|
|
#4711 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
jestem nowa..
Witam wszystkich ! ![]() Na początek może dodam parę opisów z własnej głowy ![]() Nieszczęśliwa szczęściara? kiedyś ci powiem jak cię kochałam.. Uwierzysz? A jeśli się odkocham, nie proś o szansę. Uśmierce cię. Ech. Ty wiesz, że tego nie zrobię. W naszej bajce zginę ja, trzymając cię za rękę. Myślisz o mnie czasem ? Częściej często czy częściej czasami..?
|
|
#4712 |
|
Raczkowanie
|
Pachniesz jak zawsze, tymi samymi dniami, co dnia.
Żeby mnie się pozbyć nie wystarczy przeznaczenie. Tylko ciągła negacja samego siebie i świata pozwala świeżo oddychać na przystanku jakim jest rzeczywistość. I tak to jest , gdy pozwolisz swemu sercu wygrać walkę z rozumem. Gdyż lepiej być obojętną i godną niż nieszczęśliwą i patetyczną. Twoje spojrzenie ukazuje `martwotę istnienia` , która tak cię uwiera. Są uczucia, których nie sposób zabić, mimo iż na to zasługują. Świat się nie zmieni, tylko dlatego, że się obudziłeś. I wtedy znów czujesz się jak mały robal na przedniej szybie czyjegoś życia. Wtedy właśnie wiesz,że czas dla ciebie się skończył. Jak muchy lecimy w kierunku kolorowych neonów Wielkiego Świata, wierząc, że to nasze światełko w tunelu. Ludzie patrzą niewidzącym wzrokiem,ślepymi oczyma oglądają świat. Serca jak bomby z opóźnionym zapłonem. Kilka prostych słów poskładanych w ekstrawaganckie zdanie, dające na myśl szereg interpretacji.. Zagubić się w tym łatwo. Kompromis, miedzy siłami złości i przyjemności, nigdy nie jest spełnieniem pokładanych w nim oczekiwań. Bo szczęście jest odczuciem subiektywnym. Świadomość poznania najgorszej prawdy to śmierć kliniczna dla duszy. Odpowiedź bez odpowiedzi to też odpowiedź. W dodatku pięknie rozbudowana! Wszystkie ranią, ostatnia zabija. A może dobrze się stało, że się nic nie stało? Im częściej życzysz mi dobrej nocy, tym częściej nie mogę przez Ciebie zasnąć. Siedzę na skraju świata, bezwiednie macham nogami i nie wiem, co dalej - szepczę, dotykając Twoich dłoni na zdjęciu.
|
#4713 |
|
Raczkowanie
|
- Kocham Cię.
- mnie ? - tak , Ciebie. - niemożliwe. ______________ ![]() |
|
|
|
#4714 |
|
Wtajemniczenie
|
TajemniczaPanna, panna_miodowa - <3
------------ nocny mróz, przyprawia mnie o mdłości. nie ma Cię, a ja wciaz robie dwie herbaty i czekam. |
|
|
|
#4715 |
|
Przyczajenie
|
' wtedy tak bardzo chce się żyć. Z tym wszystkim, co się kocha, z człowiekiem, którego się kocha. W tym cholernym życiu potrzebna jest miłość. Bez niej jest wieczna pustka, która dusi, zabija, męczy. I wtedy nie można być sobą. Jest się dla siebie zupełnie obcym. Tak zupełnie i bez reszty obcym dla siebie. W niewyobrażalnym tempie rośnie moje zainteresowanie Twoją osobą. z dnia na dzień wypełniasz coraz większą część moich myśli, mojego życia. uzależniam się od Ciebie, wiesz? `Nie potrafię być idealna. Nie jestem piękna,nie mam fajnych ciuchów, nie mam fajnych zainteresowań..ale czy to powody,dla których masz mnie traktować jak coś najgorszego?' |
|
|
|
#4716 |
|
Raczkowanie
|
- Powinienem być przy niej...
-I byłeś myślami. -To za mało... To nic... Może gdybym... -Tak miało być. Musisz się z tym pogodzić. -Nie potrafię! -To przejdzie. Pamiętaj, że ona chciała, byś był szczęśliwy. '' Dzięki Tobie poznałam miłość. To wielki dar. Największy jaki mogłam otrzymać od człowieka...'' -Tylko nie mów, że znowu musimy zmienić plany. -Nie musimy. -To czemu dzwonisz? -Czy zawsze muszę mieć powód? Stęsknilam się? -śpisz? -śpię. -przecież mówisz wiec nie spisz... -mówię przez sen... '' Ona chyba nie rozumie co Pan chce jej powiedzieć..'' -Więc to koniec!?Przecież jej już nie ma! Nigdy jej nie zobaczysz, nie dotkniesz! A ja jestem! Tu i teraz! -Ona też jest. W mojej pamięci! -Przegrywam ze wspomnieniem? -Gdyby to było tylko wspomnienie...
|
|
#4717 |
|
Zadomowienie
|
TiS, Cookie Crisp, keeendy, Kasha17, always be yourself - zabieram
![]() ZawszeGdyCieNieMa - mało Cię tu miśku, popraw to ;p TajemniczaPanna - s k a r b IhateU - masz zezwolenie :d panna_miodowa - następna! częściej bądź tu, ze mną. ;( ananaas, Alexandra 09 - dzięki gwiazdki <3 __________
późne wieczory, w mroźną zimę bez Ciebie są najgorsze. bezlitośnie katuje się myślami o T o b i e. w swoich snach staram się przekształcać rzeczywistość o 180 stopni. nikt tak dobrze nie poprawiał mi włosów, jak Ty. wypalasz milion papierosów, pijesz litrami kawę i wciąż Ci mało .. przyczyna jest tylko jedna. namiętność - z Tobą jest najlepsza bez dwóch zdań. jesteś jedynym w moim życiu mężczyzną, z którym mogę wszystko. ludzie mówią, że oszalałam, mam niestety świadomość tego, że to może być prawda. przyjdzie taki dzień, kiedy będziesz leżał na ogromnym łóżku z czerwoną satynową pościelą, z zawiązanymi oczami i jedyne co będziesz słyszał to stukot moich obcasów na surowych, drewnianych panelach, które się powoli zbliżają.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-01-23 o 15:59 |
|
|
|
#4718 |
|
Raczkowanie
|
Idzie sobie zając po torach, aż tu nagle przejechał pociąg i obciął mu dupę. Dupa potoczyła się kilkanaście metrów dalej, na inne tory. Zajączek za nią pobiegł, schyla się i już ma ja podnieść gdy... przejechał drugi pociąg i obciął mu głowę.
Jaki z tego morał? Nigdy nie trać głowy dla głupiej dupy. |
|
|
|
#4719 |
|
Raczkowanie
|
nigdy nie pozbawiaj nikogo nadziei może to wszystko co mu pozostało ...
jak wolno mija czas coraz bardziej dzieli nas niepewność chwil ... więc co mi po tym ,że będę z Tobą , skoro i tak wiem ,że nigdy nie będę na pierwszym miejscu ... Chciałabym uciec do Ciebie Jak Kopciuszek I pozostawić jedynie maleńki pantofelek tęsknoty. Chciałabym, żebys zachował go Na pamiątkę. Mnie nie szukaj bo nie znajdziesz Ja nie istnieję Jak Kopciuszek... "moje Ty światełko w oczach ..." Miłość jest jak tęcza jak barwy łączy serca ja błękit, a ty czerwień ta miłość jest już we mnie tak żyć będziemy sami pomiędzy kolorami a czerwień na błękicie odmieni dawne życie jesteśmy w końcu sami swoimi marzeniami. Jeszcze długo będę odwracać głowę na dźwięk Twojego imienia. Jeszcze długo wśród tłumu będę szukać Twojego cienia. Niechaj tęsknoty wiecznej siła przepoi istność naszą całą, by miłość bólem nagrodziła to, czego szczęście nam nie dało. w kolejnej drodze do nikąd ... jeszcze tylko pare zim , zapomnę ... albo i nie ... |
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
a my- sam wiesz... to była miłość, która miała nieść prawdę.
wciąż dziwie się, że jeszcze mi się chce. Mrs Unfabulous - horny o Tobie nie zapomniała, ej! ;-*.
|
#4721 |
|
Raczkowanie
|
[CENTER]Przez ostatni miesiąc nie mogę usnąć, w końcu gdy nad ranem padam już z wykończenia śnisz mi się Ty . Jesteśmy razem cholernie szczęśliwi, trzymamy się za ręce, przytulamy sie do siebie ,a Ty patrząc mi głęboko w oczy mówisz mi jak bardzo mnie kochasz. Budzę się a ciebie niema obok .Mogłabym powiedzieć, że jesteś moim koszmarem nocnym , bo każdej nocy kończy się to tak samo. Łzy, samotność i świadomośc tego, że nigdy nie będziesz mój.
Na ch*j mi Twoja miłość .? - ała. - co Ty robisz ? dlaczego bijesz się w głowę ? - próbuję wybić go sobie z myśli. Mógłbyś byc bo jestesś wszystkim czego tylko chcę. wszystkie sa moimi wymyslami ;D.
Edytowane przez _Pf Czas edycji: 2010-01-23 o 16:01 |
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
apodyktyczna padłam na kolana
, masz więcej w ten deseń? ![]() Uśmiechnij się, bo jutro możesz nie mieć zębów. Skacz póki możesz, później będziesz miał reumatyzm. Podobają mi się w Tobie dwie rzeczy... podbródki. Schrupałbym Cię, ale boję się, że moje zęby nie wytrzymają zetknięcia z Twoimi kośćmi.
|
#4723 |
|
Zadomowienie
|
Serce tylko pompuje krew i nie ma pojęcia, że kogoś kochasz.
A w życiu bardzo bolą niespełnione nadzieje. Gdy coś masz a czas z przed nosa Ci to zwieje. Chciałabym Ci powiedzieć, ale brak mi odwagi....
|
|
#4724 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję za uznanie, ty wiesz że Ciebie mam zawsze w serduszku <3Cytat:
miło wiedzieć ze ma się dla kogo pisać ;* <33 Cytat:
Nie pamiętam o czym powinnam pamiętać. w chłodny poranek policzek przy policzku. dziś nie wstajemy. "naucz więc palców swych kształtów mych na pamięć, abyś gdy przyjdzie czas bez trudu mógł rozpoznać je..." ja stygnę a ty śpisz tracę wdzięk nim przepotworzę się przestań śnić dobrze mi ze świadomością że jesteś. i jutro też będziesz. a o pojutrze nic nie wiemy. zamknij usta moja mała, świat Twój nie wybuchnie, to jest nasz ostatni wieczór, zapomnij o smutku przyrzekam Tobie całą wieczność i o jeden dzień dłużej, a jak będziesz miły to dam dwa. "zatańczymy jak owady przy zakurzonej żarówce najlepiej na obcasach i po dużej wódce"
Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. Edytowane przez m4dziar4 Czas edycji: 2010-01-23 o 16:16 |
|||
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
'Czy kiedykolwiek czułam się szczęśliwa ?Nigdy w życiu ,to wszystko przez ten sztuczny optymizm i plastikowy uśmiech ,a oni się nabierali
'Wygodnie Ci w moim sercu ? ![]() 'Być może ,nie jestem Ideałem ,ale to jest pewne.Idę przed siebie i się przewrócę nie raz ,ale wiesz na tym polega życie...
|
#4726 |
|
Konto usunięte
|
Kim jesteś..? Architektem moich snów. Projektantem uśmiechu. Wynalazcą szczęścia.
Suve, Kamisha, drift, kochanaa <3 Panna miodowa, blondii69, be_kissable, nadyee <3 Jakiś czas będę cicho
|
|
|
|
#4727 |
|
Raczkowanie
|
Jestem głodna tulenia, przytulenia, wtulenia, zatulenia i obtulenia...
dzielę się opisem mojej koleżanki ... |
|
|
|
#4728 |
|
Raczkowanie
|
łaaa.. pierwszy dzień i pochwała ^^ jestem urzeczona..
nie mogę nic skojarzyć podobnego, ale postaram się jeszcze wrzucić tu coś w tym stylu ![]() obiecanki macanki, a głupiemu stoi. czy moja fizyczność Cię przeraża? Edytowane przez apodyktyczna Czas edycji: 2010-01-23 o 16:29 |
|
|
|
#4729 |
|
Raczkowanie
|
teraz wystarczy mi kostka czekolady a na mojej twarzy pojawia się uśmiech. chyba Cię nie kocham ?
w przeszłości byliśmy my razem szczęśliwi, a w teraźniejszości jesteś tylko dupkiem bez uczuć. mówiłam " odejdź " , serce błagało " zostań" a rozum się wyłączył i tylko marzył . złap mnie za rękę zaprowadź w to samo miejsce i pokaż tą samą sztuczkę dzięki której się w Tobie zakochałam. tytoniowy smak twych ust w kolorze malin . niech moje cierpienie będzie twoim pożywieniem. pastw się pastw przeklęty wampirze .. wystarczy łza i cień smutku by wzbudzić wyobrażenia innych. spadaj z mojego serca pieprzony lovelasie ! |
|
|
|
#4730 |
|
Raczkowanie
|
Czy próbowałeś kiedyś, chociaż raz zapomnieć o tym co cię boli?
Ludzie w dżungli serca gniazda swe uwili... Bo to nie takie proste zapomnieć tamten śmiech... Bo to nie takie proste zapomnieć tamten śmiech, pierwszy dreszcz rozkoszy, czułość, która sprawiała, że odlatywałeś gdzieś gdzie nie ranił Cię nikt... ...wróciłeś do świata, w którym pocałunek rani! TSA <3 |
|
|
|
#4731 |
|
Rozeznanie
|
Groszek nie wraca. Groszek odwiedza
![]() I dziękuję za wszystkie pochwały! P.S. Nie pamiętam kto, bo nie zapisałam, ale ubóstwiam osobę od opisu: "- Jak wyglądam? / - Jakbyś popełniała największy błąd swojego życia" << Taki dla mnie! Z tego doświadczenia wyniosła tylko jedno: cudze ramiona to nie to samo co Twoje. chciałabym miłości porywistej jak huragan i faceta wiernego jak pies. czy to za wiele? Cierpimy, bo czujemy, że dajemy więcej niż otrzymujemy w zamian. kropkami wyrażasz niezadowolenie. wiem to, mimo iż mówisz, że to zmęczenie. Porwać mnie? Przepraszam - zarezerwowana jestem. zacisnąć zęby i powieki. przemęczyć się i usunąć z pamięci jak zdjęcia, które się nie podobają z cyfrówki. Ops. zapomniałam, że pamięć to nie cyfrówka, tylko stary aparat na negatyw. Tu się nie usuwa. Może naukowcy kiedyś i pamięć udoskonalą? |
|
|
|
#4732 | |
|
Zadomowienie
|
no jasne ; ) zawsze wiedziałam, że czegoś o sobie nie wiedziałam heh ; * Cytat:
ty weź się już lepiej nie odzywaj . jak już coś powiesz to za całą rodzinę no pewnie, turbodymomen się skończył a kama nigdy <3jak miło ! ; ** bananowalaska- ty to dupa jesteś straszna ! łamiesz moje serce jak cię tu tak długo nie ma ! a ty nic sobie z tego nie robisz ! także małpo moja widz cię tu od teraz codziennie <3agatte, jednaZwielu, Primadonna- normalnie podbijacie moje serce każdego dnia na nowo .! <3 ------------------------------------------- ma swój bajer, dlatego właśnie go kocham . moje przypadkowe szczęście . uczesanie twoich włosów, kształt oczu i nosa, to jak sie wpatrujesz, jakbyś widział na wskroś mojś duszę . to wszystko jest częścią listy rzeczy, za którymi tęsknię . tak, kiedyś Ci wybaczę . gdy przestaniesz traktować "przepraszam" jak gumki do mazania . powinieneś być ze mną . -------------------------------------------------------- p.s. bo bym zapomniała serdeczne pozdrowienia dla panny l. i jej co kilkuminutowe posty ; ).
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-01-23 o 16:59 |
|
|
|
|
#4733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mjoodku <3 ; >________________ wybacz kochanie, ale nie zobaczysz spojrzenia pełnego podziwu w moich oczach.
moje serce płacze, naprawdę wydaje ci się to zabawne? po prostu nie odchodź, kiedy pragniesz być znaleziony. jestem cholernie ciekawa, o czym teraz myślisz. jesteś chory na moim punkcie, wiesz.. żal mi ciebie.
|
|
#4734 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_______ wiem, że co jest prawdziwe, może nie być zaprzeczone. tamte wspomnienia wciąż wracają jak bumerang. któregoś dnia on ponownie zobaczy, że jestem tą jedyną. |
|
|
|
|
#4735 |
|
Rozeznanie
|
We'll be together again. Or just a dream in the end. | Znów będziemy razem. Bądź po prostu w końcu snem.
Maybe this time we can leave our broken world behind. | Może tym razem, jesteśmy w stanie opuścić nasz zepsuty świat. So alone and wondering why I feel this way. | Tak samotna i niedowierzająca temu, dlaczego się tak czuję. I'd give anything to give myself to you. | Oddałabym wszystko by ofiarować Ci siebie. I'll believe all your lies, just pretend you love me. | Uwierzę we wszystkie Twoje kłamstwa, tylko udawaj, że mnie kochasz.
|
#4736 | |||
|
Zadomowienie
|
;**
bezczelności, przecież ty mnie przerastasz!
mhm, a pani świeżynka rozkłada na łopatki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
__ Wzrok lata niespokojnie od przedmiotu do przedmiotu. Pier*olone szaleństwo!! Na twój widok wybucha we mnie ból, który na nowo wstrząsa żyłami.
|
|
#4737 |
|
Raczkowanie
|
i choć chcesz to wiesz, że pierwsza odezwać się nie możesz. bo coś trzyma Cię tam w środku. wolisz pocierpieć niż myśleć później, że zrobiłaś z siebie idiotkę..
życzysz mi wszystkiego najlepszego, nie wiedząc, że ty jesteś wszystkim co najlepsze a ja glupia łudzę się, że jestem twoim numerem jeden. wiem , że nigdy nie zapomnę ani jego twarzy , ani kształtu jego rąk, ani smaku jego skóry, ani siły jego spojrzenia . ![]()
Edytowane przez lovelyx3 Czas edycji: 2010-01-23 o 17:22 |
|
|
|
#4738 |
|
Przyczajenie
|
Wtedy spotkałam Ciebie i ograniczenie słodyczy szlag trafił. (;
Czasami los łączy dwoje ludzi, by pokazać im, że cholernie do siebie nie pasują. -Za to kocham kobiety, zawsze wszystko mają w tych swoich torebkach - Boje sie Ciebie ![]() -No jest czego.... uciekaj....]:-> - Gonisz mnie ? -Nie. Stoje i czekam.xD - Jak to ? ![]() -No tak to... bo mnie kochasz. Więc jak zobaczysz, że Cię nie gonię sam wrÓcisz ;P - *wraca* ;* Przyjaźń idzie w parze z miłością, można się czuć szczęśliwym. Czerwone karteczki spłonęły. Wraz z nimi wspomnienia. To nic. Tylko kolejna bezsenna noc. Nie powiedziałeś `dobranoc` Mam dla nas cichy plan. Spotkamy się ostatni raz. Wiesz, już nie lubię wieczorów. I herbata owocowa też jest bleee. `Znów ma to, czego tak bardzo się bała. W gruzach idealny świat. I o spokojnych nocach jedynie sen. Właśnie dziś, anioł największych lęków porwał ją do tańca. W rytmie tłuczonych szyb, dał krwawy pokaz swoich umiejętności. I tlyko czasem, słony deszcz zdradza, że kiedyś kochała. `Widywali ją codziennie, ulicami szła pod prąd. W starych jeansach, zwykłym swetrze. Z głową pełną cudzych trosk. Lecz nikt nie wiedział, że nocą tusz z oczu zmywają łzy Wiatr targa pasma jej włosów a uśmiech zamienia się w krzyk. Nie tworzyła z nikim pary, choć ją wielu chciało mieć. Maskowała dawne rany w życiu chciała znaleźć sens. `Najzwyklejsze SOS nastoletnich serc. |
|
|
|
#4739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4453 Kapuś zawsze zostanie kapusiem. Dzisiaj donosi Tobie, a jutro na Ciebie. Zjedz mnie z czerwonym keczupem...
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dziękuję, za to jakże zaszczytne miejsce uczucia to taka sfera ze czasami nie mozemy jej kontrolowac....
Znowu przyszło mi płakać, za to ze chciałam sie śmiać makijaż jak zawsze by ślady łez zatrzeć, niech nie widzą że płaczę... powieki są po to żeby nie patrzeć jak odchodzisz na zawsze.. znowu muszę udawać, uśmiech przemycić na twarz..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.

, masz więcej w ten deseń?