|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
BAN stały
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Dobrej nocy Obca.
![]() Jeszcze 500 postów i będzie nowy wątek. Ej 14 osób siedzi i czyta,ale milczy.Piszta coś,bo się obraże.
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
heloł. melduję się że doszłam do domu
i miałam 2 godz jazd i nikogo nie przejechałam i idę spać bo jutro się umówiłam na 10... paaa |
|
|
|
#4503 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() przyszłam na chwilę się wyżalić- jeśli któraś ciekawa moich wiecznych problemów w pracy to zapraszam do klubu ![]() Dobrej nocy- ja padam na twarz- 12h (w pracy i na szkoleniu) + choroba = wrak człowieka |
|
|
|
#4504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i właśnie widać jak to wygląda, że zamiast kuć ekonomikę na jutrzejszy egz, to się tłumaczę "obrażalskiej" :coje st:
|
|
|
#4506 | |
|
BAN stały
|
Może
![]() Cytat:
Jest wieczór,noc się zbliża noi nie mam co robić,więc szlajam się po wizażu. ![]() No to zakuwaj ostro
|
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i też po wizażu rzecz jasna a mój tżcik chrapie na łóżku bo już mu się znudziło obserwowanie mojego nieudolnego podejścia do pochłonięcia wiedzy a ja się będę modlić o cud czyli opcja ściągania mile widziana!
|
|
|
#4508 |
|
BAN stały
|
Ja jeszcze nie śpie i suknie ogladam z 2 salonów,z ktorych dostałam wcześniej ulotki/reklmówki.I powiem jedno wow.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-23 o 02:03 |
|
|
|
#4509 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A u mnie w pokoju stroik Może w tym tygodniu się zmobilizuję żeby to rozebrac ![]() Cytat:
![]() ![]() Normalnie śmiech hahahahaha Cytat:
trzymam kciuki za cud w takim razie hehe ![]() A my wczoraj byliśmy w kancelarii u mnie żeby datę zaklepac sobie i godzinę w końcu ![]() A ksiądz stwierdził że jeśli on i my mamy czas to pospisujemy już co się da a potem pod koniec maja przyniesiemy papierzyska i pójdą zapowiedzi wtedy No i uzupełniamy protokół, nie wiem czy wszystkie z was go widziały jak coś to tu jest http://www.informator-weselny.pl/por...dmalzenski.htmNo i tak pytanie jest czy narzeczony uważa że jest zdolny do współżycia czy coś takiego i się zaczęliśmy z TŻtem głupio uśmiechac i TŻ mówi że tak A proboszcz mówi tak: no to wiadomo przecież że wie na pewno, co my się tu bedziemy oszukiwac i się śmieje heheh, nawet nie wiedzialam ze on taki wyluzowany potrafi byc
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2010-01-23 o 09:21 |
|||
|
|
|
#4510 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() za tosloneczko swieci Cytat:
chyba kwestia przyzwyczajenia![]() Cytat:
zastanawiam sie nad soczysta zielenia (+zolte i zielone kwiaty na stolach, zielone serwetki) albo intensywnym pomaranczowym wlasnie (pomaranczowe kwiaty, pomaranczowe serwetki) choc w tym momencie bardziej sklaniam sie ku zieleni ale mysle, ze pomaranczowy bylby u Ciebie ok i wcale nie musi pasowac do Twoich kwiatkow ani TZowej butonierki ja sie tylko zastanawiam czy by nie zamowic jakiegos tortu pod kolor dekoracji ![]() ile materialow kupic nie mam pojecia, bo u mnie robi to dekoratorka. ja tez takie mialam fajne sa, bo rzeczywiscie jak sie biegnie to sie nie zaliczy gleby na zakrecie ![]() Cytat:
![]() proboszcz u benedyktynow tez luzak, wiec pewnie tez bedzie smiesznie jak to bedziemy spisywac bylismy wczoraj na Sherlocku Holmes i musze powiedziec, ze mi sie podobalo wiec ja tez jak dziewczyny wczesniej polecam a potem bylo male rendez-vous u TZcika ![]() dzis mnie popoludniu czeka exam a potem nasza druga lekcja tanga ) i popatrzymy ile kosztuja nieslubne (znaczy sie z nie tak napompowana cena) koszule pod muszki TZ ma wizje siebie - czarny garniak, czarny pas, biala koszula na spinki, biala (ewentualnie z wierzchu biala, pod spodem czarna) mucha i biala chusteczka do kieszonki. ja to najpierw musze zobaczyc ![]() dobra, ide na sniadanie, bo mnie az z glodu zoladek sciska (a wlasciwie to maly kac mnie sciska, ale glod tez )
|
|||||
|
|
|
#4511 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
A dużą kokadrę zrobiłaś i ile Ci zwisało tej wstążki jeszcze? Wyszukiwarka znalazła mi zdjęcia sali, które wklejała Certina i myślę, że właśnie coś takiego mogłoby u nas być Cytat:
My musimy sobie poradzić sami ![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
cześc
Nasi przyjaciele wczoraj zostali rodzicami I dziś druga część pępkówki Zdrówko tego dzidziusia będzie tak opite, że szczepionek nie będzie mu trzeba A jakie to zwrotne i leciutkie Dziś zadzwonię do świeżo upieczonej mamusi, bo wczoraj nie można jej było niepokoić, z reszta i tak oszołomiona była Jak do mnie ten kumpel zadzwonil i mi powiedział to myślalam, że jaja sobie robi, bo rano z nim gadałam i nic nie wskazywało na to, że pare godzin później już będą rodzicami Tzn. tyle wskazywało, ze ciąża była, no ale że juz poród to nie
|
#4513 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
super z tym dzidziusiem moja koleżanka trzeci poród w maru dopieroja dzis w robocie -20 stopni, pies razem ze mną. budzę sie dopiero, a co mówic o jakichkolwiek czynnościach
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Woda znalazłam zdjęcie Galante na normalnej dziewczynie. Własnie tak wygladalam w tej sukni i dlatego jej nie kupiłam
http://www.flickr.com/photos/moneypenny02/4204124642/ przy niskiej osobie dół tej sukienki wygląda idiotycznie, bo nagle robi sie bum i wielka kulka od kolan w dół. I dlatego uważam, że Kasi będzie super w takim kroju, bo ma te 10 cm a w obcasach ponad 15 cm więcej od takiej mnie i będzie wyglądać super
|
#4515 |
|
Wtajemniczenie
|
hellołłł
![]() ale "pędzita" z postami ![]() ja zamiast koszmarów slubnych mam teraz koszmary związane z mieszkaniem a TŻ nadal umowy nie ma, chociaż nadal tam pracuje... wrrr, ale chgyba już do 10 lutego musi ją dostać, żeby przesłali mu wypłatę na konto.. jestem o to zła, no ale TŻtowi nic nie mówie bo przecież to nie jesgo wina. i przeglądałam oferty mieszkań u mnie ale nic ciekawego nie ma, a jak już są to takie na które nas nie stać będzie.. myslimy na poczatek coś koło 40 m2 kupić, myslę że na kilka lat starczy.. madmuazelle doczytałam, że chcecie na pierwszy taniec mieć utwór kukulskiej i piaska?? czyżby " Jesteś tak blisko mnie?? ja też o tym myslałam, TZtowi też się spodobało a będziecie tak normalnie do tego tańczyć, czy układacie sobie jakiś układ ???uczyć mi się nie chce, cyba jeszcze za wczesnie jak na egz we wtorek i środę, może zabiorę się jak zacznę się strsować i przyjdzie adrenalinka że nie zdążę się nauczyc, wtedy nauka pójdzie mi raz dwa
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-01-23 o 12:38 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 |
|
Wtajemniczenie
|
nudzi mi się i spać się chce.
jeszcze godizna 15 minut i spadam odkurzać
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pokazywać mi falbanek bo się ślinię, ale galante faktycznie ma ich za dużo te na gorsecie mogli sobie darować, ale gdyby jakaś PM taką miała na ślubie to by mi się podobała no ja będę miała ok 180-183cm i będę chyba najwyższa na całym weselu zaraz po TZ-cie
|
|
#4518 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() ale miałam sen.Sniło mi się,że moja mama przyłapała nas na seksie i była niezła awantura. Teraz nadrobie posty.
|
|
|
|
#4519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nieźle, ja wbutach 178,50cm osiągnę, chcociaż butki tylko 4,5 cm, nie chcę wyższych bo mnie wykończą, mój tż 189cmKasiu, ale przynajmniej wszytko będziesz widziała
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
no to jakiś plus
ja poluję na jakies nine west ![]() wiecie co ja chce mieć różowe dodatki i jakoś po tych Samoy red trzewikach zapragnęłąm różowych, ale to chyba nie będzie za ładnie wyglądało jakoś tak dziwnie, nie? do ersemy spasi czy raczej wieś? mama mnie chyba wydziedziczy coś takiego-taki bukiet podobny fryz i bucisze http://1.bp.blogspot.com/_oW4R7atZ3d.../pinkshoes.jpg
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-01-23 o 13:12 |
|
|
|
#4521 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam 177 wzrostu, a obcas mam bodajże 4-5 cm
|
|
|
|
#4522 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej PMki
Znowu nie udało mi się Was nadrobić Wczoraj byłam padnięta i nawet na chwilę kompa nie włączyłam. Mam ostatnio urwanie głowy...Czekam na TŻ, jak wróci z pracy to jedziemy podpisać umowę na salę i wpłacimy zaliczkę W poniedziałek idę do fryzjera podciąć grzywkę i w końcu przypomnę mu, aby mnie wpisał w kalendarz Bo niby wie że będzie mi upinał włosy na ślub ale za każdym razem zapomina zapisać ten fakt w kalendarzu
|
#4523 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle ta seria jest skuteczna - miałam też to serum termoaktywne na ciepło i na zimno i też byłam zadowolona. Hmmm... chyba bym musiała wrócić do stosowania tych kosmetyków, bo mam nawrót cellulitu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moja teściowa za to poleciała dziś na pół roku do Londynu Będzie wnuków pilnować. A teść poleciał razem z nią, ale tylko na 10 dni. I przez ostatni tydzień wciąż gadał, że na pewno samolot spadnie do morza Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na KWC polecają Garniera ![]() A tak w ogóle to jestem właśnie na wagarach. TŻ jak wrócił z lotniska po odwiezieniu rodziców (o 5.30) to oznajmił mi, że jest -18 stopni i on mnie w taką pogodę z domu nie wypuści, więc nie jadę na zajęcia i wyłączył mi budzik (miałam wstać o 5.45) No to co miałam biedna robić - TŻta trzeba słuchać
|
||||||
|
|
|
#4524 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No właśnie bardzo by nam pasowała ta piosenka Cytat:
za zaklepanie daty w Kościele.Fajny luzacki Ksiądz,takich to ja lubie. ![]() U nas też wreszcie słońce świeci.Tego było mi trzeba. ![]() Cytat:
Cytat:
Moja kumpela taką miała na swoim ślubie.Tak właśnie tą pioseneke chcemy na 1 taniec.Tylko musze poinformować zespół jak najszybciej,bo oni zostali przy podpisywaniu umowy powiedzieliśmy o Paulli-od dziś.To będzie raczej taniec przytulaniec,ale jakieś tam wstawki będą pewnie. |
||||
|
|
|
#4525 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym jeszcze cos różowego na kiecce dała, żeby jak odłozysz bukiet był jakis akcent, co do butów ja się pożegnałam z wysokimi obcasami w moim wieku nie daję już rady, poza tym duzo chodzę w robocie z ludźmi i to ból zasuwać na 7 cm nawet![]() Cytat:
![]() a płynu uzywam takiego loreala do uczy wrażliwych, niebieska buteleczka , uzywam kolejne któreś tam opakowanie i nic nie piecze ani nic ![]() bo jak jakiś inny używałam to musiałam uważać, bo piekło że hej
|
|
#4526 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja,to sobie sama ostatnio obcinam grzywke i nawet końcówki podcinałam też sama. |
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę drogi Ja miałam mleczko z L'oreala i średnio byłam zadowolona. A ta Ziaja to chyba za delikatna była, bo się musiałam ostro namęczyć żeby tym zmyć makijaż Chyba jednak forma mleczka jest skuteczniejsza niż płyn, ale z drugiej strony mleczko bardziej podrażnia
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4529 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja tam nie uzywam mleczka do demakijażu
zawsze myję twarz jakimś żelem do twarzy i sprawdza się świetnie hehe ,a ostatnio gdzieś wyczytałam ,że bardzo dobrze sprawdza się płyn do higieny intymnej podobno znikają podrażnienia twarzy i pryszczolki, stosowała któras?? może się skuszę
|
|
|
|
#4530 | |||
|
Zakorzenienie
|
no to gratulacje dla nich
![]() Cytat:
Cytat:
to moj ulubiony ![]() dla niego rzucilam wczesniej uzywanego Garniera (tego w zielonej buteleczce) ![]() uwazam, ze Ziaja lepiej zmywa makijaz ![]() Cytat:
inna sprawa, ze te falbany mi sie nie podobaja w tej sukni cos mi z nimi nie gra
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

:coje st:
a ja się będę modlić o cud czyli opcja ściągania mile widziana!

no,bo się dobrze jeszcze trzyma,a po drugie chcemy ją posadzić w ogródku, ale jak nie śnieg to deszcz pada. 
a TŻ nadal umowy nie ma, chociaż nadal tam pracuje... wrrr, ale chgyba już do 10 lutego musi ją dostać, żeby przesłali mu wypłatę na konto.. jestem o to zła, no ale TŻtowi nic nie mówie bo przecież to nie jesgo wina. i przeglądałam oferty mieszkań u mnie ale nic ciekawego nie ma, a jak już są to takie na które nas nie stać będzie.. myslimy na poczatek coś koło 40 m2 kupić, myslę że na kilka lat starczy..
i będę chyba najwyższa na całym weselu zaraz po TZ-cie
Wczoraj byłam padnięta i nawet na chwilę kompa nie włączyłam. Mam ostatnio urwanie głowy...Czekam na TŻ, jak wróci z pracy to jedziemy podpisać umowę na salę i wpłacimy zaliczkę 
za zaklepanie daty w Kościele.Fajny luzacki Ksiądz,takich to ja lubie.
Moja kumpela taką miała na swoim ślubie.