|
|
#1081 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Etorebka- część V
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze teraz juz cos sie ruszy w kwesii pracy )...Ale wszystko sie musi jakos ulozyc
|
|
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie też tak zrobie
|
|
|
#1083 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie tylko Mbank - jeśłi wpłaca się pieniądze w oddziale odpowiedniego banku albo robi się przelew w obrębie tego samego banku (np. z konta WBK na konto w WBK) to księgują od razu
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz biegnę na pocztę, tylko coś zjem, by odesłać Mari, Pan K. napisał, że Emilka już na mnie czeka. Poczta nie będzie tak błyskawiczna jak kurier, ale jak już wiem, że ją dostanę to mogę poczekać!
jestem megaszczęśliwa!
|
|
#1085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sposób dobry, ale mało pewny, bo wystarczy np. epidemia grypy i z zajęć nici. Cytat:
Sesja, praca i w ogóle) i ciężko mi to potem ogarnąć wszystko Ładnie proszę ![]() Karola trzymam kciuki za pracę i szczerze, to trochę mnie dziwi, że masz problem ze znalezieniem po fil ang.
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1087 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą podoba mi się to w etorebce że nigdy nie robią problemów z reklamacją , jak torebka się nie spodoba można też odrazu odesłać ,inni powinni brać przykład Możemy narzekać np. na to że wysłali nam felerny egzemplarz albo nie taki co zamawialiśmy i musimy sami pokryć koszty przesyłki ale takie jest ryzyko kupowania przez internet , ale co do czego myślę że są OK do tego dochodzi sprawa tych kodów rabatowych , fajny sklep lubię go Tylko panie K. jak to czytasz postaraj się żeby nowa kolekcja była udana
|
||
|
|
|
#1088 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie mowiac o tym, ze odpowiadam na wszystkie cv, gdzie jest wymagana znajomosc ang.( tyle, ze tych cv jest moze 2-3 na tydzien...) Wszyscy mi mowia, ze niepotrzebnie wracalam do Kielc, ze tu nic nie osiagne...No ale nie moglam inaczej Ja niedlugo oszaleje - chce cos robic i nie mam takiej mozliwosci...![]() Dzis zadzwonie sie zapytac czy wyslali juz wniosek o ten staz... Dziewczyny jak wkoncu zaczne zarabiac i dostane pierwsza wyplate to od razu kupuje jakas torebke
|
||
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
Kochanej Wizazance za uzycie mojego kodu pochwal sie co kupialas chodz i tak mam pewnosc ze bedziesz zadowolona bo te torebki sa bombowe
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam szarą emilke
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
No i Mari odesłana. Wliczając 10,40 które zapłaciłam za wysłanie Emilka wyniesie mnie jednak 109zł
Panie na poczcie jak zwykle niemiłe. Miałam kłopot z zapakowaniem jej, w domu nie miałam papieru do pakowania, więc starałam się upchnąć w największej kopercie bąbelkowej jaką mieli na poczcie, niestety.. troszkę musiałam ją naskładać i pościskać;( ale mam nadzieję, że to w niczym nie przeszkodzi. Nawet taśmy do zabezpieczenia mi nie chciały pożyczyć!
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
ojej to super Kochana jest piekna zreszta w poniedzialek bedziesz ja podziwiac na zwo
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), albo po prostu są wolnoduchami i łapią coś okresowo, bo ciężko im zagrzać miejsce. Ja pracuję już 4 rok w tym samym miejscu (wakacje dorywczo różnie) i właściwie co roku mam jakieś nowe propozycje. Zobaczymy teraz, od marca będę się rozglądać za czymś jeszcze, bo ilość zajęć na 2 studiach okazała się śmieszna i właściwie tylko 1 dzień w tyg. mi odpadnie. Zobaczymy, jak to będzie. Tylko że ja nie mam noża na gardle chwilowo , bo będę też składać podania o wyjazdowe stypendia na przyszły semestr (o ile wcześniej nie rzucę tych studiów ), więc zobaczę, jakie mi opcje zostaną i będę podejmować decyzje.
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-01-22 o 13:14 |
|
|
|
|
#1095 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Myślę, że teraz dziewczyny bardziej zainteresowały się Emilką i Andi więc Elvie na razie może spokojnie czeka na Ciebie Trzymam kciuki![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
Wszystkie miłe i sympatyczne I bardzo pomocne JESTEŚCIE THE BEST![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
bo widział, że po prostu się nad nią rozpływam Kochany jest---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Ale też często sama idę i coś mu kupuję choć kurtkę zimową poszedł i sam kupił w tym roku
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już wiesz, że niedługo będziesz ją miała u siebie to da się wytrzymać choć pewnie chciałabyś już dziś móc z nią wyjść
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko specjalność tłumaczeniowa ale musiałam wziąć na rok urlop zdrowotny i teraz powróciłam na 3 rok ale już niestety samej rosyjskiej. Bo takiej mieszanki na specjalności tłumaczeniowej już nie ma tylko nauczycielska
|
|
#1099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i glinek kaolin ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
niezależnie od wieku. A widzę, że z Giżycka jesteś, mam koleżankę - księgową, pracuje ze mną, przeprowadziła się do nas właśnie z Giżycka bardzo lubię wasze miasto, piękne jest.
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój jak widać potrafi
i przyznaje, że ta kurtka mu się udała Bardzo ładna jest Ale ogólnie faceci to zakupów nie lubią![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
niech dziewczyny Ci zazdroszą w Twoim mieście Dlatego właśnie wybrałam specjalizację tłumaczeniową no ale niestety angielski mi odpadł już ale chociaż pozostał rosyjski![]() Tak jestem z Giżycka, ale studiuję w Olsztynie Masz rację miasto jest piękne - szczególnie latem woda, zieleń i dużo turystów
We are the world, we are the children...We are the ones who make a brighter day...so let's start giving.. !!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy ![]() Edytowane przez czarnulka066 Czas edycji: 2010-01-22 o 13:37 |
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzisz - ty juz pracujesz od 4 lat w tym samym miejscu - ja weszlam na rynek w poszukiwaniu pracy akurat jak kryzys dal o sobie znac...To nie jest tak, ze ja nie chce pracowac, chodze, szukam, wysylam cv, co mam jeszcze robic? W Kielcach jest bardzo ciezko z praca i jezeli ktos tu nie mieszka to tego nie zrozumie... |
|
|
|
|
#1102 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeszcze jak coś wysyłam i nie mam tego wcześniej zapakowane Ale najważniejsze że Mari odesłana I nie martw się jak Emilka dojdzie to Ci te 109zl wynagrodziCytat:
Już za dobry tydzień mogłabym ją chyba zamówić ze względu na to że fajnie będzie mi pasowała do wiosennych rzeczy i jest duża a ja lubię takie wielkie torby dla mnie są praktyczne tak jak np. Landi jest boska na zakupy wszystko w nią wepcham
|
||
|
|
|
#1103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
Grunt, że nie mam już Mari, od początku czułam, że to był błąd.Nie wiedziałam, że Emili pasuje do dresu! ![]() Pojawiły się pazerne przekupy! http://allegro.pl/item895232440_retr...black_hit.html
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-01-22 o 13:51 |
||
|
|
|
#1104 |
|
Zadomowienie
|
Patrze na ta Emilke i patrze...I sie napatrzec nie moge
W przyszlym tygodniu ten watek bedzie pelen jej zdjec, co dodatkowo bedzie kusic...
|
|
|
|
#1105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ooo no to już niedługo myślę, że do tego czasu jeszcze zaczeka na Ciebie Ale jak już będziesz miała możliwość zamówić to się nie zastanawiaj i od razu klikaj O tak fajna jest na wiosnę idealna i jest bardzo pojemna Bardzo dużo pomieści![]() Jest warta tego, żebyś stała się jej posiadaczką![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Możliwe, że jakoś ją kojarzę w widzenia, bo raczej w Giżycku dużo ludzi się kojarzy aż takie duże miasto to nie jest![]() Nowy trend Emilka i dres i spoko jest ![]() 149zł!!!! ale cena z kosmosu wzięta!!! ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
będą się zachwycać POKUSA na maxa!!
|
|
#1106 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny moze i ja w takim razie otworze biznes na all i bede skupowac torebki od etorebki a potem je opychac 50 zl drozej
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i już masz na torebeczkę dla siebie
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ja mam chyba szczeście co do TŻ, mój bardzo lubi zakupy i jak tylko czesto chce tak czesto jezdzimy zaczyna dopiero narzekać po około 7 godzinach ,że jest głodnya co do torebek to zawsze mówi "bierz po potem bedziesz żałować, a jak nie bedzie ci do niczego pasować to chociaż sobie na nią popatrzysz"
Edytowane przez Fixi_Pixi Czas edycji: 2010-01-22 o 14:07 |
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko niestety, myślę, że im się jednak uda zarobić, bo jest ogrom kobiet, które nie wiedzą co to jest wizaż, nie znają marki Mizensa i zadziała na nie zdjęcie z Vanessą Hudgens, choć nie znają jej nazwiska, ale widziały w Telewizji. Niestety.. takie czasy.
|
|
|
#1110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu więc wybrałaś zawód nauczyciela? Cytat:
), tam mam też znajomych i z tego co wiem, problemów z pracą czy korkami nie mają. I ja naprawdę wierzę, że się starasz i nie idzie, naprawdę. Moja siostra skończyła germanistykę i też było ciężko. Bo to wszystko zależy. Dziwi mnie po prostu to, że dla anglisty nie ma pracy, bo w sumie, to jesteś pierwszą mi "znaną" osobą, która ma problemy. A mogę wiedzieć co kończyłaś i na jakim etapie (lic/mgr)? Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

i całkiem niezłe z tego były pieniążki, uczyłam jedną studentkę, jedną dziewczynę ze szkoły średniej i kilka młodszych dzieci. To tez jest dobry sposób na zarobienie sobie troszkę kasy 
)...Ale wszystko sie musi jakos ulozyc
w takim razie też tak zrobie
Sesja, praca i w ogóle) i ciężko mi to potem ogarnąć wszystko

Kochanej Wizazance za uzycie mojego kodu pochwal sie co kupialas

a jeszcze jak coś wysyłam i nie mam tego wcześniej zapakowane