Etorebka- część V - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-22, 11:25   #1081
karolag22
Zadomowienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
O to bardzo dobre kierunki skończyłaś Na pewno dostaniesz ten staż a pracodawca doceni Cię i potem podpisze z Tobą umowę na stałe - czego Ci życzę
Ja za czsów studenckich dorabiałam sobie korepetycjami z języka angielskiego i całkiem niezłe z tego były pieniążki, uczyłam jedną studentkę, jedną dziewczynę ze szkoły średniej i kilka młodszych dzieci. To tez jest dobry sposób na zarobienie sobie troszkę kasy

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

widocznie pudrowa Andi była Ci pisana
No chyba musiala
Mam nadzieje, ze teraz juz cos sie ruszy w kwesii pracy Jestem dobrej mysli Dawalam ogloszenia na korki, ale nikt sie nie odezwal i sie zniechecilam, teraz mialam dojezdzac za miasto na nagrana grupke dzieciakow, ale tez cos stanelo, bo zaczelam te praktyki (darmowe)...Ale wszystko sie musi jakos ulozyc
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 11:27   #1082
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
dobre to

chyba nie powinno być problemu...
aczkolwiek ja zamówiłam na swoje dane i zapłaciłam a dopiero potem wysłałam maila z prośbą, żeby torebkę wysłali mi na inny adres i nie było problemu - torebka została wysłana tam gdzie chciałam
o dobry pomysł w takim razie też tak zrobie
Stary 2010-01-22, 11:40   #1083
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
to może jak go spotkasz następnym razem, to poproś, żeby nie zostawiał przesyłek u sąsiadów?
Nie mam możliwości, zeby go dorwać, bo pracuję do 16.

Cytat:
Napisane przez lady_chwila Pokaż wiadomość
chyba pan K. wrzuci mój adres do spamu, ale spytałam jeszcze raz o czarną Andi, bo nie wiem czy mam czekać czy brać szarą Emilkę negocjuję też termin zapłaty

Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość
Serio jest 7 dni na wpłatę? Hmm coś mi sie zdaje, że przeczytałam, że trzeba zapłacić w ciągu 24 godzin. Pewnie to przez tą moją ekscytację zakupem mi się pokręciło
24 godziny jest na potwierdzenie zamówienia.

Cytat:
Na pewno tak Mbank od razu księguje pieniązki - jutro spodziewaj się maila z informacja o wysyłce a torebeczki będą w poniedziałek
Nie tylko Mbank - jeśłi wpłaca się pieniądze w oddziale odpowiedniego banku albo robi się przelew w obrębie tego samego banku (np. z konta WBK na konto w WBK) to księgują od razu

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 11:52   #1084
dodeczka84
Zakorzenienie

Zaraz biegnę na pocztę, tylko coś zjem, by odesłać Mari, Pan K. napisał, że Emilka już na mnie czeka. Poczta nie będzie tak błyskawiczna jak kurier, ale jak już wiem, że ją dostanę to mogę poczekać! jestem megaszczęśliwa!
Stary 2010-01-22, 11:58   #1085
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Ja za czsów studenckich dorabiałam sobie korepetycjami z języka angielskiego i całkiem niezłe z tego były pieniążki, uczyłam jedną studentkę, jedną dziewczynę ze szkoły średniej i kilka młodszych dzieci. To tez jest dobry sposób na zarobienie sobie troszkę kasy

Sposób dobry, ale mało pewny, bo wystarczy np. epidemia grypy i z zajęć nici.

Cytat:
widocznie pudrowa Andi była Ci pisana
Maaaggie a nie mogłabyś mi dać znać na pw, jakby się różowa Andi gdzieś pojawiła? Bo ja ostatnio mało zaglądam na wątek (i raczej zaglądać będę jeszcze mniej Sesja, praca i w ogóle) i ciężko mi to potem ogarnąć wszystko Ładnie proszę

Karola trzymam kciuki za pracę i szczerze, to trochę mnie dziwi, że masz problem ze znalezieniem po fil ang.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 11:59   #1086
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nat2706 Pokaż wiadomość

Mi by się przydała jednak jakaś czarna, ale jakos zawsze jak kupuję jakąś torebkę to w wersji czarnej podoba mi sie najmniej :P
Ja bym bardzo chciała taką pudrowo-różową chanelkę z New Looka, ale jest przeceniona i nie wiem czy zdążę podłączyć się pod jakieś zbiorowe zamówienie, żeby mi jej nie wykupili :/
Tak myślisz,że jutro ją będę mieć? Jutro jest przecież sobota, kurierzy chyba w weekendy nie pracują?
a prawda sobota zamotana jestem:P nom to niestety dopiero w poniedzialek chyba wiem o jakiej chanelce mowisz ile by ze wszysktim one wyniosla tez bym chciała

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 12:21   #1087
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
No chyba musiala
Mam nadzieje, ze teraz juz cos sie ruszy w kwesii pracy Jestem dobrej mysli Dawalam ogloszenia na korki, ale nikt sie nie odezwal i sie zniechecilam, teraz mialam dojezdzac za miasto na nagrana grupke dzieciakow, ale tez cos stanelo, bo zaczelam te praktyki (darmowe)...Ale wszystko sie musi jakos ulozyc
Trzymam kciuki za ciebie Jakoś na pewno się ułoży

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Zaraz biegnę na pocztę, tylko coś zjem, by odesłać Mari, Pan K. napisał, że Emilka już na mnie czeka. Poczta nie będzie tak błyskawiczna jak kurier, ale jak już wiem, że ją dostanę to mogę poczekać! jestem megaszczęśliwa!
To świetnie , na pewno będziesz zadowolona, ale zdaj nam tu relację jak dojdzie twoja Emilka

Swoją drogą podoba mi się to w etorebce że nigdy nie robią problemów z reklamacją , jak torebka się nie spodoba można też odrazu odesłać ,inni powinni brać przykład Możemy narzekać np. na to że wysłali nam felerny egzemplarz albo nie taki co zamawialiśmy i musimy sami pokryć koszty przesyłki ale takie jest ryzyko kupowania przez internet , ale co do czego myślę że są OK do tego dochodzi sprawa tych kodów rabatowych , fajny sklep lubię go
Tylko panie K. jak to czytasz postaraj się żeby nowa kolekcja była udana
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 12:23   #1088
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
No i super
Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Sposób dobry, ale mało pewny, bo wystarczy np. epidemia grypy i z zajęć nici.

Maaaggie a nie mogłabyś mi dać znać na pw, jakby się różowa Andi gdzieś pojawiła? Bo ja ostatnio mało zaglądam na wątek (i raczej zaglądać będę jeszcze mniej Sesja, praca i w ogóle) i ciężko mi to potem ogarnąć wszystko Ładnie proszę

Karola trzymam kciuki za pracę i szczerze, to trochę mnie dziwi, że masz problem ze znalezieniem po fil ang.
Martini - jest duzy problem, a mam uprawnienia pedagogiczne: wakacje - rozniesione CV po szkolach ( nie musze mowic, ze nawet chcac byc nauczycielem potrzebne sa znajomosci, a stanowiska sa czesto obstawiane...), potem szkoly prywatne - tylko w jednej mieli miejsce i to na takich warunkach, ze sie zastanawialam, czy ze mnie nie kpia Nie mowiac o tym, ze odpowiadam na wszystkie cv, gdzie jest wymagana znajomosc ang.( tyle, ze tych cv jest moze 2-3 na tydzien...) Wszyscy mi mowia, ze niepotrzebnie wracalam do Kielc, ze tu nic nie osiagne...No ale nie moglam inaczej
Ja niedlugo oszaleje - chce cos robic i nie mam takiej mozliwosci...
Dzis zadzwonie sie zapytac czy wyslali juz wniosek o ten staz...
Dziewczyny jak wkoncu zaczne zarabiac i dostane pierwsza wyplate to od razu kupuje jakas torebke
Stary 2010-01-22, 12:40   #1089
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Dziekuje Kochanej Wizazance za uzycie mojego kodu pochwal sie co kupialas chodz i tak mam pewnosc ze bedziesz zadowolona bo te torebki sa bombowe

Zakochana
Stary 2010-01-22, 12:43   #1090
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Dziekuje Kochanej Wizazance za uzycie mojego kodu pochwal sie co kupialas chodz i tak mam pewnosc ze bedziesz zadowolona bo te torebki sa bombowe
to ja

kupiłam szarą emilke
Stary 2010-01-22, 12:49   #1091
dodeczka84
Zakorzenienie

No i Mari odesłana. Wliczając 10,40 które zapłaciłam za wysłanie Emilka wyniesie mnie jednak 109zł Panie na poczcie jak zwykle niemiłe. Miałam kłopot z zapakowaniem jej, w domu nie miałam papieru do pakowania, więc starałam się upchnąć w największej kopercie bąbelkowej jaką mieli na poczcie, niestety.. troszkę musiałam ją naskładać i pościskać;( ale mam nadzieję, że to w niczym nie przeszkodzi. Nawet taśmy do zabezpieczenia mi nie chciały pożyczyć!
Stary 2010-01-22, 12:51   #1092
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
to ja

kupiłam szarą emilke
ojej to super Kochana jest piekna zreszta w poniedzialek bedziesz ja podziwiac na zwo

Zakochana
Stary 2010-01-22, 12:59   #1093
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Martini - jest duzy problem, a mam uprawnienia pedagogiczne: wakacje - rozniesione CV po szkolach ( nie musze mowic, ze nawet chcac byc nauczycielem potrzebne sa znajomosci, a stanowiska sa czesto obstawiane...), potem szkoly prywatne - tylko w jednej mieli miejsce i to na takich warunkach, ze sie zastanawialam, czy ze mnie nie kpia Nie mowiac o tym, ze odpowiadam na wszystkie cv, gdzie jest wymagana znajomosc ang.( tyle, ze tych cv jest moze 2-3 na tydzien...) Wszyscy mi mowia, ze niepotrzebnie wracalam do Kielc, ze tu nic nie osiagne...No ale nie moglam inaczej
Jestem zdziwiona, bo ja też jestem po ang i ja do tej pory nie miałam problemu, z ludzi ode mnie na roku, to może z 2 czy 3 nie ma stałej pracy, bo albo nie chcieli jej mieć (w sensie, nie szukali ), albo po prostu są wolnoduchami i łapią coś okresowo, bo ciężko im zagrzać miejsce. Ja pracuję już 4 rok w tym samym miejscu (wakacje dorywczo różnie) i właściwie co roku mam jakieś nowe propozycje. Zobaczymy teraz, od marca będę się rozglądać za czymś jeszcze, bo ilość zajęć na 2 studiach okazała się śmieszna i właściwie tylko 1 dzień w tyg. mi odpadnie. Zobaczymy, jak to będzie. Tylko że ja nie mam noża na gardle chwilowo , bo będę też składać podania o wyjazdowe stypendia na przyszły semestr (o ile wcześniej nie rzucę tych studiów ), więc zobaczę, jakie mi opcje zostaną i będę podejmować decyzje.
Stary 2010-01-22, 13:13   #1094
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem zdziwiona, bo ja też jestem po ang i ja do tej pory nie miałam problemu, z ludzi ode mnie na roku, to może z 2 czy 3 nie ma stałej pracy, bo albo nie chcieli jej mieć (w sensie, nie szukali ), albo po prostu są wolnoduchami i łapią coś okresowo, bo ciężko im zagrzać miejsce. Ja pracuję już 4 rok w tym samym miejscu (wakacje dorywczo różnie) i właściwie co roku mam jakieś nowe propozycje. Zobaczymy teraz, od marca będę się rozglądać za czymś jeszcze, bo ilość zajęć na 2 studiach okazała się śmieszna i właściwie tylko 1 dzień w tyg. mi odpadnie. Zobaczymy, jak to będzie. Tylko że ja nie mam noża na gardle chwilowo , bo będę też składać podania o wyjazdowe stypendia na przyszły semestr (o ile wcześniej nie rzucę tych studiów ), więc zobaczę, jakie mi opcje zostaną i będę podejmować decyzje.
Też nie pracuję w zawodzie, ale .. nie chcę. I także jestem nauczycielem z wykształcenia - filologia rosyjska z rozszerzonym poziomem angielskiego. Najlepsze jest to, że mam znajomą po resocjalizacji i zawzięła się, że tylko w zawodzie podejmie pracę, mówi "nie po to płaciłam by skończyć te studia by teraz nie pracować w zawodzie" hah, a dla mnie to śmieszne, bo siedzi w domu na utrzymaniu faceta i tylko dorywczo się opieką nad dzieckiem zajmuje, bo nikt speszonej dziewczyny do pracy w więzieniu albo poprawczaku nie chce zatrudnić. To dopiero szczera ambicja.

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-01-22 o 13:14
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 13:24   #1095
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Ile postów od wczoraj muszę trochę nadrobić

Tak sobie teraz myślę że te nagłe pojawienia się i zniknięcia torebek mogą się wiązać nie z tym że są ze zwrotu ale np. z tym że ktoś zamówił i nie wpłacił kasy a ta torebka leżała odłożona przez 7 dni
Myślę, że to możliwe bardzo

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:

Mam nadzieję że Elvie na mnie zaczeka
Myślę, że teraz dziewczyny bardziej zainteresowały się Emilką i Andi więc Elvie na razie może spokojnie czeka na Ciebie Trzymam kciuki

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
A odnośnie uprzejmości Wizażanek, na naszym forum naprawdę jest zbiór cudownych dziewczyn, miłych, życzliwych.. Mam nieco porównania i naprawdę cieszę się, że tu trafiłam. I już się nie rozstanę
Tak tu są super Kobietki Wszystkie miłe i sympatyczne I bardzo pomocne JESTEŚCIE THE BEST

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Dokładnie o to chodzi.

Ja zawsze mówię swojemu Tż "Pamiętaj, że ta torebka idzie obok Ciebie, to jest też element Twojego wizerunku"
Świetny tekst

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Faceci nas kompletnie nie rozumieja w tej kwestii
Dlatego strasznie zazdroszcze Wizazankom, ktore mowia, ze ich Tz to je namawia na kupno, bo wie, ze jak nie kupia, to beda smutne...Ojjjj...Moj taki nie jest - to ten typ co by cale zycie mogl w jednych ciuchach przelazic, i ma pretensje o to, ze ja ciagle cos kupuje z ciuchow A ja wole nic nie jesc, ale miec bluzke czy torebke
To mój TŻ to prawdziwy Skarb jak sam mi zamówił Elvie bo widział, że po prostu się nad nią rozpływam Kochany jest

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Chyba też tak powiem

Eeeh ty to masz dobrze ja niestety muszę trochę spiskować

Niektórzy tak , mój TŻ i tak się trochę przy mnie wyrobił Ale na zakupy zawsze musi mnie zabrać bo on nie umie za bardzo nawet sobie rozmiaru znaleźć jak wchodzi do sklepu to nie może w nim spędzić więcej niż 10 minut ,to już dla niego wysiłek W sumie dużo rzeczy sama mu kupuję
Ja też chodzę z moim TŻ -tem Ale też często sama idę i coś mu kupuję choć kurtkę zimową poszedł i sam kupił w tym roku

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 13:25   #1096
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno będziesz zadowolona Jak już wiesz, że niedługo będziesz ją miała u siebie to da się wytrzymać choć pewnie chciałabyś już dziś móc z nią wyjść

Stary 2010-01-22, 13:26   #1097
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość

Ja też chodzę z moim TŻ -tem Ale też często sama idę i coś mu kupuję choć kurtkę zimową poszedł i sam kupił w tym roku
Mój nic nie kupi z ciuchów beze mnie
Stary 2010-01-22, 13:26   #1098
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Też nie pracuję w zawodzie, ale .. nie chcę. I także jestem nauczycielem z wykształcenia - filologia rosyjska z rozszerzonym poziomem angielskiego. Najlepsze jest to, że mam znajomą po resocjalizacji i zawzięła się, że tylko w zawodzie podejmie pracę, mówi "nie po to płaciłam by skończyć te studia by teraz nie pracować w zawodzie" hah, a dla mnie to śmieszne, bo siedzi w domu na utrzymaniu faceta i tylko dorywczo się opieką nad dzieckiem zajmuje, bo nikt speszonej dziewczyny do pracy w więzieniu albo poprawczaku nie chce zatrudnić. To dopiero szczera ambicja.
Ja też to samo studiowałam filologia rosyjsko - angielska tylko specjalność tłumaczeniowa ale musiałam wziąć na rok urlop zdrowotny i teraz powróciłam na 3 rok ale już niestety samej rosyjskiej. Bo takiej mieszanki na specjalności tłumaczeniowej już nie ma tylko nauczycielska

Stary 2010-01-22, 13:31   #1099
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno będziesz zadowolona Jak już wiesz, że niedługo będziesz ją miała u siebie to da się wytrzymać choć pewnie chciałabyś już dziś móc z nią wyjść
Teraz śmigam z Amber i chyba się z niej nie "przesiądę" ;-) ale Emilkę jak przyjdzie wypróbuję, a potem będzie czekać do wiosny i glinek kaolin

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Ja też to samo studiowałam filologia rosyjsko - angielska tylko specjalność tłumaczeniowa ale musiałam wziąć na rok urlop zdrowotny i teraz powróciłam na 3 rok ale już niestety samej rosyjskiej. Bo takiej mieszanki na specjalności tłumaczeniowej już nie ma tylko nauczycielska
Na mnie dzieci źle wpływają, nie lubię ich niezależnie od wieku. A widzę, że z Giżycka jesteś, mam koleżankę - księgową, pracuje ze mną, przeprowadziła się do nas właśnie z Giżycka bardzo lubię wasze miasto, piękne jest.
Stary 2010-01-22, 13:36   #1100
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Mój nic nie kupi z ciuchów beze mnie
Mój jak widać potrafi i przyznaje, że ta kurtka mu się udała Bardzo ładna jest Ale ogólnie faceci to zakupów nie lubią

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Teraz śmigam z Amber i chyba się z niej nie "przesiądę" ;-) ale Emilkę jak przyjdzie wypróbuję, a potem będzie czekać do wiosny i glinek kaolin

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Na mnie dzieci źle wpływają, nie lubię ich niezależnie od wieku. A widzę, że z Giżycka jesteś, mam koleżankę - księgową, pracuje ze mną, przeprowadziła się do nas właśnie z Giżycka bardzo lubię wasze miasto, piękne jest.
Koniecznie chociaż raz musisz Emilkę wypróbować niech dziewczyny Ci zazdroszą w Twoim mieście

Dlatego właśnie wybrałam specjalizację tłumaczeniową no ale niestety angielski mi odpadł już ale chociaż pozostał rosyjski

Tak jestem z Giżycka, ale studiuję w Olsztynie Masz rację miasto jest piękne - szczególnie latem woda, zieleń i dużo turystów

Edytowane przez czarnulka066
Czas edycji: 2010-01-22 o 13:37
Stary 2010-01-22, 13:37   #1101
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
A moge wiedziec gdzie pracujesz i mieszkasz? Duzo tez zalezy od lokalnego rynku...
Widzisz - ty juz pracujesz od 4 lat w tym samym miejscu - ja weszlam na rynek w poszukiwaniu pracy akurat jak kryzys dal o sobie znac...To nie jest tak, ze ja nie chce pracowac, chodze, szukam, wysylam cv, co mam jeszcze robic? W Kielcach jest bardzo ciezko z praca i jezeli ktos tu nie mieszka to tego nie zrozumie...
Stary 2010-01-22, 13:38   #1102
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
No i Mari odesłana. Wliczając 10,40 które zapłaciłam za wysłanie Emilka wyniesie mnie jednak 109zł Panie na poczcie jak zwykle niemiłe. Miałam kłopot z zapakowaniem jej, w domu nie miałam papieru do pakowania, więc starałam się upchnąć w największej kopercie bąbelkowej jaką mieli na poczcie, niestety.. troszkę musiałam ją naskładać i pościskać;( ale mam nadzieję, że to w niczym nie przeszkodzi. Nawet taśmy do zabezpieczenia mi nie chciały pożyczyć!
Ja także mam nieprzyjemne skojarzenie z paniami pracującymi na poczcie polskiej a jeszcze jak coś wysyłam i nie mam tego wcześniej zapakowane Ale najważniejsze że Mari odesłana I nie martw się jak Emilka dojdzie to Ci te 109zl wynagrodzi

Cytat:
Myślę, że teraz dziewczyny bardziej zainteresowały się Emilką i Andi więc Elvie na razie może spokojnie czeka na Ciebie Trzymam kciuki
Mam nadzieję Już za dobry tydzień mogłabym ją chyba zamówić Napaliłam się na nią trochę ze względu na to że fajnie będzie mi pasowała do wiosennych rzeczy i jest duża a ja lubię takie wielkie torby dla mnie są praktyczne tak jak np. Landi jest boska na zakupy wszystko w nią wepcham
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 13:41   #1103
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Mój jak widać potrafi i przyznaje, że ta kurtka mu się udała Bardzo ładna jest Ale ogólnie faceci to zakupów nie lubią

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Koniecznie chociaż raz musisz Emilkę wypróbować niech dziewczyny Ci zazdroszą w Twoim mieście

Dlatego właśnie wybrałam specjalizację tłumaczeniową no ale niestety angielski mi odpadł już ale chociaż pozostał rosyjski

Tak jestem z Giżycka, ale studiuję w Olsztynie Masz rację miasto jest piękne - szczególnie latem woda, zieleń i dużo turystów
Hihi, ona też studiowała w Olsztynie

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Ja także mam nieprzyjemne skojarzenie z paniami pracującymi na poczcie polskiej a jeszcze jak coś wysyłam i nie mam tego wcześniej zapakowane Ale najważniejsze że Mari odesłana I nie martw się jak Emilka dojdzie to Ci te 109zl wynagrodzi
Wierzę Ci tak samo mówiłyście jak zamawiałam Amber i sprawdziło się Grunt, że nie mam już Mari, od początku czułam, że to był błąd.

Nie wiedziałam, że Emili pasuje do dresu!

Pojawiły się pazerne przekupy! http://allegro.pl/item895232440_retr...black_hit.html

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-01-22 o 13:51
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 13:51   #1104
karolag22
Zadomowienie

Patrze na ta Emilke i patrze...I sie napatrzec nie moge
W przyszlym tygodniu ten watek bedzie pelen jej zdjec, co dodatkowo bedzie kusic...
Stary 2010-01-22, 13:56   #1105
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:

Mam nadzieję Już za dobry tydzień mogłabym ją chyba zamówić Napaliłam się na nią trochę ze względu na to że fajnie będzie mi pasowała do wiosennych rzeczy i jest duża a ja lubię takie wielkie torby dla mnie są praktyczne tak jak np. Landi jest boska na zakupy wszystko w nią wepcham
Ahh te niedobre panie na poczcie
Ooo no to już niedługo myślę, że do tego czasu jeszcze zaczeka na Ciebie Ale jak już będziesz miała możliwość zamówić to się nie zastanawiaj i od razu klikaj O tak fajna jest na wiosnę idealna i jest bardzo pojemna Bardzo dużo pomieści Jest warta tego, żebyś stała się jej posiadaczką

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Wierzę Ci tak samo mówiłyście jak zamawiałam Amber i sprawdziło się Grunt, że nie mam już Mari, od początku czułam, że to był błąd.

Hihi jaki zbieg okolicznościMożliwe, że jakoś ją kojarzę w widzenia, bo raczej w Giżycku dużo ludzi się kojarzy aż takie duże miasto to nie jest

Nowy trend Emilka i dres i spoko jest

149zł!!!! ale cena z kosmosu wzięta!!!

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Patrze na ta Emilke i patrze...I sie napatrzec nie moge
W przyszlym tygodniu ten watek bedzie pelen jej zdjec, co dodatkowo bedzie kusic...
Dziewczyny dostaną torebki, wrzucą zdjęcia będą się zachwycać POKUSA na maxa!!

Stary 2010-01-22, 13:58   #1106
karolag22
Zadomowienie

Dziewczyny moze i ja w takim razie otworze biznes na all i bede skupowac torebki od etorebki a potem je opychac 50 zl drozej
Stary 2010-01-22, 14:03   #1107
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny moze i ja w takim razie otworze biznes na all i bede skupowac torebki od etorebki a potem je opychac 50 zl drozej
Kupisz dwie torebki sprzedasz o 50zl drożej i już masz na torebeczkę dla siebie

Stary 2010-01-22, 14:05   #1108
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:

Pojawiły się pazerne przekupy! http://allegro.pl/item895232440_retr...black_hit.html
Emilka jest identyczna jak ta miu miu tak btw. to można aż tak bardzo podrabiać znane marki?

Dziewczyny ja mam chyba szczeście co do TŻ, mój bardzo lubi zakupy i jak tylko czesto chce tak czesto jezdzimy zaczyna dopiero narzekać po około 7 godzinach ,że jest głodny

a co do torebek to zawsze mówi "bierz po potem bedziesz żałować, a jak nie bedzie ci do niczego pasować to chociaż sobie na nią popatrzysz"

Edytowane przez Fixi_Pixi
Czas edycji: 2010-01-22 o 14:07
Fixi_Pixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 14:06   #1109
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Karola, no na to wygląda, czysty biznes!
Tylko niestety, myślę, że im się jednak uda zarobić, bo jest ogrom kobiet, które nie wiedzą co to jest wizaż, nie znają marki Mizensa i zadziała na nie zdjęcie z Vanessą Hudgens, choć nie znają jej nazwiska, ale widziały w Telewizji. Niestety.. takie czasy.
Stary 2010-01-22, 14:10   #1110
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Też nie pracuję w zawodzie, ale .. nie chcę. I także jestem nauczycielem z wykształcenia - filologia rosyjska z rozszerzonym poziomem angielskiego. .
Nie jestem z wykształcenia nauczycielem Jestem filologiem z ukończonym blokiem metodycznym (czyli tak, jakbym skończyła kolegium nauczycielskie dodatkowo). Ale nie ma to nic wspólnego z moją specjalizacją

Cytat:
Na mnie dzieci źle wpływają, nie lubię ich niezależnie od wieku.
Czemu więc wybrałaś zawód nauczyciela?

Cytat:
A moge wiedziec gdzie pracujesz i mieszkasz? Duzo tez zalezy od lokalnego rynku...
Widzisz - ty juz pracujesz od 4 lat w tym samym miejscu - ja weszlam na rynek w poszukiwaniu pracy akurat jak kryzys dal o sobie znac...To nie jest tak, ze ja nie chce pracowac, chodze, szukam, wysylam cv, co mam jeszcze robic? W Kielcach jest bardzo ciezko z praca i jezeli ktos tu nie mieszka to tego nie zrozumie...
Mieszkam i pracuję w małym mieście (ok 70 tyś mieszkańców). Propozycje pracy też zawsze miałam stąd. Studiuję w większym mieście blisko mojego (chyba już nawet pisałam tutaj gdzie ), tam mam też znajomych i z tego co wiem, problemów z pracą czy korkami nie mają.

I ja naprawdę wierzę, że się starasz i nie idzie, naprawdę. Moja siostra skończyła germanistykę i też było ciężko. Bo to wszystko zależy. Dziwi mnie po prostu to, że dla anglisty nie ma pracy, bo w sumie, to jesteś pierwszą mi "znaną" osobą, która ma problemy.

A mogę wiedzieć co kończyłaś i na jakim etapie (lic/mgr)?

Cytat:
Ja także mam nieprzyjemne skojarzenie z paniami pracującymi na poczcie polskiej a jeszcze jak coś wysyłam i nie mam tego wcześniej zapakowane
A ja nie mogę złego słowa powiedzieć na panie na poczcie, zawsze były mi pomocne, jeśli czegoś nie miałam/ nie wiedziałam jak zrobić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości