok a co do skory to powiem Wam , ze tyle zrzucilam a nie zwisa mi nic ... jedynie co sterczy to brodawki:p ale może faktycznie niech mi wlepi cos wiecej choc ona mowila ze jestem wąska i ze nie wtyknie tyle;/ Kurcze .. a ja taka zadowolona bylam a tu widze mnie trasa do Wroclawia czeka ;/;/; |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zadomowienie
|
Mentorka, zawsze jak pojawiaja sie jakies pytania i watpliwosci, to lepiej odwiedzic tez innego medyka. Nowe piersi, to nie zakup bulek na sniadanie, prawda? Nie musi byc ani szybko, ani pierwsze lepsze, ani w osiedlowym "sklepie"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Co do diety to zabralam sie do niej z głową i to co osięgnełam to dzięki zdrowemu jedzeniu i regularnemu czyli średnio co 3, 4 godziny { do tego stopnia , ze jak nie moglam to w pojemniczkach mialam] i fakt... może to nie ejst piekeilnie wygodne ale perspektywa sexi cialka a nie zwałow tłuszczu mobilizowala na calego. Do tego duzo duzo wody.... i litrami kawy hhhehehhe bo od niej jestem uzależniona napewno:p a.. i podstawa top mięso i tak jak mowilam te minimum 4 posilki dziennie ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() Poza tym przez ta prace w szkole moge sie pociac albo w ferie zimowe albo dopiero w wakacje a w wakacje to mamy zareczyny z moim i wiecie ... no chcialabym sexi wygladac a nie kupowac kolejnego paskudnego gąbczastego biustonosza feeeeeee ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- willma a jakie ty masz Gwiazdo wymiary???? |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 |
Zadomowienie
|
Zwijam sie do lozka ... zatoki mi puchna i cos czuje, ze nawet przez net bede zarazac
![]() ![]() ![]() pysia, na pocieszenie dodam ze male pokusy zjadane bez wyrzutow NIE TUCZA! Tucza tylko te z wyrzutami, przynajmniej tak twierdzi moja znajoma z dumnym rozmiarem 44 ![]() Wlasnie bez wyrzutow zjadlam 6 krowek ciagutek! Czuje jak przeciskaja sie do bioder w miedzy czasie stanowiac pozywke dla wszystkich bakterii w moim gardle i zatokach ... cholera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
BAN stały
|
Ja przed op tez nie mialam uszu jamnika ,ale jednak jak zlapala sie za skore na "piersi " to ciagnelam i ciagnelam .....i konca nie bylo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Co do oczekiwań to wiecie co ja nie mam jakis wygorowanych ambicji bo przy byciu plaska każda alternatywa jest ok a co do skory to powiem Wam , ze tyle zrzucilam a nie zwisa mi nic ... jedynie co sterczy to brodawki:p ale może faktycznie niech mi wlepi cos wiecej choc ona mowila ze jestem wąska i ze nie wtyknie tyle;/ Kurcze .. a ja taka zadowolona bylam a tu widze mnie trasa do Wroclawia czeka ;/;/;[/QUOTE] |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Raczkowanie
|
Solenizantkom - wszystkiego najlepszego.
Pozostałym - kolorowych snów. |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam 1.70 i jestem bardzo zadowolona ze swojego rozmiaru . Najpierw myslalam o 300 potem 325 a dziewczyny przekonaly mnie do 350 i jestem im strasznie wdzieczna ![]()
![]() |
#3526 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3527 |
Raczkowanie
|
moze ktos ma ochote? mam pod dostatkiem
![]()
#3528 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- willma a jakie ty masz Gwiazdo wymiary????[/QUOTE] Mama mówi do mnie Cipciu, ale może być Gwiazdo ![]() Przed 70 pod biustem 86 w...170..59 kg wagi..w pasie 63 biodra 90 teraz w biuście 94 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli pożądane jest szybkie uzyskanie optymalnej odpowiedzi immunologicznej i lepsza współpraca ze strony szczepionego, szczepionkę należy zastosować w następujący sposób: - pierwsza dawka szczepionki - dzień 0, - druga dawka szczepionki po 1 miesiącu od pierwszego szczepienia, - trzecia dawka szczepionki (kończąca szczepienie pierwotne) po 2 miesiącach od pierwszego szczepienia, - czwarta dawka szczepionki (dawka uzupełniająca, kończąca szczepienie podstawowe) - po 12 miesiącach od pierwszej dawki. ;/;/ no a Ty piszesz o dniach;/;/ i jak to mam rozumiec? Kurcze chyba glupia jestem:p |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w tej przyspieszonej wersji jest tak jak Miska napisala bo ja tez tak bylam szczepiona ![]()
![]() |
#3531 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Przed 70 pod biustem 86 w...170..59 kg wagi..w pasie 63 biodra 90 teraz w biuście 94 ![]() No to może i mnie te 94 styknie o ile dostane 300 a nie jakieś małe wisienki:p tylko teraz pytanie niby jak tu się wykłócać z lekarzem jak ona mówi ze mi nie wepchnie ;/;/; Bo fakt .. moj chlop to wioadomo , ze i 40 by u mnie widzial pewnie chco sie do tego nie przyznaje poczciwy :p a ja .. ja nie napieram bo koscista jestem gora jak nieszczescie wiec bedzie ze to moje od BOGA:P Ot.. takie male klamstewko ![]() Willma a Ty kiedy robiłas? Po dzieciach tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Zakorzenienie
|
Witam, czy imprezka już skończona?
Horito ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3533 |
Raczkowanie
|
Witajcie Drogie, czytam Was i czytam ...i normalnie skończyc nie mogę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podaję moje wymiary: wzrost 164cm waga 45,5 kg pod biustem 68cm w biuście przed op. niewiele więcej (miska A ![]() odległość m-dzy centralnymi punktami brodawek 19 cm pas 62 cm biodra 84cm I mam mentory anatom. 430cc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Raczkowanie
|
Bo fakt .. moj chlop to wioadomo , ze i 40 by u mnie widzial pewnie chco sie do tego nie przyznaje poczciwy :p
a ja .. ja nie napieram bo koscista jestem gora jak nieszczescie wiec bedzie ze to moje od BOGA:P Ot.. takie male klamstewko ![]() Willma a Ty kiedy robiłas? Po dzieciach tak?[/QUOTE] Ja robiłam 5 miesięcy temu..po dzieciach.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przed 70 pod biustem 86 w...170..59 kg wagi..w pasie 63 biodra 90 teraz w biuście 94 ![]() Willma miałaś przed operacją taką różnicę między obwodem pod biustem i w biuście jak niektóre po operacji ![]() ![]() ![]() Przy zerowej wyjściówce implant 300 w życiu nie da obwodu 94cm ![]() ![]() ![]() Zgadzam się , że w Twoim przypadku implant 300 dał świetny rezultat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
BAN stały
|
Lekka kicha. Od zeszłej soboty mam zatkany nos, pocę się itp w poniedziałek byłam u lekarza, mam leki, dostałam zwolnienie na 5 dni tj do piątku 22.01 włącznie. Tymczasem wszystko zdaje się wskazywać na to, że ten tydzień mi nie starczy na wyleczenie. Kurcze, nie chcę brać kolejnego zwolnienia, bo akurat w pracy jestem sama - zwykle jesteśmy we dwie z koleżanką, a ona do końca lutego jest na zwolnieniu - operacja usunięcia woreczka żółciowego. Ale z drugiej strony, jak pomyślę, że chora mam się wystawiać na kilkunastopniowy mróz, to załamka.... Chyba nie jestem w stanie aż tak bardzo poświęcić się dla kariery...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.