|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Cytat:
Łączy nas naprawdę sporo zapachów - Nu, Mauboussin, Dolce Vita, Theośki (jak piękna rodzinka . Kyoto też bym nie pogardziła . A te wszystkie figi i wracam do oglądania fotek. Na pewno jest tam jeszcze sporo zapachów, które powinnam poznać, sądzac po ogromnej zbieżności naszych gustów Mex, a co jest w tym wysokim czerwonym flakonie na trzeciej fotce i to fajne zielone na szóstej? Niestety nie znam
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2010-01-23 o 18:05 |
|
|
|
|
#452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#453 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
szok! kolekcja Theoremy mnie zmiażdżyła od razu rzuciło mi sie w oczy podobieństwo do zbiorów Daf ![]() piekna kolekcja
|
|
|
#454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
im-po-nu-ją-ca! Gratuluję - zbiór robi ogrooooomne wrażenie
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno tu nie zaglądałam, a takie wspaniałości doszły
Gratuluję pięknych kolekcji, a niektórych to nawet brzydko zazdraszczam . Szczególnie zbiory Daff i mex mię urzekły, bo są bliskie memu sercu
|
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nikt nie napisał o genialnym ustawieniu kolekcji- zakomponowaniu względem wielkości, koloru- nie zrobiłabym tego lepiej. Tak więc- przepięknie!!! |
|
|
|
|
#459 | ||||
|
Zadomowienie
|
StudentkoAM
Pin up girl Princesko87 Reno63 Redhaired Witch Katarakto Nebrasko Escritoro Fergieunio Agus79 Polly_ Maraqjowa Rywko Justynko płonę jak panna na wydaniu ![]() pięknie dziękuję za miłe słowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, od wielu lat wkurza mnie rozstrój nerwowy w zbiorku, po prostu od Sasa do lasa. I wszystko mi się podoba Nie chcę tarzać się tylko w wanilii albo kadzidlakach. W tym szaleństwie musi być metoda Czy Ty widzisz coś wspólnego w naszym bałaganie? Pin up-ka świetnie rozszyfrowała magnetyczną escadus pospolitus oraz Eden, moją miłość
Edytowane przez mex Czas edycji: 2010-01-23 o 19:20 |
||||
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale kiedy zrobiło się chłodniej, nie mogłam już nosić Black - za bardzo potęgowały uczucie chłodu... I rozstałam się z nimi... Ale trafiły w dobre ręce
|
|
|
|
|
#461 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mex-co to za flaszecha pomiędzy hermesem a Diptyque?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-23 o 19:22 |
|
|
|
#462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, wtedy miałabym BLACK na pewno![]() Zresztą - mają jedną z najpiękniejszych buteleczek pod słońcem. Polly_, to The Parfum Charles Jourdan, mojemu nochalowi pachnie pyszną, słodką, gęstą śliwką węgierką z odrobiną kawy. To jeden z tych złożonych zapachów , fajnie, niemonotonnie rozwijających się. W przeciwieństwie do escadus pospolitus, która to i tak mnie dawno temu uwiodła, nie pozwoliwszy nic powiedzieć
Edytowane przez mex Czas edycji: 2010-01-23 o 19:38 |
|
|
|
|
#463 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie! no co Ty! czyżby odnalazła sie kolejna zaginiona węgierka? w dodatku z kawą ! ,swoją drogą w życiu nie słyszałam o tym zapachu- lecę oblukać
|
|
|
#464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, swoją pierwszą flachę nabyłam od Homyka chyba Ech...stare czasy
Edytowane przez mex Czas edycji: 2010-01-23 o 20:22 |
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Mex, aleeee
Wspaniały zbiór! I jakie piękne zdjęcia A co to stoi podwójnie między Must a Serendipitous?
|
#466 |
|
Zadomowienie
|
To tyż Must tyle, że zekstraktowane
Must z popiołem. Rachela kiedyś twierdziła, że to popiół z popielniczki (ale zachwycała się, a jakżeEdytowane przez mex Czas edycji: 2010-01-23 o 21:17 |
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Mex, piękna kolekcja
i bardzo mi bliska, przy 10 wspólnych zapachach przestałam już liczyć Część Twoich zapachów już pożegnałam, ale i tak zbieżność gustów jest duża
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#469 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mex - po raz kolejny w przeciągu paru dni zabrakło mi słów ![]() Po pierwsze - piękne zdjęcia! Po drugie - niesamowite zapachy w Twoim "towarzystwie" ![]() Mamy spopro wspólnego (18 flakonów), kilka buteleczek "przetransportowałaby m do siebie, zwłaszcza FdB, Eden, Eau Lente Zazdroszczę uporządkowania ![]() Cytat:
I wspólny mianownik w postaci Nu, Paula Smitha i My Queen. Na Aliena choruję już czas jakiś, jednak ciągle nam nie po drodze ![]() Przygarnęłabym też z radością Bvlgari - Jasmin Noir Gratuluję ![]() Cytat:
![]() Też uwielbiam Słonia ![]() Cytat:
![]() Gratuluję Ci kolekcji, życzę zapachowego spełnienia (bo poszukiwania są często nużące )A łączą nas obecnie Kashmina i Sensuous oraz Kenzo EdP Cytat:
![]() ![]() Najważniejsze jednak to - "kochać" to, co się ma i dążyć do tego, czego się pragnie ![]() Powodzenia! Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2010-01-24 o 10:16 |
|||||
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Daffodilko, cudowności
Większość z zapachów, które masz u siebie przewinęła się przez moje ręce i mam wielki sentyment do nich. Piękna, w ciepły sposób kobieca kolekcja ![]() Mex, pięknie pogrupowane zapachy, ale zdjęcie Theorem przebija wszystko! U mnie została już tylko klasyczna, pozostałe dwie wykończyłam, ale ciągle o nich myślę i chyba jeszcze się skuszę
|
#471 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#472 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taki wspólny mianownik sugeruje, że musimy mieć zbliżone nosy, bo nie znam wielu osób, którym podobałyby się akurat te 3 zapachy Jasmin też jest cudny, polecam serdecznie tak jak i Aliena
|
|
|
#474 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Magsch śliczna kolekcja, widze że zapas mały zapach Słonia, łaczy nas In Black, Jabuszko, Hypnose i MDCH
Freyyka zazdroszczę Euphorii, ja się swojej pozbyłam i teraz żałuje Mex ale skarby!!!Dolce Vita, Tygrys, Theorema... Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2010-01-25 o 14:06 |
|
|
|
#476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mex, pięknie! łączy 10 wspólnych flaszek i jeszcze kilka zapachów mam w odlewkach |
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
mex cudowności, padłam.
Gratuluję, co za spójna, piękna kolekcja.
|
|
#478 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, piękne są Wasze kolekcje, wszystkie, bez wyjątku. Gratuluję
Podczas oglądania kolekcji mex wyglądałam mniej więcej tak: ![]() ![]() Piękna kolekcja !!!! ![]() Daffodilko, Twoja kolekcja także zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Jest imponująca!!! Gratuluję!
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2010-01-25 o 18:24 |
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łączą nas aktualnie Tygrys, Anioł, T4T oraz FdB (z tym, że ja mam te od Lutensa). |
|
|
|
|
#480 |
|
Zadomowienie
|
moja mikro kolekcyjka to pikuś, Pan Pikuś, przy Mexx
![]() ale przedstawiam swoj skromny debiut 1. flaszki Armani Code Addict Dior Angel Thierry Mugler Stella Stella McCartney (opary) Kelly Caleche Hermes D&G One (opary) 212 Carolina Herrera Jesus del Pozo de Duende Trussardi Inside 2. odlewki Addict 2 Viva la Juicy Juicy Couture Guerlain Samsara Lolita Lempicka Midnight Lolita Lempicka i probki Versace meduza Versace Metal Jeans Versace Woman Valentino Escada Into the Blue dziękuję za uwagę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

.
:
. Kyoto też bym nie pogardziła
i wracam do oglądania fotek. Na pewno jest tam jeszcze sporo zapachów, które powinnam poznać, sądzac po ogromnej zbieżności naszych gustów
Mex, a co jest w tym wysokim czerwonym flakonie na trzeciej fotce i to fajne zielone na szóstej? Niestety nie znam

. Szczególnie zbiory Daff i mex mię urzekły, bo są bliskie memu sercu 

czyżby odnalazła sie kolejna zaginiona węgierka? w dodatku z kawą !