Etorebka- część V - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-22, 14:11   #1111
czarnulka066
Zakorzenienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Karola, no na to wygląda, czysty biznes!
Tylko niestety, myślę, że im się jednak uda zarobić, bo jest ogrom kobiet, które nie wiedzą co to jest wizaż, nie znają marki Mizensa i zadziała na nie zdjęcie z Vanessą Hudgens, choć nie znają jej nazwiska, ale widziały w Telewizji. Niestety.. takie czasy.
No właśnie to wszystko działa na wyobraźnię Magia reklamy a wystarczyło wejść na wizaż na ten wątek

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 14:12   #1112
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Kupisz dwie torebki sprzedasz o 50zl drożej i już masz na torebeczkę dla siebie
Jak ta dziewczyna sprzeda ta torebke za to 150 zl to ja sie powaznie zastanowie
Ale to jest naprawde niezly biznes - wykupic teraz kilkadziesiat sztuk Emili i Andi, a potem jak zniknie wystawic na all...
Tylko troche trzeba zainwestowac...
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 14:14   #1113
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Jak ta dziewczyna sprzeda ta torebke za to 150 zl to ja sie powaznie zastanowie
Ale to jest naprawde niezly biznes - wykupic teraz kilkadziesiat sztuk Emili i Andi, a potem jak zniknie wystawic na all...
Tylko troche trzeba zainwestowac...
A wiesz, że wszystko możliwe Przecież jak jeszcze dodadzą, że tylko u nich można kupić, że nigdzie nie jest dostępna, dorzucą zdjęcia gwiazd to na pewno pójdą te torebki nawet za te 150zł albo i więcej
Hihi jakby tak skombinować kilka tysiaczków...... i można rozkręcać biznes

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

Edytowane przez czarnulka066
Czas edycji: 2010-01-22 o 14:16
czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 14:18   #1114
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Nie jestem z wykształcenia nauczycielem Jestem filologiem z ukończonym blokiem metodycznym (czyli tak, jakbym skończyła kolegium nauczycielskie dodatkowo). Ale nie ma to nic wspólnego z moją specjalizacją

Czemu więc wybrałaś zawód nauczyciela?
Byłam za młoda a poglądy zmieniły mi się w trakcie. Poza tym wygrałam "wjazd" na uczelnię bez egzaminów, gdyż języki to był mój konik, to też chciałam kontynuować, niekoniecznie jako nauczyciel. Ale.. ODMIENIŁO MI SIĘ
Stary 2010-01-22, 14:19   #1115
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
To już przegięcie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 14:24   #1116
Hosenka*
Zakorzenienie

A czytałyście to: http://etorebka.pl/s35.php ??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 14:27   #1117
Nat2706
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
a prawda sobota zamotana jestem:P nom to niestety dopiero w poniedzialek chyba wiem o jakiej chanelce mowisz ile by ze wszysktim one wyniosla tez bym chciała
kosztuje 10Ł, przeceniona z 15, ale nie wiem ile koszty wysyłki wynoszą-zależy czy by się więcej osób zebrało na zbiorowe zamówienie czy nie... Myślę,że mogłoby to wynieść niedużo ponad 60 zł.
Jakby się zebrało pare osób to myślę,że bym cos jeszcze zamówiła, wtedy można byłoby może podziałać kodem na minus 10Ł.
Btw fajnie jest poczytać forum wizazowe o modzie- przynajmniej nie czuję się jedyna na świecie, która dużo myśli o kupowaniu
No i dzięki Wam można znaleźć cudeńka!!!
Pozdrawiam dziewczyny i wracam do nauki :/
Nat2706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 14:27   #1118
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
To już przegięcie
Mam momentami takie zapędy, żeby kliknąć taką Emilke w oszukańczej cenie, a potem nie wpłacić pieniędzy, tylko wystawić negatywnego komenta Szczególnie tym osobom, które sprzedają różne torebki mizensy dostępne na etorebce o połowę taniej. Ale z drugiej strony, to nie moja sprawa, bo ja wpisałabym najpierw w google co to jest miznesa i tym sposobem dowiedziała się, że można kupić taniej.
Stary 2010-01-22, 14:29   #1119
Nat2706
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja stąd trafiłam na wizaż
A na etorebki za sprawą szafiarek!
Nat2706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 14:31   #1120
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Nie jestem z wykształcenia nauczycielem Jestem filologiem z ukończonym blokiem metodycznym (czyli tak, jakbym skończyła kolegium nauczycielskie dodatkowo). Ale nie ma to nic wspólnego z moją specjalizacją
Mieszkam i pracuję w małym mieście (ok 70 tyś mieszkańców). Propozycje pracy też zawsze miałam stąd. Studiuję w większym mieście blisko mojego (chyba już nawet pisałam tutaj gdzie ), tam mam też znajomych i z tego co wiem, problemów z pracą czy korkami nie mają.

I ja naprawdę wierzę, że się starasz i nie idzie, naprawdę. Moja siostra skończyła germanistykę i też było ciężko. Bo to wszystko zależy. Dziwi mnie po prostu to, że dla anglisty nie ma pracy, bo w sumie, to jesteś pierwszą mi "znaną" osobą, która ma problemy.

A mogę wiedzieć co kończyłaś i na jakim etapie (lic/mgr)?
Ekomonia mgr i filologia ang. ze specjalizacja nauczycielska licencjat Praktyki w biurze odbyte, 180h czy jakos tak w szkole z dziecmi tez I co? I nic Nikt mnie nie chce, a ostatnio mi Pani na rozmowie kwalifikacyjnej powiedziala, ze bedzie mi bardzo ciezko, bo np. ona sie boi, ze ja jej przyjde, zdobede jakies doswiadczenie, a potem pojde tam, gdzie lepiej placa, a ona chce lojalnych pracownikow Ogolnie jest dramat
Glowny problem to taki, ze tu nie ma w ogole ofert pracy - w świetokrzyskim zawsze bylo kiepsko z praca, a teraz to juz w ogole Na staz mam isc, ale bez gwarancji zatrudnienia, bo biuro podobno cud, ze przetrwalo kryzys i z 6 etatow zostaly 3 i na wiecej ich nie stac Tylko na staz z UP
Ja sie pocieszam tylko tym, ze pracowca nie wie co traci, bo wiedze mam i zawsze sie angazowalam w to co robie - i mam nadzieje, ze w koncu ktos mnie doceni O ile mnie ktos wkoncu zatrudni
Cytat:
A wiesz, że wszystko możliwe Przecież jak jeszcze dodadzą, że tylko u nich można kupić, że nigdzie nie jest dostępna, dorzucą zdjęcia gwiazd to na pewno pójdą te torebki nawet za te 150zł albo i więcej
Hihi jakby tak skombinować kilka tysiaczków...... i można rozkręcać biznes
Moze wejde w spolke z jakas bezrobotna Wizazanka
Stary 2010-01-22, 14:32   #1121
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
HYHYHY
patrząc na zdjęcia na tych wymienionych blogach ->"Boże, jaka ja jestem klasyczna!" chciałabym to zmienić
A ja Wam mówię, jak oni nas czytają, to pan K. dzięki mnie i mojemu apelowi nie wstawił Emilek po 109zł

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-01-22 o 14:33
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 14:39   #1122
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
już dawnooo

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-22, 14:39   #1123
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie o to chodzi.

Ja zawsze mówię swojemu Tż "Pamiętaj, że ta torebka idzie obok Ciebie, to jest też element Twojego wizerunku"
Dobre

Cytat:
Nie tylko Mbank - jeśłi wpłaca się pieniądze w oddziale odpowiedniego banku albo robi się przelew w obrębie tego samego banku (np. z konta WBK na konto w WBK) to księgują od razu
O, mam nadzieję, że dzisiaj zaksięgują i torebki przyjdą w poniedziałek, bo pieniądze wpłacałam jakieś 1,5 godziny temu z WBK na WBK.

Cytat:
Nie wiedziałam, że Emili pasuje do dresu!

Pojawiły się pazerne przekupy! http://allegro.pl/item895232440_retr...black_hit.html
Właśnie ta Miu Miu ze zdjęcia jest chyba bardziej miękka od Emilki. Emili na zdjęciach wydaje się być sztywniejsza i trudniejsza do zrobienia tej fałdy.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 14:39   #1124
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, była o tym cała dyskusja, jak się pojawiła nowa kolekcja, bo wtedy też pojawiła się ta podstrona.

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Mam momentami takie zapędy, żeby kliknąć taką Emilke w oszukańczej cenie, a potem nie wpłacić pieniędzy, tylko wystawić negatywnego komenta Szczególnie tym osobom, które sprzedają różne torebki mizensy dostępne na etorebce o połowę taniej. Ale z drugiej strony, to nie moja sprawa, bo ja wpisałabym najpierw w google co to jest miznesa i tym sposobem dowiedziała się, że można kupić taniej.
Hmm, jest popyt, jest podaż. Skoro komuś się nawet nie chce w google wpisać "mizensa", żeby zobaczyć, co to jest, to mi nie szkoda. Ktoś zarabia na czyjejś naiwności i lenistwie. I jak świat światem, zawsze tak było i tak będzie.

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Ekomonia mgr i filologia ang. ze specjalizacja nauczycielska licencjat Praktyki w biurze odbyte, 180h czy jakos tak w szkole z dziecmi tez I co? I nic Nikt mnie nie chce, a ostatnio mi Pani na rozmowie kwalifikacyjnej powiedziala, ze bedzie mi bardzo ciezko, bo np. ona sie boi, ze ja jej przyjde, zdobede jakies doswiadczenie, a potem pojde tam, gdzie lepiej placa, a ona chce lojalnych pracownikow Ogolnie jest dramat
Dlatego właśnie należy zacząć pracować już na studiach niestety. Bo 5 na dyplomie wiele nie zmienia, a doświadczenie jednak tak.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 14:43   #1125
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Sposób dobry, ale mało pewny, bo wystarczy np. epidemia grypy i z zajęć nici.

Maaaggie a nie mogłabyś mi dać znać na pw, jakby się różowa Andi gdzieś pojawiła? Bo ja ostatnio mało zaglądam na wątek (i raczej zaglądać będę jeszcze mniej Sesja, praca i w ogóle) i ciężko mi to potem ogarnąć wszystko Ładnie proszę

Karola trzymam kciuki za pracę i szczerze, to trochę mnie dziwi, że masz problem ze znalezieniem po fil ang.
Postaram się jeśli tylko gdzieś zobaczę Andi pudrową - ale najprędzej to na allegro będzie bo nie sądze żeby jeszcze ze zwrotów się trafiła .. Ale kto wie ? Jakby coś to napiszę Ci na priva

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Hihi, ona też studiowała w Olsztynie

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Wierzę Ci tak samo mówiłyście jak zamawiałam Amber i sprawdziło się Grunt, że nie mam już Mari, od początku czułam, że to był błąd.

Nie wiedziałam, że Emili pasuje do dresu!

Pojawiły się pazerne przekupy! http://allegro.pl/item895232440_retr...black_hit.html
Emilka to chyba do wszystkiego pasuje

A cena z all - zabójcza Nigdy bym tyle nie dała za torebkę ! (z ekoskórki)
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 14:45   #1126
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość
Właśnie ta Miu Miu ze zdjęcia jest chyba bardziej miękka od Emilki. Emili na zdjęciach wydaje się być sztywniejsza i trudniejsza do zrobienia tej fałdy.
też mi się tak wydaje ... zresztą w rzeczywistości Emilka jest dosyć sztywna i na początku trudno ją ułożyć

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-22, 14:47   #1127
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość
O, mam nadzieję, że dzisiaj zaksięgują i torebki przyjdą w poniedziałek, bo pieniądze wpłacałam jakieś 1,5 godziny temu z WBK na WBK.
Ja wpłacałam wczoraj ok 14.30 a już ok 15.45 dostaalm informację, że przesyłka zostala pzrekazana kurierowi. Też wpłacalam z WBK na WBK
Sprawdź sobie maila - może też już szybko zadziałali

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-22 o 14:48
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 14:51   #1128
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Cena z kosmosu normalnie

[QUOTE=martini.;16635878

A ja nie mogę złego słowa powiedzieć na panie na poczcie, zawsze były mi pomocne, jeśli czegoś nie miałam/ nie wiedziałam jak zrobić [/QUOTE]

To miałaś szczęście ja niestety do tej pory nie trafiałam za dobrze, ale na pewno nie wszystkie są takie złe nie można przecież ich do tego samego worka włożyć , może te u których byłam mialy po prostu zły dzień ?
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 15:02   #1129
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
hehe a jednak to ktos kusi tez nas sledzic na naszym forum

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 15:05   #1130
dodeczka84
Zakorzenienie

Ta moja wspominana już wielokrotnie kierowniczka, to ma takie szczęście, że udaje jej się kupować super świetne torebki w second handach. Fakt, że ma kobieta kasę i nie odmawia sobie niczego, ale jak przyszła do pracy z torebką Prady za którą dała 500zł to po prostu wyglądała jak napuszony paw! Torebka była oryginalna, super skóra itd. Ale kto by dał za second hand 500zł, kogo stać! Innym razem mówi, że kupiła Louis Vuitton za 30zł. Innym razem jakąś białą skórkową... No oczy wychodzą. Ale jak się może przychodzić do pracy spóźnionym i rano obskoczyć second hand, i ma się tam znajomości, to tak jest. Ja jeszcze żadnej nie kupiłam w second hand, bo same dziadostwa tam były.
Stary 2010-01-22, 15:16   #1131
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Ta moja wspominana już wielokrotnie kierowniczka, to ma takie szczęście, że udaje jej się kupować super świetne torebki w second handach. Fakt, że ma kobieta kasę i nie odmawia sobie niczego, ale jak przyszła do pracy z torebką Prady za którą dała 500zł to po prostu wyglądała jak napuszony paw! Torebka była oryginalna, super skóra itd. Ale kto by dał za second hand 500zł, kogo stać! Innym razem mówi, że kupiła Louis Vuitton za 30zł. Innym razem jakąś białą skórkową... No oczy wychodzą. Ale jak się może przychodzić do pracy spóźnionym i rano obskoczyć second hand, i ma się tam znajomości, to tak jest. Ja jeszcze żadnej nie kupiłam w second hand, bo same dziadostwa tam były.
To faktycznie szczęściara, tylko 500zl to dużo no ale oryginalna cena na pewno jeszcze więcej jak ma kasę to co jej zależy?Ja akurat nie chodzę do second handów ale jak czasami widzę jakie dziewczyny tam perełki znajdują to szok
Zmieniłaś avatarka i cię nie poznałam w pierwszej chwili!!! to ty na zdjęciu avatarkowym ?
Stary 2010-01-22, 15:19   #1132
dodeczka84
Zakorzenienie

Poprzednio byłam ja... a teraz, to mój cel co do koloru włosów hihi, tak dla oswojenia się. Choć pewnie teraz nie podejmę tak radykalnych zmian, bo w tym roku wychodzę za mąż i mniej więcej już mam wybraną fryzurę i styl, a rudo czerwone włoski do tego nie pasują
Choć ostatnio popełniłam harakiri! Obcięłam sobie sama moją megadługą grzywkę i płakać mi się chce!!! Będę chodzić w opasce, cóż innego pozostaje ;(
I w ogóle zapuszczam włosy z takiego stroszonego jeżyka, czasem już mam doła na punkcie swojego wyglądu, wiecie jak to jest w momentach przejściowych..

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-01-22 o 15:29
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 15:30   #1133
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Poprzednio byłam ja... a teraz, to mój cel co do koloru włosów hihi, tak dla oswojenia się. Choć pewnie teraz nie podejmę tak radykalnych zmian, bo w tym roku wychodzę za mąż i mniej więcej już mam wybraną fryzurę i styl, a rudo czerwone włoski do tego nie pasują
Choć ostatnio popełniłam harakiri! Obcięłam sobie sama moją megadługą grzywkę i płakać mi się chce!!! Będę chodzić w opasce, cóż innego pozostaje ;(
Poprzednie zdjęcie też było bardzo ładne ale faktycznie boski kolorek włosów tylko ja mam czarne nie wiem czy taka czerwień by mi pasowała a już dawno myślę żeby coś ze sobą zrobić ale szkoda mi trochę moich włosków bo są długie do pasa z czerni ciężko zejść , włosy na pewno się zniszczą, , poza tym dobrze mi w ciemnych
No właśnie na poprzedniej fotce miałaś chyba opaskę ale nie martw się do wesela się zagoi tak w ogolę to szczere gratulacje z okazji ślubu!!!
Stary 2010-01-22, 15:33   #1134
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
I w ogóle zapuszczam włosy z takiego stroszonego jeżyka, czasem już mam doła na punkcie swojego wyglądu, wiecie jak to jest w momentach przejściowych..
ojj mogę wtrącić swoje 3 grosze ? ... tamten kolor włosów ładniejszy ... nie farbuj

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-22, 15:34   #1135
kali765
Zakorzenienie

Dziewczyny wy chyba oszalałyście

Cytat:
za długo się zastanawiałaś ... ajj mam nadzieję, że coś Ci się spodoba w nowej kolekcji
To był błąd z tym zastanawianiem się ... Oby był jakiś brązowy kuferek

Cytat:
Napisane przez Nat2706 Pokaż wiadomość
na pewno się pochwalę! podoba mi się tu u was- fajne oderwanie się od rzeczywistości sesji np. więc będę tu chyba częściej zaglądać
Wpadaj tu na prawdę jest bardzo miło

Cytat:
Hihi no powoli dochodzę do siebie
Doszłaś już ?

Cytat:
dziękuje za skorzystanie z kodu dwóm osobom ... pochwalcie się co kupiłyście
To to jednak masz dar przekonywania

Cytat:
Napisane przez lady_chwila Pokaż wiadomość
tak, dochodzę do wniosku, że "powinna" to jego ulubione słowo
i "niestety" także

Cytat:
A odnośnie uprzejmości Wizażanek, na naszym forum naprawdę jest zbiór cudownych dziewczyn, miłych, życzliwych.. Mam nieco porównania i naprawdę cieszę się, że tu trafiłam. I już się nie rozstanę
Ja też mam porównanie i tu jest tak cudowna atmosfera że będąc po za domem czy gdziekolwiek wciąż myślę o was

Cytat:
a ja nie spiskuje przeciwko mojemu TŻ bo on doskonale wie, że jak chcę kupić torebkę to i tak kupię ... nie ma w tej kwestii nic do gadania . Pogodził się już z faktem, że zawładnęła mną mania etorebkowa
Jakbym czytała o moim TŻ
U mnie jest dokładnie tak samo Mamy najcudowniejszych tż

Cytat:
Teraz śmigam z Amber i chyba się z niej nie "przesiądę" ;-) ale Emilkę jak przyjdzie wypróbuję, a potem będzie czekać do wiosny i glinek kaolin

Na mnie dzieci źle wpływają, nie lubię ich niezależnie od wieku. A widzę, że z Giżycka jesteś, mam koleżankę - księgową, pracuje ze mną, przeprowadziła się do nas właśnie z Giżycka bardzo lubię wasze miasto, piękne jest.
ODDAJ !! mi Amber

A dzieci też nie lubię... kiedyś kochałam, mogłam wszystkim sąsiadką je wybawić ale coś we mnie pękło i jak widzę dziecko to uciekam
Stary 2010-01-22, 15:39   #1136
dodeczka84
Zakorzenienie

Wraca stary avatar, nie będę kombinować, bardzo Ci dziękuję Paulinko
Nie, na tym zdjęciu nie mam opaski, mam moją długą grzywkę gładko zaczesaną na bok, resztę wysoko lekko pofalowaną, wygląda jak taki udawany koczek i po co ja tą grzywkę ścięłam!;( to chyba od tej choroby, siedzenia w domu i lenistwa
Jak człowiek jest chory to zazwyczaj się sobie nie podoba i tak to wychodzi.

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Ja też mam porównanie i tu jest tak cudowna atmosfera że będąc po za domem czy gdziekolwiek wciąż myślę o was

U mnie jest dokładnie tak samo Mamy najcudowniejszych tż

ODDAJ !! mi Amber

A dzieci też nie lubię... kiedyś kochałam, mogłam wszystkim sąsiadką je wybawić ale coś we mnie pękło i jak widzę dziecko to uciekam
Muszę Ci powiedzieć, że mnie dzieci lubią, kiedyś też nie miałam nic przeciwko nim, oprócz momentów, gdzie zjeżdzała się rodzina, a ja już byłam panienką i zawsze mnie odganiali od stołu dorosłych by pilnować dzieci w innym pokojuTRAUMA! no i jeszcze załatwiły mnie praktyki nauczycielskie!
Stary 2010-01-22, 15:48   #1137
sylwunia89
Raczkowanie

Zamówiłam szara Emily, ale się ciesze
sylwunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 15:49   #1138
nikki999
Zakorzenienie

Dot.: etorebka- część V

Bardzo dziękuję za skorzystanie z mojego kodu niech torebka się dobrze nosi

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 15:50   #1139
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Muszę Ci powiedzieć, że mnie dzieci lubią, kiedyś też nie miałam nic przeciwko nim, oprócz momentów, gdzie zjeżdzała się rodzina, a ja już byłam panienką i zawsze mnie odganiali od stołu dorosłych by pilnować dzieci w innym pokojuTRAUMA! no i jeszcze załatwiły mnie praktyki nauczycielskie!
A u mnie bylo na odwrot Nienawidzilam dzieci Dopoki nie poszlam na praktyki - i okazalo sie, ze sa "niegrozne" No i jeszcze w rodzinie pojawil sie taki slodziak, ze hoho
Aczkolwiek na swoje nie jestem i jeszcze troche nie bede gotowa
Stary 2010-01-22, 15:53   #1140
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
Ja wpłacałam wczoraj ok 14.30 a już ok 15.45 dostaalm informację, że przesyłka zostala pzrekazana kurierowi. Też wpłacalam z WBK na WBK
Sprawdź sobie maila - może też już szybko zadziałali
A u mnie lipa. Zaraz 16.00 a status zamówienia wciąż Oczekiwanie na wpłatę i maila też ani widu ani słychu.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości