|
|
#4051 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XII
Justyno! Ta czapka to chyba za karę
Mam poważny dylemat.TŻ umówił się z koleżanką z pracy na studencką imprezę u niej. Też jestem zaproszona, koleżanka ma narzeczonego, którego TŻ raz widział (piszę żebyście nie miały od razu skojarzeń). Impreza po drugiej stronie miasta, dojazd pewnie zajmie z godzinę, nie znam tam nikogo, bolą mnie plecy, mam kaszel, katar, brudne włosy a nie chce mi się szykować i jest mróz. Jechać i się przemęczyć? Nie jechać i uwierzyć, że nikogo nie tarmosi na boku? :P |
|
|
|
#4052 |
|
Zadomowienie
|
No przecież na pewno nie tarmosi na boku, bo dobrze wie, że Ty byś go wytarmosiła mocniej, nie na boku i nie byłoby to przyjemne
|
#4053 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Taa, jemu ufam ale pijanym dziewczynom nie bardzo. |
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Jak by mi się nie chciało jechać to bym mojego pościła samego.
A pijanym pannom to pewnie i tak by nie przeszkadzało ze Ty jesteś.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-23 o 14:15 |
|
|
|
#4055 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
no tak,ale przecież nie da się wychodzić wszędzie wspólnie
a pijane dziewczyny może spotkać nawet na ulicy,puść Go
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak, to pojedzie w piątek prosto z pracy do faceta, impreza, w sobotę internet, sklepy, impreza, w niedzielę powrót wieczorem... Mimo, ze powiedziała mi kiedyś, ze przestała go kochac, to nadal jeździ z przyzwyczajenia, bo u niego jest weselej i więcej imprez ![]() Ja tego nie rozumiem i nigdy nie pojmę ![]() i wciąż sama jestem ![]() Cytat:
Cytat:
Skończyłam czytać Worek Kości Kinga... rzeczywiście momentami wzruszajaca historia o miłości
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-23 o 14:27 |
|||
|
|
|
#4057 |
|
Rozeznanie
|
Chyba na perfumoholizm cierpia studentki akademii/ uniwersytetów medycznych.
Ja studiuje na SUM biotechnologię i na 5 roku mam jeden egzamin z wirusologii ( a tego przedmiotu nie ma lekarski jako osobny).Na 3 roku mamy osobny przedmiot immunologie. A na egzami z wirisów nie dośc ze musze sie uczyc o tych pasozytach to jeszcze musze wieksza połowe immunologii Jakóbisiaka powtórzyć;/ Nie wiem jak przezyje ten egzamin naszczescie mam go dopiero za 1, 5 tygodnia ![]() Wiec witajcie w klubie wkuwajacych immunologię ![]() Dzis na zajecia w studium przyszło az 5 słuchaczy- nie dziwie sie w takie zimno to nie ma po co nosa z domu wystawiać. Jaki bedzie wysoki przyrost naturalny we wrzesniu/ pazdzierniku
|
|
|
|
#4058 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Mnie jak sie nie chce to też mojego poszczę
|
|
#4059 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4060 |
|
Zadomowienie
|
Ale do czego? Do poszczenia chłopa czy puszczenia go na imprę?
|
#4061 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przecież pijane dziewczyny to gorsze zło niż stos napalonych tureckich alfonsów Swoją drogą ostatnio obserwuję zachowania kobiet w różnych sytuacjach (tak wiem zboczenie socjologiczne) i przyznam Wam moje drogie koleżanki-wizażanki,że niestety z bólem serca,ale połowa kobiet to złośliwe,wredne zakompleksione w sobie istoty, nadodatek przeokropnie zazdrosne. Ostatnio jechałam na zajęcia i wsiadła do autobusu dziewczyna,młoda,zadbana, ładnie wyglądała.Siedzące nieopodal 2 panienki zaraz obstrzeliły ją wzrokiem od góry do dołu i zaczęły obgadywać Czasem wolałabym mieć pyrdka i byc facetem,serio Oni dla siebie nie są tak złośliwi![]() Cytat:
Filolożka?![]() Ujawnijcie się
|
|
#4062 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4063 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny w jakiś sieciach mamcie telefony??
Chce przedłuzyc umowe na 12 miesiecy bez telefonu i chce ja najlepszą ofertę chyba ta za 50zł + siec rodzinna. http://www.era.pl/pl/indywidualni/mo...a/obniz_koszty a ja jest w Waszych sieciach - muze z nimi troche ponegocjowac - juz jestem w erze z 5 lat. Nie chce zmieniac telefonu bo mój ( noia n95 ) fat ze ma juz 2 lata ale dobrze działa - nie lize odpadajacej lapki
Edytowane przez ATENA84 Czas edycji: 2010-01-23 o 14:50 |
|
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama jestem wredna, zakopleksiona i zazdrośnica... z tym, że ja obgaduję wszystkich bez względu na płec ![]()
|
|
#4065 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
Wstałam godzinę temu, a zasnęłam wczoraj około 20-tej przeczytawszy pół Sandmana "Dream Country"... Ale dzielnie nadrobiłam te 6 stron ![]() Cytat:
Tylko coś ostatnio jej znaleźć nie mogę.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja zauważyłam różnicę w nakładaniu zwykłym pędzlem (chyba do różu, bo nie taki ogromny jak do pudru) a takim typu kabuki. Bo okazało się, że jednak posiadam typu-kabuki tylko o nim zapomniałam. Ten: Pędzel do pudru mineralnego Essence I teraz tak "stempluję" twarz pudrem, leciutko "wgniatając" w skórę i chyba jednak jest lepszy efekt. Ale i tak jestem głęboko Meteorami rozczarowana...... ![]() Cytat:
![]() A co do tarmoszenia.... Niech i tarmosi, byle wracał ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#4066 | |
|
Nindżopesz
|
Do obu
![]() Cytat:
Mam natomiast jakieś głupkowate lęki wobec chłopa - że jak się nie będę za nim szwędać do obcych kobit to w końcu jakąś poderwie ![]() A jeszcze ta koleżanka z pracy jest podobno ruda, drobna i lubi fantastykę |
|
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Zadomowienie
|
|
#4069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj wrzesień i październik będzie owocny na porodówkach. Cytat:
A obgadywać tez obgaduje jak potrzebuje przykładu: złego makijazu, zle lezacych spodni, pogrubiającego fasony spodni itp.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-23 o 15:10 |
||
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy to już objaw totalnej wredności?
|
|
#4072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i ja używam naprzemiennie kabuki Lancome'a lub pędzla do pudów mineralnych Sephory. A rozczarowana nie jestem bo zwykłe rozświetlające pudry dla mnie są zbyt błyszczące, maja za duze drobinki, za różowe lub za brązujące. ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
Nie To znaczy ze czas odwiedzić okulistę
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Trzeba mieć jakieś zaufanie do siebie Cytat:
|
|
#4075 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zaraz nastąpi oburzenie,kiedy rodzynek przybędzie na seks bar ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co innego podać za przykład osobę,która ewidentnie wygląda fatalnie a obgadywać osobę która wygląda dobrze,normalnie z zawiści albo zazdrosci. Jesteś usprawiedliwiona
|
|
#4076 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ale jesli chodzi o strzelanie, to postrzelona jesteś ewidentnie , więc problemu nie ma. Szczególne, że chyba rzeczywiście sama się tak postrzeliłaś, nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przecież nie możesz uwiązać go na smyczy i pilnować 24/24. jak będzie chciał Cię puścić kantem to i tak puści, jak nie będzie chciał, to warowanie zbędne. Cytat:
Cytat:
, jak Ty coś do nich masz i walniesz wprost - są przekonane, że też kręcisz i z pewnością masz na myśli coś innego, niż powiedziałaś/napisałaś. Podczas dyskusji wszystko biorą do siebie, mają problem z oddzieleniem przedmiotu od podmiotu, nie polemizują z poglądami, tylko z człowiekiem holistycznie. Niezgodność poglądów traktują jako powód do długotrwałej urazy. I inne takie... Bardzo trudno jest mi odnaleźć się w tym systemie komunikacyjnym. To znaczy... Ogólnie poruszam się w nim z gracją słonia w składzie porcelany, a kiedy próbuję owijać w bawełnę wychodzi mi jeszcze gorzej... Heh. ![]() Cytat:
A jesli znajdziesz metodę przespania roku, to daj znać. Też poproszę... Cytat:
W sumie w każdym człowieku znajduję coś, na czym mogę z przyjemnością zawiesić oko. A najgorsze jest to, że w każdym znajduję tysiąc rzeczy ładniejszych niż u mnie i zwykle najchętniej przemieszczałabym się kanałami.
|
|
#4077 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze chyba zmienie sieć tel nie chce mi przyedłuzyc umowe bez telefonu na 12 miesiecy tylko na 18 a to jest za długo
![]() ![]() I co ja mam tera zrobic :confused :
|
|
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano dokladnie. Takie scierki to nie maja zahamowan i tak. Jestes czy Cie nie ma, zapragna Ci pokazac wyzszosc jak to kazdemu twardnieje jedno a miekknie drugie. Jak faceta ma jaja i szacunek do swojej partnerki (nie wspominajac o uczuciach) to nawet stado takich nic nie zdziala. Analogicznie - czy jak wychodzisz z kumpelami na damski wieczor konczysz go w objeciach innych? Nie boj zaby i pusc ( ) faceta. Ja wczoraj chcialam zeby Simon sobie poszedl gdzies w piatek bo ja nauczam sie z przerwami i nudna jestem ale postanowil, ze zostanie i bedzie laczyl sie w bolu. |
|
|
|
|
#4079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też ostatnio mam tak,że widzę ile ładnych ludzi chodzi po ulicy a ja zmęczona sesja z poszarzała cerą, zakapturzona i z potarganymi włosami po 8 -9 godzinach zajęć,dobija mnie to.
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno, świetne zdjęcie
Sabb, już ja dopilnuję, żeby się wykapali. Osobiście ![]() Red, puszczać (jakkolwiek to brzmi)... ![]() I jeszcze oklaski dla Eenax za super zdjęcie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

dylemat.

a pijane dziewczyny może spotkać nawet na ulicy,puść Go 
Mnie chyba nigdy... Może w podróży, kiedy nie mogę czytać i nie mam jak się ruszyć, ale tak? Normalnie? 

Filolożka?