|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cześć.
Mnie dziś ominęła przyjemność opuszczania mieszkania. Ale jutro mam zamiar wybrać się na spacer o ile pogoda się nie zmieni. Ta sesja mnie dobija. Tyle nauki a nie chce mi się jak nie wiem co... |
|
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Poleciałam po całości
Moja głupota osiągnęła dziś apogeum Dobrze, że nikt z domowników tego nie widział, bo miałby ubaw ze mnie ![]() Cytat:
Chcę założyć w końcu jakąś letnią kieckę Hmm... marzenie ![]() Efektem końcowym pochwalę się, tylko to jeszcze trochę potrwa. Dopiero w piątek jadę kupić meble. Potem czekam aż mi je dowiozą... a potem muszę znaleźć jakiegoś osiłka ( ), co by mi je złożył, bo sama nie dam rady Ale jakąś fotką na pewno rzucę
|
|
#2703 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dlatego dopiero teraz ![]() Cytat:
wolę w miarę systematyczną naukę "mniejszymi kroczkami" niż męczarnię nauki wszystkiego w kilkanaście dni Cytat:
a i dzisiaj zapowiada się taki dzionek. a teraz u mnie -17 nice ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i jego zdjęcie przy pracy też możesz nam wrzucić, a co?! a na efekt końcowy czekam z niecierpliwością! Mówię dzień doberek witam się z Wami Kochane z samego rana ![]() obudziłam się ok 6.30. poleżałam jeszcze w łóziu z nadzieją, że jeszcze zasnę, ale coś mi nie poszło ![]() więc po godzinie wygramoliłam się z łóżka całkiem dobrze wyspana ![]() popijam moją poranną bawareczkę właśnie i są 2 opcje: albo wrócę zaraz do łózia albo siadam do nauki
|
||||||
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nulka ja byl wybrała pierwszą opcję gdybym mogła Niestety dzisiaj obudziłam się zestresowana jutrzejszym egzaminem więc dzisiaj powtórka z rozrywki i nadrabianie zaległości z ostatnich kilku miesięcy. Eeeeextra Kama trzymaj się |
|
|
|
#2705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Jestem jednak pewna, że gdybym go miała to bym nie zmarzła ![]() Za niedługo idziemy z TŻ do kościoła a tam jest jakieś -17 Normalnie aż chce mi się ruszać z domu Cytat:
Oj widzę, że spać nie możesz Ja bym chyba czasami tak chciała się obudzić rano już wyspana bo normalnie to ja nigdy nie jestem wyspana jeśli wstaję przed 10 ![]() ![]() Ja się muszę jeszcze pouczyć na jutrzejszy egzamin i w sumie zostają mi do napisana dwa eseje ale nie mogę chyba za bardzo na tą ostatnią sesję narzekać. Miłej niedzieli
|
|
#2706 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie martw się, wszystkim nam daje się we znaki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
) ale czasem wolałabym mieć szybko wszystko za sobą i spokój ![]() Cytat:
chyba się starają, żeby nam nie było żal skończenia studiów ![]() zmykam dziobać ![]() |
|||
|
|
|
#2707 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie ma się co stresować Kochana, na pewno będzie dobrze! Cytat:
kiedy przed 22 jestem już w łóżku, a po 22 zaraz zasnę budzę się normalnie jak nowonarodzona! ![]() ojjjj taaaaaaaaaaaaaak ![]() ja dziobię już od 10 teraz zjadłam śniadanko z Mamcią i sis, idę wypić z nimi jeszcze kawusię i wracam do nauki
|
||
|
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tym oto sposobem w 2 godziny nauczyłam się więcej niż przez ostatnie 3 dni Do końca dnia będę obkuta, że ho ho. Ale ściągi też są coby nie było, że nie jestem prawdziwą studentką hehe
|
|
|
|
|
#2709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz lecę zrobić sobie jeszcze kawę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że poprawiłam nastrój z rana
To był tylko jeden z moich licznych wybryków, ale większość z nich zachowuję dla siebie, bo bym się spaliła ze wstydu ![]() Ja dzisiaj odespałam chyba cały tydzień. Wstałam o 12:45 Znowu zimno, więc nigdzie wychodzić nie będę, czyli kolejna niedziela w domu... Będę wegetować![]() Uczcie sie pilnie kochane
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
brrrr co za Syberia! dziś o 7 rano -27 a ja do szkoły!
Jeszcze teraz mi zimno. Nie wyjdę z domu przez najbliższe 2 tygodnie! ( I tak nie wyjdę bo sesję mam )Tak Wam zazdraszczałam tych piątek, że się zawstydziłam i wczoraj sama jedną dostałam |
|
|
|
#2712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -27?! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko!! Klęska żywiołowa. Jeszcze nie przeżyłam takiego mrozu. U mnie ciągle temperatura ok. -15 i ja z domu boję się wyjść
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- wracali ok. 2 z imprezy u znajomych i jak szli na postój taksówek to odczuli to na własnej skórze ![]() koszmar, kiedy ta paskudna zima się skończy... |
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tragedyja z tymi temperaturami. Ja póki mogę też w domu siedzę. Wychodzę tylko jak mam pilną potrzebę czyli braki w lodówce. Jutro chciałam na egzamin ubrać spódnicę ale chyba podziękuję bo nie mam tylu par rajstop żeby dupsko mi nie zmarzło Sweet opowiedz nam jeszcze parę takich akcji Humor nam poprawisz
|
|
|
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podpinam się ![]()
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zawsze chłodniej
![]() Jakoś nie mam siły się jeszcze w tej chwili zabierać za naukę, więc poświęcę chwilkę mojej zaniedbanej lustrzance. Niech ma też coś od życia
|
|
|
|
#2718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jakoś przeżyłam wypad do kościoła ale zimno okropnie ![]() Cytat:
![]() Gratulacje piąteczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja właśnie jem obiad, potem z kawką siadam dalej się uczyć ![]() Buziaki
|
|
#2719 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie !!
Widze ze nauka tutaj nauka w toku Zazdroszcze Wam troche tego.... Brakuje mi szkoly, czuje sie taka.... hmmm, glupia? Skonczylam studia, i nie robie nic dla swojego rozwoju intelektualnego. Czuje ze wrecz cofam sie intelektualnie.Pozatym, to wyjazd na narty udal sie swietnie. Podszkolilam moje umiejetnosci, gorki takie konkretne, ze gdy wyjechalo sie na sama gore, to 45 min. zjezdzalo sie na dol, a widoki obledne. Sylwester tez swietny, w dobrze dobranym gronie znajomych. Dlatego teraz tak trudno przyzwyczaic mi sie do rzeczywistosci. Od mojego powrotu minelo 2 tygodnie, a czuje sie jakby to byly wieki. No i jest jeszcze jedna sprawa.... moje serce zostawilam daleko. Nie spodziewalam sie takiego rozwoju sytuacji, ale tak wyszlo, i teraz cierpie. Ja tutaj, on tam, a z racji wykonywanych prac, nie mozemy sie za czesto widywac, wiec watpie, czy to wszystko ma sens... No, wlasnie, to takie rozterki mi chodza po glowie. Widze ze straszne mrozy sa w Polsce - a myslalam ze idzie globalne ocieplenie a jest wrecz przeciwnie Wspolczuje Wam, u mnie zima w tym roku nie daje sie az tak we znaki, bylo kilka mroznych dni, ale mozna bylo wytrzymac. Pozatym widzialam zdjecie zabkow Simpatica - sliczne !!!! Masz moze zdjecie porownawcze, przed zalozeniem aparatu? No i coreczka - slodka. Sliczne malenstwo ! Milego popoludnia dziewczyny ! |
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Super, że wyjazd Ci się udał !!! Sama się zastanawiałam, czy nie pojechać ze znajomymi, bo nigdy w życiu nie miałam nart na nogach ( a tata z gór, wstyd Paulino!), ale ta cholerna sesja - jak się skończy to pewnie śniegu nie będzie.
Powroty do rzeczywistości są okrutne, ale na pewno dasz sobie radę - dodawaj sobie siły wspaniałymi wspomnieniami i pomyśl, że za jakiś czas to powtórzysz, w nagrodę za ciężką pracę na co dzień. Taka automobilizacja ![]() Współczuję też sytuacji - to takie niesprawiedliwe, że czasem serce daje o sobie znać wtedy, kiedy nie powinno. Ale może nie wszystko nie stracone? Zdarzają się różne rzeczy kochana Jojla - też miałam zamiar hehe, tylko bart zabrał gdzieś A fotkami się nie pochwalę - robię zdjęcia słoiczka kremu w różnych ustawieniach, żeby sprawdzić, jak działają, uwierz - nie ma czego oglądać
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, uspokójcie się
Cytat:
|
|
#2722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() )Cytat:
no kuuuuurna, poruszasz tłumy ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, nic nie jest tak śmieszne jak takie malutkie, słodkie roztrzepanie ![]() A ja walczę z tym aparatem - instrukcja jest dla mnie dziś średnio zrozumiała, ale pewnie fakt, że wczoraj lekko zabalowałam, też ma jakieś znaczenie
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Ech napisałam posta i mi go wcięło. Ale już go nie powtórze bo właśnie zadzwoniła mama, że dziadek zmarł
|
|
|
|
#2725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda rzeczywiście, że serce akurat tak sobie wybrało obiekt zainteresowania - ale kochana nigdy nic nie wiadomo na pewno więc może się okazać, że jakoś się wszystko dobrze ułoży Cytat:
Następnym razem Ci nie odpuszczę Cytat:
bardzo mi przykro Ale pamiętaj, że nasi najbliżsi zawsze zostają z nami w naszych sercach i gdy odchodzą z naszej aktualnej rzeczywistości to są tam gdzie wszystko jest o wiele piękniejsze niż to co mamy tutaj
|
|
#2726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi przykro kochana ![]() Cytat:
Następnym razem już może będą jakieś normalne ) Już mnie oczy zabolały więc odpuściłam. Staram się w książce znaleźć zagadnienia na jutro do nauki, ale jakaś ta książka nie taka
|
||
|
|
|
#2727 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo mi przykro Mnie przed chwilą Tż odwiózł do domu i teraz nadrabiam wizażowe zaległości ![]() U mnie też zimno. -16 trzyma cały czas. Dołączam się do "byle do wiosny" Niestety prognozy nie są najlepsze, także trzeba się przygotować na dalszą zimę![]() Pavlinecka, jak sesja minie to koniecznie porób zdjęcia. Mam nadzieje, że do tego czasu opanujesz instrukcję obsługi aparatu
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
oby się sprawdziło...
|
||
|
|
|
#2729 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Także jak to się sprawdzi to cały styczeń z mrozami będzie
|
|
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

Aż straciłam czucie w palcach u rąk a miałam ubrane dwie pary rękawiczek
brr ja chcę wiosnę 
Hmm... marzenie 
Dobrze, że w mojej miejscowości nic czuć nie było, ale już 15 km dalej szklanki z szafek spadały
druga sprawa to fakt, że tam mam sesję ciągłą, więc ta zimowa sesja jest rozwalona na kawałki i ciągnie i praktycznie cały czas 
Sprawdziłam temperaturę na dworze... jedyne -18 stopni. Dla mnie to już koniec świata
Mam odkręcony kaloryfer na full i cały dzień dygoczę z zimna bo okno jest nieszczelne. Ja też chcę już wiosnę bo zamarznę na tej syberii

Humor nam poprawisz 
bardzo mi przykro
Bardzo mi przykro