|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
BAN stały
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)
Dzieki dziewczynki
uciekam spać... |
|
|
|
#4202 |
|
Raczkowanie
|
wiolek1 super ze z dzidzia wszystko oki
![]() ![]() ja juz zmykam do lozka kolorowych zycze![]() |
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
To fajnie blisko mnie, a gdzie chcesz rodzic?
|
|
|
|
#4204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka mała piłeczka sie formuje Ja się obawiam, że mnie rozleje na boki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję Ci bardzo, bardzo, bardzo
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuziuna Gratulacje z powodu pracy Lece do szkoły(dzis pedicure) ... Pewnie bede miała co nadrabiać jak wrócę |
|
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz się zbieram do pracy, a na polu -20 ![]() Masakra!!!!
|
|
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny! od kilku dni systematycznie Was podczytuje
czy moge dolaczyc?? jestem w 8 tygodniu ciazy, a wlasciwie to juz zaczynam 9 tydzien, termin mam na 30 sierpnia, poki co poranne mdlosci mnie wykanczaja, a wczorajszy dzien byl fatalny... no ale dzisiaj biore sie do zycia! pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszle mamusie
|
|
|
|
#4208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Siala_Bala tu przepis na przepyszne tiramisu http://www.mniammniam.com/p.php?p=5854, sama nie lubie piec więc robię wszystko co nie wymaga pieczenia. Za to gotować - uwielbiam
|
|
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś po pracy pójdę na zakupy i kupię składniki i na pewno je zrobię ![]() Dziękuję
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
witam nowa kolezanke ![]() co do mdlosci- rozumiem cie ale nie w pelni bo ja porannych nie miaam tylko wieczorne:/ codzinnie zaczynaly sie o tej samej godzinie i trwaly do momentu zasniecia:/
|
|
|
|
|
#4211 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja mam kurs stylizacji paznokci metodą żelową. Chętnie bym się nauczyła jeszcze akrylem no i kwiatków akrylowych... Z brzusiem moim lepiej odczuwam mniejsze ciągnięcie... ale skóra na brzuchu tak potwornie swędzi... używałam oliwki hipp ale to nic nie daje czym smarować brzusio ????
|
|
|
|
|
#4212 |
|
Raczkowanie
|
czyli brzuszek rosnie
zuziunia ja sadze warto smarowac brzuszek 2-3razy dziennie nie zbyt grubo zeby oliwka miala szanse sie wchlonac.ja smaruje 2razy dziennie i czekam ok10min zeby sie wchlonela
|
|
|
|
#4213 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale ja ogólnie mam w zimie masakrę, swędzi mnie całe ciało i to tak co roku... podobno jakas oliwka penaten w żelu jest fajna. dla kobiet w ciąży, zapobiega rozstępom. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2010-01-23 o 10:55 |
|
|
|
|
#4214 |
|
Raczkowanie
|
ja mam z rosmanna dla kobiet w ciazy tez przeciw rozstepom dziewczyny pozytywnie sie o niej wypowiadaly
ja zobacze jak mi brzuch szybko bedzie rosl i jak skonczy mi sie ta oliwka to mysle o firmie vichy troche droga ale np komsetyki na cellulit maja dobre wiec mama nadzieje ze na rozstepy tez pomoga![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- tez zima mam masakre ze skora ale ja mama baaardzo sucha skore na ciele-szczegolnie na nogach:/ |
|
|
|
#4215 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
Cytat:
Cytat:
zreszta taki brzusio to tylko duma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no chyba ze wieczorem sie przejem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a my bylismy wczoraj na zakupach i w tesco udalo mi sie dorwac super komplecik tzn 3 pajacyki z kubusiem puchatkiem za niecale 28zl kupilam tez sobie sukieneczke ktora ma duzo luzu w brzuszku i mam nadzieje ze bede mogla ja jeszcze dlugo nosic pochwale sie i wkleje zdjecia Załącznik 2807275 Załącznik 2807276 Załącznik 2807277 Załącznik 2807278 Załącznik 2807279
|
|
#4216 |
|
BAN stały
|
fajne zakupki... może ja dzisiaj swojego wyciągnę
![]() dzisiaj mi przywiezie ciuszki ciążowe bo już rodzinka mi nazbierała... ale chcę właśnie sukienko-tunikę co by d niej rajstopki i kozaczki... i muszę rajstopy ciążowe kupić bo mnie cisną zwykłe... |
|
|
|
#4217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bardzo aldnie w niej wygladasz![]() i przeslodkie ubranka![]() ja musze z moim M pogadac czy juz zaczynamy kupowac bo umowilismy sie ze jak pokaze co ma to kupimy a dzidzia przeciez zakryla no ale mam nadzieje ze pozwoli cos juz kupic
|
|
|
|
|
#4218 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja dzis pracowicie.posprzatalam caly domek, upieklam ciacho, zrobilam porzadki w moich ciuchach bo juz prawie w nic nie wchodze i wypralam pranie...a po poludniu do pracy...mam nadzieje ze maly jutro dluzej pospi i da nam sie z tz wylezec :P |
|||||
|
|
|
#4219 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
A co do chodzenia spać to ja chyba nigdy juz się nie przestawię bo odkąd pamiętam zawsze chodzę spać 23:00-00:30, nawet jak pracowałam i musiałam wstawać 0 4:30, wtedy byłam jeszcze bardziej niewyspana ale wieczorem wcześniej zasnąć nie mogłam.---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Uciekam na cieplutki rosołek.Zrobiłam bo Martynka chora,dobrze jej zrobi.W nocy prawie wcale nie spałyśmy, płakała ciągle że boli ją gardło,zresztą strasznie wyglądają jej migdały i do tego gorączka 38,2.Jak na razie chcę ją przetrzymać na Ibumie przeciwgorączkowym i przeciwzapalnym do poniedziałku,do wizyty u lekarza Tradycyjnie ja się przejmuję, bardzo przeżywam jak jest chora aż mnie z tych nerwów brzuch rozbolał,nie mogę patrzeć jak się męczy.Rano jeść za bardzo nie chciała bo przełykać nie może, daję jej ciągle herbatkę z sokiem malinowym.Mam nadzieję, że mnie nie złapie
|
||||
|
|
|
#4220 |
|
BAN stały
|
mam fajne spodnie ciążowe, mój TŻ mi przywiózł... zielone sztruksy. Jeszcze troszkę szerokie ale już bedę w nich chodzić.
Nie będę w nie wiem ile spodni się zaopatrywać bo bez sensu. Chcę jeszcze czarną spódniczkę sobie kupić. |
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziunia mi na swędzenie pomogło picie wapna 2 x dziennie. Wiadomo, że brzuch swędzi bo się naciąga, ale mnie też nogi, ręce swędziały. I wapno pomogło.
Nawet nie wiecie jak wymarzłam. 3,5 godziny na takim mrozie i żadne ubranie nie pomaga. Ale juz odtajałam. Mąż zrobił obiadek i jedziemy do babci na ciasto. Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-01-23 o 14:48 |
|
|
|
#4222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() taki drozdzowiec np moja babcie robi genialny :rolley es:---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- znalazlam taka tunike na allegro i mam pytanie jak sadzicie ladnie bedzie sie ukladac na brzuszku? wiem ze nie jest typowo ciazowa ale ja teraz mam remont w chacie i jak juz cos kupuje do ubrania to tak zeby na pozniej tez bylo dobre http://moda.allegro.pl/item882550980..._karnawal.html |
|
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Anoxa super sukienka taka jak lubie
![]() Hexa Tunika bardzo ladna, pewnie ladnie sie bedzie na brzuszku ukladaac jak urosnie tylko sie skroci jak material sie naciagnie |
|
|
|
#4224 |
|
Zadomowienie
|
Czyli to prawda, ze te babelki, bulgotania sa coraz mocniejsze, a potem od razu przychodza te slynne kopniaki Teraz juz bez watpienia moge powiedziec, ze to wlasnie to ![]() A najcudowniejsze w tym wszystkim to fakt, ze jak maz przylozyl reke do brzuszka, to on tez poczul
|
|
|
|
#4225 |
|
Zadomowienie
|
Alguien ogromne gratulacje
to który tydzień dokładnie ? to trzeba zapamiętać i jak będziesz rodzić ( pewnie pierwsza z nas ) zobaczymy czy sprawdzi się to plus 20 tygodni ![]() o już zobaczyłam w twoim linku
|
|
|
|
#4226 |
|
Rozeznanie
|
alguien gratuluje! ja tez juz sie nie moge doczekac a zwlaszcza moj maz
![]() witam takze nowa mamusie. |
|
|
|
#4227 |
|
Raczkowanie
|
alguien gratuluje!!!!!!:
![]() klask i: my tez nie mozemy sie doczekac az poczujemy pierwsze kopy
|
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#4229 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Oj tak, teraz to pewnie wkrotce nie bede mogla zasnac przez te kopniaki haha ![]() a jeszcze chcialam wczesniej napisac: zuziunia ja smaruje oliwka palmersa rano, a wieczorem mustela, ale juz wkrotce chce sie przerzucic tylko na mustele. Kilka znajomych mam stosowalo i zero rozstepow. Jedna kolezanka smarowala tylko brzuch mustela, a piersi nie. I brzuszek ma gladziutki, a na piersiach jej wyszly, takze dla mnie to idealny dowod na to, ze dziala ten specyfik ![]() anoxa sliczne zakupy!!! Jak tam wiesci od brata? marta_d1 uwazaj na tych mrozach i nie przesadzaj z iloscia zcasu na zewnatrz ![]() Wlasnie...ktore z Was kupowaly legginsy ciazowe i sa zadowolone? Chodzi mi o czarne, grubsze, zeby nie przeswitywaly... |
|
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

:rolley es:
klask i: